Mivel az internethez nem ért a nemzet pocakos focihuszára, egy fejléc nélküli papírfecnin üzen neki tündérország on-line népe. Ezen szépen fel van sorolva a nemzeti kormány minden jeles cselekedete, ami a hatalomban töltött évei alatt gyűlt össze a fülkeforradalomtól, a nem megszorítások minden lakosság által fizetett adóemeléséig. A legérdekesebb azonban az utolsó lap, amelyen rövid összegzés olvasható: “Takarodj!”

Hozzászokhatott már turulmadár országa a folyamatos háborúhoz. Ennek a jegyében talált neki mindig Orbán Viktor ellenséget, aki ha nem is létezett, de legalább lehetett neki kokit és sallert osztogatni. Arra is kiváló volt az ilyen láthatatlan ellenfél, az ellene folyó harc jegyében úgy tűnjön, mintha egyedül Orbán Viktor lenne képes megvédeni tőle, a nem létezőtől, a jobban teljesítés rezsicsökkentését.

Orbán Viktor választási ígéretében világosan megfogalmazta, a szabadságharc folytatódik. Nem köntörfalazott, egyértelműen kijelentette ezt. Akkor még nem igazán értette senki ez a valóságban mit is jelent. Még két választást kellett neki megnyernie ahhoz, a számára törvényesített lejtős pálya kétharmados előnyével, egyre többen lássák meg mit is jelent ez a valóságban. Folytatja az adóemelést, azt ha kell továbbra is személyre szabja azzal szemben, aki ellent mond neki, vagy csak kritizálja. Folytatja a haverok zsebének a közpénzből való további feltöltését. Csökkenti az oktatásra szánt pénzt, ott a továbbiakban az alacsonyan képzett szakmunkásokból akar közmunkást csinálni. Emeli az élelmiszer Áfáját, de csak olyan sunyi módon, élelmiszer biztonsági hozzájárulásnak álcázva. Meg akarja adóztatni az internetet, de itt kap egy tockost. Viszont nem hátrál, és visszaüt. Megemel mást. Az E útdíjat kiterjeszti a buszokra, a Békemenetre jövök ez alól persze kivételek. Tovább építi a stadionokat, erre nem sajnál semmit. Ezen a héten viszont nem adja át a Várkert bazárt, de felújítja a parlamenti irodáját, mert az jár neki, ha már majd a várba akar költözni.

De folytatódik a szabadságharc minden fronton. A magyar nyelv törvényei szerinti adózás nem tűri el a kritikát senkitől, még egy szövetségestől sem, bármekkora legyen is az. És ha az érintett elnök asszony nem is érti a hozzá intézett kérdést a nyelvi hiányossága miatt, akkor őt bizony meg kell védeni az ellene indult támadással szemben. Nagy bukta lenne, ha a nagyasszony elkezdene beszélni, azt értené mindenki tolmács nélkül is, itthon mindenképpen.

És le kell győzni a bankokat is, az ellenük folyó harc nem állhat le egy percre sem. Meg kell őket továbbra is adóztatni, nem baj ha azt azok áthárítják, erről legalább lehet mélyen hallgatni. A devizásokat is meg kell segíteni a bankokkal szemben, ha már öt évig voltak hitegetve. Ez az idő azonban pont elég volt arra, a Fideszhez közelállók, és az egykulcsos adó nyertesei kedvező áron szabadulhassanak meg a hitelüktől, így ők már nyertek ebben a harcban. Most azokon van a sor, akik elhitték a Fidesz ígéretét az átváltásról, meg az árfolyamról. Közben elvesztették a munkájukat, vagy csökkent a bérük, ha meg nem csökkent, több adót fizetnek mint az előző két generációjuk együtt. Most értük is harcolni kell. Nekik kevés volt az előző ciklus elején a Kósa-Rogán-Szíjjártó nyilatkozat, ami megemelte e törlesztőrészletüket. Ehhez még kellett a forint további gyengítése is. És most érkezett el pont az alkalom a számukra, most megszabadulhatnak a magas törlesztőtől. És ez csak másfélszer lesz nagyobb, mint ami az előző kormány ideje alatt volt. Ez nehéz harc volt, és azt meg kell érteni, ilyenkor van veszteség is. Úgy azért egy kicsit lehet rajta széoíteni, ha rá lehet fogni a veszteséget a hitelt felvevőn kívül, a kormány irányította Kúriára.

Minden hitelt felvevő tudja a hitel kockázatát, csak azt nem tudja, egy olyan kormány jön, aki a szabadságharc nevében lopja szét az országot a maga javára. Azt sem tudja előre az ember, egy olyan ember kerül majd hatalomra, aki gátlástalanul hazudik, és szemrebbenés nélkül ellopja a jövőt másoktól csak azért, neki és az őt követőknek jobb legyen a sorsa. Pedig egyszer azt jelentette ki Orbán Viktor:” Az a miniszterelnök, akinek a kormányzása alatt az euró háromszáz forint felé emelkedik, alkalmatlan a kormányzásra.” Végül is rá ez nem vonatkozik, ő már királynak képzeli magát régóta.

Már régóta nincs szó, rezsicsökkentésről. Már régóta nincs szó a munka becsületéről. Nem is lehet ott, ahol a közmunka jelenti a megoldást. Már régóta nincs szó jobban teljesítésről. Adóemelésről, stadionépítésről, szabadságharcról, korrupcióról van szó elég régóta, de sokan ezt csak most veszik észre. Meg azt, Orbán Viktor szabadságharca egyre szélesebb rétegnek veszi el a jövedelme egy részét az adóemelésekkel, és ezt egyre szűkebb csapatnak, a hozzá hű haveroknak osztja újra. Viszont lassan egyre többen unják meg Orbán Viktor szabadságharcának ezt a formáját, és fejezik ki ellene a nem tetszésüket. Ahogy a hatalom egyre jobban kezdi kimutatni valódi célját, és veti le álarcát, annál több emberben dereng fel a felismerés, nagyon át lett verve ezzel a szabadságharcos, nemzeti, keresztény, konzervatív maszlaggal. És most már arra is kezd ráeszmélni a sok átvert elme, a változásról saját maga is tehet. És ha kell, ezért megmozdulni is hajlandó. BANDITA. 

Címkék: nemzet mutyi szabadságharc menj Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr586897131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.14. 18:48:52

Itt az idő választani: nem túl jó kormány vagy idegen megszállás. A ballibek a megszállók mellett vannak.

nandras01 2014.11.15. 22:04:06

@maxval birca hozzászóló:
és mégis, ki a lófasz akar megszállni bennünket?
(nem, még az oroszok sem...)

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.16. 07:52:07

@nandras01:

A megszállás manapság nem úgy megy, hogy katonai egységek jelennek meg.

nandras01 2014.11.16. 23:50:34

@maxval birca hozzászóló:
tudom, a bankárok, a gonosz multik, a zeu, a tudjukkik, nomeg a gyurcsány.
ja, és a hanyatló nyugat :)

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.17. 05:43:19

@nandras01:

Manapság csak végső esetben szokás bombázni, ha nem vettted volna észre.
süti beállítások módosítása