A világ még nem készült fel tündérország pocakos focihuszárnak magasan szárnyaló, turulmadaras, kétharmados, stadionalapú jobban teljesítésére. Az a kétmillió rezsicsökkentési örömtáncot járó, trafikban vásárló, nem magánnyugdíjas, nemzeti egységes választó ért minden autonómiával kapcsolatos értekezést, és ezért béke menetelni is kész, ha ezt a lengyel barátok, vagy az ukrán szomszédok nem tudják felfogni. Hogy jön a világ közvéleménye ahhoz, egyáltalán kétségbe vonja annak a szavát, aki az Európai Néppárt vezetője szerint még nem hazudott az országa népének, hanem gondos okfejtéssel terelgeti őket a havi negyvenhétezerből megalapozott gazdasági növekedés államadósság csökkenésén.

Orbán Viktor még egyetlen kijelentése vélt tévedését sem volt hajlandó személyesen megvédeni, esetleg bármilyen értelmezési magyarázatot adni rá. Erre mindig fel tudja használni az általa irányított állami gépezet, vagy minisztérium talpnyalóit, neki nagy bátorság kellene ahhoz ezt megtegye, azzal pedig elég gyéren rendelkezik. Általában az a vége a dolognak, a magyaroknak és magának tiszteletet követelő újraválasztott kétharmados mindig jól mondta el azt amiről beszélt, a többi az csak a megértésen múlik. És pont, nincs tovább vita. Törvényesíti is a kijelentését, ha kell az alaptörvénybe is beírja, de arra képtelen a nemzet egykori KISZ-titkári tisztviselője beismerjen bármekkora baklövést. Az pedig végképp elképzelhetetlen, a személyes döntésén változtasson, abból engedjen. De az sem valószínű, bármilyen cselekedetéről ami a társadalomra, vagy az országra is kihatással van, bárkivel is konzultáljon, vagy meghallgasson egyáltalán bármilyen más véleményt is.

Ha mégis előfordul a nemzetközi közvéleményben olyan reakció, ami nem érti a miniszterelnök szavainak jelentését, vagy annak más értelmet ad a saját szemszögéből, az sokszor szabadságharcra ad okot a nemzet gyorsnaszádját vezető, kokit és sallert osztogató volt komcsijának. Innen ez támadás a nemzeti szuverenitás, és a törvényesen megválasztott kormány ellen. Pedig csak arról van szó, ne beszéljen már senki nagy baromságokat, vagy ne tegye lehetővé baltás gyilkosok szabadon engedését. Lehet törvényes az ilyen tette, de morálisan nagyon kifogásolható, etikailag teljesen elfogadhatatlan. Az nem lehet szempont, valaki az ilyen szabadon engedést busásan megfizeti Orbán Viktor vezette országnak, ahol ezzel nagyon sokan nem is értenek egyet. Ez végül is soha sincs beismerve, de Orbán Viktor akkor is csak a hozzájárulását adta a gyilkos elengedéséhez, utána mindig más állt a nyilvánosság elé, és próbálta eladni az eladhatatlant.

Az utóbbi hazai feléje lejtő pályán megszerzett győzelme azonban kicsit még jobban elhomályosította amúgy is elborult elméjét a kertje végében stadionnal rendelkezőnek. Azóta világpolitikai tényezőnek gondolja magát, hiszen egyedül neki sikerült a demokrácia látszatával szinte korlátlan hatalmat megszerezni egy ország felett. Lehetne arról beszélni ezt milyen trükkökkel, és milyen módszerrel tette. Azt azonban nem lehet kétségbe vonni, minden szabályos, minden megfelel az általa hozott törvényeknek. És ezek az ország törvényei, amit a parlamentje hozott, és nem lehet vitatni az ottani módszereket sem, legfeljebb nem egyetérteni vele. De a változtatás lehetősége most egy időre elúszott, attól függetlenül, hogy ebben elég sok csalás és hazudozás volt benne.

Ettől a győzelemtől, amihez a határon túl élő, általa állampolgárságot kapott választóknak is elég nagy mértékben köszönhet, arra gondol tündérország kormányzója, neki is van beleszólása az ő életükbe. Méghozzá abban a formában, szinte követeli attól az országtól azokat a jogokat ami szerinte jár nekik, ahol a nem honi állampolgárai élnek a nemzeti egységnek. Sajátos felfogás ez egy olyan mélységesen buta elmétől, amelyik úgy gondolkozik a külhoni szavazatról, ha az következmények nélkül eldöntheti az itthoni adókat , béreket, nem megszorításokat, akkor neki is bele kell szólni, a hazájában hogy bánjanak vele. Végül is az Orbán Viktor számára sincs ennek következménye, és nagyon jól hangzik, mikor megvédeni látszik azt, aki lehet ebből nem is kér. Ha meg nem sikerül, legfeljebb gyáván bekussol, majd más megmagyarázza. Ezen az alapon nyugodtan kérhetné Orbán Viktor a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok nevében a brit miniszterelnöktől, az ott dolgozó magyaroknak fonjanak a házuk köré kolbászból kerítést, mert tündérországban bizony ilyen körülmények között dolgoznak a munkavállalók. És örüljön a szigetország, hogy két hazai stadionépítés között annyi magyar segíti a gaz kapitalista fejlődésüket. Hiszen itthon minden egyre jobban teljesít. Hazai viszonylatban már csak egy lépés választja el a gátlástalan kormánykommunikációt, ilyen magyarázatot adjanak a nagyszámú külföldön dolgozók létszámára.

Meg is lehet érteni, milyen nehéz ilyen körülmények között Orbán Viktornak egy országot irányítani. Annyi még itt az ellopni való, amit gazdasági növekedésnek kell beállítani. Van még olyan terület a gazdaságban, ami még nem tartozik a kormánypárt haveri érdekeltségébe, ezeket még át kell oda játszani. Az uniós pénzeket sem szabad csak úgy fejlesztésre felhasználni, a kormányközeli érdekeltségeknek abból is meg kell kapni a megfelelő százalékot a saját hasznukra. Kell még építeni pár történelem hamisító emlékművet, kell néhány Horthy szobor, és utca is. Meg kell határozni a világpolitika irányát is, ehhez példát kell adni egy atomerőművel. Tovább kell csökkenteni a rezsit, a választó ezt szopja be a legjobban, a munkabér alacsony volta, meg a munkahelyek száma, ahol lehetne jól keresni, mert piaci alapon működnek, az nem érdekli. Tovább kell folytatni az érzelmi politizálást, és rettegni attól, egyszer a választó felfogja, nagyon át lett vágva a feje, sokkal többet fizetett azért azzal amit elvettek tőle, mint amit kapott érte cserébe. És nem is az volt ezért a hibás, akiről azt állította Orbán Viktor minden igyekezete. Akkora már kell legyen egy hely, ahova el lehet bújni, és az sem baj, ha annak a stadionja köré egy megélhetés is párosul. Ezt nehéz megérteni? BANDITA.

Címkék: kormány autonómia Fidesz Orbán Viktor ukrán lengyel

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr876169891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saci02 2014.05.16. 08:38:37

Nyugalom!!! Csak az osszelapatolt szarhegy kezd feldolni....

Gábor2000 2014.05.16. 08:45:20

Rendkívül buta demagóg szöveg.
Arra mindenképpen jó, hogy szép lassan kialakuljon majd a harmadik kétharmad is. Gratulálok, csak így tovább.

Dr.Korász 2014.05.16. 08:50:41

Szanalmas, low end poszt. A kobanyai prolik biztosan boszen bologatnak a soraidat olvasva. Amig az Orban-ellenes hangok ilyen szinvonalalan semmik, addig nincs mitol tartania a kormanynak.

Gratulalok, megerositettel abban, hogy jol dontottem, amikor a Fideszre szavaztam. Abbol a szellemisegbol, amit te es HVG-s, indexes szabadelvu barataid kepviselnek, koszonom, nem kerek.

angyalföldi partizán 2014.05.16. 08:57:41

@Dr.Korász: én szeretem ezeket a posztokat.
amúgy Béla vagyok,87 éves volt munkásőr + mongol idióta.

Melee 2014.05.16. 09:07:53

@Dr.Korász: Megértelek. Abban a szabadelvű világban amit az általad felsoroltak is képviselnek - szemben a választottaddal - gondolkodni kell, és felelősséget vállalni önmagunkért. Megértem, hogy ez számodra terhes és kínos, emiatt választod a tehermentesítő, szocializmusra hajazó polgárinak hazudott rendszert, mert az mentesít a gondolkodás terhe, és a felelősségvállalás kínja alól.

mikerbiker 2014.05.16. 09:14:14

Szánalmas,felesleges,gulifillérbaszó. Ez a véleményem.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 09:21:39

Bizos nagyon nehéz a Viktornak, de én a ballereket mégis valahogy jobban szánom.

A Szupergonosz Nap 2014.05.16. 09:29:54

@Dr.Korász: Atyavilág... remélem azért feltűnt, hogy a világ nyugati részén mindenki a fejét foga a fidesz (szigorúan kisbetűvel) húzásaitól. De gondolom ők is a kőbányai lakótelepek sikátoraiban nevelkedtek. Na mindegy.
"Ecce homo"...aki képes benézni a demagóg-atyáskodó-populista füstbombákat és/vagy a haveri kör tagja és kapott egy csontot a levesből. Javaslom, hogy 4 év múlva is legyen ennyire eltökélt, mert lehet, hogy Maga lesz az egyetlen szavazójuk.

(Amúgy a "Dr. Korász" névben a "dr" remélem csak valami öntömjénező fricska, mert ha ilyen embernek adnak doktori címet, akkor én azonnal kérek kettőt.)

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 09:36:02

@A Szupergonosz Nap: 'Atyavilág... remélem azért feltűnt, hogy a világ nyugati részén mindenki a fejét foga a fidesz (szigorúan kisbetűvel) húzásaitól.'

-mondják a hazai kommunisták és liberálisok

A valóság:

www.portfolio.hu/gazdasag/kiderult_kik_lepnenek_ki_az_eu-bol.198919.html

micsoda? 2014.05.16. 09:45:40

Ami azt illeti minden sorával egyetértek a poszt íróval. Rezsicsökkentés? Jó pár éve tudtam venni hűtőszekrényt, most jó lenne egy mosógép, már nem tudom megvenni. Egyre nehezebb a megélhetést, és a megélhetés nem csak a zabálást jelenti. Orbán Viktor és kormánya csak mondja a magáét, és nem figyel arra, hogy mit mondunk mi. Az idős 80 év körüli nyugdíjasok hiába kérik, hogy jobban emeljék a nyugdíjukat mint az átlag, vagy legalábbis tegyenek különbséget, oda se neki.
Igen, ha ez a poszt rossz, akkor milyen a Kossuth rádió állandó "Magyarország jobban teljesít" eredményét publikáló hírműsor?
Hol van még egy olyan ország ahol állandóan csak a jót sugározz a média? Na hol?:)

Dr.Korász 2014.05.16. 09:51:35

@Melee: Orulok, hogy a poszt megtalalta a celcsoportjat. En Istvan vagyok, 30 eves, felsovezeto egy amerikai multinal, es kereszteny...WTF

Dr.Korász 2014.05.16. 09:55:10

@A Szupergonosz Nap: Igen, feltunt, hogy a nyugati vilag liberalis hangadoi a fejuket fogjak. Tudom, a nyugati liberalizmus a demokracia kizarolagos letetemenyese. A demokraciat ok szartak, ok gyurtak es ok is diktaljak. A nyugati liberalisok nagyon jol tudjak, hogy mit szabad es mit nem. Nemet mondani, maskent csinalni nem lehet

micsoda? 2014.05.16. 09:56:45

Talán el kéne gondolkodni azon is a kétharmadnak, hogy minden szomszédunk neheztel ránk. Mindenki félreért minket. A lengyelek is csak azért barátok, mert nem a szomszédaink. Mint a családban. Az a szép, és jó anyós aki távol van:)

Szelid sunmalac 2014.05.16. 10:12:57

@Dr.Korász: Draga baratom! Dolgoztam mar par multinal, es eleg jol ismerem a magyarorszagi leanyvallaltaik szervezeti felepiteset, illetve azok vezetoit. Nem, bocsanat! "Vezetoit". Igy, idezojelben. Mert 30 evesen ha te felsovezeto vagy, akkor a tudasod es tapasztalatod alapjan legfeljebb egy mozdonynak lehetsz a felsovezetoje.
Egyebkent meg ket ok vezethetett ide: seggnyalas (ebben ugy latom egesz jo vagy), taposas (ebben is), kellett valami iranyithato hulye (ebben meg jobb). Hogy melyik volt a donto szempont, nem tudnam megmondani.

Szelid sunmalac 2014.05.16. 10:14:04

@Dr.Korász: Amerikai multinal felsovezeto, de szidja a nyugatot :)

Wahhhahahaha!!!!!

Azt ugye tudod, hogy a kedves vezetot ruhelli a multikat? A nyugatot meg meg inkabb...

tralalala 2014.05.16. 10:18:00

@micsoda?: úristen vége a világnak!

Nyilván ha vazelines seggel pucsítunk Brüsszel meg a "szomszédok" előtt, akkor ugye nem neheztelnek ránk, sőt meg is dicsérnek hogy milyen együttműködőek vagyunk, és mellesleg seggbebasznak.

Szerintem inkább álljunk ki az érdekeinkért, ők meg nehezteljenek.

Dr.Korász 2014.05.16. 10:19:17

@Szelid sunmalac: Ertem, hogy mirol beszelsz es svan alapja annak, amit mondasz, de durvan altalanositasz. OK, megint a foleny...am legyen.

Valojaban 40 eves vagyok, elgepeltem.

Mozdonyvezeto, ez tetszik!:-))

Dr.Korász 2014.05.16. 10:30:17

@Szelid sunmalac: Hianyzik belolem a behodolo szolgalelkuseg , mi? Igen, hamar az EU kuldi a penzeket, akkor nekunk kussolnunk kene. Hamar az USA (=NATO) garantalja a biztonsagunkat, akkor szervilis birkakent kene begetnunk Obama vilagot megmento szavait. Gondoljak a talpnyalo szocliberalisok idehaza. Koszi, nem.

Kedves Szelid Sunmalac, tudod, pont ez a szemleletbeli kulonbseg az, ami miatt ugy utaljatok Orbant.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 11:20:15

Pont leszarom a nk-i közvéleményt, ami persze korántsem olyan, ahogy azt a liberális sajtó szeretné eladni:

www.portfolio.hu/gazdasag/kiderult_kik_lepnenek_ki_az_eu-bol.198919.html

Szelid sunmalac 2014.05.16. 11:24:13

@Dr.Korász: Csakhogy amit te nem latsz (bar elvileg kene, ha mar egy multinal felsovezeto vagy), hogy mondjuk mashol pont nem ugy latjak a dolgokat, mint otthon. Neked sikerult bebeszelni, hogy allando haboru van, az EU tamad es behodolasrol beszelsz. Mikozben ha egy atlag mondjuk nemetet megkerdezel, akkor az otthon is tamogatja, akit lehet, meg a kulfoldieket is.
Azt viszont megkerdezik, hogy "ha egyszer Mo. az EU tagja, es reszesul a tamogatasokbol, reszt vesz a dontesekben, akkor miert ennyire ellenseges?" Nem szkeptikus, ellenseges!
A ketto kozott ugyanis hatalmas kulonbseg van, meg ha szivesen osszemossak is oket.

Szelid sunmalac 2014.05.16. 11:27:04

@Dr.Korász: Magyaran senkinek nem kell behodolni. Egy erdekszovetseg lenyege nem ez. De ha reszt veszel egy jatekban, akkor elfogadod a jatekszabalyokat, es nem olyan vagy, mint egy kisgyerek, aki mindig csak ami jo enki, azokat a szabalyokat elfogadja, ami nem, azt meg figyelmenkivul hagyja.
Gondolom vezetokent te is talalkoztal mar olyan emberekkel, akik allndoan kopkodnek a tobbiekre, mindig mindekivel bajuk van, mindenki hulye rajta kivul.
Mit is szoktal csinalni az ilyenekkel?
Lehet veluk egyutt dolgozni? Elosegitik, vagy hatraltatjak a munkat?

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 11:34:23

@Szelid sunmalac: www.portfolio.hu/gazdasag/kiderult_kik_lepnenek_ki_az_eu-bol.198919.html

'ha egy atlag mondjuk nemetet megkerdezel, akkor az otthon is tamogatja, akit lehet, meg a kulfoldieket is.'

- A németek EU pártibbak másoknál, bár nem tudom nekem ehhez mi közöm van.

- Európa lakosságának kb. 60%-ában annyian vagy többen utasítják el az EU-t mint itthon, pl. az osztrákoknál, cseheknél, hogy ne menjünk messzebbre.

Szóbal ez a hiszti szoclib médiamaszlag.

Szelid sunmalac 2014.05.16. 11:41:57

@Kón Bandit: Ha lenne lehetoseged, kerlek tajekozodj mar ott elo emberektol is!
A gorogk persze, hogy elutasitoak, mert megvontak toluk, amit eddig osszeloptak az EU-tol. Ciprus detto. Olyanok, mint a tucsok. Sokmillios traktort vett EU-s penzbol minden faszom kis juhasz, aztan hagyta elrohadni a gepeket, mert dolgozni veluk lusta. Csak hogy egy peldat mondjak. Az osztrakok koszonik szepen jol elvannak EU nelkul is, ugyanis nekik rafizetes es szarnak a tobbiekre. Mindig is szartak.
A cseheket majd annyira behulyitettek, mint a magyarokat, azok se latnak tovabb az orruknal.
A nemeteknek lenne a legnagyobb okuk kiugrani, de meglepo modon valahogy sokkal toleransabbak, mint azt barki gondolna. A fene se erti oket. En mar reg elkuldtem volna mindenkit a picsaba. Foleg a nagypofajuakat.

sas70 2014.05.16. 11:43:05

A kedves vezető már régóta magán viseli a diktátorok szinte minden jellemvonását, de igazán a következő négy évben fog ez kiteljesedni. Persze a kommunistákat is imádták, Kádárt is szentté avatták volna, ha hagyja.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 11:48:51

@Szelid sunmalac: Az hogy a magyarok v. Orbán EU ellenes szoclib hiszti, semmi más.

Lényeg, hogy az EU lakossága ugyanolyan v. nagyobb arányban elutasító az EUval mint Mo. Az EU választások meg átlag 40%-ot érdekelnek (szóban), szavazni ennyien se fognak.

A németek az EU legnagyobb befizetői, egyben legnagyobb haszonélvezői, teljesen érthető hogy ők az egyetlen nagy tagállam ahol az EU-t azt lehet mondani hogy szeretik. Meg a spanyol. Pedig tök más helyzetü 2 országról van szó.

doktor.dikhed 2014.05.16. 11:56:27

@Dr.Korász: Lázár közben büszkén mondja be a hírekbe, hogy magyar állampolgárokat károsít meg kapzsisága miatt.

Az ország ki lett árusítva az oroszoknak.

Hazaárulás minden sarkon.

Te meg büszke vagy rá, hogy a Fideszre szavaztál.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 12:11:27

@doktor.dikhed: 'Az ország ki lett árusítva az oroszoknak.'

- ? pontosan miről van szó?

'Te meg büszke vagy rá, hogy a Fideszre szavaztál.'

- A fidesz volt a legkisebb rossz a választás előtt is, és most is.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 12:14:43

@doktor.dikhed: Olvastam, nyekergés, az még senkin sem segített.

Fordítsuk meg. Kire szavaztál? Igazolva látod? Vmi megváltozott, és már másra szavaznál?

Dr.Korász 2014.05.16. 12:14:56

@Szelid sunmalac: Mirol beszelsz?! Megint az a franya foleny. Raadasul nem arrol van szo, hogy Magyarorszag ellenseges lenne az EU-val szemben. Az orbani EU-s politika lenyege, hogy az EU-nak nemzetek szovetsegein allo szervezetnek kell lennie, nem egy nemzetek felett allonak. Ezzel az allasponttal Orban nincs egyedul, ott vannak peldaul a brittek. Egy kis, behodolt orszag kis vezetojet persze konnyebb seggbe rugni, hogy ejnye, ez nem a mainstream EU vizio.

Orbannak igenis ki kell allnia az allaspontja mellett, mert ma, 2014-ben a magyar lakossag tobbsege erre adott neki felhatalmazast (most, lszi, ne menjunk bele a 45% vs. ketharmad ertelmetlen vitaba).

Az EU szerint nincsenek masodrendu tagok, de ezt lathatoan te sem hiszed el.

Orbant az elmult negy evben mindennek elhordtak. diktatornak, kishitlernek, gulyas-sztalinnak stb. Ma ilyen alpari es aljas erokkel kell megkuzdenie a kormanynak, mi nonsense.

doktor.dikhed 2014.05.16. 12:26:20

@Kón Bandit: Kinél kisebbik rossz a Fidesz? Az Mszp-nél?

A két párt egymásból él. A narancsosoknak Orbán Viktor és az Mszp ellenzéki árnya ad indentitást. Mszp nélkül nincs Fidesz kétharmad. Ahogy korábban az Mszp profitált abból, hogy az akkor még tényleg Fiatal és többé kevésbé demokratákat démonizálta.

Szerinted, miért vannak védett Fideszesek az Mszpnél? Miért volt vita arról, hogy előhozakodjanak-e Rogán ingatlanügyeivel a választások előtt? Pff.

Szerinted, ha az Mszp tehetné, megérné neki gyengíteni a Fideszt, amikor a kilépő szavazók nem őket erősítenék és elveszítenék vezető ellenzéki szerepüket?

A Fidesznek jó ha szétesik az Mszp és esetleg új erők erősödnek, akikkel szemben már talán kommunikálni is kell a választókkal?

A Fidesznek szüksége van az Mszp-re, hogy legyőzhető ellenzéke legyen. Az Mszpnek pedig óriási szüksége van rá, hogy a Fidesz ellenzéke lehessen, a második erő az országban.

Erősödik a Jobbik, a Fidesz rögtön szét is kapja. Amit mondjuk nem sajnálok.

Itt rend csak akkor lesz, ha a Fidesz-Mszp árnyékkoalíció eltűnik.

Amikor azt hitted, hogy a kisebbik rosszra szavaztál, akkor az országot évtizedek óta emésztő kétpártrendszerű érdekkoalícióra szavaztál. Ezért nincsen kisebb rossz. Csak rossz van.

Nem fogom leírni, hogy kire szavaztam. Mert ahol a politika hit kérdése, ott mindenki ellenség, aki nem hittárs. Nem adom meg a lehetőséget, hogy leradikálisozzanak, lezöldezzenek, lekomcsizzanak, lenarancsosozzanak és eltereljék a szót a fontos dolgokról.

igazi Ténytár 2014.05.16. 12:26:35

@Dr.Korász: Igen erre legyel buszke!

Prófétai szavak egy le nem komcsizható nemzeti illetőtől.

___________
1941. ápr. 3.

Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk - gyávaságból - a mohácsi beszéden alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.

A GAZEMBEREK OLDALARA ÁLLTUNK - mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! HULLARABLÓK LESZÜNK ! A LEGPOCSÉKABB NEMZET.

Nem tartottalak vissza.Bűnös vagyok.
Teleki Pál

_______________

2014. 05. 14.

index.hu/gazdasag/2014/05/14/orban_a_gazprommal_parolazott/

www.hirhatar.hu/hir/elokerult-az-aprobetus-resz-az-orban-putyin-paktumbol

shwarcz bácsi 2014.05.16. 12:29:18

@Dr.Korász: baromságot írsz, nem a magyar többség adott neki lehetőséget. egyáltalán nem értelmetlen ez a téma, ne tegyél ilyen kijelentéseket.

Dr.Korász 2014.05.16. 12:37:52

@ténytár: Te vettel mar reszt olyan politikai termeszetu vitaban barmelyik forumon is, amikor sikerult meggyoznod masokat az igazadrol, vagy teged gyoztek meg?

Maskepp teszem fel a kerdest, lehet egy kicsit is kevesbe ellenszenves neked az Orban-kormany, ha a tamogatoi mellette ervelnek?

Dr.Korász 2014.05.16. 12:39:01

@shwarcz bácsi: Ertelmetlen, raadasul off topic.

tele a t.. 2014.05.16. 12:39:26

@Dr.Korász: Csoda hogy tudsz egyedül enni. Gondolom felügyeletre szorulsz a szellemi állapotod miatt, de rendes az ápolód, hogy segít posztolni a blogra. Minden tiszteletem a kitartásáért.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.16. 12:40:42

nem elég, hogy félreérteik, de bántják is szegény párát...

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 12:46:28

@doktor.dikhed: 'Kinél kisebbik rossz a Fidesz? Az Mszp-nél'

Hát persze.

'Szerinted, ha az Mszp tehetné, megérné neki gyengíteni a Fideszt, amikor a kilépő szavazók nem őket erősítenék és elveszítenék vezető ellenzéki szerepüket?'

Nem aktuális probléma, már elvesztették.

De megkerülted a kérdésemet.

doktor.dikhed 2014.05.16. 12:58:54

@Kón Bandit: Én nem pártra szavazok. Nem kell, hogy egy párt identitást adjon. Nem vagyok a rajongója. Nem valaki ellen szavazok. Nem azért szavazok valakire vagy valamire, mert szeretem, vagy szimpatikus. Amellett teszem le a voksom, aki az érdekeimet képviseli és emellett egy élhető ország felé vezetne.

Olyan politikusokra szavazok, akik hitelesek, józanul beszélnek és nem adják el magukat. Amikor a pártlistán adom le a szavazatom, akkor olyan pártot választok, ahol nagy ezeknek a koncentrációja a korrupt elemekhez képest.

Ma sem szavaznék másra, mint akire szavaztam. Természetesen , nem változott meg minden. Nem is gondolhatta bárki, hogy egy választás után hirtelen minden megváltozik. A változás lassú és fájdalmas. Enélkül nem is lenne változás.

Akikre szavaztam továbbra is beváltják a reményeket és küzdenek a korrupció ellen - legyen az bármelyik oldal korrupciója - és józanul beszélnek. A szavazatommal elégedett vagyok.

A választás eredményével nem. A Fidesz győzelme megérdemelt. Az ország ezt akarja én pedig támogatom a demokráciát. A kétharmad nem megérdemelt és borzasztó eredmény, mert láttuk, hogy kizárólag visszaélésekre használja a kormány.

micsoda? 2014.05.16. 13:09:03

@tralalala: Ha még egy csöppnyi diplomácia érzék is volna nagyjainkban, nem ártana:)
Különben majd csak úgy emlékeznek rájuk, mint Hruscsovra, aki nyomatékul cipőjével az asztalt verte.

belekotty 2014.05.16. 13:13:54

@Dr.Korász: Mi van te nagy magyar? Az ékezeteket nem ismered?

csak egy néző 2014.05.16. 13:23:34

@Dr.Korász:
Dr úr(?), nagyon sajnálom magát, hogy ekkora magyarságtudattal és és hatalmas szakmai tudással (felsővezető) egy mocskos amerikai multinál kényszerül robotolni, gondolom azért nem havi 47 ezerért. Egy ilyen igaz magyarra a hazának szüksége van és csakis egy igaz magyar oliga..., akarom mondani vállalkozonál (pl: Mészáros és Mészáros) volna szabad dolgoznia és gyarapítani a GDP-t. Had lobogjon a hajunk ezen a száguldó, hasitö gyorsnaszádon. Elvégre Magyarországnak jobban kell teljesíteni, vagy mi fene?

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 13:48:53

@doktor.dikhed: Már megint nem válaszoltál. Tudom is hogy kire szavaztál.

doktor.dikhed 2014.05.16. 13:53:13

@Kón Bandit: Leírtam korábban, hogy miért nem válaszolok a kérdésre :)

"Nem fogom leírni, hogy kire szavaztam. Mert ahol a politika hit kérdése, ott mindenki ellenség, aki nem hittárs. Nem adom meg a lehetőséget, hogy leradikálisozzanak, lezöldezzenek, lekomcsizzanak, lenarancsosozzanak és eltereljék a szót a fontos dolgokról."

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.16. 13:55:44

@doktor.dikhed: Engem nem érdekel hogy miért nem válaszolsz. Én tudom.

doktor.dikhed 2014.05.16. 14:34:01

@Kón Bandit: Nem érdekelnek az érvek, az indokok, csak az a lényeg, hogy skatulyázhass?

Bitang Inas 2014.05.16. 15:10:07

unalmas, lejárt lemez, szófosás....

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.05.16. 15:20:00

@saci02:
Tévedsz!

Összelapátolt szarhegy maximum az Orbán Ferenc – Kósa János – Szíjjártó Gordon triumvirátus alatt „épült”.

Gyurcsány Viktor vára erős, megingathatatlan. Maximum a hozzád hasonló ultrakonzervatív-cionista hangemberek aggódnak örökké – teljesen feleslegesen.

saci02 2014.05.16. 15:32:51

@maxell az okoskodó birka: ki aggodik te okoskodo birka ?!?!? Azt irtam nyugalom!!! :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.16. 15:43:24

Gyerünk fideszbarmok!
Lehet hőbörögni!

A Szupergonosz Nap 2014.05.16. 16:06:48

@Dr.Korász: Az Ön által linkelt cikk nem nagyon értem hogy jön ide. Ennyi erővel Medvecki Ilona kivillanó fülcimpájáról is mutathatott volna.

Tipikus orbáni demagógia, hogy aki ellent mond az ő szavának, az egy önmagából kiforduló liberális/komcsi/náci állat, akinek a célja a nemzethalál.

A fidesz olyan, mint egy pökhendi , önző kisgyerek és ez már a 2006-os választás utáni fröcsögő-duzzogó retorikájukban is egyértelműen megvilágosodott.

Netuddki. 2014.05.16. 16:54:08

@Dr.Korász: "Orulok, hogy a poszt megtalalta a celcsoportjat. En Istvan vagyok, 30 eves, felsovezeto egy amerikai multinal, es kereszteny...WTF"

Csak szeretnél az lenni balfasz! E helyett közmunkában írogatsz a blogokra a fidesz székházból.

"Dr.Korász 0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2009.06.11. óta tag."

s 2014.05.16. 17:20:06

@A Szupergonosz Nap: smittpali is kért, és kapott is. Lehet próbálkozni.

s 2014.05.16. 17:23:08

@micsoda?:

"Jó pár éve tudtam venni hűtőszekrényt, most jó lenne egy mosógép, már nem tudom megvenni."

Pedig vargamisi is mennyire örülne neki.

"Hol van még egy olyan ország ahol állandóan csak a jót sugározz a média? Na hol?:)"

Észak-Korea. Nyertem?

s 2014.05.16. 17:24:25

@Dr.Korász: Ne bánkódj! Majd benő a fejed lágya neked is.

s 2014.05.16. 17:28:21

@Dr.Korász: Gyorsan öregszel. A kibaszott stressz, mi? Azt nem bírod szerintem. Menj inkább vissza kutyát etetni éjjeliőrként a tüzéptelepre, öreg.

s 2014.05.16. 17:34:43

@kovi1970: Kemény vagy, mint a pesti víz.

látjátok feleim szümtükkel 2014.05.16. 18:49:03

@Melee:

Meg még a gyereket is megcsinálják helyette.:)

látjátok feleim szümtükkel 2014.05.16. 18:52:20

@Dr.Korász:

Bakker! Hát a multi az nem egy káromkodás, különosen ha nem nemzeti?

A Szupergonosz Nap 2014.05.16. 21:15:30

@s: Jogos. Ahogy elnéztem nem smittpali volt az egyetlen és tartok tőle nem is az utolsó. Jó, ha gyorsan sorba állok...

igazi Ténytár 2014.05.17. 07:34:23

@Dr.Korász: En mindig TENYEKET hozok.

Az Orbán fanokkal nem az a baj, hogy hisznek valamiben, hanem éppen az hogy SEMMIBEN. Egy dedós gyerekszintű szekta.

Ma utáljuk a spenótot (EU-t, ruszkikat, stb) . Holnap Orbán spenótot eszik akkor ok mindig is imádták a spenótot, ők sosem utálták, minden ami kínos tény az nem is volt.

Holnap után Orbán megint vált akkor meg kikérik maguknak, hogy mindig is utaltak a spenótot ők sosem szerették.

Kesz. Punk-tum.

Balt 2014.05.21. 16:07:11

@micsoda?: Bizony, el kellene gondolkodni, mert íme, a tények:
www.bumm.sk/44438/radicova-maris-jobb-a-szlovak-magyar-viszony.html
index.hu/kulfold/2013/04/09/szlovak_kulugyminiszter_javul_a_ket_orszag_kapcsolata

Magyarul: ahogy ők maguk állítják, bármely szlovák adminisztrációval messze jobb az Orbán-kormány viszonya, mint a "merjünkkicsiklenni" kurzus idején.

Ugyanez igaz a másik neuralgikus pont, Szerbia vonatkozásában is.
index.hu/kulfold/2013/06/26/ader_belgradban_bocsanatot_kert_a_szerbektol
index.hu/belfold/2013/06/25/hatalyon_kivul_helyezi_a_kollektiv_haborus_bunosseg_hatarozatat_szerbia

micsoda? 2014.05.21. 21:11:21

@Balt: Mi anyagilag támogatjuk rendesen a külhoni magyarokat.Több marad az ottani államkasszában.Ezért egy koccintás, hizelgő szóáradat nem nagy ár:)

Balt 2014.05.21. 22:12:46

@micsoda?: Jogos. Inkább a külhoni magyarokat, mint a belföldi internacionalistákat...
süti beállítások módosítása