Mindenkinek meg kell érteni, nagyon sokat romlott a nemzet pocakos focihuszárának az állapota az elmúlt három hónapban. Fel kellett dolgoznia azt a tényt, visszavonatni kényszerült a netadót, a választói tőzsdén bukott egymillát, pont a nagy hidegek előtt leállt a Déli Áramlat, Vida Ildikó nem beszél angolul, és Ráchel lányának már önálló családja van. Na meg itt volt az év végén bevezetett útadó, ahol nem értette meg a szeretett nemzet, ami eddig ingyenes volt, az az is maradt, csak fizetni kell érte. Mert védeni kell a magyarokat.

Karácsonykor még kikukucskált a fa mögül Orbán Viktor a karikás szem jegyében, aztán felszívódott. Biztos nem azért amit kapott kommentként ehhez a fotójához, lévén nem ért az internethez, azt drága közpénzen mással nyomatja, így csak kivonatot kaphatott az onnan felé áradó anyázásból. Meg kell érteni tündérország népének, neki is szüksége van pihenésre, és a lopott pénz biztonságba helyezésére a svájci magánszámlán.

Mielőtt bárki is aggódni kezdene érte, mindenképpen nyugodjon meg, elő fog kerülni. Sajnos. Hogy ezt honnan lehet majd tudni? Beindul majd a nagy nemzeti maszlag hazugsággyára. Lesz abban aztán minden földi jó, meg új adó. Ismét megtudhatjuk nekünk rengeteg ellenségünk van, akik folyamatosan a vérünket akarják, és egyedül a nemzeti keresztény kormány tud majd bennünket megvédeni. De pont ezért kell az adóemelés, hiszen azt megint mások fizetik majd ki helyettünk a kormány szerint, csak előbb megszokásból fogják az egészet a lakosságra terhelni. Mert ezek ilyenek, nem értik meg a nagy összefüggéseket a teherviselés közösségi szempontjaiból. Ők fizetnek, a kormány ebből stadiont épít, aztán miután ez már a lakosságra lett terhelve, a kormány nagyon örül neki, és még készít róla egy akciótervet. Mert az mindenhez kell, nélküle nem működhet az ország. Kell ilyen a munkahelyekre is, azt is meg kell védeni, attól majd biztosan növekszik majd a számuk. Ha nem, még mindig ott a közmunka értelmetlensége folytatásnak. Kell ilyen akció terv az oktatásban is, némi életpálya modellel együtt, ahol ha ügyes a résztvevő, még az idén megkaphatja a tavalyi oktatási anyagot, annak minden nemzeti baromságával együtt. És az országot is meg kell védeni, ez a legfontosabb akcióterv. Az országvédelmi. Vagy inkább kormányvédelmi. Mert az már egyre világosabban látszik ez két külön dolog. A kormány nem az országért van, inkább magáért, az ország meg már egyre jobban nem szereti a kormányt, már kétharmaddal sem.

Ezért nem baj, ha Orbán Viktor nincs meg. Nem hiányzik egy hazugsága sem, nem hiányzik egy újabb adó sem tőle, és nem hiányzik a folytatás sem. Mert ezt az ígéretét azért betartja a nemzet pocakos focihuszára, folytatja. Tudja már azt a tényt, mert annyira azért nem hülye, másként nem úszhatja meg a sok mutyiját, törvényesnek álcázott lopását, a közpénz haveri zsebekben való eltüntetését. Nem úszhatja meg a magánnyugdíj eltűnését, a szerzett jogok elvételét, a visszamenőleges törvénykezést, a földmutyit, a trafikmutyit, a takarék mutyit, a közmunka éhen fagyását, a rokkantak árokba rúgását, a devizahitelesek cserbenhagyását, a gyenge forintot, az államadósság növekedését. Nem úszhatja meg az éjszakai gyáva szoborállítását, a haverok urizálását, az egyre növekvő szegénységben szerzett elévülhetetlen érdemeit.

Pedig elő fog kerülni, és folytatni is fogja. Még nem szerzett meg mindent telhetetlen becsvágya az ország anyagi javaiból. Kell még neki még több föld az asszony nevére, még pár milliárd, vagy inkább száz Mészáros Lőrinc segítségével. Kell még neki néhány stadion, ami értelmetlen piramisként tekint le az utókorra, hirdetve a rabszolga munka jelenkori dicsőségét. Szüksége van még némi időre ahhoz, amit eddig sikerült magának, és a haveroknak eltenni a közösből, az lehetőleg meg is maradjon. Különben értelmetlen volt az egész. Ezért fog visszajönni, és ezért akar maradni. BANDITA.

Címkék: kormány törvény mutyi FIDESZ ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr817047121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tralalala 2015.01.06. 22:22:33

Te írtál valaha bármi másról, mint arról, hogy mekkora szemét ez az orbán?

dr kíváncsivagyok 2015.01.06. 22:30:44

Van boven kimeríthetetlen forrása az írásainak...

bearman 2015.01.06. 23:05:24

Álljunk már le ezzel a focihuszározással, ezzel a pókhassal annyi köze van a focihoz, mint tyúknak az ábécéhez. Legyen inkább szotyihuszár, az egészen pontosan leírja focival kapcsolatos képességeit, nevezetesen a lelátón való turhó köpködést. Többre nem telik tőle sajnos...

Még ennyire se...

bearman 2015.01.06. 23:06:47

Amúgy meg tényleg kiadhatná a hivatala a pontos szobaszámot, mert a szerető nép szívesen küldene virágot Grazba...

J.László 2015.01.06. 23:50:44

Orbán Budapestre rendelte Merkelt és Putyint. Badfriend meg verheti az APEH-re a farkát.

2015.01.06. 23:54:51

mosmá osztán szíjjel csapok itten

ügyfélszolgálatos 2015.01.07. 01:13:57

@J.László: Ez nagyon gyenge lett, ezért nem adnak pénzt a fidesz központban.

Arcade Macho 2015.01.07. 01:16:16

"Na meg itt volt az év végén bevezetett útadó, ahol nem értette meg a szeretett nemzet, ami eddig ingyenes volt, az az is maradt, csak fizetni kell érte."

adot beszedik es eloszjak

hadd vilagostsam meg egy peldan:
akinek pl. nincsen gyereke attol is beszedik az adot es visszaosztjak annak akinek van gyereke es az altalanos iskolai elhelyezest igy ingyenesen adjak oda

itt 2 szereplo volt a nagy mindenki aki befizette az adot es az osszes gyerek szulei akik igenybe vettek

na most ha bevezetnek hogy az etkeztetesert a valodi osszeget kell fizetni az mi lenne?

ado vagy kozvetlen dij terites?

ez nagyon fontos!!!
ugyanis ez az utdij is DIJ es nem ADO

Arcade Macho 2015.01.07. 01:19:55

@Arcade Macho: ja igen, es a jo edes idiota Orban volt az aki ezt keverni kezdte, lasd vizitdij
szoval jo hogy most visszakaja a pofajaba ezeket, de vannak emberek akik a korrekt megfogalmazast varjak el tarsadalmi kerdesekben, es most en nagyon ilyen vagyok

"Ha jól látom a nyilatkozatokat, az adócsökkentés ismét slágertéma lett. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a vizitdíj és a kórházi napidíj egy bújtatott, rejtett adó" - jelentette ki a Fidesz elnöke.

J.László 2015.01.07. 01:21:03

@ügyfélszolgálatos:
Lássuk be, Merkel selyemzsinórja még ennél is gyengébb fizetett propaganda.

Gyorgy Nagy 2015.01.07. 04:45:25

Szerintem nem kicsi Viktortol kell félnie az orszàgnak. Lázár és Rogán előbb utobb megbuktatják Orbánt és akkor lessz csak nemulas nekünk.Emberek figyelni erre a két vidéki PARASZTRa!

röf 2015.01.07. 06:28:23

Sivár embereknek sivár blogot, sivár blogírótól.
Kb. ez a legnagyobb élményetek, hogy ezt a valamit olvasgassátok naponta háromszor.
Ha ha ha

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.01.07. 07:12:07

A szokásos MSZP csicskák mantrázásán túl, egy kis oktató videó arról, hogy Amerikai gazdáitok hogyan is dolgoznak:

docs.google.com/file/d/0B_PDh_9PpNp5Q0NFemtZYnotX3c/edit

na__most__akkor 2015.01.07. 07:14:54

Mostanában sokszor hányok.

A királyi tévé naponta N-szer nyomja, hogy milyen jól állunk.

ÉN VAGYOK a legjobb! MINDENKIT legyőzök!

(pardon, ez Muhammed Ali volt, lánynevén Cassius Marcellus Clay)

Erről jut eszembe, mit is jelent az, hogy FIDESZ?
Fiatal Demokraták Szövetsége?
Vagy m|@lóf@$z?

ÖRMAK...
Öreg Maffiózók Klánja!

Furusina 2015.01.07. 07:26:23

@röf: Válasz Röfinek! Valóban nagy lelki segítség a számomra, hogy olyan posztokat olvashatok, ami szívemből szól. Így érzem, hogy nem vagyok egyedül, akit zavar a cinikusan stupid politikai kommunkáció, a cinikus visszaélés a nemzeti érzelmű emberek hitével, érzelemvilágával, azáltal, hogy a sztereotip közhelyes hiedelem-panelokat nyomógombként használják reakciók, és mozgósítás kiváltására. Akit zavar az állami erőfölény cinikusan gátlástalan fölhasználása a fidesznyik szlöm, és oligarchátus kitömésére a "magyar emberek" pártfüggetlen kitömése helyett. Akit zavar, hogy a totális dilettantizmusból fakadó hibák miatti, kormány elleni külpolitikai konfliktusokat összemosni igyekeznek a nemzet, és az ország elleni támadással. És ezt vég nélkül tudnám sorolni, de nem rabolom tovább az időt...

Steve31 2015.01.07. 08:42:37

@na__most__akkor:

Ez jó! :-)

"Erről jut eszembe, mit is jelent az, hogy FIDESZ?
Fiatal Demokraták Szövetsége?
Vagy m|@lóf@$z?

ÖRMAK...
Öreg Maffiózók Klánja!"

2015.01.07. 08:55:27

@röf: Te olvasgass MNO-t. Csak azt nem áértem, hogy te miért vagy iott? Ja, sivár emberek olvassák, de okos disznók?

2015.01.07. 08:56:41

@J.László: Merkel és Putyin azért jön, mert a beteget otthonában vagy a kórházban szokás látogatni....

2015.01.07. 08:58:48

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ránézek az árfolyamra... siker ez az illiberális gazdaságpolitika! Na, azért látszik, hogy mi vagyunk az EU motorja, meg mindenki minket másol....

konrada 2015.01.07. 09:04:16

@Furusina:
Na látod. Legalább könnyű örömöt okozni neked is.
...bár gondolom, azért elég ambivalens érzés lehet, amikor az örömöd forrása az olyan sajtótermékek elolvasása, melyek arról szólnak, hogy itt aztán diktatúra van, és nincs sajtószabadság...;))

konrada 2015.01.07. 09:04:16

@Furusina:
Na látod. Legalább könnyű örömöt okozni neked is.
...bár gondolom, azért elég ambivalens érzés lehet, amikor az örömöd forrása az olyan sajtótermékek elolvasása, melyek arról szólnak, hogy itt aztán diktatúra van, és nincs sajtószabadság...;))

nemszólokmégegyszer 2015.01.07. 09:06:32

@Gyorgy Nagy: Parasztok, az tény /de nem a származásuk, hanem a jellemük alapján/. És akkor még finom voltam. De legalább nem urizálnak. Apropó, tudja valaki, hogy mivel foglakoztak/zik lézer, arogáns és szargyártó szülei, hogy tízmilliókból indították útnak a fiaikat, és azóta is folyamatosan nyomják a tízmilliós családi kölcsönöket? Vagy eccerűen jól nősültek? Táskacipelő senkiként kezdte mind a három.

Netuddki. 2015.01.07. 09:14:45

@tralalala: "mekkora szemét ez az orbán"

Szemét? Ezt ki mondta? Biztos jól el lehet vele szotyolázni a lelátón és a családját is szereti. Ettől függetlenül egy tolvaj bűnöző...

