Az utóbbi időben nyilvánosságra került Fidesz vezetők vagyongyarapodása kizárólag tisztességes munkájuk által elért eredmény. Aki mást feltételez az választhat a hazaáruló külföldi ügynök, balliberális gyurcsányista, nemzetietlen rezsitagadó, profitéhes bankimádó, multik szekerét toló bérenc, és hasonló jelzők közül. Vegye mindenki tudomásul, a kormánypárt vezető politikusainak is joga van a lakhatáshoz, a stadionhoz, a hétvégi házhoz, a trafikhoz, a mutyihoz. És ezekből akár többel is rendelkezhet, hiszen nekik is van családjuk, gyerekeik, feleségük, haverjaik.

A tehetségére, szorgalmára, kitartására építő vállalkozó adózó, vagy bérből és fizetésből élő felfogni nem tudja, milyen nehéz a mai kétharmados kormánypárti politika berkein beül a megélhetés. Ott van mindjárt például a legmagasabb Áfa kulcs, amit nehéz szívvel szavaztak meg két alaptörvény módosítás közben, a harminc új adófajtával együtt, az ugyanúgy megnehezíti az ő életüket is. Ehhez még hozzájön a törvénygyártás nehéz feladata, ahol nem mindegy mennyiszer kell módosítani egy beadványon, amíg az megfelel a személyre szabás feltételeinek a piac újraosztásában. És ezt is úgy kell megcsinálniuk, az átlagpolgár ne vegye észre a gazdaság kormánypárti érdekek szerinti bekebelezését. Ott van még a rengeteg állampapír kibocsájtás magas kamatra, mert kell a pénz a stadionokra. A felsőoktatásból is ki kell vonni egy halom lóvét, hiszen nem jó a túl sok okos ember, főleg ha az szegény családból akar továbbtanulni. Az egészségügyet is ingyenessé kell tenni, csak éppen fizetni kelljen érte a szavazóknak, még ha nincs is jövedelme. Az államadósságot is csökkenteni kell, nem baj ha az közben növekszik, azt úgyis az adózók fizetik ki. Ezeknek a lelki terhét kell ma egy kormánypárti politikusnak magával cipelni, közben azon is lehet magában elmélkedni, ez őt is ugyanúgy érinti, mint aki szerintük meg tud élni havi negyvenhétezerből. Nagy teher ez tündérország háza táján a kolbászból font kerítés turulmadaras keresztény konzervatív ege alatt.

Ilyen feltételek között bizony nagyon nehéz ma némelyik vezető kormánypárti politikus élete, és megélhetése. nincs is ideje a saját vagyon megszerzésére, annak gyarapítására.A frakció vezetője például nem is tudja mekkora a lakása, melyik is az övé, vagy Cilikéé, mikor lett az nagyobb, és mekkora a személyzete, aki viszi a félmillás pelenkatartó táskát utána a parlamentbe ha az nem kell az asszonynak. Egy frissen kinevezett külügyminiszternek is családi segítség kell a számára megfelelő méretű otthon megvásárlásához, neki a közfeladat elveszi minden idejét az ehhez megfelelő jövedelem megszerzésétől. Hiszen fiatal emberként eddig is fontos feladata volt mint miniszterelnöki pincsi kutya. Vagy a kormánypárt alelnöke sem aludhat akárhol ha éppen leértékeli a forintot, vagy Floridába küldi a képviselő testülete arra érdemes tagjait. Mégsem rohangálhat keresztül a fél országon ha éppen álomra akarja hajtani húsz százalékban meghatározott buciját, neki a felesége biztosít megfelelő otthont a fővárosban. Csak tisztítsa ki maga után a medencét, ami házhoz tartozik. Maga a miniszterelnök sem hivalkodik a vidéki házával, ami mellett ott rontja a kilátást egy oda nem illő háromezer férőhelyes stadion.

Arról már nem is beszél az ellenzéki sajtó, mivel ilyen áldozatokat hoz a kormánypárti politikusok családja a kétharmad hatalomban maradásához, számukra azért mekkora teher lehet ezen ingatlanok folyamatos fenntartása. Mindenki annyit ér ahol lakik, de a számlákat azért az ilyen helyen is ki kell fizetni. Ez mindenkire vonatkozik. Ahogy az is, ezen politikusoknak milyen szerencséjük van a családjukkal, aki ilyen módon tudják támogatni őket a nemzet felemelkedéséért vívott harcukban. Szegényeknek ha csak a saját jövedelmük lenne a megélhetésre, meg a család, a gyerekek eltartására, biztos meglátszana a munkájukon a mindennapi megélhetés gondja, ami nagyon nyomasztaná őket. Szerencsére van feleség, szülő, barát, haver, aki gondoskodik róluk. Így aki az adózók pénzéből él, az átlátható módon tudja igazolni a mindennapi megélhetését.

Ezért is arcátlan rágalom az olyan feltételezés, a kormánypárti politikusok herdálják a közpénzt, vagy azt maguk rakják zsebre. Kapnak annyi segítséget a családtól, ilyen módszerhez nekik nem kell folyamodni. Meg aztán megmondta Mészáros Lőrinc, aki ugyan nem politikus, csak gyorsan lett milliárdos, a vagyonához a jóistennek, a szerencsének, és Orbán Viktornak tartozik köszönettel. A kormánypárti politikusok keresztények, szerencsés a családjuk, és ők is ismerik Orbán Viktort. Aki ebből párhuzamot von a közpénzhez, az galád ellenzéki, kormánypárti ilyet nem tesz. Még maga Orbán Viktor sem rendelkezik saját vagyonnal, nála is a feleség az eltartó, nála van a föld, a házak, a cégek, és még a barátok segítenek neki. Mikor stadiont raktak a háza mellé ,akkor is hiába tiltakozott, az erőszakos vállalkozók ezt nem vették figyelembe, és mégis csak oda építették fel azt, az út túlsó oldalára, eltakarva előle a kilátást. Erre azért nem lehet azt mondani, Orbán Viktor hozzányúlt a közpénzhez, hisezn neki is a család segít. Így nyugodtan szabádságharcolhat. BANDITA.

Címkék: közpénz vagyon Fidesz Rogán Kósa Szíjjártó Peti

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr956776927

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.10. 15:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2014.10.10. 18:41:38

egy apró kis kiigazítás:
"Meg aztán megmondta Mészáros Lőrinc, aki ugyan nem politikus"
mivel a fent említett úriember(?) a milliárdosság mellett polgármester is, így joggal tekinthető politikusnak.
igaz, akár politikus, akár nem, bizony az marad ami- egy különösen undorító patkány.

Göntér László 2014.10.11. 15:05:42

A " pénz olvasva, az asszony verve jó". Ki meri azt állítani, hogy a FIDESZ politikusai verik a feleségüket? Igaz, hogy a pénzt sem olvassák! Ha valaki ezt mégis megteszi, így ártatlan csodálkozásuk teljesen érthető lesz.

kvadrillio 2014.10.11. 15:17:25

ráadásul szerinte, avagy viktorka szerint, ELSŐDLEGESEN A CIGÁNYOK A TARTALÉK-MUNKAERŐK MAGYARORSZÁGON ! MÁRMINT, HA A JÖVŐBEN SZÜKSÉG LESZ BÁRMILYEN MUNKAERŐRE !

...NEMÁÁÁM...A 2 MILLIÓS ÉVEK ÓTA MUNKÁTKERESŐ, ESETLEG 2-3 DIPLOMÁS MAGYAR EMBÖRKE !

eszem-fasom megállt......pont.

kvadrillio 2014.10.11. 15:20:50

@kvadrillio: "A kormányfő nyilatkozatában megerősítette, hogy az európai - és a hamarosan Magyarországon is jelentkező - munkaerőhiányra nem a bevándorlást, hanem a rejtett tartalékok mozgósítását tartja a helyes erkölcsi megoldásnak, márpedig Európa és benne Magyarország legnagyobb rejtett tartaléka szerinte a roma közösség. 'Ha nekünk képzett (...) sok százezres munkaerőpiacra lesz szükségünk, akkor elsőként a Magyarországon élő roma közösség képzésével, oktatásával, nevelésével, munkaerő-piaci részvételre való felkészítésével kell foglalkoznunk' - közölte."

beszaráááááááás !!!!! :o)

akik meg 5-6 éve állnak sorban munkáért A munkaközvetítő hivatalnak csúfoltak előtt , NU, AZOK LE VANNAK SZARVA !!!

kvadrillio 2014.10.11. 15:21:54

...persze romaközösség előtt is tud viktorka OLTÁRI NAGYOT HAZUDNI !

csak egy néző 2014.10.11. 15:44:59

"Meg aztán megmondta Mészáros Lőrinc, aki ugyan nem politikus, csak gyorsan lett milliárdos, a vagyonához a jóistennek, a szerencsének, és Orbán Viktornak tartozik köszönettel."

No meg a milliárdokkal.

STIRLITZ 2014.10.11. 16:10:04

Én nem tartom nagykorú felnőtt embernek azokat, akik simán elhiszik a Fidesz propaganda azon mondatait, hogy minden pártemberük tisztességes munkával szerezte vagyonát. Hagyjuk már. A kis szarházi Szíjjártó például, hogy a p..csába szerzett százmilliókat 35 éves korára? Tisztességes munkával? Azt sem tudja mi az. És most majd újra ezeket választja az ország, mert hogy ők a jó hazafiak, akik törődnek a néppel. Mert rezsit csökkentenek. Röhej, hogy mennyien beszopják. Tragédia, mennyire sok az idióta. De az is kérdés, hogy miért nyernek folyton? Íme egy válasz rá:

koznaplo.blog.hu/2014/10/11/a_korlatolt_kicsinyes_ratarti_es_konok_szittya_esete_a_demokraciaval

Netuddki. 2014.10.11. 16:41:28

@kvadrillio: Mégis mit vártál? A sok cigány el lesz szállítva a szavazóurnákig meg vissza. Az orbán meg azért udvarol nekik, hogy a fideszes jelöltre szavazzanak. Aztán 4 évig megint el lesznek felejtve...

[megmondoember] 2014.10.11. 18:56:40

Balga az aki efelett moralizál, és nem pedig levonja a tanulságot, és nem áll neki maga is ugyanígy kihasználni a hülye polgártársait. Mert ha utóbbiak a hülyeségükkel és a többségükkel az ő nyakába is odaültették ezt a tolvaj, hazug bandát, mert nekik nyilván erre van szükségük, akkor igazán nem lenne szép tőle ha nem adná meg maga is ugyanezt a buta segg plebsznek, amire az vágyik.

Mr. Waszabi 2014.10.11. 19:46:15

Nem az a szomorú abban, amit a politikusokról írtál. Ők egy réteg, mindig is voltak, amióta itt demokrácia van. Meg a havrok, nekéje-nakája. Ezt már Mikszáth is megírta '32-ben, sőt, már a kiegyezés korszakában divat volt.
A szomorú az, hogy a magyar választók tekintélyes hányada legitimálta azt, ami 2010-ben kezdődött - gyávaságát, szarfaszúságát, azaz végső soron hazaárulását mutatja e népnek. Hogy a másik zsírján kíván inkább élősködni - azaz, kommunisták is akár - mégha tudattalanul is-, ha saját érdekeik ezt követelik. Ezért lehet itt meg minden disznóság, államilag is. Szét kell hullania ennek a szarfaszú társaságnak, amely magát ma önhitten és nagy arcúan nemzetnek nevezi, be kel kapnia az elefántfszt ahhoz, hogy rádöbbenjen - csak is az egyes ember erkölcse révén lehet másik, jobb világot teremteni, másképp nem.

profilo 2014.10.11. 19:46:43

@STIRLITZ:

Kérem szépen,itt demokrácia van és minden szavazópolgár voksa ugyanannyit ér.
Még egy idiótáé is.
Azt ugye nem kell magyaráznom,hogy neked,demokrataként,egy feladatod van,hogy meggyőzd az idiótákat döntésük hibás voltáról.
Szép és kemény feladat.Hogy haladsz ezzel?

kvadrillio 2014.10.11. 21:13:27

MAJD AKKOR SAVAZOK A FINESZRE, HA GERINCSÉRVVEL 1 NAP ALATT ORVOSHOZ JUTOK ÉS NEM DECEMBER 19-RE KAPOK IDŐPONTOT EGY AUG. 19-TŐL TARTÓ NAGYON FÁJDALMAS GERINCSÉRVES BETEGSÉGRE !
BAZDMEGFIDESZ A KURVA ANYÁDAT !!!

kvadrillio 2014.10.11. 21:14:12

A MUN KÁSPÁRTRA SAVAZOK ! :o)))))))))

kvadrillio 2014.10.11. 21:16:04

@profilo: HA A FIN ESZRE NEM SAVAZ SENKI, AKKOR ANNYIT IS ÉR ! :o)

Nemján Sándor (törölt) 2014.10.11. 23:32:43

irigy kommunisták vagytok

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.12. 08:18:33

Ezt választotta a magyar nép. Aki ilyen idióta és rájuk szavazott, az megérdemli amit kap.
A sok tartózkodó szintén, mert hagyta hogy becsapott birkák döntsenek helyette.

A szar, velejéig szintén korrupt balfasz ellenzék meg menjen a picsába, a szoci múmiák tűnjenek el, mert ők a legfőbb okai annak hogy nincs normális ellenzék.

MAGYARORSZÁG MEGÉRDEMLI!

bandinyúl 2014.10.12. 09:26:10

Csak egy legényt mutasson valaki a narancsosok közül aki saját kezével és munkájával kereste meg nem kis vagyonát.
Amit ezek művelnek az az álszentségnek és a pofátlanságnak a legmagasabb foka.Essenek le az uborka fárol,minél előbb

Albert Bundy 2014.10.12. 09:33:22

Jól írsz bandita, gratula!

Kanázsvára 2014.10.12. 10:34:52

@nandras01:
Vitéz Felcsúti Mészáros Patkány, született Nagy Vezír...

moloy 2014.10.12. 10:47:05

Ezek a kurva Fideszesek nem átallották felemelni az Áfát 25-ről 27%-ra, de még a jövedelemadót is csökkentették 18/36%-ról 16%-ra. És még jól kib@..-tak a néppel a villany, gáz, stb. több, mint 20%-os csökkentésével.

moloy 2014.10.12. 10:55:46

@kvadrillio:
Te, ak meg 5-6 éve áll sorban munkáért, hogyan akar dolgozni, HA GERINCSÉRVVEL csak DECEMBErben tud eljutni orvoshoz?
A Fidesz kurva anyja, honnan jött? Családi kapcsolatodból ismerős?

sanyix 2014.10.12. 11:21:04

@STIRLITZ: pedig ez pont olyan mint amikor egyesek elhiszik hogy a ballibsik tisztességes munkával szerezték ;)

midnight coder 2014.10.12. 11:55:01

A gond az, hogy sem nálunk, sem európában annyira nem lesz nagy szükség a következő 30 évben. Ahogy az ipar ment ki Európából az előző 20 évben Kínába, ma úgy megy ki a szolgáltatás (Pl. szoftverfejlesztés) Indiába.

Kerek négyszög 2014.10.12. 14:07:33

@moloy:

"de még a jövedelemadót is csökkentették 18/36%-ról 16%-ra. És még jól kib@..-tak a néppel a villany, gáz, stb. több, mint 20%-os csökkentésével. "

A jövedelemadó csökkenés be is következett a 10% leggazdagabbnál (fidesz és holdudvara), ugyanakkor a legszegényebbekbe (90%) jól belerugtak, ők pórul jártak.

Kommunista rezsicsökkentés? Pár év múlva lehet pislogni a közműszolgáltatók elmaradó beruházásainak következményei hatására. Vagy jön a gyakori áram és gázkimaradás, vagy lehet visszapótolni a rezsicsökkentést igen gyorsan.

Kerek négyszög 2014.10.12. 14:09:53

Senki nem gondolja már, hogy Mészáros Lőrinc, ez az értelmesen beszélni sem tudó figura képes volt ilyen gyorsan meggazdagodni. Ő egy stróman Orbán milliárdjai részére.

sanyix 2014.10.12. 14:19:21

@moloy: "tak a néppel a villany, gáz, stb. több, mint 20%-os csökkentésével"

Meg az összes többi hasonló arányú áremelésével :)
süti beállítások módosítása