Németh Szilárd rezsitábornak a honvédelmi minisztériumban folytatja pályafutását. 

Katona hősök nyögnek fel sírjukban, a NATO vezérkara röhögő görcsben fetreng, tisztességes munkát végző honvédők a fejüket fogva néznek értelmetlen tekintettel az elöljáróra. De a parancs az parancs, végre kell hajtani.

Orbán Viktor a haderő fejlesztés keretében küldte oda a migránselhárító rezsicsökkentőt, aki önálló fegyvernemként fog szerepelni. Ő lesz a szellemi iránymutató csodafegyver a józan ész ellen. Polgári értelemben egy bunkó kerül a várba a védelmi tevékenység fokozására.

Szilárd meg nem erősített hírek szerint már erősen készül a feladatára. Próbálja megérteni a balra át irányát, de az csak jobbra megy neki, és korszerű nyilak és lándzsák használatát gyakorolja a lőtéren. A névtelenséget kérő forrás szerint egy soros plakátot használ céltáblának.

Rendfokozata már van neki, amit már megszerzett magának a polgári életben, és amitől minden állampolgárt a röhögés fojtogat. Biztos ez a múlt hatalmazza fel a szakmai munkához. Feladatot próbálnak találni neki, a legjobb amit tehetnek ha belátják, hogy semmi működő közelébe nem engedik, mert akkor abból csak káosz, és használhatatlan zagyvaság lesz.

Milyen szép látvány lesz ha Szilárd megjelenik egy katonai parádén a nagy buta fején ülő vigyorral, és bal kézzel tisztelegve nézi az előtte elvonuló alakulatot.

Orbán Viktor pontosan tudja kit, miért nevez ki. A honvédelmi miniszter most egy katona, de Szilárd ha elég hűségesen nyalja Viktor hátsóját, az utódja is lehet. Ha a miniszter nem azt teszi amit a politika elvár tőle, lesz ott egy farok, aki majd készségesen a helyébe lép, és szakmai alkalmatlansága minden idiótaságával kiszolgálja a politikai akaratot.

Fekete sereg, Eger védői, Zrinyi katonái, kurucok, negyvennyolcas honvédek, kiszolgált sorkatonák olyan szépen szembe lettek köpve egy személy kinevezésétől, ahogy az csak a NER rendszerétől telik. Egy írástudatlan gázszerelő vagyonosodása után Szilárd csak egy következmény, amit lenyomnak a társadalom jó érzésén. 

BANDITA.

Címkék: honvédelem rezsi tábornok Németh Szilárd

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3114030922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2018.06.07. 21:44:59

Ezen inkább sírni kel, hogy egy ilyen szellemi sötétség lesz a honvédelmi miniszter. Ha megtámadnának minket, mit csinálna ez a nyomorék?! orbán nem normális, az biztos. Igaz, hogyha csupa hülyét nevez ki, akkor talán nem látszik, hogy mekkora elmebeteg! Isten ha vagy, óvd a magyarokat!

BiG74 Bodri 2018.06.08. 16:35:07

Nem tudok röhögni rajta. Ez szomorú, idiótizmus!

Ad Dio 2018.06.08. 16:59:16

Ott okoz a legkisebb kárt... már ha az nem opció, hogy portás legyen a Parlamentben...

birka menet 2018.06.08. 18:28:58

Na nézd már, a 120 kilós zsírtoronyból kisvezír lett!

De amúgy nincs mit csodálkozni, ez az Orbán rendszer: értelmiség az ő kormányában és tanácsadói sleppjébnen sehol, minden pozíciót a magyar ugarból kiemelt seggprimitív prolikkal tölt be.

Aztán ezek a kiemelt prolik az utolsó nyálcsordulásukig hüek maradnak Orbánhoz, ezeknek nem gond, ha minden nap hülyét csinálnak magukból az egész világ előtt, mint például ez a Rezsidisznó a mindennapi sorosozásával.

Visceroid 2018.06.08. 18:36:39

"Egy írástudatlan gázszerelő vagyonosodása után Szilárd csak egy következmény, amit lenyomnak a társadalom jó érzésén. "

Ez van fiúk!

Kegy 2018.06.08. 18:50:02

kellett sírni a civil kontroll miatt...

lobaszopiatej 2018.06.08. 22:37:13

Majd felveti a NATO-ban, hogy Soros Györgytől védelmezzük a világot, különbenis Putyin a leghatalmasabb, ezért újra be kell engedni az orosz hadsereget!

lobaszopiatej 2018.06.08. 22:40:26

@Desischado: "Ha megtámadnának minket, mit csinálna ez a nyomorék?!"

Levezetné, hogy ez is a Soros műve, ő a zoka nemzet nyomorának, így nyilván tőle pusztul a honvéd!

CSOKKI MÁLNA 2018.06.08. 23:01:40

Ennél csak az volt jobb, amikor Juhász Ferenc honvédelmi miniszter lett..

CSOKKI MÁLNA 2018.06.08. 23:03:11

@Desischado: Csak államtitkár. Talán nem ártott volna elolvasni a posztot..

CSOKKI MÁLNA 2018.06.09. 00:11:26

A progresszív baloldal honvédelmi minisztere:

www.youtube.com/watch?v=qZsOZSTZ3b4

:)))

Virányi András (BANDITA) 2018.06.10. 14:24:45

@efjé: Igazad van, neki több van mint nekem. Én csak kettővel rendelkezem. És te? BANDITA.
süti beállítások módosítása