Na persze az egész ország hülyének van nézve ha a földvásárlásról van szó. Orbán Viktor egyenesen ki is kéri magának a feltételezést, hogy ő neki aztán lenne is egy talpalatnyi földje azon kívül ami a vagyonnyilatkozatában szerepel. Nagyon korlátolt agyú, genetikai zsákutcába forduló ésszel rendelkező szavazónak kell lenni ahhoz annak aki simán elhiszi az ekkora ordas nagy baromságot ezzel kapcsolatban. Mondjuk a kormánypárt szavazóinak ilyenkor biztos a meccsre ment a józan esze az üres stadionokba mikor Orbán Viktor ilyen nagy szerénységről tesz tanúbizonyságot, és még a feltételezésen is felháborodva egyből rendőrért kiállt a védelmében.

Pedig a magyarázat annyira egyszerű, mint gázt szerelni. Van egy Mészáros Lőrinc nevű félkegyelmű oligarcha, aki eddig a saját eszéből kifolyólag a cipőjét sem tudta rendesen egyedül felhúzni. Viszont Orbán Viktor választása valamilyen rejtélyes és máig megfejthetetlen okból pont rá esett amikor a saját vagyonát akarta gyarapítani a közpénzből. Volt Orbán Viktor körül elég seggnyaló aki készséggel állt volna a rendelkezésére ha ilyen meggazdagodáson töri a fejét a nemzet stadionépítője. Mészáros Lőrinc azonban valamiért egy orrhosszal jobban bekerült a miniszterelnök hátsó felébe.

Kapcsolatuk elején még be kellett érnie egy egyszerű polgármesterséggel, ezer valahány száz hektár földdel, egy kisebb stadion felépítésével Orbán Viktor háza mellé. Ezért a szerénynek nem nevezhető alig hétmilliárdos jövedelemre tett szert az egyszerű gázszerelő, aki már ekkor tehetségesnek tartotta magát. Na ezen aztán az egész ország szépen képen is röhögte. Mikor hozzátette, hogy Orbán Viktornak is része van a sikerben, már érthető is volt a jókedv, és az ország megvetése.

De Lőrinc nem volt türelmetlen. Tudta eljön az a geci nap, mikor szükség lesz a nevére, és a lojalitására. Már ránézésre is erős kétsége van a józan eszét használónak, vajon hogy tud az utóbbi időben szinte minden közbeszerzést megnyerni ez az iskolai tudást alig használó egyszerű elme. Orbán Viktor sosem fogja beismerni, Mészáros Lőrinc meg túl hülye ahhoz felfogja az erkölcsi mélységét annak amit tesz a közbeszerzések elnyerésénél. A választónak is nagyon mélyen elkötelezettnek kell lennie ahhoz, ne lásson összefüggést az Orbán Viktor szűkebb hazájában bekövetkezett tulajdonosi viszonyok átalakulásában. Azt sem kellene észrevennie, maga a gázszerelő sem nagyon van tisztában mikor mit nyer meg egy túlárazott közbeszerzésen. Viszont a haszon már szépen látszik amit ezért fizetségként felvesz magának. Mára már közel huszonhét milliárdos magánvagyonnal rendelkezik, amit fizetés gyanánt kapott az Orbán Viktor nevén nem levő vagyon kezeléséért. Ez ugye nehezen hihető, mert Orbán Viktor az egészet tagadja, és törvényességet kiállt. Teszi ezt egy olyan közegben ahol maga hozza a tisztázatlan lopást engedélyező törvényeket, amikor tudatában van a függetlennek alig nevezhető bűnüldöző szervek hozzá való hűségében. Eddig ez elég undorítóan néz ki, de ez a magyar valóság egy darabja.

Tehát Lőrincünk már elég gazdagnak mondható, hogy csak úgy puszira támogassa a miniszterelnök papáját nyugdíj kiegészítésként. Bérel is tőle sok mindent papíron, amit aztán nem is használ. Köztük vagy öt kastélyt is, ahol egy kutya a házőrző amit Orbán Viktor a magáénak mond. Nyelvbotlás a kutya, a kastélyok az övé. Épít egy kisvasutat is Orbán Viktornak, csak mert annak gyerekkorában ezt nem hozott ajándékba senki. Most Lőrinc a közpénzen szépen felhizlalva ezt az álmát is valóra váltja Orbán Viktornak az uniós támogatás terhére. De csinál sertés telepet, vesz ásványvíz palackozót, kenyérgyárat, meg egy csomó mindent még. Telik rá a közpénzből.

De a túlárazott közbeszerzések hasznából azonban mást is meg lehet megvalósítani. A nagyúri birtokot a tagadott kastély köré. Már csak az államnak kell hozzájárulni az eladáshoz. És láss csodát, az állam pont el akarja adni az addig a tulajdonában levő földeket. A Fidesz holdudvara hogy megvédje ezeket a földeket inkább megveszi azt magának, ne legyen valami hazaárulóé, vagy aki még meg is művelné azt. Nekik elég a felvett támogatás, amiből szépen meg lehet élni.

Mészáros Lőrinc sem akar lemaradni erről a nagy habzsi-dőzsiről. Az adófizetők Orbán Viktor jóvoltából elég vastagra dagasztották a pénztárcáját, így könnyen vesz magának az állami földekből annyit, amennyire Orbán Viktornak szüksége van. Neki sem az elköltött összegről, sem a vásárolt földek nagyságáról nincs halvány lila gőze sem, ez gyorsan kiderül amikor erről kérdezik, de ez számára nem is fontos. Orbán Viktor irányítja a bábját a háttérből, ezt csak a hülye nem veszi észre. Abban is van valami végtelen gusztustalanság, hogy ezekhez a vásárlásokhoz a korábban a közbeszerzésekből származó pénzek játsszák a főszerepet, ami ugye az adófizetőktől lett ellopva. Csak így, egyszerűen kimondva.

Ha csak egy kicsit is használja az eszét az állampolgár, rá kell jönnie őt bizony nagyon átverte a kormány, és Orbán Viktor. Az ő adójából, amiért ő dolgozott meg, de ezek a gátlástalan mocskok elloptak tőle a közbeszerzés nevében megveszik azt az állami földet amihez neki szintén több joga van mint az Orbán Viktor vezette rablóbandának. És még csak meg sem kérdezik az eladásról a véleményét, de nem is adnak neki erre lehetőséget. Ahogy a vasárnapi vásárlási kedvéről sem kérdezik, az alaptörvény értelméről, a munka törvényéről, és semmiről sem, ami az életét befolyásolja a mindennapokban. Csak gyáván elszedik a pénzét, és elvárják még tapsoljon is hozzá. Hát kérem, ez a helyzet. BANDITA.

Címkék: föld állam lop Fidesz Orbán Viktor Mészáros Lőrinc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr688544520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.03.30. 09:15:48

"az egész ország hülyének van nézve ha a földvásárlásról van szó."

Kezdjük ott, hogy már az első mondatodban kiderül, hogy te biztosan hülye vagy, hiszen még magyarul sem tudtál rendesen megtanulni. Ugyanez igaz az indexre is, amely ezt a szenvedő szerkezetet kitette. Magyarul ezt így fogalmazzák meg a nálad okosabbak:

"az egész országot hülyének nézik, amikor a földvásárlásról van szó."

vackor1 2016.03.30. 09:26:40

@Brendel Mátyás:

Jól kiálltál , ez bizony véleményért kiált! :))) ( ha már nyelvtannáci )

A - nem is annyira - viccet félretéve, azért a cikkben foglaltak nagy része biztosan , a kisebb része valószínűleg igaz..

Postás Gizi 2016.03.30. 09:40:20

Szolgák. Ezt az egy szót kellene mindig mondani az összes politikusnak, képviselőnek. Mert ők a MI SZOLGÁINK! Azért vannak ott, hogy minket szolgáljanak, de ők azt hiszik, ők az atyaúristenek. De nem!
Kedves tolvaj,hazug, cinikus, faszszopó banda: ti vagytok a mi csicskáink,szolgáink, ezt ne felejtsétek el! És a szolgákat könnyű ám cserélgetni.
Minden nap, ha felkeltek, ez a szó járjon a fejetekben: szolga. Mert nem vagytok mások.

Indriq 2016.03.30. 10:03:43

@Brendel Mátyás: Mi a baj a szenvedő szerkezettel azon kívül, hogy ritkán használjuk? (Amúgy használjuk csak elég korlátozottan, pl: "Béla ki lett rúgva", "a probléma el lett simítva" teljesen megszokottan hangzik.)

Kimberly Clarck 2016.03.30. 10:06:17

@Brendel Mátyás: szevasz te hontalan náci gyökér

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.30. 10:09:18

@Brendel Mátyás: Így van. Megfogtad az országot sújtó probléma gyökerét, sőt egyenesen az alfáját és omegáját. Gratulálok.

Szelid sunmalac 2016.03.30. 10:47:24

@Brendel Mátyás: Velos, a lenyeget erinto hozzaszolas volt!
Na..gyerunk...erlotesd meg magad. Van-e annyi takony a gerinced helyen, hgoy kepes vagy a Meszarost vedeni?

csak egy néző 2016.03.30. 10:48:28

Azért csak van abban igazság, amit a poszter írt, ha már az ilyen @Brendel Mátyás: féle fidióta seggnyalók is csak " szenvedő szerkezetbe" tud belekötni. Már régi mondás de igaz, ne mozogj, mert hullámzik és biza már nagyon hullámzik a szar ebben a fidesz pöcegödörben, ha már az egyik "Egykori Fidesz-alapító: Nettó fasizmus, amit a kormány csinál"

"A Fidesz egyik alapítója szerint egykori pártja visszavezeti az embereket a félelembe és alattvalókat akar gyártani az emberekből."

hvg.hu/itthon/20160330_Egykori_Fideszalapito_Netto_fasizmus_amit_a_kormany_csinal

sas70 2016.03.30. 10:58:41

Lőrinc barát áldozatos munkájának, megvan a gyümölcse. Igaz kellett ehhez némi szerencse, meg Orbán barátsága. Olyan szép sikertörténet ez!

sas70 2016.03.30. 11:23:40

@Brendel Mátyás: Okos!

"Éppen Katona kora után vehető észre, hogy a szenvedő igék a szándékos stílusformálás eszközeivé válnak. Például Petőfinél eleinte a túlhaladott eposzi stílus kigúnyolását szolgálják, így A helység kalapácsá-ban: „az is orrára köttetik a nyájas olvasónak, hogy…”. Másutt finom iróniát éreztet az ilyen sorokban: „A szinészetbe beléavattatám” (Levél egy szinész barátomhoz); „A toll, a kalamáris előkeríttetik” (A táblabíró); „Ha éhezni méltóztatott” (Dobzse László). Arany is felhasználja az ilyen szenvedő kifejezéseket a begyöpösödött gondolkodású és szóhasználatú nemesek bemutatására s egyben nevetségessé tételére Az elveszett alkotmány-ban. Találóan jellemzi a megyegyűlés urainak az adófizetéssel kapcsolatos vitáját ez a stílus: miután „parancs olvastatik” és „a tisztek megválasztattak”, az adó „nem hajtatik”, hanem „szedetik”, tudni kell előre, „hova fog költetni”, mire „fordíttatik”, s ez „törvénybe irassék” stb. "

csak egy néző 2016.03.30. 12:22:07

Nem véletlen választotta Viktor pont a gázos gyökeret.
Márai is megmondta már:
"Ha egyszer eltűnnek a komcsik, akkor jönnek a félművelt sunyi parasztok"

Valószínűleg a környezetében lévő seggnyalók közül a leghülyébbet kellett választania, strómannak.

Gyorgy Nagy 2016.03.30. 14:09:03

Sokan beszélik hogy Mészáros kemènyen delàzik az Orbàn családnak.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 14:18:12

@csak egy néző: Hihi, a Brendel mint "fidióta seggnyaló". Jópár vitám volt vele, biztosíthatlak, hogy a lelke mélyéig ballib, egy akolból valók vagytok..

citrix 2016.03.30. 14:19:38

A Kedves Vezető egy gátlástalan gazember aki a fogdmegjei nélkül egy lépést se mer tenni. A stadionok, kisvasút vágya alapján egy gyermeki visszamaradottságú de meglehetősen ravasz ember. Furfangos Nyeszterka ideologizálja, ketten tökéletes párost alkotnak. A Hentes egy ostoba fajankó, értelmi képessége pontosan tükröződik az arcán, gazdáját a koncért lojálisan kiszolgálja. Aranykalászos gazda lett egy hét alatt úgy hogy a búzát nem tudja megkülönböztetni az árpától. A fenti nevek nem valós személyek, a képzelet szülöttei valahol az óperenciás tengeren túl ahol a mangalica túr. Ha mégis valaki párhuzamot talál a magyar valóság fényes tekintetű résztvevői felé az magára vessen.

ember100 2016.03.30. 14:30:25

Helló !

Látjátok Rákosi , Kádár , azok a klientúrák , lopások bagatellek voltak .
Rákosinak egy egész dácsája volt a balatonon , és itt pesten , személyes vagyona semmi , Kádár kedvenc sportja a sakk volt még sem volt a kertje végében sakk központ pedig mennyivel olcsóbb .
Egye fene Kádár a vadászattal urizált.
Itt látszik hogy kinek mennyi az intelligenciája .
Ez meg harácsol össze vissza mint egy .....

zaphodbeebthe1st 2016.03.30. 14:40:20

Nárcisz szomszédja lett O.Viktoe kutyája.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.30. 14:45:22

@A megvalósult amerikai ólom..: Akkor magadat definiálod, mint fidesz seggnyaló? Mondjuk ezt tudtuk.

Nagy gyere, védd a Mészárost, ha van gyomrod hozzá! :-)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 15:41:09

@Jobban való teljesítés van: Attól, hogy jeleztem, hogy Brendel finoman fogalmazva sem kormány oldali kommentelő, miért következne az, hogy én "Fidesz seggnyaló" lennék?
Kár volt megszüntetni a gimnáziumokban a logika nevű tantárgyat, kevesebb hozzád hasonló gyökér lenne.
Ki az a Mészáros..?

illaim 2016.03.30. 15:47:49

@A megvalósult amerikai ólom..: Tudod seggnyaló, magam is találkoztam már fórumon olyan alja trollal, aki de inkább ami, más nevét használta, hogy az igazit lejárassa!
Azt se tartom kizártnak, hogy pont te vagy az a köcsög!

Helyszíni zsemle 2016.03.30. 15:55:49

Poenos karikatura van a 888-on, a lehetseges magyarorszagi terror tamadasrol. Erdemes megnezni, jot rohogtem. :)))

888.hu/article-a-nap-karikaturaja-a-888-on-64

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.30. 16:45:45

@A megvalósult amerikai ólom..: na hát te aztán kurvára hiteles forrás lehetsz aki szerint mindenki ballib aki 1 apróságban is ellentmond a vezérnek :DD

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 17:04:24

@illaim: Köcsög seggnyaló az öreganyád te szarházi gané. ( Csakhogy a stílusodat viszonozzam).
Bár nyilván az általad (is) sűrűn használt taktikát (Soros trollsuli 4. szeminárium) vázoltad, itt nem túl valószínű hogy ez a helyzet.
Ha legalább megpróbáltad volna használni a hangyányi agyadat, beleklikkelve a nickjébe láthattad volna számos posztját is, amelyek közül jó pár régebben íródott.Tehát az eredeti Brendel írta ezt is.
Csodálom, hogy már ilyen hozzád hasonló idiótákat is felvesz a szenilis tőzsdecápa bérkommentelőnek..:)))

2016.03.30. 17:07:27

@A megvalósult amerikai ólom..: Ne a seggnyalásodról vakerálj, ha már idevonszoltad a beled libsi farkakat rángatni, hanem cáfold meg amit itt olvastál. kocsog.

2016.03.30. 17:10:17

Valamelyik Orbán-troll barom hitesse már el velem, hogy a fideszesek nem lopnak.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 17:37:43

@kopasz barmok országa: Miről ugatsz te buzi? Majd én eldöntöm, hogy miről kommentelek te fasszopó.
Olvasd végig az első kommenttől, bár tudom hogy a 3 agysejtednek megterjelő az olvasás, de azért próbáld meg..

2016.03.30. 18:50:21

@A megvalósult amerikai ólom..:

" Attól, hogy jeleztem, hogy Brendel finoman fogalmazva sem kormány oldali kommentelő"

"Jópár vitám volt vele, biztosíthatlak, hogy a lelke mélyéig ballib, egy akolból valók vagytok.. "

Nem! Nem azt jelezted.
Azt jelezted, hogy ballib és ezt másra is "ráhúztad".
Szóval kár volt a logikát máson számonkérned ilyen módon, mert kezdhetted volna magaddal is:

"Attól, hogy jeleztem, hogy Brendel finoman fogalmazva sem kormány oldali kommentelő, miért következne az, hogy én "Fidesz seggnyaló" lennék?"

Remélem összeállt a kép!?

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 19:06:37

@MikeBoy: Minden ballib kormányellenes, de nem minden kormányellenes ballib. Így már világos?
"csak egy nézőre" pedig nem emiatt írtam, hogy ballib. Róla ettől függetlenül tudom, hogy ballib, mert őt is jól ismerem.

csak egy néző 2016.03.30. 19:31:48

@A megvalósult amerikai ólom..:
Faszfejkém, még a végén kiderül, hogy össze is járunk?

Tudod, kicsit már unalmas ez a ballibsi mantrád. Nehogy már kötelező legyen szeretnem Viktort vagy Gyúúcsányt.
Előbb-utóbb jön majd az erdész, ha tetszik neked, ha nem.

Rólad persze köztudott, hogy nem vagy fideszes köcsög. DDD

player.hu/wp-content/uploads/2015/03/rohoges.gif

Hajdú Peter 2016.03.30. 19:36:32

@kopasz barmok országa: Es ha netan barki is lopna mit szamitana ?
Engem peldaul egyaltalan nem erdekel, mert a lenyeg, hogy kivaloan vezetik az orszagot. Nekem kifejezetten tetszenek a donteseik, a megoldasok, a stilus.
Korrupcio, lopas, mindig mindenhol volt, es lesz, ez hozzatartozik egy orszag mukodesehez. Nem ezen mulik egy kormany, vagy az orszag teljesitmenye.
Az mszp-vel sem az volt a baj, hogy EZER milliardokat loptak, es amit veletlenul nem loptak el, azt tonkre tettek, hanem hogy NEMZETELLENES, CSALADELLENES, MAGYARELLENES HAZAARULO GYILKOSOK VOLTAK !!! (es persze most is azok)
A FIDESZ MEG, AZ ORSZAGOT A NEMZETET EPITI, EROSITI, GAZDAGITJA. Es ehhez kepest J E L E N T E K T E L E N volna meg az is, ha a fidesz tizszer annyit lopna, mint amennyit a libantak hazudoznak mar 6 eve.

Netuddki. 2016.03.30. 19:41:08

@A megvalósult amerikai ólom..: "Attól, hogy jeleztem, hogy Brendel finoman fogalmazva sem kormány oldali kommentelő, miért következne az, hogy én "Fidesz seggnyaló" lennék?"

Kisfácán, az aktivitásod alapján vagy egy kis köcsög lúzer ballibsiző orbánfarturkász.

Netuddki. 2016.03.30. 19:43:10

@Hajdú Peter: Naná, hogy az egyik bűnözőnek rokonszenvesek a másik bűnözők tettei. Végül is egy erkölcsi húron pendülsz a fideszes tolvaj elit bandával.

Netuddki. 2016.03.30. 19:45:11

Mondjuk szépen szétoffoltátok a blogot, el is sikkadt mekkora egy tolvaj ez a csekély értelmű mészarosgyerek és a gazdája.

2016.03.30. 19:49:28

@A megvalósult amerikai ólom..:

Nem kérdeztem, mi világos és mi nem.
Csak jeleztem valamit, ami világosan jelzi, hogy egy kicsit mellébeszéltél és logikailag magad is csapdába csaltad.
Mellesleg ahogy ismered a harmadikat IS ÁLLÍTÓLAG, úgy az is ismerhet téged, aki téged skatulyázott be.
Ugye másodszor is sikerült logikai öngólt lőni! ;)

csak egy néző 2016.03.30. 19:52:33

@Hajdú Peter:
Igazoltad a névadódat baromarcú.
Gratula.
"A FIDESZ MEG, AZ ORSZAGOT A NEMZETET EPITI, EROSITI, GAZDAGITJA. Es ehhez kepest J E L E N T E K T E L E N volna meg az is, ha a fidesz tizszer annyit lopna, mint amennyit a libantak hazudoznak mar 6 eve."

phls 2016.03.30. 20:00:41

Egy jó hír meg egy rossz.

A jó: nem tűntök ki a jó magyar gecizős átlagból.

A rossz: a "hülyének van nézve" nem szenvedő szerkezet, hanem (határozói) igeneves. Szenvedő – rajtam kívül :-) – ez lenne: "hülyének nézetett". De azért jól elszórakoztatok rajta.

Ja, és a poszt sajnos igaz. Sőt, csak a jéghegy csúcsa, ezt csak a Titanic nem látja. Melyik fog kettétörni?

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.30. 20:17:01

@A megvalósult amerikai ólom..: "Minden ballib kormányellenes, de nem minden kormányellenes ballib."

