Budapest eddig nem valami jól működött, meg kicsit élhetetlen is volt, de most hogy újabb választás közeledik, egyből fasza lesz minden. Miért? Mert Orbán Viktor ad egy csomó lóvét a fejlesztésre. Ezermilliárdot. De lehet hogy többet. Nem hiszed el?

Pedig még alá is írt a kis Tarlóssal, tudod, azzal a manóképű vén hülyével, aki mindig úgy néz ki mint aki alatt tele a pelenka, meg olyan sírósan beszél, na vele egy darab kemény papírt, amitől ez biztos lesz. Hogy ez mitől lesz valóság? Mert Orbán mindig betartja amit ígért, és fontos neki a főváros élhetősége, meg az itt lakók sorsa, meg a többi, és a többi, bla bla bla.

Hogy nem lakok Budapesten, ne szóljak bele? Nem is akarok, csak azt tartom ebben fontosnak, hogy Orbán Viktor nagyon könnyen ígér a választáskor, utána meg valahogy gyorsan elfelejt mindent, és elmegy a magánrepülőjén meccsre. Mert az fontos neki, a többire meg ott van a közmédia.

Szóval röviden összefoglalva egy gyönyörű színjátékot lehetett ma látni a főváros jövőjéről. Volt ott minden, ami egy választás megnyeréséhez szükséges. Alagút, metró, felüljáró, bővítés, fejlesztés, növelés, építés, szépítés, és egyéb minden fű, fa, bokor, tarlós elégedettség ami szem szájnak ingere. Csak jól hangozzon minden szó, eredményesnek látsszon a tenni akarás, és ne más nyerje a választást mint aki eddig is kellőképpen aládolgozott Orbán Viktor kénye kedvének, ha az rombolt a fővárosban, meg az országban.

Mert ugye eddig sokat tett Orbán Viktor a fővárosért. Épített egy úszó világbajnoksági szörnyet, qrva drágán, qrva szarul, de legalább sokat keresett rajta. Van már minden fővárosi csapatnak saját stadionja, ahova a kellően kátyús utakon oda zötykölödhet az a pár néző aki a magyar focira kíváncsi. Fel lett újítva a Vár, csak a tapéta százmilliókba kerül, de legalább Orbán Viktor egy oda nem illő erkélyről tekinthet le a népére, miközben tovább rabolja annak jövőjét. Láthatsz még most tele kukát mindenhol, útlezárást, és még több útlezárást ahol még dolgoznak is éppen, épül egy százmilliárdos stadion, de lehet hogy kétszáz lesz mire mindenki eleget lopott belőle, és ezzel kész is az eddigi kormányzati segítség.

Na viszont most ez másként lesz. Eddig alig újítottak fel kórházat, még a meglevőket is hagyták szétrohadni, most olyan hatodjára kezdenek bele egy szuper kórházba. Mert ugye választás jön, hát kell  a köznépnek is a konc, ha addig kibírja a betegsége.

Élhető lesz a főváros, a lepkék csak úgy lebegnek majd a szépségétől, a Duna partján fókák hancúroznak elégedett mosómedvékkel karöltve olyan szép lesz. Majd egyszer, tíz év múlva. Vagy több.

Csak ezen a választáson legyen már túl ez az elégedetlen főváros, ahol a kormány nem olyan népszerű, és ahol nem lehet nyíltan fenyegetni mint a pár ellenzéki megyeszékhelyen, ahol nem a kormánypárt az úr. Itt csak mézes madzagot húzogatva lehet átverni a szavazó fejét, miközben a kormány arra gondol, úgy is beveszik az egész maszlagot ha az szépen van körítve. Na meg Orbán Viktor szava is sokat ér ebben a játékban, mert ő olyan erkölcsös ember, aki vigyáz az adott szava betartására. Kérem ne röhögjön senki, ez komolyan nem így van, csak a látszat. Mert az itt a lényeg. Itt is, meg szerte az országban.

Ébredj Budapest! Ne hagyd magad altatni, és elaltatni. Nézz a lábad elé ott a valóság, nem a sajtótájékoztatón.

BANDITA.

Címkék: fidesz kormány főváros Orbán Tralós

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5414378179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ankica 2018.12.12. 22:43:36

Tisztelt BANDITA! Lehetne röhögni a cikkeden de nincsen hozzá most éppen kedvem."Budapest élhetetlen" van abban igazság, de ez nem Orbán és Tarlós sara.Hogy Orbán mit szeretne azt mi nem tudhatjuk, de azt igen hogy Tarlós mit szeretne és eddig mit is tett. Ha még mindig Demszky lenne a székébe Budapestnek már rég vége lenne.
süti beállítások módosítása