Oszd meg és uralkodj!  Mindegy az hogy hogyan vagy milyen áron, kit kell ezért egymásnak ugrasztani, a lényeg a hatalom kézben tartása. Ezért semmi sem drága, ez most mindent megér. Kit érdekel a család, a barátságok, a törvények, a választás, az a fontos arról beszéljen mindenki amiről Orbán Viktor szeretné hogy beszéljen. Ha nem is nyeri vele mást, csak némi időt a kormány a saját akarata szerint,  addig sem mással foglakozik a szavazó, már megérte neki a fáradozás, az okozott kárral meg ahogy eddig, ezután sem fog törődni. A menekültek meg köszönik, ott állnak valahol az esőben, a lebombázott házukból megmentett maradék motyójukkal a hátukon, és nem is sejtik milyen gonosz ördögök is ők. El akarnak venni munkahelyet, le akarnak rombolni kultúrát, meg akarnak erőszakolni mindenkit legyen az férfi vagy nő, be akarnak költözni a haza lakosságának minden lakásába, még ahol a családok benne is vannak oda is. Félni kell tőlük, mert erre vannak kitalálva.

Le kell lőni őket, veszélyben a haza, nem kellenek ide, csak a baj lenne velük. Ismerős? Az ország komoly tapasztalatokkal rendelkezik a menekültek érzelmi világával kapcsolatban, és sok szakértő aki eddig magánember volt, még menekülttel sem találkozott, most nagyon is megfogalmazza ezzel kapcsolatban a véleményét. Régi barátságok hasalnak el a menekültek miatt, családtagok fordulnak egymással szemben, mert jönnek a menekültek. Itt tart ma az ország egy része. A népszavazás csak rontott a helyzeten, az érvénytelensége meg még jól fel is felkorbácsolta az indulatokat. Orbán Viktor és bandája a legrosszabb forgatókönyvet alkalmazta ennek kezelésére. Nem csitítja a maga keltette indulatot, nem a békére törekszik, nem fogadja el a befejezés lehetőségét. Nem, neki az állandó harc kell, neki a folyamatos félelem fenntartása attól ami lehet be sem következik. Ennek biztosítására még mindig folytatni kell a megkezdett gyűlöletet a menekültek ellen. Ha ez nem sikerül, akkor az ország lakosságát muszáj legalább egymás ellen fordítani, az is sokat javít a kormány helyzetén.

Ameddig az ország a menekültekkel, és a népszavazással van elfoglalva, legalább nem törődik az alacsony bérekkel. Nem érdekli a helikopteren repkedő miniszter, nem foglalkozik a magányosan meghaló öreg nénivel akihez nem ért oda  mentő, mert nem is tudtak róla a szomszédok sem, hogy haldoklik. Majd egy menekült beköltözik a házába, akkor majd nem lesz béke a környéken.

Sokáig és sokszor kell még elmondani, a népszavazás politikai felhatalmazást adott a kormány kezébe, ezt az egyszerű ember nem is érti, de legalább ezzel törődik, mintha tudná miről is van szó. Addig sem figyel oda mennyi az üzemanyag ára a világpiacon, és miért rakott rá a kormány egy kis jövedéki adót amit később tuti ellop.

Sokszor kell még elmondani az a qrva unijó bele akar szólni az ország belügyeibe, ide akar hozni egy csomó migráncsot, aki aztán elveszi a segélyt, pedig azt Farkas Flóri akarja ellopni a romáktól. De elég ha csak félnek tőle, ne gondolkozzon azon a szegény ember a segélyt a kormány már régen elvette a rászorulóktól, és élvezettel lökte őket ezzel az árok mélyére. Mert ugye aki nem dolgozik, az nem akarjon annyit érni amennyi egy közmunkás bére.

Most azzal foglalkozzon az ország, amivel Orbán Viktor szeretné. Ne törődjön senki a letelepedési kötvényekkel, ne figyeljen oda a hatalmas kormányzati korrupcióra, ne legyen neki semmi más fontos, csak az kit gyűlöljön. Így könnyen meg lehet felejtkezni a külföldön dolgozó, vagy tanuló százezrekről, az interneten tartott családi összejövetelekről. Ne nézze senki a fejlesztésre szánt pénzek éppen melyik kormányközeli faszkalapi zsebben tűnnek el nyomtalanul, mikor kell alkotmányos költség címén visszaosztani a kormánypárti képviselőknek a sápot. Jönnek menekültek, van aki segíteni akar nekik, van aki nem, hát akkor ezek most gyűlöljék egymást. Az üzlet addig is megy tovább.

Ne figyeljen most senki oda arra mit tanul a gyereke az iskolában, milyen ellátást kap a hozzátartozója a kórházban. Gyűlölje a menekülteket, ha pedig az még nincs itt, akkor azt, aki odafigyel arra mit történik ezeken a helyeken. Ne érdekeljen most senkit mire használja fel azt adót a kormányzat, hogy teremt abból jólétet először is magának,  a maradékból meg még ellopja  a neki járó részt. Csak a menekültekre figyeljen, meg azt gyűlölje, aki ezt meg szeretné állítani.

Nem számít a jegybank közpénz átalakítása, a menekültek is sokba kerülnek, főleg ha csak azt nézzük mennyi gyűlölet születik belőlük. Ezt az árat úgyis később kell megfizetni, és csak fontos kapcsolatok tönkre menetelében mérhetők. Az most nem érdekes. Nem kell arra odafigyelni a jegybank elnöke elmebeteg, közpénzből csajozik, a menekültek egy tál étele is azoknak kerül pénzébe, akik mégis segíteni akarnak nekik. A jegybank zsenijét nem kell gyűlölni, aki a menekülteken segíteni akar, na azt nagyon.

Elindult az ország azon az úton, amelyen Orbán Viktor szeretné hogy végighaladjon. Játszik érzelemmel, játszik a félelemmel, szítja a gyűlöletet. És eddig eredményes is. A kezében a hatalom, nála a költségvetés, ott a kezén levő média, ahol bátran darabolhatja részekre az országot. Pénz nem számít, összeomolhat pár kórház, fűtetlen lehet sok iskola, elmaradhat a béremelés az országban. Arra kell most számolatlanul költeni a milliárdokat, amire Orbán Viktor fontosnak tartja, és nem számít a kidobott pénz nagysága. A hatalmáról van szó, ezért bármit beáldoz, kerüljön bármennyi közpénzbe, és ezzel kapcsolatos hazugságba. Még az országban lakók békéjét is odadobja ezért, neki nem okoz kárt, ha abban egymást gyűlölik az emberek. Ő legalább a hatalomban marad, és továbbra is megvédhet olyantól, ami nincs, és nem is veszélyes. Inkább ezt teszi, mert kormányozni nem tud, a sok lopás elveszi attól az idejét, de nem lenne jó, ha ez kiderülne.

BANDITA.

 

Címkék: szavazás menekült gyűlölet megvéd lop Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr2811767913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása