orban_barroso_1335247103.jpg_275x183

Csak azt nézi a tárgyalópartner, mikor szakad le a plafon, de sem ott, sem itthon nem omlik semmi Orbán Viktorra, ha belekezd a hazugságaiba. Barroso gondolataira azért kíváncsi lennék mikor személyesen viszik neki házhoz a hazugságot, és csak a jólneveltségének köszönhetően nem nevet az arcába a kis nyikhajnak, amiért ennyire hülyének nézi. De lehet különösebben nem is érdekli mit próbál beadagolni a nagy magyar szabadságharcos, neki csak annyi a lényeg, a különutas, unortodox gyorsnaszádos hozza a költségvetésében a számokat, és hogy ezzel ki szívja meg itthon, már nem is igazán törődik. Még azt is elhiszi talán, mi akartuk ezt a kiigazítást, sőt követeltük a további adókat, és valóban fegyelmezetten le is nyeljük az újabb fideszes mocskot, amit nem hívunk megszorításnak.

Teljesen mindegy mire is gondol Barroso, inkább azzal kell törődni, mit is gondolunk mi erről. Orbán hozta a tőle megszokott formáját, onnan vesz el az újabb adókkal, ahonnan eddig is tette,a kisemberektől. És azokat sarcolja akik nem tehetnek az általa elkövetett baromságokról, amit a nevükben tett ugyan, de kifejezetten ellenük, és eddig is csak ők fizettek úgy istenigazából mindent azon kevesek helyett, akiknek pedig éppen a nagyobb terhet kellene viselniük.Az egykulcsos adó többségben levő vesztesei nem tudom meddig lesznek fegyelmezettek, ahogy ezt Orbán hazudta Barrosonak, de van egy határ ahonnan már nem lesz visszaút a sok hazugságnak, és szembe kell nézni a felgerjesztett haraggal, amit minden egyes cselekedetével csak növel a kormány, és annak az élén trónoló, magát nagy politikusnak tartó ingyenélő vezére.

Miért nem magától vesz el? Habár eddig sem tett hozzá semmit a közöshöz, abból mindig csak elvett. Miért nem azokat terheli ötleteivel, akiknek már eddig is olyan sokat juttatott, a többség rovására?Már csak azok fognak rászavazni esetleg aki eddig is kapott, de már ebben sem vagyok biztos. Miért gondolja, ezt bármeddig megteheti? Csak szembe kell nézni a következményekkel neki is egyszer, vagy nagyon puhányak vagyunk. Miért néz mindenkit hülyének? Számtalan kérdés sorakozik, de amit fel kell tenni magunknak, arra csak mi tudjuk a választ. Meddig lehetünk "fegyelmezettek"?Ne legyen felőle senkinek kétsége Orbán ezzel az újabb megszorításával csak azok járnak rosszul, akik eddig is  a terhek nagy részét viselték. A szolgáltatók mindenképpen behajtják az adóemelést, az nem mehet az ő bevételük, és hasznuk rovására, nem ezért fizettek a kormány bérenceinek nem kevés pénzt, amiért mellesleg kaptak egy nagy lehetőséget a további haszonszerzésre, ennek a neve lett a Munka Törvénykönyve. A maradék dolgozó ember, mert csak így beszélhetünk már a munkahelyeken levőkről, pedig nem kockáztathatja az éhenhalást, azzal a rengeteg emberrel szemben tehetetlen, akik nagyobb részt pont a kormány tevékenységének köszönhetik a sanyarú sorsukat, és a kilátástalanságot. Közülük bárki bevállalja a az elégedetlen helyett a munkát, legalábbis ezzel bármikor meg lehet fenyegetni azt, akinek nem tetszik a rendszer.De előbb-utóbb mindenkinek fel kell emelni a fejét, ha már úgy érzi ennyi elég volt, most már legyen vége. Befektető már régóta nem jár mifelénk, ahogy a munkahelyek száma is folyamatosan csökken, de ezzel nem is akar már foglalkozni a kormány, mert azzal még esetleg jót is tenne az emberekkel.Akkor mi az amiben még reménykedni lehet?

Leszűrhetjük a tanulságot, ez az ember valóban gátlástalan hazudozó,és ebben nem akadályozza a józan ész. Nekünk csak annyi szerepünk marad ebben a játékban, finanszírozzuk elmeháborodottságának újabb vívmányát, ami nem mellesleg csak nekünk fáj. Na jó, nem csak nekünk, de a legjobban azok az emberek fáznak rá, akik eddig is, nekik már nem nagyon van miből teljesíteni ezt az agyszüleményt.Orbánt azonban ez nem érdekli, mint ahogy eddig sem nagyon érdekelte mi is lesz azokkal, akiknek a nevében cselekszik. Neki legyen jó, meg a haveroknak, talpnyalóknak, támogatóknak, a valóságos tömegek pedig mehetnek arra amerre látnak. Nagyon úgy látszik, csak a számok nyelvén ért ez a valóban "drága" vezére a kormánynak, akkor viszont nem árt, ha elkezdi tanulmányozni az óra számlapját, mert ez a fegyelmezett tömeg már visszaszámol azon.BANDITA.

 

Címkék: Orbán Barroso Kormány Megszirítás

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr424469881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.24. 16:03:03

Húha ők ha egyszer összefognak, a magyar népnek.......
süti beállítások módosítása