Annyira azért nem kell tőle félni, az már kiderült a nemzet pocakos focihuszáráról, ő valójában csak egy gyáva fickó. Vitázni nem mer, a valósággal szembenézni nem tud, és nem is akar. Csak fizetett tapsolók előtt hajlandó egyre gyengébb beszédeket elmakogni, legyen az évértékelő, vagy nemzeti ünnepen elmondott, és ami ráadásul tele van ordító baromsággal. A parlament falai között , a kétharmados gombnyomogatókkal a háta mögött, testőrök gyűrűjében, a stadionja magányában mer nagy legény lenni. Az Országházban még arra is van bátorsága, úgy hangozzon a mondanivalója ő valójában venne elégtételt a régi cimborán, de mint miniszterelnök ezt nem teheti meg. Azért kimond egy meggondolatlan mondatot is, miszerint nem lesz ő mindig miniszterelnök, előbb után a korona is a fejére kerül a Várba költözés után, na majd akkor bever egy nagyot a katonatársnak, akit eddig a közpénzzel elég rendesen kitömött. Csakhogy ezt elég rosszul értelmezi.

Pontosan így hangzott Orbán egy G Viktor válasza a besúgásait firtató kérdésekre: ” Nem mondhatja, amit a legszívesebben mondana és nem teheti, amit szíve szerint tenne azokkal, akik „sunyi módon gyanúsítgatják”. „A népnyelv erőteljes kifejezéseit és a népi elégtétel bevett módszereit kerülnie kell a miniszterelnöknek. ” Ez egy nagyon ügyes kibúvás a válasz elől, annak minden gyávaságával együtt. A NAV elnök asszonyát fel meri szólítani arra vegyen elégtételt, ( tényleg, az lemondott már miután ártatlannak találta magát? Beszél már angolul?) a követségi alkalmazottnak meri azt mondani legyen férfi, de ha neki kell kiállnia magáért, csak üres szavak mögé képes bújni. Azonban a választót nem tarja vissza a státusza, az nyugodtan használja a népi nyelv eszközeit, és elégtételt is tud venni a vélt sérelemért. Mert a választót meg lehet téveszteni, lehet távol tartani a szavazástól, lehet neki ígérgetni, lehet hülyének nézni, az sosem fog a titulusa mögé elbújni, ha meg kell védenie magát. Mivel azonban Orbán egy G Viktor gyáva ahhoz ezzel szembenézzen, és szóba álljon a valódi emberekkel, akiknek már nagyon tele van a tökük bele, a választó felhatalmazva érezheti magát a népi nyelv használatára, és a népies elégtétel végrehajtására.

Ez röviden nem jelent mást, mint az egyszerű emberek nyelvén kifejezett, menj a büdös picsába te kis geci szófordulat alkalmazása a nyelv területén, és a saját kézzel való kihajtás a hatalom közeléből némi pofon és lágy rugdosás segítségével. Nagyon sok választónak nincs olyan gondja már manapság, ne tudja azon tényeket, Orbán Viktor hazudott neki, átverte, meglopta. Már felfogja, ez nem gyanúsítgatás, ezt nem kell neki cáfolni, hiszen érzi a bőrén, látja a bankszámláján. Elég neki a gyerekét éhesen elküldeni az iskolába, ami a kormány szerint életforma. Elég neki a beteg hozzátartozóját a kórházba vinni, és ott kivárni a megfelelő ellátást, látni a személyzet szemében a fásultságot, a tehetetlenséget. Elég neki reggel elmennie közmunkára, csak azért, mert nem talált magának munkát a szakmájában, és meg kell élnie az azért kapott vérlázító jövedelemnek nevezett tisztes szegénységből. Elég neki azt hallani, nem is akar dolgozni, mert lusta, nem is beteg hanem csaló, és vasárnap menjen a templomba, nem kell már neki dolgoznia ezen a napon a kereskedelemben. Elég neki ilyenkor a fizetéscsökkenését meglátni. Elég a választónak az ha hazaáruló, ha félázsiai, ha nem magyar, mert nem jobboldali. Elég neki várni a külföldön dolgozó családtagot, aki elmenekült tündérország nemzeti kilátástalansága elöl, és csak látogatóba jön haza. Ettől csak több van ami már pont elég neki, leverje az Orbán banda önelégült vigyorát azok nem urizáló arcáról, mikor a családjuk már a saját lábukon áll.

És még számos dolog van az állampolgárnál, ami miatt nem kell elbújnia a megnevezése mögé, mert ő nem olyan fajta aki csendesen tűri a sorsát a végtelenségig. Elszállhat egyszer az agya, és vehet a sorsáért, az elvett évekért elégtételt, miközben folyton azt hallja, hú de qrva jól élünk. Naponta látja mennyi minden derül ki a belvárosi ingatlanok elkótyavetyéléséről, és látja a volt polgármester fényűző életét. Látja azt a rengeteg új adófajtát amit a nyakába varrtak és véres verejtékkel nyög ki naponta. És azt is látja, ebből közgépesítik a Mészáros Lőrinc fajtákat. Meg ebből épül stadion. Ebből vesz a magának kikötőt a család. Ebből vadászik, meg költ luxus szállodákban milliókat a miniszter, aki annyit is ér. Sok mindent lát, és ezért akar elégtételt venni. Nem népszavazni akar, nem tárgyalni akar. El akarja zavarni a maga módján ezt a tolvaj bandát, akik az ő munkáján gazdagoknak meg, az ő verejtékén dőzsölnek, az ő vérét szívják naponta, és saját magukra költik annak minden cseppjét. Neki meg a szemébe nevetnek, lesajnálják, hazugnak nevezik. Azért ez elég sok, és elég mély igény pár pofon kiosztására. BANDITA.

Címkék: gyáva népies Fidesz Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr877276217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása