Eddig volt két dolog, ami külön külön semmit sem ért, mert nem létezett. Magyarország nem volt űhajózási nagyhatalom, vagy legalábbis eddig nem tudtunk egy halálcsillagról sem ami nemzeti lobogóba van öltöztetve, és migráns lakta bolygókat semmisít meg. Arról sem tudott a közéletet figyelő, hogy egy Ferenc Orsolya nevű képviselő az alig nézett Echo Tv számos műsorában mekkora egóval, és nagy hozzá nem értéssel magyarázza, hogy Orbán Viktor tulajdonképpen egy félisten, akinek naponta többször is kész csontig benyalni. 

Mára a két lehetetlen pálya találkozott. 

Egy kreált miniszteri biztosi fizetés jó megélhetést biztosít egy olyan lénynek, aki gyakorlatilag sűrű nyelvcsapásokkal ért célba egy olyan versenyen, ahol nem a tehetség számít, hanem milyen mélyen vagy a hatalom seggében.

Az ország ma így működik. Ha véded a rendszert egy alig nézett műsorban, van rá esélyed űrhajós leszel, pedig már egy székre állva is szédülsz a saját szellemi erőlködésedtől, de nagy magasságba érsz ezzel a módszerrel.

Számos tehetségtelen, magát nagynak gondoló senkinek van ebben az országban jó kormányzati fizetés adva a hűségért cserébe, valós teljesítmény nélkül. A szemét meg gyűlik az országban, a kilakoltatások szépen haladnak a maguk útján, a gázszerelő naponta milliárdosodik, tegnap még volt lakástakarék, cafetéria, remény a józan észnek. Ma viszont már űrügyi minisztérium keletkezik egy hozzá alig értő biztos számára, aki nappal is csillagot keresne az égen a maga esze által.

 De mit várunk egy olyan kormánytól ahol egy alkoholista lehet NAV elnök, egy Németh Szilárd nevű valami honvédelmi államtitkár, egy bolond doki emberminiszter, egy takony kis szemüveges seggdugasz külügy miniszter, és még lehet folytatni.

Rakétát kellene dugni a sok szarházi seggébe, aki szerint ez rendben van. Űrrakétát, és kilőni őket oda, ahol ezt  képesek megérteni.

BANDITA.

Címkék: hülye űrhajó Orbán ECHO TV

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7514338729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása