"Nemzetünk Timije!

Mindig nagy öröm nekem földi halandónak, ha bepillanthatok a nemzet nagy közpénznyelőinek, és szűk családjaik szorgos mindennapjaiba. A vén szaros szivaros unokája, vagyis bocsánat a felesége, ezt mindig összekeverem, azonban most egy kicsit mintha közelebb engedett volna a titkos belső énjéhez, érzékeny lelkéhez, állatszerető oldalához. Ezért is merem venni a bátorságot, hogy mivel magam is nagy állatbarát vagyok, hogy némi tanáccsal lássam el a Gucci ruciban sem okosabb kis libát.

Mindig öröm látni az egyszerű ember számára ha gyémántot kapsz, aranyat eszel, nem veszed fel kétszer ugyanazt a ruhát, meg van új, piros, qrva drága sportkocsid. Az adófizetők így mindig nyomon tudják követni,  öreg férjed, bocsi, de éppen röhögök ezen, szóval a férjed mire is szórja a méltatlanul hozzá került közpénzt.

Csak azt nem érti a józan ész, miért kell egy egész magánrepülő egy kis ártatlan jószág utaztatásához.?Mert hogy Orbán Viktor vett egyet, hogy meccsre tudjon járni az érthető, neki ez jár már harminc éve. De te is vagy már annyi éves, mint mióta a köpcös pocakos zsebre baszott kezű meccsre jár, hát ne érd be mezei repülgetéssel állat gyógyítás céljából. Meg egy beteg macskát utaztatni állatkínzás,  a te lelked meg ettől sivárabb hogy megértsd. Persze érthető hogy szülinap, meg ajándék, de ezt azért jobban ki kellet volna használni. Mondjuk szülhettél volna egy unokát a nemzet kaszinósának, de ez inkább csoda lett volna, nem ajándék.

Na, nem is oktatlak tovább, vagy te magadtól is olyan buta, hogy eszedbe kellet volna jutnia az egyszerűbb megoldásnak. Nem a macskát viszed állatorvoshoz nagy magasságban repülve, kitéve a szédülés, az óraeltolódás minden veszélyének, hanem a kezelést hozod neki ide. Ha már közpénzen élsz, ne érd be kevesebbel. Neked is kevesebb fáradtsággal járt volna a jószág gyógyulása, és milyen jól nézett volna ki egy posztban, hogy ide hoztál egy komplett állatorvosi eljárást. Még pályázhattál is volna vele, így a saját lábadon állva oldottad volna meg a macska problémáját. Mert nyertél volna a pályázaton ebben ne legyen kétséged, az ilyen személyekre mint te is vagy mindig van személyre szabott közbeszerzés.

Szóval Timike ezt egy kicsit jobban át kellett volna gondolni. Kedves férjed pedig, bocs de beázott a klavi a könnyeimtől, ilyenkor mindig annyira röhögök ha leírom, még elégedett is lett volna veled, van saját kereseted, neki kevesebbet kell ugyanabból a közpénzből költeni rád. Az adófizetőknek meg mindegy ki lopja ki a szemüket.

Írnék még neked pár okos gondolatot az élet nehézségeiről, amelyben neked hál istennek nincs részed, meg eszed hogy felfogd, de inkább megyek ganajozni, az fontosabb, és jobb elfoglaltság mint beled társalogni. Ha találkozol a kedves férjeddel, és miután én megint befejeztem a röhögést ettől a bekezdéstől,  mondj neki annyit, hogy a következő szülinapodra egy független ügyészséget kérsz magadnak, attól majd legalább feláll a haja."

BANDITA.

Címkék: közpénz lop magánrepülő buta liba Vajna Timi

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7514328773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2018.10.29. 00:20:37

Tökéletesen fedi a valót, brilliánsan leírtad a lényeget. Bár mint olvastam, most gáz van, timcsinek nem tetszik, hogy nincsenek kaszinók, így már mesze nem olyan nagy a "szerelem". Köszi a ragyogó írásért, Bandita!
süti beállítások módosítása