Nyíregyházára vitt a nemzet valaha volt legnagyobb tolvaja sok sok üres ígéretet. Mikor azonban Orbán Viktor kilépett a város főterére az őt ott ünnepelni jött tömeg közé annak létszámával nem volt elégedett. Így gyorsan utasította a hős cenzorokat, kicsit hamisítsanak már a népszerűségén:

orbán fotó

De ez nem volt elég a számára, az egész megjelent cikket elérhetetlenné tette:

http://www.szon.hu/tomegek-koszontottek-orban-viktort-nyiregyhazan-vagy-megsem/2952349

Helyette az őt szolgáló médiakutyák ezt hozták össze:

Gazdasági központ lesz Nyíregyháza

Vajon az eredeti fotókat készítő riportert azóta baleset érte? Vagy csak a munkáját veszítette el, és nem a szakmai hitelét? A legrosszabb időket idézi fel a nemzetinek mondott kormány az eset kapcsán, mikor kommunistákat megszégyenítő módon hamisítja meg a hiteles tájékoztatást a kedves vezető kedvéért.

És most mondja azt valaki Orbán Viktor igazat mond! Mondja azt valaki, ebben az országban működik a sajtószabadság! Ez az eset nem egy túlbuzgó pártkatona egyéni akciója, ez egy központilag irányított cenzúra, ami nap mint nap megtörténik az országban. Elég csak a köztévé színvonal alatti műsoraira gondolni, ahol naponta nyalják fényesre az ország vezetőjének a politikai hátsóját.

Normális országban ez nem történhet meg. Normális országban nem lehetne már a hatalomban olyan ember, aki naponta bizonyítottan az ország tönkretételén dolgozik miközben a saját vagyona szemmel láthatóan növekszik. Normális országban a hatalom nem kevesek kiváltsága, hanem a többség érdekének a szolgálata. Normális országban a többség már felemelte volna a seggét az ilyen hatalom ellen. De nekünk ezzel kell beérni.

Kár is tovább koptatni az embernek a nyomdafestéket. BANDITA.

Címkék: újság töröl hamisít Nyíregyháza Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr708072142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása