Először Orbán Viktor hazaárulózta le az előző kormányokat, majd jön a Kövér házmester a nagy bajuszával, és genetikai hiba következtében való torzulásról beszél a baloldali emberek esetében. Ők már csak ilyenek, nekik ezt is lehet a nemzeti gondolkodás jegyében. Nagy bátorságra, elmélyült bölcsességre vallanak az ilyen nyilatkozatok a saját tábor kiválasztott része előtt. És persze szépen meg is mutatkozik alig leplezett félelmük, gyáva ostobaságuk, gerinctelen elvtelenségük is a normálisan gondolkodó emberek szemében.

De végül is mit lehet várni az olyan hatalom vezető politikusaitól, akikről egyre több választó fordul el mert felismerték, romlásba viszik az ország szekerét, és ezt semmilyen körülmények között nem hajlandók beismerni. Ez már nagyon látszik a Fidesz meghatározó embereinek a szemében, és kétségbe esésükben már semmi sem drága nekik, mivel veszélyben érzik a hatalmukat. Orbán Viktor és társai egyre jobban bele gabalyodnak a korrupciós ügyekbe, a külföld már elfordult tőlük, az ország elszigetelődik, és egyre nagyobb nyomorba süllyed aki még nem hagyta itt a megélhetés miatt a hazáját.

Ilyenkor veszi elő a Fidesz belső ellenség ördögi képét, és festik le azt minden rossznak a megmaradt hívek előtt. Haza áruló, félázsiai, gyurcsányista, balliberális és most genetikai hibás. Kövér László talán maga sem tudja mi ennek a szónak az értelme, de bátran használja a baloldal esetében. Nagy műveltségi fordulatot mutat ez nála, évekkel ezelőtt még csak kötelet kívánt a nyakukba, mára ezt tudományos alapon próbálja elő adni. Végül is Lacinkat nem az eszéért szeretik a kormánypártban, és azon kívül pont ennek hiányáért utálják. Még csak nem is szép magyar ember, hiába játszik nagy bajuszú, székely zászlót lobogtató, nyilas képviselő hamvaival rohangáló, turulmadaras címeres ökröt. De Laci már csak ilyen. Kapott egy meg nem érdemelt pozíciót a parlamentben, ahol már nem is törvénykezés folyik, csak a Fidesz szabad rablásának a törvényesítése. Adtak neki hozzá egy magánhadsereget, benzintámogatást egy távoli körzetből, amit szem rebbenés nélkül fel is vesz, és Laci egész jól el játszogat abban a kis birodalmában.

De Kövér László maga a nemzeti tökély. Még a kommunista időkből származó párttagkönyvét is őrzi a padláson a papa munkásőr egyenruhája mellett. Persze nem szívesen emlékszik vissza ezen időkre, ha nincs az akkori családi összefogás a felsőoktatásban, Laci még ma is egyetemre jár, és az a Fidesz törvényei szerint most már fizetős lenne neki. De Orbán Viktor a barátja, és ez nála minden alól felmentést ad, még ha abból nemzetközi bonyodalom is lesz. Tündérország igazi haza fia ő, nem fárasztja magát a gondolkodással.

Végül is a maga szempontjai szerint a baloldalinak mondott ember valóban genetikai hibás. Hiszen az nem akar olyan országban élni, ahol a törvények személyre vannak szabva. Nem akar olyan országban élni, ahol a szegény embert a saját kormánya tagadja. Nem akar olyan országban élni, ahol az adókat stadionokra költik. Nem akar olyan országban élni, ahol a beteg kezéből kirúgják a gyógyszert. Nem akar olyan országban élni, ahol a gyerek éhesen megy iskolába, mert ez náluk életforma. Nem akar olyan országban élni, ahol a politikusok szerint meg lehet élni havi negyvenhétezerből. Nem akar olyan országban élni, ahol nem vásárolhat vasárnap, hanem megmondják neki mit tegyen ezen a napon. Nem akar olyan országban élni, ahol a közbeszerzés nyíltan korrupt. Nem akar olyan országban élni, ahol a miniszterelnök lánya a saját lábán áll, és ehhez milliárdos pályázatokat nyer a férje. Nem akar Mészáros Lőrincet, Andy Vajnát, Kerényi Imrét, Lázár Jánost, Rogán Antalt, L, Simon Lászlót, KDNP-t, nem akar a jegybankból ingatlancéges műkincsgyűjteményt. Nem akar Simicskát, nem akar nem megszorítást, nem akar gyenge forintot, nem akar stadiont Orbán Viktor háza mellé. Igen, ezek az emberek genetikai hibásak.

De ezekkel a hibákkal is jól elboldogulnak ezek az emberek. Kövér Lászlót ez láthatóan zavarja, és fél is tőlük. Van is neki miért. Ezek az emberek már tudják milyen az, amikor a család egy része külföldön dolgozik. Milyen az, amikor a minimálbér adózik. Milyen az, mikor kirúgják a munkahelyéről, csak mert nem fideszes. Milyen az, mikor a gyereke nem tud továbbtanulni, mert nincs rá pénz. Milyen az, mikor a hatalom azt mondja az ország jobban teljesít, neki még se nagyon látszik ez meg az életén. De a fideszes haverokén annál jobban.

És ezek az emberek egyszer megunják ezt az életet. Nem fognak elmenni, és nem fognak beletörődni a sorsukba, amit nekik szánt a Fideszt vezető Orbán Viktor. Nem lesznek cselédek a saját országukban, azt inkább gyarapítani szeretnék a munkájukkal, és a tudásukkal. Saját kezükbe veszik a sorsukat, és a magukat nemzetileg tökéletesnek mondott, hatalmukat megingathatatlannak hívő percembereket eltüntetik a köz életükből. Lehet, hogy ezt úgy teszik meg, hogy fájni fog. De nem nekik. BANDITA.

Címkék: hülye parlament nemzeti genetikus Kövér ászló

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1007663948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

high up! 2015.07.30. 09:11:29

Eza szép ebben a félázsiai népségben (co Orbaneszku), ahogy az egyik genetikai degenerált ócsárolja a másik genetikai degeneráltat. És a genetiakailag degenárltak millió szállnak harcba vagy az egyik vagy a másik genetikai degenerált mellett.

Nem is érdemli meg ebben az országban senki, hogy többre vigye Átlghülyemagyarnál.

FOLYTASSUK!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.07.30. 09:15:06

Gyerünk fideszbarmok,kis gyurcsányozás,ballibezés...!

Censored Trompf 2015.07.30. 09:19:51

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

Ahogy látom most is parancsba adták a ballibeknek az offenzívát Gyurcsányék:

Láthatjuk bemozdult a cink, az index, exügynökeink a kanadaihirlap-nál, vs, nyugat, meg peresze az össze ballib seggnyaló poszter.

www.google.hu/?gfe_rd=cr&ei=Mc-5Vb7JEOKk8wfGuIiYCw&gws_rd=ssl#q=k%C3%B6v%C3%A9r+l%C3%A1szl%C3%B3+genetika

Persze egyik se idézi a teljes beszéd környezetet, nem véletlenül.

krj 2015.07.30. 09:22:36

Laciba is oltott az apja egy kis baloldali degeneráltságot vagy a postás tette be anyuba?

csoio csagasz 2015.07.30. 09:23:53

@Censored Trompf:

"El lehet menni!"

Ugye, agymosott, agyhalott barom.
Azt meg ti fordítottátok ki, figyelmen kívül hagyva a teljes szövegkörnyezetet.
Érted már, miért vagy genetikai selejtes orbánista féreg?

nnnnnnnn 2015.07.30. 09:25:43

ismerek pár baloldali embert. mind vagy kisiklott életű, a világot a saját hibájáért okoló, vagy rosszindulatú, bunkó, vagy ezeknek a keveréke, vagy tudatlan, buta mint a föld. értelmes, normális embert, aki baloldali még soha életemben nem láttam.

Larry Silverstein 2015.07.30. 09:29:05

Jaj de uncsi.

A baloldaliak nem magyarok, es utaljak a magzarokat. Eyt mindenki tudta eddig is, de most h a baloldal nem szamottevo politikai ero tobbe errol mar szabadon besyelhet vezeto magyar politikus 1947 ota eloszor.

csoio csagasz 2015.07.30. 09:31:03

Valójában nem kell bántani kövér elvtársat. Igazi kommunistaként csak meg akar felelni az agyhalott csúti cigánynak.
Az genetikázott elsőként, kövér elvtárs jó elvtárs, most ő is genetikázik.
Amit teljesen elfelejtett:

fideSS = mutyi
fideSS = selejt
fideSS = nőverés
fideSS = gyilkosság
fideSS = csalás
fideSS = félrevezetés

fideSS = az emberiség genetikai selejtes hulladéka

Steve 2015.07.30. 09:33:16

@$$$=$$$: Szemben a jobboldali ismerőseiddel akik mind daliásak, egyenesben az életük, problémáikért magukat okolják, jóindulatúak, okosak. Bár végülis ki nem szarja le az ismerőseidet?

Steve 2015.07.30. 09:38:36

@Larry Silverstein: Nem is hangzik nevetségesen amit mondasz. Így volt például Pozsgai Imrével, Szűrös Mátyással meg az egész Fidesszel is. Fiatal korukban nem voltak magyarok, de aztán volt egy jobbraát és csodák csodájára magyarok lettek.

nnnnnnnn 2015.07.30. 09:39:59

@Steve: pontosan ilyenek. ismered őket te is?

csak egy néző 2015.07.30. 09:40:21

"Egyszer már volt részünk ilyen mocskos kampányban, ahol lezsidózták és lekommunistázták az ellenzéket. Ennek azonban egyszer s mindenkorra vége"
"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."

csak egy néző 2015.07.30. 09:42:02

@$$$=$$$:
ismerek pár fideszes embert. mind vagy kisiklott életű, a világot a saját hibájáért okoló, vagy rosszindulatú, bunkó, vagy ezeknek a keveréke, vagy tudatlan, buta mint a föld. értelmes, normális embert, aki fideszes, még soha életemben nem láttam.

Látod baromarcú én pedig így látom.

Steve 2015.07.30. 09:43:37

@Censored Trompf: Elolvastam az egész szöveget. Így már teljesen OK. Az a szép Kövérben, hogy már minden volt, de az egyetlen jelző amit egész életére igaz, hogy agresszív barom aki még egy napot nem dolgozott. Volt már Szocialista, Liberális, Polgári, Konzervatív, Populista. Köpte már le Szocialista magát Liberálisként, Liberális magát Konzervatívként. Most épp polgári magát (ld francia forradalom) köpködi populista demagógként. Kiváncsi vagyok megéljük-e még hogy monarchista lesz.

Censored Trompf 2015.07.30. 09:45:29

@Steve:
Csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem..
Hol érhető el a teljes szöveg ?

Potyka Kálmán 2015.07.30. 09:46:33

"És ezek az emberek egyszer megunják ezt az életet. Nem fognak elmenni, és nem fognak beletörődni a sorsukba, amit nekik szánt a Fideszt vezető Orbán Viktor."

... és ez lesz az a pillanat, amikor a Jobbik kétharmadhoz jut. És Gyurcsány megint észreveszi, hogy ezúttal is...

Censored Trompf 2015.07.30. 09:47:22

@csoio csagasz:

Ezt hogy lehet kiforgatni ?

"Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”

Larry Silverstein 2015.07.30. 09:53:52

@Steve: ja, pozsgay es szuros is mszmps fokader majd mszps volt, a fidesyben tagok sem voltak. Ugyhogy ez kisse kapufa lett....:))))

Steve 2015.07.30. 09:55:00

@$$$=$$$: Nem, csak könnyű kiismerni a látásmódodat.

Steve 2015.07.30. 09:56:36

@Larry Silverstein: Nem lett az kapufa, csak meg kell tanulni szöveget értelmezni és megismerni a mellérendelés fogalmát.

csak egy néző 2015.07.30. 09:57:19

@$$$=$$$:
Én is mondhatom, hogy csak te hazudsz, mint, ahogy a gazdád.
"Én sem hazudtam soha az embereknek."
""Sosem rejtettem el valós szándékaimat a választók elől."
Persze, persze, mi pedig el is hisszük.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.reactiongifs.com%2Fr%2Fumad.gif&key=kJsAahhc7mBrEhkBuBx8qA&w=600&h=372

Steve 2015.07.30. 09:58:26

@Censored Trompf: Biztosan tudod, hiszen azt állítod, hogy "nem véletlenül" nem idézik.

csak egy néző 2015.07.30. 09:59:53

@Censored Trompf:

Köcsög, te is tudod, hogy hazudsz és mégis mindenhol elsütöd a hazugságod.
Azt hiszed mindenki olyan hülye, mint te?

"A pontos történet röviden: A nagyiparosok érdekeit védelmező (figyelem!) SZÉLES GÁBOR (igen, aki ki-be kapcsolgatja a gravitációt, miközben egy percre sem távolodik el túlságosan Orbán Viktor ülőfelületétől) kérte számon Gyurcsány Ferencen a tervezett adóemeléseket és lényegében megfenyegette a miniszterelnököt azzal, hogy a jóval kedvezőbb adózást biztosító Szlovákiába fogják vinni a vállalkozók az érdekeltségeiket.
Erre válaszolta Gyurcsány a következőket. Szó szerinti idézet:
"Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"
Az eset után ugyanez a Széles Gábor a Magyar Hírlap hasábjain hadjáratot indított Gyurcsány ellen, kiragadva és kiforgatva az azóta bunkósbottá nemesült mondatot. A Magyar Hírlap tuladonosát vélelenül szintén Széles Gábornak hívták akkoriban. Is."

Larry Silverstein 2015.07.30. 09:59:55

Kicsit meg kapaloznak bevandorlougyben ezek a genhulladekok h veletlenul se tudjanak 2018ban senkivel osszefogni.....

Igy tovabb

Steve 2015.07.30. 10:00:51

@Larry Silverstein: Köszönöm érdemi hozzászólásodat. Meggyőztél. Ezek az emberek nem voltak magyarok, de fordítottak egyet a köpönyegen és máris magyarok lettek. Fantasztikus etnográfiai felfedezés.

Censored Trompf 2015.07.30. 10:02:20

@Steve:

Eine moment..
Én ezt írtam:

"Láthatjuk bemozdult a cink, az index, exügynökeink a kanadaihirlap-nál, vs, nyugat, meg peresze az össze ballib seggnyaló poszter.

www.google.hu/?gfe_rd=cr&ei=Mc-5Vb7JEOKk8wfGuIiYCw&gws_rd=ssl#q=k%C3%B6v%C3%A9r+l%C3%A1szl%C3%B3+genetika

Persze egyik se idézi a teljes beszéd környezetet, nem véletlenül.
"

Nomármost.. Adtam egy rakat linket (a google találatokból oda vánszoroghatsz), ahol lehozták a hírt felsőbb MSZP-s Gyurcsányi utasításra.

Ezek egyike se hozta le a teljes szöveget.

Épp azért érdekelt, neked hol sikerült elolvasnod, mert én sehol nem találom.
Merthogy elolvastad ugyi ? Vagy hazudtál ahogy szoktál ?

Larry Silverstein 2015.07.30. 10:02:31

@csak egy néző: gyurcsanyt legyoztek, ennyi volt.

Balfasz volt, bar a szocik kozott neki van a legtobb esze. Csak az kisse keves lesz 2018ban.

Censored Trompf 2015.07.30. 10:04:44

@csak egy néző:

Elhiszem amit írsz az utolsó szóig.

De még mindig nem értem, hogyan lehet kiforgatni Gyurcsány instrukcióit, amit a vállalkozóknak címzett ?

Larry Silverstein 2015.07.30. 10:04:46

@Steve: mit hazudtal pozsgairol meg szurosrol focsicska? Hogy fideszesek?

Steve 2015.07.30. 10:11:07

@Censored Trompf:

Sosem állítottam hogy fideszesek. Olvasd újra amíg meg nem érted.

"Nem is hangzik nevetségesen amit mondasz. Így volt például Pozsgai Imrével, Szűrös Mátyással meg az egész Fidesszel is"

Hogy jobban értsd. "Meg" azaz mellérendelés.

Ha még nem lenne világos.

Így volt például Pozsgai Imrével, Szűrös Mátyással + az egész Fidesszel is.

Akkor lenne igazad ha azt írtam volna, hogy meg a többi Fideszessel is. Tanuld meg ezt a szép nyelvet, ha már magadat magyarnak tartasz engem meg nem.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.07.30. 10:12:23

@$$$=$$$: Egy bizonyos értelmi szint felett az ember nem tud azonosulni a fidesszel.

Steve 2015.07.30. 10:12:48

@Larry Silverstein: Bocs, rosszul klikkeltem... a fenti hozzászólás neked szól:

Sosem állítottam hogy fideszesek. Olvasd újra amíg meg nem érted.

"Nem is hangzik nevetségesen amit mondasz. Így volt például Pozsgai Imrével, Szűrös Mátyással meg az egész Fidesszel is"

Hogy jobban értsd. "Meg" azaz mellérendelés.

Ha még nem lenne világos.

Így volt például Pozsgai Imrével, Szűrös Mátyással + az egész Fidesszel is.

Akkor lenne igazad ha azt írtam volna, hogy meg a többi Fideszessel is. Tanuld meg ezt a szép nyelvet, ha már magadat magyarnak tartasz engem meg nem.

Steve 2015.07.30. 10:13:18

@Steve: Bocs, ez nem neked szólt.

csak egy néző 2015.07.30. 10:16:32

@Censored Trompf:
Próbáld meg mégegyszer és lassabban elolvasni, hátha..
Konkrétan Széles köpönyegforgató elvtárs fenyegetésére válaszolta Szélesnek és hasonszőrű társainak, lásd Bayer Zsolt, hogy el lehet menni és nem a fiatalokra gondolt, mint a gazdád, aki szerint kalandvágyból menekült el. "Tavaly minimum 31500 magyar állampolgár távozott legalább egy évre külföldre, majdnem másfélszer annyi, mint egy évvel korábban, és csaknem hat és félszer annyi, mint 2009-ben – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal adataiból."

Censored Trompf 2015.07.30. 10:17:31

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Egy bizonyos értelmi szint felett az ember senkivel nem tud azonosulni a politikai palettán.

De ettől szavazni még kell.
És az MSZP-től meg Gyurcsányéktól szarabb nincs.

Steve 2015.07.30. 10:19:15

@Censored Trompf:

Itt a link, ahol a teljes szöveg is megtalálható magyarhirlap.hu/cikk/31603/Kover_Laszlo_Nemzetpolitikai_cel_a_hatarok_folotti_ujraegyesites

Csak hát ha az egész szöveget nem ismerted akkor mire alapoztad, hogy "Persze egyik se idézi a teljes beszéd környezetet, nem véletlenül."

Censored Trompf 2015.07.30. 10:19:46

@csak egy néző:

Aham..

Akkor leszögezhetjük, hogy Orbán is, ahogy Kövér is, konkrétan a Gyurcsánynak, és a határontúli magyarokat megtagadó ballib politikai elitnek címezték a szavaikat, és nem a baloldalnak, ahogy hazudjátok.

Vagy ez a címzés dolog csak Gyurcsányéknál működik ennyire egyértelműen, kontextus figyelembe vételével ?

Censored Trompf 2015.07.30. 10:22:06

@Steve:

Thx...

Véleménye szerint a mélypontot Gyurcsány Ferenc jelentette, aki a "nyílt nemzettagadás politikáját valósította meg", ami pedig azóta is továbbél a baloldalon. "

Azaz... a baloldlai politikai elitre értette, elég egyértelmű, hisz nevesítette is a vezért.
Majd ezután írt a korcsosulásukról.

Censored Trompf 2015.07.30. 10:25:22

De drága ballibek.. nehogy abbahagyjátok..

Hisz az ukáz ismét ki van adva:

hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

pamut 2015.07.30. 10:34:43

Hát igen, ha ilyet egy szoci politikus mondott volna, pláne ha Gyurcsány mondta volna a jobberekre, akkor még aznap meglincselték volna az érzékeny lelkű jobberek.

Ennél kétszínűbb, kettős mércéjűbb álszentebb társaság nincs is. Emlékeztek kertésznél hogy üvöltettek hónapokig mint egy farkas-csorda? Most persze rendben van.

Ezek úgy vannak a genetikázással mint a lopással: igazából SEMMI bajuk nincs vele. Vagyis de: az a bajuk, ha nem a fidesz csinálja.....

ember100 2015.07.30. 10:34:44

Helló !

Ez egy sült paraszt tahó bunkó.....
Ilyet ember nem mond !
Egy kocsmában fele ennyiért pofán vágnák , meg is érdemelné.
Aztán lehet védeni fideszesek :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.07.30. 10:38:31

@Censored Trompf: Menj már ezzel a kiforgatta a köteles beszédet a baloldal dumával. Ez a technika napi rutin a Habony Művekben.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.07.30. 10:41:46

A probléma az, hogy a fidesz folyamatosan regnálni fog és pusztítja addig az országot, míg a baloldali balfasz prominensek olyan egyértelmű kérdésekre is hülye válaszokat adnak, mint a bevándorlás.

csak egy néző 2015.07.30. 10:45:41

@Censored Trompf:
Nincs min vitatkozni, egyformán kihasználta/felhasznélta mindkét oldal a másik félreérthető mondatait, mint pl az "el lehet menni" dumát.
"A magyar baloldal 2004-ben a külhoni mnagyarok ellen uszított, ma tárt karokkal ölelné keblére az illegális bevándorlókat. (...) Ezek az emberek,(a baloldaliak!!!), (vessző) ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat, és azért
nem szeretik őket, mert magyarok."

Talán még egy kicsit sem kell a sorok között olvasni, csak értelmezni kellene. Ezek, azok, mifajtánk, ti fajtátok, mi magyarok, ők nemzetellenesek....

."

csak egy néző 2015.07.30. 10:48:18

@pamut:
Képzeld csak el, ha Fletó találja ki a választások előtt a kettős állampolgárságot a szavazati joggal, akkor mi lett volna és még a választási törvényt is megvariálja.

pamut 2015.07.30. 10:51:56

@csak egy néző:

úgy általában is annak a tizedéért amit fidesz művelt eddig, már régen őrjöngve cafatokra tépték volna.

s 2015.07.30. 10:52:52

@csak egy néző: Hát . . . akik a kirakatban vannak, azok mindenesetre nem igazán jól sikerült példányok. Milyenek lehetnek a raktárban? Elképzelni is rettenetes.

csak egy néző 2015.07.30. 10:59:15

@s:
Elképzelem a zsírparaszt, gyökér Tállait, mint a NAV elnökét, azt hiszem neki is kell állandó tolmács, mert csak két nyelven beszél, trágárul és magyarul, habár néha azzal is van gondja.

444.hu/2014/11/12/tallai-andras-hihetetlen-indokkal-vedi-meg-vida-ildikot/

s 2015.07.30. 11:01:25

Arra mindenesetre kibaszottul kíváncsi lennék, hogy kövérlacafasza a saját magában benne rejlő genetikai hibától (mszmp köcsög volt valaha) hogy a buzi kurva rohadt anyja gennyes picsájában tudott viszonylag hamar megszabadulni. Tán csak nem nyelt le egy működő H-bombát és a fellépő sugárzás hatására változott volna meg a genetikai állománya ennyire gecire gyorsan?

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 11:08:51

"majd jön a Kövér házmester a nagy bajuszával"

A ti kudarcaitok legfőbb oka, hogy képtelenek vagytok TISZTELNI az ellenfelet.

Ez prolitempó.

Nem lehet vele győzni.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 11:10:38

"És persze szépen meg is mutatkozik alig leplezett félelmük, gyáva ostobaságuk, gerinctelen elvtelenségük is "

Baszod, pont úgy írsz, pont abban a stílusban, mint ahogy a kommunisták íratták a vezércikkeket a Népszavában az 50-es években :DDD

Larry Silverstein 2015.07.30. 11:11:25

@Steve: mi koze poysgaynak a fideszhez?

Hogy kerul ide? Futyulsz bazmeg es hazudsz.

Larry Silverstein 2015.07.30. 11:13:41

@pamut: a szoci politikusokra senki sem figyel.

Azert mondhatta orban h a baloldaliak fergek, mert a baloldal soha nem kerul hatalomra.

s 2015.07.30. 11:14:21

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

"A ti kudarcaitok legfőbb oka, hogy képtelenek vagytok TISZTELNI az ellenfelet."

A ti kudarcaitok legfőbb oka, pedig hogy olyanokat tiszteltek, akik semmiképpen sem méltók erre. Ez a kibaszott nagy vezérökör tiszteletetek fog a végén szarul elsülni.

s 2015.07.30. 11:20:12

@Larry Silverstein: Cseréld már ki azt a kibaszott billentyűzetet, vagy tanuld meg, hogy melyik szétbaszott betű hol van, bazdmeg.

pozsgay eeaaaáááááfftaaáárs megpróbált rácsatlakozni a fidesz faszára, hátha csepeg neki is egy ki bébitáp. Erre még a dajcstomi (aki máskülönben egy világszám) is elhatárolódott tőle, ami azért mégis csak egy indikátor ebben a témában. Most ezt próbáld meg kirakni fejben pingpong labdákból és kérdezzél bátran, ha valami nem lenne teljesen világos. Baszod.

csoio csagasz 2015.07.30. 11:22:16

@Censored Trompf:

Úgy ahogy most is tetted agyhalott génselejtes orbánféreg.

Teljes szöveg, kinek és miért mondta. Csupán ezt hagytad ki, de ha nem tennéd, akkor nem tudnál hülyét csinálni magadból.

csoio csagasz 2015.07.30. 11:25:27

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Az óvoda és az első osztály a választóvonal. A fideSS rajongók megmaradtak az óvoda nagycsoport szintjén. Akinek van esze, az továbblépett.

csak egy néző 2015.07.30. 11:26:37

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
"A ti kudarcaitok legfőbb oka, hogy képtelenek vagytok TISZTELNI az ellenfelet.
Ez prolitempó."

Hogy is van ez kiskancsó?
Gyurcsotány, Libás, Hiller=Hitler....

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 11:26:47

"Ilyenkor veszi elő a Fidesz belső ellenség ördögi képét, és festik le azt minden rossznak a megmaradt hívek előtt. Haza áruló, félázsiai, gyurcsányista, balliberális és most genetikai hibás. "

1. A "félázsiai" az egy pozitív jelentéstartalommal bíró, csoportképző erővel rendelkező jelző volt, te együgyű.

Azt üzente vele Orbán, hogy a magyarok (akik félázsiaiak), nem kérnek a dekadens Nyugat nemzetromboló, liberális eszméiből.

Kb. az volt az üzenete, hogy a magyar inkább lesz egy keresztény hitre térített öntörvényű, de a hagyományai szerint is összetartó kis keleti gyökerű nép, mint egy végsőkig elfajzott, minden értéket tagadó, a saját vérével közösséget nem érző egoista, liberális csürhe.

2. Azt, hogy "hazaáruló", azt egybe kell írni, te buta libsi.

csoio csagasz 2015.07.30. 11:28:15

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

Idiótát nem tisztel az ember. Azt a beteg elméjű emberekkel lehet megtenni, a fideSS nem beteg, hanem selejtes.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 11:32:14

@csoio csagasz:

"Idiótát nem tisztel az ember. "

Igazad van.

Ezért nem veszi senki komolyan a hiszterikusan a ketrec rácsát rázó ballibsiket sem.

csak egy néző 2015.07.30. 11:36:07

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
"Kiskancsó a retkes faszú apád."
Akkor hívjalak egyszerűen köcsögnek?

s 2015.07.30. 11:50:14

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

"A "félázsiai" az egy pozitív jelentéstartalommal bíró, csoportképző erővel rendelkező jelző volt"

Beszélj inkább csak a saját nevedben. Az enyémben nem szükséges (ezt alkalomadtán közöld orbánoddal is, mondjuk amikor végeztél a seggének a szarás utáni tisztára lefetyelésével). Nem tartozom ebbe a csoportba, ezt szeretném nyomatékosan kijelenteni. Továbbá semmi egyéb csoportba sem tartozom, amibe esetleg más értelmileg sérültek besorolnának. Egy egyetlen főből álló csoportban vagyok, ami kizárólag belőlem áll és rajtam kívül nincsen benne senki más.

pamut 2015.07.30. 11:51:22

@Larry Silverstein: tényleg? akkor miért gyújtották fel az MTV-t?

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 11:51:51

"Igen, ezek az emberek genetikai hibásak."

Kövér nem azt mondta, hogy "hibás" génekkel rendelkeztek.

1. Kövér azt mondta, hogy nektek "torzult genetikai karakteretek" van. Ez alatt én azt értem, hogy arra utalt, hogy a ti DNS-etekbe nincs beleírva az, hogy a magyarokkal érezzetek közösséget, és a magyarok érdekében dolgozzatok. Nos, mi van a ti DNS-etekben? Melyik nép a ti "fajtátok"? Mit parancsol a "genetikátok"? Kinek az érdekeit védjétek, mint annak a népnek az érdekeit, amelyiknek a véréből származtok?

2. Kövér arra is utalt, hogy nem újkeletű, amit a magyarok ellenében csináltok. Amit ma az uniós zászlót, meg a buzizászlót lobogtatva csináltok, azt csináltátok 1990 előtt a vörös zászlót, a vörös csillagot, meg a sarló-kalapácsot lobogtatva.

3. Szóval nem "hibás" a ti DNS-etek. Csak olyan szakaszok vannak benne, amik a magyarok genetikai adottságaitól idegenek. Nem a magyar népet érzitek a közösségeteknek. Nem a magyar néppel vagytok összetartóak. Ha a magyar érdek szembekerül valamilyen idegen érdekkel, az idegen érdek mellé álltok, nem a magyar mellé. Bátran mocskoljátok a magyar nevet, míg más népek nevének a "becsületét" elszántan védelmezitek.

Kérdés, hogy honnan származnak nálatok ezek az "idegen" gének?

s 2015.07.30. 11:57:52

Két kérdésem lenne csak.

kövérlacafasza vajon szájba kúrta -e a rohadt buzi kurva fogatlan tripperes anyját nekifutásból?

És ha igen, akkor miért nem?

csak egy néző 2015.07.30. 12:00:58

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
Köcsög te attól vagy ilyen nagy magyar, hogy ebben az ömlengésedben, gyalázkodásodban 9X írtad le, hogy magyar?
Akkor én azt mondom, hogy Kertész Ákosnak te és a fajtád volt a minta.A genetikailag hibás, irigy, sárban dagonyázó, moslékot zabáló, mindenért mást hibáztató,

s 2015.07.30. 12:02:00

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

Szerintem kurva az anyád. Téged valami postás gyerek csinált, de az sem a saját gecijét használta, hanem amit kinyalt valami ribancból, azt beleköpte anyádba. Tehát a DNSedről semmi biztosat nem tudunk, de talán jobb is így. Jó, hogy nem ugatsz, bár amekkora buli volt, még ez is simán összejöhetett volna.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:02:53

@csak egy néző:

"Köcsög te attól vagy ilyen nagy magyar,"

Mint már fentebb írtam, köcsög a retkes faszú apád.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:04:11

@s:

"Szerintem kurva az anyád."

Szerintem meg a te anyád kurva, aki bekapta a legyet valami metéltfaszútól, aki nem arab volt.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:06:03

@s:

"Beszélj inkább csak a saját nevedben. Az enyémben nem szükséges "

Sose beszélnék magyargyalázó idegen nációk nevében.

turista a saját országában 2015.07.30. 12:06:30

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

"Azt üzente vele Orbán, hogy a magyarok (akik félázsiaiak), nem kérnek a dekadens Nyugat nemzetromboló, liberális eszméiből."

