szemed.jpgceu.jpgMost látszik csak meg, mennyire félelmetes ha egy hatalmát mocskos szemét dolgokra felhasználó tolvaj geci az akaratát tűzön vízen keresztül, de mindenképpen érvényesíti. Persze kell hozzá egy emberi értéktelenséget vállaló, személyiségéből kivetkőzött, gátlástalanul hazug frakció, akiknek semmi sem drága még abban az esetben sem, ha a vezér éppen az országot teszi tönkre, ők lelkesen adják hozzá a törvény támaszát. Na meg persze minden tekintetben még meg is igyekeznek magyarázni miért jó az, ha egy olyan értéket pusztítanak el seggnyaló elvakultságukban, melynek a közelében tisztán látszik a saját selejt mivoltuk, de talán pont ezért sem akarnak, és képesek tudomást venni cselekedetük káros következményiről.

Egy hete még az ország nagy része nem is tudta van egy olyan magán egyeteme, melyet szerte a világban nagy elismerés övez. Mára már megtudta sok ember mekkora érték lapult az oktatás azon formájában, amely ezen intézmény falai között zajlott. Holnap már nem lesz az lesz a téma az egyetemen mivel lehet szebbé, jobbá tenni a világot, hanem hogy hogyan történhetett meg az a gyalázat, amelynek ők is a játékszerei lettek, és ami miatt így legázolták őket.

Orbán Viktor elégedetten vigyoroghat. Végül is nem történt nagy dolog, senkit sem hagytak az út szélén, csak belelőttek az árokba egy újabb területet ami még nem felelt meg az általa elvárt szürkeségnek, csendes beletörődésnek. Ledőlt egy újabb torony ahol világított az értelem, ahol a tudás volt az érték, ahol az ember jobbá válhatott az elsajátított ismeret által, és ahol a gondolatból cselekedet származott, aminek hasznából sokan részesülhettek.

Soros György! Ő volt a hibás, mert ide álmodott egy szellemi műhelyt, ahol tanulni lehetett, ha meg tudtad azt fizetni. Ez nem ördögtől való próbálkozás a tudás elsajátítására, számtalan olyan ember is részt vehetett az ott folyó oktatásban, akinek erre most nem volt pénze. Mert az intézmény már a saját lábán állt, igaz nem olyan Orbán család módon, nem közpénzből kitartva.

De Soros György most éppen ellenség. Lehet hogy nem pont az országnak az, de Orbán Viktornak biztos más erről a véleménye, és akkor ő kell legyen a patás ördög, ha az ő elembaja azt úgy akarja. És akkor mindent rá lehet fogni, mindenért őt lehet felelőssé tenni. Nincs abban semmi baj ha a szavazó nem tudja ki az a faszi aki ennyit árt az országnak, neki elég legyen annyi amit Orbán Viktor mond róla, és ne nagyon gondolkozzon el a miérten, és a következményeken. Le kell lőni a csávót mint a veszett kutyát, a pénzét bele kell szórni a Dunába, vagy tüzes bélyegként ráragasztani arra, aki azt akár az ország érdekében is, de felhasználja. Legyen belőle egy jel a homlokán, viselje megalázásként a tőle kapott támogatást. Azt Orbán Viktor nem tudja ellopni, hát ne legyen senkié, és ha csak annyi haszon van belőle, erről beszél a félanalfabéta közéletben alig jártas szavazó aki a hatalomban tartja, már meg is van az értelme az ellene való háborúnak. Közben azért az országot szépen rabolgatja a tolvaj banda, a vizes vébé naponta nyeli a milliárdokat, de akkor is Soros a bűnös és pont. Na eddig terjed sok fejben az értelem.

Végül is ez a becstelen gaztett is törvényes, senki sem mondhatja rá nem a nép által választott képviselők csinálták végig ezt a tudás elleni bűncselekményt. Törvényes az oktatás lebutítása is, törvényes Mészáros Lőrinc strómankodása, törvényes Lázár János dohány biznisze, törvényes Andy Vajna casinója, törvényes Rogán Antal letelepedési kötvény üzlete, törvényes a rothadó kórházi ellátás. Minden törvényes, és az benne a közös, jó sokba kerül az országnak, de ezen kevés emberek személyes  haszna van. De ez a NER. Ebben a rendszerben a hatalom nem elszámoltatható, nem lehet kérdezni, nem lehet vele beszélni, nem lehet róla tudni, most akkor éppen mit talál ki, amiből pénzt rakhat zsebre az ország vagyonából, vagy kinek a tökét akarja éppen levágni, ha nem tetszik neki annak ellen álló volta.

Végül is a NER kevesek kiváltsága a meggazdagodásra sokak kárára. Csak a sokak ezt még nem hajlandók tudomásul venni, meg észre. A NER tudja, bármit megtehet, ha kellően szépen hazudik hozzá, és csak szeleteket kebelez be egyszerre, vagy gázol halálra nem éri bántódás, még támogatják is benne. Nem kell tartania a felelősségre vonástól a nagy támogatótól sem, akinek csak a pénzét veszi jó néven, de azt már nem ha az azt mondja ebből ne kibaszott üres stadionokat építs barom. A NER tudja, mire ezt kimondja a támogató, sok víz lefolyik a lopott kisvasút üres kocsijain megcsillanó napsütésben. Addigra már nem is nagyon emlékszik senki mi is volt a bürokrácia baja a sok lopásban. Lóvé a zsebbe, a támogatóból meg ellenség lesz, akit meg kell állítani nagy kék szar plakátokon. Az idő a NER malmára hajtja a vizet, főleg ha azt Mészáros Lőrinc veszi meg Orbán Viktor kedvéért. Brüsszel meg csak tátott szájjal bámul, mert neki annyi idő kell a felismeréshez amikor már késő minden, és a NER ezt tudja, és ki is használja. Közben meg kiröhögi.

A CEU most útban volt, mert szerencsétlenségére egy Soros György nevű öreg milliárdos alapította. A NER kivégezte ezért. Kevés embert érint személyesen a sorsa, sokan ellenzik most, de a felháborodás majd csak elül ha a NER újra előáll egy újabb kivégzendő területtel, mert csendben lopni akarja tovább a közpénzt. A NER ezt is tudja, mert ismeri az országot és a benne lakókat. Na jó, ha nagy a gáz és az erő ellene, akkor szépen kihátrál, csendben visszavonul, és előadja a hattyú halálát, hogy ő mekkora demokrata, és hallja a szót. Még az üzleteket is kinyitja ha tele a gatyája. Mert azért nagyon fél, ha a felháborodás csak egyszer is orrba találja vágni, meglátszana mennyire gyáva féreg az egész banda. De ehhez azért az kell, felismerje az egyén ha az egészből egyrészt elpusztít Orbán Viktor mert ő így akarja, akkor bizony mindenkitől elvesz. Ennyit kellene csak felismerni, és seggre lehetne ültetni azt a fene nagy arcot, még mielőtt az a Várba költözik, hogy onnan nézze a tönkre vágott hazát.

BANDITA.

 

Címkék: törvény Fidesz NER CEU

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr4012400799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 20:50:06

Atya Isten, Soros elvesztette törvényeken felüli státuszát!!! De hisz ez diktatúra!!!

Desischado 2017.04.04. 21:37:51

Megint egy tökéletes írás Tőled, drága Bandita. A baj az, hogy nekem sírhatnékom van, meddig kell még tűrni ezt az ámokfutást?!

siriq111 2017.04.05. 00:17:42

@MaxVal BircaMan HJCD: Indokolni is tudod azt a marhasagot amit irtal vagy csak leirtad ?

siriq111 2017.04.05. 00:21:58

Ertelmesen, azt kifelejtettem. Nehez lesz bircanak.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.05. 06:12:12

@siriq111:

Mi a konkrét kérdésed?

Volt speciális törvény Soros miatt? Volt. Na, érted?

siriq111 2017.04.05. 22:35:43

@MaxVal BircaMan HJCD: Milyen specialis statusz ami mivel jar?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.06. 06:10:47

@siriq111:

Nem kellett az intézménynek megfelelnie az általános szabályoknak.

siriq111 2017.04.08. 00:19:42

@MaxVal BircaMan HJCD: Milyen szabalyoknak? Eddig semmi konkretumot sem irtal csak ide bofogtel valamit aztan ennyi.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.08. 08:29:59

@siriq111:

Külön törvény lett a CEU miatt. Nézz utána. Most ez nincs, meg kell felelniük az általános követelményeknek.
süti beállítások módosítása