20160409szolnoki.jpg

"Na ez a legjobb megoldás, és akkor nem kell minden sportba áramló pénzt külön megmagyarázni. Most, hogy a nagy ellenség bankok is felajánlhatnak ( beszarok, felajánlhatnak) az adójukból a látványsportokra, már nem is lehet tudni milyen módszerrel kellene még tovább baszogatni az ország tűrőképességét. Ha ezt is benyeli a jó nép, akkor a lehetőségek korlátlanok, tök felesleges mindenféle magyarázat, minden mehet egyből a kijelölt számlákra, nem kell külön a költségvetéssel bajlódni. Legfeljebb elfogad az országgyűlés egy olyan törvényt, ami lehetővé teszi hogy az adó elveszítse közpénz jellegét, és máris egyszerűbben lehet akár kastélyt vásárolni, vagy újságot, televíziós csatornát, borászatot, , keményítőgyárat, részvényt,erőművet helikoptert.

Egy csomó dolgot, és melót meg lehet vele spórolni a kormánypártnak ha csak stadiont építünk az adókból. Nem kell állandóan bért emelni az egészségügyben, a beteg majd csak meggyógyul ha élni akar, az orvosok és az ápolók egyszer meg csak elfogynak már végre, és akkor nem fognak állandóan elégedetlenkedni a lerobbant kórházak, meg az alacsony bérek miatt. Az oktatásban is egyből megoldódna minden. A KLIK faszául el tudja irányítani az üres iskolákat, ahol nem kellene a fenntartásra költeni, így a tanároknak kötelező lenne a stadionokban oktatni a diákokat, akkor is ha meccs van, ezzel lehetne növelni a néző számot is.

Az lenne azonban a legjobb, ha mindenki egyből felajánlaná az adóját az éppen arra járó Mészáros Lőrincnek. Orbán Viktor konzultációban jelezné az országnak most éppen mint akar megvásárolni, Lőrinc odamegy, a választó kifizeti, és máris boldog a miniszterelnök. Minek kell olyan felesleges dolgokkal terhelni a közvéleményt, hogy  Lőrinc stróman, meg analfabéta, akit direkt az ország bosszantására választott a vagyona kezelésére Orbán Viktor. Mivel az adózó direktben vásárol a miniszterelnöknek a közbeszerzések is feleslegessé válnak, azokat nem kell túlárazni, és nem nyerne állandóan egy számolni sem tudó egykori gázszerelő. És az ügyészségnek sem kellene állandóan visszadobni a korrupció miatti feljelentéseket, nyugodtan vadászhatna a télen tüzelőt lopó szegény emberre.

Kormányozni sem kell. Mondjuk az eddig sem ment  Orbán Viktornak, viszont szépen gyarapodott a vagyona az országlása során. A sport a lényeg, az jól mutat mindenhol és jó drága is ha üresen áll benne minden. Ez kell meg a sok nagy szar kék plakát, ahol valakit vagy meg kell állítani, vagy tudta, vagy jobban teljesít, meg erősödik. Majd Lázár János minden héten kiáll a közvélemény elé maga teljes gátlástalanságával, és cinikus vigyorral belevágja az ország arcába, kapjátok be kedveseim, mi jól élünk a többi meg le van sajnálva.

Olyan problémák már fel sem merülnének ha minden adóból stadion épülne, hogy mi lesz a munkabérekkel, a közmunkásokkal, a közszféra dolgozóival, belét kidolgozó munkavállalóval. A nyugdíjakról kár is beszélni. Kuss legyen, mindenki annyit ér amekkora stadion van a kertje végében. Az adók jó helyre mennek, nem kell belőlük utakat, közkórházakat, iskolákat, mentőállomásokat, meg egyéb ilyen felesleges dolgokat építeni. A Várra van pénz, oda be tud Orbán Viktor költözni a jegybank elég szépen szórja a tartalékaik, van aki egész nap helikopterezik a letelepedési kötvényből, Habony is jól elvan két nyugdíjas rugdosása között, a közmédiát továbbra sem nézi senki, de legalább jó drága, és mindenki boldog aki a Orbán Viktor haverja. Akinek ez nem tetszik az sírja tele a telefont, meg a netet a gyereknek, szülőnek, unokának aki már kint mosogat az ellenséges unió területén. És háborodjon fel a CEU bezárásán, azok is jobban tették volna ha stadiont építenek, nem a soros okos embert képzik az országnak. A civilek is jobb ha takarítanak a stadionban, vagy ők lesznek eltakarítva ha kinyitják a szájukat.

De most tényleg? Miért kell állandóan azt. nézni Orbán Viktor éppen miért nem kormányoz, mekkora a vagyona, mit hazudik éppen arról most ki az ellenség aki miatt nem lehet szépen békében élni az országban. Ha az ország ellenkezik Orbán Viktor akaratával szemben, egyből kitalál neki egy olyan új bosszút, amivel érezteti ő a főnök, és azt csinál amit akar a hatalommal. A netadóra ott volt az útdíj, a kockás inges tanároknak odavert egy még nagyobb KILK-et, még a maradék iskolát is elvette tőlük, csak mert okos gyereket akartak nevelni az országnak. Most itt a CEU, meg a civilek elleni balhé, ha nem tetszik az országnak akkor kap még több stadiont, hagy csikorgassa a fogát a józan ész. Mert annak kell lenni, és úgy kell történnie mindennek ahogy azt Orbán Viktor akarja, vagy különben stadion épül szerte mindenhol."

BANDITA.

Címkék: stadion adó költségvetés Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr4412483065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2017.05.06. 01:51:57

Komolyan, bámulok, hogy tudsz ennyi ragyogó írást kiadni! Ez is egy remekül megírt görbe tükröt tart a rablóbanda felé. Köszönet érte, drága Bandita! Nagyon az én emberem vagy, mert mindig a szivemből szólsz, illetve írsz!
süti beállítások módosítása