Jó volt Orbán Viktor beszéde.
Olyan szépen beszélt egy országról, ahol fantasztikus az élet, nő a minimálbér, a családok erősödnek, ahol mindig süt nap, ahol szépen kékel a fű.
Az embernek kedve lenne odaköltözni, és itt hagyni ezt sógor koma alapon működő, hazugságra épülő, folyton csak stadionokat termelő földet, ahol még az is beleszól az életedbe aki nem itt adózik.
A legjobb az volt az egészben, ami kimaradt belőle. A négymillió szegény, a több százezer külföldön dolgozó, a kétszázezer közmunkás, a sok ezer éhező gyerek, a rákosoknak nem adott gyógyszer, az oktatásban butuló tanuló.
Persze a sikerek sem voltak teljesen kielemezve.
Nem volt szó Mészáros Lőrincről, és az ő meggazdagodásáról, amikor valójában Orbán Viktor vagyonát gyűjti. Nem volt szó arról a sajátosságról, hogy egy elmebeteg is képes a jegybank elnöke lenni, és úgy szórni onnan ki a közpénzt a kénye kedve szerint, amiért értelmes emberek gyógymódként a belét ontanák ki. Nem volt szó a kis Rogán meg a nyugdíjas rugdosó Habony letelepedési kötvény bizniszéről, a belváros ingatlanjainak a haveri körhöz való átjátszásáról, és az ezért kapott pénzből való helikopterezésről, folyton táguló lakásról.
Nem beszélt az uniós támogatás elherdálásáról, a közpénz ellopásáról, a törvények semmibe vételéről, az ügyészség lopást segítő megalkuvásáról ha a kormánypártról van szó.
Nem beszélt a devizahitelesek megmentéséről, amikor több százezren kerültek az utcára, vesztették el az otthonukat a magas árfolyamon való átváltás miatt.
De összességében jó volt a beszéd. A józan eszét használó tudta Orbán Viktor hazudik. A Fideszre szavazó is tudta, csak neki a jellemtelensége nem engedi ezt bevallani, és a megélhetése is Orbán Viktortól függ.
És a végén az a sorosozás! Na az volt a csúcs! Orbán Viktor a gyáva beszari fogja megvédeni az országot a migránsoktól, akik az istennek nem akarnak jönni, hogy elvegyék a munkahelyet, és megerőszakolják Wittner Máriat, vagy Schimdtet.
Ha nézné valaki a közmédiát, ott már egy külön csatorna fogja a beszédet folyamatosan ismételni.
BANDITA.

Címkék: kongresszus hazudik Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1413250635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása