Tiborc István a nemzet veje, a saját lábon álló szaros pelenkát dobáló királylány férje, a sajtó elől gyáván futó traktor tolvaj, a közvilágítás királya aki miatt biztos vissza kell fizetni olyan tizenhárom milliárdot, még egyszer, tizenhárom milliárdot vissza kell csengetni az adófizetőknek, aki szerint leszophatja őt az ország mert semmi közünk hozzá mennyit lop a papa segítségével, most bevásárolja magát a gázszerelő vagyonába. 

Ezt a köznyelv úgy mondja a történelemben, nevesítik a vagyont az Orbán családban. 

Vagyis ez egy beismerő vallomás arról, a félkegyelmű, analfabéta, a disznószart öltönyben lapátoló, magát mindenkitől okosabbnak tartó, de a lába szárát még mindig lehugyozó gyerekkori barát, aki Orbán Viktor vagyonát kezeli most egy kicsit megpihenhet a sok kínos magyarázkodás közepette, hogy mi a fenét vásárolt is tegnap, amiről ma még fogalma sem volt.

Még csak annyit, a józan ész minden használója tudja, ezt hívják a közpénz teljes átalakításának, és eltüntetésének. Lölö vagyona az adófizetőktől van, Tiborczé is, és a vásárláshoz most is majd egy állami pénzen kitömött bank ad valószínűleg hitelt. Ezt majd meg magyarázatképpen szépen beletolják az ország képébe. 

Na ezzel aztán mindenkit hülyének néznek, de legalább jót röhögnek rajta. És rajtunk!

Orbán Viktor elérkezettnek látta az időt a választási csalással megszerzett harmadik hatalmi ciklusában, már ne legyen szégyenlős ha a vagyonáról kérdezik. Már nem kell neki hazudni ha strómant használ a közbeszerzések megnyeréséhez, amit direkt a közpénz eltüntetése kedvéért írtak a gázszerelő értelmi fogyatékosságának szintjéhez. Van már stadion a kert végén, kisvasút a birtokon végig, a kutyának külön kastély, a királylány is a saját lábán áll az adófizetőknek hála. Már minden területen jelen van a gazdaságban a gyerekkori barát nevén levő birodalom, hát ideje hogy most már az Orbán család is élvezze az eddig össze lopott nyugdíjat az állam vagyonából.

Ez még csak egy hatmilliárdos szelet forintban a dollármilliárdokból ami Lőrincnél parkol, de legalább Orbán Viktor már a saját költségén utazhat a legközelebbi vébé döntőre a díszpáholyba, a vallási őrült fiával. Nem kell neki magyarázkodni a költségekről, a megtakarításáról.

Mert nagyon hülyének kell ahhoz lenni bárki is elhiggye, egy cipőjét bekötni sem tudó, szaros gumicsizmában a szőnyegen végig trappoló, egykor villáskulccsal gázt szerelő tudatlan bunkó egy ekkora vagyont saját két kezével rak össze, mint amekkora most Mészáros Lőrinc nevén van. Miközben az a tőzsdéről annyit tud az nincs a faluban, ahhoz a városba kell menni a saroknál jobbra, a kiskapun zörögni, na ott van. Ehhez bizony Orbán Viktor adta a tudást, ő határozta meg mikor mit kell venni, és ő tette lehetővé ennek a közpénzi hátterét. És most szép lassan közelebb hozza magához, ha Lőrinccel történik valami, vagy megjön az esze, amire azért nem nagyon van esély, akkor is legyen neki öreg napjaira egy kis tartalék.

Az adófizetők százmilliárdokért beköltöztetik a Várba, az adófizetők vesznek neki repülőt, űrhajót, kisvasutat, rollert, ízléstelen öltönyt. Orbán Viktor pedig köszöni szépen, és elmegy migránsra vadászni, hagy legyen mitől rettegni kedves népének. Neki meg hagy legyen még több kastélya, még több vállalkozása, még nagyobb pocakja, amibe belefér az egész ország. Mert mindent akar magának, és még nem fejezte be.

Mi meg erre szavaztunk, hát legalább mosolyogjunk hozzá.

BANDITA.

Címkék: család vagyon Orbán Mészáros Lőrinc Tiborcz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr4314210385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2018.08.30. 04:02:07

Ez így van, jól látod. orbán már nem is lelplezi a tolvajságot. Úgy gondolja, most már nincs mitől - kitől - tartania, és kimutatja a foga fehérét. Tolvajok ülnek a nyakunkon, mi meg hagyjuk! De meddig még?! Köszönöet az újabb brilliáns írásért!
süti beállítások módosítása