Csak hogy tudjátok mikor mit nem kell mondani, ha Orbán Viktorról kérdeznek benneteket az ebben az évben kiderült disznóságokról.
Szóval, az első a rezsicsökkentés. Tulajdonképpen nem történt meg, viszont jól meg lett az ország lakossága vele szívatva. A világpiacon évek óta olcsó az energiahordozók ára, Orbán Viktor viszont ezt úgy adta elő, mint a saját találmányát, amit a józan eszét nem használó be is vett kanyar nélkül. Azóta olyan évi hetven ezer forintot húzott ki minden háztartás költségvetéséből a saját felhasználására. Ha ti ezt önként adtátok oda, akkor bocsi,és mélységes sajnálat. Ez egy gazdasági magyarázat ha kérdezik.
A második a menekültek, vagy Orbán szóhasználatával a migránsok. Olyan húszezer jött be, mert letelepedési kötvénnyel fizetett Rogánnak, és Habonynak, a ráfizetés meg az adófizetőket terheli. Ezeket úgy, de úgy megvizsgálták, hogy vagy négy-öt ezer bűnözőt is sikerült a határon átengedni. Aki illedelmesen kopogott, na abból is oltalmazunk vagy ezer háromszázat. Aki ellen megy a nagy plakát háború, az pont ezer kettőszáz kilencven négy, akit el kellene bírálni a megkötött egyezmények alapján. De ezt a szabályt nem akarja Orbán Viktor betartani, inkább elnevezte Soros tervnek, akinek ehhez semmi köze. Viszont Németh Szilárd sikeresen csinál magából hülyét a magyarázatával. Ez a Soros terv része, ami nem létezik, de meg kell akadályozni ha kérdezik.
A harmadik az ukrán nyugdíjasok. Ezt az adófizetők állják egy az egyben, és a költségvetésből kapnak nagy lóvét azon személyek,akik ukrán állampolgárok, de igazolnak magyar rokoni szálat. Csak be kell jelentkezniük egy határ menti községbe, leadni pár papírt és máris kapnak lóvét. Cserébe Orbánra szavaznak, vagy nem. Pár tíz milliárdot ez igazán megér, pedig csak alá kellett volna írni Orbánnak egy lebeszélt államközi szerződést, ami ezt megakadályozta volna. De a költségvetésből erre is jut ha Orbán Viktor hatalmáról van szó. Ez egy ukrán magyar barátság kezdete, mert jóban kell lenni a szomszéddal ha kérdezik.
A negyedik a nemzet veje. Aki úgy kivilágította a városokat, hogy azok sötétebbek lettek. És jó drágán csinálta. Meg szabálytalanul, de ezt nem fogja soha beismerni, viszont az egész kormányzat őt védi. Na nem Orbán Viktor ő ehhez túl gyáva. Végül is a családja saját lábon állásáról van szó, amihez köszöni az adófizetők hozzájárulását. Ez a család fontossága, főleg ha Orbán Viktorról van szó. És a családot támogatni kell.
Ha ezen disznóságok kidumálása közben értelmezési akadály merül fel a saját elmében, forduljon az illető Németh Szilárdhoz, aki kiváló recepteket ajánl a házi banános kolbász elkészítéséhez.
BANDITA.

Címkék: választás menekült szavazó Fidesz Orbán rezsicsökkentés

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5713674576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2018.02.17. 03:07:34

Nagyon világos szavak, ezeket kéne plakátokon látni, az összes disznóságukkal együtt! Hátha a birkáknak is leesne valami! Köszönet érte, drága
Bandita, hogy mindig képben vagyunk, hála neked!
süti beállítások módosítása