szavazat.jpgCsak hogy tiszta legyen mivel nézünk szembe!

"Még hogy megvonják a szavazati jogom? Nekem Orbán Viktor adta meg az állampolgárságot, persze hogy rá szavazok. Ne hogy már bárki is megmondja nekem mit csináljak a szavazatommal. Mert nem ott élek? És? Én akkor is szavazok a határon túlról, és belepofázok az életedbe! 

Engem nem érdekel Orbán Viktor mit művel a nagy hazában. Nekem itt jó életem van, a medve bejár a házba, az asszonyt néha megverem, vagy fordítva, de a szavazatom akkor is le fogom adni ha bele is döglesz. És tudod kire? Hát Orbán Viktorra, mert ő az isten, ő a haza, és ő küldi a lóvét nekem az iskolára, focira, kórházra. Mit érdekel engem te ott megdöglesz, mert kevés a béred, sokat adózol, a gyermeked meg külföldön dolgozik. Az enyém is, de erről nem Orbán Viktor tehet, hanem az én kormányom.

Pofázzak neked jogról, meg igazságról? Ha ismerném én ezeket, megtenném a kedvedért.De nem teszem meg, mert nem érdekelsz. Én is állampolgár vagyok, hát persze hogy leadom levélben a szavazatom. Hogy neked ehhez utazni kell ha külföldön dolgozol, de a hazában laksz? Nem kellene ezen rugóznod testvér, neked ezt dobta a gép, én meg Orbánra szavazok. Te biztos nem rá akarod adni a voksod, hát akkor vagy dögölj meg, vagy utazz. Én még a szomszéd nevében is leszavazok, igaz már régen meghalt, de lóvé jár érte nekem. Te meg csak fizess, ha Orbán ellen akarsz szavazni. Meg is érdemled.

Hogy a te adódból támogat engem? Hát sajnálod tőlem? Magyarok vagyunk! Nekem Orbán Viktor küldi a pénzt, én meg elrakom, aztán rá szavazok? Hogy nálatok is lenne mire költeni az adót? Hogy szar az oktatás? Nem működik az egészségügy? Ez engem nem érdekel, nekem jó amit tanítanak. Hogy magyarok vagyunk, meg egy vérből jöttünk, meg egy az isten Orbán Viktor. És egészséges vagyok, ha meg beteg valaki itt is van kórház. Majd itt meggyógyítanak.

Egyébként nem is értelek miért lázadsz. Tolja ide Orbán Viktor a milliárdokat, de nálatok is vannak szép stadionok, le térkövezett főterek, hát biztos van neki elég, az már nem kell oda. Nekünk meg jól jön, mert az meg jár nekünk, mert mi is magyarok vagyunk. Szittyák, turulok, nagy nemzet, védjük a hazát, ontjuk a vérünk érte, isszuk a pálinkát, öleljük a medvét, verjük az asszonyt, vagy fordítva. De erről már beszéltem. Orbán Viktor biztos tudja mire költse a pénzetek, ő egy szent, egy földre szállt angyal, aki isten kegyelméből lett a magyarok királya, és adott nekünk állampolgárságot. Ezért csak rá kell szavazni. Ez olyan nagy dolog?

Na, lassan be is fejezem mert látom nem érted, és nem akarod elfogadni hogy beleszólok az életedbe. Fordított esetet nem tudok elképzelni, mert akkor beléd vágnám a kisbaltát, ha bele akarnál pofázni hogy neveljem a gyerekem, verjem a nejem, mire költsem a pénzem. Megiszom azt ha akarom Orbán Viktor egészségére, akinek az isten adjon sok egészséget, nagy boldogságot, saját lábon álló családot. Mindig elmondunk érte egy imát, erre a plébános úr külön felhívja a figyelmünk vasárnap a templomban. Utána meg a kocsmában az ő egészségre vedelünk a te pénzedből, ameddig bírunk, mert magyarok vagyunk az úristen, meg Orbán Viktor kegyelméből.

Ha tetszik, ha nem, nekem nincs annyi eszem békén hagyjalak benneteket, ne szóljak bele az életetekbe, éljen a sajátom, ne menjek el szavazni. Ezt nekem Orbán Viktor adta az állampolgársággal, hát élek vele, a többi meg nem érdekel. Szeretnék én is olyan miniszterelnököt magamnak, mint Orbán Viktor, de akkor a köcsög ellopná a pénzem, elvenné a jövőm, hazudna nekem folyamatosan, emelné az adót, csökkentené a bérem. Jól van minden így ahogy van. Nekem. Te pedig nem érdekelsz!"

BANDITA

 

Címkék: levél határon túli szavazat szavazó orbán a geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7413146714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2017.11.03. 02:22:57

PuPunak írtam:

""TGM dicséri a Momentum kezdeményezését, akik feltalálták a melegvizet, mondván, hogy inkább az ideiglenesen külföldön munkát vállalók részére is biztosítani kellene a levélben szavazás lehetőségét." - én meg több megértéssel lennék a romániai magyar párt(ok)hoz, ha az elmúlt időszakban, mióta bevezették a kettős állampolgárságot, akárcsak egyszeri felemelték volna szavukat, hogy a mieinket is (ideiglenesen külföldön munkát vállalók) ugyanazon jogok illessék meg, mint őket.
Ez persze még most sem fordul meg a fejükben, ezért nem emelik fel szavukat."

Katalin Kovácsné Földesi 2017.12.16. 19:58:12

Aki ezt írta egy bunkó, idióta barom. És akkor még finom volta és visszafogott. Ja és engem meg nem érdekelsz. Harcold ki magadnak a nemzetiségi jogaidat és ne várd el, hogy mi Magyarországról harcoljunk ki neked bármit is

Desischado 2018.04.04. 22:36:47

Megint nagy igazságokat mondtál ki! tuti, hogy ezek a határontúli férgek ezt gondolják! Tisztelet a kevés kivételnek. Osszátok, olvassa mindenki! Köszi, Bandita, aranyat érsz, komolyan mondom!
süti beállítások módosítása