Aggódom!
Németh Szilárd az idén még nem csinált hülyét magából.
Sok Fidesz politikus már igen, de Szilárd hallgat!
Baljós ez a csend! Olyan kitörni készülő, vihar előtti.
Már úgy hiányzik a rezsitábornok idióta sorosozása a sok hülye hozzá nem értő sorosozása után, hogy már majdnem fáj.
Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor Kósa még többet szerepelt a médiában, és nem lehetett abba hagyni a röhögést.
Matolcsy is csak néha szólal meg, de ilyenkor ez ember mindig naprakész az elmebetegek kórtanával.
Persze a feltörekvő titánok nagyon igyekeznek a nagyok lába nyomába taposni.
Itt van ez a dörmögő Csaba. Vagy Dömötör.
Nekem mindig az a mese jut róla eszembe, mikor a kis nyálas fejű, pelyhezdő állú farok azt hiszi magáról tud valamit, és kikardott rántással elindul a szélmalom ellen, hogy megvédje a gonosz éhes óriást a rá támadó szegény vándortól, akit az éppen fel akar falni. Néha még a mikrofont is eltalálja ez a dörmögő gyerek ha beszélni kezd. Rogán Tóni jól beválasztott ezzel a kis pöccsel, de akkor is Szilárd az etalon a sorosozásban.
Olyan egyenetlen így a kormány kommunikációja. Mindig csak ez a Soros György, meg migráns, meg kvóta, sehol egy lélekemelő jó hír.
Hogy mennyit adtak a magyar adófizetők a külhoni magyarok egyházainak, focicsapatainak azért a nyomorúságos szavazatért.
Ezt például olyan szépen tudná mondani majdnem Semjén Zsolt, lóhátról, csillogó keresztényi demokrata tekintettel. De Zsolti sem a régi már, ő most is nem csak ott hülye ahol van, de mindenhol, és egyre jobban.
Vagy itt van a született analfabéta zsenink, aki százmilliárdokat nyert úgy, hogy nem is tudott róla. És két év alatt! Az egyiknek a végén, és a másiknak az elején. Ez tíz nap, és ezt még Lőrinc is össze tudja adni, pont ennyi ujj van a kezén a napokhoz. Csak össze ne keverje a sorrendet, és vegyen bele még egy hő erőművet, vagy egy szállodát. Ja, azt még ebben az évben nem vett. Csoda!
Pedig már így az év elején is erősen bele kell csapni a lecsóba, meg a sertéstelepbe, lássa az a választó jó helyre ment az Erzsébet utalvány! Tíz rugó per fő, azért ezt nehéz volt összehozni a tavalyi hasonló siker után.
Csak ez a tarhálás, csak az nem kellene. Hogy lehet így a választó szemébe nézni, egy hét sem telt el az évből, és nem tud a kormány annyit lopni elég legyen a kampányra. Öt nap alatt. Szégyen!
Eddig enyhe volt a tél, kell hogy valami felmelegítse a választót. 63 ember már kihűlt a saját lakásában, köztük egy csecsemő. A Blahán kétszer körbe ért a sor egy tál meleg ételért, de építünk kétmilliárdért egy meleg termálvizes lórehabilitáló központot.
A Felcsút foci hárommilliárdos kazánházához képest ennyit a lovak is megérdemelnek.
Jól kezdődik az év, csak Németh Szilárd hiányzik még belőle.
Ha valaki látja tapossa már ki a belét, mégis csak a kormánypárt alelnöke ennek megfelelően kell vele bánni.
A kéregető párt elnökkel is hasonlóképpen lehet kedveskedni, csak vele lassabban, érezze a törődést.
BANDITA.

Címkék: lop meghal Fidesz Németh Szilárd Év

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5913552435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása