Azt meri mondani ez a Gulyás Gergely nevű farok, aki most takony korára miniszter lett, hogy a lakástakarékkal kapcsolatban nem lehet visszamenőlegesen törvénykezni. Így most örüljön a sok jelenlegi Fundamentás, hogy nem vették el tőle a korábban az állammal kötött szerződés érvényességét. Akkor most a füledbe ordítom kis szarházi sima képű! A rendvédelmisek korengedményes nyugdíjazásánál mi a tökömért volt a visszamenőleges hatály, hogy leköptétek a korábbi állammal kötött szerződést? Akkor simán elvettétek pár tízezer családnak az állammal kötött szerződésének a jogi státuszát, és lefokoztátok a Kádár huszárokat járadékossá.

Te kis mocsok Gulyás Gergely! A visszamenőleges törvény hangoztatásánál ne igazán menj nyugger zsaru, katona, bv alkalmazott közelébe, mert a tököd a mandulád helyén lesz a magánrepülő utazási magasságában. És járni sem fogsz tudni utána, meg a szemüveged is a seggedbe lesz tolva, csak mert ilyen okosakat mondasz, meg simán bele hazudsz a köz szemébe.

 Viseld a következményeket Gulyás Gergely, és szemlesütve járj az árnyékos oldalon, mert egy nap ki leszel belezve a többivel együtt. Ezt a rendvédelem nevében bátran állítom.

És ne feledd Gulyás Gergő vagy ki a farok vagy te. Mondhatsz bármit még ma a mikrofonba, lehet az arcodon merev maszk közben meg bárgyú vigyor. Egyszer te is a azon a földön fogsz járni ahol a valóság, és akkor találkozol azzal akinek ma a szemébe hazudsz. Na baszki, akkor neked valóban szembe jön a józan ész, és járókerettel sem fogsz még egyszer utána a saját lábad nyomán álldogálni.

BANDITA.

 

BANDITA.

Címkék: miniszter farok FIDESZ Gulyás Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr10014309519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.10.19. 22:12:18

bakker, remélem megérem még, amikor ezeket a tetves görényeket sajnálnom kell, me beizzították a népek nekik a lámpavast.

egyébként respekt a kitartásodért bandita!:)

lenyűgöző!

Desischado 2018.10.20. 02:05:14

A próféta szóljon belőled Bandita, bár már látnám! Minden soroddal egyetértek! Az ápolási díjjal is mit csináltak. Ritka, mocsok egy paraziták ezek! Köszönet a remek írásodért, és azért is, hogy vagy! (simikéz)
süti beállítások módosítása