Súlyos mondatok hagyták el Orbán Viktor száját a szokásos Tusványosi nemzeti misén. A menekültek elleni szabadságharc fontossága most létkérdés számára az itthoni botrányokról való figyelem elterelése miatt, de azért a baloldali kormányoknak is odavert némi hazaárulózást, csak azért, mert utálja őket. Egy ilyen kijelentést végül is csak az országhatáron kívül mer megtenni a gyáva lelke, annyi gerinc nem szorult hazug mondandójába ezt itthon is bevállalja.

Azért aki itthon hallotta a beszéd hazaáruló részét, és mégis magyarnak érzi magát, biztos csak a nagy meleg miatt nem akarja Orbán Viktor fejét lassú mozdulatokkal a betonba verni. Végül is annyi más dolog van ami fontosabb az ilyen cselekedettől, és kifogást is mindig könnyű találni. Na ezért van még mindig a hatalomban ez a szánalmas banda, akik szépen lassan szétlopják az ország vagyonát, elkergetik a normális élet után vágyókat.

Mert mit is tettek azok a hazaáruló baloldali kormányok, ami ennyire nem tetszik Orbán Viktornak? Élhetetlennek mondott országot hagytak maguk után, ami éppen egy világválság kellős közepén volt. A Bajnai kormány gyors intézkedései stabilizálták a gazdaságot, és megóvták a forintot. Ekkor jött Orbán Viktor, és vele a tehetségtelen emberek éhes tömege.

Első lépésként fülkeforradalmat hirdettek, és lenyúlták a magánnyugdíj pénztárak szinte összes megtakarítását, amit az emberek a hazaáruló baloldali kormányok alatt szépen össze gyűjtöttek maguknak. Tíz év megtakarítását égette el Orbán Viktor bandája nyom nélkül. Azért ez nem volt kis dolog, végül is háromezer milliárd forintról volt szó, ami ma már szinte nem is létezik, még a látszata sem.

A forintot is megerősítette Orbán Viktor. Kósa, Szíjjártó, Varga egyszer megszólalt, és egyből többet kellett fizetni az euróért. A devizahitelesek ehhez nagyon lelkesen tapsoltak. Azok a hazaáruló baloldali kormányok képesek voltak stabil forintot hagyni maguk után, ezt azért nem lehetett eltűrni egy nemzeti kormánynak.

A melósok is jól jártak Orbán Viktorral. Létrehozott számukra egy új munka törvényt, ebben sikeresen elvette pótlékaik egy részét, kiszolgáltatta a melóst a munkaadónak, korlátozta a jogait a tiltakozásra. Létrehozta a közmunka megalázó intézményét, benne kecskével, és havi negyvenhétezer reménytelenséggel. Azok a gaz baloldaliak még a minimálbért sem adóztatták meg, ezt is Orbán Viktornak kellett megtenni. És az adójóváírást is el kellett venni tőlük.

Az államapparátus minden szegletébe a szakmaiságot felülírva a saját embereit rakta Orbán Viktor, akik minden gátlást nélkülözve szó nélkül engedik számára a Közpénz szabad felhasználását a maga, és haverjai számára. Hogy ebben meglegyen a törvényesség látszata, a parlamenti kétharmada segítségével kizárólag olyan jogalkotást végez, ami szabályossá teszi az ország gazdasági kirablását, és garantálja az azt elkövetők büntetlenségét.

Azok a magyarokat nem szerető baloldaliak a trafikokat sem tudták megalkotni. Mindenki árulhatott dohányárut. Nem kellett hozzá párttagnak lenni, nem garantáltak hozzá utólag megemelt haszonkulcsot. De Orbán Viktor újra osztotta a piacot a maga hívei között, hogy csak azok járjanak jól. A földeket is odaadta az arra érdemtelenek széles tömegének. Kell a föld alapú támogatás a híveknek, ezért a földet nem is kell nekik érte megművelni. Orbán Viktort nem nagyon érdekelte az ebből a földből addig élők által felhozott érvek sokasága, tőle az addigi gazdák, és jószágaik nyugodtan éhen is dögölhetnek, ha nem fideszesek. Állami földről van szó, az állam Orbán Viktor, és a vita le van zárva.

Aki nem szereti a magyarokat, az nem is épít nekik hatszáz kilométer autópályát. Ja, a baloldal ezt megtette. Akkor meg nem a közgéppel építteti, és lehetőleg jó drágán. Ja, Simicska már nem barát, de azért pár száz milliárd jutott neki a közpénzből, fizetségért az addig végzett munkájáért. És egy leállított autópálya építés is ott maradt neki. De ha már van autópálya, akkor arra legyen útdíj is. Nehogy már ne kelljen még egyszer kifizetni annak aki egyszer már adózott érte.

Az a szemét baloldal még adót sem tudott emelni. Áfát sem. És új adókat sem tudott kitalálni. Arra is képtelen volt, nem megszorítást hozzon létre. Rezsit sem tudott csökkenteni, kierőszakolva a szolgáltatóból semmiképpen, és olyan drágán sem, ahogy azt Orbán Viktor megcsinálta. Ennek már látszanak a következményei, de hazudni nagyon jól lehet vele. Egyelőre.

A korábbi kormányok alatt nem volt senki kitiltva egy másik országból állami vezetőként, frakció vezetőnek nem tágult a háza magától, külügyminiszter nem vett családi összefogással villát magának, nem volt brókerbotrány, a nemzeti bank nem lett ingatlancég, és mű kincs gyűjtő, nem lett senki gázszerelőből hirtelen milliárdos. Vasárnap nem voltak bezárva a boltok, nem volt stadion közpénzből Orbán Viktor háza mellett, nem vándorolt ki ennyi ember a jobb megélhetésért külföldre, nem volt életforma az éhes gyermek az iskolában, nem volt vak komondor a félig agyonvert társ oka. Manapság már ez sajnos szinte magától értetődik, és nem is lepődik meg rajta senki. Felháborodik, de nem cselekszik. Sajnos.

Ebből a néhány cselekedetből is látszik, mennyi rosszat tett a baloldal eddig az országgal. Fontos szempont Orbán Viktor megközelítése szerint, az országban mindenkinek tartozni kell valahova, mindig kell lenni ellenségnek, és mindig más legyen a felelős a sikertelenségért, a hibáért. Mindig legyen ok a magyarázatra, még ha az szépen hangzó hazugság is. Van aki meghallja még amit Orbán Viktor mond, és még van aki azt el is hiszi. De egyszer minden véget ér, és minden kiderül. Rend lesz a fejekben, megszűnik a tétovaság, és cselekedni fog az a választó akit ma hazaárulónak mondanak, pedig csak magyar, és nem egyik akar oldalhoz tartozni. Élni akar, boldogulni, szeretni, és nem gyűlölni, nyugalmat akar, fejlődést, és békét. BANDITA.

Címkék: bálványos beszéd baloldal hazaáruló Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1007656642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.07.26. 18:49:12

Ledőltek a bálványok: a ballibek halandzsázása nem érdekli a magyarokat.

empoftla 2015.07.27. 20:07:14

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Milyen igaz, mi magyarok jó útra tértünk, a szabad (azaz liberális) világ már nem érdekel minket, nem támogatjuk, hiszen az illiberális eszme sokkal többet nyújt nekünk!
süti beállítások módosítása