Az Orbán Viktor által ellenőrzött médiát a józan ész csak tartós szellemi károsodás veszélye mellett nézi, olvassa. Ezért is nem kapcsol oda, nem vesz tőle lapot, és egyáltalán figyelembe sem veszi az ott közölteket. Az ennél a médiánál dolgozó véglény szerű szerkesztők nagyon vigyáznak a magukat tál gulyásért eladó szavazók tartós butaságban tartására, és ezzel a szavazatuk biztosítására.

Ma hajnalban például lopva elvitték a kormány beleegyezésével a Vértanúk teréről Nagy Imre egykori miniszterelnök szobrát, és erről elfelejtették tájékoztatni nézőik, olvasóik csekély számát. 

Biztos nem akarták vele terhelni az őket nézők, olvasók sekély értelmét, inkább minden híradóban a szárnyaló gazdaságról, a nyugdíj kötvényről, a migránsok terjesztette segély megvonás veszélyéről beszéltek egész nap.

Mióta Orbán Viktor ajándékba kapott minden olyan közpénzen megvett lapot, csatornát, ami előtte a szaros gumicsizmás gázszerelőé, vagy a szivaros vén faszé volt, akik a lopott pénz egy részéből ezt vették meg, a híradások nagyon egyformán készülnek, és kerülnek leadásra bármely médiában.

Semmi olyan hír nem látható, hallható, olvasható itt ami beárnyékolná a nemzeti turulszaros eget, a központi irányítás pedig lehetetlenné teszi, hogy még véletlenül se térjen el senki a kiadott hú de qrva jól megy az országnak sémától.

A Nagy Imre szobor eltávolítása hajnalban történt, lopva, szinte síri csendben. 

1989-ben mikor az egykori miniszterelnököt újra temették, a Fidesz még a kegyeletét rótta le az egykori miniszterelnök előtt, ma azonban simán leköpték a sírját.

Az általuk uralt média pedig azzal hogy erről az egészről mélyen hallgatott, páros lábbal táncolt a sírján a 301-es parcellában. És akkor arról már nem is említ meg semmit a történelem, hogy az ellenzék, meg aki az eszét használja, nagy számban tüntetett a gyalázatos cselekedet ellen. És persze erről sem szólt senki sem egy szót sem a kormány uralta médiában.

Végül is ez csak egy szobor, mi a fenének kell ezzel annyit foglalkozni. Eddig jó volt ott ahol volt, most azonban hirtelen terhes lett a jelenléte, és akkor el vele minél messzebb a szem elől. 

Ő a múlt, hiszen egykor Orbán Viktor még hasznot is húzott belőle, mára már azonban ez nem lényeges, inkább egy rossz emlék a hatalomhoz vezető úton amit el kell tüntetni a szem elől.

Ezekkel a szobrokkal amúgy is csak a baj van, ezért kell őket mindig este felállítani, vagy elszállítani.

Most a Horthy kultusz a nyerő, az mehet fényes nappal, és a Várba is ezért kell költözni milliárdokért.

Ebben az országban már minden rendben van, csak a történelmet kell meghamisítani, és olyannak írni ami Orbán Viktornak megfelel. Mert senki sem szereti ha korábbi önmagához hasonlítják miután ellopta a fél országot, lebontotta annak demokráciáját, felszámolta jogállamát, és a melóst három év múlva fizeti ki.

BANDITA.

Címkék: média hír tv közmédia Fidesz Echo tv

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5214519700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobaszopiatej 2018.12.29. 23:54:11

@apro_marosan_petergabor:
A valóság az, hogy a geci gazdádat kellene 56-ért kivégezni (Paks II), nem pedig Nagy Imrét.
Az előbbi még helyretehető, az utóbbi már történelem.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30. 00:29:03

Orbán több legyet ütött egy csapásra.
Újabb gumicsontot dobott a patkányellenzéknek.
Eltakarította a kommunistát, talán vissza sem állítja a szobrot, remélhetőleg.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30. 00:34:15

@szepipiktor: "NI nem vitatott személy volt, hanem egy kommunista bűnöző és a kinti tevékenysége önmagában is kötelet érdemelt volna.
Ma már nem fogjuk megtudni, hogy 56-ban csak egy kis felismerés miatt állt az emberek oldalára, vagy az is szervezett dolog volt, mint kádár kiemelése..."
Véletlenül lett miniszterelnök, majd béna kacsaként sodródott az eseményekkel. A nemzetközi munkásosztály nem tudom, felmentette-e a vádak alól, amiben reménykedett búcsúbeszédében, de a padláslesöprésben érintettek aligha mentették fel.

morph on deer 2018.12.30. 01:12:14

@apro_marosan_petergabor:
“Nagy Imrét pont a helyén kezelik.
Vér kommunista volt, padlás lesöpró miniszter.”

Ugye szerinted mindezt orbán nem tudta róla ‘89-ben?
Vagy persze dehogynem, de a haszonért mindent...igazi jellem!
Vagy minden a múlt héten derült ki?

Hogy is van ez akkor?

morph on deer 2018.12.30. 01:24:32

Lehet nosztalgiázni, patkányok!

Itt fekszenek a KGB-s hősök, akiket volt kollégájuk, Putyin elvtárs keresett fel, kis megemlékezés céljából.
Dicséret illeti barátját viktort is, a széoen újrafestett csillagok, meg a frissen újragravírozott szöveg is igen jól sikerült!

Egy igaz barát, hát nem?

Akinek rossz a szeme, annak segítek, ez van takarosan a kőbe vésve:

"Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért"

m.galeria.index.hu/belfold/2015/02/14/a_felujitott_szovjet_katonai_emlekmu/index.php?current_image_num=4

vénkujon 2018.12.30. 01:58:37

kurva nagyot megy a fidi-stáb!:D:D. míting megvót...neki is mentek nagy imrének. egy emberként. egy napja röhögök ezen. nagyon várom hút geri lényeglátó összefoglalóját ezügyben. hatalmas pillanatok ezek. grat!!:D

_most_ 2018.12.30. 03:24:58

Tök vicces, hogy miközben a fidesz trollok minden komcsit utálnak, aközben az ex-kgb-s Putyint meg istenítik :)

Pelso.. 2018.12.30. 05:10:07

"Igazából az a muris, hogy az a roppant ellentmondásos történelmi személyiség, aki Nagy Imre volt, a rendszerváltással lett afféle közös szimbólummá: Nagy Imre (mint toposz és szimbólum, nem mint konkrét, létezett ember és létezett politikus) azoknak a kompromisszumoknak, megállapodásoknak, vitáknak és módozatoknak a summázata, amelyek a magyarországi rendszerváltást (azt a békés átmenetet, félig-meddig átmentést, aminek alighanem sokat köszönhetünk, és amely ugyanakkor rengeteg mai problémánk forrása) lehetővé tették.
Sokkal inkább ikonográfia, mint történelem. A Nagy Imre-figura maga az egykorvolt ellenzéki kerekasztal, minden hibájával és előnyével.
Orbán nem igazán a történelmi Nagy Imrét, az 1956-os miniszterelnököt, a reformkommunistát, az NKVD "Vologyáját", a véletlen mártírt, a szocblokk geopolitika áldozatát tagadta meg: magát a történelmi kompromisszumot akarta szimbolikusan semmissé tenni, éppen azt a kompromisszumot, ami lehetővé tette, hogy tapló vidéki KISZ-titkárból fasiszta diktátort legyen. Nem 1956-ot (soha, semmi köze nem volt 1956-hoz, ő november negyedike szellemi örököse) tiporja most sárba, hanem 1989-et. Úgy tartja a fáma - legalább a Krisztinában azt beszélik -, hogy Kádárt élete végéig furdalta a lelkiismeret Nagy Imre kivégzése miatt. Orbánnak nincs lelkiismerete, viszont van történelmi érzéke. Kiválóan felismeri a kontinuitást a Bach-korszak, a Horthy-kor, a Rákosi- és Kádár-kor, valamint az ő romlott rendszere között. Abban az örökdiktatúrában, ahol 1848 rebellió, 1918-1919 patkányforradalom, 1956 ellenforradalom, 1989 átmeneti zavar.
Ez nem Nagy Imréről szól, hanem bármiféle demokrácia hisztérikus gyűlöletéről. A nagybetűs Rend fullasztó uralmáról. Az önmagába őrült Hatalom végtelen, gagyogó monológjáról."
Konok P.

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.12.30. 06:39:06

A padlássöprést elrendelő Nagy Imre “forradalmi kormányaiban” kilenc(!) olyan miniszter vett részt, akik a forradalom és szabadságharc leverése után Kádár János megtorló kormányának is tagjai voltak!
Pénteken végre elvitték a szobrát A Parlament közeléből
hungariangeographic.blog.hu/2016/10/27/gondoltad_volna_hogy_nagy_imre_kormanyaban_kadar_janos_mellett_8_masik_miniszter_is_tagja_volt_a_for?fbclid=IwAR0MURFKSIV_OR9nD5Sbulp2yNf-9qX6FyGfK8cuJAdIwvOLG6pTVQs6-Bg

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.12.30. 06:41:31

Remélem a következő a Szabadság-szobor lesz! Amit már 1990-ben egyszerűen fel kellett volna robbantani!!!

Neo07 2018.12.30. 06:49:05

@Bkkzol: "Szemrebbenés nélkül vagonírozott be százezreket , milliókat."
Hazudsz, vérgőzös mocskos kommunista!
Éppenhogy fordítva volt, amikor megtudta, hogy valójában mi folyik, akkor állíttatta le a vagonírozásokat.
Akkoriban teljesen más világ volt, tudták, hogy meghalni mennek a katonák, húszmillió áldozata volt csak a második világháborúnak! Nem igaz, hogy nem tudod!

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.12.30. 07:00:54

Itt meg bővebben írok a padlássöprő imiről, mondjuk a magyarországi németek deportálásában játszott szerepét jobban kidomboríthattam volna, a többi mép- és nemzetellenes bűnével egyetemben: hungariangeographic.blogspot.com/2016/10/ha-magyarorszagon-megtortent-volna_35.html
Felkészül: Szabadság-szobor!!!

