Csak egyszer adja meg az isten végre kormányzó lehessen! Nem király, nem isten,ezek már megvannak! Kormányzó, mint Miklós a Horthy! Az olyan szép,az annyira jól néz ki, azt azért bevallani nem meri még magának sem, de nagyon szeretné megélni.

Túl az a nagy sehova nem vezető harcokon, a fülkeforradalom első elélvezésén, a magánnyugdíj ellopásán, az új munka törvényén által röhögve elvett jogok bohócforradalmán át, a jogállam sárba tiprásán keresztül a Várba költözés megalomániáján túl, Orbán Viktor szép csendben felvásárolta az egykori Horthy Miklós nevéhez köthető birtokot a gázszerelő haverja által a kutyája nevére. Nárcisz! Ez nem virág, ez egy birtok neve,ahol Orbán Viktor a kutyáját tartja. És Lőrinc vette meg a területet, mert ő nem Orbán Viktor strómanja, de nélküle semmit nem mer csinálni, és kell egy kastély a kormányzónak, aki Orbán Viktorból szeretne lenni.

De ezen túl Orbán Viktor inkább szép csendben van, nem beszél róla mennyire szeretne kormányzó lenni, aki felett nincs hatalom, mert az maga a megtestesült akarat lenne az alaptörvény legújabb módosításával. Mert ez csak külsőség lenne, ez a látszat, és ebből megvalósulhatna az álom amit Orbán Viktor szeretne.Ehhez csak egy újabb kétharmad kell, és akkor ez is megvan.

Egy kormányzó már felvirágoztatta Kenderest, hát akkor most Felcsút jön a mai időkben mert Orbán Viktor oda született, és ott nem beszél róla senki miért akar valaki a szülőfalujából világvárost csinálni a világ csúfjára az ezredforduló ismeretének, a történelmi sokak által megismert tapasztalata után. Orbán Viktort ez nem érdekli, fehér lovon akar bevonulni a migráns plakát alatt az elcsalt választás kétharmada után a kultusz általa gondolt fellegvárába a Várba. Annak erkélyéről letekint az adófizetőire az országnak, akiket az egykulcsos adóval megszívatott és zsebre dugott kézzel kéjesen vigyorog rajtuk. Na csicskák, enyém az az ország a hatalom, a lóvétokból qrva jól élek.

Viszont ahhoz gyáva Orbán Viktor ezt egyből lenyomja az ország torkán, neki mennyire tetszik Horthy Miklós egyeduralma. Szobrokat emelnek szerte az országban hogy Horthy Miklós milyen fasza gyerek volt mert megmentette azt, ami akkor maradt a honi földből, és ez ma szavazatra váltható Orbán Viktornak Posványosán. Történészeknek nevezett senkiházik magyarázzák el Horthy munkásságát Hitler mellett, és nem ejtenek egy könnycseppet sem egymillió magyar emberért a vérzivatarban a múlt századból. Végül is csak a külső számít, és ha Viktor jól megfizeti ezeket a hozzá hű véglényeket, akkor hagy költözzön a Várba parádés kocsival, hangos trombita szóval, Putyinnal kéz a kézben. Mert egy zsarnok, egy diktátor, egy akit lehet szolgálni az mindig kell Orbán Viktor mellé. És ezt az adófizetők pénzén el is kell magyarázni. Lehetőleg minél drágábban, mert a közpénz nem számít, ha Orbán Viktor akar valamit. Főleg a holokauszt emléknapján ha pont arra esik a Horthy seggnyalás. Mert ezek azt sem tudják az mikor van, de nem is érdekli őket!

Orbán Viktorról köztudott, hogy elmebeteg. Király szeretett volna lenni már régen, de az ország az unióhoz tartozik, így erről lemaradt. Az is nyilvánvaló, hülyéket alkalmaz maga mellett. Még a jegybank elnökének is egy orvosilag igen komolyan behatárolható esetet nevezett ki, aki a józan észnek azóta is a közelébe sem léphet. És akkor a párt alelnökeiről egy szót sem szól az orvostan, ami  egészségügy helyzete mellet a stadionok árnyékában igen csak homályos. De nagyon bírja maga mellett azokat, akik a hóbagolytól annyiban különböznek, az legalább megél a természetben, de Boross Péter ott is agyalágyult, ahol nincs jelen. Viszont arra tökéletesen jó, Orbán Viktor általa felmérje, Horthy Miklós szerepe megváltozott-e azon rövid idő alatt, amikor is ő nagy államférfinak mutatta be az ország egymillió lakosát a náciknak kiszolgáló kormányzónak nevezett férget. Ha nem, akkor az Országgyűlés alelnöke nevű Lezsák Sándor beszéde mekkora blama lenne, ha Sanyi kap pár milliárdot az egyetemének nevezett Alapítványhoz. Most egyik sem jött be, de Orbán Viktor szeretne fehér lovon bevonulni a Várba, Semjén Zsolt hülyén nézett ki ebben a pozícióban Erdélyben, öltönyben, kabátban.

Na igen. Külön Semjén Zsolt, de ő is része a tervnek.

BANDITA.

Címkék: holokauszt mise Orbán Viktor Semjén Zsolt Horthy Boross Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3613603429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása