orban_bunyo_1342019449.jpg_278x181

Nem vagyok nagy rádióhallgató, főleg nem a Kossuth adó 180 prec című műsorát kerülöm nagy ívben, ha ott van a pávatánckör vezető táncosa, de óhatatlanul kapok belőle mindig egy szeletet, a fideszszolgálati média hathatós közreműködésének hála Nézni sem szeretem ezt az ürgét, hallgatni sem, újraválasztani a legkevésbé, inkább leváltani, de a bekebelezett közkormánypárti média nagy áhítattal közvetíti ennek a politikai torzszüleménynek a beteg gondolatait.Most a legutóbbi leszerepléséből emelek ki két gondolatot a nevezett műsorból, ami előre is vetítheti a teljes vonalát ennek az eszement politikának a jövőjére nézve, amit ideiglenesen tovább folytat az ország szégyenére ez a gyorsnaszádos páva.

Első megjegyzése ennek a kreténnek:"Senkit nem akarok megijeszteni, de MATOLCSY GYÖRGY /kiemelés érdemtelenül tőlem/ fiókjában még ott lapulnak további tervek az ország növekedési pályára állításához." Lehet nem szó szerint van az idézet, de a mondanivaló háttere lehet az érdekes. Nevezetesen az, lesznek még további adóemelések a fideszes gazdaságpolitikában, annak minden ötletszerűségével, és közgazdasági tarthatatlanságának minden megszorításával együtt. Nem hogy elzavarná ezt az antitalentumot a nyilatkozó, hanem még annak idiótaságát bátorítva további adóemeléseket szeretne látni, ami egyenlőre zsákutcának tekinthető, de ezek szerint neki semmi kezdve onnan visszafordulva bármit is tenni azokért ez ígéretekért, amelyekkel érdemtelenül hatalomba jutott. Nem is akarom ragozni ezt tovább, talán még azt tenném hozzá, a kormány is annyira elvetemülten hülye, mint annak vezetője, aki megvédi őket, ha már képtelen beismerni a tévedését.

A második megjegyzése ennek a továbbra is kreténnek tartott pávatáncolónak." Az ország jó irányban halad azon az úton ami az én fejemben már összeállt, és tarjuk az ütemtervet is." Itt is mellőzöm a szó szerinti idézetet, de ez is komoly okot ad a félelemre. Ha Orbán Viktor arra gondolt a politikai hatalmát megfelelően használja fel a gazdasági haszonszerzésére, akkor valóban jó az irány. Ha a valóságot nézem, ahol padlón van az egészségügy, az oktatás, a munkavállalók helyzete, akkor az Ő fejében nem az iránynak kell rendben lenni, hanem a csákánynak, fültől-fülig rendelkező behelyezkedéssel. Hagy ne kelljen felsorolni az eddigi menetet, aminek a segítségével szinte felszámolta a demokráciát, nevetségessé tette az országot a világ előtt, ellopta az emberek pénzét, biztos jövő helyett csak kétségbeesést, és indulati dühöt váltott ki a saját személye iránt! Ki a fenét érdekelnek az Ő tervei, inkább a választóknak tett ígéreteket kellene betartania, de neki az csak hazugság volt, mint ahogy minden az amit azóta is művel.

Mindenki tudja ebben az országban aki felelősen gondolkodik, előre haladni csak a munka által megtermelt értékkel lehet, és a hitel törlesztéséhez is csak ez jelent fedezetet.Erről nem beszélni kell Viktor, hanem megteremteni hozzá  a lehetőséget! Kapkodó kormányunk tagjai, és annak vezetője, még életükben nem végeztek értelmes munkát, ami valóban értéket állított volna elő, de a hazai politikában sajnos úgy néz ki,ilyen volt az eddigi út, annak hatására vagyunk most ebben a helyzetben. Csökkenő munka mellett nehéz bárhogy is előre haladni, ezt megsúgom neked Orbán Viktor, de neked ez így ismeretlen fogalom, és nem is tudod miről beszélek. Neked bárhogy is nevezzük a dolgot csak az a fontos, megtömd a zsebed, és a haverokét is, aztán tőled meg is dögölhet az ország nagy része, aki nem istenít téged, és nem követi a sehova nem vezető utadat. Ne engem ijesztgess agyament barom, hanem tőlem kezdjél el félni!BANDITA.

Címkék: lopás megszorítás Orbán Viktor Matolcsy Fideszmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr334646037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása