Most komolyan beveszi bárki is, Orbán Viktort a nemzet sorsa érdekli amikor a tákolmányát módosítgatja éppen hetedjére? Van olyan épeszű ember, aki egy szavát is elhiszi ennek a valaha hatalomban levő legnagyobb, a politikát a maga meggazdagodására használó tolvaj gazembernek? Rendes ember még az ujjait is megszámolja ha kezet fog vele, miután alaposan lefertőtlenítette azt. Mennyi bizonyíték kell még ahhoz, Orbán Viktort a saját hatalmán kívül más nem érdekli, egy szavát nem lehet elhinni, mert másnap rezzenéstelen arccal pont az ellenkezőjét állítja a ma elmondottaknak.

Semmi másról nem hajlandó az ország mindennapjaiból foglalkozni Orbán Viktor, csak a maga keltette menekült hisztéria parttalan hullámait kergetni. Nem hajlandó mással törődni, csak a saját fejében elképzelt háborúval, amihez nem sajnálja az ország erőforrásait nagy kék szar plakátok formájában az emberek arcába tolni. Szerinte most az országra a legnagyobb veszélyt a menekültek jelentik, és nagyon szeretné ha mindenki ezen a vonalon elindulva nem törődne semmi mással. Ne foglalkozzon az állampolgár a napi korrupcióval, ahol a Fidesz szépen hazahordja az ország fejlődésére szánt támogatás jelentős részét. Ebből csak annyit lásson meg a választó, amennyi rá tartozik a szépen felépített számok szerint, ne hallgasson a saját eszére, mert akkor észre veszi, hogy nagyon de nagyon átverik a fejét. Lát pár kirakat emberkét a közéletet figyelő akik támogatást nyernek, de nem tudja meg, ki fölözi le a letelepedési kötvények hasznát.  Bekapcsolva a televíziót ne jusson eszébe senkinek a közmédia mennyi pénzbe kerül, egy vén szaros szivarozó faszi mennyi pénzt kapott egy csatorna megvételére állami hitelből, ami után a román adószabályok szerint adózik, és aki utána elmegy a saját kaszinójába hazahordani az állam elől  neki adott hasznot. Majd eszik egy fánkot.

Ne vegye észre senki, a helikopterezést, ne figyeljen senki az eladott állami földekre, ami után a támogatást Fidesz közeli emberkék veszik fel, a föld megművelése nélkül. Vajon hányszor kell még ezt elmondani, mire végre eljut a tudatig? Ja, persze, az emberek jelentős részének nincs földje, aki meg azt meg akarja művelni, hát oldja meg a saját problémáját. Most csak arra figyeljen mindenki, amire Orbán Viktor akarata irányítja, utálja a menekülteket, akik valahogy az istennek sem akarnak elvenni munkahelyet. Vagy, hogy is mondta Orbán Viktor nemrégen? Magyarországon elfogyott a munkaerő. Akkor milyen munkát is akar a menekült elvenni?

Hagyja békén mindenki a jegybankot, annak elmebeteg elnökét, aki egy bankár milliárdos házában lakik, csak úgy, puszira. Ezt a bankárt neki kellene ellenőrizni, de ők már régi haverok, megbíznak egymásban. Mert a jegybank elnök ilyen ember, a csaját is közpénzen tartja ki két ingatlan vásárlás közben, miután a közpénz nála elvesztette a jellegét, és a sajátjaként osztogatja a családnak, pártnak, havernak. Ha meg valakinek ez nem tetszik és szóvá teszi, az majd csak azt veszi észre, egy szombat reggel nem lesz munkahelye, ahol ezt ország világ előtt kiteregetheti az ilyen dolgokat az újságjában. Csak szól Viktornak a Gyurika, és mivel a Tóninak is bassza a csőrét a lebukása a helikopterrel, amit először le tagadott, aztán elegánsan a Cilire kent, na hát majd az elintézi neki.

Jó sok hazugságot lehet Orbán Viktor orra alá dörgölni amiről ma már nyilvánvalóan bebizonyosodott milyen rossz hatással van az ország lakosságának a nagy részére. Nem védte meg a magánnyugdíjat, az mára már hamuként sem létezik. Nem teremtett egymillió munkahelyet, helyette létrehozta a közmunka megalázó intézményét, és bele kényszerített sok százezer embert, akiket mint foglakoztatott még ki is használ a munkanélküliség elfedésére. Elvette sok millió ember tisztes jövedelmének egy részét, a munka törvény átalakításával, az egykulcsos adóval, és a szerinte dübörgő gazdaság mellett nem hajlandó ezt megváltoztatni, csak hagy szívjon a melós. Romba döntötte az oktatást, a tanárnak pöcsölni kell, meg jelentést írni, a tanuló meg ne akarjon abban okos lenni, ha nincs rá elég pénze. Orbán Viktor nem tűri a gyengét, a beteget, mindent elkövet, ne is legyenek szem előtt, róluk minél kevesebbet kellejen gondoskodni. Inkább fasza stadionok épüljenek, hagy dőljenek össze a szociális intézmények, és a kórházak. Nem baj ha az orvosok, és a nővérek is elmennek, a megtartásuk  a mutyitól veszi el a pénzt. Na ezt is százszor kell mondogatni úgy néz ki hiába, ameddig a helyben járó elme a menekültektől riad meg. Meg ameddig úgy érzi az ember, ezek nem az ő problémái.

Na és akkor még szerényen hallgat Orbán Viktor a saját jólétéről, amelyet közpénzből teremtett meg magának, a saját lábon álló családjának. Mészáros Lőrincek szerte az országban, Garancsik a gazdaság minden területén, Voldemortok a pártban, annyit érő emberek amennyijük van a miniszteri székben. És ezt mind neki lehet megköszönni.Ősbűn amit művelt az ország előtt álló lehetőséggel Orbán Viktor, hogy azt nem a nagy többség boldogulására, oktatására, gyógyítására, jólétére fordította, hanem a saját köreit hizlalta fel belőle, akik kevesebben vannak mint arra még a párt támogatói is gondolnának. Az országnak meg közben üres frázisok hazugsága, az emberek közötti megosztás, félelem, gyűlölet szítása maradt. Ja, ez nem igaz. A világpiacon olcsó üzemanyag jövedéki adójának emelése sokakat érint, abból mindenki egyformán kap. Mert ugye az adót úgy csökkentik, hogy azt megemelik, és arról beszél a kormány, egyen mindenki adókedvezményt. Orbán Viktor meg szépen elvan az új erkélyén a Várban, ami alig pár száz milliárdba kerül a közpénzből, de legalább szép a kilátása onnan. Mert hagyja, de még tárgyal is vele a józan ész. Pedig megbuktatni kell a sokaságnak, és börtönbe zárni ezt az alávaló férget, azokért a mocskos dolgokért, amelyeket elkövetett az emberek ellen.

BANDITA.

Címkék: börtön lop hazudik Fidesz ORBÁN

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr911818901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibor Dekany 2016.10.19. 18:03:29

LESEN VAGY ORSÓS,MÁR FÜTYÜLTEK NEKED !!!
süti beállítások módosítása