Még majdnem korán van reggel nyolc órakor, de már sokan állnak a sorban! Fővárosi kórház, vagy vidéki tök mindegy. Néhány ember gipszben, sokan tolószékben, még többen rokonra, barátra támaszkodva. Ez a nap erre van szánva fel kell készülni  mindenre.. Hosszú várakozás, sürgős eset, a nap erről szól csak túl kell élni, aztán irány haza, és pont. Felülvizsgálat, röntgen, diagnózis, fáradt orvosok, még fáradtabb nővérek, lassú számítógép, akkor most merre, hova, legyen már vége, innék egy kávét.

Kinéz a beteg a fejéből, és a dátumra koncentrálva igyekszik türelmes lenni. A kopott folyosón már ismeri a járást, szinte rutinossá vált az évek alatt. A doktorra várni kell, a nővér mindent megtesz hogy regisztrálja, ide menjen, azt adja le, onnan majd tovább küldik. Közben iszik egy korty kávét, vizet, kimegy a mosdóba,  és mikor visszajön nem kell a szemébe nézni. Látszik az ötvenes hölgyön, bocsi, de ember vagyok, és maradni is akarok annak. Igyekszem, de ennyit tudok segíteni. Álljon hátrébb, ezt most hozta a mentő, nem tudom hol a főorvos úr, kérem azt a papírt.

Egy folyosón a kórház napi élete. Rendelés, vizsgálat, kórtermek, orvosok, nővérek, mentősök, betegek. Kopott falak, kétes tisztaságú csempék amelyek valaha fehérek voltak.És a betegség minden árnyalata. Mind a sok. Ha a koszos ablakon kinézel, röhejes légi mentő romos épülete néz rád a kiégett fű csomók között.Ki van rá írva, innen tudod a rendeltetést. Hátrébb egy stadion üvegfala magasodik, csillogón a háttérben. Neked itt bent hely sem jut ha le akarsz ülni, még a plafonon is kerekesszéket toló beteghordók hozzák feléd kopott ruhájukban a szenvedést. Az arcokat már nem is nézed, a szenvedésnek a beletörődésnek nem kell fokozat.

Hirtelen egy szokatlan jelenségre figyelsz fel. Ketten tolnak valamit ami nagy, fényesen kopott, és mindenki utat enged neki. Kintről jön egy másik világból, de az ajtó csapódása miatt egyből oda kapod a tekinteted. Itt állsz a túlélés reményében, és betolják a szemed elé a nem a te végzeted egy fémes négykerekűn, amin van egy használattól láthatóan elkopott fedél.

Alatta lehet a párod, a szülőd, a barátod,az ellenséged, egy ismerősöd, egy ismeretlen, egy öreg, egy fiatal. De lehet hogy üres. Mégis a te gyomrod ezt nehezen veszi be hiszen pár lépésre, vagy csak egyre állsz tőle.És nézed, ahogy jön feléd közben gyorsan félre állsz előle. reméled hogy üres, és csak viszik valahova át  a tömött várótermen, rajtad keresztül.

De nem. Megáll. Hova vigyék? A hatos? Nem arra menjetek lép ki a nővér a látómeződbe aki eddig irányította a túlélőket a vizsgálatra. Kettesben van már reggel óta, hol voltatok, várj, veszek egy gumikesztyűt ha találok. Ott van bent, az ablak mellett, már nem nézi a tájat. Vigyek egy zsákot? És a szemed sarkából látod csendre intik aki a kocsit tolják. Itt még olyan betegek is vannak akiknek nem ezt szánják. Odanézel. Zavart keresgélés a rokkant szekrényekben egy fekete zsák után. És meglett!

Csak állsz ott némán, tátott szájjal. Vársz, nézel, szeretnél menni, de a lábad szinte megragadt a pillanatnál. A szád tátva, a lelked sír, a szemedben valami nedvesség. Ez akár az én rokonom, barátom, társam, ismerősöm is lehetne. De még ha ismeretlen is, ettől azért többet érdemel. És nem azért ahogy elviszik innen, de azért amiért embereknek így kell bánni vele. Mert a tekintet üres annak aki tolja a kocsit, annak aki irányít, és annak is sajnos aki vizsgálatra vár. Mert ez van ezt kell elfogadni. És te tudod, ezt nem lehet elfogadni.

"2010 óta Fidesz kormány világszínvonalú egészségügyi fejlesztést hajtott végre. Minden szép és jó, a kormány a szociális érzékenység olyan magas fokára jutott, hogy már szuper kórházakban gondolkozik évek óta. Ha normális kormánya lenne az országnak, aki beengedi a migránsokat az ő elmondásuk szerint, ez mind veszélybe kerülne."

Szerintem meg a kormány menjen a nagy büdös francba, mi meg menjünk el szavazni, és ne érdekeljen milyen hülye az ellenzékünk. Ezt a kormányt el kell takarítani, mert nekünk még tepsi sem jut. Ott rohadunk meg az árokban, ahova Orbán Viktor juttat bennünket.

BANDITA.

Ne fenyegess Orbán Viktor, mert nagyon megbánod! A szabolcsi ember nem megijedni szokott az olyan gyáva, alattomos kis senkitől mint amilyen te vagy, aki még meg is akarja félemlíteni, hanem azt nagyon megveri. És jó alaposan!
Szűkölsz kutya, remeg a gyomrod a félelemtől mert veszni látod amit eddig összeharácsoltál a más vérén verejtékén. Veri a víz a golyóálló mellénybe tekert pocakod, mert észrevetted átlátnak rajtad, tudják mikor hazudsz. Ezt mondjuk nem nehéz meglátni, igazat mondani képtelen vagy, ez a szemeden látszik, amikor mersz egyenesen előre tekinteni.
És akkor arról ne beszéljünk, látszik lihegő pincsikutyáid falkái sem képesek már hangosabban köhögni a rövid láncon amit engedtél nekik. Hát most neked kell megmutatni merre fusson a falka, kibe marjon bele alattomosan, hátulról, ahogy azt eddig is tette. És neked kell az utat mutatni nekik, és példát adni előttük. A gyávák falkában is azok maradnak, bármilyen hangosan is ugatnak bátorságot.
Hiába mutogatod most mekkora a farkad ami csóválja a nyájat, nem fogok tőled megijedni. Mindig kéznél van egy összeszorult ököl, ami megállít ha elő mersz bújni a magad köré rakott falból, ahonnan olyan fasza gyereknek mutogatod magad.
És mi az amivel le akarsz velem számolni? 
Csökkented a fizetésem? 
Már megtetted az egykulcsos adóval velem a melóssal, és a munka törvénykönyvével amit a nyakába varrtál. Közmunkásként nem emelted a bért, és még le is tolvajoztattad a benne dolgozót.
Ártatlanul börtönbe zársz, rám küldöd a rendőrt, a fináncot, a bürokráciát?
Ül már elég ártatlan ember a börtönödben, hurcoltak már meg vállalkozót, csuktak már be céget aki nem tetszett neked, vagy meg akartad szerezni.
Nem véded meg az érdekeim, a magánnyugdíjam, a devizahitelem, a nyugdíjam?
Egyiket sem tetted meg, mindenhez amihez hozzáértél eltűnt a nagy büdös semmibe, és csak még nagyobb baj szakadt utána az ember nyakába. És valahogy mindig neked sikerült a hasznát zsebre vágni.
Az egészségügyet, ahova juttatta a rendszered túl éltem, de ez nem mindenkinek sikerült a családból. A várólistát biztos nem fogja az az érző szíved rövidíteni, inkább stadiont építesz helyette. Ezzel nem tudsz fenyegetni, ezért külön számolunk.
Az oktatásban sem fogsz semmi mást csinálni az eddigi romboláson kívül, a gyerekek nem véletlenül vannak az utcán miattad. Ez egy külön verést érdemel, meg is fogod kapni ezzel nem fenyegetlek, ebben biztos lehetsz.
Még jobban szétlopod az ország vagyonát?
Neked semmi sem elég, kevés a szolgád, kevés a kastélyod, kevés a tehetséged, hát így akarsz boldogulni. Ezzel sem kell fenyegetned, régóta csinálod és látványosan, de már nem sokáig, csak egyszer menjen be az ember a fülkébe. Utána kisebb lesz a pofád ha össze tudják rakni az orvosaid.
Tényleg nem értem mire gondoltál mikor le akarsz számolni azzal aki nem tetszik neked. Mit veszel el? Mit taposol még meg? Kit akarsz még hülyének nézni? Polt Péter? Németh Szilárd? Semjén Zsolt? Kósa Lajos? Rogán Antal? Vagy ki az akitől félnem kellene?
Az a nagy helyzet Viktor, neked kell félni, is ez látszik is rajtad. Mert neked van miért, és van kitől. Kezd el gyakorolni a futást, mert rövid ideig leszel kergetve, akárhogy is szeretnéd ne érjelek utol. Csicskáid mögül is ki leszel szedve, ha maradsz a közéletben, ha elbújsz egy egérszar mögé.
Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek Viktor. Ennek van tartalma, igaza, dühe, ereje. Meg fogod tapasztalni.
BANDITA.

Címkék: hatalom Orbán Viktor Gyáva kutya

Fehér keresztények. Ez a szó összetétel biztos csak véletlen Lázár János esetében aki a hatalom második embere Orbán Viktor seggében. Valóban véletlen lenne ezen szavak használata a szájából? Mert ő egy okos ember ez tény, így nehéz elhinni a szóbotlást! Aki keresztény, az csak fehér lehet. Fehér! Vagy árja? Mert csak keresztény lehet aki fehér? Más vallás, vagy szín szóba sem jöhet? Mi járt vajon a fejében amikor ezt a két szót használta, nem is egyszer mikor Bécsben megcsinálta a hányingert keltő videóját?

Miért kellett neki egyáltalán Bécsig menni, miért nem ment ki Pest egyik kerületébe, hogy kampányoljon a nagy kék sz@r plakátok alatt? Ott is talált volna szemetes utcát,és hiányzó fehér keresztényt. Vagy egy borsodi, szabolcsi, nógrádi vagy tök mindegy milyen faluba, városba, ahol meg tudta volna mutatni a nyolc évi hatalmuk valóságát? Ott nincsenek elegen a fehér keresztények? Vagy aki nem elég fehér látszólag az nem keresztény ott ahol él, és ezért Bécsig kell menni? Mert akkor csak migráns lehet, az nem fehér, és nem keresztény.

Fehér és keresztény. Aki nem fehér, az nem keresztény? Aki keresztény az csak fehér? Honnan is ismerősek ezek a szavak? Volt már ilyen a történelemben ahogy ezen szavakat használták, és az nem volt jó időszak. És manapság is divat, csak fehér csukja mögé bújik évszázadok óta, és egy másik kontinensen veri azt aki  nem fehér. Lázár János azonban tökös gyerek, neki nem kell fehér csuklya, hogy ezt kimondja. Úgy sem rakja össze senki mit is akart üzenni!

Lázár János erkölcsi mércéjéről tudjuk hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Ha nem nő ki a földje közepén egy kastély egy éjszaka alatt, akkor Jani szemében egy senki. Vagy olyan mint egy közmunkás, aki csak lopni tud, nem pedig dolgozni. Még a bérét sem kell emelni, mert annyit sem ér! Lázár Jánosról azt is tudjuk, akkora hülye az aki a tíz éves gyerekének nem tud egy budai villát venni, hogy a nyálát sem pocsékolja rá. Egyszerűen átnéz rajta.. Mert az annyit ér a szemében.

Lázár János minden gátlás nélkül hazudja tele a honi médiát képtelenségekkel, és mond ki olyan állításokat, amelyről már az elhangzásakor tudja nem igaz! De ez nem zavarja egy cseppet sem. Neki ez a dolga, szereti hülyének nézni az embereket. Meg lenézni, mert ő valaki, ezt gondolja magáról. A többi az senki, és annyit is ér.

Lázár János nem az a fajta akit érdekel a valóság, azt bármikor képes meghazudtolni. Képes azt állítani a migráns veszélyről, ha ők, fehér keresztények nem védik meg az országot tőlük, akkor nem lesz pénz nyugdíjemelésre, családi pótlékra, egyéb támogatásra. Mert akkor ez megy a betelepíteni akart menekülteknek. Nem zavarja, hogy senkit nem akarnak ide erőszakkal betelepíteni, de így jól tudja riogatni vele a hozzá nem értő szavazókat. Pedig ez egy ordas nagy hazugság, viszont a képzetlen tömeg vevő rá, és egy hónap múlva választás lesz. Hát akkor most ezzel hazugsággal kampányol.

Lázár János Hódmezővásárhely tanulságát nem képes felfogni. Érzi a veszélyt, látja a bajt, de nem hajlandó elegánsan veszíteni, inkább veszett patkány módjára támad, vádaskodik, hazudik. Elemében érzi magát, neki ez a napi rutin. Az ország sorsa nem érdekli, csak a maga túlélése, jó léte, és védettsége. Mert nagy koncot rakott zsebre a trafikból, és másból, most szeretné megtartani.

Fehér, és keresztény. Ez Lázár János. Ezen a szemüvegen keresztül szemléli a világot, ebben az értékrendben él, és dolgozik a kormányzati hatalomban. Már csak az a kérdés, egymaga csak ekkora féreg, vagy ez az általánosan elfogadott a jelenlegi hatalom gyakorlásában.

BANDITA.

Címkék: videó Bécs Lázár János fehér keresztény

Olvasom, hogy Orbán Viktor nagy kegyesen családonként jóváírat 12 rugót a gázszámlából, mert februárban hideg volt. Végül is tél van februárban ebben nincs semmi szokatlan. 
De hogy jött ki neki pont tizenkétezer? 
Megnézte a számokat, mint Bözsi néni nyugdíj emelésénél, mikor véletlenül arra járt és beköszönt a röfinek? Vagy ránézett a világpiaci gázárra, ami olcsóbb mint amit a magyar migránstól félő fizet, és azt gondolta, ne itt egy kis apró, szedd fel, és csókold meg a seggem érte? Végül is minden évben hideg van télen, de az idén pont választás van. Biztos nincs a kettő közt összefüggés! Csak a józan eszét használó ellenzéki anyázik egy keserveset, mert tudja, a hatósági ár évi hetvenezret húz ki a zsebéből a rezsicsökkentéssel.
Persze az ember lehet rosszmájú, és arra gondol, na ez is csak annak jó,aki gázzal fűt. Én mondjuk fával, de vagyunk ezzel millióan így. Mindegy, örülni kell, másnak olcsóbb lesz a gáz. Majd az áprilisi számlában jóváírják. Vagy nem, mert akkor már nem lesz választás, és akkor már nem is beszél róla senki.
De most Orbán Viktor lehajolt népéhez, és ehhez kell tapsolni neki. A nyugdíjas kap megint tízezret, meg egy levelet a szavazási útmutatóval. A közmunkás, a szegény, a melós, aki nem gázt használ amúgy is le van sz@rva, a tizenkét rugó nem neki szól. Mindenkinek el kell most mondani, hogy Orbán Viktor mekkora egy érzékeny ember, még erre is van oda figyelése. Két lopás között, harcban az ENSZ-szel meg Soros Györggyel érdekli, hogy ne fázzon senki. Ebben az évben már több százan hűltek ki a lakásukban, mert nem bírták a hideget, és nem volt mivel fűteni. De erről most nem beszél senki. Csak a tizenkét ezerről, mert ennyi az ára a választásnak.
Elhangzott egy újabb ígéret, ami nem kerül semmibe a kormánynak, és be sem kell tartani. Ha Paks dvá is üzemelne, az áramot is a kínai vasúton vinnék a fogyasztókhoz télen, mert Bécsben rossz élni, sok ott a migráns.
Beárazta Orbán Viktor az országot, és tizenkétezret ér szerinte. Szerinted?
BANDITA.

Címkék: gázár rezsi Fidesz Orbán Viktor

 

Ahogy Orbán Viktor vitázik, úgy nem tud érvelni senki.
"-Drága egyetlen nagyságos miniszterelnök úr! Mondja már meg mit kérdezzek magától? Előbb azonban engedje meg számtalanszor körbe csókoljam a hátsóját, amelyen olyan kegyesen ülni méltóztatik! Nem is tudom hogy köszönjem meg nekem tehetségtelen újságírónak nevezett közmédiás lakájnak a lehetőséget, magára emelhetem a tekintetem azért az évi nyolcvan milliárdért, amiért naponta hazudunk a pár százalék nézőnknek.
-Ne csókolgassa a kezem annyit, én fontosnak tartom a sajtó szabadságát, és a vélemények ütköztetését. Kérdezzen elsőként a menekültekről, arra tettem fel mindent a kampányban.
-Hogy vannak a menekültek, akiket befogadott az ország az ön kormányzása alatt?
-Na én nem ezekre a személyekre gondoltam a kérdésben, és biztos maga sem, ha kedves az állása. Van magának állami alkalmazásban hozzátartozója? Amúgy meg Soros György válaszom, és ezzel elmondtam mindent. Most kérdezzen a korrupcióról!
-Több vád éri a családja tagjainál bekövetkezett gyanús meggazdagodás miatt. Mi erről a véleménye?
-Csak azért, mert a lányom a saját lábán áll, a vejem egy közvilágítási szakember, a feleségem nevén több ezer hektár van, én meg Mészáros Lőrinc barátja vagyok, nem kell összefüggést keresni sehol. És gondolom maga sem akar erről többet tudni? Vagy ha igen, kérdezze meg Polt Pétert, neki pont az a feladata, ne legyen semmi baj a családom meggazdagodása során. Ő elsősorban az én emberem, aki az én törvényeim szerit nem csinál semmit az engem érintő ügyekben. Van elég fatolvaj ebben az országban, nagy a hideg, drága a tüzelő, sok a szegény, elég neki azokat üldözni. Jöhet az egészségügyi kérdés, de röviden, az annyira nem érdekel.
-Sok véd éri az egészségügyben tapasztalható állapotokat, a diákok tüntetnek az közoktatási állapotok ellen. Mi erről a véleménye?
- Ki a maga főnöke? Nem azért építettem csilliárdokért stadionokat, hogy ezekkel foglalkozzak. Innen elveszek, oda berakok, a különbözet zsebbe, és mindenki legyen csendben. Vigyázzon a következő kérdésével, nehogy az utolsó legyen. Akkor most a választási kérdés jön.
-Mondjon valamit az elcsalt választási törvényről?
-Erre a kérdésre sajnos már nem tudok válaszolni, önért itt van egy fekete autó ami azonnal indul. Azért köszönöm a kérdéseit,"
BANDITA.

Címkék: vita tolvaj gyáva Orbán Viktor

Je Suis Czeglédy Csaba!

 2018.03.03. 13:50

Személyesen nem ismerem Czeglédy Csabát. De látom mi történik körülötte, és abban nagyon együtt tudok vele lenni. Éjszaka jönnek érte, még egy napot sem tölthet szabadon, máris viszik vissza a cellájába. Sötétben ragadják el a családjától, akiket már több mint nyolc hónapja nem ölelt magához. Mert el kell őt zárni mindentől és mindenkitől, hiszen a hatalom így akarja. Semmi nem számít, a törvény nem érdekes, emberi érzés nincs, a szabályok felrúgva.
A félelem bűzére ébred az ország attól ami éjszaka történt. Mert a hatalom fél, ezért jár éjszaka végrehajtani amitől nappal nincs nyugta. Mert a hatalom reszket, verejtékezik, és ennyi telik tőle. Éjszaka elvinni egy embert, mint egy előző rendszerekben, amire nem büszke senki.
Mindannyian ott vagyunk abban a cellában, mindenkit éjszaka tartóztattak le, Csaba nem egyedül tölti ott a napjait. Vele vagyunk. Bennünket is ért törvénysértés, nekünk is elvették a szabadságunk, mi sem tudtunk még a családunktól sem elbúcsúzni. 
Politikai csőcselék ejtett bennünket is foglyul, aki csak tőlünk fél. Mert tudjuk amit nem szeretnének hogy tudjunk. Ők közönséges bűnözők, senkiházi tolvajok, gyáva alattomos népség, aki nem kerülheti elé a sorsát. Na ezért ejtett bennünket foglyul, és ezért ül Csaba azon a tíz négyzetméteren. Mert félnek tőle, és tőlünk.
Egy hatalom sem léphet túl a maga határain, a saját érdekében a Fidesz azonban már kerítést is épített az ország köré, annyira fél tőle. Már nem ura a cselekedeteinek, már kapkod, nyíltan sérti a törvényt, hurcol el éjszaka embereket. Fél! Nem kicsit, nagyon. 
És addig fog félni, ameddig nem tudatjuk velem igen, kell félnetek, van miért félnetek! Nem tehettek meg bármit, egyszer felelni fogtok mindenért. Lehettek cinikusak, hordhatjátok fent az orrotokat, egyszer, és hamarosan nagyon állon lesztek vágva. Nem éjszaka megy értetek a sötét autó, hanem nappal húzza be az ikszet aki el fog zavarni benneteket, és ültet hűvös helyre jó hosszú időre.
Már nem sok van hátra Csaba, sem neked, sem nekünk, de most te vagy a rosszabb helyzetben. Ki fogunk hozni, ahogy magunkat is meg fogjuk szabadítani a történelem egyik legártalmasabb hatalmától, amit úgy hívnak hatszor módosított alaptörvény. 
Legyen hozzá eszünk, és legyen hozzá bátorságunk. Ha nem tudjuk azt hogy kell csinálni, nézzük meg Czeglédi Csabát, aki most nekünk is példát mutat.
BANDITA.

Címkék: börtön MSZP NAV Polt

" Nem, ne küldjön el a qrva anyámba, most nagy szükségem van a támogatására kedves, drága, aranyos, szavazó. Röviden elmondanám mit sikerült az elmúlt nyóc évben összehoznunk a saját érdekünkben, mert most szeretnénk folytatni. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a választó úgy lássa a világot, ahogy azt mi szeretnénk.

Mint tudja szeretett honfitársam, nekünk Magyarország az első, ezért is támogatjuk a hazai adófizetők pénzén a határon túli magyarokat százmilliárdokkal. Adunk az ottani egyházaknak, focicsapatoknak, még a jégkorongnak is. Cserébe csak azt kérjük, pofázzanak bele az itthoni választásba azzal, hogy ránk szavaznak, és nem viselik a következményeket. Nem itt adóznak, nem sok közük van mi történik itt, de a szavazatuk jól jön nekünk. Ez azért nagy segítség nekünk, és nem is hagyjuk ki a lehetőséget. Mert ugye mimagyarok, meg a haza, és az összetartozás, az ukrán nyugdíj ez  mind  mind fontos nemzeti érdek. A nemzet meg a Fidesz, és ezzel elmondtam mindent.

Ne tessék azt  a baltát emelgetni, az itthoni magyarokról is szépen gondoskodunk mi fülke forradalmárok. Első körben megvédtük a magánnyugdíjat, ma már egy forint nincs belőle, így mindenki éljen meg öreg korára ahogy tud az általunk elherdált megtakarítása nélkül. De mi megvédtük a saját érdekünkben, el is költöttük magunkra, így nem tőzsdézték el a brókerek. Ugye ez milyen megnyugtató! Mert itt az a Tarsoly, aki bennünket kifizetett, csak a kis befektetőket nem. De majd azt is szépen elsimítjuk, csak legyen türelemmel a szavazó még négy évig.

Milyen szépen megemeltük az alacsony keresetűek adóját, és töröltük el az adó jóváírást. Minden forintra szükségünk volt, hogy azt oda tudjuk adni a jobban keresőknek, és a költségvetésnek ne kerüljön semmibe. Mert akkor mi onnan kevesebbet tudunk ellopni, azt pedig megengedhetetlen a számunkra. Még adót is emeltünk ennek érdekében, nálunk a legmagasabb az ÁFA, és erre büszkék vagyunk.

Legyen szíves ne engedje rám a kutyát, a rezsicsökkentéssel sem nagyon vertük át a fejét a kedves szavazónak. Csak éppen azt mondtuk azt nekünk köszönheti, nem a világpiaci árnak. Tegye a szívére a kezét, azt amiben az a karó van amivel agyon akar verni, és mondja azt, nem vette be kanyar nélkül. Most sem kell mást csinálni, csak nekem hinni, és akkor a drágábban tetszik továbbra is kapni tőlünk az energiát, ami most nagyon olcsó a világpiacon.

Most pont itt vannak ezek a migránsok akik ellen csak mi tudjuk megvédeni magát. Hogy nem látja őket? Mondom hogy megvédjük! Csak nézze meg a tízmilliárdokba kerülő nagy kék szar plakátokat amelyeken úgy, de úgy védünk, hogy még a közmédia is erről szól évi nyolcvan milliárdért. Csak tessék továbbra is reszketni tőlük, mi csak a menekülteket engedjük be, meg aki fizet a letelepedési kötvénnyel. Nem engedjük meg az uniónak a kötelező kvótát, mi döntjük el ki mennyit ér meg nekünk, a ráfizetést úgyis a költségvetésből vesszük el. Az meg a maga pénze.

Legyen szíves engedje el a torkom, akkor elmagyarázom a Soros terv lényegét. Ez egy gonosz terv, azért találtuk ki. Mindenki arról beszél, milyen lepukkantak a kórházak, milyen siralmas az oktatás, hát bedobtunk egy vidám témát a köztudatba, és inkább arról beszélünk. Szokta nézni a Németh Szilárdot a tévében? Ugye milyen szórakoztató a sok hülyeség a mit vörös fejjel előad? Ugye milyen remekül hangzik? Na akkor arra tessék figyelni ami ott elhangzik.

És azok a gyönyörű stadionok! Meg a jól keresőknek adott CSOK. Hogy maga abból nem kap? Hát az szívás, de Gyurcsány tehet róla. Vagy tessék többet bérrabszolgázni, akkor több jut nekem a megemelt minimálbér adójából. A közmunkásnak sincs ideje, meg ereje lopni, mióta a Hegedűs Laci nevű farok dolgoztatja őket Lázárhelyen.

Röviden összefoglalva mi egész jól állunk, maga  meg csak ilyenkor érdekel bennünket. Még van mit magunkévá tenni ebben az országban, Mészáros Lőrinc még a héten nem vett semmit Orbán Viktornak. Tessék már itt aláírni az ajánlást, mindjárt sötét lesz, s ez a közvilágítás nem az igazi. Hiába cserélte le Orbán Viktor veje az egészet jó drágán, most bujkálnia kell a saját lába miatt, mert Simicska a hibás. Akkor köszönöm meg is vagyunk, négy évig nem is zavarom, igyekezzen túlélni ezt az időt. Tudja, ha magának is lenne egy kastélya a földje közepén, ami csak úgy egyszerre ott terem  a semmi határán, nem kellene ennyit magyaráznom, miért szavazzon ránk. Hajrá Fidesz, Hajrá magyarok!"

BANDITA.

" Ez az ország nem érdemel meg engem, pedig benősültem Orbán Viktor családjába, és városokat borítottam sötétségbe. De jól kerestem vele, és ez most sok embernek fáj! Pedig én csak egy vállalkozó  vagyok, aki jól megél a felkínált lehetőséggel. És ráadásul Orbán Viktor az apósom lett, hát szabad volt a pálya. Ez azért világos!

Most bujkálok a nyilvánosság elől, de Orbán Viktor is van annyira gyáva most még az országból is kiszaladjon ha rólam kérdezik. Mert muszáj neki a családot megvédeni, főleg ha az saját lábon áll mint  mi, akik már a tandíjat is közpénzből fizettük a feleségemnek. Nekem van most pont elég bajom a világításból, pedig én csak a legjobbat akartam az egész lámpa buliból kihozni. Magamnak. Mert a többi nem érdekel, erre most csalással, meg mutyival, meg visszaéléssel gyanúsítanak. De azért azt meg kell érteni mindenkinek, a traktor lopás után nekem a fénycsövekre átnyergelni nagy váltás volt, és ekkor lehet követhettem el hibákat. Ezért volt muszáj mindent előre lezsírozni, minden megrendelést lebeszélni, kerüljön az bármennyi közpénzbe. Vagy uniós támogatásba.

Amúgy meg egyszer már mondtam, mi közötök van az én ügyeimhez, miért nem bírtok már csöndben lenni velem kapcsolatban. Nem kérdezem, követelem a hallgatást. Az egész világítási ügyet már rég elfelejtettem, kivettem belőle amit lehetett, végül is Orbán Viktor veje vagyok, nekem is jogom van jól élni az adófizetők pénzéből.

Miért, mit gondol az ország, nekem annyira könnyű? Orbán Viktor az apósom, neki egyszerű Mészáros Lőrinc nevén tartani a vagyonát! De nekem mindenért meg kell küzdenem. Lázár Jánossal lebeszélni a közvilágítást első körben nem kis meló, János akkor még a trafikmutyiban volt nyakig benne, abból van most a kastélya a semmi közepén. Meg a fiának a lakása, és a feleségének az alapítványa. De az a másoknak szemét gazember János korrekt volt velem, egy halom pénzt nyomott az akkori bulimba a közösből. Én meg kivettem amit bírtram. Egyedül. Senki sem segített. De megcsináltam! Ebből a lóvéból vettem kikötőt, ekkor társultam azzal az arabbal,aki nem menekült, viszont nemzetközileg is jól mosta a pénzt, ezért körözték szerte a világon. Pharaon, vagy mi volt a neve, isten nyugosztalja a muzulmán lelkét.A papa, vagyis Orbán Viktor is sok lóvét rábízott. Kár hogy meghalt, még vehettünk volna pár értékes ingatlant a nevén.

De most inkább beszéljünk arról mikor száll már le végre a közélet, mert élnem is kell valamiből. Vettem egy csomó kastélyt,  azt fel kell újítanom uniós pénzből, vagy banki hitelből,van pár még értékesebb ingatlanom a fővárosban, azokat még a közpénzből fel kell javítanom, hogy szálloda lehessen belőle. És le kell szednem a magam hasznát is ezekből. Több száz millióért vettem lakást a saját lábon áll feleségemnek, azt is fent kell tartani. Meg van egy titkárnőm is, na az is csak vinni fogja a pénzt, ha már a nadrág nem tudott rajtam maradni a közelében, mert elkezdtek a zsebembe turkálni. Szóval van elég bajom, és most Polt Péterrel is folyamatosan beszélnem kell, meddig húzza a velem kapcsolatos nyomozást. Mondhatnám, hogy Orbán Viktor nyeri a választást, és akkor nem  vernek agyon, de ettől még nem bízhatom magam a csaláson alapuló választásra. Mint tisztességtelen üzletember követelem a törvény előtti sérthetetlenséget, ne kelljen már erre is külön jogszabályt hozni.

Addig is maradok csendben, ameddig Simicskára kennek  mindent akinek ehhez semmi köze. És remélem Orbán Viktor is sikeresen beszél mellé a menekültekkel, a rezsicsökkentéssel, amivel eddig is átverte az országot. És akkor én is megúszom, ha most még gyáván el is kell bújnom egy patkány által elhagyott lyukban, ahol egész jól érzem magam. A közvélemény meg addig is bekaphatja. Orbán Viktor családjához tartozom, a Fidesz pedig megvéd. Nekik ez a dolguk."

BANDITA.

 

Címkék: világítás lop Orbán Tiborcz István Elios

Csak hogy tudjátok mikor mit nem kell mondani, ha Orbán Viktorról kérdeznek benneteket az ebben az évben kiderült disznóságokról.
Szóval, az első a rezsicsökkentés. Tulajdonképpen nem történt meg, viszont jól meg lett az ország lakossága vele szívatva. A világpiacon évek óta olcsó az energiahordozók ára, Orbán Viktor viszont ezt úgy adta elő, mint a saját találmányát, amit a józan eszét nem használó be is vett kanyar nélkül. Azóta olyan évi hetven ezer forintot húzott ki minden háztartás költségvetéséből a saját felhasználására. Ha ti ezt önként adtátok oda, akkor bocsi,és mélységes sajnálat. Ez egy gazdasági magyarázat ha kérdezik.
A második a menekültek, vagy Orbán szóhasználatával a migránsok. Olyan húszezer jött be, mert letelepedési kötvénnyel fizetett Rogánnak, és Habonynak, a ráfizetés meg az adófizetőket terheli. Ezeket úgy, de úgy megvizsgálták, hogy vagy négy-öt ezer bűnözőt is sikerült a határon átengedni. Aki illedelmesen kopogott, na abból is oltalmazunk vagy ezer háromszázat. Aki ellen megy a nagy plakát háború, az pont ezer kettőszáz kilencven négy, akit el kellene bírálni a megkötött egyezmények alapján. De ezt a szabályt nem akarja Orbán Viktor betartani, inkább elnevezte Soros tervnek, akinek ehhez semmi köze. Viszont Németh Szilárd sikeresen csinál magából hülyét a magyarázatával. Ez a Soros terv része, ami nem létezik, de meg kell akadályozni ha kérdezik.
A harmadik az ukrán nyugdíjasok. Ezt az adófizetők állják egy az egyben, és a költségvetésből kapnak nagy lóvét azon személyek,akik ukrán állampolgárok, de igazolnak magyar rokoni szálat. Csak be kell jelentkezniük egy határ menti községbe, leadni pár papírt és máris kapnak lóvét. Cserébe Orbánra szavaznak, vagy nem. Pár tíz milliárdot ez igazán megér, pedig csak alá kellett volna írni Orbánnak egy lebeszélt államközi szerződést, ami ezt megakadályozta volna. De a költségvetésből erre is jut ha Orbán Viktor hatalmáról van szó. Ez egy ukrán magyar barátság kezdete, mert jóban kell lenni a szomszéddal ha kérdezik.
A negyedik a nemzet veje. Aki úgy kivilágította a városokat, hogy azok sötétebbek lettek. És jó drágán csinálta. Meg szabálytalanul, de ezt nem fogja soha beismerni, viszont az egész kormányzat őt védi. Na nem Orbán Viktor ő ehhez túl gyáva. Végül is a családja saját lábon állásáról van szó, amihez köszöni az adófizetők hozzájárulását. Ez a család fontossága, főleg ha Orbán Viktorról van szó. És a családot támogatni kell.
Ha ezen disznóságok kidumálása közben értelmezési akadály merül fel a saját elmében, forduljon az illető Németh Szilárdhoz, aki kiváló recepteket ajánl a házi banános kolbász elkészítéséhez.
BANDITA.

Címkék: választás menekült szavazó Fidesz Orbán rezsicsökkentés

"Csend legyen már ezzel a rezsicsökkentéssel, most a soros terv játszik. Mindig azt figyeljétek, amiről éppen hazudok nektek.
A rezsicsökkentés az előző ciklus átverése volt, most már nem aktuális róla beszélni. Már akkor egy tábornoki bunkót rendeltem hozzá, mert ugye harcolni muszáj, ti meg szépen bekajáltátok az egészet. 
A világpiacon már évek óta olcsó a gáz, meg az áram, de ti ehhez hülyék vagytok, így át lettetek verve az előző választásra. Nekem így kétharmadom lett ismét, meg egy halom lóvém a rögzített árból. A kétharmaddal tovább lophattam azt a pénzt, amit a rezsicsökkentésnek nevezett átveréssel a kiszedtem a zsebetekből. Így kell ezt csinálni. És ti meg még tapsoltatok is hozzá.
Mert végül is ti annyira hülyék vagytok, hogy még azt sem veszitek észre ami az orrotok előtt van. De nekem ez így jó, és ezért vagyok még hatalmon. Benneteket csak az internetadó érdekel, azért simán utcára mentek tiltakozni. Hogy utána megszívatlak benneteket az útdíjjal, azt már simán kifizetitek. Mint ahogy akkor sem lógattatok lámpavasra, ha az olcsó üzemanyagnak odavertem egy marék jövedéki adót, és azt szépen zsebre vágtam utána. Nehogy már ötven dollár alatt kapjátok az olaj hordóját, akkor Lőrinc nem tud nekem megvenni semmit az országból! Mert ehhez is ti adjátok a rávalót. Meg az a gonosz Brüsszel, de ehhez sincs semmi közötök, abból sötétítem el a városokat, meg építek jó drágán minden sz@rt. Nektek!
Na, akkor most térjünk már vissza erre a stop sorosra. Jönnek a migránsok, elveszik a rezsicsökkentést, és olcsóbban akarják adni a gázt. Vlagyimir ezért levágja a tököm, és azt nem akarhatjátok. Az E-ON le akarja bontani a kerítést az olcsó gázzal, ezért kinevezem hazaárulónak, és illeték fizetésre kötelezem.
A fenti sorokat a választásig sűrűn fogjátok hallani, most csak erre figyeljetek, meg a jobban teljesítésre. És fizessétek továbbra is a drága rezsit, nem szóróm én csak úgy az Erzsébet utalványt feleslegesen. Ha valami nem tetszik nektek, majd a határon túliak jól megmondják a választáskor mi legyen veletek. Azokat is megvettem a ti pénzeteken, az én hatalmam érdekében.
Még két hónapig ne vegyétek észre mit loptam már el tőletek, csak a migránsoktól féljetek. Utána már kit érdekel mi lesz veletek, megveszem az egész országot a ti pénzeteken, és szolgálhattok életetek végéig engem!"
BANDITA.

Címkék: lop Orbán Viktor Németh Szilárd rezsicsökkentés

Orbán Viktor egy gyáva alak!

 2018.02.13. 16:44

Na mi van Orbán Viktor? Miért vagy csendben? Bántják a családod! Bántják a lányod férjét! Bántják az unokád apját! Miért nem véded meg a véreid? Nem tudsz mit mondani? Mit szólnak a szavazóid ha nem látnak most tökösen harcolni a nagy keresztényi szeretet jegyében az őket ért vádak miatt? Találtál egy függönyt ami mögé elbújhatsz? Abban nagyon jó vagy, azt már bebizonyítottad. Vagy arra vársz, megint más sumákolja el a téged is érintő vádakat? 
Az egész kormány apparátus részt vesz a vejed érintő úgy eltussolásában, te gyáva módon rájuk bízod a piszkos munkát.
Vagy talán nincs mit mondanod? Most miért nem mondod azt nem foglalkozol üzlettel, nem ismered az illető urat, az csak a vejed. Most miért nem mondod azt, az ügyészség majd kivizsgálja, és mint annyiszor Polt Péter szembe röhögve az igazságszolgáltatást nem vonja felelősségre a királylány férjét?
Annyit azért megtehetnél elmondod a választóidnak, ez egy Brüsszelből irányított leszámolás, vagy a Soros terv része, vagy valami hasonlót. Nekik teljesen mindegy, még ezt is elhiszik neked, és tapsolnak is hozzá. A fejükben van olyan sötétség, mint amilyet a vejed világítása okozott a városokban, és még ráadásul az sokba is került az adófizetőknek. De ők szeretik ha lopsz tőlük, és azt a saját lábon álló családodnak adod.
A józan észt használónak nem kell mondanod semmit, hallgatásod többet ér minden szónál.
Gyáva sz@r alak vagy te Orbán Viktor, nem hogy az országot nem véded meg, de a családod is benne hagyod nyakig a trágyában. Majd elhalkul a nagy felháborodás.,majd megnyerem a választást, csak legyen elég Erzsébet utalvány, meg soros terv-gondolod, és hallgatsz meg lapulsz mint nyuszi a fűben.
Puding vagy te Orbán Viktor, vagy inkább orbán viktor de ez sértő nemecsekre, aki kiállt az elveiért, amelyek neked nincsenek, és bátor volt, amilyen te sohasem leszel. És a családod is méltó hozzád. azok is mélyen kussban vannak, egy büdös szót nem szólnak.
Na, nagy nemzeti szabadságharcos magát hősnek képzelő vezére, ne Lázárt, a közmunkás alázót, nem Poltot az ügyészség szégyenét, ne a más farkát küld magyarázatnak, legyen neked annyi vér a pucádban, hogy megszólalsz! Vagy maradsz pici kis sírós nyárfalevél, aki éppen lehull az első kis szellőtől? Mert reszketni már tudsz nyárfalevél módra! Most is azt csinálod!
BANDITA.

Címkék: ügyészség Fidesz Orbán Tiborcz István

Vagyonvédelem! Pont a sunyi fejű Pintér Sándornak való terület ahol kedvére garázdálkodhat. Átláthatatlan, nagy része volt rendvédelmisek, fegyveres erőktől leszerelt fő tisztek, tábornokok kezében levő gazdasági terület, ahol a részt vevők szívesen fogadják maguk közé azt, akivel korábban együtt kiszolgálták a korábbi pártállami hatalmat. Ma már ez végül is ugyanarra való hatalmi törekvés a közéletben, csak most Orbán Viktornak hívják a párt főtitkárát. A seggnyalók módszere viszont ugyanaz.

Pintér Sándor a két orbáni ciklus között, a szocialista kormányok nyóc éve alatt szép csendben kiépítette a maga kis piszkos üzletét a vagyonvédelem területén, miután ki tudja milyen pénzből megvásárolta a Civil Biztonsági Szolgálat nevű céget. Ha a mai viszonyokba tesszük az akkori cégvásárlást akkor nyugodtan kimondhatjuk, Pintér Sándor akkor állt a saját lábára. Korábbi  miniszteri fizetéséből félrerakott pár tíz, száz milliócskát, és vett egy céget ami addig haldoklott, de Pintér Sándor tulajdonában szárnyalásnak indult a vagyonvédelmi piac területén. Ehhez semmi köze nem volt Orbán Viktornak, vagy az akkor államtól lenyúlt közpénznek, Orbán Viktor ekkor még kicsiben mutogatta az állami vagyon lenyúlásában való tehetségét. Így Pintér Sándornak a lóvét sem ő, vagy a párt pénztárnoka adta a cég megvásárlásához. Nem röhög senki, akkor még Orbán Viktor csak kicsiben játszott. Mondhatjuk még nem voltak zseni gázszerelők a piacon, csak Pintér Sándorok, Orbán Viktornak vele kellett beérni.

A vagyon védelem évtizedek óta a pénzmosás, adóelkerülés, lenyúlás területe. A munkát valóban elvégző vagyonőrök, biztonsági őrök, pénzszállító munkavállalók pedig a kárvallottjai a rendszernek.Mindegyiknek.Mint annyi más területen itt is többnyire feketén, vagy alig bejelentve dolgoznak, dolgoztak a munkavállalók, az igazi hasznot az alvállalkozói rendszer biztosította a vagyonvédelmi cégek tulajdonosainak. Pintér Sándor egy volt ezek közül, és nagyon kinőtte magát. Még egyszer, ez a szocialista kormányok alatt is megtörtént. 

Tehát Pintér Sándor akkor már volt belügyminiszter elkezdett a vagyonvédelemben mozogni. Cége sorban nyerte a megrendeléseket, ennek teljesítéséhez viszont nem volt elég embere, vagyis biztonsági őre. Azzal végül is nem is akart foglalkozni, a munkavállaló csak költség számára, csak csökkentette volna a hasznát. Na nem baj, azért van az alvállalkozói rendszer kitalálva ezen lehessen segíteni. Volt rendőrök, katonák, börtönőri vezetők cégei ugrásra készen várták a megbízást. Majd ők megcsinálják a melót Pintér Sándor cégének. Igen ám, csak a leosztás során kellene nekik is a munkavállaló után járulékot, adót fizetni, mert ugye ez a szabály, és ez van a munka elvégzéséhez szükséges törvényi előírások között is. De akkor nincs haszon! Hát akkor nem fizetünk a munkavállaló után semmit, lepapírozzuk a melót okosban, a lóvé zsebbe, a többi meg kit érdekel? Hogy az állam nem kapja meg a neki járó részt a szolgáltatásból? Ellenőrizze ha akarja a céget, végül is ehhez joga van. Az állam azonban békén hagyta Pintér Sándor cégét. 2002-2010 között is! Vajon miért?

Az üzlet szépen virágzott. A Civil Biztonsági Szolgálat évente 2003-2010 között sokszor milliárdos árbevételt könyvelt el évente, és az alvállalkozóknak leosztott lapok szépen növelték nyereségét. Pintér Sándor milliárdos lett. Néhány haver után be is lett fizetve a járulék, és adó Az alvállalkozó volt kollégák, és barátok is szépen kerestek, de csendben voltak ha adófizetésre került sor. Nem igazán fizették a munkavállaló után államnak járó részt! Az állam pedig nem igazán ellenőrizte a vállalkozást, pedig neki is sokat dolgozott Pintér Sándor cége. Más vagyonvédelmi vállalkozást igen, de pont ezt nem. A Civil Biztonsági Szolgálat alvállalkozónál dolgozó munkavállaló vagyonőr, biztonsági őr után nem lett befizetve az adó és járulék, ő javarészt zsebbe kapott fizetést. Ez a pénz nem hiányzott sehonnan, végül is Pintér Sándornál megvolt a maga szépségében, ingatlanjában, bankszámláján. Az már csak a hab a tortán e közben a munkavállaló vagyonőr mennyit dolgozott feketén, a törvényeket szembe röhögve az alvállalkozói rendszer miatt. És hova tűnt az arra időre járó nyugdíja, járuléka, egészségbiztosítási hozzájárulása. Ez végül is részben Pintér Sándor zsebében landolt, nem az államnak járó részként lett befizetve.

Szóval a Civil Biztonsági Szolgálat Pintér Sándor miniszterség nélküli időszaka alatt sok lóvét hozott a konyhára magának a róka képűnek és haverjainak, köztük sok volt, korábban a fegyveres erőkhöz tartozó nyugdíjas fő tisztnek. Mert ebben a körben nagy az összetartás, és főleg a megélhetés biztosítása egymás száma. Mikor azonban Orbán Viktor másodjára került hatalomba, Pintér Sándor a korábbi kollégáit a rendvédelmi szervek korengedményes nyugdíjasait azonnal koncként vettette Orbán Viktor elé, ők nem voltak fontosak számára. Azok csak beosztottak, nem voltak főnökök a hatalom, és a rendszer kiszolgálói. Ők a hazát szolgálták, erre tették fel az életüket, és ezért kötöttek az állammal szerződést. Pintér Sándornak ők nem voltak fontosak. Lett is belőlük bohóc, meg járadékos ingyenélő.

2010-ben Pintér Sándor eladta a cégét, mert újra miniszter lett. A milliárdos árbevételű  vállalkozást öt (5) millió forintért. És utána a cég egyből rengeteg állami megbízást kapott. Még a garantált vállalási pénzét is megemelték! Vajon a munkavállalói ezután hogy érzik ott magukat? Be van fizetve utánuk minden járulék, vagy eltűnik a pénzük egy olyan számlán ami Pintér Sándorhoz alig köthető? Folytatódik a korábbi gyakorlat, vagy Pintér Sándor közalkalmazottként nem veszi fel a nyugdíját a miniszteri fizetése mellé, mert az törvénytelen?

Pintér Sándor vissza akar vonulni a közélettől, nem akar még egyszer miniszter lenni. Már ha nyer a Fidesz! Szeretne a betegsége miatt nyugodtan élni hátra levő éveiben, nem gondolva arra, végül is mekkora mocsok ő hazai közéletben. Egy hatalom sem mert hozzányúlni, Orbán Viktor pedig ráadásul szépen teletömte a zsebét. Megérdemli a pihenést, a nyugodt nyugdíjas éveket, az évenként tíz rugós Erzsébet utalványt. Mert ő sokat szolgálta a hazát esküjéhez híven, meg Orbán Viktor ügynök aktája is nála van. Pont.

Dolgoztam a cégnél!

BANDITA.

 

Címkék: adó miniszter Fidesz Pintér Sándor Civil Biztonsági Szolgálat

Nyugodtan ki lehet mondani a gazdasági bizottság kormánypárti többségéről, ők bizony már nem emberi lények, megrekedtek az evolúció olyan zsákutcájában ahol nem feltétel a gondolkodás, a józan ész, a szolidaritás. Ők régóta Orbán Viktor bábjai, akik eladták a lelküket a közpénz nyújtotta meggazdagodásért, ezért feltétel nélkül hajlandók akár a maradék tisztességüket is beáldozni. Ha volt nekik olyan egyáltalán.

A TAO a Fidesz egyik szörnyszülötte, ahol ellenőrizetlenül lehet a költségvetés megkerülésével a nagy pénzeket a sport felé terelni. De főleg a focira, és ezen belül Felcsút lankáira. Máshova nem, semmi olyanra nem szabad ebből áldozni, ahol nem lehet hárommilliárdért kazánházat építeni a focipályák fűtésére. Mert az fontos, nélküle nem lehet a magyar labdarúgást elképzelni a kisvasút szegélyezte kert végi stadion zöld gyepén.

Iskoláknak, kórházaknak nem jár pénz a TAO-ból, mert abból úgy nem lehet a kellő mennyiséget ellopni. Oda elég ha a költségvetés szór alamizsnát a működtetésre, azt is pazarlóan, átgondolatlanul. Az iskoláknak ott van KLIK nevű vízfej, ami sok kormányközeli családtagnak ad jól fizető állást, és kellőképpen gátolja az oktatás színvonalának az emelkedését, de legalább jó drága. A kórházakban pedig minden rendben, most volt fizetésemelés, így a mentős az ápoló, az orvos igazán befoghatná már a száját, mert attól hogy nem látszik a több pénz, még papíron szépen meg lett adva. Lélegeztetőgép? CT? Karbantartás? Várólista? Ugyan már, ezek nem lényeges dolgok, ezek csak a betegnek fontosak, az pedig a kormánynak nem szempont.

A gazdasági bizottság döntött, és ezzel emberek életét teszi kockára. De neki ez nem számít! Egyrészt nehogy már elfogadjon egy ellenzéki javaslatot, ami lehetővé tenné az élet jobbá tételét azokon a területeken, ahol azok mindennap élnek. A gazdasági bizottság csak a homályos ügyekben teljesít jól, ami a letelepedési kötvény esetében helikopterező propaganda minisztereket eredményezett. Hogy ennek veszteségét az adófizetők állják? Minden Fidesz döntés veszteségét az adófizetők kára, kezdve Mészáros Lőrinc meggazdagodásán keresztül, Paks dvá előtörlesztésén át, a kínai vasút értelmetlen megépítéséig.

A Fidesz soha sem tesz olyan gazdasági lépést, ahonnan nem tudja a maga hasznát ellopni. Soha nem érdekelte az országban élők sorsa, csak a kiválasztottak szűk körét támogatja a többség rovására. Önmagától nem tagad meg semmit, ehhez a feltételeket az alacsonyabb bérből és fizetésből élőktől, a rokkantaktól, a közmunkába kényszerítettektől veszi el. A mindennapi életben számára csak a saját meggazdagodása fontos a számára, ennek rendel alá mindent.

Ez a rendszer lopásalapú, a választás amit létrehozott a csalás minden lehetőségét magában hordozza a Fidesz alkotta törvények szerint. A hivatalos nyelve a mellébeszélés, a folyamatos hazugság. Csak az számít a Fidesz kiválasztottai jól járjanak, a többség meg éljen meg, ahogy tud.

" Valami nagy nagy tüzet kellene rakni..." és jól pofon verni azt aki ilyen rendszert létrehozott, és segíti a működését.

BANDITA.

Címkék: kórház iskola Fidesz TAO

Csak egyszer adja meg az isten végre kormányzó lehessen! Nem király, nem isten,ezek már megvannak! Kormányzó, mint Miklós a Horthy! Az olyan szép,az annyira jól néz ki, azt azért bevallani nem meri még magának sem, de nagyon szeretné megélni.

Túl az a nagy sehova nem vezető harcokon, a fülkeforradalom első elélvezésén, a magánnyugdíj ellopásán, az új munka törvényén által röhögve elvett jogok bohócforradalmán át, a jogállam sárba tiprásán keresztül a Várba költözés megalomániáján túl, Orbán Viktor szép csendben felvásárolta az egykori Horthy Miklós nevéhez köthető birtokot a gázszerelő haverja által a kutyája nevére. Nárcisz! Ez nem virág, ez egy birtok neve,ahol Orbán Viktor a kutyáját tartja. És Lőrinc vette meg a területet, mert ő nem Orbán Viktor strómanja, de nélküle semmit nem mer csinálni, és kell egy kastély a kormányzónak, aki Orbán Viktorból szeretne lenni.

De ezen túl Orbán Viktor inkább szép csendben van, nem beszél róla mennyire szeretne kormányzó lenni, aki felett nincs hatalom, mert az maga a megtestesült akarat lenne az alaptörvény legújabb módosításával. Mert ez csak külsőség lenne, ez a látszat, és ebből megvalósulhatna az álom amit Orbán Viktor szeretne.Ehhez csak egy újabb kétharmad kell, és akkor ez is megvan.

Egy kormányzó már felvirágoztatta Kenderest, hát akkor most Felcsút jön a mai időkben mert Orbán Viktor oda született, és ott nem beszél róla senki miért akar valaki a szülőfalujából világvárost csinálni a világ csúfjára az ezredforduló ismeretének, a történelmi sokak által megismert tapasztalata után. Orbán Viktort ez nem érdekli, fehér lovon akar bevonulni a migráns plakát alatt az elcsalt választás kétharmada után a kultusz általa gondolt fellegvárába a Várba. Annak erkélyéről letekint az adófizetőire az országnak, akiket az egykulcsos adóval megszívatott és zsebre dugott kézzel kéjesen vigyorog rajtuk. Na csicskák, enyém az az ország a hatalom, a lóvétokból qrva jól élek.

Viszont ahhoz gyáva Orbán Viktor ezt egyből lenyomja az ország torkán, neki mennyire tetszik Horthy Miklós egyeduralma. Szobrokat emelnek szerte az országban hogy Horthy Miklós milyen fasza gyerek volt mert megmentette azt, ami akkor maradt a honi földből, és ez ma szavazatra váltható Orbán Viktornak Posványosán. Történészeknek nevezett senkiházik magyarázzák el Horthy munkásságát Hitler mellett, és nem ejtenek egy könnycseppet sem egymillió magyar emberért a vérzivatarban a múlt századból. Végül is csak a külső számít, és ha Viktor jól megfizeti ezeket a hozzá hű véglényeket, akkor hagy költözzön a Várba parádés kocsival, hangos trombita szóval, Putyinnal kéz a kézben. Mert egy zsarnok, egy diktátor, egy akit lehet szolgálni az mindig kell Orbán Viktor mellé. És ezt az adófizetők pénzén el is kell magyarázni. Lehetőleg minél drágábban, mert a közpénz nem számít, ha Orbán Viktor akar valamit. Főleg a holokauszt emléknapján ha pont arra esik a Horthy seggnyalás. Mert ezek azt sem tudják az mikor van, de nem is érdekli őket!

Orbán Viktorról köztudott, hogy elmebeteg. Király szeretett volna lenni már régen, de az ország az unióhoz tartozik, így erről lemaradt. Az is nyilvánvaló, hülyéket alkalmaz maga mellett. Még a jegybank elnökének is egy orvosilag igen komolyan behatárolható esetet nevezett ki, aki a józan észnek azóta is a közelébe sem léphet. És akkor a párt alelnökeiről egy szót sem szól az orvostan, ami  egészségügy helyzete mellet a stadionok árnyékában igen csak homályos. De nagyon bírja maga mellett azokat, akik a hóbagolytól annyiban különböznek, az legalább megél a természetben, de Boross Péter ott is agyalágyult, ahol nincs jelen. Viszont arra tökéletesen jó, Orbán Viktor általa felmérje, Horthy Miklós szerepe megváltozott-e azon rövid idő alatt, amikor is ő nagy államférfinak mutatta be az ország egymillió lakosát a náciknak kiszolgáló kormányzónak nevezett férget. Ha nem, akkor az Országgyűlés alelnöke nevű Lezsák Sándor beszéde mekkora blama lenne, ha Sanyi kap pár milliárdot az egyetemének nevezett Alapítványhoz. Most egyik sem jött be, de Orbán Viktor szeretne fehér lovon bevonulni a Várba, Semjén Zsolt hülyén nézett ki ebben a pozícióban Erdélyben, öltönyben, kabátban.

Na igen. Külön Semjén Zsolt, de ő is része a tervnek.

BANDITA.

