pali bácsi_1332850573.jpg_288x175

Akkor most hOgy is van ez a dolog kedvenc aláírógépünkkel? Pontosabban a kormány hejesen író, szegény, öreg díszőrséges bácsijával? Lehet neki lopni akár még szellemi terméket is,mert ha lebukik akkor sem ő a hibás, hanem az, aki nem vette észre? De legalább már tudna lopni valami hasznosat is,hiszen elég ha csak az aláírására gondolunk, még arra is rájöhetünk, ehhez a dologhoz sem ért a kis, buta a szentem. De majd a nagy testvér megvédi, efelől ne legyen senkinek semmi kétsége. Inkább beáldoznak egy köztiszteletben álló intézményt, semhogy valakinek közülük bármilyen bántódása is essék. Egy mindenkiért, vagy mindenki egyért? Már régóta nem erről szól a dolog, hiszen a becsület és tisztesség ismeretlen fogalommá züllött köreikben, még attól sem riadnak vissza, egy emberért, bármennyit beáldozzanak, minden következmény nélkül.

A SOTE most vakarja a fejét hitetlenkedésében, ez is csak vele fordulhatott elő, mikor szinte biztos nem ő volt a hibás ebben az esetben, de még a neve jóhíre sem jelent semmit, ha a kormány úgy dönt kimondja rá a következmények nélküli ítéletet. Már a kormány szempontjából nem lesz következmény, azok az emberek akik tisztességgel bírtak ebben az intézményben, most ártatlan áldozatok lesznek, önhibájukon kívül. És a többi ott tanuló, dolgozó emberről nem is beszélek, akiket most beáldoznak egy olyan ember miatt, aki már ezek után szánalomra sem méltó, nemhogy említésre. Csak abba gondoljunk bele most akár a bűnüldözők is erre a sorsra juthatnak, mint az, aki magas szintű szellemi munkát végezve rengeteget tesz a haladás és fejlődés érdekében, és mint kiderül még örülhet ha nem fejezik le. Milyen lesz ezek után bármelyikük hitelessége, szakmai munkája. A bűnüldözőt is meg lehet hurcolni majd bármikor, ha kiderül valaki lopott, és ő nem vette észre. A lopott holmi marad a tolvajnál, akinek meg az lett volna a dolga elfogja, mehet az akasztófára. Faramuci a helyzet, ehhez nem fér semmi kétség, és nagyon is jellemző napjaink politikájára. LOPJ NYUGODTAN, HA LEBUKSZ SINCS BAJ, MAJD RÁKENJÜK ARRA, AKI NEM VETTE ÉSZRE!

Sötét dolgokat vetít ez előre a várható büntetlenség miatt. Mindig a másik lesz a hibás, attól függetlenül mikor történt a  törvénytelen vagy tisztességtelen cselekedet, és még az értékeket is meg lehet tartani, másnak veszik el a jövőjét, tapossák földbe a sorsát, hiszen az elkövetőt nem érheti bántódás, neki még jól is ki lehet jönni ebből a képtelen szituációból. Arra peidg nem is gondolok az elkövető bűnbocsánatot tart, és felmérve tettei következményeit, megőrizve valami maradék méltóságot önként beismeri hibáját. Inkább pusztuljon a nagyobb vétlen rész, csak neki maradjon a konc.Nincs ez jól sehogysem.BANDITA.

Címkék: kormány SOTE Plagizál

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr754343528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása