orban.jpgEz is biztos a Soros terv része! A második vagy! Egy ország zokog, tépi a ruháját, süllyed a föld alá szégyenében. Az oroszok megelőztek, szégyenben hagytak, és mint már annyiszor, ismét lehagytak bennünket. Viktor! Ezt nem hagyhatod! Ez a tündérország erősödik. Ez a föld, amit elloptál magadnak jobban teljesít! Ez egy erős és büszke szittya haza, és nem mindegy ki nevet a végén. És most Putyin nevet. Mit nevet? A képünkbe röhög, kacag rajtunk, táncol a keservünkön. Ezt nem hagyhatjuk:

Építsünk még több kertvégi stadiont, falusi sportcsarnokot, fővárosi felhőkarcolót, kisvasutat, kerékpárutat, hidat a patakon aranyárban. Rendezzünk még több vizes vébét, téli olimpiát, hegymászó kötélbarátot. Árazzuk túl a lehető leg jobban a közbeszerzéseket, egy havernak sincs még magánrepülője, holmi luxus jachtokon cirkálnak a horvát villáik között. Legyen még több alapítvány, Hegedűs Zsuzsa, Lázár feleség módra. Kell még több tárca nélküli miniszter, aki annyira okos mint Kósa Lali hülye, legyen még több miniszteri tanácsadó, gyaloglásárt felelős biztosunk sincs.

Nyomjunk még több pénz a közmédiába, öntsük a reklámokat a Fidesz uralta médiának, a piacon azok ezek nélkül csak éhen halnának. Annak a szivaros faszinak a csatornája amúgy is csak erre jó, hát akkor legyen neki még több aranyevésre való a kedves kis feleségének. Szórjuk tele az utak mentét nagy kék szar plakátokkal, költsünk rá felesleges milliárdokat, hagy legyen a Tóninak még jobban táguló háza, ha már nem folyik hozzá, és hozzád a gazdag migránsoktól a letelepedési kötvényen keresztül pénz.

Vegyünk el még pénzt még az oktatástól. A jövő generáció elég ha azt tudja, hova rakja az ikszet a neved mellé, ha nem lenne elég a választási csalás a törvény átírásával. A tankönyv, az ebéd, a tanári fizetés legyen ingyenes,így sokat spórolunk a rezsim kiadásain.

Az orvosok, meg a nővérek is menjenek a fenébe a követeléseikkel. Az egészségügy is úgy jó, ahogy van, minek is akar beteg lenni akárki ezen a földön. Dolgozzon, sportoljon a választó, akkor majd nem lesz beteg, és nem sír a szájuk a CT meg ilyenek hiánya miatt.

Viktor! Felszólítalak a helyzet megváltoztatására. Állítsd még jobban a saját lábára a családod, adj még több vásárlási lehetőséget annak a hülye gázszerelődnek, aki a nevedben gyűjti a vagyont. Matolcsy most mondta,jön az aranykor, hát akkor szarj még több aranyat magadnak a közpénzből. Jó, jó, Gyuri elmebeteg, ezt látszik is rajta de a Te teremtményed, vedd komolyan a szavait, még ha az egész ország, meg a szakma röhög is rajta. Mégis csak jegybank elnököt csináltál belőle, hát akkor hagy szórja a pénzt feléd a közösből.

Viktor! Ne törődj a melóssal, a letagadott szegénységgel, a közmunkás éhen fagyásával, a négymillió létminimum alatt élővel. Ne törődj a valósággal, arról tereld el a figyelmet a sorosozással, meg a kerítéssel, meg a harccal, amit amúgy is úgy szeretsz, már csak ellenséget kell hozzá találni. De ez neked sikerül, az ország egy része meg bekajálja.

Viktor! Folytasd! Ne állj meg! Törvényes amit csinálsz, erről gondoskodtál, és azok a kormánypárti gerinctelen féreg képviselők meg támogatnak téged ebben, hát akkor ne habozz. Csepegtess ezeknek a véglényeknek is, és akkor neked is csorog majd a manna bőséggel a keservesen összerakott adóforintokból. Ne érdekeljen, hogy ezzel tönkre vágod az országot, azt sem nagyon érdekli ez, mert a lakói mindenkinél okosabbak, mindent jobban tudnak, és inkább hagyjál megdögölni a szomszédot is, csak nekik legyen igazuk. Hát akkor minden adott, hogy Te legyél a legkorruptabb, leghazugabb, a legnagyobb gazember, másban úgy sem vagy jó. A valós életben éhen pusztulnál, de az ország akkor legalább valóban jobban élne.

BANDITA.

Címkék: ország korrupt Fidesz Orbán Viktor

1294 háború elől menekülő tart a magyar határok felé az unió felől, de a kormány már előre kész tőlük megvédeni a nemzetet. Csapataink harcban állnak a közeledő horda feltartóztatására, akik között vélhetőleg sok a gyermek, és a nő, de  nagy kék szar plakátok szerint ezek mindenre képesek. Elveszik a kultúránkat,  letelepednek a stadionok üres székeire, felszállnak a felcsúti kisvasút vagonjaira, annak állomásán ütik fel a tanyájukat, zavarva ezzel azt a napi két utazót. Megszerzik a magyarok munkáját, a belüket ki fogják dolgozni a kormány által meghatározott éh bérért. De majd Orbán Viktor jól ellátja  a bajukat.

1294 menekülttel szemben most Orbán Viktor elvesztette a pert amit a menekültek betelepítése ellen indított, mert politikai túlélése ezt diktálta. Vagyis inkább az eszüket nem használók kedvéért lassan leírva,ennek ürügyén kedvére harcolhatott, megvédhetett mindent, gyűlöletet, félelmet kelthetett, megoszthatta az ország lakosságát. Ha már annyira beszélni kellene arról, mi a helyzet az oktatásban, mitől lesz jobb az egészségügy, a melós mikor fog már végre tisztességes bért kapni, és ezekre nincs válasza, hát inkább kivonja a kardját a pocakja alól, és csatába indul. Ahhoz ért, az élteti, annak ürügyén igyekszik a hatalmát megtartani.

1294 menekült, akinek lebombázták a házát, megölték a családját,akinek nincs egyebe mint a rajta levő ruha, valóban komoly veszély. Főleg ha annak van beállítva. Velük szemben nem lehet kíméletes az ember, tőlük meg kell védeni az országot. A fideszes politikai söpredék minden erejével támadni, marcangolni fogja ezeket a menekülteket. Most kapóra is jön nekik ez a helyzet, így a választások előtt ismét elő lehet húzni a menekült kártyát, és tovább lehet építeni a kerítést.

1294 menekült érkezik az unióból akik segítségre szorulnak, és erre egy ítélet kötelezi a kormányt, amelybe ilyenkor nem szorul egy csepp keresztényinek nevezett humanizmus sem ha segítségnyújtásról van szó, És az ítéletet sem fogadják el, mert csak. Ez most nem pénz, támogatás amit el lehet lopni, majd szétosztani a haverok között. Ez most egy olyan ítélet, ami nem tetszik a Fidesz kormánynak, de ki fogja használni minden egyes ember szenvedését a maga érdekében aki menedéket kér a háború elől. Ellenség lesz belőlük, a legrosszabb fajta, akik veszélyt jelentenek mindenre ami a nemzet, mondja majd harsogva az egész fideszes politikai csőcselék.

1294 menekülttel kiválóan ellehet terelni a figyelmet az állam működés képtelenségről, a közbeszerzések túlárazásáról, a kormányzati kudarcokról bel és külföldön egyaránt, a sajtó bekebelezésről, a gázszerelők, szivaros vén szarok, kötélbarátok, vejek, feleségek fideszes haverok meggazdagodásáról. Nem kell majd beszélni a jegybank botrányairól, a törvényesített lopásról, a külföldön megélhetést keresők nagy számáról, a közmunka kilátástalanságáról, a szegénység növekedéséről.

1294 menekült sok sorosozással, migráns simogatással, taknyukon vérükön csúszó civilekkel, nagy kék szar plakátokkal most ismét elboríthatja az országot. Fideszes agyhalottak beszélhetnek kedvükre a menekültekről értelmetlen zagyvaságokat, szájukból fröcsöghet a nyál, szemükben amúgy sem csillog értelem. Nem kell ilyenkor semmi másról beszélni, nincs kilakoltatás, nincs magas gázár, nincs rezsicsökkentés, nincs központosított oktatás, nincs orvos, remény, csak a gyűlölet, és a félelem fenntartása a fontos.

1294 menekült. Mészáros Lőrincek kedvéért érthetően is leírva, egyezer kettőszáz, kilencven négy. De nem is a szám kicsinysége a lényeg. A kormány veszített, de ezt képtelen elfogadni. És ennek érdekében most semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy ebből a helyzetből a legjobban jöjjön ki. Már előre borítékolható volt a számukra kedvezőtlen ítélet, de ezzel már eleve számolhattak, így nem érte őket váratlanul, Sőt! Eleve erre készültek. Most indulhat a szabadságharc, most félre lehet vezetni az embereket, most meg lehet őket védeni, most lehet harcolni. 1294. Ennyi.

BANDITA.

Címkék: ítélet menekült Fidesz Orbán Viktor Bíróság

Kötcse! Vagy Polgári Piknik. Vagy a Fidesz rabló hordájának éves közgyűlése. Vagy a hatalom találkozója egy nagy zabálásra, meg sok hazugságra. Lehet választani, csak nem érdemes. Egyik sem arról szól mitől folytatódik a Soros György által megtámadott, menekültek által lerohant, civilektől bűzlő, közpénz jellegét elveszítő, stadionokkal kövezett, vizes vébé kerékpáros hídja körül elterülő  tündérországban a nagy kék szar plakátokon hirdetett jobban teljesítés. Egy dologról szólt az örsi találkozó. Ha nem marad Orbán Viktor a hatalomban, akkor bizony oda az eddig méltatlanul összehordott vagyon nyújtotta kényelem, következik az elszámolás, és az nehéz éveket jelent talpig vasban, közmunkás kenyéren.

Hát akkor gyorsan ki kell adni a jelszót a saját tábornak, akik a hatalomban tartják az Orbán Viktor körül összeverődött politikai csőcseléket.

Tartsátok meg Viktort a hatalomban, különben nekünk annyi! Ezek majd lebontják a kerítést a határról, és nekünk építenek egyet, ami mögé bezárva tengethetjük tovább az életünket. Ezt ne hagyjátok. Itt van nektek a félelem a menekültektől akik még nincsenek itt, de legyen elég ha csak ezt mondjuk nektek.

Ez nem bonyolult dolog, ezt még az egyszerű szavazó is megérti. Nem kell ide Soros György, nem kell ide Európa, nem kell a dolgokat feleslegesen bonyolítani. A menekültek elleni hisztéria keltette gyűlölet egyszer már szárba szökkent az országban, hát akkor ezt most csak meg kell ismételni. És akkor minden rendben lesz továbbra is, a hatalom szűk köre tovább gazdagodik, az ország nagy része viszont egy helyben topog, a megosztottság továbbra is fenn marad. És ez az állapot megfelel Orbán Viktornak.

Közpénz elnyelésétől habzó szájak, adófizetők pénzén terebélyesedő derekak. Saját lábon álló családok, feleségek, gyerekek nevére íratott vagyonok. Kéz, kezet mos tisztátlansága, uram bátyám hátba veregetése. Megy a nagy elégedettség látszata az eddig érdemtelenül megszerzett vagyonok nyújtotta jólét nyugtalanságában. Mert mi van ha kinyílnak a szemek, felébred az értelem, győz a józan ész? Nem nem, ezt nem szabad hagyni, ezt meg kell előzni. Mindent be kell vetni. A zöld inges személy minden tekintélyét, a rezsi tábornok teljes iskolázatlanságát, a lelkész túltolt biciklijét, a letelepedési kötvénytől táguló lakásos gyávaságát, a roma felzárkóztatás rombolóját, a bajszos  házmester gránátvetőjét, a kis nyálas Gergő szemüveges pofátlanságát. De ha ez nem elég akkor ezeken túl a határ másik oldalán élőket kell segítségül hívni, az állampolgárságért cserébe pofázzanak bele a honiak életbe.

Zárt kör ez, de most a félelem látszik rajta eluralkodni. Hiába igyekszik a magabiztosság látszatát kelteni ez az új elitnek nevezett véglény halmaz, akik a politikai hatalmat készpénzre váltva szándékosan tették, és teszik tönkre az országot, közben jól felépített hazugságokkal igyekeznek eltakarni a valóságot a maguk érdekében. Egyre jobban látszik dicstelen munkásságuk országra nézve hátrányos eredménye. Az egészségügy vegetál, nincs orvos, CT, ellátás. Az oktatásban a gyerek az áldozat, aki használhatatlan tudással kitömve készül a közmunka értelmetlenségébe. A melós megszakad, az adós utcára kerül. Az ország nagy része az út szélén álldogál, de sokan már az árokban vannak, rajtuk a hét év kormányzásának minden nyomora, kilátástalansága.De a kerítésnek állnia kell!

Mert most az a lényeg. Nem Mészáros Lőrincek pofátlan gyarapodása, az Andy Vajnák szivar vastagsága, a Garancsik toronyháza, a haverok földje, a csak az ismerősöknek osztogatott előnyök, a bűn büntetlensége, a jegybank elnökének elmebetegsége. Ebben az országban annak kell tovább folytatódni amit Orbán Viktor akar, az általa felépített rendszer szerint kell boldogulnia mindenkinek. Itt most csak az boldogul akinek Viktor azt megengedi, és ez maradjon is így. Legyen csend, maradjon minden mozdulatlan. Ne legyen hallható más hang a kormány által kedvesnek ítélten kívül, ne legyen elégedetlenség a hatalommal szemben, senki ne merjen annak ellene szegülni.

Ehhez azonban folytatódnia kell annak ami hét éve elindult. Orbán Viktor még nem tette teljesen tönkre az országot, de már nagyon közel jár hozzá. Ha ezért most felelnie kell, viszi magával azt is aki ebben neki eddig segítségére volt. Hát ezt nem szabad engedni.

Fel hát szavazók, védjétek meg Viktort! Titeket is tönkre vág, de ezt most ne vegyétek észre, csak a kerítésre figyeljetek, ne a zsebetekre, a jövőtökre, a gyerekeitek jövőjére. És akkor nekünk sem esik bántódásunk.

BANDITA.

Címkék: polgár kerítés Orbán Kötcse

" Pedig valamikor nagyon hittem bennük, és elsősorban Orbán Viktorban, Ma már azonban más a helyzet. Egykor kész voltam a párt érdekében mindenre, bíztam az ott található értékekben, mostanra azonban minden megváltozott. Főleg bennem.

Mert én nem változtam értékeimben, vagyok a korábbi önmagam, de már másként látom a viszonyunkat a párttal. Hiszek a tehetségben, a szorgalomban, a mások segítésében, az elvégzett munka hasznosságában, a toleranciában, a szeretetben. Ezt jelentette számomra a Fidesz is, és jó volt a párt családjába tartozni. Ma már ennek a családnak a nyomát sem látom. Korrupció, félelem, gyűlölet, egymás eltaposása, a féktelen harácsolás, csalás, hazudozás, a másik kirekesztése lettek a fő fogalmak a párt soraiban. Én ebben nem akarok részt venni, mert azzal magamat köpném szembe, arra pedig nem vagyok hajlandó.

Szinte már szégyellem magam ha a közéletet figyelem, és benne a számomra egykor oly fontos Orbán Viktor tevékenysége kerül a szemem elé. Azé az Orbán Viktoré akiben egykor az ország megmentőjét, a jövőm zálogát, a családom biztonságát láttam. Mára ez már csak a keserű múlt ahogy ma szemmel látom a dolgokat.

Látom ahogy naponta rombolja szeretett országom, veszi el jövőjét, építi le életképességét. És teszi ezt a saját érdekének megfelelően, a maga és a családja meggazdagodására, valamint a hozzá csapódott elvtelen senkik jólétének a biztosítására. Hol vannak már azok a régi jó emberek, akik egykor a pártot felépítették! Ma már huszadik senkik egy egy önkormányzatban jó esetben, ha még egyáltalán emlékszik rájuk valaki a korábbi időkből. Törtető percemberek, tehetségtelen véglények kerültek elő a homályból, és ontva magukból a sötétséget naponta tolakodnak az arcomba szavaik értelmetlenségével. Most komolyan? A Kósák, Németh Szilárdok, a Hídvégi valakik, a Rogán tárca Dömötörjei, a Lázár féle mitugrász Csepreghyk mondják meg nekem mi a polgári érték, és miért cseszik el a jövőmet? A többiről most csak dühömben nem beszélek, mint az elmebeteg Matolcsy, a kis papagáj, Szíjjártó, akik csak ártanak az országnak, és a benne élőknek.

Igyekeznek bennem is elültetni a félelmet, naponta mondják meg nekem most éppen kit gyűlöljek. Közben olyan dolgokra akarnak rávenni, amitől a hányinger kerülget. Hogy ne érdekeljen a másik nyomora. Ne figyeljek a szomszédomra, akit harminc éve ismerek, és most árverezik a házát a devizahitel miatt. Hogy ne törődjek a boltos kislánnyal, aki külföldre készül dolgozni, mert itthon nem él meg a fizetéséből, nem tud férjhez menni, gyereket szülni a közmunka világába. Ne figyeljek rá, az utcában nincs közvilágítás, de épül egy szép ötezres sportcsarnok a kétezer lakosú községben.Ne érdekeljen a városom elszegényítése, a források elvétele, az iskolák szétverése, én csak itt élek, ezekkel ne foglalkozzak vannak magasabb érdekek ettől. Gyűlöljem a Sorost inkább. élvezzem Mészáros Lőrinc sikereit.

Mert én hülye vagyok, vagy legalábbis annak néznek. Ne lássam az érdemtelem meggazdagodást a gázszerelőknél, akik a nevüket is csak segítséggel képesek leírni. Ne lássam az adóforintjaim hogy mennek külföldre a szavazatért cserébe, hogy lesznek az uniós támogatásból túlárazott közbeszerzések, ahol a haverok nyernek, és végeznek szar munkát. Legyek én is haver, fogjam be a számat akkor lesz nekem is jól fizető állami állásom,, nyerhetek közbeszerzést, még a saját lábamra is állhatok majd egyszer. Vagy lehetek közmunkás is. Hát köszönöm szépen, ebből nem igazán kérek,

Ott vagyok a kórházban, ahol nincs orvos, CT, kéztörlő, fűtés. Ott vagy az oktatásban, ahol nem tanul a gyerekem semmit, a tanárok félnek, de az ország jobban teljesít. Ott vagyok az üres stadionoknál, a horror áru vizes vébénél, az értelmetlen pénzszórásnál,ami tőlem is elvesz, nekem is rosszabb lesz a jövőm tőle. Ott vagyok mikor naponta hazudják az pofámba Brüsszel a hibás, meg a külföldi gyíkemberek, meg a menekültek, meg mindenki, akit éppen Orbán Viktor kijelöl. Pedig erről csak egyvalaki tehet, de nehéz beismerni egy ekkora tévedést egy emberben, akit ennyire félreismertem. Orbán Viktorról beszélek, aki egyben tartja ezt az egészet. Én kilépek ebből a körből, ehhez nem adom magam. Viktor! Vesztettél egy szavazatot."

BANDITA.

Címkék: párt szavazat Orbán FIDESZ

orban.jpgHamar eljön a reggel tündérország földjén a bérből és fizetésből élő szegény ember gyermekének. Nem mer nagyot álmodni az erős és büszke országról a nagy kék szar plakátok tövében, elég neki beosztani a fizetését amelyet Orbán Viktor olyan nagylelkűen lecsökkentett a számára a hatalma második évében. Nem, nem nyert ő az egykulcsos adóval, az ÁFA is csak magasabb lett, meg a többi harminc adó is csak emelkedett, melyet Orbán Viktor a nyakába varrt.

Hiába na, felcsúti gázszerelőnek születni kell, de hogy még sikeres is legyen, ahhoz egy ország verejtéke kell csorogjon a közpénzből hozzá. És persze közben folyamatosan tagadni kell tudni hozzá az írástudatlan bunkónak, hogy Orbán Viktor pénzét rakja össze, neki csak a nevén fut minden projekt, mert még ahhoz is hülye, hiba nélkül  leírja a tulajdon nevét. De volt már ilyen köztársasági elnök is tündérországban, egy gázszerelőnél ez fel sem tűnik. Mégis van egy közös van bennük, és az Orbán Viktor.

Szóval felkel a szegény ember gyermeke, és elindul a napi teendőit elvégezni, ha nem akar éhen dögleni Orbán Viktor országában. Első lépésként enni ad a disznóknak. Az ólnál felirat várja.

"Ezek a malacok Mészáros Lőrinc sertéstelepéről valók. Isten, és Orbán Viktor kegyelméből Mészáros Lőrinc gázszerelő kétmilliárd forint támogatást kapott ennek az építéshez az ön pénzéből. Lőrinc az öltönyhöz húzza fel a gumicsizmát ha ganajoz, az ön esetében ehhez nem ragaszkodunk.Ne feledje, ez is közpénzből van."

Ennyi pont elég is a moslék odaborításához, meg a trágya kihordása is ráér, most éppen forog az ember gyomra az elolvasott felirattól. Be is menekül a szegény ember a házba, ami még a deviza hitel átváltása után sem maradt a nevén, köszönhetően a Matolcsy féle számolásnak. És Kósa nyilatkozata is ott cseng a szarufán, amitől először bedőlt a forint, de erre most alig emlékszik.

Szomjúság gyötri a szegény embert, kinyitja a rezsicsökkentés után is működőképes hűtőt, melynek magas számláját nem a világpiaci árhoz igazítják. és Mészáros Lőrinc ide is bevásárolta magát mikor vett egy vízi erőművet. Először bort akar inni, egy jó Tokajról származót, de a címkén a gázszerelő arca vigyorog rá, aki mikor arra járt, vett egy borászatot, ami az első Orbán kormány alatt már a miniszterelnök közelébe került állami segítséggel. Inkább előhúz egy ásványvizes palackot, és meggondolatlanul elolvassa rajta a feliratot.

"Ön Mészáros Lőrinc ásványvizét issza, aki volt annyira okos, pont akkor vette meg ezt a palackozót, mikor az másnap évi fél milliárdos megrendelést kapott a vasúttól. Ehhez Orbán Viktornak semmi köze, ezért is nevezte ki a lányát Lőrinc ide igazgatónak jó pénzért. Egészségére! Ne feledje, ez is közpénzből van"

Már nem is szomjas a szegény ember. Sietnie kell, a gyerek lassan indul az iskolába a mindennapos testnevelés, meg a magolás intézményébe, el kell készítenie a reggelit neki. Bekapcsolja a rádiót, hallgatja a híreket. 

"Ön Mészáros Lőrinc rádióját hallgatja, aki akkor vette meg ezt az adót, mikor Orbán Viktor eldöntötte nem akar itt mást hallani a saját véleményén kívül, meg amit a Habony művek előállít. Tudta? A gyerek azért megy reggeli nélkül az iskolába,mert ez nála életforma. Ön is legyen KDNP tag, akkor lesznek már vagy öten! Ne feledje, ez az adó is közpénzből lett megvásárolva, mert Viktor engedte."

Miután ki adta a dühét a szegény ember, bekapcsolja a tévét, hátha egy kis zene megnyugtatja zaklatott lelkét.

"Ön Mészáros Lőrinc csatornáját nézi, ma  még Bayer Zsolt itt egy civilt sem akart a taknyán,meg a nyálán kihúzni a parlamentből. Végül is ezért jár neki egy lovagkereszt. Nézze meg, ma Soros György milyen ármányt sző hazánk ellen, és ne legyen beteg, mert a kórházakban elég szar a helyzet, de ezt nem kötjük az orrára. Menjen inkább stadionba, oda úgy is kevesen járnak. És ne feledje, ez a csatorna is közpénzen lett megvásárolva, mert Viktornak ez is kellett.

Szédülten rogy le a szegény ember az üres asztalhoz, kaja nincs, de ott az újság. Belelapoz.

"Ön Mészáros Lőrinc újságját olvassa, akinek pont fogalma sem volt róla most éppen ezt kell megvennie. És ez, nem, nem a Népszabadság, az utálta Viktor, Lőrinc meg bezáratta. Ide majd sok állami hirdetés fog jönni, így lesz nyereséges, és ehhez ön is hozzájárul az adójával.Itt olvashatja majd Brüsszel miért bánt bennünket mikor olyan qrva jól csinálunk mindent, de ők csak irigykedni tudnak. Ne feledje, ez is az ön pénzéből valósult meg."

Elég volt, a szegény ember a fejét fogva ül bele autójába, és kezdi el tolni az emelkedőn. Mióta olyan alacsony a benzin ára, a kormány odavert ennek is egy kis külön adót, hagy legyen majd a kasszából mit kilopni. Ahogy tolja a kocsit, elgurul egy kastély mellett. Olvassa a feliratot.

"Ez a kastély felújítás miatt zárva, majd eladva Mészáros Lőrincnek. aki közpénzből megveszi. Ne feledje, ehhez az ön adójára is szükség lesz. Itt lesz Viktor egyik pihenője ha erre jár, vagy a családja itt áll a saját lábára."

Tovább tolja a kocsit, meglát egy másik kastélyt, hányingerrel olvassa a feliratot.

"Ez a kastély Mészáros Lőrinc tulajdona, aki sikerrel megvette ezt is az ön adójából. Itt lakik Orbán Viktor kutyája. Vigyázat, a Nárcisz harap!"

Körülötte virágzó földek, a szegény ember már nem is olvassa a táblán a feliratot. Mészáros Lőrinc egy szerencse fia, több ezer hektárt vett a környéken, és még kisvasútja is van. Orbán Viktor akart egyet, hát lett neki.

A távolban feltűnik a Balaton. Még két emelkedőt kell tolni a szegény embernek a kocsit mielőtt megtudja, Mészáros Lőrinc most éppen erre jár, és Viktor szereti a tavat.

Szép vagy szép vagy Magyarország, de Mészáros Lőrincnek sok a közpénze, Orbán Viktor meg az egészet szeretné.

BANDITA.

Persze nekik az is elég ha imádottjuk búgó hangon a fülükbe súgja, támadnak a migránsok,meg az a soros nevű vén gazember, és máris a lába előtt hevernek védelemért könyörögve nála, mert magukat nem képesek egy ilyen nem létező veszélytől megóvni. Lelkük megnyugvásának könnyebb mindenhol ellenséget szimatolni, védelemért könyörögni, és ha kell, ezért még fizetnek is neki, bár ezt nem fogják fel. Mert inkább Orbán Viktor lopja el a közpénzt, az uniós forrást, mint azok a gaz szocik, mert Orbán Viktor az ő kölykük, tündérország fénylő csillaga, meg olyan szépen mondja, kerítés,meg bürokrata.

Pedig az Orbán Viktor által felépített rablási rendszer nem tesz különbséget a szavazók között. Azzal, hogy az uniós támogatásokat, a magyar adófizetők által összerakott adóforintokat például stadionokra,túlárazott vizes vébére, a jó magyar föld haveroknak való átjátszására, elfuserált gázszerelők támogatására. letelepedési kötvény jutalékára, nézhetetlen köztévére költi, bizony mindenkitől elvesz. És ezt az egészet ráadásul egy maga által kiválasztott szűk kör kezére játssza az ország jövőjéből, a szavazó csak nagy kék szar plakáttokon kapja meg a félelem és a gyűlölet újabb irányát. És a Fidesz szavazó ennek még örül is.

De a Fidesz szavazók szerint ez rendben van. Kedvelik Mészáros Lőrinc érdemtelenül gyors meggazdagodását, szerintük Lölő egy zseni, és hagy nézze vele Orbán Viktor hülyének az egész országot. Szeretik ha minden pályázatot túláraznak, és azt egy szúk politikai kör nyeri. Ebből lesznek a fasza térkövezett terek, a drágán megépített hidak, az értelmetlen tanulmányok. Ez mind nem baj, végül is ezt szavazták meg, és nagyon fájna beismerni a tévedést ezekkel a  véglényekkel kapcsolatban, meg különben is, csak a Fidesz, csak az számít.

Minden rendben van ebben az országban az Orbánra szavazók szerint, aki mást állít az hazaáruló, és majd jól feljelentik, mert soros bérenc, Gyurcsány kutya, szoci szekértoló. Az egészségügyben mlost Soros miatt nincs orvos, az oktatás mlost Soros miatt úgy szar ahogy van, az orvosok gyógyítsanak, a tanárok tanítsanak, és mindenki menjen focimeccsre. Ezt olyan szépen elő adják a párt minden szintjén, és könnyebb gondolkodás nélkül elhinni a valótlanságot, mint az okot megszüntetni. Végül is Inkább Orbán Viktor lopjon mint más, nem számít ha pont emiatt döglik éhen a falu szélén a rászavazó, ha az Orbán Viktor által nyomott élősködő gazdaságpolitika miatt megy ki a szülő külföldre dolgozni, a gyerek meg tanulni, mert itthon már nem tud megélni a fizetéséből, és nem tudja az ingyenes tandíjat kifizetni. És még hülye is marad.

Van olyan ember, aki inkább elhiszi, hogy az ország erős és büszke, és nem vesz róla tudomást, pont a kormány miatt kilóg a segge a gatyájából. Könnyebb neki a munkája után megérdemelt normális bér helyett Rogán Antal folyton táguló lakását figyelni. Jobban szereti azt tudni, Mészáros Lőrinc éppen mit vesz meg ma az ország vagyonból, és nem hajlandó beismerni ebben benne  van az ő által megtermelt adóforintok milliárdja. Sokan szeretik ha folyamatosan hazudnak neki, és inkább elhiszik azt, mint belegondoljanak a saját eszükkel, bizony tolvaj gazemberek kezébe került az ország szekere, és éppen a szakadék felé tart. Jobb nézni Matolcsy elmebetegségének újabb tüneteit mint elfogadni, az az ember komplett idióta, és szórja a milliárdokat a maga kedve szerint. Fontos dolog a nemzet önállósága, de nehéz beismerni, most pont a Fidesz szavazók által favorizált rendszer rombolja ezt a legjobban, és gyengíti ezzel mindenki sorsát. Nehéz dolog a józan észre hallgatni, könnyebb a megnyugtató hazugságot elfogadni, És nem tudni arról, amiről nem akar az elme tudomást venni.

BANDITA.

Címkék: ország adó közpénz lop Fidesz Orbán Viktor

Gazdasági csodafegyver lett Mészáros Lőrinc.
Már a szovjet tudósok is vizsgálták a Lőrinc nevű csillag pályáját tündérország egén. Nem találtak értelmes magyarázatot a láthatólag sík hülye Lölőke ilyen mértékű meggazdagodására, és arra maga az érintett sem tud soha érdemi, értelmes információval szolgálni.
Most a brit tudósok elemezték Lőrinc értelmi képességeit, és megállapították, nem okosabb mint Zuckerberg, sőt. Nem csak esze nincs, de sokszor nem is tudja mikor mit, és miért vásárol meg. A cipőjét nem tudja egyedül bekötni, de több ezer hektár jó magyar föld van a nevén. A számítógépet nem tudja egyedül bekapcsolni, de informatikai cégét vesz. A tőzsdéről annyi fogalma van, ott valami papírokat adnak vesznek, de először azt hitte az a MÉH. Most mégis övé a világ legjobban teljesítő részvénye.
Lőrinc csendesen bazsalyogva jár kel a világban, néha egyedül is képes letörölni a nyálat a szája széléről, és mégis teremtett egy média birodalmat, tévével, rádióval, újsággal együtt, és véletlenül bezáratja közben a Népszabadságot.
Hihetetlen ez az ember. Mire képes a magyar adófizetők által véres verejtékkel összerakott költségvetésből felé kifolyó milliárdok, és az általa elnyert uniós támogatás felülárazása egy ilyen tehetség közelében. Nem műlik el nap úgy tündérországban, hogy Lőrinc ne vegyen valamit. Borászat, takarmányüzem, kastély, neki mindegy. Van számára hitel az állami bankba, neki csak rá kell mutatnia mire van szüksége Orbán Viktornak, és az máris meg van véve.
Mikor reggel felkel, na nem olyan szépen mint a nap az égen, hanem olyan bunkón mint Németh Szilárd, hálát rebeg az istennek, hogy bár annyi esze sincs mint Kósa Lajosnak, mégis jól boldogul egy hülyének nézett országban.
A vasárnapi boltzárat az ellenzék megszüntette, helyette Lőrincet kellene bezáratni talpig vasban Felcsút és a Csillag között nehéz vasban az országon keresztül gyalog, hagy lássa mindenki hova vezet Orbán Viktor barátsága. Aki ekkor is mellette kell legyen, a többi bűnözővel együtt, akik törvényesen bár, de ellopták az ország pénzét.
BANDITA.

Soros György nevet a végén.

 2017.07.11. 18:39

-Na, indulok haza kis szittya hazámba, megnézem mennyit ér a honfiak világa.

-Jaj drága uram, ki civil szervezetek támogatsz, adakozol a magánvagyonodból, egyetemeket, kórházakat  alapítasz, tehetséges fiatalokat taníttatsz szerte a világon, ne menj arra az elátkozott földre. Ott most tele vannak a képeddel az út széli nagy kék szar plakátok, melyeket tájékoztatónak nevez a kormány. Azon te egy ellenség vagy, akitől meg kell védeni az országot.

-Ne már, ez nem lehet a valóság. Öreg vagyok, meg beteg is, a kezem remeg, járni alig tudok, a szívem alig ver, hát kinek kell tőlem félnie? És ráadásul én is ott születtem, de el kellett menekülnöm onnan.

-Egy Orbán Viktor nevű élősködő vezeti most az országot, ő csinált belőled ellenséget. Neki nagyon fontos, hogy mindent rád kenjen, és közben szabadon tovább lophassa az ország vagyonát. Ő végül is egy tehetségtelen élősködő, és folyton hazudik is, de  magyarok egy része valamiért hisz neki, És ez elég neki ahhoz, megtartsa a hatalmát.

-Orbán, Orbán, nem ismerem a nevét. Valami rablóvezér, vagy kommunista az illető.

-Egykor a te pénzeden tanulta a demokráciát az akkor még nyugati egyetemnek nevezett Oxfordban. Majd rájött, hogy az nem neki való rendszer, a szabályait nem akarta betartani magára nézve, mert akkor nem tudna meggazdagodni a mások pénzének ellopásával.

-Mondom én hogy bankrabló! Hogy hogy az én pénzemen tanult, és ez lett belőle.

-Nem bankrabló, politikus, de a legrosszabb fajtából. Ezt biztos nem a te általad fizetett egyetemen tanulta, ekkora bunkónak születni kell. Csak neki lehet igaza, képtelen a kompromisszumra, nem tűri a vitát, a másik véleményét nem fogadja el, mindennek úgy kell történnie ahogy azt ő szeretné, mindent uralni akar, és közben gátlástalanul lop, csal, hazudik. Egyébként ő jelentkezett nálad egy ösztöndíjra, te meg adtál neki lóvét, vagyis az egyik általad alapított szervezet. Akkor még kommunizmus volt ott.

-Akkor ő egy diktátor, csak annak meg az a zseb fajtája. És mit csinál most ez az Orbán  a szülőhazámban?

- Szétverte a törvénykezést, a maga javára írta át a választási törvényeket, megszállta a demokratikus intézményéket, mindenhova a maga embereit ültette, akik feltétel és gondolkodás nélkül nyalják a seggét.

-Rendőrség? Ügyészség? Ezt nem teheti meg büntetlenül.

-Azokba is az ő emberei ülnek, pofátlanul hagyják lopni, nem csinálnak ellene semmit. Viszont jól keresnek.

-Mindenhol vannak szar alakok, de úgy látszik ebben az országban nagyon összejöttek, és egymásra találtak.,it csinált még, és miért nem verték még agyon azért amit tett.

-Sok mindent csinált. Még az elején ellopta a magánnyugdíjat, elvette rendvédelmisek járandóságát, a rokkantak kezéből kirúgta a mankót, a melóstól elvette munkabére egy részét, de a jobban keresőknek rakott a zsebébe, nincs sztrájkjog,  az iskolákat államosította, a tanárokat megfélemlítette, a gyereket lebutította a hülye tantervével. Kórházak helyett stadionokat épít, orvosak helyett egy gázszerelőnek adja a pénzt, akiből nagyvállalkozót csinált, aki gondosan gyűjti neki a vagyont, pedig egy buta farok hozzá, és ez látszik is rajta. Szétosztotta az állami földeket a haveroknak, a uniós pénzeket rendre ellopja, folyamatosan szembe megy Európával, hiszen tudja, ha az betartja a szabályokat, akkor neki van ideje mindent megtenni, amivel növeli a vagyonát, és tönkre vágja a hazáját. Egy elmebeteget nevezett ki a jegybank élére, egy idiótát meg frakció vezetőnek. Egy valódi bunkóból meg párt alelnök lett.

-És ezt hagyják a magyarok? Nem verik pofán, kergetik el, zárják börtönbe?

-A magyarok nagyon okosnak tartják magukat. Te is tudod, hiszen az vagy csak nem ott élsz. De aki otthon van, annak csak a saját esze számít. Csak neki lehet igaza, azt tudja ki miért nem jó, ha le kellene váltani Orbánt, de még olyat nem tudtak találni, aki mindenkinek tetszik. Egyik sem jó, mert mindben van hiba, ha pedig nincs akkor találnak benne. Nem érdekli a másik baja, csak a sajátjáért száll harcba, de akkor nagyon számít a másik segítségére, és visít ha nem jön senki mellé. Ezt Orbán tudja és ki is használja. Már nyolc éve.

-Már nyolc? Hiszen már voltam ott azóta, és akkor egy Orbán nevezetű miniszterelnök fogadott. Az ki volt?

-Ez ugyanaz. Csak most te vagy a Soros ellenség, akitől meg kell védenie az országot. Voltak a szoci nyóc év, volt a Gyurcsány, volt az unió, a menekült,volt a rokkant, a beteg, a gyenge, az elesett, a munkanélküli, a melós, és mindenki, akire éppen haragudott, vagy kidobta  a Habony gép, a hívek meg szépen beszopták.

- Meggondoltam magam, nem utazok oda! Megyek a menekültek közé, még egymillió üldözött kell akit betelepíthetek Európába. Inkább ezen dolgozom még egy kicsit.

BANDITA.

Címkék: egyetem ország menekült Orbán Viktor Soros György

Nekünk Orbán kell. Más nem jó, így marad a nyakunkon. Nehéz ezt felfogni, pedig ez a valóság.
Igen, egy tolvaj, egy szemét élősködő, egy utolsó véglény, aki kihasználja az embereket, hazudik nekik, átveri őket, és mégis ott van ahova nem való. Miért?
Mert ismer bennünket, tudja rólunk milyen okosak vagyunk, meddig tart náluk a harag, mennyire önzőek bírunk lenni ha nem az történik amit mi szeretnénk. Képtelen vagyunk hajolni, törni pedig nem fogunk. És az eszünket is ritkán használjuk, kivéve ha a magunk igazát kell hangoztatni, de akkor is inkább csak hangosak vagyunk attól ami kihallatszik belőlünk, mint okosabbak lennénk az elvárhatónál.
-"Ez nem kell, az sem jó, ez kék, az meg szőke, annak meg a szeme sem áll jól. Nem érdekel mit akar, nem szimpatikus, hát inkább dögöljön meg vele együtt minden más. Majd jól nem fogok szavazni, nekem ne mondja meg senki arra miért nem, vagy arra meg miért megint nem. Ha erre nem, akkor senkire, ha ez nincs akkor el sem megyek, ha az van, akkor sem megyek el szavazni. Utána majd megmondom mit kellett volna tenni. meg hogy hülye mindenki, és csak én vagyok a fasza gyerek, mert. És az sem érdekel ha Orbán marad, nekem elveim vannak, tartásom, a másik meg nem érdekel. Nekem is ellopta az adómat, az én gyerekem is külföldön tanul, dolgozik, az anyám is meghalt a kórházban, mert nem volt orvos nővér, gyógyszer, ultrahang, fűtés. Nekem is bassza csőröm a mindent nyerő Mészáros, a kis vigyorgó Rogán, a pofátlanul hazudó Lázár, az álszent KDNP. De akkor sem, csak és kizárólag akkor, de csak így, úgy nem, vagy sehogy!"
Nekünk Orbán kell, mert az jobban ismer bennünket mint mi saját magunkat. Ha nem így lenne a faszi már lámpavason lógna, de legalább is a börtönben rohadna. De mi hagytuk, és hagyjuk, hogy röhögjön rajtunk, mert nem ismerjük annyira magunkat, mint ahogy Orbán ismeri lelkünket, a felfogásunkat, és azt a fene nagy okosságunkat. Igen, a törvények,melyeket magának írt, a felszámolt szociális háló, ami zavarta a stadion építést, a lebutított oktatás, a rothadó egészségügy, a napi sok millió, ami elherdálnak a jövőnkből a maguk hasznára, ez mind kell nekünk, mert nem fogunk meghátrálni ha magunkról van szó. És Orbán Viktor ezzel tisztában van, és elégedetten vágja zsebre a kezét,köpi a szotyi héját. Hiszen nekünk ő kell, és maradni is akar.
BANDITA.

Címkék: civil tolvaj Orbán

civil.jpgSzéles az út, sok a feladat, kevesen vannak és most mégis nehezebb nekik. És nem értik. Csak segítenek, adnak, építenek, könnyet törölnek, gyűjtenek, osztanak, védenek és akkor ezt kapják. Külföldről támogatott, hazaáruló, bérenc, ügynök, senkiházi, élősködő. Ha eddig nehéz volt a dolguk ebben a jobban teljesítő országban, most egy meg nem érdemelt teher is nyomja a segítő vállat, mely más helyett igyekszik a nehéz sorsot könnyebbé tenni, azzal hogy a gond egy részét a sajátjára teszi.

Az állam meg elégedetten dől hátra. Na, most jól megaszontam ezeknek a szervezeteknek. Mi az hogy segítik a szegényeket ott ahol ezek nem is léteznek, mert nem mérik, és nem mégis, akkor sem vesznek róla tudomást. Mi az hogy olyan feladatokat végeznek amiről az államnak kellene gondoskodni, ha az nem építene annyi stadiont, vizes vébét, olimpiát, Farkas Flórit. Még hogy ezek civilek,meg állampolgárok, szavazók, családanyák, fiatalok, öregek, jobb módban élő segítők, kevésbé szerencsés adakozók, felkészült fiatalok, lelkes amatőrök, idősek, gyerekek, apák, fiúk, lányok és mindenki akiből most egy csapásra ellenség lett. Mert az kell, egyszer mindenki soros lesz ahogy a választás közeledik.

Aki meg eddig csak segített az áll tétován, és igyekszik méltón viselni a meg nem érdemelt bélyeget. Azzal, hogy neki nehezebb lett azzal nem megérdemelt megvetéssel ami az állam szerint kíséri most majd az útját, az általa végzett feladat nem lett kevesebb, a gond nem oldódott meg. A szegénység továbbra is létezik, a ,tovább folynak, a problémákat az állam nem megoldja, hanem okozza. És ezért nem lehet feladni, nem szabad megállni, nem kell megadni az államnak az elégtételt a gonoszságáért.

Külföldről támogatott szervezet. Ki írja magára, megrázza a fejét, és megy tovább. Ha az államnak most ez okoz örömet, akkor nem szerzi meg neki azzal be kussol, csendben marad, lehajtja a fejét, és másra hagyja a segítséget. Azt neki kell megtenni.

Az állam meg hagy harsogja teli a szavazói üres fejét az általa kitalált újabb maszlaggal, amit naponta gondosan le is nyom a torkukon. Most a civil van soron, előtte a tanár, előtte a CEU, előtte a menekült, előtte a rezsi, előtte a franc tudja mi. Az állam nem képes ellátni a feladatát, de nem bír ellen állni a könnyű közpénz kihívásának, abból minél többet igyekszik a saját zsebébe tömve sunyi tekintettel elhallgatni azt. De büszkén hirdeti a saját sikereként megtalált, a saját törvényesített lopását leplező előkapart újabb állandó ellenséget. Ezek a tehetségtelen, erkölcstelen, gátlástalan, pofátlan véglények csak élősködni tudnak, és utálnak mindent ami erre emlékezteti őket. Márpedig a civilek naponta dörgölik az orruk alá, mit nem csinálnak meg egy élhető ország felépítéshez. Ezt nem tudják elviselni, hát akkor pusztuljon a civil, és vele a segítség amit eddig adott.

A józan ész azonban nem adja fel, megrázza a fejét, szája összeszűkül, keze ökölbe szorul, dereka kiegyenesedik. "Kapd be állam, nekem nem mondod meg ki a magyar, merre van az előre, mit tegyek a saját erőmből. Ha el akarsz taposni a szellemi fölényeddel melyet Németh Szilárdok képviselnek, a KDNP-s erkölcseiddel ahol az éhező gyerek életforma, hát ráfáztál, mert a torkodon akadok. Naponta váglak orrba az általad elkövetett bűnökkel, melyet elkövetsz a hatalmad tudatában. Mindig ott fogok lihegni a sarkadban, érzeni fogod a szegénység, a kilátástalanság, a reménytelenség, a betegség bűzét a leheletemen, mikor naponta rád ordítom mit kellene tenned azzal ami a feladatod az egészségügy, az oktatás, a szegénység, az éhezés, a kivándorlás ellen, amiben elrombolásában, előidézésében  vastagon benne van a kezed. Bújhatsz a stadionjaid árnyékába, lehetnek olyan zsenijeid mint Mészáros Lőrinc, hazudhat hetente Lázár János, akkor is a civil fog téged eltakarítani, és vasra verve végig húzni Felcsút kisvasútjától a Várban levő erkélyed alá épített tömlöcbe."

BANDITA. 

Címkék: civil törvény állam bélyeg

meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576_1.jpgÜlt az egyszerű gázszerelő a csőd szélén, és szerelgetett. Húzta jobbra, húzta balra de csak csepegett a csőből az a qrva gáz. Bekenegette illatos tehénszarral a házat, de az csak büdös maradt, akárhogy is igyekezett elrejteni a benne rejlő szakmai butaságot és hozzá nem értést. Végső kétségbeesésében a gázszerelő sírva simogatta a csapokat, és ekkor csoda történt. Váratlanul megjelent a trehány munka miatt keletkező gázfelhőből egy szellem Orbán Viktor képében.

-Na, hülye gyereke édesapádnak aki gázszerelőnek adott, most pedig teljesíted minden kívánságomat- szólalt meg két szotyi kiköpése között a nemzet pocakos focihuszára.

-Ne szórakozz már Viktor, régen együtt loptuk a fát az erdőből, meg az iskolában is találkoztunk néha. Mert én oda is jártam valamikor, igaz nem voltam Soros ösztöndíjas, de a meséket ismerem. Nem neked kellene az én kívánságaim teljesíteni?- válaszolt a gázszerelő bizonytalan hangon, miközben megvakarta a fenekét, majd megszagolta a kezét utána.

-Figyelj Lölöke, A meséket én írom, és törvény is van róla ha kell. Ilyen mese a magánynyugdíj megvédése, a rezsicsökkentés, sőt, az egész alaptörvény egy nagy mese, ezért is van állandóan változtatva benne valami. Szóval ha azt mondom neked kell teljesíteni az én kívánságaim, akkor ez a mese bizony így folytatódik.

Próbálta a gázszerelő megérteni a mondanivalót, de inkább nem erőltette annak felfogását, hát csak bólintott. Végül is gázt nem tud szerelni, még kívánság teljesítőnek jó lehet. Egyből bele is vágott a feladatba. Mindjárt lett is Orbán Viktor háza mellett egy stadion, pedig az még csak éppen hogy gondolt erre.

- Erről van szó Lőrinc- susogott a lelátóról Viktor a gázszerelő felé- mióta a Lajos nem haverom, és lelépett az addig neki lopott pénzzel, rád vár az a nemes feladat, összehord nekem a vagyont a közpénzből. Vegyél gyorsan pár ezer hektár földet itt környéken, meg hozzá kastélyokat, halastavakat, és csinálj ide egy sertéstelepet is büdösebbikből. Reggelente azt trágyázd ki, de vegyél gumicsizmát az öltönyhöz, mert utána még lesz dolgod bőven, és ne bűzölögjél nekem ha menned kell valahova.

-De Viktor, nekem nincs pénzem minden kívánságod teljesíteni-sírta el magát a Lőrinc gyerek, és kicsapott az orrából egy adag taknyot- szegény vagyok, ezt a stadiont is alig bírtam felépíteni, honnan vegyek ennyi mindenhez pénzt!-de ekkor már patakokban folyt a könny a gülü szemekből, amelyben az értelem nem is látszott.

- Ne félj ettől te Mészáros gyerek, lesz neked közpénzed mindenre, csak indulj el a pályázatokon. Ne nézz értetlenül, igen pályázatokon, de végül is neked ehhez sem kell értened. Te csak maradj ilyen hülye, legalább tudom veled idegesíteni az ország közvéleményét- nyugtatta Viktor a sírós gázszerelőt, és adott neki zsebkendőt, ne a földre fújja ki az orrát.

Ment is minden szépen a maga útján, ahogy azt Orbán Viktor megírta a mesében. A gázszerelő nyert minden pályázaton, azt a kedvéért mindig szépen felül is árazták azt, hagy vegyen meg mindent amit Orbán Viktor meg akar szerezni az ország vagyonából. Vett is minden szépet és jót, a saját lábon álló Orbán lánynak egész szálloda birodalmat, Viktornak kisvasutat, a kutyának uradalmat. Jutott belőle ásványvíz üzemre is, ami másnap már nagy állami megrendelést kapott. Még az is előfordult úgy vett valamit a gázszerelő, arról halvány fogalma sem volt, de a Népszabadságnak sem, és ezen mind a ketten meglepődtek. De ezzel még nem ért véget e mese. Az folytatódik az évi száz milliárdos meggazdagodással, és a gázszerelő lány férjhez menésével. Tündérországban ahol a jegybank elnöke elmebeteg, a tiszteltnek nem nevezhető Országház elnöke is bajszos szar, meg a köztársaság elnöke a Jani is az, az ilyen mese valóság. Kár, hogy még nem ért véget!

BANDITA.

Címkék: pályázat közpénz lop Orbán Viktor Mészáros Lőrinc

koli_padlo.jpgCsak gratulálni lehet annak a megátalkodott iskolai szakembernek, aki szerint a képeken szereplő szoba emberi tartózkodásra alkalmas. Azért meg még külön a mosdóhoz kellene kötözni a rendszer kitalálóját, ha még ezt szállóvendégek számára jó magyar forintokért kiadja, és még csak elnézést sem kér ezért. És akkor még arról nem is beszél a józan elme, ez a helyiség vagy mi, egy beteg gyermekek számára kialakított hely, ahol gyógyulniuk kellene.koli_beteg_felirat.jpg

Tele volt a Tisza parti város rendezvénnyel, minden szállás jó előre le volt foglalva. Aki azonban mégis szeretett volna az ott készült halászléből fogyasztani, megnézni a Dóm teret, és nem nagyon nézett utána a kollégiumi vendégszobáknak, az könnyen itt találhatta magát. Igen, a betegszoba vendégszobának lett kiadva.koli_2.jpg

Mikor az ember fáradtan megérkezett ebbe a micsodába, első reakcióként a szája maradt tátva a hitetlenkedéstől, majd utána egyszerre volt dühös, elképedt, megalázott. Itt kellene kipihennie magát, ezen a helyen kell aludnia, és még érezze is jól magát.koli_plafon.jpg

A legrosszabb azonban az első sokk elmúltával következik be, mikor valóban szétnéz itt az ember, és felméri a körülményeket. A nagyon magas plafon körül a pókhálókat, az ablakkeret állapotát, a radiátorok kopottságát, a falakon látható mocskot. Az ágyakon legalább szépen össze van rakva a kétes tisztaságú párna és takaró, amire neked kell felhúzni a huzatot.koli_fal.jpg

A padlóról felszedett szék nagyon jól néz ki a fekhelyen, végül is a linóleum olyan állapotban van, azon a szék már ne rontson tovább. Így az ágyakra is felkerülhet a kosz. Az asztal is biztos le volt takarítva valamikor. Az ajtófélfa is jó állapotban van, a padlón a linóleum is korrekt. A szekrényt nem is mered már kinyitni.koli_3.jpg

A legnagyobb sokk azonban a fürdőszobának nevezett helyiségben éri az utazót. Első reakcióra az ember behányna a sarokba. És itt kellene lemosni magadról az út porát. És akkor még egyszer, ez egy betegszoba. Ha itt nem szedsz össze semmit, kemény gyerek vagy, és túlélsz mindent.koli_fal_2.jpg

koli_mosdo_kozel.jpgkoli_betegszoba.jpgkoli_mosdo.jpgkoli_mosdo.jpgSzóval mindent összevetve  túl lehet élni az ebben az állami intézményben eltöltött éjszakát. Vendégkönyvet nem kell kérni, hálás szavakat nem kell bele írni. Ha sokfelé jársz az országban, és kollégiumban szállsz meg, nem ezt fogod tapasztalni, ennek a helyzetnek a megéléséhez külön szerencse kell. Már csak azzal az emberrel lenne jó találkozni aki azt a döntést hozza, neked legyen ehhez szerencséd.koli_bejarat_padlo.jpg

És akkor még egyszer. A kollégiumok vendégszobái tisztességesen fel vannak újítva, emberileg lakható, tiszta, rendezett. Ez egy különleges hely, ne legyen hozzá szerencséd. És akkor ne beszéljünk róla ki a fenntartó, ki felügyeli az intézményt, mert akkor az oktatásban levő káoszról is kellene pár szót váltani. Ez egy  középiskola kollégiuma, ahol a gyermekeink tanulnak.

BANDITA

 

Címkék: szállás vendég betegszoba KOLLÉGIUM

207135_ov_nagygec.jpg"Arra gondoltam drága gyermekem, gyorsan meglátogatlak még egyszer az életben ha már te is éppen felém jártál a múltkor úgymond véletlenül. Na, engedj már beljebb hagy nézzek szét már én is te nálad, ha már neked is muszáj volt bele szagolnod a nyomoromba. Hát szépen éltek itt az asszonykáddal meg a gyerekekkel ebben a kastélyban, és látom neked is van kutyád. Annak is szép háza van, felénk ez egy egész majorság, csak nem tudom minek a kutyának a tizenöt holdas birtok.

Van ám neked is szép a fürdőszobád, jó nagy benne ez a medence, és milyen szép a víz tükre. Látszik nem spóroltál vele, csak olyan kicsinek tűnik a többi tizenkét szobához. Elfértek itt? Nálunk  faluban összesen nincs ennyi helyiség, mint neked ebben az egy házadban. Hogy ez nem a tied, csak most éppen itt laksz? És ki az a Lőrinc? Jó, jó hagyjuk, ültess már le erre a kanapéra, a héten már fürödtem és ez a tiszta ruhám már harminc éve. Nem koszolom össze neked ha ráülök erre a fehér bőrre. Jó nagy a tévéd, ont elfér azon a nagy falom. Hol tartod a befőtteket? Mert hoztam neked abból a négy éves uborkából amire annyira húztad a szádat. Én már ki akartam dobni a szemétbe, de inkább elhoztam, egyétek meg egészséggel.

Virág nincs nálam, nem ide készültem de azért nézzünk már körül a jószágnál. Ki hordja ott a ganét öltönyben meg gumicsizmában? Még nézni is rossz ahogy dolgozik, a lapátot is fordítva fogja. Így szaros lesz a keze, még ezt sem tudja? Ő a Lőrinc? Meg kellene már tanítani a munkára, látszik rajta ez semmihez sem ért. Ha ilyen emberekkel vagy körülvéve akkor neked kell helyettük is melózni, akkor meg bizony nem fogsz soha előbbre jutni. Most miért vigyorogsz? Lőrinc neked dolgozik, most mondtad, én meg sajnállak ezért.

Szép ez a kastély, biztos jó drága volt mert látszik rajta fel van újítva. Nekem beázik a tetőm, de ezen jól állnak az új cserepek. Abban ott messzebb ki lakik? Az is kastély ha jól látom. A lányodé aki a saját lábán áll? Szép nagy az is. És abban ott balra? Az meg  vejedé? Az a világítós, kikötős? Az is jó nagy, és szépen meg lett csinálva. Hát abban ott jobbra? Az unokád? Neki is van? Persze az én lányomnak is van háza, de az csak olyan hétköznapi, még dolgoznak rajta a férjével, de nehéz az élet manapság. Hogy az unokád még csak két éves?

Neked van saját kis vasutad? Tiszta szerencse, így nem kell gyalog járnod ha kimész abba a szép nagy stadionba. Látom az is van itt egy a kert végébe. Hiába, aki sokat dolgozik az megteheti ezt is, és te pedig mindig megvéded az országot ahogy nézem a tévében. Bezzeg a Gyurcsány, annak még nincs stadionja sem, és mindenről ő tehet ami rossz most az országban történik.

Örülök hogy ilyen szépen élsz, mindennel meg vagyok elégedve, lassan indulok is vissza  faluba. Korán kel odaérnem, a busz nem megy el odáig, és nekem meg már nehezen megy a gyaloglás, pedig még a sötétedés előtt haza akarok érni. Ha felém jársz nézz már be hozzám, majd akkor be varrom a zsebed, mert nagy bunkóság ám az fiam ha mindig a tököd markolászod bárhova is mész."

BANDITA.

 

Címkék: bunkó néni látogatás ORBÁN

20160409szolnoki.jpg

"Na ez a legjobb megoldás, és akkor nem kell minden sportba áramló pénzt külön megmagyarázni. Most, hogy a nagy ellenség bankok is felajánlhatnak ( beszarok, felajánlhatnak) az adójukból a látványsportokra, már nem is lehet tudni milyen módszerrel kellene még tovább baszogatni az ország tűrőképességét. Ha ezt is benyeli a jó nép, akkor a lehetőségek korlátlanok, tök felesleges mindenféle magyarázat, minden mehet egyből a kijelölt számlákra, nem kell külön a költségvetéssel bajlódni. Legfeljebb elfogad az országgyűlés egy olyan törvényt, ami lehetővé teszi hogy az adó elveszítse közpénz jellegét, és máris egyszerűbben lehet akár kastélyt vásárolni, vagy újságot, televíziós csatornát, borászatot, , keményítőgyárat, részvényt,erőművet helikoptert.

Egy csomó dolgot, és melót meg lehet vele spórolni a kormánypártnak ha csak stadiont építünk az adókból. Nem kell állandóan bért emelni az egészségügyben, a beteg majd csak meggyógyul ha élni akar, az orvosok és az ápolók egyszer meg csak elfogynak már végre, és akkor nem fognak állandóan elégedetlenkedni a lerobbant kórházak, meg az alacsony bérek miatt. Az oktatásban is egyből megoldódna minden. A KLIK faszául el tudja irányítani az üres iskolákat, ahol nem kellene a fenntartásra költeni, így a tanároknak kötelező lenne a stadionokban oktatni a diákokat, akkor is ha meccs van, ezzel lehetne növelni a néző számot is.

Az lenne azonban a legjobb, ha mindenki egyből felajánlaná az adóját az éppen arra járó Mészáros Lőrincnek. Orbán Viktor konzultációban jelezné az országnak most éppen mint akar megvásárolni, Lőrinc odamegy, a választó kifizeti, és máris boldog a miniszterelnök. Minek kell olyan felesleges dolgokkal terhelni a közvéleményt, hogy  Lőrinc stróman, meg analfabéta, akit direkt az ország bosszantására választott a vagyona kezelésére Orbán Viktor. Mivel az adózó direktben vásárol a miniszterelnöknek a közbeszerzések is feleslegessé válnak, azokat nem kell túlárazni, és nem nyerne állandóan egy számolni sem tudó egykori gázszerelő. És az ügyészségnek sem kellene állandóan visszadobni a korrupció miatti feljelentéseket, nyugodtan vadászhatna a télen tüzelőt lopó szegény emberre.

Kormányozni sem kell. Mondjuk az eddig sem ment  Orbán Viktornak, viszont szépen gyarapodott a vagyona az országlása során. A sport a lényeg, az jól mutat mindenhol és jó drága is ha üresen áll benne minden. Ez kell meg a sok nagy szar kék plakát, ahol valakit vagy meg kell állítani, vagy tudta, vagy jobban teljesít, meg erősödik. Majd Lázár János minden héten kiáll a közvélemény elé maga teljes gátlástalanságával, és cinikus vigyorral belevágja az ország arcába, kapjátok be kedveseim, mi jól élünk a többi meg le van sajnálva.

Olyan problémák már fel sem merülnének ha minden adóból stadion épülne, hogy mi lesz a munkabérekkel, a közmunkásokkal, a közszféra dolgozóival, belét kidolgozó munkavállalóval. A nyugdíjakról kár is beszélni. Kuss legyen, mindenki annyit ér amekkora stadion van a kertje végében. Az adók jó helyre mennek, nem kell belőlük utakat, közkórházakat, iskolákat, mentőállomásokat, meg egyéb ilyen felesleges dolgokat építeni. A Várra van pénz, oda be tud Orbán Viktor költözni a jegybank elég szépen szórja a tartalékaik, van aki egész nap helikopterezik a letelepedési kötvényből, Habony is jól elvan két nyugdíjas rugdosása között, a közmédiát továbbra sem nézi senki, de legalább jó drága, és mindenki boldog aki a Orbán Viktor haverja. Akinek ez nem tetszik az sírja tele a telefont, meg a netet a gyereknek, szülőnek, unokának aki már kint mosogat az ellenséges unió területén. És háborodjon fel a CEU bezárásán, azok is jobban tették volna ha stadiont építenek, nem a soros okos embert képzik az országnak. A civilek is jobb ha takarítanak a stadionban, vagy ők lesznek eltakarítva ha kinyitják a szájukat.

De most tényleg? Miért kell állandóan azt. nézni Orbán Viktor éppen miért nem kormányoz, mekkora a vagyona, mit hazudik éppen arról most ki az ellenség aki miatt nem lehet szépen békében élni az országban. Ha az ország ellenkezik Orbán Viktor akaratával szemben, egyből kitalál neki egy olyan új bosszút, amivel érezteti ő a főnök, és azt csinál amit akar a hatalommal. A netadóra ott volt az útdíj, a kockás inges tanároknak odavert egy még nagyobb KILK-et, még a maradék iskolát is elvette tőlük, csak mert okos gyereket akartak nevelni az országnak. Most itt a CEU, meg a civilek elleni balhé, ha nem tetszik az országnak akkor kap még több stadiont, hagy csikorgassa a fogát a józan ész. Mert annak kell lenni, és úgy kell történnie mindennek ahogy azt Orbán Viktor akarja, vagy különben stadion épül szerte mindenhol."

BANDITA.

Címkék: stadion adó költségvetés Fidesz Orbán Viktor

kover.jpgMikor a házelnöknek kinevezett Kövér László eléri a Kósa Lajos Németh Szilárd páros szellemi mélységét, na ott akkor a józan észnek nagyon figyelnie kell a keletkezett értelmi sötétségben burjánzó hullámok el ne mossák a jó kedvét. De mivel inkább csak fokozzák azt, nem kell mást csinálni csak széles vigyorral fogadni a ház elnökétől érkező újabb ejnye bejnyét, és morcos tekintetet.

Kövér László az Országgyűlés elnökeként sikeresen leküzdötte magát a régi, rossz értelemben használt házmester szintjére, aki egykor azt gondolta magáról, neki bizony mindenhez van köze ami a házban történik, és kedve szint büntethet is bármiért ami nem tetszik neki. László vezetése alatt a néhai Tisztelt Ház elvesztette tisztelt jellegét, és a parlamenti többséget tekintve meg a maradék méltóságát is. Ma már inkább hasonlít az Országgyűlés a Fidesz által megszállt zsiványtanyára, ahol terveket kovácsolnak az ország kirablására, és törvényeket alkotnak hozzá. László ennek zavartalanságát felügyeli nagy bőszen, kezében a vonalzóval meg a seprűvel nagy ellenszenvvel üt rá az ellenzék kezére, ha az ebben a kormánypártot akadályozni igyekszik.

Végül is a választás útján győzelemhez jutott párt első embere juttatta Lászlót ebbe a pozícióba, és már akkor látszott rajta remekül el fog tudni játszani ott magával, meg a kapott hatalommal. Teremtett a feladathoz magánhadsereget szép ruhával, gránátvetővel, van neki bizottsága a ház rendjének fenntartásához, már csak némi ész kellene hozzá ne csináljon magából nagyobb bohócot annál, mint amit sikerül neki összehozni ha elönti az agyát a gyűlölet a másként gondolkodó ellenzék megszólításakor, vagy annak megszólalásakor. Mert akkor aztán keményen lesújt a hatalma minden gyengeségével, és hét év alatt elvégzett jogi tanulmányaival. Neki ugyanis ennyi idő kellett a másnak öt év alatt megszerezhető tudáshoz.

De Laci nem hátrál ha nevetségessé kell válnia. Beszól, azt megteheti következmények nélkül, büntet ha kell ha nem, annak a jogosságát, vagy többségben jogtalanságát nem is mérlegelve lesújt a hatalmával. Megteheti, nincs az az észbeli korlát, felkészültség ami ebben megakadályozná. Ha meg esetleg kiderül, Laci túllőtt a célon és büntetést kell fizetnie az általa kiszabott ellenzéki képviselő tiltakozása miatt, fideszes módszer szerint megrántja a vállát,és küldi a számlát az adófizetőknek. Majd azok kifizetik az ő hülyeségének a következményeit. Ez bevett gyakorlat a Fidesz soraiban, megszokták hogy következmények nélkül megtehetnek bármit.

Laci már hamarabb lett bajszos szar mint a Jani, csak erről eddig nem volt tábla, megdobált palota, aláírt törvénysértés. Laci naponta köpi szembe a létezésével és a módszereivel a demokráciát, mikor vigyorogva engedi a kormánypártot garázdálkodni az általa felállított szabályok szerint. Még egy esetben nem fordult elő, rászólt volna a kormánypárt padsoraira ne gyalázzák a nőket, a demokráciát, a valóságot, mondjanak igazat, ne lopjanak. Laci minden szigort az ellenzéknek tartogat, csak rájuk figyel, velük szemben nem ismer kíméletet.

Pedig Laci sem jobb  többinél, és még úgy is néz ki, mint a bajszos majom a köszörűkövön mikor fent trónol a nagy széken az elégedett vigyorával. Meg is lehet minden oka az örömre, évek óta milliós benzinpénzt nyal fel a főváros melletti lakóhelyéről való bejáráshoz. Mert neki az jár. Most kap egy több milliárdos lakást is közel a munkahelyéhez, drón fogó kütyüt a magánhadseregéhez, kötelet az ellenzék sértegetéséhez. És szeretné megúszni a következményeket, akár csak a többi, mert tudja, a bajszánál fogva lesz láncra verve azért, amit az ország és benne teremtethető normális élet ellen elkövetett.

BANDITA.

Címkék: parlament bilincs Kövér László FIDESZ

Védjük meg Orbán Viktort!

 2017.04.23. 17:05

ov40.jpgNe hugyozd le a lábad szárát Viktor a félelemtől, már itt vagyunk neked, és számíthatsz ránk ostoba fajankókra. Az utóbbi időben kicsit sok körülötted a zűr, de ameddig tovább drágulhat a vizes vébé, hetente vehetsz Lőrinc nevén újabb területet az országból addig kitartunk melletted. Nagyon igaz most kicsit belecsaptál a tőled megszokott meggondolatlansággal az újabb ellenség elleni harcba, de mi akkor is melletted állunk, és ha viszket a tenyered, fényesre nyaljuk azt is, ahogy azt a hátsóddal is megtesszük naponta.

Kezdtük azt hinni nem vagy régi önmagad, annyira hiányoltuk már tőled azokat a megszokott baromságokat amivel naponta mérgezed az ország józan gondolkodását, csak mert az nem akar olyan szánalmas féreg lenni, mint amilyenné te szeretnéd formálni. De ez az egyetem bezárásának a módszere meggyőzött bennünket nem kell csalódnunk a vezérünkbe, aki mindig tudja mivel bassza fel az emberek agyát. Zseniális vagy meg kell mondani, főleg amivel utána próbálod menteni a helyzetet, hogy mindenki hülye, és csak neked szép és okos a meglátásod ebben a helyzetben. Ha majd kezet fogsz Trumppal mikor a szerződést aláírjátok, lopd el a kezéről az óráját, ahogy azt a magyar magánnyugdíjjal tetted. Na jó, ezt nem fog előfordulni, sikerült olyan feltételeket támasztanod az egyetem megmaradásához ami nem teljesíthető, de a magyar törvények vonatkozzanak mindenkire azt a kutya fáját!

Emlékszünk még rád a régi időkből, mikor még itthon játszottál kicsiben a választók türelmével, és mindig sikerült neked véghezvinni amit akartál. Szépen átverted a melósok nagy részét régen az új Munka törvénnyel, és most is hasonlóra készülsz, csak mert ahhoz van kedved szórakozz velük. Nem is értem miért nem veszik ezt most sem nagyon észre, de Te mindig tudod hogy legyél sunyi alattomos kis geci, ha valamit el akarsz érni. Sikerülni fog ez is Viktor, az egykulcsos adóval is odabasztál rendesen a bérből és fizetésből élőknek, azok meg nem lógattak fel az első fára akkor, tehát nyertél. És még mennyi mindent megcsináltál ebben az országban azokkal akiknek nem tetszett az önálló gondolkodása, és véleménye! A tanároknak is a fejére raktál egy szervezetet, nem is tudnak mit tenni ellene. Így legalább nem azt oktatják amire szüksége van a gyereknek, hanem amit Te jónak látsz! Ügyes vagy ez nem kétséges, a fizetésemelésükből ami végül is alig igaz, fasza ellenszenvet keltettél velük szemben, így ellenük tudtad fordítani a közvéleményt.

A kórházakról most ne is beszéljünk. Most sem jobb a helyzet mint amióta a hatalomban vagy és olyan szépen leépítetted a rendszerét, elvetted belőle a pénzt, és közben ráfogtál mindent a szocikra, meg a macira a málnásban. A nagy kék szar plakátok, meg a menekültek akik átzúgtak az országon ügyet sem vetve rád szépen elterelték rólad a figyelmet, és Te meg sem köszönted a segítségüket. Itt maradt utánuk egy bazi nagy kerítés, néhány fagyoskodó a határon, egy még jobban lerohadt egészségügy, de erről senki sem beszél. Mondom én hogy egy zseni vagy! Csak így tovább, fog ez menni ameddig nem látunk tovább az orrunknál, és csak magunkkal törődünk.

Na és a Lőrinc, az nagyon szépen szedi neked össze a vagyont. Ha még hozzá tudna írni, és olvasni, meg képes lenne számolni egész jól ki tudná dumálni magát a helyzetből, ahova véletlenül belecsöppent. De neked biztos az volt a szándékot megmutasd az országnak, egy szánalmas figura is lehet gazdasági szereplő a te rendszeredben ha neked az tetszik. És még direkt élvezed is a helyzetet amit teremtettél ezzel a figurával. Négyszemközt elmondva találhattál volna alkalmasabbat is a vagyonod gyűjtéséhez, de ettől hülyébbet nehezen. Mindegy, egy országot így is lehet kinevetni, megalázni.

Szóval összefoglalva mindent ne szarj be, itt vagyunk veled. János aláír mindent, Laci felfegyverzi az őrséget, Zsóti a Semjén köti az atomot a karóhoz, Bayer békemenetel még ha ezzel már nevetséges is lesz. Német Szilárd meg az agyatlan Kósa, akikkel szintén direkt szánalmassá teszed az országot amikor szólni engeded őket, majd segítenek felidegesíteni a közvéleményt, és addig is leterelik rólad a figyelmet, ameddig beköltözöl a Várba, és fejedre rakod a koronát. Csak menj tovább az úton, mi nem hagyunk a szélén lógni a lámpavason. BANDITA.

Címkék: válság védelem ellenség Orbán Viktor

szemed.jpgceu.jpgMost látszik csak meg, mennyire félelmetes ha egy hatalmát mocskos szemét dolgokra felhasználó tolvaj geci az akaratát tűzön vízen keresztül, de mindenképpen érvényesíti. Persze kell hozzá egy emberi értéktelenséget vállaló, személyiségéből kivetkőzött, gátlástalanul hazug frakció, akiknek semmi sem drága még abban az esetben sem, ha a vezér éppen az országot teszi tönkre, ők lelkesen adják hozzá a törvény támaszát. Na meg persze minden tekintetben még meg is igyekeznek magyarázni miért jó az, ha egy olyan értéket pusztítanak el seggnyaló elvakultságukban, melynek a közelében tisztán látszik a saját selejt mivoltuk, de talán pont ezért sem akarnak, és képesek tudomást venni cselekedetük káros következményiről.

Egy hete még az ország nagy része nem is tudta van egy olyan magán egyeteme, melyet szerte a világban nagy elismerés övez. Mára már megtudta sok ember mekkora érték lapult az oktatás azon formájában, amely ezen intézmény falai között zajlott. Holnap már nem lesz az lesz a téma az egyetemen mivel lehet szebbé, jobbá tenni a világot, hanem hogy hogyan történhetett meg az a gyalázat, amelynek ők is a játékszerei lettek, és ami miatt így legázolták őket.

Orbán Viktor elégedetten vigyoroghat. Végül is nem történt nagy dolog, senkit sem hagytak az út szélén, csak belelőttek az árokba egy újabb területet ami még nem felelt meg az általa elvárt szürkeségnek, csendes beletörődésnek. Ledőlt egy újabb torony ahol világított az értelem, ahol a tudás volt az érték, ahol az ember jobbá válhatott az elsajátított ismeret által, és ahol a gondolatból cselekedet származott, aminek hasznából sokan részesülhettek.

Soros György! Ő volt a hibás, mert ide álmodott egy szellemi műhelyt, ahol tanulni lehetett, ha meg tudtad azt fizetni. Ez nem ördögtől való próbálkozás a tudás elsajátítására, számtalan olyan ember is részt vehetett az ott folyó oktatásban, akinek erre most nem volt pénze. Mert az intézmény már a saját lábán állt, igaz nem olyan Orbán család módon, nem közpénzből kitartva.

De Soros György most éppen ellenség. Lehet hogy nem pont az országnak az, de Orbán Viktornak biztos más erről a véleménye, és akkor ő kell legyen a patás ördög, ha az ő elembaja azt úgy akarja. És akkor mindent rá lehet fogni, mindenért őt lehet felelőssé tenni. Nincs abban semmi baj ha a szavazó nem tudja ki az a faszi aki ennyit árt az országnak, neki elég legyen annyi amit Orbán Viktor mond róla, és ne nagyon gondolkozzon el a miérten, és a következményeken. Le kell lőni a csávót mint a veszett kutyát, a pénzét bele kell szórni a Dunába, vagy tüzes bélyegként ráragasztani arra, aki azt akár az ország érdekében is, de felhasználja. Legyen belőle egy jel a homlokán, viselje megalázásként a tőle kapott támogatást. Azt Orbán Viktor nem tudja ellopni, hát ne legyen senkié, és ha csak annyi haszon van belőle, erről beszél a félanalfabéta közéletben alig jártas szavazó aki a hatalomban tartja, már meg is van az értelme az ellene való háborúnak. Közben azért az országot szépen rabolgatja a tolvaj banda, a vizes vébé naponta nyeli a milliárdokat, de akkor is Soros a bűnös és pont. Na eddig terjed sok fejben az értelem.

Végül is ez a becstelen gaztett is törvényes, senki sem mondhatja rá nem a nép által választott képviselők csinálták végig ezt a tudás elleni bűncselekményt. Törvényes az oktatás lebutítása is, törvényes Mészáros Lőrinc strómankodása, törvényes Lázár János dohány biznisze, törvényes Andy Vajna casinója, törvényes Rogán Antal letelepedési kötvény üzlete, törvényes a rothadó kórházi ellátás. Minden törvényes, és az benne a közös, jó sokba kerül az országnak, de ezen kevés emberek személyes  haszna van. De ez a NER. Ebben a rendszerben a hatalom nem elszámoltatható, nem lehet kérdezni, nem lehet vele beszélni, nem lehet róla tudni, most akkor éppen mit talál ki, amiből pénzt rakhat zsebre az ország vagyonából, vagy kinek a tökét akarja éppen levágni, ha nem tetszik neki annak ellen álló volta.

Végül is a NER kevesek kiváltsága a meggazdagodásra sokak kárára. Csak a sokak ezt még nem hajlandók tudomásul venni, meg észre. A NER tudja, bármit megtehet, ha kellően szépen hazudik hozzá, és csak szeleteket kebelez be egyszerre, vagy gázol halálra nem éri bántódás, még támogatják is benne. Nem kell tartania a felelősségre vonástól a nagy támogatótól sem, akinek csak a pénzét veszi jó néven, de azt már nem ha az azt mondja ebből ne kibaszott üres stadionokat építs barom. A NER tudja, mire ezt kimondja a támogató, sok víz lefolyik a lopott kisvasút üres kocsijain megcsillanó napsütésben. Addigra már nem is nagyon emlékszik senki mi is volt a bürokrácia baja a sok lopásban. Lóvé a zsebbe, a támogatóból meg ellenség lesz, akit meg kell állítani nagy kék szar plakátokon. Az idő a NER malmára hajtja a vizet, főleg ha azt Mészáros Lőrinc veszi meg Orbán Viktor kedvéért. Brüsszel meg csak tátott szájjal bámul, mert neki annyi idő kell a felismeréshez amikor már késő minden, és a NER ezt tudja, és ki is használja. Közben meg kiröhögi.

A CEU most útban volt, mert szerencsétlenségére egy Soros György nevű öreg milliárdos alapította. A NER kivégezte ezért. Kevés embert érint személyesen a sorsa, sokan ellenzik most, de a felháborodás majd csak elül ha a NER újra előáll egy újabb kivégzendő területtel, mert csendben lopni akarja tovább a közpénzt. A NER ezt is tudja, mert ismeri az országot és a benne lakókat. Na jó, ha nagy a gáz és az erő ellene, akkor szépen kihátrál, csendben visszavonul, és előadja a hattyú halálát, hogy ő mekkora demokrata, és hallja a szót. Még az üzleteket is kinyitja ha tele a gatyája. Mert azért nagyon fél, ha a felháborodás csak egyszer is orrba találja vágni, meglátszana mennyire gyáva féreg az egész banda. De ehhez azért az kell, felismerje az egyén ha az egészből egyrészt elpusztít Orbán Viktor mert ő így akarja, akkor bizony mindenkitől elvesz. Ennyit kellene csak felismerni, és seggre lehetne ültetni azt a fene nagy arcot, még mielőtt az a Várba költözik, hogy onnan nézze a tönkre vágott hazát.

BANDITA.

 

Címkék: törvény Fidesz NER CEU

Kedves Momentum Mozgalom!

 2017.03.29. 17:00

Ja, párt, bocsánat! Ha kicsit megkésve is, de szeretnék gratulálni az aláírásgyűjtésnél elért eredményetekhez. Ma már alig beszélnek róla, ez a geci Fidesz jól kihúzta alólatok azt a sikert, amit az olimpiai miatti népszavazással elértetek. Ne bánkódjatok a vasárnapi boltzárral ugyanezt tették. Meghátráltak akkor is a népszavazástól, ahogy most is megtették ezt veletek. De ti ezt biztos számba vettétek mielőtt belevágtatok az egészbe. Hiszen annyira okosak, és fiatalosan lendületesek vagytok, ez nem maradhatott ki a számításból.
A párttá alakulás is benne lehetett a terveitekben, és gyorsan véghez is vittétek. Mert ugye az világos, hogy aki a világot meg akarja váltani ebben a qrva Fidesz diktálta szabályok szerinti világban, az csak pártként érhet el eredményt. Nagyon helyes! Legyetek párt! Váltsátok le a Fideszt! Bennetek a jövő minden reménye.
Nem is kell ehhez összefognotok senkivel, mert egyedül is képesek lesztek egy év alatt az emberek gondolkodását átformálva magatokat megválasztatni. Tudjátok én annyira figyelem a közéletet, amennyire ez egy szerencsétlen kétdiplomás, kétkezi melót végző embertől ez kitelik. És szurkolok nektek, sikerüljön a tervetek. Ne törődjetek vele mit diktál a jelenlegi választási rendszer, ahol az egyéni körzetben a józan ész szabályai szerint egy jelölt állhat csak szemben a Fidesz jelöltjével, aki már ma néhány mázsa fa, és kenyér segítségével előre biztosította magának a szavazatok egy részét. A másik része a Qbatov lista, de ezzel ti is tisztában vagytok, ezért nem is írom ezt külön le nektek. Az csak olyan figyelmeztetés lenne egy vén bloggertől, és ti erre nem vagytok rászorulva. Ne is álljatok ti össze holmi réginek mondott pártokkal, azok kiépített szavazóbázisával,, nektek ott lesznek az új szavazók, akik már most türelmetlenkedve akarnak rátok voksolni. A számuk hihetetlenül magas, hiszen csak rátok vártak, a többire biztos ezért nem is szavaztak eddig. Azok nem voltak ilyen felkészültek, gyorsak, sikeresek, és nem is akarták befejezni a rendszerváltást vagy mi a francot. Azért is tartunk itt, mert eddig nem voltatok. Na majd most!
Ha ezek a régi pártok által állított jelöltek el is vesznek tőletek szavazatokat, a siker mindenképpen a tiétek lesz azok miatt, akik valami újat akarnak. Mert tódulni fognak a szavazófülkékhez a rátok szavazók, és nyerni fogtok.
Utána már alig lesz dolgotok. Csuklóból meg tudjátok oldani az ország problémáit, amit az eddigi összes kormányzás okozott. Biztos van pár ezer kipróbált szakemberetek, akik azonnal átveszik az ország irányításában a pozíciókat, ami az általatok bevezetni kívánt reformok miatt feltétlenül szükségesek. Ha a Fidesz emberei maradnának a minisztériumokban, az azért nem lenne nagy segítség a számotokra ha valami mást akartok végigvinni az oktatásban, az egészségügyben, a szociális ellátás területén, a közmunkások problémájának a megoldásában, az elvándorlás megállításában, a munkavállalók helyzetének a javításában, az adók kialakításában, meg ezer ilyen kormányzati munka elkezdésében, hogy az ország életében ne legyen nagy fennakadás. De ezt szerintem feleslegesen is írom le, megvan már a kész tervetek a 2018-as választás utánra, amit reményeim szerint meg is nyertek.
Mennyien is vagytok most? Olyan százötven körüli létszámmal indultatok, de vigasztaljon benneteket a történelmi Kuba példája, ahol Castró hetven emberrel indult neki a világmegváltásnak. Nektek mára már biztosan kész az országos szervezet, gyűjtitek a szimpatizánsokat, a szakembereket készítitek fel a kormányzásra. Még van több mint egy év, ez alatt már alig marad dolgotok. Egy évvel a választások előtt már nem szabad összeállni senkivel, mert az csak rontana a helyzeteteken. Egyedül jobb lesz, még ha így a Fidesz is nyerne, ti legalább megpróbáltátok, és nem sikerült.
Bocsánat ha soraimmal zavartalak benneteket, és megakadtatok a győzelem felé vezető úton. Ne is hallgassatok ti senkire, csak menjetek a magatok feje után, és közben mondjátok el mindenkinek hol a helye, és mi a szerepe ebben a pártok uralta világban. Orbán Viktor is ezt szeretné.
BANDITA.

Címkék: választás ellenzék Fidesz Momentum

Ismét belekezd a sehova nem vezető, semmiről nem szóló, senkit nem érdeklő, de legalább jó drága nemzetinek nevezett konzultációjába a hatalomnak nevezett Orbán Viktor. Akkora már a körülötte levő korrupciós katyvasz, és abból annyira látszik sehova nem vezet az általa irányított ország szekere, hogy meglátása szerint térdre kell ereszkedjen előtte a kedves népe, mert beszélni óhajt velük. És ha már ráfigyel az a minimálbéres is aki alig tudja kifizetni a kormány által ráerőltetett fizetés emelés többletterhét, akkor válaszoljon neki azokban a kérdésekben, ahol az Orbán Viktor vezette szarháziak kormányának már amúgy is kész válaszai vannak, csak szeretné ezzel egy kicsit elfoglalni az emberek gondolatát, hagy érezze magát a szavazó egy kicsit fontosnak.

Na meg az is fontos, ismét nagyon érezze a kedves választó egy újabb konzultációval, egy előre nem látható támadás indul a jónak mondott léte ellen, és Orbán Viktor meg akarja őt védeni, ha akarja az a szerencsétlen állampolgár ezt, ha nem. Mert itt vannak például ezek a qrva geci bürokraták, ott mesebeli Brüsszelben, ahol a gonosz konyhájában fortyog a demokrácia, és ezért azok mindenbe bele akarnak szólni. Meg akarják, mondani akarja-e az ország a legmagasabb áfát fizetni az unióban, a többi harminc vagy negyven újfajta adóval együtt ami a nyakukon van. Mert akkor ezt nem szabad engedni, majd Orbán Viktor megmondja mi legyen az ő tündérországában. A magyarok szeretnek adózni, szeretik a befizetett közpénzből épülő baromi üres stadionokat, és az ezzel együtt szépen rothadó kórházakat.

Erre időben fel kell készülni, ezt előre le kell zsírozni, ezért kell konzultálnia Orbán Viktornak a lakossággal. Ha a lakosság akar vele beszélni, amit egykor úgy hívtak népszavazás, az le van szarva, az nem fontos, mert ott a valódi akarat nyilvánulna meg. Na azt nem szabad hagyni, csak az ilyen Orbán Viktor által irányított, senki által nem ellenőrizhető, előre megírt forgatókönyv szerinti álszent, előre megírt hazugságukra alapuló konzultálást szabad megcsinálni. Nehogy már az ország mondja meg akarja a vasárnap zárva tartott boltokat, vagy az olimpia lángját a felcsúti kisvasúton! Lófaszt nekik, meg az akaratuknak. Persze ha a menekültek ellen kell népszavazni, akkor azt lehet. Még akkor, is ha csúfos bukáshoz vezet az eredmény a Fidesz által nehezített pályán, ahol akkor a saját farkát kapta be a hatalom, és a torkán is akadt az eredmény.

Ha Orbán Viktor konzultálni akar, akkor lenne itt pár dolog amiről szívesen elbeszélgetne vele a vasvillát a ganéból kihúzó közmunkás, a lapátot a kezébe fogó minimálbéres, a kapát a vállára dobó föld nélkül maradt gazda, a kaszát fenő négymillió szegény ember, a csirkelábat szorongató nyugdíjas. Ők azok, akiket Orbán Viktor egyre beljebb rugdos az árokba, csak ne látszanak abban az egyre erősödő ország által hirdetett nagy kék szar plakátokon.

Ők szívesen megkérdeznék Orbán Viktort miért vezette be az igazságtalan egykulcsos adót. Miért mondta azt, meg lehet élni havi negyven hétezerből. Miért adta oda a földeket a haveroknak, akiket csak a támogatás érdekel, a földet nem művelik meg. Miért adott megalázó nyugdíjemelést, és miért akarta, hogy ezt a nyugdíjas még meg is köszönje neki.

De szívesen megkérdezné a szülő is Orbán Viktort, miért nevel futószalagon hülye betanított munkást az iskolába járó gyermekéből. Megkérdezné a beteg, miért kell megdöglenie ha az egészségügy rendszerébe kerül, miért fizet azért még egyszer amit már egyszer megtett, és hol vannak a kórházakból az orvosok, az ápolók, a fűtés a gyógyszer, a kötszer, a megfelelő ellátás, a wc-ből a csaptelep. Megkérdezné az anya vagy az apa, miért kellett az egyik szülőnek külföldön munkát vállalnia, és miért kell a nagyit csak az interneten látni az unokának. Megkérdezné a vállalkozó, miért a segg hülye gázszerelő nyer minden túlárazott közbeszerzést, és miért vásárol annak hasznából Orbán Viktornak tetsző szállodákat, kastélyokat, médiát, kötvényt az az írástudatlan barom. És még mennyi kérdésre kellene válaszolnia Orbán Viktornak. Mi van a letelepedési kötvényekkel? Mi van Polt Péter vezette ügyészségen, hogy soha egy fideszes gecit nem tudnak megfogni lopás közben, mikor az a hóna alatt a közpénzzel sétál a nyílt utcán fényes nappal? Mi van az elmebeteg jegybank elnökkel, aki már az adófizetők pénzét a saját csajozására is felhasználja, ha éppen dugni akar az íróasztalán? A többi agyhalott megnyilvánulását már kár is említeni ennek a nagy méltóságú intézmény alkalmatlan vezetőjének. Miért kell Farkas Flóriánt annyira védeni, miért kell a romákat ennyire hülyének nézni? Meddig megy a kisvasút? Hol a vége a lopásnak, mikor lesz már elég az ország kifosztásából? Hol a határ a hazugságban, miért nincs következménye a nyilvánvalóan hazug állítások gátlástalan ismétlésének?

Megannyi megválaszolatlan kérdés, és a fideszes hatalom technika egyre gyorsabban zakatol a választások közeledtével. Akik most éppen szétrabolják tönkre teszik az országot, most már nagyon azon vannak megússzák a következményeket, és gond nélkül be tudjanak költözni a Várba, és onnan tekintsenek le a megalázott, hülyének nézett országra. Mindenki annyit ér a kormányban amennyije van, és amit otthonról hozott a családjából. Mert az nagyon fontos, főleg, hogy a saját lábán álljon. Konzultálgass Orbán Viktor, konzultálgass. Váratlan lesz az eredmény, ha mindenkit hülyének nézel, és annak gondolsz miközben konzultálsz vele.

BANDITA. 

Címkék: konzultáció népszavazás lop hazudik Fidesz Orbán Viktor

kosa_neneth.jpg

Nincs irigylésre méltó helyzetben az a szerkesztő, aki a nem kormány által irányított médiában egy Németh Szilárddal készített interjú során megpróbál valamilyen értelmes választ kipréselni a Fidesz alelnökéből. Na már az is jelzi a kormánypárt szellemi színvonalát, hogy egy Németh Szilárd típusú agyhalottat nevez ki a párt alelnökének, de Orbán Viktor valamiért szereti ezt a barmot, a többinek meg tök mindegy ki mennyire hülye a párt vezetésében. Nagy beleszólása amúgy sincs senkinek mi történik a fiatalnak már nem nevezhető, demokratának meg végképp nem mondható névvel illetett egyszemélyes politikai szervezetben.

Visszatérve a Fidesz alelnökére, méltán nagy kihívás beszélgetni vele bármilyen országos kérdésben. A kérdezőnek ha nem zár be megfelelő időben a szellemi épségét biztosító agyi védelem, könnyen egy olyan állapotban találhatja magát, ahol tátott szájjal bambán bámul a semmibe a hitetlenkedéstől, mielőtt neki megy a józan esze a kerítésnek. Hihetetlen dolgokra képes Németh Szilárd egy interjú során. Az általa adott válaszok önmagukban is veszélyesek, a mai tankönyvekben az értelem elleni merénylet megfogalmazásában is alulmúlja annak definícióját a benne elhangzott tartalom. És nincs olyan, hogy Szilárd csak egyszer képes a béka segge alatti tudatot kivetíteni a közéletben történtek általa megfogalmazott mondandójában. Folyamatosan képes ezt az alacsony szintet még lejjebb tornázni, megközelítve ezzel Kósa Lajos legendásan agyhalott mondandóját. Egyszerű elmével rendelkező, a mindennapok megélhetéséért küzdő bérből és fizetésből élő nem tudja felfogni az ország vezetését adó pártban hogy fordulhat elő egy ilyen elmeháborodott véglény. Azt már tudja miért került az ország abba az állapotába ahol jelenleg is tartózkodik, elég neki az ilyen szellemileg alultáplált faszkalapokat hallgatnia, és máris világos neki minden. Már csak azt nem érti, aki az ilyen féregnek született rezsihuszárokat hatalomban tartja, vajon tovább lát a saját orránál, vagy maga is hasonló elmeállapotban van mint a Fidesz alelnöke.

Pedig Németh Szilárdon már korábban is látszottak azok a jelek, amely szerint nincs teljesen birtokában annak a szellemi képességnek, hogy egymaga képes legyen elengedett kézzel ülve maradni a kerti vécén. Már akkor is görcsösen kapaszkodott a feldarabolt újságpapírba. Olvasni nem tudott belőle, ezért más funkcióra használta, közben a rezsicsökkentésről álmodozott. És bejött neki. Nem véletlenül térdepeltette le Csepel polgármestereként a képviselő testületet egy imára Orbán Viktor lelki üdvéért, és ezzel sikeresen csinált magából országos bolondot. Orbán Viktor felismerte tehetségét a seggnyalásban, és maga mellé vette napi használatra. Még tábornoknak is kinevezte a rezsi harcban, pedig közkatonaként is megbukott volna egy alkalmassági vizsgán a szellemi szintfelmérőn. Szilárd nagyon hálás volt a törődésért, nem is hagyott ki egy alkalmat sem a párt vezetőinek hátsó fele tisztán tartásában. Kövér László kedvenc nyilas írójának a hamvait mikor nemzetközi botrány keretében hurcolta végig a hóna alatt egy szomszédos országban, hogy ott eltemesse, Szilárd itthon vetélkedőt rendezett az író munkásságról. Nyirő József emlékverseny volt a neve, aki mint képviselő jóváhagyta a magyar zsidók náci táborokba való szállítását a kivégzésükre. Na és hol rendezte ezt a versenyt? A Radnóti Miklós művelődési házban. Most mondja azt valaki normális a faszi.

Aztán a szart is kiverték belőle a választáson, de ekkor már befutott volt a párt első emberénél, aki addigra már nem nélkülözhette Szilárd nyelvi szolgálatait a seggénél. Meg is hagyta az neki a tábornoki szerepét, és beválasztotta maga mellé a vezetőségbe. Szilárd feladatai azonban hátrányára bővültek, meg kellett tanulnia a menekülteket is szidni, meg a rezsit is tovább védeni. Ez egy kicsit túlterhelte az értelmét, ami addig sem is igazán volt neki, de azért a hiányt nagyon igyekezett továbbra is eltitkolni mindenki előtt. Nem sikerült neki, pedig szervhiány miatt már így is nagy dolog volt tőle legalább a gondolkodás látszatát keltenie. Belekezdett a nemzetközi politika elemzésébe, és sikerült neki minden addigi teljesítményét alulmúlva az értelmetlenség magas iskoláját bemutatni. Egyszerre képes sorosozni, brüsszelezni, demokráciáról beszélni, és közben nem megfulladni, takarítani a civilek között, komcsizni a végtelenségig. Mondatai melyek kijönnek a száján nem tartalmaznak érdemi tájékoztatást, csak a puszta gyűlölet süt belőlük, és minden habonyi elem szerepel benne, amelyet a kormánypárt alapból használ a maga érvei mellett. Szilárd ezeket jól begyakorolta, és nem is képes eltérni tőlük egy cseppet sem, bármennyi erőfeszítést is tesz ilyen irányú tevékenységre a kérdés, amit hozzá intéznek. Néha megpróbál a saját esze szerint is hozzá tenni a mondandóhoz, de ebből csak még nagyobb baromság jön ki, de ez végül is nem zavarja, tök jól el van a maga által létrehozott szellemi trágyadomb melegében.

Már csak azt kellene tudni ezen emberi tulajdonságok alapból követelmények a Fidesz vezetőinek a soraiban, vagy csak hosszú, és fáradtságos munkával megszerezhető képességek halmaza, amelyek az ilyen embert képesek a közröhej állapotba kerülve, azt fel nem ismerő helyzetben is magukat teljesen normálisnak gondolni.

BANDITA. 

Címkék: interjú rezsi Fidesz Orbán Viktor Csepel Németh Szilárd

A Fidesz tizenkét pontja.

 2017.03.20. 20:51

Legyen háború, közmunka, és nagy kék szar plakátok!

1. Kívánjuk a sajtó általunk való irányítását, a cenzúra bevezetését. A közmédia kapjon továbbra is évente tízmilliárdokat, hogy folyamatosan tudjon a pár ezer néző képébe hazudni, milyen fasza az élet Orbán Viktor hatalma alatt. Mészáros Lőrinc hetente tudjon felvásárolni egy kormánynak nem tetsző hírportált. Andy Vajna meg legyen tele állami hirdetéssel a hitelből megvásárolt csatornájánál, hogy fulladna már meg a szivarfüsttől.

2. Felelőtlen minisztériumot a Várban, és ez lehetőleg jó sokba kerüljön az adófizetőknek. Az ott folyó munka nélkülözzön minden szakmaiságot, legfeljebb néha fizesse ki a Farkas Flóri által évente ellopott pénzt. Legyen tele az épület államtitkárokkal, azok helyetteseivel, foci haverokkal, pártkatonákkal, és ezek keressenek jó sokat. Ja, kocsi, meg titkárnő is kell, és költségkeret.

3. Évenkénti országgyűlést Pesten kétévente, három évre elhalasztva, kivétel ha valamelyik haver törvénymódosítást igényel. Vagy a sziklaszilárd alaptörvényt kell módosítani ismét, mert szar az egész. Amúgy meg Kövér László tök jól el házmesterkedik ott, nem kell mindenféle ellenzéket beengedni oda. Lacinak amúgy is csak a bajsza áll fel tőlük. Más már nem.

4. Törvény előtti egyenlőtlenséget, ha valaki a hatalom kiszolgálója, kegyeltje, hűbérese, csicskája, haverja, polgára. Ha mégis a törvény elé kerül az ilyen szarházi féreg, védje meg őt a Polt Péter vezette ügyészség, mossa ki a vádból, és így röhögjön bele az igazságszolgáltatás szemébe. A vallásban is csak az a jó egyház, ahol Orbán Viktor az isten. A többi nem kap lóvét.

5. Nemzeti szögesdrótot, kerítést,három tankot, két repülőt, és egy seggnyaló minisztert. Folyamatos háborúban álljon az ország, az ellenség mindig itt van, csak éppen ki kell választani. Nem baj ha nincs, akkor is kell hogy legyen. Külön csapat foglalkozzon a soros, civil, Brüsszel, rezsi, menekült, édesanyád hülye gyermeke köztudatba dobásával. Ezekhez a Rogán szomszéd gyártson plakátot, adjon fel hirdetést jó drágán a költségvetés terhére.

6. Egyenlőtlen teherviselést. A gazdagok adózzanak kevesebbet, a szegények meg dögöljenek bele a minimálbér megadóztatásába. Ha nem teszik nekik, mehetnek közmunkásnak, az nagy szívás. De el is húzhatnak a szakmunkások, orvosok, ápolók az országból, majd később viszik maguk után a családot is. Addig küldjék a lóvét haza, kell a pénz a stadionokra, meg a vizes vébére.

7. Úrbéri viszonyok visszaállítását, a földek haveroknak való olcsó kiárusítását, és hozzá megfelelő számú közmunkás biztosítását. Az uniós támogatásokat a műkörmösök kapják a földterület után, az addig ott gazdálkodók meg oldják meg a problémáikat, és legeltessenek ott ahol Mészáros Lőrinc megengedi nekik. Az árokparton mondjuk. Ez ellen plakátot ne ragasszanak sehol, mert ha arra jár egy osztrák nyugdíjas sofőr, máris kész a baj.

8. Esküdtszéket kizárólag pártagokból, és az ez alapján lefolytatott megbízhatósági vizsga után. A józan ész nem feltétel, ahogy a beszámíthatóság sem. A seggnyalás menjen. A képviseltnél vegyék figyelembe a pártállást, a szavazási hozzájárulást, és ebben az esetben mindig nekik legyen igazuk. Még akkor is ha nem, vagy pont az anyját ölte meg fényes nappal a forgalmas kereszteződésben. És Farkas Flóri sem tolvaj, csak ellopta a romák felzárkóztatására kapott pénzt.

9. Elmebeteget a Nemzeti Bankhoz, aki alapítványba fekteti a devizaadósoktól elszedett pénzt, majd ellopja azt. Vegyen belőle kastélyt, irodát, adjon a családnak is belőle, meg ebből tartsa el a csaját is. Legyen független az elnök a józan észtől, ne tudja éppen miről beszél, hol lakik, és mennyi az idő.

10. A katonaság védje a kerítést a menekültektől. Ha nincs elég katona, hívják a járandóságos tartalékosokat, a járókeretet támasszák az oszlopoknak. Lakjanak konténerben, egyenek szar kajákat. A menekültek majd csak jönnek egyszer, a katona meg addig sem a hivatását végzi.

11. A politikai foglyokat bilincsben vigyék végig a tárgyalás helyszínéig. Ha kiderül az ártatlanságuk nem kell tőlük bocsánatot kérni, nem kell őket emberszámba venni, kampányfogás voltak. Pont.

12. Unió Putyinnal, Erdogánnal, Azerbajdzsánnal, Észak-Koreával, és a többi demokratikus országgal. Ezeken e helyeken engedett a vörös csillag használata a Csiki sörön, és baltás gyilkosok is szabadon engedhetők.

Egyenlőtlenség, a Fidesznek mindig igaza van, fogd be a pofád, és a családom a te adódóból éljen jól.

BANDITA.

 

Címkék: törvény lop FIDESZ orbán a geci

Üzenet a Rendőrségnek.

 2017.03.10. 16:13

Kedves Rendőrség!
Nagyon szépen szeretném megköszönni a síposztás betiltását, ennél jobb reklámot nem is kaphatott volna az esemény. Azzal tisztában vagyok, ezt nem saját akaratból teszitek, ennyire azért nem vagytok buták. Politikai utasítást kell végrehajtanotok, hiszen Orbán Viktor félti a seggét a sípolástól, és mint rendesen, benneteket talált meg ennek betiltására. Szóval, március tizenötödikén minden síposztás bűncselekmény, mert attól nem hallatszik az égig a felcsúti pocakos focihuszár hazudozása. Már csak az nem világos előttem, ha valakinél ennek ellenére mégis találtok sípot, azt azonnal bilincsbe kell verni, vagy elég ha megtiltjátok neki a síp használatát. Biztos rengeteg állampolgár fogja ennek hatására abbahagyni a sípolást, és rend lesz a múzeumkertben, és a fővárosban, ahol már nem lesz olimpia sem. Biztos nem lesz jobb dolgotok, mint egész nap árgus szemekkel figyelni a soros bérenceket, ki merészel közülük sípolni. Ez lehet majd azon a napon a szakmai munkátok csúcsa. Orbán Viktor és bandája szabadon rabolja a közvagyont, a főügyész falaz neki, a sok fideszes politikus naponta köpi arcul a köztörvényt, de nektek a síppal, dobbal, és a nádi hegedűvel kell törődni. Ha egyszer majd valóban a munkátokat kell végezni, és az ilyen bűnözőket kell nehéz vasban végigvezetni a Felcsút- Budapest keskeny nyomtávú kisvasúton, nem feledjétek el, mi is volt ezen év március idusán a feladatotok a szólásszabadság megakadályozásában. Lopni, rabolni, az országot kifosztani lehet, sípolni nem. Tisztában vagyok vele, a Rendőrség, a törvényt végrehajtó szerv nem lehet a politika játékszere, de benneteket most erre kényszerítenek a jelenleg hatalmon levők. Ezt azért nem árt nektek észben tartani. Mert ki tudja? 
BANDITA.

Címkék: tiltás síp Tüntetés Március 15.

meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576_1.jpgVan még olyan valaki ebben az országban aki csak az orráig képes látni mikor Mészáros Lőrinc üzletinek mondott sikereiről hall? Akkor annak a szemét is nagyon csukva kell tartani, a fülét is be kell fogni, hátha így nem veri ki az intelligenciáját a nyilvánvaló tény ebben az esetben. Lőrince a nemzetnek az utóbbi években bármibe is fogott, az arannyá vált a keze nyomán, a közpénz a közelében elvesztette verseny jellegét, és számolatlanul zuhant be az ajtaján. Mert ő egy zseni, aki eddig titkolta mekkora ász is a vállalkozások talaján, és beérte a szerény gázszereléssel szerzett csődközeli állapottal. Néhány éve azonban megrázta magát, és kitörve a létbizonytalanságból meg ezerszerezte a vagyonát.

Sok ilyen csodálatos történetet hallani tündérország kolbászból font kerítésre könyökölve az átlagpolgárok beszélgetéseit hallgatva. Ez egy olyan szeglete a fülkeforradalom vihara által összehordott pornak, ahol a jegybank elnöke simán lehet elmebeteg, a frakció vezető komplett idióta, és a rezsinek is tábornoka van, aki szereti kitakarítani a civileket. Ezen történetek egy normális világban a mese meghatározást kapják, de a Kárpátok medencéjében ilyen a mindennapi élet, ahol a lét szerves részét képezi a folyamatos hazugság, a közpénzt lopó tolvajokat a legfőbbnek mondott ügyész védi, és miniszterelnök a vagyonát képes egy akkora hülyére bízni, akire egy használt óvszert nem merne rábízni a hajléktalan, mert fél hogy megeszi azt.

Persze az érintett felek a végsőkig tagadnak minden köztük levő üzleti kapcsolatot. Orbán Viktor magát még vagyontalannak is mondja, akit pont a gyerekkori barát húz ki a bajból, ha a családnak szüksége van pár milliárdra. De ez csak egy kis segítség, ha már Lőrincnek olyan jól megy, végül is egy faluban születtek, gyerekkorukban együtt őrizték a teheneket, és lopták el a füvet a legelőről. Szegény az ország miniszterelnöke, nem hivalkodhat a vagyontalansággal. Különösen mióta a volt kollégiumi szobatársnak közgépesített a költségvetésből pár száz milliárdot, és az neki nem adott belőle semmit. De még gecinek is nevezte mikor kérte részét. Gyorsan kellett egy másik haver akire rá lehet bízni a nem létező vagyont, gondolva arra az időre, ha a törvényesített választási csalás ellenére az ország lakossága vasvillával kergetné ki a hatalomból. A feleség nevén levő földek kevesek lennének a megélhetéshez, és a környéket mégsem lehet egyből az asszony nevére írva földbirtokosként élni a nyugdíjas éveket. Merjen nagyot álmodni a miniszterelnök, ha már a hatalom a kezében van.

És akkor ott volt kéznél Mészáros Lőrinc, aki addig csak szinte aprópénzt keresett az Orbán Viktor vezette országban. Polgármester volt csak addig is, meg fociakadémia elnöke, vitt pár vállalkozást, ami szerény milliárdokhoz juttatta. Aztán hirtelen megtáltosodott a gázszerelő elméje, és beindult a nagy közbeszerzések nyerési szériája. Egy sertéstelep itt, egy útfelújítás ott, messzebb egy csatorna építése, de jól ment a vasúti pályán is a szekér. Keresett is szépen Mészáros Lőrinc az üzleteken, igaz utólag szinte mindig meg lett duplázva az eredeti ár, ne maradjon üres a Lőrinc zsebe. Mert akkor már indult a földszerzés az államtól, és Lőrinc megvett mindent a térségben ami a keze ügyébe került. Meg amire a miniszterelnök felesége szerint pont szükség volt, hogy szomszédok lehessenek. Lőrinc a végén már azt sem tudta mekkora földet vett a környéken, hol, mennyiért, melyik állami banktól kapott ehhez kölcsön, hiába kérdezték erről az újságírók.

Nehéz elképzelni egy olyan emberről ekkora üzleti tudást, aki képes a szaros gumicsizmán keresztül felhúzni az elegáns öltönyt, majd ebben a ruhában bevonulni az érdeklődés középpontjába. Mert hát nem egy zseni a Lőrinc, az kihallatszik minden megszólalásán. Inkább látszik valószínűnek az a megoldás, hogy maga Orbán Viktor rak mögé egy csapatot, akik tudják mit akar a nemzet tolvaja megszerezni, Lőrinc meg kis segítséggel aláírja a nevét a szerződésre. Volt már ilyen köztársasági elnöke is Orbán Viktornak.

És akkor még nem beszélt a józan ész a kastélyokról, a szállodákról, ami a saját lábon álló Orbán lány gyengéje. Meg sem lett említve a Népszabadság megvásárlása, amiről Lőrinc nem is tudott, de az Echo-tévénél már odafigyelt a részletekre, és tudta mit vesz meg, legalábbis nem csinált nagyon hülyét magából. Lassan kész birodalma van az ország vagyonából, minden területet érint az érdeklődése. És biztos ügyesen, és jövedelmezően is irányítja azt. Véletlenül minden cége, vásárlása pont akkor kap állami megrendelést, miután Lőrinc meg méltóztatott azt venni. Hát nem óriási a figura? Orbán Viktornak ehhez meg ugye semmi köze. Neki ebben nincs szerepe, ez mind a Lőrincé, neki, meg a családjának az adóóságát rendezi a Lőrinc. Az ország meg hülye, vagy csak annak van nézve, de nagyon. Most meg már részvényt is vesz a Lőrinc, mert ő ehhez is ért. Igaz nehezen értette meg a piac szó ebben az értelemben vett jelentését, ő azt hitte eddig a piacon tojást, meg krumplit lehet csak venni.

Mindent összevetve, és normálisan gondolkodva kilóg a lóláb Lőrinc üzletinek mondott sikerénél. Orbán Viktor a kezében tartja Lőrinc tökét, Lőrinc meg örül ha azt inkább simogatják, nem szeretné ha helyette szorongatnák. Szorgalmasan adja a nevét minden újabb vagyonhoz, utána rápattanva luxus motorjára meg sem áll a tengerparti villájáig, ahol kipiheni a fáradalmakat, és megpróbálja összerakni hol és mit vett jártában keltében. Úgysem érti meg, de legalább próbálkozik. Orbán Viktor meg már készül arra az időre, mire Lőrinc megjön, mit is vegyen meg a közpénzen szerzett vagyonból, vagy egy újabb állami hitelből. Neki.

BANDITA. 

 

Címkék: föld szálloda vagyon lop Orbán Viktor Mészáros Lőrinc

Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár és ellopta az egészet.
Volt egy álmom. Szerettem volna a lakás hitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár barom a hülye nyilatkozatával, és bedőlt a forint. Kösz Kósa, kösz Szíjjártó, anyátokba szorult volna a fejetek. 
Volt egy álmom. Szerettem volna a munkámból megélni, főleg az érte kapott bérből és fizetésből kijönni legalább elsejéig. Jött a kormány az új munka törvénnyel, és egyből csökkent a fizum, már csak két napig volt elég. Nesze neked egykulcsos adó, meg a többi f@szság.
Volt egy álmom. Ha elvesztem a munkámat nem szerettem volna megtanulni megélni havi negyvenhétezerből. Jött a kecske Pintérrel, meg a kis Zsiga Marcell, és azt mondták ebből meg lehet élni nekik naponta, én is meg fogom tanulni ezt egy egész hónapban.
Volt egy álmom. Szerettem volna a gyermekem elküldeni a nagy magyar ingyenes felsőoktatásba, de nem tudtam megfizetni az ezért járó tandíjat. Pár okoskodó párt farok szépen elmagyarázta mi miatt lett elzárva a szegény ember gyermeke a tudástól, és csak véletlenül nem mondták ki: Orbán Viktor nem akarja, hogy az én gyerekem okos legyen.
Volt egy álmom. Azt szerettem volna, ha beteg leszek, vagy bármelyik hozzátartozóm kórházba kerül, ne attól kellejen rettegnem, lesz-e a neki ott orvos, nővér, gyógyszer, kötszer, ellátás, fűtés, kaja. Arról nem álmodtam, a kórházakból szép kilátás lesz a stadionokra.
Volt egy álmom. Azt képzeltem ha valaki lop, annak levágják a kezét, nem pedig kastélyt vásárol belőle, meg kisvasutat. Ha valaki meg hazudik, annak a nyelvét vágják ki, nem újságot zárnak be érte, és lovagkeresztet kap érte.

Volt még sok álmom de...


Teljesen megértem ha Orbán Viktor most sír az álmai miatt, és gyilkosoknak nevezi azt aki ezt elkövette ellene. Egy olimpia miatti népszavazás bűncselekmény lenne, hiszen a hatalom akkor nem tudja az akaratát érvényesíteni az állampolgárokkal szemben. Csak annyit tennék hozzá Orbán Viktor álmaihoz, pont leszarom őket, a nyavalygása nem őszinte számomra. És éppen ideje hogy elmenjen a büdös picsába mielőtt kitekerem a nyakát a sok hazugságért amit nekem mondott, a sok adóforintért ami a közelében elvesztette a közpénz jellegét, és mészárosodott, rogánosodott, vajnásodott, meg a többi fideszes zsebben szépen, nyom nélkül, ráadásul ügyészi felügyelettel eltűnt. Nekem az én álmaim voltak fontosabbak, és azokat ő vette el tőlem. És cserébe nekem még ezt meg is kellene köszönni neki. Egy vasvillával meg is teszem. Vagy egy választással. BANDITA.

Címkék: álom olimpia népszavazás Fidesz Orbán

A láthatatlan ellenséggel olyan szívesen harcoló, és az az ellen mindig a győztes csatából hazatérő nagy nemzeti hazugság már hárítja is az őt ért olimpiai tökön rúgást. Tündérország Kósa Lajosa, a ki messze földön híres arról milyen okos rajta kívül mindenki más, már nagyon igyekszik azon szekeret tolva,a kormány nem veszítette el az olimpia pénzügyi jellegét, és nagy bátran az egész veszteséget a fővárosra tolva igyekszik mindenkinek megmagyarázni, ez a vereség végül is győzelem, csak most kevesebbet tudtak belőle lopni.

Nem tehet róla a szarházi kormánypárt, egyszerűen képtelen veszíteni. Azt meg végképp nem tudja elviselni, legyen olyan szeglete tündérország költségvetésének, ahova ő ne tegye be a maga Mészáros Lőrincét strómanként, és ne vigyen belőle haza egy bőséges szeletet a helikopterén. Az olimpia erre kiváló lehetőségnek mutatkozott, és erre most el kell engedni az egészet. Meg kell elégedni az eddig feleslegesen beleölt milliárdokkal, amellyel pár száz gondosan kiválasztott olimpiát akaró elég jól járt. Ugyanis ismét fordítva ültek a közpénz lovára, előbb elköltöttek belőle egy nagy rakást feleslegesen, minthogy megkérdezték volna ezzel kapcsolatban előzetesen a köz véleményét, ahogy az normális országokban szokás, és utána nyalták volna ki a közpénz mézes bödönét. De a Fidesz nem arról híres bármikor is érdekli őt az emberek véleménye, vagy egyáltalán két választás között figyelne rájuk. Majd ők jobban tudják, majd ők megmondják, majd ők ellopják. Neked kedves állampolgár ezen időben kuss van, Orbán Viktor megmondja meddig menjen a kisvasút.

A népszavazás amúgy is gyenge pontja a Fidesz rendszerének, rakott is elé egy csomó akadályt. Már nem akarja használni magát az intézményt, már nem gondolja fontosnak az azon kijelentett akaratot. Másként volt ez amíg ellenzékben volt, de mára átírta a szabályokat a maga javára. Egyszer már majdnem megégette a száját a népszavazással a vasárnapi boltzárral kapcsolatban, de akkor még szinte elegánsan ki tudott lépni belőle. Jó, előtte próbálta akadályozni, kellett hozzá pár tucat kopasz kukac, egy néni a körtefáról, egy főügyész aki kimosta a szaros alsót. De a boltokat végül muszáj volt kinyitni,  és legalább nem volt belőle nagyobb balhé, nem lett számszerűsítve mennyien vannak a hülye törvényük ellen.

Most lehet egy kicsit nem figyelt oda ennél a népszavazásnál. Ezt nehéz a kormánypártról elképzelni, ha közpénzt lophat mindig nagyon körültekintő, az utolsó milliárdot is túlárazza mielőtt zsebre vágja. Azonban ez az olimpia elleni népszavazás valahogy mégis csak átcsúszott.- ÁÁ, ezek civilek, azok hülyék, úgysem sikerül nekik-nyugtatták magukat, és vettek egy újabb kastélyt a saját lábon álló családnak. Azonban mégis sikerült, és mint kiderült meg is volt szervezve a dolog rendesen. Több százan gyűjtötték az aláírást, pártok, magánemberek fagyoskodtak érte a köztereken, járták az utcákat. Nem volt köztük mindig egyetértés, a civilek nem szerették a pártokat, a pártok nem szerettek ha a civilek kioktatták őket, de azért nem verték agyon egymást. Még. A Fidesz meg tátott szájjal nézte az egészet, néha szétveretett egy egy pultot, csak a rend kedvéért.

Mindenen túl azonban a legérdekesebb képet az aláírók adták az egészhez. Mert alá akartak írni. Nem érdekelte őket, hogy hazaárulók, nem érdekelte őket hogy nemzet ellenesek, nem érdekelte őket mit harsog feléjük gyalázkodva a kormány uralta média. Szépen sorban odajárultak a pult elé, bevésték a nevüket, utána felemelték a fejüket, és tekintetükben üzentek a hatalomnak. Hé, itt vagyunk, semmit rólunk nélkülünk, üzenték. Van jogunk, van eszünk, van véleményünk, és ezt el is mondjuk. Ez nagyon furcsa volt a Fidesz gondolkodáshoz nem szokott elméjének. Demokrácia? Népszavazás? És még alá is írják? A qrva életbe, ezek nem azt szeretnék amit mi akarunk. És ráadásul ennyien? 

Nem véletlen, hogy a Fidesz egyből igyekszik magától eltolni a felelősséget egy ekkora kudarcnál. Ez régi jó szokása minden vereségnél, egyből másra keni a szart amit maga okozott. Nem volt még olyan meggondolatlan cselekedete amelyért bevállalt volna egy bocsánat kérést, vagy elismerte volna hibázott. Mindig vagy visszatámadott egy ordas hazugsággal, vagy elkezdett nyócévezni, újabban sorosozni, de nem vitt el egy balhét sem, amivel kárt okozott az országnak. Most azonban kicsit be lehet ijedve, korábban már nagyon elkezdett támadni a civilek ellen, és most egy kicsit nem tetszik neki a tőlük kapott gyomros. Nyeli a nyálát, fuldoklik, de hamarosan magára talál, és igyekszik a tőle megszokott módon a lehető legjobban kijönni a vert helyzetből. Hazugságok széles tárházát veti be a maga oldalán, beszél majd népakaratról, beszél majd szépen hízelegve, de élezi a kést azok ellen, akik ezt elkövették ellene.

Pártok, civilek, választók, ezek most ellenségek lesznek. Nem is csoda. Csak a fővárosban negyedmillió ember üzent nekik röpke egy hónap alatt. Tudjuk mit akartok, tudjuk kik vagytok, ki lesz taposva a beletek azért amit eddig csináltatok. Így szólt az üzenet. Nem véletlen nem szerette volna a Fidesz ha ilyen nagy nyilvánosságot kap egy ellene szóló népszavazási kezdeményezés, mert az számára rendkívül kínos lehet. Megmutathatja mindenkinek mennyi az elégedetlen vele, és a hatalmi módszereivel szemben. És ez a többit is arra ösztönözheti, tudja meg nincs egyedül, nem kell félni, el lehet ezeket is picsázni úgy, hogy attól mennek a falnak a sötét cellában.

BANDITA.

Címkék: olimpia főváros Tarlós FIDESZ NÉPSZAVAZÁS