Jó a dumád, fideszbolsi. Kádár forog a sírjában - már ami ott megmaradt belőle.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:07:18

@csak egy néző:

"Akkor hívjalak egyszerűen köcsögnek?"

Zsiráfnak nem hívhatsz, ugye? ;)

s 2015.07.30. 12:08:55

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

Mi ez ahhoz képest, hogy anyád összeállt egy zsiráffal?

Larry Silverstein 2015.07.30. 12:09:47

@s: ez ipod bazeg, nem vk jobbagy mint egyesek.

Nna. Azt mondjak a komenistak azert komenista a fidesz, mert egy regi emberuk beprobalkozott a fidesznel.

Jol ertem a gondolatmenetet?

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:12:26

@s:

"Mi ez ahhoz képest, hogy anyád összeállt egy zsiráffal?"

Irigykedsz, hogy nekem van anyám, azért mocskolod te, akit a lelencből vettek ki, hogy pénzt kapjanak utána.

s 2015.07.30. 12:12:43

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

Folyamatosan a nevemben pofáztok. Te is, meg az a kibaszott elmeháborodott orbánod is. 23 kibaszott százalék szavazott rátok, bazdmeg. Hogy a kurva anyátokba veszitek a bátorságot ahhoz, hogy mások nevében nyilatkozzatok, mások életébe beleugassatok. Menjetek már el a retkes picsába, ameddig még épségben megtehetitek, mert fel lesztek lógatva, ha ez még sokáig így megy tovább.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:13:29

@Larry Silverstein:

"mert egy regi emberuk beprobalkozott a fidesznel."

Hehe, az Attis :)))

turista a saját országában 2015.07.30. 12:15:52

@Larry Silverstein: "mit hazudtal pozsgairol meg szurosrol focsicska? Hogy fideszesek?"

Lol, te marha. Lovagolsz a szavakon, miközben ezzel pont a lényeget tagadnád.
Lehet, nincs párttagkönyvük, mégis mindegyikük kommunistából orbánistává lett köpönyegforgató, gerinctelen újkommunista meztelencsiga. Kommunisták voltak és maradtak is azok, de az mszmp-ből "kikeresztelkedve" most már a Fidesznek nevezett népnemzetikereszténynek álcázott, a letűnt kommunista világ módszereivel és reflexeivel élő fideszes rablómaffia szolgálatában - párttagkönyv nélkül.

És hát persze, hogy így van, a hithű komcsik mindig megtalálják a szellemi akolt, ahol újfent megmelegedhetnek. Ugyanaz az elv, az ideológia, a reflex, a hit, mint 30-40 évvel ezelőtt.

csak egy néző 2015.07.30. 12:17:19

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
"Zsiráfnak nem hívhatsz, ugye?"
Sajnos nem, mert a zsiráfot tisztelem és szeretem, egy jópofa állat, te viszont csak simán vagy egy rossz értelembe vett agymosott proli.

s 2015.07.30. 12:18:12

@Larry Silverstein:

"ez ipod bazeg, nem vk jobbagy mint egyesek"
Értem. Szabadúszó munkanélküli vagy. Piros lámpa manager, tudod, akik ott állnak az úton és a megálló autókból koldulnak.

"Azt mondjak a komenistak azert komenista a fidesz, mert egy regi emberuk beprobalkozott a fidesznel."
Nem csak ezért. Ez már csak hab a torgyán. Szerinted orbánnak hogy lehetett fiatalon olyan sora, amilyen volt? Apuka egy kibaszott nagy párt káder volt, kövélacafasza meg ős kommunista. Nézz utána.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:18:38

@csak egy néző:

"Sajnos nem, mert a zsiráfot tisztelem és szeretem"

De a magyart azt gyűlölöd, ugye?

Larry Silverstein 2015.07.30. 12:18:45

@s: kit erdekel hany % szavazott a fideszre, a fidesz nyert, nem kicsit, nagyon. Meg nyerne most vasarnap is.

A fidesz a kormany, a kormany mondja meg mit akarnak a magyarok,

Ennyi

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:19:31

@s:

"Szerinted orbánnak hogy lehetett fiatalon olyan sora, amilyen volt?"

Milyen sora volt Orbánnak fiatalon?

Larry Silverstein 2015.07.30. 12:19:34

@s: milyen sora? Te nem jarhattal egyetemre?

s 2015.07.30. 12:20:42

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

Ez most akkor már egy másik verzió lesz? Próbálj meg elköteleződni egyetlen történet mellett, mert ha sokáig olvasgatlak, már abban sem leszek biztos, hogy egyáltalán létezek.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 12:23:06

@s:

"A ti kudarcaitok legfőbb oka, pedig hogy olyanokat tiszteltek, akik semmiképpen sem méltók erre."

Miféle kudarcainkról beszélsz?

s 2015.07.30. 12:24:08

@Larry Silverstein: Lehet, hogy neked a kormány mondja meg, de nekem nem. A gyurcsótányékra is pont ez volt igaz. Ha valaki sokat arcoskodik, azt pofán baszom egy szenes lapáttal, aztán mindjárt jobban fogja tudni, hogy mi az ábra.

s 2015.07.30. 12:28:48

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

Ezt sem tudod? Apuka kőfejtőjéből kiment egy tök gáz kapitalista egyetemre. Azokban az időkben, amikor itt még javában raktuk a kommunizmus alapjait. Ezt hogy a kurva rohadt anyjába tudta megcsinálni, ha csak nem volt egy ordas nagy kibaszott pártkáder, akinek a nyelve csúcsa állandóan az mszmp kb patkóbeléig csúszott fel a nagy seggnyalás közepette.

s 2015.07.30. 12:30:35

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

A jövőbeliekről, zsiráf. Ha olyan kibaszott hosszú a nyakad, akkor legalább használd arra, amire lehet. Nézz előre a magasból.

Larry Silverstein 2015.07.30. 12:34:26

@s: rendben akkor neked nem...;)

Larry Silverstein 2015.07.30. 12:38:34

@s: tehat akkor nem is az apukae volt a kofejto.

Kulonben szerencse h nem moszkvaba ment egyetemre 6 honapra, mert meg azt mondanad h komcsi.

Censored Trompf 2015.07.30. 12:48:41

@s:

Igen igen.. Ez szinte tuti.

Azóta már tudjuk hogy Medgyessy Péter D-209-es SZT tiszt a KGB ellenében dolgozott, hisz ezt ő maga nyilatkozta.

Azt is tudjuk, hogy GYurcsány, aki a Pécsi Dialógus csoportról jelentegetett, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira a Mellár Tamásnak meg a többi Profnak, az is nagy-nagy ellenálló volt.

Na és hogy kik voltak a spiclik, meg a besúgók ???
LOGIKUS..
Hát azok, kérem szépen akiknek a lakására lehallgató berendezéseket telepített az ügynök hálózat, akikről jelentéseket írtak, magyarul a teljes kibaszott 89-es elenzék.
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget

Ortoba MSZ(M)P csicskák.. :DDD

csoio csagasz 2015.07.30. 12:58:58

fideSS = mutyi
fideSS = selejt
fideSS = nőverés
fideSS = gyilkosság
fideSS = csalás
fideSS = félrevezetés
fideSS = korrupció
fideSS = hazaárulás
fideSS = offshore lovagok

fideSS = az emberiség genetikai selejtes hulladéka

s 2015.07.30. 13:03:50

@Censored Trompf: Mi a faszt rázod itt magad? Mindenki, aki valamilyen szinten tényező volt az elmúlt 25 évben, az komcsi csicska volt. Máskülönben nem lehetett volna jelentős szerepe. A fidesz ezt tagadja, de azért rá is igaz. Én a megyót meg a gyurcsótányt nem tagadom, - nem vagyok ekkora fasz - de a fidesz ártatlanságában sem hiszek. Mindenki egy kibaszott nagy mocsok, ez látszik azon is, hogy azt a kurva ügynöktörvényt nem akarják tető alá hozni még most sem.

