A kormánypárti kommunikáció már annyi hibát elkövetett mikor próbálta a hazugságot megszépíteni, hogy ez a kérdés már rutinból kerül a többi baromságuk hosszú sorába,mikor majd magyarázkodni fognak a tárgyalások során, de ez is csak valószínűleg egy újabb lehetőséget jelent számukra a közpénzen hizlalt bankszámlájuk gyarapítása céljából.A hitelességük már a kormány zsebében van, és ők azért mégis csak onnan kapják a havi ellátmányukat, így nem befolyásolják őket olyan tényezők amit valamikor talán értéknek tekintettek szakmai munkájuk során.

Tisztában van azzal a ténnyel még a politikában tájékozatlan megfigyelő is, hogy Orbán Viktor képes a mondanivalóját szöges ellentétbe állítani a valósággal annak megfelelően éppen hol van földrajzilag,vagy éppen milyen nadrág van rajta.Kijelentéseinek nem kell következetesnek lenni, nála ez a nem megszokott dolog, pusztán annyi a befolyásoló tényező, éppen kinek próbálja megmagyarázni az újabb fordulatot a politikai zsákutcája során. Felesleges dolog bármit is számon kérni rajta az előző nyilatkozatai tartalmának értelmezési ellentétei között, Ő olyan betegségben szenved, ami lehetővé teszi számára a szelektív memória alkalmazását, és az ehhez társuló "mindenki hülye, csak én vagyok a tuti" szemlélet alkalmazását. Viszont azzal is tisztában kell lenni, ha valaminek éppen a szöges ellentétét állítja, vagy éppen úgy próbálja ezt megmagyarázni az az ország érdeke, akkor éppen valami újabb gaztett elkövetését készíti elő, ami az állampolgárok tűrésküszöbét ismét igencsak próbára teszi. És nem beszélve a pénztárcájuk tartalmának további csökkentéséről sem, amihez az IMF újabb lehetőséget kínál számára, amiben pont ők lesznek majd a hivatkozási alap. Ehhez még majd hozzátesz egy kis Matolcsys nyócévezéses tündérmesét, némi Selmeczis színvonaltalan Gyurcsányozást, és elég sok időt nyer a tárgyalások elhúzására egészen addig, amíg meg nem tudja valósítani igazi szándékait! Persze az IMF-re ezeket is simán rá lehet majd fogni, és úgy beállítani a dolgot, mintha Ők lennének a főgonosz, és a kormány csak védeni akarná az állampolgárokat,és a végén mindenképpen igyekeznek majd ezt úgy előadni, mintha végig ők lettek volna az erősebb pozícióban a tárgyalások során. De majd azt fogják állítani, ezekkel a bankárokkal nem bírták megértetni a kormánypártiak a magyar unortodox gazdaságpolitika pávatáncát, hiszen azok végül is normálisan alkalmazzák a szakmájuk fogásait,nem csak a pénzüket akarják gyarapítani a magyar adófizetők megsarcolása árán, mint teszik ezt a jelenleg hatalomba juttatott "fülkeforradalmárok":Pont az fogja ezt szemrebbenés nélkül a nagyközönség elé tárni ártatlan tekintettel, aki a legnagyobb veszélyt jelenti az emberek létbiztonságára az általa teremtett kaotikus magyar politikai viszonyok között, aminek köszönhetően mára már a világ értelmesebb fele messze elkerüli a vele való közvetlen érintkezést akár gazdasági, akár az emberi kapcsolatok területén. De ne legyen kétsége senkinek sem arról a tényről, előbb-utóbb kiderül mi is Orbán Viktor igazi célja, és annak kellemetlen következményeit is az embereknek kell majd viselni, miközben az ideiglenes kormányfő fokozatosan tovább nyúlja a közpénzeket az ország gyarmatosításához a saját érdekköreinek a szándékait szem előtt tartva.

Lesz még itt további népbutítás, egymásnak ellentmondó nyilatkozatháború, a valóság elferdítése a kormányfő szándékainak megfelelően, és lesznek még további üres ígéretek a megmagyarázás frontján. Közben azért zavartalanul fog tovább haladni az egészségügy, vagy az oktatás további rombolása, hogy csak ezeket a területeket említsem, és ne legyen kétsége senkinek sem, a talpnyalók is meg fogják kapni a demokrácia rombolásában elkövetett eredményeik jutalmát a közös kassza rovására. A politikai hatalom felhasználásának segítségével Orbán tovább építi gazdasági hátországát a hozzá lojális, vagy elkötelezett emberek segítségével, és mindent megtesz a további megosztottság elősegítésére, és a hatalmának tartóssá tételéhez is, érdekelve azért ki fog ebbe beledögleni, mert az lehetőleg ne támogatója legyen, hanem valami "hazaáruló", akinek nem tetszik a rendszere. Ezt már mára az ország nagyobb része elmondhatja magáról, csak még azt nem tudja mit is tegyen ennek az ámokfutásnak a megállítására, és a normális keretek közé való visszaállítására.A felismerés már sokat segít első lépésben, és az összefogás sem lenne rossz a cél elérése érdekében.BANDITA.

Címkék: IMF Orbán Matolcsy Kommunikáció Fideszgyarmat Unortodox

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr624637057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása