Mióta a netadó fellebbentette tündérország fátylát a homályos szemekről, és kilátszott alóla a valóság szovjet sivataga, ahol csak stadionok teremnek a felcsúti ház végében, ismét szükség van a nemzet pocakos focihuszárának a kinyilatkozására. Végül is meg kell győzni a maradék híveket minden áron, aki még közülük a nemzeti égre emeli tekintetét, az még turulmadarat láthat ott, aki győzelemre vezeti népét. Aki meg már levette onnan a tekintetét az meg csak a valóság tolvaj szarkáit látja ott körözni a közpénzek körül, és már nagyon elege van a mesékből.

Nem is Orbán Viktor lenne a neve az adóemelések nem megszorítójának, ha nem tudna bármikor egy kellőképpen előkészített mesét önteni az őt még meghallgatni bírók nyakába. Nem is kell magát nagyon megerőltetnie, inkább csak ismételgetnie. “Minden a magyar emberek érdeke szerint történik, hiszen az a legfontosabb.” Ez nem tér el az eddig megszokottól, és nincs is benne semmi új. Végül is Orbán Viktor egyszer már elárulta a programját, és ahhoz is tartja magát. Folytatja.

Nagyon szépen elő tudja adni magát mint az ország megmentője, aki kivezette népét a nagy kizsákmányolásból. Ennek érdekében vette el a magánynyugdíját a takarékoskodónak, a botját a rokkantnak, szerzett jogát a rendvédelmisnek. De ezért csökkentette a munkavállaló jogait, fizetését, pótlékait, ha már az nem nyert az egykulcsos adóval. Sikerült neki hitegetni a devizahitelest is elég sokáig, aztán végül nyert is az vele elég sokat. Árfolyam veszteséget. De legalább a jegybank is jól járt, vehet magának egy csomó ingatlant, meg kastélyt. Munkahelyeket is ezért teremtett, ne legyen a munkavállaló kizsákmányolva. Egymilliót ígért, és lassan az is meglesz. Egy része külföldön, ahol remekül lehet diplomával mosogatni, pizzát kihordani, szalagon dolgozni. Itthon is lett azért pár százezer munkahely, még ha csak közmunka is, de legalább egy külön szakmát is adott hozzá. Meg kellett tanulni a bele kerülőnek megélni havi negyvenhétezerből. De legalább szép stadionok épülnek szerte az országban. Ehhez nem kellett csak megadóztatni mindent ami levegőt vesz, telefonál, chipszel, bankol, tankol, trafikol, vesz, elad, útra kel, haza tér, művirágot akar, és szappannal mos. És ezekhez csak hozzá kell adni az eddig kitaláltakat.

És még nincs vége, inkább csak most kezdődik. Hiszen most látszik a valós volta rendszernek amit Orbán Viktor kiépített. Eredmények már vannak, pár kormányzati ember nem utazhat szabadon a világban, inkább csak annak a keleti felében. De legalább a kormányzati gyerekek jól élnek. Van nekik szőlőbirtokuk meg budai lakásuk alig tíz évesen, apuci vesz nekik villát úszómedencével ha miniszterek lesznek. És már az oroszok is Pakson vannak, igaz a nem a déli áramlattal jöttek, de hoztak így is lóvét a haveroknak. És persze garanciát is meg mindent a hitelre, erre a szavukat adták. Mert ők olyan szavahihető népség, és ez elég is a kormánynak. Végül is egyszer már itt voltak felszabadítani, és maradtak negyven évig, most sem lesz másként. Meg legalább a haveroknak lesz haszon, az ország meg visszanyögi a hitelt. Erről aztán tud Orbán Viktor szépeket mesélni, van benne tapasztalata. Egyszer már állítja kizavarta őket, de azóta nemzeti keresztény lett, és neki is meg kell élni valamiből.