Ez csak elméleti lehetőség ugye "elvtárs"? :D mert eddig még mindenkit leballibeztél aki egy rossz szót szolt a kormányodra.

Eric Teodor Cartman 2016.03.30. 20:17:16

Ha kimennek a libsibolsik az utcára, akkor kimegyünk mi is. Viszont, mi nem 1% vagyunk.

Tomiko 2016.03.30. 20:34:14

Egyetlen lényeges kérdés: Vissza lehet valaha szerezni amit a tolvajok fejedelme ellopott, elosztott?

Virányi András (BANDITA) 2016.03.30. 20:54:36

@Brendel Mátyás: Nekem egyszer egy bölcs ember azt találta mondani az okosságról: Ha valaki nálad okosabbnak tartja magát ne ess kétségbe, fogadd el amit mond és haladj tovább a magad útján. Ő az apám volt, aki nyolc általánost végzett. Nos. Elfogadom amit mondtál a nyelvtanról, de nem nagyon érdekel. Tudod sokan beszélnek hasonlóan, de mi a fenét magyarázok itt neked. Ha neked az egész cikkből ennyi maradt meg, lehet nem is vagy annyira okos. BANDITA.

Killary Fucking Clingon 2016.03.30. 21:03:35

Most akkor bűnöző vagyok mert vettem földet és nem vagyok fidesz tag és Orbánt se ismerem, meg a Lőrinczet sem meg úgy általában senkit sem ismerek. De földet vettem tehát bűnöző vagyok vagy hogy van ez most?

panelburzsuj 2016.03.30. 21:06:23

@Virányi András (BANDITA):
Alapból okos fickó lenne - csak már betegre van frusztrálódva.

Oppardon: betegre frusztrálta magát...

(Aktíve önsorsront, nem passzíve romlódik.)

Veronika Laska 2016.03.30. 21:14:39

@Postás Gizi: Orbán azért lop, mert gyáva! Soha büdös életbe nem is konyított máshoz, mint a lopáshoz! Ezt iparilag űzi már 25. éve! Neki ez az életútja és az elhívatottsága! Többre nem alkalmas.

ulpius66 2016.03.30. 21:41:41

Bandika!

Áruld mán el neked melyik a "kedvenc" pártod?
(mán azon kívül, hogy mindegy, csak ne a Fidesz legyen...)

Úgy szeretnék beolvasni neked, hogy mért pont azt a bunkó pártot választottad!

ulpius66 2016.03.30. 21:44:25

Bandika!

Lécci írjál mán arról is egy cikket, hogy a "vörös bárók" mennyi földet vettek!
(ha nem megy szólj! segítek, vannak adataim...)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 21:46:33

@MikeBoy: Azzal semmi gond, ha valakinek ismert a politikai hovatartozása, és ezt más leírja róla.
A gond azzal van, hogyha politikai nézetei miatt bélyeget sütnek rá, többnyire azért mert érveivel nem tudnak vitatozni.
Az, hogy "ballib", "jobbos" , "kormánypárti", "ellenzéki" stb, a politikai hovatartozását jelzik.
Viszont az hogy "seggnyaló", "Orbánbérenc" etc. megbélyegzés, és többnyire vitára képtelen emberek alkalmazzák,akik meg sem próbálnak érvelni..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 21:49:50

@ulpius66: No igen, ez is megérne egy misét. Egyébként a vörös bárók inkább a korábban állami kézben lévő ipart rabolták szét a pivatizáció során. A zöld bárók jutottak hozzá a földekhez vitatható körülmények között.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 21:54:09

@fidesz maszop dk egykutya: Attól, hogy téged ballibnek neveztelek, még nem jelenti azt, hogy minden kritikus kommentelőre ezt mondanám.
Most mit mondjak rád, ha végül mindig a ballib oldal 2002-2010 közötti dolgait véded?

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 21:56:55

@___________Tibi___________: No és a te aktivitásoddal mi a helyzet kicsi görény?

ulpius66 2016.03.30. 22:04:08

Bandika!

Elárulom a NAGY TITKOT!!!!

Nem azért szavazunk jópár millióan a Fideszre, mert az olyan kibaszott jó lenne, hanem azért, mert tik ilyen kibaszott szarok vagytok!!!!

Tuvalu 2016.03.30. 22:27:32

@sas70:
Ha valaki a szenvedő szerkezetbe beleköt, akkor az én válaszom a "Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." szokott lenni.
Ha Madáchnak jó volt, legyen már jó nekünk is.

De a te példáid is jók, lehet hogy kimentem őket magamnak.

Szelid sunmalac 2016.03.30. 22:32:25

@Eric Teodor Cartman: feltunt hogy joideje bekamenet sincs? Na mit tippelsz miert? Nem, nem a penzhiany miatt...

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 23:44:19

@Szelid sunmalac: Békemenetre akkor van szükség, ha kritikus helyzetbe kerülne a kormány. Ez most finoman fogalmazva sincs így. Inkább a baloldali pártok vannak súlyos válságban,ahogy elnézem. Nektek kellene aktivizálnotok magatokat.
Persze a klaviatúra bajnokai nem feltétlenül kívánkoznak az utcára..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.30. 23:47:43

@csak egy néző: Elárulnál valamit, te popcorn agyú gyökér?
Ha mondjuk fél év múlva választások lennének, kire szavaznál?
Miért van az az érzésem, hogyha megint ballib kormány lenne (ez persze mára nár csak az ideák világa:), akkor te továbbra is a Zorbánt ekéznéd?

csak egy néző 2016.03.31. 07:48:57

@A megvalósult amerikai ólom..:
Elárulom baromarc.
Senkire sem szavaznék a mai választékból, viszont Orbánt és bandáját tovább ekézném.

2016.03.31. 08:36:22

@A megvalósult amerikai ólom..:

" Azzal semmi gond, ha valakinek ismert a politikai hovatartozása, és ezt más leírja róla."

Ez csúsztatás!
Akkor ismert valakinek a politikai hovatartozása, ha azt ő maga vallja.
Itt viszont te állítod róla. VAgyis valamit állítasz róla.
Ezenkívül én még olyat nem láttam, hogy valaki ballibnek vallotta magát.
Biztos van, de én még akkor sem találkoztam olyannal.
Ha pedig valaki nem vallja annak magát, de te (TI) mégis azt állítjátok sokakról akkor azt hogyan is hívtad? Megbélyegzés?

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.31. 12:35:32

@A megvalósult amerikai ólom..: nem magamról volt szó, mindenkit leballibezel aki egy rossz szót szól a kúrmányodra, olyan még nem volt hogy nem.

az meg sima hazugság, hogy a ballib oldalt védem, ilyet mutatni sem tudsz, mert az ellenkezőjét szoktam csinálni.

Az nem védelem, hogy én nem szelektíven figyelem a külső hatásokat, mint ti ;)

@Shabby Bear: mivel közismert fideszbuzi vagy, valakit ismersz. De a legvalószínűbb, hogy csak egy habony harcos újabb hazugsága ez is :)

@Eric Teodor Cartman: és együtt újra alapítjátok az mszmp-t? :D szép lesz.

@ulpius66: "jópár millióan" :DDDD "elvtárs" ez nagyon viccesen hangzik szerintem inkább vállalj túlórát a fő munkahelyeden, az lehet hogy jobban megy :)

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.31. 12:38:29

@csak egy néző: azért valakire érdemes szavazni, csak azért hogy gyengítsed a tolvajokat. Én a jobbik és az lmp között szoktam megosztani, csak azért hogy a fidesz maszop-dk kommer koalát gyengítsem. Ez mindenképpen többet ér mint nem szavazni, ráadásul több "idegen" képviselővel, nagyobb a mutyi bukták esélye is, hiszen nem lehet mindenki elégedett.

2016.03.31. 12:40:48

@fidesz maszop dk egykutya:

"Én a jobbik és az lmp között szoktam megosztani"

:DDD

2016.03.31. 12:49:11

@Shabby Bear:

Ez tudod úgy van, hogy akik megnézték a "földosztást" 2/3-ra ítélték azok arányát, akik földet kaptak, de mondjuk így politikai alapon, politikai döntéssel.
Ez végül is nem "olyan nagy" szám, csak éppen a korrupció világít belőle. Méghozzá a legmagasabb szintű. Ezt ugyanis ott kell elrendelni vagy jóvá hagyni vagy szemet hunyni felette.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.31. 17:26:31

@MikeBoy: mi röhögni való van ezen? Elég baj, hogy nincs olyan párt amiRE szavaznék, csak olyan ami ellen.
süti beállítások módosítása