Censored Trompf 2015.07.30. 13:05:51

@csoio csagasz:
mutyi, csalás, korrupció - edidg csak MSZP-seket ítéltek el jogerősen ezen váddal.

nőverés - Ballib nőverő öszesítő:
blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=8530&blog_cim=Ballib%20ver%E9s%F6sszes%EDt%F5-:)))

gyilkosság - Ezidáig ebben a műfajban is az MSZP jeleskedett csak és kizárólag a Csepeli igazgató gyilkosság kapcsán.

hazaárulás -
Kettős állampolgárság megtagadása,
dec 1-én nagy Román nemzeti ünnepen koccintás,
2006-os azonosító nélküli rendőrökkel ellenzékiek veretése,
Ország lemarasztalását követelő szoci beadvány az EU bizottságnak,
...

offshore lovagok - az MSZP-ben jóval több volt.

selejt, az emberiség genetikai selejtes hulladéka - Puszta személyeskedés. Ennyi tudnak az MSZ(M)P csicskák meg a nevüket.

Censored Trompf 2015.07.30. 13:10:56

@s:
Akkor beszéljünk az igazságról.

Szinte a teljes MSZP-s garnitúra az ügynök hálózatot kiszolgáló, azt fenntartó seggfejekből állt.

Az összes ellenzéki pártba beépítettek jópár ügynököt, a legtöbbet az SZDSZ-be.

A maradék ellenzékit megfigyelték.

A magukra vonatkozó akták nagyrészét az MSZMP-s káderek a titkosszolgálatok erős közreműködésével eltüntették megsemmisítették. Meg más iratokat is pl GYurcsány szakdolgozatát.

Steve 2015.07.30. 13:11:01

@Larry Silverstein: Először azt hittem felületesen olvastál. Aztán azt, hogy gyenge vagy szövegértésből. Most már egyre jobban hasonlítasz a vadászos medvés viccre (a poén: vadász, vadász de szopni jársz ide!)

"mi koze poysgaynak a fideszhez?

Hogy kerul ide? Futyulsz bazmeg es hazudsz."

Nem fütyülök, de ha halucinálsz, akkor már semmin sem csodálkozom.

Még mindig nem állítottam, hogy Pozsgay Fideszes. Pozsgay egy felsorolás része volt, MELLETTE szerepelt "az egész Fidesz"

Hogy kerül ide? Próbálj meg követni.

Arra reagáltam, hogy abszurd dolog azt mondani, hogy emberek világnézete, politikai preferenciája döntené el, hogy ki magyar és ki nem.

Olyan embereket és csoportokat soroltam fel akik eszerint az állítás szerint nem lehettek magyarok, de most már magyarok lettek. Ennek illusztrációjára szerepelt Pozsgay (aki korábban pártállami káder volt, így ezek szerint nem lehetett magyar, de állítólag ma már magyar ember), és a Fidesz, amely balliberális pártként kezdte, úgyhogy nem lehetett korábban saját definíciója szerint magyar, ma meg már ők mondanák meg, hogy ki a magyar.

Remélem tudtál követni, és már nem hallod úgy, hogy fütyülök.

high up! 2015.07.30. 13:17:14

@Censored Trompf: "Ortoba MSZ(M)P csicskák"

na ez a szép, amikor a fideszbe átszökött genetikai hulladék komcsi fajtátok mást komcsizik. Miközben maga Orbeszku vezéretek (na meg persze Kövér Lackó) fajtiszta komcsi családból jönnek. Még a genetikai keveredés is megvan tiltva ezeknek, tehát komcsi nem házasodhat demokratával.

Így történt, hogy Orbaneszkut, a Felcsúti párttitkár kölykét, maga az MSZMP szemelte ki müellenzékinek, akit lehetett a Nyugat előtt mutogatni.

Itt van ennek az irodalma is, hogy az egész fidióta brancs vígan utazgatott a vilagban, ha egy Átlaghülyerendőr esetleg túlbuzgóságból be is zárta volna őket egy cellába, az MSZMP már hozta is ki őket:

kkbk.blog.hu/2012/04/21/a_kommunista_keresztapa

„Horváth országos szinten mindent tud, és amit ő tud, azt tudja a szervezet is, főleg a lányán, Horváth Andreán keresztül…minden olyan eseményről, ami kormány szinten eldöntetett, de a lakosság számára még egyáltalán nincs tudomásra hozva. Legyen az kormány hatáskörön kívüli vagy belüli dolog. Személyekre vonatkozó vagy a lakosságot érintő esemény…
A szervezet egyre több tagja jut külföldre előadások tartása céljából és akiken keresztül megkapják Nyugatról a megfelelő támogatást is. Most volt egy személy New-York-ban, most megy egy másik személy Nyugat-Németországba.
Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna.

A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-án egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál.
Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak.

FOLYTASSUK!

high up! 2015.07.30. 13:21:32

@Censored Trompf:

és az MSZMP legismertebb beszervezett ügynöke, a kirakat ellnezékivé tett Orbaneszku volt.

Aki inkább leszopta Putyin f.rkát, meg 10 milliárd eurós adósságba verte az országot, csak hogy Putyin ne teregesse ki a magyar ügynökaktákat.

Édi, amilyen szellemi degeneráltak vagytok ti, ti tanulatlan fidióta prolik.

FOLYTASSUK!

Censored Trompf 2015.07.30. 13:22:25

@high up!:

Mégegy barom..

Értem, hogy ti munkásőr gecik mentesíteni akarjátok az MSZMP-s korotokban elkövetett nemzetárulást, de nem fog menni.

Az egész ország tudja, hogy az MSZP-be ül a seggfej hazaárulók java része.

Még miniszterelnököt se sikerült eddig jelölni olyat, aki ne lett volna nyakig kapcsolatba az állampárttal.

Eddigi jelölteitek:
- Egy 56-ban NYugatinál tömegbe lövető expufajkás, aki 90-ben is ellenforradalomról hadovált.

- Egy D-209 fedőnevű KGB ellen küzdő hős ügynök.

- Egy Pécsi Dialógus csoportról jelentegető Gyurcsány nevű spicli, akinek az MSZMP KB leszólt a vizsgáira a Mellár Tamásnak meg a többi Profnak.

csak egy néző 2015.07.30. 13:26:20

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
"De a magyart azt gyűlölöd, ugye?"
A magyarokat nem gyűlölöm, mert én is az vagyok, csak a mellveregető, magyarkodó, hazaffyakat utálom, aki vindikálják maguknak a jogot, hogy ők mondják meg, hogy ki a magyar.

Steve 2015.07.30. 13:28:17

@Censored Trompf: Szerintem attól, hogy mélypontként kiemelte Gyurcsányt egyáltalán nem egyértelmű hogy azt, hogy a baloldali politikai elitre értette, hogy nem magyar. Abból a szempontból viszont nem lényeges, hogy a politikai elitre nézve sem igaz, hogy világnézeti oldal határozná meg, hogy ki magyar is ki nem.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 13:30:46

@csak egy néző:

"A magyarokat nem gyűlölöm, mert én is az vagyok, csak a mellveregető, magyarkodó, hazaffyakat utálom"

Állampolgárságod szerint lehetsz magyar, a szíved szerint láthatóan nem vagy az.

Magyarországon nincsenek "mellveregető, magyarkodó, hazaffyak".

Olyanok vannak, akik a hazájukat féltő és szerető magyar embereket mocskolják ezekkel a szavakkal.

Censored Trompf 2015.07.30. 13:32:26

@Steve:

Szerintem egyértelmű.

Pont annyira egyértelmű, minthogy GYurcsány nem a teljes vállakozói rétegnek üzente annak idején, hogy "Tessék, tessék ! El lehet menni!", hanem Széleséknek.

Ugyanis másként nincs értelme egy több évtizede praktizáló politikus részéről, egy ilyen mérvű általánosításnak.

Se Gyurcsány se Kövér esetén.

Persze az elvakult ballibek ezt soha nem fogják belátni, mint ahogyan az elvakult jobbosok is az "El lehet menni" szólamot évekig szajkózni fogják.

csak egy néző 2015.07.30. 13:35:22

@Censored Trompf:
Hogy van az egyetemet csak Orbán segítségével befejezni tudó "Dajcs Tompikával"
A doktorit plagizáló Shitt Pajával, aki a szocik alatt lehetett bedrótozott szálloda igazgató, Széles elvtárs, aki ügyesen privatizálta az Ikarust, Csizmadia CÖFikés elvtárs aki a Bétexet nyúlta le,
Takony asztalos Árpi aki egy ország ügyeibe ugat és tanácsadója a felcsutinak,
Soroljam még?

Censored Trompf 2015.07.30. 13:37:39

@Steve:

Megjegyzem semmivel se jobban rekesztik ki a jobboldali megmondó emberek a ballibeket a magyarságból, mint a ballib megmondó emberek a jobboldaliakat az európaiságból.
Szavak szintjén.

Aminek az alapja annyi, hogy az egyik hamarabb magyar mint európai, a másik meg fordítva, ha érdekek mentén döntési helyzetbe kerül.

Censored Trompf 2015.07.30. 13:43:26

@csak egy néző:

Dejszen magam is ezt mondtam.
Az MSZP szinte teljes tagsága együttműködött az állampárttal, és elprivatizálták a vagyon 80%-át maguknak.

Beültettek ügynököket, üzletembereket más pártokba, ezeknek a 20%-át adták cirka.

Az más kérdés, hogy ezek egy része, később beintett az ügynökhálózatnak, mint Simicska Orbánnak.

s 2015.07.30. 13:44:16

@Censored Trompf:

"Szinte a teljes MSZP-s garnitúra az ügynök hálózatot kiszolgáló, azt fenntartó seggfejekből állt."

Igaz.

"Az összes ellenzéki pártba beépítettek jópár ügynököt, a legtöbbet az SZDSZ-be."

Igaz.

A fidesz ezen az alapon mi a retek faszért nem szavazza meg az ügynöktörvényt? A többsége éppen meg volna hozzá. Tán csak nem azért, mert akkor simán kiderülne, hogy a soraik ki vannak tömve önkéntes bolsevik gecikkel? Mást nem nagyon tudok elképzelni, de várom a meglátásaid ebben a tekintetben.

s 2015.07.30. 13:46:55

@Steve: A génsebészet csodákra képes. Néha magam is meglepődök, de kénytelen vagyok elfogadni ezen új és fantasztikus eredményeket.

csoio csagasz 2015.07.30. 13:53:20

@Censored Trompf:

Agyhalott orbáncsicska, a maszopot leváltották. Ugyanezekért esti rendszerességgel nyalod orbán seggét.
Szarok rá, mit műveltek a maszoposok, én a bűnt ítélem el, te meg elfogadod ha a te nyelvednek kedves segget kapsz esténként.

Gyilkossággal pedig ne nagyon verd magad, hogy csak maszop volt, a debreceni, vagy melyik képviselőnőt a saját fia nyírta ki. Ez a te erkölcsöd, inkább kussolj, csak folyamatosan bizonygatod azt, hogy genetikai selejtek vagytok.

Censored Trompf 2015.07.30. 13:53:30

@s:
Csak tippelni tudok.

Gondolom részben amiatt, amit írtam..

Mert az MSZP már eltüntette a ránézve kompromittáló adatok 99%-át.

Másrészt rendszerváltáskor futószalagon gyártottak hamis beszervezési aktákat is, több beszámoló szerint.

Harmadrészt, meg nyilvánvalóan az ügynökhálózatot irányító, adminisztráló, kontrolláló hatalmi elit felelősségét is meg kell határozni. (Ezek voltak a főgecik)

Viszont ahogy látom az MSZP és Fidesz se fogja nyilvánosságra hozni.
De előbb-utóbb nyilvános lesz.

csoio csagasz 2015.07.30. 13:54:10

fideSS = mutyi
fideSS = selejt
fideSS = nőverés
fideSS = gyilkosság
fideSS = csalás
fideSS = félrevezetés
fideSS = korrupció
fideSS = hazaárulás
fideSS = offshore lovagok

fideSS = az emberiség genetikai selejtes hulladéka

Censored Trompf 2015.07.30. 13:55:18

@csoio csagasz:

Te most tényleg összehasonlítassz egy olyan bűnesetet,
ahol az áldozat volt egy Fideszes képviselő,
egy olyannal, ahol a gyilkosságra felbújtó egy MSZP-s képvielő volt ?

Noormális ?

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 14:16:03

@s:

"Apuka kőfejtőjéből kiment egy tök gáz kapitalista egyetemre. Azokban az időkben, amikor itt még javában raktuk a kommunizmus alapjait."

Hazudsz, mint minden libsi.

Orbán 1989-ben kapott Sorostól ösztöndíjat, míg apuka csak sokkal később, 1992-től lett tulajdonos a kőbányában.

Ugye, te hazug libsi?

s 2015.07.30. 14:20:13

@Censored Trompf:

"Mert az MSZP már eltüntette a ránézve kompromittáló adatok 99%-át."
A fidesz még nem? Akkor mindent értek. Ha az mszp már nem lehet mocskolni, de a fideszt még igen, akkor késlekedjünk.

"Másrészt rendszerváltáskor futószalagon gyártottak hamis beszervezési aktákat is, több beszámoló szerint."
Tehát ha esetleg a fideszről mégis kiderülne valami, akkor az hamis beszervezési akta lesz. Nem rossz.

"De előbb-utóbb nyilvános lesz."
Előbb-utóbb lesz egyéni nyugdíjszámla is. Előbb-utóbb lesz szőlő és lágy kenyér is. Előbb-utóbb. Bár most már inkább úgy néz ki, hogy utóbb, vagy esetleg még utóbb sem. Soha napján, kiskedden.

s 2015.07.30. 14:31:50

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

"Orbán 1989-ben kapott Sorostól ösztöndíjat"
Soros a mostani elméletek szerint egy mocskos zsidrák. Hogy a kurva anyjába volt képes a népnemzeti lángoszlopként világító orbán elfogadni egy ilyen hazaáruló jiddis pénzét, hogy a kapitalisták téveszméit hallgathassa. Hacsak úgy nem, hogy akkor még nem tudta, hogy melyik ló lesz a befutó, ezért megjátszotta azt is, de a kasszánál már tagad, mint minden rendes cigány cefretolvaj.

"apuka csak sokkal később, 1992-től lett tulajdonos a kőbányában"
Addig ki a faszé volt az a remek kőbánya. Szocialista hazánké, a dolgozó magyar népé. Ebből apuka hirtelen átmenettel a saját zsebébe belapátolta az egészet. Gondolom nem a páratlan üzleti érzéke révén jutott hozzá, mert akkor éppen nálam is lehetett volna. A seggnyalása lett díjazva, továbbá tettek rá egy burkolt célzást, hogy fogja be a kibaszott pofáját innentől kezdve. A pici fiacskája viszont elkanászodott időközben, de ez már egy másik történet.

Steve 2015.07.30. 14:32:32

@Censored Trompf: Ezzel azt jelzed, hogy mindkettővel egyetértesz, vagy egyikkel sem?

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 14:33:02

@csoio csagasz:

"a debreceni, vagy melyik képviselőnőt a saját fia nyírta ki"

Hazudsz, szarházi libsi.

Balla Irmát 2007-ben Húsvétkor nem a fia, haanem egy D. Lajos nevű egyén gyilkolta meg. Annak ellenére, hogy D. Lajos még 2007-ben beismerte a gyilkosságot, a Gyurcsány-féle ügyészség mégsem ellene emelt vádat, hanem a fideszes képviselőnő fia ellen.

hvg.hu/itthon/20150304_Balla_Irma_gyilkossag_felmentes_uj_tettes

Balla irma fiát 2013-ban mentette fel a bíróság. D. Lajost a mai napig nem ítélték el, folyamatban vana nyomozás ellene.

Nyilván jó hátszele lehet, hogy valakik ennyire menteni akarják őt.

♔batyu♔ 2015.07.30. 14:35:39

Van benne valami, olvass bele pár ballibsi hsz-ébe.

Gáz:))))

Persze aláírom, az értelmesebbje már elég régen megpattant arról a térfélről.

high up! 2015.07.30. 14:44:26

@Censored Trompf: "Értem, hogy ti munkásőr gecik mentesíteni akarjátok az MSZMP-s korotokban elkövetett nemzetárulást, de nem fog menni."

jaj te álnick-batyufasz, ma te kiérdemelted A NAP HÜLYÉJE címet!

Te idióta, én mint MSZMP tag meg munkásőr? Jól van te retardált díszfidóta CÖF-pöcs. Ha olyan kivénhedt hülye lennék, mint te, akkor életkorilag belefért volna. Mint ahogy neked lazán belefért MSZMP tagnak lenni, meg a szakszervezeti tikár fütyijét évente egyszer lesz.pni mert SZOT beutalót kaptál tőle Gergelyugornyára.

Nekem, te lepusztult agyú fidesznáci, ez már életkorilag se fért bele.

Orbaneszkunak, meg Kövérnek meg a 2 milliós tenyészbirka állományuknak azonban nemcsak hogy belefért, de a legaktívabb MSZMP komcsik és besúgók is voltak.

Na, megmondhatod este az asszonynak (amikor visszajön a postástól), hogy ma te kaptad meg A NAP HÜLYÉJE címet! Tuti, hogy ebben nem is fog kételkedni.

FOLYTASSUK!

♔batyu♔ 2015.07.30. 14:47:42

A ballibsik "eszére" egy jellemző példa:

LMP: "A kormány emelje a béreket és teremtsen valódi munkahelyeket."

Na most ezt kb. úgy lehetne megoldani, hogy kizavarom a multit, államosítom az összes céget, hogy bevezethessem a központi bérszabályozást.

Piacról pedig nyilván az az LMP gondoskodik, aki már azon is problémázik, ha kormányszinten keleten is keresnek piacokat, mert mégis milyen már, hogy a "primitív", civilizálatlan kelettel is kereskedünk, amikor mi nyugatiak vagyunk.

♔batyu♔ 2015.07.30. 14:49:49

@high up!: Nem én írtam neked gyurcsánycsicska, én max. valami erős nyugtatót írnék fel neked, nem pedig hsz-t.

Ilyenekre mint te nem szoktam soha reagálni, legfeljebb tévedésből.

Censored Trompf 2015.07.30. 15:02:06

@high up!:

Nyugi..

Ne zaklasd fel magad..

A kedvenc elkúród egyre esélytelenebbek, de ebbe még nem kell belebolondulni.. :D

s 2015.07.30. 15:20:29

@Censored Trompf: Szerintem te nem értesz valamit. Attól, hogy a faszba kívánjuk orbánt az egész kibaszott rablóhordájával együtt, még nem sírtuk vissza a gyurcsótányt. Mert az is egy ugyanakkora faszökör, ez ténykérdés.

A kérdés már csak az, hogy valaki normális nincs -e véletlenül a közelben. A kérdés persze költői, mert még ha volna is, megválasztani nem fogja senki, mert a népeket hozzászoktatták a könnyen emészthető féligazságokhoz vagy tévedésekhez. Mi sem igazolja ezt jobban, mint az ellenzék javaslata, hogy a férfiak is mehessenek nyugdíjba 40 év munka után. A baloldal ezzel a fidesz 2009-es szintjére esett, aminek lényege az volt, hogy legyen minél rosszabb a kormánynak, mert nekik később annál jobb lesz. Ez persze azt is jelenti, hogy a fidesz (cselekvőképesség tekintetében, nem pedig népszerűségben) közelíti a 2009-es mszp kormányt. A saját kibaszott csapdájában vergődik ötlettelenül, pénztelenül, egy sereg társadalmi csoporttal szembefordítva magát.

tízmillió zsiráf nem tévedhet 2015.07.30. 15:21:34

@s:

Mit vered itt a pöcsöd, hülye libsi?

Ti loptátok szét a nemzeti vagyont 1985 és 1998 között a mindenféle "privatizációnak" meg "Munkavállalói Résztulajdonosi Programnak" nevezett gyanús ügyletekkel.

A lopás anynira jól sikerült, hogy Surányi jegybankelnök elvtársatok 1990-ben még a 62 tonnányi nemzeti aranytartalékot is dollárra (!) váltotta, majd eltüntette.

Sőt nem csak a "népet" loptátok meg, a "nemzeti vagyon" eltüntetésével, de a kisbefektetőket is egyenként, amikor beszedtétek tőlük az akkoriban egy kocsi árának, meg egy ház árának megfelelő beugró pénzeket azzal, hogy "részvényesként" biztosabb lesz a munkahelyük, ha nem csak alkalmazottak, de kisbefektetők is lesznek a privatizált cégben, ahol dolgoztak a privatizálás előtt.

Megloptátok a saját NÉPETEKET, a közösség szintjén is, és az egyének szintjén is.

A privatizációs részvények azóta többnyire nem hogy egy kocsi, vagy egy ház árát, de egy jobb tablet árát se érik. Feléltétek a kisbefektetők vagyonát, elinfláltátok a befektetéseiket, arra mindig gondosan ügyelve, hogy a "cégvezetők" még véletlenül se jöjjenek ki rosszul a manőverekből.

Orbán papa cége legalább megvan még, sőt működik, és nem tűnt el 1992 óta a kisrészvényesek pénzével úgy, ahogy az egykori MSZMP-s káderekből lett "vállalkozók" azóta szinte mind egy szálig eltűntek.

rasztaszív 2015.07.30. 15:24:42

a nemzetből való kirekesztéstől már csak egy aprócska lépés,hogy a más meggyőződésűek nem is normális emberek.
kövér megnyilvánulása maga a nyers,tiszta fasizmus.

s 2015.07.30. 16:04:33

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

tarolycsabival mi van? Ha majd lesz a karóba húzása a Hősök Terén, meg matolcsy megvakítása, meg selmecigabika nyelvének a kitépése és elevenen megnyúzása, arra elmennék.

Addig a pofádat befogod te rohadt tetű manyup pénzt lenyúló kibaszott ingyenélő csicskageci, mert felrobbantalak a kibaszott pöcegödröddel együtt.

s 2015.07.30. 16:06:04

Rohadjon el elevenen az egész szarházi tolvaj bagázs. Pestist rátok, anyátokra meg áttétes rákot.

s 2015.07.30. 16:07:18

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:

KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI! KURVA ANYÁDAT TE SZAREVŐ GECI!

Virányi András (BANDITA) 2015.07.30. 16:57:47

@tízmillió zsiráf nem tévedhet: Szia! Idézz már a cikkekből, mert nem ismerem őket? Írtad, vagy csak olvasás után egyet értettél velük? BANDITA.

Virányi András (BANDITA) 2015.07.30. 17:09:38

@tízmillió zsiráf nem tévedhet: Nehéz téged követni. De nem is kell. Olyan szellemi magasságból ahol most vagy, nem lehet az életet másként látni, csak szépnek. Néha töröld meg az orrod, a szemedbe lóg a takony. BANDITA.

csak egy néző 2015.07.30. 18:59:58

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
Köcsög hosszú nyakú, mire is ment most Görögország a 112 tonnás aranykészletével?

csak egy néző 2015.07.30. 20:40:08

@tízmillió zsiráf nem tévedhet:
"Az orosz jegybank tavaly év végén felülsúlyozta az aranyat és az euróeszközöket a devizatartalékán belül. De akkor még nem tudták, hogy az euró 9 százalékkal, az arany pedig 8,3 százalékkal ér majd kevesebbet dollárban az év közepére.
Elemzők szerint ez a rossz befektetési politika eddig 300 millió dollárba kerülhetett az orosz jegybanknak."
süti beállítások módosítása