Mit találjak még ki, mond meg Árpi nekem, mit találjak még ki. De halkan mond kicsi habonyom, mert tudod, nem ismerlek. Ez a halálbüntetéses buli jónak tűnt, de egy kicsit benéztem. Jó, jó, most már én is tudom, ezt pont nem a városoknál tett királyi látogatásom alatt kellett volna előadnom, de az a fecni elkeveredett. Igen, a fecnim, amilyen a gúdfrendé volt, és ne nézz rám ilyen hülyén, arra ott van nekem a Kósa.

Árpika. Tudod nem ismerlek, de most segíts újra. Nagyon akarom a hatalmat, nagyon akarok még pénzt, nagyon ki akarok még baszni ezzel a néppel. Nyolc év ellenzékben, nyolc hosszú év. Ha már előtte ott vagy nekem, ez nem fordulhatott volna elő, és minden az enyém lenne. Tokaj, Felcsút, a vár, stadionok, földek, és minden. Nem kellett volna a Lajos könyöradománya a túléléshez. Na akkor vegyük át még egyszer.

Tehát bemegyek a városba. Majd mondják hogy melyikbe, nekem tök mindegy. Gábor majd belistáz egy csomó kézcsókolgató banyát, azok összenyálazzák a kezem, eddig megvan. Puszi is lesz, de csak annak aki fogat mos. Utána? Ja, igen, jön a polgármester. Árpi! Tudod, csak olyan helyre megyek, ahol cimbi a polgármester, és már mélyen benyalt nekem. Erre figyeljetek oda. Na szóval, mi is az első? Ja tudom. Autópálya. És a bővítése. Még jó, hogy a szocik ilyen sokat építettek belőle, legalább van miből ígérni. Jó, jó, nem fogom elfelejteni. Az útdíjról majd eszembe jut, azzal legalább vissza vágtam mikor nem azt akarták amit én. Meg a netadóról, amiről azt hitték ezek a kis pöcsök, majd nem szedem el tőlük valahogy. Megúszták volna kevesebből, de ők nem akartak fizetni nekem. Sajtószabadság, meg ilyenek. Még ki is vonultak ellenem. Leszarom a takarodjot, meg a mocskos Fideszt! Ordítsák, kit érdekel. Végül csak sorban álltak a kasszánál, és azóta is tejelnek. Na, akkor hogy mondjam ezt az autópálya bővítést? Komoly arccal mint az egymillió munkahelyet, vagy lelkesen, mint az adócsökkentést? Emlékszel? Hogy bevették. Azóta is mélyen kuss van róla. Akkor melyik legyen. A komoly. Jó.

Akkor eddig megvagyunk. Persze hogy nem csináljuk meg, ne sápítozz itt nekem, mondom csak bejelentjük. Na, ne nézz ilyen ijedten, veszek neked Gucci táskát, csak szedd össze magad, még szükségem van rád. Megvolt az autópálya, utána mi jön? Igen, igen, az adósságuk. Már egyszer átvállaltuk, vagy nem? Végül is tök mindegy, úgysem nekünk kell fizetni, majd legfeljebb többet adózik aki még bír. Úgysem veszik észre, elég egy kis gyurcsányozás, meg sok mellébeszélés. Ezt nagyon jól betanítottad az embereimnek. Rogán már otthon is gyurcsányozik, és nem alszik az ágy bal felén. Szóval akkor adósságátvállalás. Nem felejtem el, az államadósság csökkentésről majd eszembe jut. Abból is mekkorát beszéltünk mellé! Azóta sem csökkent, de kit érdekel. Meg hogy megvédjük a magánynyugdíjat. Mi! Akiknek semmi sem elég. Na jó, tehát a védelemről eszembe jut. Beszéljünk inkább foci nyelven, azt értem. És ne szólalj meg, tudom mi jön. Mondom hogy ezt a nyelvet értem. Stadiont kap a város. És azt fel is építem. Majd kevesebb segély osztunk, bezárunk pár kórházat, vagy iskolát, kit érdekel. A foci a lényeg, meg annak a helye. Ez menni fog, ebben nagyon jó vagyok.

Szóval sajtó, csak a közmédia kérdezhet. De Árpi, legalább az orrát törölje meg a riporter aki onnan jön, és tudja mit kell kérdeznie. Ok, nem ragadtatom el magam, nem lesz halálbüntetés, vagy Trianon, de valamit csinálni kell, már nem szeret a népem. Majd kimosom magam a kivégzési sztoriból, azt mondom a nép akarata, én meg a nép választott képviselője, vagyok, és bla-bla. Ezt is te tanítottad, és még van egy szűk kétharmad is, úgyhogy no para. Majd Semjén is befogja a pofáját, bezárattam miatta a boltokat vasárnap. Nem lesz csak kilenc parancsolat a bibliában neki, és kész. Átírjuk mint az alaptörvényt.

Szóval akkor kész is vagyunk. Visszük az üres ígéreteket, de eszünk ágában sincs betartani. Ez már rutinból menni fog. Eddig is ezt csináltuk, de még nem vették észre. meg is érdemlik. Rezsicsökkentés? Vagy ne ragadtassam el magam? Akkor azt most ne. Elég volt vele egy választást megnyerni, pedig lassan annak is ki kell derülnie. Már sokba kerül egy kicsit, és lassan fel is fogják át lettel verve. De nekem még a családom a saját lábára kell állítani, ehhez pedig kell a közpénz. Maguktól nem menne nekik, és az én gyermekem meg nem lehet meg kikötő nélkül. Még jó, hogy Lőrincnek ilyen szerencséje van a pályázatoknál. Most is nyert. Ne röhögj, qrva nehéz kifejezetten neki megírni a feltételeket. Ebben is segíthetnél ha végeztünk az ígérgetéssel. BANDITA.

Címkék: semmi ígéret hazudik Fidesz Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr137418486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.05.02. 04:03:55

Ez jó volt. De hol a zombisereg?
Simlicska május elsejével felmondott nekik?

Nzoltan 2015.05.02. 05:45:01

Semmi más nem történt, minthogy Orbán megszólította a Jobbikos választókat, akik szemében ismét az EU a gonosz.

Lehet itt felesleges sületlwnségeket írni, de a balnak nevezett oldal egy körbōl ismét kimarad.

Niebur 2015.05.02. 06:44:19

@Nzoltan: Pontosan melyik is volt felesleges sületlenség?

Netuddki. 2015.05.02. 11:46:10

@Nzoltan: Látom szeretnétek, balfasz tolvaj fideszesek, hogy csak a "bal" oldal jelentsen veszélyt a gazdáitokra és rátok. Pedig a legveszélyesebb a lámpavas. Az meg tök mindegy az utca melyik oldalán áll...

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.05.02. 12:59:17

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: " Pedig a legveszélyesebb a lámpavas. Az meg tök mindegy az utca melyik oldalán áll.."
:-))

Ez nagy duma volt, ezt mától én mondtam.
süti beállítások módosítása