Netuddki. 2015.01.07. 09:17:07

@nemszólokmégegyszer: Speciel a szíjjártó szüle állítólag valami vasútfelújításos kartellezéssel fosztogatták az államkasszát. Aztán amnesztiát kapott mert köpött mint a tévémaci. Bár ha jók az értesüléseim az amnesztiával még nem szokták az ebül szerzett vagyont ott hagyni a bűnözőknél, mégis ebből lett a luxusvilla állítólag...

bananarepublica 2015.01.07. 09:21:17

A kedves vezetö a tavaszi varhato magasszintu latogatasokhoz kicsit összerakatja magat ,zsirleszivas, mert a golyoallo mellenyt mar teljesen kihizta!

Gérard Duchemin 2015.01.07. 09:33:55

@tralalala: Miért kéne másról írnia? Szemét az Orbán? Igen? Ért az íráshoz az erről író? Igen. Akkor írjon jó sokat arról, hogy szemét az Orbán. Jó egészséget hozzá.

Gérard Duchemin 2015.01.07. 09:37:00

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Szemét? Ezt ki mondta? Biztos jól el lehet vele szotyolázni a lelátón és a családját is szereti. Ettől függetlenül egy tolvaj bűnöző...

Ha valaki tolvaj bűnöző (ahogy az Orbán), az egyben szemét is. Merthogy rosszindulatú. Jó, persze, nem a családjával szemben az, de az egész néppel szemben igen.

csak egy néző 2015.01.07. 10:16:31

@nemszólokmégegyszer:
Egy ilyen faterra tényleg büszke lehet az idióta kölyke.
"hogy Szijjártó István, a miniszter édesapja milliárdos nagyságrendű bírságot úszhatott meg, miután egy kartellügy feltárásában bizonyítékokat adott át társairól a Gazdasági Versenyhivatalnak."

www.hir24.hu/belfold/2014/10/02/szijjarto-apja-feldobta-tarsait-hogy-megussza-a-birsagot/

konrada 2015.01.07. 10:16:46

@Gérard Duchemin:
Jaja! Hisz az íráshoz értés elvégre = a betük ismeretével.;)

bulista 2015.01.07. 12:00:42

@nemszólokmégegyszer: Lézer Dzsonni mamája tojást árult a vásárhelyi piacon. No, most ezek vagy arany tojások voltak, vagy minimum Fabergé - ez mondjuk passzolna is az újkeletű moszkovita irányvonalhoz. Külügyér szargyártó barátunk családi összefogásának mibenlétéről már fentebb megemlékeztek.
Egyedül arrogáns úrfiról nem tudom, hogy miatta ki tolta le feleslegesen a gatyáját...

hidroponi 2015.01.07. 12:16:39

320 az euro..agyarorszag jobban teljesit(i be a vegzetet).

Pop40 2015.01.07. 12:47:48

"Mindenkinek meg kell érteni, nagyon sokat romlott a nemzet pocakos focihuszárának az állapota az elmúlt három hónapban."

Ez a kinézetén nem látszik.

A karácsonyfás képén, amit legutóbb posztolt, egy nappal sem néz ki idősebbnek 70-nél. :-)

csak egy néző 2015.01.07. 12:59:16

@bulista:
Arogán Tonyó is családi segítséggel, tudta megvenni az állandóan növő, táguló lakását.

"Az apja boltvezető volt, majd amikor végzett a munkával, itthon dolgozott tovább. Én a helyi óvodában voltam szakácsnő" - idézte fel a politikus édesanyja, hozzátéve, hogy fia és a nála két évvel fiatalabb lánya is kivette a részét a ház körüli munkákból, különösen a család által tartott állatokkal, például a tehenekkel való foglalkozásból."

Jobb lett volna, ha megmarad a tehenek fejésénél.

bulista 2015.01.07. 14:08:39

@csak egy néző: "Jobb lett volna, ha megmarad a tehenek fejésénél."

Ezt a tehenek nevében visszautasítom! :D
süti beállítások módosítása