Az országgyűlés őszi ülésszaka egy újabb hazugsággal kezdődött ahogy megszólalt Orbán Viktor. Ebben végül is nincs semmi meglepő, most is csak hozta a szokott formáját a nemzet focihuszára. Értékelt, elemzett, feladatot határozott meg, és szerényen megnevezte a saját elgondolását is. De ezt csak olyan mellékesen tette hozzá, nehogy valaki azt hihesse van olyan döntés a parlamentben ami nem demokratikus, ráadásul még választható, esetleg ellentétes a kormány érdekeivel, és ezzel megakadályozhat egy újabb trafiktendert, vagy stadionépítést. Meghatározta a következő lépéseket is a kétharmados törvényhozás előtt, és abban sem hagyott semmi kétséget senkiben, minden megy a tovább a megszokott orbáni úton, csak még kicsit fokozzák a tempót, mert mégis csak választás lesz.
Folytatódik tehát a hazudozás a médiában, és tovább épül tündérország földtörvénye, csak már E-útdíjas lesz, szégyellheti magát az aki nem dolgozik, vagy nem szül elég gyereket, minden bajért továbbra is más a felelős csak azért mert baloldali, lesz háború is, csak még nincs ellenség, baltás gyilkost is elenged még majd a kormány, csak legyen rá vásárló, és továbbra is meg lehet majd itt élni havi negyvenhétezerből. A hatalomban pedig már csak ezért továbbra is bent kell maradni Felcsút leendő vasútépítőjének, hiszen ha kiderül még az is mennyi pénzt lopott el a közösből a haverokkal együtt, és mennyi bajt hozott eddig a normális munkára és életre vágyóknak, nincs az a mentelmi bizottság aki megvédené attól haragtól, amivel sohasem fog merni szembenézni a gyáva kutya, inkább a TEK sorfala mögé bújik a megszerzett milliárdok segítségével.
A felszólalásban kitért sok mindenre, említette a devizahitel problémáját is. Azt a tényt azonban figyelmen kívül hagyta, és nem is említette, neki is volt ebből a mostanra már rossz hitelformátumból, csak akkor még az nem volt ennyire átverősre beállítva. Valószínűleg ezért is iktatta először törvénybe a csökkentett árfolyamon való teljes összeg visszafizetés lehetőségét, hiszen neki addigra már volt elég pénze a közösből közgépesítve. Így most már nyugodtan megvédheti a többi hitellel rendelkezőt is, hiszen nem nyomja a törlesztés terhe a szabadságharcos vállát. Bár addig sem volt neki ez igazán megterhelő. De azzal sem kell foglalkoznia ezt esetleg meg lehetne oldani munkából származó jövedelemmel is, ez így ebben a formában számára ismeretlen fogalom. Most sem ezzel a megoldással foglalkozik a devizahitel esetében, a bankokon veri el a port tehetségtelensége, hiszen akármennyit is csökken a hitel a összege, azt valahogy még akkor is elő kell teremteni a családoknak, és ezt azért lehetőleg munkából kellene megtenni. Annak megteremtése pedig nem erőssége a vak komondor kormányának. Náluk a munka abból áll, okozzák a problémát, és ezért azután mást tesznek felelőssé, de közben azért nekik lehessen még elég Horthy szobrot avatni, trafikot üzemeltetni, földet bérelni, járást kialakítani a pártkatonáknak és támogatóknak, ha elég kopogtató cédulát visznek be Kubatovnak a listához.
Beszélt még sok mindenről, de semmi újat nem mondott Orbán Viktor. A megszokott hazai fogyasztásra való dumát adta elő, ami azért éles ellentétben áll a valósággal, de ez nem szokta zavarni egyik előadásában sem. Ahogy a többi “megmondóembere” is ehhez a formához tartja majd magát, és akik majd még lehetővé is teszik számára a további rombolást a gazdaság és az emberek életében. Mert duma az van a csökkenő munkanélküliségről, meg a növekvő gazdaságról, és még ahhoz is van pofájuk hozzátegyék milyen jól is él az ember ebben a függetlenített országban, ahol csak a pártállás számít, és máris van megélhetésed. A többi meg addig menjen nyugodtan máshova, vagy dögöljön meg éhbéren, mindenkinek azért nem jut trafik, vagy takarékbanki hely. Csökkenő számú munkahelyeken egyre kevesebb embernek jut megélhetés, és még a rendszer is kiteszi a régen munka nélkül levőket, így valóban lehet azt hazudni kevesebb a munkanélküli. A gazdaság maradéka is jobban teljesít miután megszabadul a bővülés lehetőségétől, mert ahhoz munkahelyteremtő befektetések kellenének, ahhoz meg kiszámítható jövő, és törvények, így csak néhány zsebbe vándorol a haszna, na meg egy stadionépítés is emel rajta néhány fokot a jobb statisztika kedvéért.
És még pár dolog kimaradt Orbán Viktor beszédéből, de most a saját verzi hazugsága lett előadva, de még lesz lehetőség hallgatni tündérország meséjét. Sajnos. BANDITA

Címkék: hazudik Orbán Viktor napirend előtt felszólal

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr905504673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása