nyako_komjathi_toth_1330696850.jpg_400x300

Azért így sokkal kényelmesebb volt beszélgetni, mint a hideg aszfaltot tapsova, emelkedőn, mínusz fokokban, szikrázóan havas földek között. De csak a kényelem volt a más, a mondanivaló ugyanaz volt, nem változott a tartalma, mint ami a menet során kialakult. Ennel megerősítése nekem nagyon fontos volt sőt, jó volt róla személyesen meggyőződni nem térítette el őket semmi, csak jobbak lettek.

Tóth Imi nem volt túlöltözve, keresgélte a szavakat, mert azért menet közben egész más stílusban folyt a társalgás, de az ilyen helyzetben nem igazán ildomos, és helyénvaló, de szerintem egész jól megoldotta a helyzetet. Látszott rajta kezdi megszokni a nyilvánosságot, nem annyira feszélyezett, bár ez nem látszott rajta eddig sem, és mindig sikerül frappánsan megfogalmaznia a lényeget. Komjáthi Imi nagyszerűen kiegészíti kollégáját, mondandójuk szorosan kapcsolódik egymáshoz, csak más keretet ad neki. Van köztük vita, egyet nem értés bizonyos részekben, de a végső céljukban egyetértenek, és ez közel hozza őket egymáshoz. Vigyáznak magukra a srácok, és egymásra. A többi sem mellékes, de ez a lényeg. Nyakó István a tőle megszokott professzionalizmussal beszélt, bár a menet közben neki is más volt a retorikája, de ő már tudja kezelni a nyílvánosságot. Nem mellesleg nagyon jól tűri a kritikát, és elismeri annak valóságát, nem is tiltakozik a munkájában elkövetett hibák ellen. Mint ember is megmutatkozott nekem a menetben, és örülök neki, itt sem változott a róla kialakított képem. Már egészen másként figyelem a munkáját, pedig csak egy kicsit látok bele jobban.

Mindenképpen sikeres volt  a találkozó, megerősödött a meggyőződés, nem csak rövid lángolás volt a séta a hegyek között. Van folytatás, van cél, és elkezdődött az oda vezető út lerakása is. Ennek így is kell tovább folytatódnia, és akkor ezek az emberek, akik nem mint politkusok, vagy valami nagy szárok jelentősek számomra, hanem olyan egyszerű emberek, akiknek volt lehetőségük, és merszük elindulni egy úton, amihez csak csatlakozni kell, és követni őket, minden segítséget megadva számunkra, ami csak kitelik tőlem. Nálam már támogatóra leltek, de egyre többen kell legyünk.BANDITA.

Címkék: Tóth éhségmenet Nyakó Komjáthy Dob

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr194284606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása