Nem gyengén bicskanyitogató a nemzet sportolói kiválasztásába alig burkoltan beleszóló politikai nyomás a parlamenti kétharmadot birtokló párt részéről. A hatalmon levő kormánypárt amikor csak lehet szembeköpi az országnak azt a részét, aki szerint talán van még egy határ, amit az még nem mer átlépni. Az azonban mindig megcáfolja ezt, és fennen mutogatja azon képességét, miszerint neki ezt is meg lehet tenni, mert így akarja. Ezt a fajta politikai pofátlanságot nem tanítják sehol, erre születni kell, és az alkalmazásban sem kötelező semmilyen szerénység.

A Fidesz, és annak első számú, és egyetlen vezetője mindig kimutatja, rá nem hatnak a kötelező érvényű erkölcsi normák. Ezt az elvet kötelezővé is tette a szűkebb környezetében a nemzet pocakos focihuszára, és a követői hűen utánozzák is minden esetben az akár még megmagyarázhatatlannak is tűnő cselekedetek kidumálásában. Meg azért némi bosszú is vezérli Orbán Viktor némely döntését is, főleg ha nagy felháborodást kelt az. Neki még az ország nagyobb része se merjen ellent mondani, vagy ha mégis, akkor ad neki egy tökönrúgást a válaszában.

Nem kell messzire menni az időben a közéletet józan ésszel követőnek Orbán Viktor bosszújának a megtalálásában. Az internetadó eltörlése komoly erőfeszítésébe került, és azt nem is nagyon tudja megemészteni akarnok jelleme. Ezért is talált ki pár új adófajtát a tartalékból, ami még a nevezett adótól is többe fog majd kerülni tündérország népének. Megemelt pár előző adófajtát, kitalált néhány újabbat, és már módosított is némelyiken, mert ugye ezek nem megszorítások. Ezért is veszni hagyni látszatott a nagy ellenállást kiváltó adófajtát, de azért benne levő aprópénzért még lehajolt. Konzultálni óhajtott róla szeretett népével, és ennek élére a netadót korábban lecsürhéző Tompikát szemelte ki. Nesze neked kedves népem, itt a megfelelő ember erre.

A NAV botrányban sem visszakozott egy percig sem. Fecnizett, jogállamról beszélt, vizsgálatot helyezett kilátásba. Szembenézni a korrupciós ténnyel érintettként nehéz is lenne neki, irányítójaként pedig lehetetlen. De azért megmutatta az ország népének, neki ilyenkor még ahhoz is van pofája, lebattyogjon szülőhelyére, és a stadionja mellett felavasson ott magának két állattartó telepet. Nagyon elvakult elmeroggyantnak kell lenni valakinek ahhoz, ne vegye észre a cselekedet mögött a saját birtok bemutatását, amihez nem kevés közpénz és egyéb uniós forrás lett felhasználva. Persze ez gondosan el lett rejtve, legalábbis a hozzáadott magyarázat szerint.

És most itt van a nemzet sportolója választás. Jobb lett volna ezt egyből a Fidesz sportolója választásnak nevezni. Bukott doktor Schmitt Pál elévülhetetlen érdemeket szerzett a Fidesz törvénygyártási hosszútávfutása során. Senki nem lett volna képes gondolkodás nélkül aláírni annyit abból, amennyit Pali bácsi megtett. Csak elé kellett rakni, megmutatni, figyelni a helyes aláírásra, ami itt sikerült is neki, és máris törvényesített volt a jogfosztás, a jogos lopás, a visszamenőleges törvény. Nagy pofon volt Orbán Viktor számára, mikor kiderült öreg köpönyegforgatójáról, csapatjátékban szerezte meg a doktori címét. Pali bácsi adta a maga nevét a címhez, a mögötte levő tudást, és a munkát pedig mástól hozta hozzá. Viszont Orbán Viktor nem felejtkezik el senkiről, aki neki segít a hatalomban maradásban. Arról gondoskodik, azt megvédi, belőle külügyminisztert csinál, trafikot, földet kap. Ha meg közben ezzel még az országnak is az orra alá dörzsölheti a hatalmát, azt kéjes örömmel megteszi.

A sport mindig is a szorgalomról, a kitartásról, a felkészültségről szólt, a benne elért eredmények nem maguktól születtek. A sportolók eredményeit nem lehet kétségbe vonni, azok elérésében mindig tisztességes, és becsületesen alázatos munkára volt szükség. A nagyon nagy többség így is viselkedik. Vannak azonban sportolók, akik későbbi cselekedeteikkel méltatlanná válnak bármilyen cím viselésére, arra szégyent hoznak. Olyan is van, aki bűncselekményt követ el, és ezzel nullázza le az addigi eredményeit. Az viseli is következményeit élete végéig.

És van Pali bácsi. Aki politikai tőkére változtatta a sportban elért eredményeit, és tette ezt éppen azon az oldalon, ahol úgy érezte az jobban fizet. Ilyen is van még persze szerte a világban. Olyan azonban kevés van akiről kiderült, a sportolói normák ellenében csalt a mindennapi közéletben, de ez nem nagyon érdekli. Abból is kevés van, aki miután nyilvánosan megszégyenül, azt még ki is kéri magának tettetett felháborodással. Az is ritkán fordul elő, ilyenkor bárki is tesz egy ígéretet, például visszaszerzi a doktori címét, és ezzel a vélt becsületét, de azt esze ágában sincs betartani a későbbiekben. Normális esetben olyan is kevés van a fejlett világban, ilyen embernek az állam adjon bőséges kárpótlást, és az meg még el is fogadja ezt. Csak a neki járó házról mond le nehezen, mert szerinte ami jár, az jár. És olyan is kevés van a világon, aki ennyi blama után még igényt tart további megtisztelő címre magának, és az ezért járó lóvét is zsebre rakja. Hiába na, Pali bácsi jobban teljesít, mert álamfő volt. És a Fidesz álamfője, ezt nem egyedül kell cipelnie magával. BANDITA.

Címkék: doktor bukott álamfő Fidesz Schmidt Pál

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr536921177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:24:30

@metalbobby: áh dehogy, hotentotta kettős állampolgár.

Kandabula 2014.11.22. 14:24:53

Nekem ezek után megvan a véleményem a többi NS-ről is. Valószínűnek tartom, hogy súgtak nekik, ők pedig vállalták a gerincferdülést.

metalbobby 2014.11.22. 14:25:13

@bölcsbagoly: Bölcsakármi,ez nem pofátlankodás,csak szeretek primitív embereket baszogatni.

komplikato 2014.11.22. 14:26:33

@maxval birca hozzászóló: Ja, hogy a sport eredménye ZÉRÓ az nem számít a hőbörgésben? :D
Bár mondjuk az olimpiai bojkott, a kémszálloda vezetés vagy NOB tagként a kanadaiak által való megvásárlása (olcsón megúszták egy golftúrával) tényleg nem lehet szempont.
De az, hogy TARTALÉKOSKÉNT nyert csapat aranyat az talán igen!

Lásd még toplisták elmúlt napokból ilyen IGAZI sportolók és miért érdemelték volna meg, kezdve Magyar Zoltánnal, tudod "magyar vándor" és társaik.

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:30:19

@metalbobby: akkor könnyű dolgod van! Beszélgess magaddal minél többet és akár orgazmusod is lehet tőle!

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:33:56

@komplikato: okoska, ahhoz hogy egy olimpiai bajnok csapatban (kétszer is tehát 8 éves ciklusban) tartalék lehess, azért talán valamit le kell tenni az asztalra, nemde? Nem hiszem hogy Magyar Zoltán boldog lenne attól, hogy a vállatokra emelitek és ki akarjátok játszani aduászként!

komplikato 2014.11.22. 14:34:11

@Larry Silverstein: "20% selejtes hazaáruló mindenhol van, csak vigyázni kell nehogy elszaporodjon."

Hogy ezzel mennyire egyet tudok érteni! :D
Majd vigyázunk ...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 14:36:55

@The Ghost Wolf:

Ez a testület demokratikus választása, miért pofázol bele?

komplikato 2014.11.22. 14:43:21

@bölcsbagoly: Kurvára nem győztél meg, mások az EGYÉNI teljesítményükért kaptak nem egy, nem két aranyat és akkor nem ők érdemlik meg, hanem MSZMP-s KGB kiszolgáló szervilis seggnyaló?

csak egy néző 2014.11.22. 14:46:10

@bölcsbagoly:
"okoska, ahhoz hogy egy olimpiai bajnok csapatban (kétszer is tehát 8 éves ciklusban) tartalék lehess, azért talán valamit le kell tenni az asztalra, nemde?"

Egy kommentelő véleménye, arról, hogy mit is tett le a Pali komád az(BM) asztalra.

Szóval azokban az időkben amikor magyar sportoló nyugati versenyre akart menni ,az nem volt egyszerű , mert bonyolult volt a határátlépés és az is tudható volt, hogy kiutazó csapatból 4 versenyző + 1 tartalék +1-2 edző és csapatkisérő , valaki besugó aki jelent a csapatról és arról is, hogy nem került esetleg valaki a nyugatiak hálójába odakint. De azért sem volt egyszerű mert a nyugati pénz szűkösen állt rendelkezésre ezért mindenki sefteléssel jutott pénzhez amit ide oda dugdosva vittek ki a határon. Szóval volt egy csapat aki Rómába ment edzőtáborozni, az akkori időben vonattal. Üldögélt a csapat a kupéban és beszélgettek. A tartalék új volt a többiek már többször utaztak együtt. Szóba került ki , hová dugja a dugipénzt ilyenkor . Az egyikőjük elmesélte, hogy a vivózsák ( ez olyan mint egy hatalmas nagybőgőtok ) csúcsában , ahol a vivópengék hegyei vannak varrt egy kis zsebet, a keze is alig fér oda és oda tette azt a kis dollárt amit szerezni tudott. Aztán mindenki elment pisilni sétálni egyet mert közeledtek hegyeshalomhoz a vámellenőrzéshez az meg sosem volt egyszerű. Amikor megjöttek a vámosok többen, mindenkit átvizsgáltak főleg azt aki a vivózsákba varrt zsebről beszélt . Hogy hogy nem szétszedték a vivózsákot a felső csúcsra koncentrálva ,de nem találtak semmit - nem volt ott zseb. Aztán elmentek és az út folytatódott de már csöndben , némán. Mindenki számára világos volt, hogy honnan tudták a vámosok hol keressék a kamu hir alapján a pénzt és ki köphetett....
Ez legendaként terjedt tovább sok generáción keresztül a vivók között , névvel cimmel , mára anekdótává vált - ha valaki dugdos valalmit azt mondja hogy bevarrtam a vivózsákba ..

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 14:47:28

@maxval birca hozzászóló: Mint annó a viccben Brezsnyev vagy Csernyekó halála után, amikor Andropovot megválasztották az SZKP KB főtitkárává.
- Aki Andropov elvtársra szavaz az leteheti az egyik kezét.
Mert körülbelül ennyire lehetett demokratikus ez a választás is.
Mert a következő sportolók is ott voltak lehetőségként Dr. Fenyvesi Csaba (egyébként SmittPali csapatársa volt), Dr. Faragó Tamás, Dr. Szívós István, Dr. Csapó Gábor,. Dr. Maagyar Zoltán, Gedó György, ők egytől egyig jobban megérdemelték volna ezt a címet. De ha SmittPali mögött olyan ember áll, mint a Bonsai Duce, akkor ez olyan mint a vicc beli nyuszika és az oroszlán.

Szóval ismerd már be, hogy ez az egész dolog úgy gusztustalan, ahogy van.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 14:48:53

@dual824: Olyan szervilisen senki nem tudott viselkedni, mint a nemzet golyóstolla :)...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 14:52:30

@The Ghost Wolf:

Igen, Orbán megölte volna az ellene szavazókat...

csak egy néző 2014.11.22. 14:52:55

@maxval birca hozzászóló:
"2 aranyat nyert, ez komoly teljesítmény"
Elfelejtetted odaírni, hogy a kispadon ülve.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 14:55:15

@Veetee: @Larry Silverstein: Olvasd el ezt a cikket. Az amerikaiak nem szarral gurigáztak, amikor összrállították ezt az anyagot. Szerinted mit kellett volna még tenniük, letartóztaniuk a tetteseket, és leszállítani a Nav-nak és a magyar rendőrségnek?
Akkor mi a bánatos fasznak van ez a két szervezet?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:00:25

@maxval birca hozzászóló: Te tényleg nem itt élsz! Orbán nem ölné meg az ellene fordulókat a szó szotos értelmében, de egy életre ellehetetlítené őket. Te el is olvasod azt amit mások írnak, vagy csak a saját idiótikus gondolataidat akarod olvasásban látni?

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 15:03:03

@bölcsbagoly: az a szep, hogy szerinted a 8 altalanost vegzettektol elvart helyesirasi keszseget se varod el az aLamfotol, csak mert eppen jo oldalra helyezkedett
Ha maradt volna Maszopos, akkor most boszen komcsiznad, primitivezned meg szova tenned, hogy egy szar sportdoktori disszertaciot hamisitgatott (kisse nonszensz, ez ugyhangzik, mint valami sportolokkal foglalkozo orvosdoktor)
Ha a bolcsesznel van lejjebb, akkor az a sportfelsooktatas meg a teologia.
Ja, nem vagyok bolcsesz, de az en idomben TTK-n is kibasztak vizsgarol vagy laborgyakorlatrol egyes rigolyasabb oktatok, ha nem tudtal helyesen irni.

A fidesz-klerikalfasiszta kormanyban es a fidess vezeteseben pont nem hemzsegnek a piackepes diplomaval rendelkezo arcok. Jogasz, teologus az van sok meg sportmenedzser szakos kulugyminiszter sok focista haverral az apparatusaban. Meg most egy helyesen irni nem tudo, cim es rangkorsagban szenvedo kioregedett konyoklessel helyezkedo partkatonat vedtek. Csodas.
Erdekes sok vizilabdas kepes volt orvosi, allatorvosi, jogasz diplomat szerezni. Pali meg bohockodott es part vonalon helyezkedett addig.

komplikato 2014.11.22. 15:03:06

@maxval birca hozzászóló:
"2 aranyat nyert, ez komoly teljesítmény."
Hát persze, azért hívják CSAPAT ARANYNAK, mert a CSAPAT nyerte tudod ...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:04:38

@ursus artos: Idefigyelj, abban a pillanatban, ha felmerül esetleg az ő felelőssége, például egy büntetőper során, egyböl arra fog majd hivatkozni, hogy nem ő volt a nemzetgazdasági miniszter, külügyminiszter, stb. Ő tulajdonképpen csak rossz tanácsokat kapott.

Larry Silverstein 2014.11.22. 15:07:56

@The Ghost Wolf: 'Szerinted mit kellett volna még tenniük, letartóztaniuk a tetteseket, és leszállítani a Nav-nak és a magyar rendőrségnek?'

Nem, mindössze konkrét vádat és bizonyítékot illett volna szolgáltatniuk. Már ha valóban a korrupció ellen harcolnak.

kvadrillio 2014.11.22. 15:14:18

JÓ KAPCSOLATAI Vannak a MOB-ban na ! AZÉRT TUDOTT 7-8 DERÁGA INGATLANT BEÚJÍTANI MAGÁNAK MEG HOZZÁ MILLIÁRDOKAT LENYÚLNI ! nu, azééé, ügyesen tudta a díjazottaknak a nyakába tenni az érmesláncokat is, valljuk be...:)
1,5 MILLÁS NYUGDÍJAT IS ÜGYESEN SZERZETT ORBÁNSEGÍTSÉGGEL...MINT "GYAKOR LÓ" ÁL-AMELNÖK UGYE.....továbbra is besorolt a sport-bizniszbe ....hááá mérne tüntesse ki őt újra a viktorka, ha pénzt hoz nála a mkon yhára !!!!!

