orban_jabba_1341329593.jpg_308x163

Nagyon vastag bőr van az arcukon, gátlásaik nincsenek, hazudni tudnak, igaz nagyon rosszul csinálják, övék a kétharmad, és ki is használják, akkor miért kellene bármit is szégyellniük, vagy félni bármitől? Nem kell őket attól sem félteni, hogy esetleg olyan tulajdonságok hátráltatnák őket a saját zsebük kitömése során, mint az" ennyi elég", "hagyjunk holnapra is",vagy lenne olyan pozitívnak mondott emberi tulajdonságuk ami ezt megnehezítené számukra akár erkölcsileg is.Ők az a kategória, akik nem gondolnak arra, egyszer véget is érhet a mostani fosztogatás időszaka, és végig is kell menni az utcán, ahol a normális emberek járnak, és lehetőleg ép bőrrel megúszni a dolgot, amire egyre kisebb az esély.

Pali bácsi egy külföldi szellemi termékét nyúlta le, bele is bukott rendesen.Orbán most előállt azzal, ami már egyszer működött a szociális hálón, és igyekszik saját kútfőből valónak azt előadni. Nem mellesleg fizikai fájdalmat is okozna neki, ha be is ismerné kitől nyúlta le a legújabb gumicsontját, ami most bedobott a parlamenti szünet előtt. Tőlem bele is dögölhet a fájdalomba, felesleges elemezni az ok okozati összefüggéseket, amelyek ennek az egész bejelentésnek a következményei lehetnek. Ez egy nagy politkai lufi, amin rendesen el lehet csámcsogni, és ha megfelelően csűrik csavarják, akkor bármikor elő lehet venni, mint egy hivatkozási alap, bár szerintem nélkülöz minden komoly szándékot, vagy bármilyen valóság alapja is lenne ennek az egésznek. Inkább közelít az egymillió munkahely valótlanságához, és egy újabb ígéretnek tűnik, ami mögött nincs semmi egyenlőre. Sokkal érdekesebb a mögöttes hírként megjelent jegybankot is érintő spekuláció, ami szerint még nem tettek le arról, abból is lenyúlják amit lehet, de erre még egy kicsit várniuk kell. A Fidesz eddig is lopott rendesen, de az igazi nagy falat az önállóságuk teljes biztosításáshoz a jegybanki tartalék lenne, és meg is fogják szerezni, legalábbis mindent elkövetnek,ez is sikerüljön. Nem véletlenül húzzák az IMF tárgyalásokat, az ottani szakemberek pár pillanat alatt fenékbe rúgnák őket, ha nem megfelelően akarnák felhasználni a tőlük kapott pénzt, ezért is akarják őket kihagyni mindenféle taktikával, időhúzással.Pénzre viszont szükségük van,mert amit eddig lenyúltak, azt már elverték, és minden látszólagos eredmény nélkül. Na jó, van MOL részvényünk állítólag, de az vajon kinek hozza a hasznot?A politika eddig sem volt tiszta játszma, és nem is lesz az sosem, de ha valaki a politikát akarja felhasználni a gazdasági hatalom megszerzésére, és egyéni boldogulására, akkor annak most a jelenlegi kormánypárt jelenti az etalont, és a módszerük a követendő példát. Ennyire hülyének nézni még szinte sosem sikerült ennyire kevésnek a nagy többséget, és ezt hosszú időn keresztül folyamatosan csinálni. Közben pedig áramlik a magán zsebekbe a közpénz egy jelentős része, és a bekebelezett médiájukban szereplő isten barmai még meg is magyarázzák, ez tulajdonképpen nagyon jó dolog mindenkinek!

Ha az ellenzék minden gumicsontra ráugrik, és magyarázatot vár az eleve nem komolynak szánt bejelentés valóságtartalmáról, egyszer csak azt fogja észrevenni, törvényileg kötelezik őket a Fideszgyarmat elfogadására.Ha a Fidesz lenyúlja a Nemzeti Bank vagyonának akár csak egy kis részét is, már nem sok minden lesz, amit ne ért volna el az eredeti céljai közül, és nem sok idő kell hozzá, az ország nevét is "szabadon" megváltoztassák.A parlamenti ellenzéknek valami olyasmit kellene csinálni ennek a megakadályozására, amit az utca embere már régóta igyekszik megtenni, és nála működik is. Lehet csak ki kellene jönni a parlamenti ellenzéknek az utcára, és meghallani annak szavát? Ezen érdemes lenne elgondolkodni akkor, mikor az összefogásról beszélnek ott a padsorokban, de pont előtte megállnak. Mert akkor a Fidesz tényleg nyerhet még elég sok időt a további lopásaihoz.BANDITA.

Címkék: média lopás gumicsont Orbán Fideszgyarmat Nemzeti bank

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr434626351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tünemény 2012.07.03. 19:31:12

2012. június 14-én Strasbourgban voltam, ahol lehetőségem volt "megszólalni". A jelen lévő hazai baloldali politikusok csodálkoztak azon, amiket állítottam.
Azt nem hiszem, hogy ennyire nincsenek képben, inkább azt tudom elképzelni, hogy a fanatikus rajongóknak szólt a csodálkozó tekintet.
Csak pár dolgot említettem pedig - ráadásul, amiért kimentem, az ki is maradt a felsorolásból (közmunka) -: beszéltem a két "B"-betűs megyénkről (Borsod- és Baranya), ahol számtalan településen 90 %-os a munkanélküliség, folytattam a cigánysággal, ahol szintén ekkora a munkanélküliség aránya, aztán a felsorolásból nem hagytam ki azt sem, hogy a devizahitelek hatalmas csalások, és a kilakoltatások zöme teljesen jogtalanul történik.
Összegeztem, hogy a felsoroltak akkora társadalmi feszültséget gerjesztettek, hogy mindez a szélsőjobb erősödését eredményezte. Felhívtam a figyelmüket, hogy ha nem változtatnak a politizálási szokásaikon, ez a folyamat megállíthatatlan lesz.
Az ő kezükben tehát a lehetőség.
(Hamarosan kiderül, hogy innentől képesek-e másképp politizálni, mert a szavak harca itt már semmit nem ér, ráadásul már senkit nem is érdekel pár fanatikus rajongón kívül.) Elmondtam, hogy a kilakoltatások megakadályozása most aktuálisan egy olyan terület, ahol tettekkel ők is bizonyíthatnak... Egyelőre dióhéjban ennyit, de azt kiemeltem, hogy a szélsőjobb és a baloldal szavazatarányát csakis tettekkel lehet átfordítani. A végén ugyan Tabajdi Csaba kezdeményezésére taps következett, de azt utána már csak a csöndes bezárkózás követte... Már az asztaltársaim sem igen szóltak hozzám. Ebből arra következtetek, hogy ők semmilyen érdemi változtatást nem kívánnak tenni.
Következtetésem (bár jobban örülnék, ha tévednék):
Jobb, ha tudjuk, szinte biztos, hogy a nagypolitikának a mi szolgálatunk továbbra sem érdeke, tehát magunknak kell megszerveznünk az életünket. Lehetőleg mielőbb meg kell szabadulnunk a rajtunk élősködő pártoktól. Ennek módját is csak mi dolgozhatjuk ki, és eredményesen csakis a legszélesebb körben, KÖZÖSEN....
süti beállítások módosítása