Itt van ez a macedón volt miniszterelnök nálunk, aki a hazájában elítélt bűnöző. Egyszer csak itt termett, mint a gomba eső után. Visszaélt a hatalmával az országában, valami kocsit fogadott el. Kellett ott lenni egy olyan hatóságnak, aki ezt kimondta róla. És még el is ítélték. Szép ország ez a macedón föld.Erre most idejön onnan ez a faszi, és politikai menedékjogot kér tőlünk. Miért is?

Akkor még egyszer. Macedónia. Egy olyan ország, amely fiatal, balkáni, és nem sokat tudunk róla. Azonban ott valami működik, ami nálunk már nem. Méghozzá az igazságszolgáltatás, a jogállam, az olyan törvénykezés ami mindenkire vonatkozik. Még egy miniszterelnökre is. Meg olyanra is, aki csak volt azt.

Most a csávó itt van Orbánnál, és menedékjogot kér. Politikait! Vajon mire? Mert visszaélt a hatalmával, és lebukott, az ottani bíróság meg jól elítélte? Most akkor Orbán eldönti, hogy nem bűnös, és éli itt a világát? Végül is Orbán jogász ember, egy percet nem volt a szakmájában, azonban azt tudja, a törvényeket szembe lehet köpni, majd meg lehet magyarázni mindent utólag annak aki ezt elhiszi. A volt macedón miniszterelnök nagy migráns megállító, hát akkor védjük meg! 

De ajándékot fogadott el, és azt neki nem lehet. 

Na Orbánnál ez nem kizáró ok, nála ez egyenesen erény. És neki ez mindennapos dolog, nem fog rajta kiakadni, elítélni meg még jobban nem aki így él vissza a hatalmával. Majd pont Orbán Viktor lesz ilyen erkölcsös, aki naponta milliárdokat csorgat az ország pénzéből a saját, és a barátai zsebébe. Aki nem hogy visszaél a hatalmával, de azt a saját meggazdagodására használja. Majd neki lesz ez a volt miniszterelnök kínos személy. Pitiáner esetleg, mert ilyen kevéssel beérte, de szégyellni nem fogja magát miatta, mert esetleg védelmet ad neki. Politikait.

Egy korrupt politikusnak, legyen az balkáni, uniós, afrikai, türk vagy akármi, még csak gondolni sem lenne szabad arra, ez az ország majd megvédi. 

Azonban Orbán Viktor, aki számítógépes csalással, és a magát tál gulyásért eladott szavazók megtévesztésével sajnálatos módon hatalomban maradt zsebre baszott kezű tahó, aki így tovább folytatja a nagyüzemi lopást a közpénzből, pont olyan ember, akiben a korrupt politikusok úgy érzik, megbízhatnak. Mert ugye ő is az ő kutyájuk kölke, maga is egy korrupt geci.

Érdemes belegondolnia magát annak a fiatal macedón demokráciában élő közélettel foglakozó szavazónak a lelkiállapotába, aki elégedetten dől hátra, amikor az országa korrupt politikusát elítéli a bíróság. Mert látja, a szabályokat senki sem szegheti meg, mindenki egyenlő a büntetésben. És most arra ébred, néhány száz kilométerre tőle, az unió területén egy kis országban ez a bűnöző menedéket kap. Mit fog az gondolni a mi kis országunkról? Jót, vagy a qrva anyját? 

Mert nagyon úgy néz ki, mosdatják a macedón volt elnököt, meg nagy a hallgatás körülötte. És ha már nem baszták ki az országból a felbukkanása pillanatában, akkor most minden kormányzati tényezőnek látszó véglény Orbán bólintására vár, addig meg kussol.

Mert ugye itt az stabil határőrizet, meg a megfelelő okmányok amelyekkel a volt elnök valahogy itt termett, és aminek az eredetije a macedón hatóságoknál van elzárva, mint útlevél, meg szabad mozgás, nehogy már megszökjön az ítélet elől. És egyszer csak felbukkan itt, és nem csukják le egyből. Miért is nem? Mert menekült? Mert Orbán ismeri? Mint az arab pénzmosót, aki ellen  nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben? Az meg a szomszédja lett!

Ha valakiben a feldereng a baltás gyilkos, aki azeri volt, az most ne vonjon párhuzamot.

Itt van egy magát menekültnek mondó volt macedón miniszterelnök, aki most nem ellenséges migráns, csak elítélt bűnöző, aki tudta, ide érdemes jönnie, itt megvédik.

Van miért szégyellni magát a józan észnek. De csak halkan és otthon, mert itt úgyis az történik amit Orbán Viktor akar. Az ha jó, ha nem vitorlás, az ország csak a következményeket viseli. Meg a büntetést fizeti, és viseli a bélyeget amit nem is lát magán.

A világ viszont igen, a macedónok meg most nagyon.

BANDITA.

Címkék: miniszterelnök bűnöző macedón Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5114370893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2018.11.15. 01:47:16

Sajnos, erre nincs mit mondani. A szemem ég ki a szégyentől. Bele sem merek gondolni, miket gondolnak rólunk. Mikor fog már ez a nyomorult bélféreg bukni bandástól együtt?! Mikor?! Köszi, drága Bandita a nem lankadó munkádért, amivel leírod az igazságot!
süti beállítások módosítása