...JAJJJ....HÁNYNOM KELL.......

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:18:07

@komplikato: ki a fene akar meggyőzni egy korlátolt, beszűkült tudatú ballibát? Tudod esetleg, hogy az olimpia döntőjébe számos más meccsen keresztül vezet az út?S amellett SP-nak mintha VB és VK eredményei is vannak, nemde?

Hurka Kolbász 2014.11.22. 15:18:33

@maxval birca hozzászóló:

"az egyetlen kifogás ellene a ballib körökben az, hogy nem az ő oldalukat erősíti"
.
Hálistennek hogy ez a cigánybűnöző nem a normális emberek körét égeti. Kell a fasznak egy ilyen tolvaj tróger geci. Teljes vagyonelkobzásra + 40 év közmunkára ítélném. Ja és állampolgárság megvonással.

Hurka Kolbász 2014.11.22. 15:20:49

@bölcsbagoly:

Minden jobbkomcsinak kötelező leszopni Orsós elvtárs személyi csicskáit, vagy ez saját ötleted, így akarsz nyelvvel előretörni a fideszes seggben?

Hurka Kolbász 2014.11.22. 15:21:57

@Larry Silverstein:

Kaptak, használják! Ne a pofájuk járjon!

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:22:00

@aki mást mond az hazudik: furcsa vizsgák lehettek felétek, meg laborok, ahol nem beszélni hanem írni kellett! Mellesleg, a helyesírás egy eszköz a kommunikációban s nem önálló cél! Különben miért is változnak meglehetősen gyakran a szabályai?
Jelentős méretű sznobságra vall a műveltség kizárólagos kritériumának tartani.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:22:33

@Hurka Kolbász: ne a ballibsi etikából indulj ki!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:23:39

@Larry Silverstein: Te elolvastad az anyagot, amit belinkeltem? Ennél többet mi a faszt kellett volna még csinálniuk? Milyen konkrét vádakra és bizonyítékokra gondolsz? Egy gyilkosság esetén, a gyilkos fegyvert és a tettest kell valakinek konkrétan megneveznie, ahhoz, hogy a sündőrség elkezdjen nyomozni, vagy estleg elég a hulla is? Te egyedül vagy ilyen hülye, vagy valaki segít neked?

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:23:55

@aki mást mond az hazudik: ha nem tudnád esetleg, közgazdász a végzettsége s ennek alapján lehetett szálloda igazgató.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:27:12

@csak egy néző: ti ennyire hülyék vagytok? S a döntők előtti meccseken is a kispadon ült? Ugyanis, a döntőig el kell jutni s nem három csapattárs , hanem 4 révén! A döntőben (meg minden más meccsen is) az kerül pástra akinek jobban fekszenek az éppen aktuális ellenfelek! S nem pont azért mert jobb a kimaradónál.

csak egy néző 2014.11.22. 15:27:26

@bölcsbagoly:
Ostoba madár, most tényleg sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora egy barom vagy.
"ha nem tudnád esetleg, közgazdász a végzettsége s ennek alapján lehetett szálloda igazgató."
Hogyne, persze, pont a bemikrofonozott Astoria szálloda igazgatója lehetett 20 méterre a KGB pesti főhadiszállásától.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:28:47

@csak egy néző: s ennek milyen jelentősége volt, amikor minden szálloda személyzete és vendégei meg voltak figyelve?

Tudományos libsizmus 2014.11.22. 15:28:59

@aki mást mond az hazudik:
Döntsétek már el légyszi, hogy klerikálfaszista vagy kommunista. Fura lenne a kettő egyszerre: klerikálfaszistakommunista:)

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:30:58

@The Ghost Wolf: egy gyilkosság esetén a vizsgálathoz:
1. kell egy holtest,
2. kell rá bizonyiték hogy idegenkezűség állt fenn.

csak egy néző 2014.11.22. 15:34:24

@bölcsbagoly:
"s ennek milyen jelentősége volt, amikor minden szálloda személyzete és vendégei meg voltak figyelve?"
Tényleg semmi, pusztán csak, ha jól emlékszem nem kis kötődés kellett anno egy BM-nek nevezett egylethez. És azt se felejtsd el, hogy az Astóriában nem az orkánkabát és a nylonharisnya nepperek laktak.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:38:57

@The Ghost Wolf: @Larry Silverstein: http://hvg.hu/gazdasag/20141120_A_fecni_mogott_komoly_informaciok_allnak#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014.11.22&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid} Itt alink, lehet rajta okosodni.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:39:46

@csak egy néző: te vagy fene mód kötődhettél ezekhez a szervekhez, ha éltél már akkor, vagy csak hőbörögsz! Csak egy hülye képzelheti el, hogy valaki szálloda igazgató lehet egy diktaturában úgy, hogy ne bizzanak meg benne az állami szervek!
Azt meg csak a egy újszülött gondolhatja, hogy az átkosban mindenki félrerakta az egyéni ambicióit a felmentő amcsi seregekre várva (vagy emigrálva) s nem kötött kompromisszumokat a karrierje a családja érdekében! Ugyanis azt senki sem tudhatta, hogy mennyit kell várnia a felmentő seregekre! Élete meg egy volt.

ursus artos 2014.11.22. 15:41:51

@The Ghost Wolf: én nem tudom megjósolni, hogy mi lesz a büntetőperben.
Azt viszont igen, hogy nem lehet összeállítani egy vádiratot.
Mert az kevés lesz: hogy minden, ami történt, hogy csak a zsebét tömte, meg iylenek...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:44:06

@bölcsbagoly: kkor a rendőrség miért szállt ki nagy erőkkel egy-egy gyilkossági helyszínre? Miért nem várják meg, míg valaki leszállítja nekik a tettest, és a bizonyítékokat is? Mert a NAV szerint nem történt ÁFA csalás mert az amerikaiak nem adták át a tetteseket és a bizonyítékokat. Neked is csak javasolni tudom, hogy nézd meg ezt: http://hvg.hu/gazdasag/20141120_A_fecni_mogott_komoly_informaciok_allnak#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014.11.22&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}
Ennél többet mit tehetnek az amcsik? Ha idejönnek és letartóztatják a tetteseket, akkor rögtön jönne az ordítozás, hogy beavatkoznak egy idegen ország belügyeibe, és nem hagyják a békés ÁFA csalókat békén...

Larry Silverstein 2014.11.22. 15:50:10

@The Ghost Wolf: még mindig nem sikerült belinkelni

csak egy néző 2014.11.22. 15:51:04

@bölcsbagoly:
Hülye madár, egy kérdésemre válaszolj, ha lehet őszintén.

Ha kedvenc Pali bátyád ma nem fidesz barát lenne, hanem valamelyik nem létező ellenzéki szimpatizáns, akkor is ugyan ezeket írnád róla?

"Azt meg csak a egy újszülött gondolhatja, hogy az átkosban mindenki félrerakta az egyéni ambicióit a felmentő amcsi seregekre várva (vagy emigrálva) s nem kötött kompromisszumokat a karrierje a családja érdekében! Ugyanis azt senki sem tudhatta, hogy mennyit kell várnia a felmentő seregekre! Élete meg egy volt"

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:51:38

@The Ghost Wolf: mert van alapos gyanú a bűntettre! Pl. tudják , hogy kit kellene megtalálni holtan vagy élve. Anélkül mi a fenének s főleg mit vizsgálnának?
Nagy marhák vagytok hogy beveszitek fideszfóbiátokban az amcsi színjátékot! A HVG meg egy szennylapotok, mit bizonyit, hogy mit írnak?
Ezen az alapon a magyar TEK is letartózhatna egy csomó amcsit az USA-ban! Sértik a magyar érdekeket, polgárháborura biztatnak (Gati), azt pénzelik (Soros), hazudoznak (Nuland, H. Clinton, Scheppele, stb).

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:54:02

@csak egy néző: a "ha " kérdéseket meghagyom a magad féle idiótáknák. ha eszetek lenne, akkor nem hőbörögnétek, ugyebár?

csak egy néző 2014.11.22. 15:54:20

@bölcsbagoly:
"Azt meg csak a egy újszülött gondolhatja, hogy az átkosban mindenki félrerakta az egyéni ambicióit a felmentő amcsi seregekre várva (vagy emigrálva) s nem kötött kompromisszumokat a karrierje a családja érdekében! Ugyanis azt senki sem tudhatta, hogy mennyit kell várnia a felmentő seregekre! Élete meg egy volt."
Még egy kérdésem van. Te, hogy élted túl azt a mocskos átkost? mivel foglalkoztál?

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 15:55:48

@bölcsbagoly:
"az a karaktergyilkosság amit az egyetemi doktorija körül szerveztek "

Ja,...a csalót ha elkapják,...akkor karaktergyilkosság áldozata lett...
Furcsa erkolcs jellemzó rátok fideszgyíkokra...
A jellemetek meg ,...mint a csótánynak...

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:57:33

@dr kíváncsivagyok: csak éppen sohasem bizonyitottak semmiféle csalást! Pont olyan volt mint a mostani korrupció vád a NAV vezetők ellen. lebegtetett gyanú!

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 15:57:57

@bölcsbagoly:
"Sértik a magyar érdekeket, polgárháborura biztatnak (Gati), azt pénzelik (Soros), "

Soros pénzelt nagyobb gazembert is...

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 15:59:09

@bölcsbagoly:
Te szarfaszú hazudozó,...megfosztották doktori címétol !!!
Jogerosen , hivatalosan , pártatlanul !!!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:59:33

@bölcsbagoly: Te el is olvastad azt amit belinkeltem? Mert szerintem ennél részletesebb anyagot nem adhattak az amcsik. Persze lehet, hogy te olyan vagy mint Wittinger Mária: Neveket akarok hallani...

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:00:08

@dr kíváncsivagyok: aha, törvénytelenül! Ezt Tulassay prof. rektor is elismerte!

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 16:01:03

@bölcsbagoly:
"korrupció vád a NAV vezetők ellen. lebegtetett gyanú! "

Nem a NAV vezetoi korruptak,...ok csak végrehajtók ! Az egész kormány,..élén a csuti ártánnyal velejéig korrupt !!!

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 16:01:51

@bölcsbagoly: Anyád , te rohadék jellemtelen szarfaszú kretén ...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:02:40

@bölcsbagoly: Továbbra sem válaszolsz a kérdésre. Mi a fenének tartjuk akkor a NAV-ot és a sündőrséget? Hogy bűnözőket takargassanak? Erre válaszolj légyszíves, mi a dolga a NAV-nak? Nem az ÁFA csalások felderítése? Bezzeg ha nekem lenne - forint adóhiányom, már a nyakamon is lenne a szeretett NAV-od.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:02:51

@The Ghost Wolf: nem adtak semmiféle részletes anyagot! S pláne nem olyant ami konkrét NAV vezetőkhöz kötődne. ha ennél többet nem tudnak adni, akkor az egész egy humbug!

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:04:20

@dr kíváncsivagyok: kerülget a guta? remélem el is ér s egy hazaáruló gazfickóval kevesebb rontja a levegőt.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:04:41

@dr kíváncsivagyok: Többek között valami Orbán Viktor nevű bűnözőt és barátait is.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:07:13

@The Ghost Wolf: blabla....nincs konkrét gyanú, ami volt (olajügy) az fel lett gombolyítva. De ti masíroztok a hülyeségeiteket lobogtatva. Ha fájna, akkor ordítanátok is hozzá.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:09:17

@bölcsbagoly: Érdekes ugyanez a NAV és a sündőrség Horváth Andrást azonnal el tudta kezdeni vegzálni. Egyébként pont arra lenneének, hogy egy gyanú alapján elkezdjenek nyomozni. Vagy most is arra várnak, hogy valaki majd leszállítja nekik a tetteseket és felderíti helyettük az egész ÁFA csaló hálózatokat?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:13:42

@bölcsbagoly: Ha fel lett gombolyítva, akkor hol vannak a büntetőügyek, hol vannak az előzetesben ülő gyanusítottak? Mert egy letartóztatásról nem hallottam hírt. Bölcsbagoly szerintem te vonulj vissza békés magányodba az odvas fádba, mert ezt úgysem lhet kidumálni, csakúgy mint a kormány és a Vezényló összes többi büntettét.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:15:12

@The Ghost Wolf: HA egy kirúgott alkalmazott,aki marhaságokat állított! Ugyanis nem létezhet 1700 milliárd ÁFA kiesés Mo-on egy év alatt! Összelopkodott egy csomó adatott a kollégái gépéről, lobogtatott egy üres zöld dossziét és meglovagolta az ellenzék szimpatiáját. Hétfői szereplése egy paranoiásra emlékeztető volt.

csak egy néző 2014.11.22. 16:15:54

@bölcsbagoly:
" a "ha " kérdéseket meghagyom a magad féle idiótáknák. ha eszetek lenne, akkor nem hőbörögnétek, ugyebár?"

Látod baromarcú madaram, erre a válaszra számítottam egy ilyen gerinctelen genyától.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:16:32

@The Ghost Wolf: 12-en vannak olajügyben előzetesben s más ügyekben si folyik folyamatosan a vizsgálat. hazudtok reggel, este meg közte s a tényekről nem óhajtotok tudomást venni.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:21:14

@csak egy néző: küldjek orvost, ápolót, vagy elég a gyógyszer is?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:21:23

@bölcsbagoly: Bocs, az olajügyekről 2012-ben volt szó először. Azóta mi a faszt csinált a NAV és a rendőrség? Ne mondjad már, hogy ennyire töketlen faszokból áll ez a két szervezet. Mert, ha igen, akkor a vezetőiknek takarodniuk kell! Vagy csak az a baj, hogy a Bunge nem adott át elég részletes, mindenre kiterjedő bizonyítékokat? Akkor is felmerül a kérdés, mi a faszt keresnek még a helyükön a vezetők.

csak egy néző 2014.11.22. 16:25:25

@bölcsbagoly:
Nem nekem kell orvos, te ostoba, gerinctelen féreg.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:25:53

@csak egy néző: Erre ne fogsz választ kapni ettől a fideszgyíktól. Mert vagy egy fiatal behülyített fideszjanicsár, vagy pedig egy Boross Péter, vagy Pozsgay Imre féle az előző rendszerben mindent elért fasz, aki most a Fidesztől reméli a nyugdíjáak kiegészítését.

csak egy néző 2014.11.22. 16:59:06

@The Ghost Wolf:
Nem is reméltem választ ettől a gerinctelen ostoba madártól.
Ő nem egy fiatal, szerintem a 60+os korosztály, aki abban a mocskosban is gyakorolta a seggnyalást, mint a hazudozó haverja a @Larry Silverstein: , akitől már háromszor megkérdeztem, hogy hol él, mert azt mondja, hogy az ő kedvenc üzlete a Billa, amelyik már évek óta kivonult innen

Rоdney_2 2014.11.22. 17:00:48

smittpalkó végül is jó sportoló volt.

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:02:39

@csak egy néző: De kell, ezt diagnosztikáltam.
Éljen Orbán Viktor!

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:04:03

@The Ghost Wolf: Időbe került amíg a régi olajügyek elévültek. Akkor lehetett nekik menni, hogy már ne dobják fel a régieket.

Gyűrött Papír 2014.11.22. 17:05:30

@Spéter46: Ez az évtized kommentje! :))))
Véget ért a hibernáció? :DD

csak egy néző 2014.11.22. 17:08:20

@böIcsbagoly:
"
De kell, ezt diagnosztikáltam.
Éljen Orbán Viktor!"

coub.com/view/3zq19

Hajrá idióta, tapsolj.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 17:13:23

@csak egy néző: Az ilyen begyepesedett vén szaroktól nincs is mit várni, ennyit tudnak meg az anyjuk nevét.

@böIcsbagoly: Milyen régi olajügyekről beszélsz te ökörállat? A Bunge 2012-es étolajjal összefüggő ÁFA csalásokra adott át bizonyítékokat a NAV-nak 2012-ben. Szerinted, ha a kormány be tudott volna tartani az előző (gyengébbek kedvéért Gyucsány-Bajnai kormányoknak, akkor addig várnak a dologgal, míg elévülnek? e legyél már ennyire amatőr.
Ismerd be végre, hogy a NAV szart sem ér az ÁFA csalások ellen.

bölcsbagoly 2014.11.22. 17:14:43

@csak egy néző: s azt is tudod, hogy mi az a diagnosztika? Gyenge vagy mint a többi balfék.

Kerek négyszög 2014.11.22. 17:20:32

Plagi bá? Az való a maffiához, vigyék. Éllyen a nemzett sórtolólya!

Virányi András (BANDITA) 2014.11.22. 17:24:03

@Spéter46: Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem egy nyelvtani hibára. Csak halkan merem megjegyezni, és nem tudom egyáltalán méltó vagyok-e ezt megtenni veled szemben. Csak idézni mertem egy lopott doktorit birtokló, pártkatonából lett köztársasági elnökként megbukott, harácsoló, zsugori, kicsinyes, pitiáner, senkiházi ember egyik aláírási formáját. Nem mellesleg ezt egy hivatalos bejegyzésben tette meg, saját kezével egy emlékkönyvben. És abban is elnézésed kérem, valóban gimnáziumot kellett volna végeznem, de ehelyett én buta szakközépben érettségiztem, és még utána szereztem két diplomát is. Valóban vagyok annyira elvtárs, mint a kormánypártban van KISZ- titkár, komcsi, és volt párttag. BANDITA.

csak egy néző 2014.11.22. 17:27:15

@bölcsbagoly:
"s azt is tudod, hogy mi az a diagnosztika? Gyenge vagy mint a többi balfék."
Hogyne tudnám, azt hiszem, már elég sokan állítottak téged ezért a "diagnosztikálásodért" a f..sz rosszabbik végére és te kéjes örömmel cidáztál, hülye madár.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 17:27:38

@bölcsbagoly: A 2012-es étolaj ügyek elévülési ideje még messze van. Stadler Józsefet is régebbi ügyei miatt cincálják most bíróságokra.

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:30:58

@csak egy néző: A nyelvtan már régen liberalikálva van. Így a diagnosztikálni helyes.

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:33:31

@The Ghost Wolf: A szőkítésekről beszéltem. Ennyit sem vagy képes diagnosztikálni?

bölcsbagoly 2014.11.22. 18:02:30

@csak egy néző: ha. de látom még mindig nem érted, hogy a diagnózis és a diagnosztika az két különböző fogalom! pont olyan bunkó vagy mint a többi heccelődő! tanulni, tanulni, tanulni....

bölcsbagoly 2014.11.22. 18:05:02

@böIcsbagoly: megint megjelentél nicktolvaj? mars vissza a kuckódba! Sipirc...
A többiek meg figyeljenek a böLbagolyt ez a hülye nagy I-vel írja ki s l helyett!!

bölcsbagoly 2014.11.22. 18:07:33

@The Ghost Wolf: ??? miféle elévülés? lakat alatt vannak...

csak egy néző 2014.11.22. 19:53:25

"Grosics Gyula halála után a diplomabotrányába belebukott volt köztársasági elnök maga jelentkezett be a Nemzet Sportolója címre. Kárpáti György volt vízilabdázó hetekkel korábban tudta, hogy Schmitt kapja majd a havi félmillió forinttal járó címet – írja a Bors. Portisch Lajos szerint egy 14 fős listán szereplő nevekre kellett szavazniuk, de maga a szavazás korrekt módon folyt.

Schmittre hatan szavaztak, Magyar Zoltánra ketten. Másik két szavazó tartózkodott, az Izraelben élő Keleti Ágnes pedig nem vett részt a szavazásban"

Gratulálok Shitt elvtárs.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 20:12:57

@Hurka Kolbász:

Akasztás nem lesz??? Te valami fideszes bérkommentelő lehetsz, hogy a gonosz Schmitt nálad ilyen könnyen megúszná...

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 20:15:32

@bölcsbagoly:

" furcsa vizsgák lehettek felétek, meg laborok, ahol nem beszélni hanem írni kellett" - ja, laboron te beszeltel? Jegyzokonyvedet is szoban adtad elo? A laborjegyzokonyvet osszeszedte es darabokra cincaltak felev vegen a gyakorlatvezetok. Laborok elejen a zh-kat szoban abszolvaltad? Vizsgak es szigorlatok elott a beugro? Irasban. Emellett rengeteg vizsga is volt irasban. Persze szofoso bolcseszeknel lehet hablatyolni. De meg a Magyarorszagon vilaghiru ELTE jogi karan is rengeteg vizsga irasbeli. Egy videki jogi karon tobb a szobeli vizsga es szigorlat, mint az ELTE-n. Szoval mindenutt kibukik a primitivseg elobb vagy utobb, a rossz helyesiras, a muveletlenseg partallastol fuggetlenul nem egy ereny.
Te ugye nem jartal egyetemre? De nem baj, ehhez nem kell diploma, 8 altalanos utan illik tudni korulbelul helyesen irni. Neha barki tevedhet. Schmittpali azert tendenciozusan hibazott, ez egy aLamelnoknel picit gaz.

"Mellesleg, a helyesírás egy eszköz a kommunikációban s nem önálló cél! Különben miért is változnak meglehetősen gyakran a szabályai?" - te mar altalanos iskolaban is erre hivatkoztal, amikor bukasra alltal a rossz helyesirasod miatt? Az allamfo szo irasat azert nem valtoztatjak olyan gyakran a szabalyzat szerkesztoi. Skiccpali nem egy szot baszott el, hanem eleg gyakori volt nala a helyesiras leszarasa.

"Jelentős méretű sznobságra vall a műveltség kizárólagos kritériumának tartani." - nem sznobsag, ez szerintem elvarhato egy 8 altalanost vegzett embertol, de egy erettsegizettol mindenkeppen. Hangsulyozom, eliras, elutes, tevedes, megbicsaklas, alkalmi hiba sot meg kisebb merteku szabalytudas hianya is belefer nalam. Van jogasz ismerosom, aki eleg hulyen fogalmaz, sokat tevesztett, tolem kerdezte neha, hogy egybe vagy kulon kell-e irni bizonyos dolgokat, nem haraptam le a fejet, mert mellette nem volt egy pokhendi faszarcu majom, beismerte a hibajat.
Es itt el is erkeztunk ahhoz, hogy nem a muveltseg kizarolagos kriteriuma a helyesiras. Pl. szerintem az sokkal fontosabb es ez mar nem is muveltseg, hanem becsulet dolga, hogy az illeto ne hamisitson doktori ertekezest, ne valtogassa elvtelenul a politikai oldalakat, ne legyen besugo. Es a tobbi.

Igen, bizony, Skiccplaginal nem a helyesiras az egyetlen gond, hanem ugy altalaban amit csinalt, nem csinalt es letagadott az eleteben. Neki semmilyen szerepet nem lett volna szabad osztani a politikaban. Az MSZP is oszeszurte vele a levet anno, mint regi jo elvtarssal. Aztan a Fideszhez nyalt be. Ne a partallas a baj vele, bar azt is valtogatta, mint mas a gatyajat.
Tudom, Magyarorszagon jellemzoen nem erzik a kozszereplok hogy mikor diszkreditalodtak es emiatt mindig tultoljak a dolgokat. De a sajat tabor mindent megbocsat. Fideszesek is a helyezkedos, konyoklos, masokat letaposo, ures fejjel mosolygo Bologato Janost, a sportoloiert ki nem allo sportvezetoi multat. A kommunista titkosszolgalati, parttitkari, pufajkas, besugo, okirathamisito, korrupt multat is (ezeket most nem Skiccplagira mondom, hanem ugy altalaban politikusokra). A Maszoposok, DK-sok ugyanigy mindent elneztek Gyurcsanynak meg Horn Gyufanak. Szamomra meg vannak olyan erkolcsi hibak, rettenetesen kinos helyzetek, amik menthetetlenek, amiktol felfordul a gyomrom.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 20:28:33

Legkozelebb a csapat gyurojat vagy a szertarost valasszak meg nemzet sportolojanak. Gondolom ok is ott ultek a kispadon az olimpian Schmitt aLamelnok ur mellett, tehat pont annyit tettek le az asztalra, mint o. Sot, meg disszertaciot se hamisitottak.

@csak egy néző: maga jelentkezett be a cimert... Nem mondhatom azt, hogy megdobbentett ez a hir. Valahogy tole ezt vartam. Aki egy eleten at ezt csinalja, konyokol, helyezkedik az miert valtozna meg? Es o ezt nem erzi kurvara kellemetlennek. En sose tudtam ilyen lenni, nem is leszek soha aLamelnok vagy sporttudomanyi doktor. Utobbi pont olyan elkepesztoen ostoban hangzik, mint a teologiai doktoratus.

csak egy néző 2014.11.22. 20:56:07

@aki mást mond az hazudik:
Csak szólok, hogy ne fáraszd magad ezzel a @bölcsbagoly: nevű idiótával. Azt hazudja, hogy ő "témavezető/opponens/doktori bizottsági tag", sőt biológus is.
De elég csak megnézni a hozzászólásait és kiderül, hogy csak egy agymosott az előző rendszerben is csak egy seggnyaló senki volt.

Kandabula 2014.11.24. 21:03:40

Igazán érdekelne, hogy nyalta be magát Orbánnál. Az valami fergeteges cirkuszi produkció lehetett. Vagy inkább csúszott, mint csiga a takonyban.

ubi1 2014.11.25. 10:53:19

@bagolynak űzenném Én mással honoráltnám meg neki az értékes tevékenységét

Kandabula 2014.11.27. 21:14:39

Hej, de genyó országban élünk! A nemzet sportolói eztán kinyalhatják a seggemet. Nyálas, gerinctelen banda.
süti beállítások módosítása