Bkkzol 2018.12.30. 08:01:46

@Neo07: A stílusodon még kell egy kicsit csiszolni, de nagyjából értem amit mondani szeretnél.
Mit állított le horti?? A történelem nem azt mutatja, hogy sokat tett volna a deportálások leállításáért vagy a katonákat ne küldte volna vígan a halálba...
Biztos csinált jó dolgokat is (annyi idő alatt), de simán megérdemelte volna, hogy úgy végezze , mint Mussolini barátja.

Gandosz 2018.12.30. 08:11:23

@Pelso..: Konok Péter főállású gyűlőlködő.
Egyébként meg csak rá kell nézni.

Gandosz 2018.12.30. 08:24:20

@morph on deer: igazad van, 89-ben más volt a megítélése Nagy Imrének, mint ma, ez természetes

Pesti Lokista 2018.12.30. 08:25:10

Huhh, de gyenge poszt. Azt értem, hogy az illető aki írta, szeret tragarkodni nyilvánosan is, de ezen kívül semmi. Pl. Mi lesz a szoborral? Kikukázzák? Nem. Elment megnézni hova kerül? Nem. Ki kerül a régi helyre? Miért? Utána nézett ennek? Nem. Csak hogy alkalmazkodjak az írócska beteg stílusához : ez fiam így, egy KURVA szar teljesítmény.

hhh. 2018.12.30. 08:54:07

Aki az eszét használja, nagy számban tüntetett... Mind a 300?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.30. 08:58:44

@morph on deer:

A 80-as években Nagy Imre üzenete az volt, hogy a kommunista diktatúra legnagyobb belső ellenzője. Így közös hőse tudott lenni az akkori liberóknak, nemzetieknek, reformkomcsiknak. Ennyi az egész.

Továbbá mártír mivolta külön legitimitást adott neki.

Amint a kommunista diktatúra megdőlt, már nem volt szükség arra a jelképre, amit Nagy képviselt. S immár mindenki átértelmezte ő a saját eszméje alapján: a reformkomcsiknak maradt reformkomcsi, a liberóknak lett a demokrácia képviselője, a nemzetieknek meg az idegen megszállás elleni politikus.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.30. 09:00:23

@morph on deer:

Ősi szokás a hősi halottakat tisztelni, akkor is ha az ellenséghez tartoztak. Német II. vh-s katonai temetők léteznek pl. ma is olyan országokban is, melyeket a németek megszálltak.

apro_marosan_petergabor 2018.12.30. 09:05:40

@Bkkzol:
Horthy.
Elég egyszerű a történelem szemléleted.
A H. vezette Mo-on 44.03.18-ig biztoságban voltak a zsidók, lengyel, francia stb. menekültek tízezrei. A német megszállás tán nehezebb volt, de még így is megmentette a Bp.-i zsidóságot.
Visszacsatolta Felvidéket, É-Erdélyt, ez az akkori magyaroknak nagyon fontos volt, fiát elvesztette a haborúban. A partraszállás Normandiában volt, nem a balkánon, ez volta veszte, nekünk is és minden, MINDEN közép kelet európainak. függetlenül attól, hogy melyik oldalon állt.

apro_marosan_petergabor 2018.12.30. 09:14:58

@morph on deer:
Akkor is a helyén kezelte. Mint a kommunisták által kivégzett miniszterelnök, aki ki akart lépni a varsói paktumból, megkapta a kellő tisztelet, illendően eltemették, emlékműve van a 303-as parcellában.
Most is megkapja majd a tiszteletet, a szobra ott áll a JM téren (A volt pártház közelében, a Marx szobor helyén - ez így teljesen rendben van).
Másrészt OV(is) sokat tanult 89-óta. A kommunista rendszer bűneit nem reklámozta a a Kádár alatti történelem oktatás, ezek lassan kerültek a felszínre, sokan még mindig teljesen tévedésben vannak.
Van aki viszont nem is akra tanulni, visszafordítaná az idő kerekét...

gigabursch 2018.12.30. 09:20:01

Mert mi mondanivaló van egy retkes komcsiról, aki nem csak a magyarság terror alatt tartásában, de pl a cári család kivégzésében vállalt jelentős szerepet?
A történelem szemétdombjára való

Sir Galahad 2018.12.30. 09:23:28

@Republic Forever!: Félig-meddig igazad van. Az indexen volt egy elég korrekt összeállítás a napokban a főváros átrendezéséről, és a szerző arra jutott, hogy az átalakítások célja a kommunista rendszer nyomainak kitörlése. És ha ezt kitöröljük, akkor ami marad, az valóban a korábbi rendszer, a Horthy-korszak megjelenítése. Ez azonban szerintem elfogadható. Abban is igazat kell adnom neked, hogy a Horthy-korszak megítélése vitatható, pozitív és negatív jellemzői egyaránt voltak. De meddig kellene visszamennünk az időben, hogy találjunk egy egyértelműen pozitív korszakot? Egyáltalán volt ilyen?

Sir Galahad 2018.12.30. 09:31:51

@ember100: Nincs kifogásom az ellen, hogy valahol másutt legyen emlékműve a fehérterror áldozatainak is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 09:46:19

@Sir Galahad:

1) A Horthy korszak a kommunista korszaknál sötétebb volt, kevésbé elfogadható:

2) Nagy Imre szobrának elvitelével Orbán egyszerre Horthysta és kommunista, azaz semmiféle elvei nincsenek, csak egy diktátor.

O1G

DFK 2018.12.30. 10:04:10

Sajnos elég lassan (egyes területeken szinte sehogy) de biztosan halad a baloldal kiszorítása a kultúrális térből.

DFK 2018.12.30. 10:07:46

@math0: azért az ötvenes években bárkit bármikor elvihetett az ávó, a félelem általános volt. Horthy idejében azért nem volt ilyen. Megjegyzem, aki számára a kommunista rezsim ott van az elfogadható szinten, annak nem számít a véleménye, Matyika.

Sir Galahad 2018.12.30. 10:22:10

@math0: Az 1. pontot illetően éles váleménykülönbség van köztünk, én épp fordítva látom.
2. Ma már a politikát nem eszmék vezérlik. Orbánt sem, így ebben van valami igazság.
Az o1g pedig óvodás szintű trágárság, sajnos jó fokmérője az ellenzék szellmi színvonalának.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:25:42

@Sir Galahad: 1) igen, mert egy idióta náci vagy

2) elismered, hogy Orbán egy elvtelen diktátor.

az O1Gpont ezt fejezi ki. eredetileg is ezt fejezte ki, mert Simicska Orbánnal az oroszok miatt tűzött össze, és ma is.

a te tanulatlan idióta szinteden ne értekezz szellemi színvonalról! ti vagytok a magyar társadalom selejte, a legalja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:26:21

@Sir Galahad: 1) igen, mert egy idióta náci vagy

2) elismered, hogy Orbán egy elvtelen diktátor.

az O1Gpont ezt fejezi ki. eredetileg is ezt fejezte ki, mert Simicska Orbánnal az oroszok miatt tűzött össze, és ma is.

a te tanulatlan idióta szinteden ne értekezz szellemi színvonalról! ti vagytok a magyar társadalom selejtje, a legalja.

O1G

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:27:37

@DFK: az ötvenes években azokat nem vitte el az ÁVÓ, akik megalkudtak. Horthy alatt a szidókat akkor is üldözték, ha megalkudtak volna. születési alapon üldöztek, és a végén 400 ezer embert vittek el. hol van ettől a kommunista rezsim, te idióta, náci fasz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:28:54

@Sir Galahad: nekünk sincs kifogásunk az ellen, hogy Orbán a felcsúti disznóhizlaldát vezesse. akkora paraszt, hogy ez neki való.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:30:34

@gigabursch: mi mondanivaló van egy diktátorról, aki alatt 400 ezer zsidót deportáltak? a történelem szemétdombjára való.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:32:19

@apro_marosan_petergabor: Orbán egészen mást mondott Nagy Imréről abban a hírhedt beszédben. azóta nem "tanult", hanem pofán fosta magát, mint ahogy te is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 10:34:43

@apro_marosan_petergabor: Horthy 400 ezer zsidót engedett deportálni, te faszfej!

Sir Galahad 2018.12.30. 10:50:45

@math0: Nem azt ismertem el, hogy diktátor, hanem hogy a politikáját nem a szó eredeti értelmében vett eszmék vezetik. Inkább pragmatikus politikus. Egyebekben befejeztem a veled folytatott társalgást, mert látom, megint nem bírod útszéli stílus nélkül. Boldog új évet!

morph on deer 2018.12.30. 10:57:29

@Pesti Lokista:
“Elment megnézni hova kerül? Nem.”

Akkor tedd már meg, légyszives, hogy megosztod a pontos helyét, mert nagy a bizonytalanság ezügyben!

Most hol van a szobor?
Előre is köszönöm!

exterminador 2018.12.30. 11:13:34

Nocsak, a NER-trollok szépen bemutatkoztak, csak egy kicsit kell őket megkapargatni, és már előttünk is áll a tősgyökeres náci. De persze ők nem antiszemiták, főleg mikor a vezér Netanjahuval smúzol.

morph on deer 2018.12.30. 11:14:36

@Sir Galahad:
“De meddig kellene visszamennünk az időben, hogy találjunk egy egyértelműen pozitív korszakot? Egyáltalán volt ilyen?”

Az nem merült fel véletlenül, hogy miért kéne egyáltalán visszamenni az isőben?

Miért kéne elhazudni a múltunkat?
Mert nem volt egy vákum itt ‘44-‘90 között, - sőt, ha jól tudom, már a ‘90 se jó, már 2010 a kiindulópont - nem történt itt semmi?

Ez az egész színjáték egyetlen célt szolgál, mégpedig azt, hogy orbánt lehessen és kelljen Horthy jogutódjának tekinteni, ugyanazzal a hatalommal, ugyanazokkal a jogosítványokkal!

Könyörgöm, a hibbantja még lóistállót is építtetett a várban, mert huszárok is lesznek!
Huszárok, B+, közben nálam meg mindjárt 2019!

