"Csend legyen már ezzel a rezsicsökkentéssel, most a soros terv játszik. Mindig azt figyeljétek, amiről éppen hazudok nektek.
A rezsicsökkentés az előző ciklus átverése volt, most már nem aktuális róla beszélni. Már akkor egy tábornoki bunkót rendeltem hozzá, mert ugye harcolni muszáj, ti meg szépen bekajáltátok az egészet. 
A világpiacon már évek óta olcsó a gáz, meg az áram, de ti ehhez hülyék vagytok, így át lettetek verve az előző választásra. Nekem így kétharmadom lett ismét, meg egy halom lóvém a rögzített árból. A kétharmaddal tovább lophattam azt a pénzt, amit a rezsicsökkentésnek nevezett átveréssel a kiszedtem a zsebetekből. Így kell ezt csinálni. És ti meg még tapsoltatok is hozzá.
Mert végül is ti annyira hülyék vagytok, hogy még azt sem veszitek észre ami az orrotok előtt van. De nekem ez így jó, és ezért vagyok még hatalmon. Benneteket csak az internetadó érdekel, azért simán utcára mentek tiltakozni. Hogy utána megszívatlak benneteket az útdíjjal, azt már simán kifizetitek. Mint ahogy akkor sem lógattatok lámpavasra, ha az olcsó üzemanyagnak odavertem egy marék jövedéki adót, és azt szépen zsebre vágtam utána. Nehogy már ötven dollár alatt kapjátok az olaj hordóját, akkor Lőrinc nem tud nekem megvenni semmit az országból! Mert ehhez is ti adjátok a rávalót. Meg az a gonosz Brüsszel, de ehhez sincs semmi közötök, abból sötétítem el a városokat, meg építek jó drágán minden sz@rt. Nektek!
Na, akkor most térjünk már vissza erre a stop sorosra. Jönnek a migránsok, elveszik a rezsicsökkentést, és olcsóbban akarják adni a gázt. Vlagyimir ezért levágja a tököm, és azt nem akarhatjátok. Az E-ON le akarja bontani a kerítést az olcsó gázzal, ezért kinevezem hazaárulónak, és illeték fizetésre kötelezem.
A fenti sorokat a választásig sűrűn fogjátok hallani, most csak erre figyeljetek, meg a jobban teljesítésre. És fizessétek továbbra is a drága rezsit, nem szóróm én csak úgy az Erzsébet utalványt feleslegesen. Ha valami nem tetszik nektek, majd a határon túliak jól megmondják a választáskor mi legyen veletek. Azokat is megvettem a ti pénzeteken, az én hatalmam érdekében.
Még két hónapig ne vegyétek észre mit loptam már el tőletek, csak a migránsoktól féljetek. Utána már kit érdekel mi lesz veletek, megveszem az egész országot a ti pénzeteken, és szolgálhattok életetek végéig engem!"
BANDITA.

Címkék: lop Orbán Viktor Németh Szilárd rezsicsökkentés

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3413668610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2018.02.14. 23:25:35

Mindig elképedek, milyen vérigazságokat írsz le. Ezt kellene plakátolni mindenütt. Tökéletesen leírtad, mit gondol orbán rólunk, sajnos, joggal. De remélem, jön még kutyára dér. Neked meg hálás köszönet!
süti beállítások módosítása