És az országnak most szépen el lett magyarázva Orbán Viktor által, az embereknek azért kell fizetni azért ami eddig ingyenes volt az úton, hogy ezeket a szép eredményeket meg is lehessen tartani. Mert bizony ezek drága dolgok, ezeket értékelni kell, meg adózni is ennek érdekében. És még jobban is jár az ember ha fizet az eddigi ingyenesség után, mert azért van annyira hülye az állampolgár, ezt ne ismerje fel magától a saját érdekét. Ezért is kell neki szép lassan elmagyarázni azt is, itt már nincs szegénység sem. Aki nem tud adni a gyerekének enni otthon, az ne aggódjon, majd ad neki az állam enni az óvodában, és az iskolában. Még drogtesztre is elviszik a kis állampolgárt. És már segély sem lesz, mindenki dolgozni fog. De csak hétköznap, vasárnap együtt lehet a családdal mindenki, mehetnek a várba Orbán Viktort nézni, mert az mindenki örömét fogja szolgálni.

Megnyugodhat az ország, minden megy a maga útján, ahogy azt Orbán Viktor elképzelte. Folytatódik az ország megtévesztése, a kormányközeli haverok meggazdagodása. Mese is lesz hozzá mindenkor, csak gyomor legyen, ami még beveszi. Az adók is jönnek szépen sorban, lesznek újak, de a régiek is elég szépen fognak emelkedni. Persze ezek nem megszorítások, csak az államadósság, meg az a sok támadás az oka. Ezeket mindig lehet majd hallgatni ha egy kormánypárti faszkalap megszólal. Sok szem felnyílt már, és egyre több értelem záródik be az ilyen magyarázat előtt amit Orbán Viktor előad a mikrofonnak. Azt is tudomásul kell a venni a frissen értelemre talált elméknek, Orbán Viktor nem fog megváltozni, nem fog lemondani, és nem fog válaszolni sem. Neki a gyávák fegyvere az erőssége, a hazudozás, a ködösítés, és a csalás. Leváltani is csak a saját maga alkotta szabályai szerint lehet, amíg még azokat is el nem törli. Még az övé a parlamenti kétharmad, még ő hozza a törvényeket. Az utcáról meg lehet dönteni a rendszerét, de a hatalmat onnan nem lehet gyakorolni. Pártot is lehet építeni a régiek helyett ha azok nem tetszenek csak idő és pénz kérdése. Vagy a jelenlegiekre kell az utca akaratát kényszeríteni, ez azért egy kicsit rövidebb út. BANDITA.

Címkék: mese adó mutyi hazudik Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr46978393

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felelősek a Majdan ostoba tüntetői százezrek haláláért és milliók gyászáért? 2014.12.13. 18:42:31

250 ezer főre növelik az ukrán hadsereg aktív állományának létszámát, és ugyanennyi sírhely megásására alkalmas új katonai temetőt nyitnak Ukrajnában. Minden ukrán katonának megássák a sírját? Bizarr. Jelenleg az ukrán haderő aktív állományának a léts...

Trackback: Mi lenne, ha mi is kínvallatással szednénk ki Goodfriendből a bizonyítékokat? 2014.12.13. 18:39:37

Az USA vezető politikusai szerint a kínvallatás egy legális módszer, jogilag sem támadható. A CIA vallatási technikái is teljesen legálisak, a szenátus világszerte nagy vihart kavart jelentése meg úgyse nem nyújt az amerikai állampolgároknak semmilyen ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.12.13. 18:03:26

Nincsenek hozzászólások.

2014.12.13. 18:06:46

"aki még közülük a nemzeti égre emeli tekintetét, az még turulmadarat láthat ott"

Hát ha eleget kokszol, akkor még ez is lehetséges.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.13. 18:27:12

André Veesenmayer Badfriend majd kinevezi az új kormányt, ne aggódj.

DarthVader 2014.12.13. 19:21:17

Osztán az utca mit akar? Ez itt a kérdés!

maxwall a Putyin csicska birca 2014.12.13. 19:22:52

@maxval bircaman szerkesztő: Majd Putyin meg menedéket ad a csicskájának és együtt nézik majd könnyes szemmel a sosem megépülő Paks2 kitűzött helyének fényképeit.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.13. 19:33:19

@maxval bircaman szerkesztő: Ez jól hangzik. Vagy legalábbis jobban, mint amit most dobott a történelem.

laci_52 2014.12.13. 19:48:29

Az utca akarata nem a többség akarata, ott mindenki mindent össze-vissza kiabál, Orbánt az utca nem fogja megdönteni.

"Pártot is lehet építeni a régiek helyett ha azok nem tetszenek csak idő és pénz kérdése"

Ezt kell csinálni, ez a demokratikus megoldás. Idő még bőven van '18-ig, pénz is: bőven vannak oligarchák, akiknek nem kedvence a mostani kormány, nyúljanak a zsebükbe.

dr kíváncsivagyok 2014.12.13. 20:12:44

Még egy darabig lesznek kicsike tuntetések,...aztán kevesebb, de nagyobbak,...majd lesz egy,...de az elsopri a szemetet...

polgári kór 2014.12.13. 20:32:19

gyenge irás, viszont unalmas

meddigtürjük

összefogást ennyi elég lett volna

sutyerák 2014.12.13. 20:46:05

orbán Magyarország pestise.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.13. 21:05:16

@Simlicske: Láthatóan te szeretnél az amerikaiak seggében élni. A legviccesebb az egészben, hogy mindeközben kurva nagy demokratának képzeled magad..

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.13. 21:13:15

@dr kíváncsivagyok: Volt egy ilyen című Szabó István film : Álmodozások kora.. Majd te is felébredsz Pistike..
Párizsban jóval komolyabb tüntetések szoktak lenni, mégsem bukik meg egy kormány sem.
Az igazság az, hogy szép lassan mindenki megszokja ezeket a tüntetésecskéket, és nem nagyon érdekelnek már senkit se.."Majd megunják hazamennek " csak hogy egy klasszikust idézzek ;)
No és ha elhajtanátok a Fideszt-aminek a közelében sem vagytok egyébként- akkor vajon ki vezetné az országot a továbbiakban? Pajzsotokra emelnétek Tóbiást :)))))

hosaka 2014.12.13. 21:41:18

@laci_52: "bőven vannak oligarchák, akiknek nem kedvence a mostani kormány, nyúljanak a zsebükbe."

Wow!

Annak ellenére, hogy feketeöves hazaáruló vagyok, szeretem a magyarokat, és éppen ezért. Amikor már mindenki nullára írja őket, hirtelen bedobnak egy rubik kockát, egy Szentgyörgyi Albertet, egy John von Neumannt háttértárral vagy egy atombombát meg egy Teller Edét. Vagy egy pártház ablakot. Vagy egy olyan ötletet, mint a tied, ami az első használható megoldás az idén.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.13. 22:16:22

@laci_52: Bizonyos Hodorkovszkij hasonló elképzelései maitt töltött el úgy 10 évet egy orosz-kínai határnál lévő börtönben.. Mégse minden a pénz?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.13. 22:18:55

@dr kíváncsivagyok:

"majd lesz egy,...de az elsopri a szemetet..."

Csak nehogy ti legyetek a szemét, ami el lesz söpörve, mert túl sok normális embernek lesz az USA faszát szopó drogos fejetekből elege.

Majd figyelj oda, mik lesznek a reakciók a hétfői útlezárásos tüntire, ott, helyben, és nem lenne baj, ha okulnátok is belőle.

A büdös bolsik persze MINDIG a nép akarata ellenére akarták a népet boldogítani, úgyhogy azért az se lepne meg, ha abból se tanulnátok, ha a nép, amit boldogítani akartok, konkrétan kiosztana nektek valamelyik drogos hiszti-tüntin pár sallert :D

Szelid sunmalac 2014.12.13. 22:58:17

@laci_52: Tobbseg? Kerlek meselj meg a tobbsegrol! Kerlek masold be ide, hogy a magyarok tobbsege, vagy akarcsak a valasztok tobbsege Viktort akarja.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2014.12.13. 23:39:27

@polyvinyl:
most szólt egy ismerősöm, hogy a :beszelomajom.blog.hu-t megváltozattad:
http://tortenetek_ov_kloakajabol.blog.hu-ra!
Gratulálok! Megtaláltad a helyed!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.13. 23:56:03

@A megvalósult amerikai ólom..: Láthatóan? Vagy a hülye fidesz, vagy az "amerikaiak segge" (jelentsen ez bármit)? Beszűkült egy életed lehet.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.13. 23:57:25

@polyvinyl: Azért a Gaskó jó fej volt, amikor még a fidesznek dolgozott, igaz-e?

Gour (törölt) 2014.12.14. 04:13:35

Látom már dolgoznak szépen a fideszes trollok. :) Most, hogy így együtt vagyunk, bizalmasan elárulhatnátok, ingyen kell ennyire sötét kommenteket írnatok vagy ezt le is számlázzátok valahol? Csak azért kérdeztem mert ha pénz van benne akkor letölthető már a fidesztrollgenerator.com-ról egy jó progi amibe csak az alapszavakat kell beírnotok:amerika, gyurcsány, drogoslibero, elmultnyócév,bolsevik stb. Copy-paste és már készen is vagytok a munkával.

Egéridomár 2014.12.14. 08:00:00

@polyvinyl: Onnan látszik, hogy berottyantottatok a bugyiba, hogy folyamatosan nyugtatgatjátok magatokat ezekkel a "hiszti-tünti" dumával :)
Közben majd 1 millió szavazó fordult el a fityisztől csak novemberben. Most jött el az idő, hogy tényleg aggódhattok :D

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.14. 09:09:41

@Egéridomár:

"Közben majd 1 millió szavazó fordult el a fityisztől csak novemberben. "

Ha ma lennének a választások, a fele visszamenen a Fideszhez, a másik fele meg a Jobbikhoz menen.

Belőletek meg a drogos fejetekből nem kér senkis e.

ex-dr. vuk 2014.12.14. 16:06:20

@laci_52: az a baj, hogy a demokratikus ut nem mukodik, eppen az atirt jatekszabalyok miatt. A partalapitast az illetekes hivatalok elen levo fidesz babok fogjak akadalyozni, ha a birosag kimondja, hogy megis be kell jegyezni, az mar keso lesz (lasd MKKP, a valasztasok utan jegyeztek csak be oket). A palya mindig lejteni fog mostmar.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.14. 18:36:18

@A megvalósult amerikai ólom..: Nem te írtad, hogy jobb eshetőségnek tartod azt, ha az amerikaiak jelölnek ki valakit, mintha törvényesen választott miniszterelnöke van az országnak?
Ezt hívják birodalmi szervilizmusnak..

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.14. 18:50:17

@Simlicske: Nem te írtad, hogy jobb eshetőségnek tartod azt, ha az amerikaiak jelölnek ki valakit, mintha törvényesen választott miniszterelnöke van az országnak?
Ezt hívják birodalmi szervilizmusnak..

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.14. 20:16:17

@A megvalósult amerikai ólom..: Én ilyet nem mondtam. De bocsánat ezt az amerikai kijelöléses témát is csak a jobboldal nyomja, mert most ezt sikerült kitalálni. Látom a nickneveteket és tudom előre, hogy mit fogtok mondani. Mind ugyanazt.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.18. 00:21:59

@Simlicske:
Birca írta:
"André Veesenmayer Badfriend majd kinevezi az új kormányt, ne aggódj."

Erre te:
"Ez jól hangzik. Vagy legalábbis jobban, mint amit most dobott a történelem."

Tehát mit is írtál? Azt, hogy jobb egy Washingtonból kinevezett helytartó (Pannonia procurator :)), mit egy választáson megválasztott miniszterelnök.
Na erre írtam ,hogy birodalmi szervilizmus..
süti beállítások módosítása