Itt arról van szó, hogy végre “őfőméltósága orbán viktor” lehessen a suttyójából, aki majd a grófok, bárók és nemzeti gázszerelők társaságában fog két focimeccs között nagyúri fogadásokat tartani valamelyik kastélyában...

Gondolom elmeorvos azért nem lesz a meghívottak között, mert még felismerné, hogy mit lát...

Gandosz 2018.12.30. 11:18:25

@morph on deer: elmeorvos neked kellene, bár kétlem, hogy tudna segíteni egy ilyen hibbanton

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30. 11:22:42

@exterminador: ezen már túlvagyunk, ma már mindenki náci és antiszemita, még a sorost bíráló Netanjahu is antiszemitizmusból bírálja sorost

Sir Galahad 2018.12.30. 11:25:23

@morph on deer: Szerintem nem érdemes így leegyszerűsíteni ezt a történetet. Azt gondolom, a jelenlegi kormány úgy tekint a szocialista iidőszakra, ahogyan a fasiszta korszakra tekintettek az előző rendszerben: igyekeztek kiradírozni a köztudatból az emlékét. Lehet vitatkozni azon, hogy jó dolog-e, hogy már nincs mondjuk Adolf Hitler sugárút, de nekem személy szerint nem hiányzik. És ugyanígy nem fognak hiányozni a szocialista rendszrre emlékeztető dolgok sem.

gyedmaróz 2018.12.30. 11:34:42

Nagy Imre egyetlen érdeme, hogy kivégezték.
(Lásd még Mansfeld Péter)
Azt a szobrot fel se kellett volna állítani.

2018.12.30. 11:40:49

Orbánt nem érdekli csak saját maga. Mindent és mindenkit csak felhasznál céljaira és ilyen a magyarság is! Toronymagasról leszarja a magyarokat, sőt meg vet minket, de még szüksége van ránk. Akkor nézzétek, mennyire is utálja a fidesz Nagy Imrét. Ennek köszönheti ugyanis ez a cigány a hatalmát. youtu.be/4YybjROUMu0

morph on deer 2018.12.30. 11:45:30

@Sir Galahad:
“És ugyanígy nem fognak hiányozni”

Elsősorban nem is erre gondolok, hanem hogy miért visszafelé kell menni, miért nem előre?

Azt még meg tudnám érteni, ha ugyanebbôl az okból egy előremutató, tiszta és semleges környezetet alakítottak volna ki, mert az ugyanígy “eltörli a múltat”, de legalább nem teszi le s voksát egy ugyancsak vállalhatatlan időszak mellett!
A francért kell nekünk állandóan előrángatni minden szart mindenhonnan, és ahhoz kötni a jelenünket és a jövőnket?

Miért nem előre nézünk, ha egysze előre szeretnénk haladni? Vagy arról nincs is szó?

A múltunkat ismerni kell, és tanulni kell belőle, a jó- és rossz részeiből egyaránt, de nem feleleveníteni mindenáron, az ég szerelmére!
Hát micsoda hülyeség ez, tisztelt hölgyeim és uraim?!

morph on deer 2018.12.30. 11:47:36

@Gandosz:
“egy ilyen hibbanton”
:)
Csak nem az zavar, hogy ki merem mondani azt, amit te nem?

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30. 11:49:19

@morph on deer: egyetértek, szerintem is túltolják a holokausztmegemlékezéseket; ellentétes hatást érnek el velük, immunissá lesznek az emberek és azt mondják, a faszomat se érdekli már az állandó holokausztmegemlékezés

morph on deer 2018.12.30. 11:53:28

@math0:
“Horthy 400 ezer zsidót engedett deportálni, te faszfej!”

Ezzel megelőzve saját maga korábbi rekordját, amikor is cirka 150 ezer magyart engedett lemészárolni a Donnál.
Mééér, hát szerette a nagy számokat...

Emmett Brown 2018.12.30. 11:56:21

Az agykárosodás beütött már nálad, a stílus csont nélkül hozza az origós szintet.

Sir Galahad 2018.12.30. 12:07:28

@morph on deer: Szerintem te is tudod, hogy ez nem több, mint egy szép utópia. Minden hatalomnak szüksége van valamilyen múltból eredeztethető legitimációra. Tudsz példát az ellenkezőjére?

Gandosz 2018.12.30. 12:09:17

@morph on deer: ha állatként akarsz élni, akkor töröld el az emlékeidet, de ne akard ezt mások számára is kötelezővé tenni, azoknak, akik meg akarnak maradni embernek

Gandosz 2018.12.30. 12:12:56

@Sir Galahad: nem fog tudni példát mondani, csak olyanokat, amik a közelmúltra hivatkoznak, például a gyarmati sorból a hatvanas években függetlenedő afrikai országok; a sokezeréves Magyarország számára a huszadik század aktuálpolitika, nem történelem

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30. 12:16:09

@morph on deer: ne félj, nem járok holokausztmegemlékezésekre.
Azt akarom, hogy ne tolják a képembe naponta a hírek között, főhírként az idei n+1-ik holokausztmegemlékezést, konferenciát.
Amúgy érdekes, hogy ezt írod: "Miért nem előre nézünk, ha egysze előre szeretnénk haladni?" és közben semmi bajod az állandó holokausztmegemlékezésekkel.

morph on deer 2018.12.30. 12:27:06

@Gandosz:
Ha tegyük fel értenéd is amit olvasol, - tudod, ahogy az emberek szokták, - akkor nem írnál ilyen faszságot!

A múlt eltörlésén most éppen egy orbán viktor nevű megbokrosodott suttyó fáradozik, én meg ez ellen ágáltam.
Például legutóbb így:

“A múltunkat ismerni kell, és tanulni kell belőle, a jó- és rossz részeiből egyaránt, de nem feleleveníteni mindenáron, az ég szerelmére!”

Értelmes helyen a múlt TAPASZTALATAIRA építve haladnak, és nem egy másik múltat hazudnak maguknak, és az utókornak!

Nem a múltat kell újrateremteni, hanem a múlt tudatában élni a jelenben és haladni a jövő felé!

Ami most zajlik, az pont olyan, mint a hamisító szándékú képretus: kivágunk egy részletet, vagy egy személyt, stb, és kitöltjük a hiányt valami mással. Jobb esetben a gyakorlatlanoknak ez fel sem tünik első látásra, holott ha jobban megnézed, akkor felismerhető a manipuláció.

Épeszű helyeken a történelmet nem levitézlett középszar focisták írják, gondoltam megmondom, csak tájékoztatásul.

morph on deer 2018.12.30. 12:31:30

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd:
“és közben semmi bajod az állandó holokausztmegemlékezésekkel.”

És ezt honnan veszed? Még csak hasonlót sem mondtam.
Például azért, mert most nem az a téma.
Meg nem is lesz, mert én nem szoktam ugrani a terelésre.

Az előre nézés továbbra is igaz, értsd ahogy akarod

Faszfej_liberalisok 2018.12.30. 12:40:29

Aki Horthy Miklóst kutyázza itt és Nagy Imrét védi, az egy egyszerű, hazaáruló kommunista.
Nagy Imre védhetetlen. Retkes kommunista, a hazája ellen cselekvő alak volt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 12:42:02

@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: a tévé sok mindent a képedbe tol, holokausztmegemlékezést alig. és ha tolná, ez még egy hasznos tolás volna. sajnos olyan baromságokat tolnak állandóan a képünkbe, mint a vallás. na az unalmas, az faszság, az a mi pénzünkből megy, az lopás.

morph on deer 2018.12.30. 12:55:56

@Faszfej_liberalisok:
“a hazája ellen cselekvő alak volt.”

Tudjuk.
Aki meg lemészároltatott 150 ezer magyart, meg halálba deportáltatott másik 400 ezret, na az az igaz magyar nemzetthy hős!

Te meg a józan ész ellen cselekvő alak vagy, ha jól látom. M1, vagy valami más tudatmódosító hatása alatt állsz?
Mert ekkora baromság még egy átlag fideszestől is komoly erőfeszítést igényelne, ami neked ilyen könnyedén megy...

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.12.30. 13:10:33

Kedves csendben lévő olvasók! Láthatjátok, hogyan működik a 70-30 intézménye. Mindegyik(!!!) kommentelő fentebb (rajtam kivül) részese annak, hogy 1947 óta nem történt meg a rendszerváltás! Mindegyik!
Nyugi! Ha megtörténik a rendszerváltás ezek is mennek a levesbe, nem csak a gazdáik!

DFK 2018.12.30. 14:01:39

@math0: még a megalkuvókat is elvihette az ávó, kivegezhették őket. A szovjet munkatáborokban is párszázezer málenkij robotos magyar halt meg. Szóval semmivel se kevesebb áldozatotok van, Matyika.
Arról nem is beszélve, hogy az ávónál gyakori volt a faji alapú bosszú.

DFK 2018.12.30. 14:06:24

@math0: látom megint kultúrált, européer értelmiségi a stílusod Brendel. Bár tőled dícséret az ilyen jelző.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 14:33:22

@DFK: megint csak hisztizel, mert érved nincs. és tudod, hogy tényleg egy embertelen, náci fasz vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 14:36:36

@DFK: a zsidókból viszont mindenkit elvittek, mert abban nem lehetett megalkudni. megint csak mosdatni akarod a nácizmust, te náci fasz, holott nyilvánvaló a különbség: a kommunisták bár jogtalanul, de általában nem üldöztek olyanokat, akik erről nem tehettek. a nácik csak olyanokat üldöztek, akik nem tehettek arról, hogy zsidók, így születtek.

te nem fogod fel a különbséget, mert egy elmebeteg agyhalott vagy. ezért vagy náci és fideszes.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 14:37:54

@DFK: "még a megalkuvókat is elvihette az ávó"

a különbség ez a "-hette", ami nem volt tipikus.

Gandosz 2018.12.30. 14:42:02

@math0: a zsidók elvitele kapcsán reklamálj angela merkelnél, ha már mindenképp ma élő felelősöket akarsz

Éhesló 2018.12.30. 14:48:19

@de let e ...: ezzel ne etess, mert nem vagyok rá vevő.
Fogalmunk nincs mit akartak, mert sokan voltak és sokfélék voltak.
Az egészen biztos, hogy a nagyimrétek kommunizmust akart, a pesti srácok meg nem. Mindszenty sem.
No meg sokan mások nem.

De ennek nincs jelentősége egy véreskezű kommunista megítélésénél.
Ha egy SS táborőr felelhet a törvény előtt bármilyen gaztett nélkül - kollektyven bűnössé nyilvánítva, 99 évesen is a törvényszék előtt és ehhhez a zsidók tapsikolhatnak világszerte, akkor egy véreskezű kommunista führer sem érdemel más elbánást.
Nagyimrétek egy véreskezű kommunista führer volt, az első tucatnyi moszkovita gyilkos közé tartozott és gyilkoltatott, gyilkolt is a kommunuszmusért.
Ezért minimum halált érdemelt.
Szerencsénk, hogy a kommunista haverjai hajtották végre rajta, mert még a végén ő is megúszta volna, mint a többi aljas komcsi gyilkos.

Éhesló 2018.12.30. 14:57:07

@n3spr3ss0: gondolom azért, mert a szovjet déli hadseregcsoport és a munkásürség a komplett 650ezer pártaggal, meg az összes fegyveres testület tele volt a nagyimrétek kommunista ellenségeivel és akkoriban ez a volt az a lehetőség, ahol a kommunista hatalommal szemben publikusna fel lehetett lépni.
De orbán még akár tisztelheti is az nkvd besúgó, tömeggyilkos nagyimréteket azért, mert nem adta be a derekát csermaneknek.
Nem tudom, majd elmondja, ha akarja.

De attól, hogy orbán ott nagy beszédet mondott és elküldte a szovjeteket haza, nagyimre mág az aki: egy véreskezű kommunista gyilkos, nkvd besúgó, szovjet állampolgár, padlásleseprő, svábkitelepítő, akit a saját kommunista bandája fellógatott.

Szerencsénk volt, hogy megtették, mert ha túléli a gengszterváltást még a végén hős és nyugdíjas antifa ellenálló lett volna, mint a többi zsidó/komcsi gyilkosból, ávós rablógyilkosból.
Így meg a férgek zabálták a rohadt szívét, vagy a szart, ami a helyén volt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 14:57:13

@DFK:

1) kevesebb magyar ember halt meg a szovjetek miatt, mint amennyi a nácik miatt a II VH végén és után

2) ezek egy része katona volt. az én nagyapám is, aki egyébként túlélte.

3) ez egy háborúban volt, illetve annak következménye volt. a háborúban Magyarország üzent hadat a Szivjetuniónak, és tartott ki a németek mellett végig, az elbaszott kiugrási kísérletet kivéve. a kiugrási kísérlet is azért bukott meg, mert a magyar tisztek többsége továbbra sem akart átállni.

4) ezek nem a magyar kommunizmus áldozatai, hiszen Magyarországon kommunista magyar kormány csak 49 után volt.

5) ha háborút néznénk, akkor a németek által lemészárolt vagy elhurcolt magyar lakosságot is bele kéne venni.

6) ismétlem, a kommunisták nem irtottak rendszerszinten származása alapján népcsoportokat. és ez kurva fontos különbség.

Éhesló 2018.12.30. 14:58:27

@káposzta: összekeversz a kocsisoron tengődő kurva anyáddal, vagy ribanc lányoddal.
Nagy hiba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 14:59:51

@Gandosz: Angela Merkel nem vitt el zsidókat. Elmebeteg vagy. Reklamálj az ápolódnál, hogy ma sem adták be a gyógyszered!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 15:02:29

@Éhesló: "De attól, hogy orbán ott nagy beszédet mondott és elküldte a szovjeteket haza, nagyimre mág az aki: egy véreskezű kommunista gyilkos, nkvd besúgó, szovjet állampolgár, padlásleseprő, svábkitelepítő, akit a saját kommunista bandája fellógatott."

és ezt az Orbángeci miért nem mondta a beszédében?! tán csak nem hazudott?! nem bontotta ki az igazság minden szálát, az állítólag élete legnagyobb beszédében és hőstettében?!

nocsak, nocsak, hát nem az derült ki már megint, hogy O1G?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 15:04:55

@Éhesló: "Nagyimrétek egy véreskezű kommunista führer volt, az első tucatnyi moszkovita gyilkos közé tartozott"

várjál már, Orbángeci ezt miért nem mondta a híres nagy beszédében? csak nem azért, mert a miniführeretek egy hazug patkány?! esetleg 1 GECI?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 15:23:12

@Éhesló: az ifjú titán Orbán mást mondott:

youtu.be/4YybjROUMu0

de egyébként amit mond, az pont a jelenlegi Orbángeci kritikája. úgy küld el titeket a führeretekkel a francba, hogy csak na.

John Szigethy 2018.12.30. 15:25:37

Csak az útszéli anyádat köpik le.

John Szigethy 2018.12.30. 15:26:37

@math0: Meghágtam az ateista útszéli prosti anyádat.

yourmomtits 2018.12.30. 15:33:26

@math0: nem az apád faszát nem írtottak. hülye hazug náci fasz vagy, ráadásul buta

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 16:32:01

@yourmomtits: ezt elnézted, a saját anyád volt. ennyit tud egy náci. érved nincs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 16:33:02

@yourmomtits: ennyit tud egy Fidióta náci. érved nincs. csak a szar ömlik a szádból, te pszichopata, elmebeteg Fideszes!

morph on deer 2018.12.30. 19:01:14

@John Szigethy:
“Meghágtam”

Erre tényleg büszke lehetsz, pubi, ha már csak ilyen sikereid vannak, mit mondjak!
Jó ízlésed lehet, amúgy...
Csak nem vagy te is fideszes?
:)

Gandosz 2018.12.30. 20:35:40

@math0: "Angela Merkel nem vitt el zsidókat."

De, ő vitte el a zsidókat.
Horthy pedig nem vitte el őket.

DFK 2018.12.30. 20:51:53

@math0: pl nem tipikusan Rajk Lászlót is kivégezték. Senki se volt biztonságban. Hiába próbálod a mundér becsületét védeni. Te jó eséllyel egy veseleverő ávós lettél volna azokban az időkben.

DFK 2018.12.30. 20:55:58

@math0:
4. Akkor a holokauszt áldozatai sem a magyarországi rendszer áldozatai, hiszen német táborokban németek ölték meg őket.
6. Nettó hazugság. De származási alapon is öltek és üldöztek rendszerszerűen.

Gandosz 2018.12.30. 21:11:09

@math0: "a kommunisták nem irtottak rendszerszinten származása alapján népcsoportokat. és ez kurva fontos különbség"

Dehogynem.
A Szovjetunióban marhavagonokban áttelepítették a csecseneket, irtották a tatárokat, németeket, ukránokat, letteket, litvánokat, észteket, mordvinokat stb.
Azonkívül nemeseket, polgárokat, kulákokat is gyilkoltak, és csak a vallása alapján is öltek meg embereket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 21:25:58

@Gandosz: ""Angela Merkel nem vitt el zsidókat."

De, ő vitte el a zsidókat. "

látlelet a Fidióták elmeállapotáról.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 21:31:53

@DFK: párton belüli konfliktus volt az oka. Ez nem menti a kommunistákat, de Rajkot nem a származása miatt végezték ki, nem olyan dolog miatt, ami változtathatatlan születési adottság.

Ezt nem fogod fel már mióta, mert egy idióta, elmebeteg vagy. Ezért vagy Fideszes és náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 21:33:37

@DFK: "a holokauszt áldozatai sem a magyarországi rendszer áldozatai"

De. Horthy volt az elnök, engedte a deportálást.

"Nettó hazugság. De származási alapon is öltek és üldöztek rendszerszerűen."

HAZUDSZ.

ennyit tud a Fidióta, emlebeteg pszichopata. hazudni orrba-szájba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.30. 21:40:47

@Gandosz: Magyarországról volt szó, te félkegyelmű!

DFK 2018.12.31. 10:35:37

@math0: hazudni csak precízen szabad Brendel. Ugye Rajkot nem származási alapon megöltekhez, hanem a megalkuvás ellenére is megöltekhez hoztam példának.
És de igenis öltetek , üldöztetetk származási alapon.
Nagyon hülye, nagyon hazug büdös ávós komcsi vagy. Tulajdonképpen nem is értem mi dolog van neked Magyarországgal.

DFK 2018.12.31. 10:38:20

@math0: te tudatlan proliagyú Brendel, Horthy nem elnök volt. Még ennyit sem tudsz. És még véleményed is van arról, amiről kicsit gyenge a tudásod.

DFK 2018.12.31. 10:42:09

@math0: származási alapon üldözés, tudod az osztályidegen címke. A kitelepítés is az volt. Recski haláltábor mond valamit? Aminek újranyitásával Vastagh Pál maszopos igazsságügyi miniszter fenyegetett...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.31. 11:54:30

@DFK: 1) komcsi a kurva anyád. nem vagyok komcsi.

2) ha elismered, hogy Rajkot nem származási alapon végezték ki, akkor a fő kérdésben máris igazat adtál nekem

3) ha azt mondod, hogy Rajk mindenben megalkudott, akkor szerintem ez nem igaz

4) arra, hogy a kommunisták származási alapon rendszerszinten irtottak népet, nincs bizonyítékod, csak egy hazug, pszichopata, rohadt büdös náci elmebeteg vagy. ilyet ti, nácik csináltatok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.31. 11:57:29

@DFK: az "osztály" nem származás, te elmebeteg, náci fasz! csak azt demonstrálod, hogy micsoda idióták vagytok ti, pontosan ezért vagytok nácik és Fideszesek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.31. 11:58:15

@DFK: legyen neked kormányzó. te idióta!

Gandosz 2018.12.31. 17:43:52

@math0: A származási alapú népirtás kapcsán reklamálj angelamerkelnél

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.31. 19:23:39

@Gandosz: Te vagy a látlelet a Fidióták elmeállapotáról.
süti beállítások módosítása