Címkék: holokauszt mise Orbán Viktor Semjén Zsolt Horthy Boross Péter

Az oltalmazott, és a migráns.
Jön a menekült egy háború elől futva, de nem is sejti egy migráns vonszolja magát mellette ugyanolyan fáradtan, éhesen, egy vagy több gyereket cipelve a karján, hátán szegényes motyóval. Végül is egyformák a nagy tömegben.
Lehet nem egyszerre indultak, nem egyforma a szenvedésük, nem egy úton nyelték a port, ették a segélyként kapott szűkös fejadagot, mégis sok bennük a hasonlóság a bajban, a nélkülözésben, a reménytelenségben.
Egyszer csak ott állnak egy bazi nagy kerítés előtt mind a ketten ami megállítja őket mikor azt sem tudják hol vannak, és lerogynak a senki földjén. 
Mikor még nem volt meg ez a kerítés, meg senki földje sem létezett nagy kék szar plakátok várták őket. Szándékosan nem indított vonatok az állomáson való veszteglésre kárhoztatták a menekültet aki ekkor még csak kicsit volt migráns csak nem tudott róla, hátha balhét csinálnak csak mert tovább akarnak menni, és még segítik is a szenvedésükkel egy gonosz hatalom érdekét. 
Mert azt tudták mind a ketten hova akarnak innen tovább menni.
Nem oda ahol nem fogadják őket szívesen, nem oda tartanak ahol nem ismernek senkit, nem oda tartanak ahol nem is akarnak megállni.
De a kerítésnél a menekültet és a migránst már elválasztják egymástól manapság.
Mivel nem lehet megkülönböztetni őket egymástól, az egyiket megtanítják halkan kopogni, és ekkor beengedik. A másikról meg azt mondják elveszik a munkát, megerőszakolják a nagymamát, megeszik a kis gyereket. Az egyikről nem beszél Bayer Zsolt a maga kifinomult tahóságával, titokban beengedik mert törvény van rá, lőtt seb a lelkén, szétbombázott veszteség fájdalma a szemében, de erről mélyen hallgatnak.
A menekült maradhat, a migránsból ellenség lesz, akit Soros György küldött egy jobban teljesítő ország nyakára. Ahol megszűnt a szegénység, a közmunkás diót tör a milliárdosnak, az orvos és a nővér alig tudja ellátni a betegeket, ahol a tizenéves diák is tudja hülyeséggel tömik a fejét.
Erről a menekült nem tud semmit, a migránsnak meg semmi köze hozzá, mégis mind a ketten áldozatok egy olyan rendszerben, amelynek már nagyon meg kellene verni minden létrehozóját, kiszolgálóját.
BANDITA.

Címkék: menekült plakát Fidesz

Harsány röhögés hallatszik ki egy épületből, amire ez van kiírva nagy betűkkel:
Legfőbb Ügyészség.
A valaha jobb társaságot megélt műemlék vastag falai szinte reszketnek a csőcselék hahotájától.
Polt Péter fideszes lopásokat elkenő ügyész a térdét csapkodva mutatja a kollégáinak az előtte heverő vaskos dokumentum fejlécét:
OLAF jelentés Tiborcz István ügyében.
Csorog a könnyük, a fejük vörösödik a kirobbanó jókedvtől.
Majd ők, na majd pont ők fogják vizsgálni Orbán Viktor traktortolvaj vejének az ügyeit.
Miután kicsit csillapodik a nevetés a vastag falak között, poharak kerülnek elő, és egymás után ki is ürülnek a jófajta Mészáros Lőrinc tokaji borászatából származó nemes borral való teletöltés után. 
Nem kell sokat tanácskozni az akta tartalmáról, a legfőbb ügyész mindig tudja a dolgát. Már csak az a kérdés, mikor ne rendeljenek el nyomozást az ügyben, vagy milyen módszerrel tagadják azt meg. Nem elég a bizonyíték, nem történt bűncselekmény, kuss legyen már mindenkinek. Annyi a lehetőség az idő húzására, hogy szinte tobzódik benne aki ezzel a módszerrel él.
A választásokig úgy sem történik semmi, addig gondosan elteszik valahova a a papírokat, de lehet meg is semmisítik. Mert kit is érdekel a tartalma? Az országot, vagy annak lakosságát? Azok csak foglalkozzanak a nem létező Soros tervvel, meg féljenek a nem létező migránsoktól.
Az akta elkerül a szem elől egy fiók mélyén, de lehet leég az épület maga inkább, és akkor nem is érdekes hova is lett elsüllyesztve. 
Mert ha a választások nem úgy alakulnak ,a hogy azt a kormánypárt manipulálja, akkor jobb lesz a nyomokat eltüntetni.
Lángolni fognak az állami intézmények, ahol bizonyítékot találhat a dühös magyar a Fidesz minden közpénz ellen elkövetett bűncselekményére.
Polt Péter meg sunyin mosolyog addig is, és sűrűn bizonygatja mind az ezer Fidesz lopás ügyében gondos mérlegelés folyik a vádemelés előtt, meg a nyomozás miatt nem is beszélhet róla, és közben látszik a nyuszi tekintetén, nem mond igazat.
Az OLAF akta meg szépen eltűnik a többi meg nem vizsgált eset tengerében. 
Polt Péter jó szolga, tudja ami a dolga.
BANDITA.

Címkék: orbán Orbán Viktor Polt Péter Ügyészség Tiborcz István OLAF

09.23.-tól.https://www.echotv.hu/adasok/2018/01/14/kettesben-szabo-anettel/3088

Ezt nézd meg.BANDITA.

https://444.hu/2018/01/15/varatlan-helyrol-kapott-pofont-a-kormanymedia-bencsik-andras-gyava-szarnak-tartja-a-nevtelen-szerzoket

Az Orbán Viktor megbízásából felvásárolt tévécsatorna egy cseppet sem gázolt bele a lelkembe. Sőt!

Még csak meg sem sértődtem az ott elhangzottaktól. Ugyan miért kellett volna?  Ezt a médiának nevezett förmedvényt az adófizetők pénzén vette meg Mészáros Lőrinc aki a hatig nem tud számolni az egy kezén levő ujjak miatt. Aki meg eladta egykor már az akkor semmi tévécsatornát, az a gravitációt is már Ikaruszban méri Iránban milliárdokért az adófizetők pénzén. És ha jelenleg nem kormányközeli lenne Széles Gábor elvtárs a korábbi tulajdonos, már régen elszállt volna az eddig összelopott milliárdok hiányában ha a maga tehetségéből kellene megélnie.

De ha nézném ezt a csatornát már régen feltűnt volna, erre bizony senki sem kíváncsi, és ez főleg az ott leadott nézhetetlen műsorok miatt van. Bayer Zsolt showműsora, a migránsok kriminalizálása, a kormány állandó seggnyalása, Orbán Viktor istenítése. Na erre aztán alig van néző! A közmédia is alig csinál számokat nézettségben, az ECHO tévé nevű valami azonban ezt is alulmúlja. Ha nem menne oda számolatlanul a kormány reklámpénze amit Rogán Antal is osztogat a gyűlölet keltés fokozására,meg a többi állami cég bizonyos fenyegetettség, vagy talpnyalás által ennek a csatornának már régen nem lenne olyan riportere aki tudósítani, véleményt mondana, vagy takarítana ott, mert éhen halt volna piaci alapon.

De ma olyan világban élünk ahol nem  a tehetség számít, hanem a lojalitás. Nem az számít mit tudsz, hanem milyen mélyen vagy Orbán Viktor seggében. Ennél a csatornánál ez az alapkövetelmény. Hölgyeknél az előtte levő térdelés a fontos, de ezt bunkóság lenne részemről megemlíteni. Hát akkor ezt nem írom le.

Na akkor vissza Bencsik elvtársra, aki egy gyáva szar alaknak tart, mert nem tud olvasni de előtte egy kis kitérő. Persze az alákérdező sem semmi a műsorban, de legalább az olvasni tud valamennyire.Viszont a Hír tv karrier is addig tartott nála, ameddig ki nem derült Orbán Viktorról, hogy az egy geci. Tudta ő azt, csak az nem szolgálta a megélhetését. Jegyezd meg a nevem Szabó Anett ha nem esik nehezedre. Akkor erről ennyit, mert nem ér többet. BANDITA.

Szóval Bencsik elvtárs. Bárhol, bármikor képes vagyok veled vitatkozni. Persze ehhez neked nincs meg a kellő bátorságod, de legalább ezt is ki tudod magyarázni, ha egyáltalán képes vagy a magad esze által felfogni az eddig leírtakat. Elvtárs! Ezen ki sem akadtál, csak engem neveztél gyávának. Pedig csak olvasni kell tudnod. Kétlem ezt a képességed, de nem is ezért írom ezt le megértsd. Te alapvetően egy olyan gyáva szar alak vagy, akinek eddigi munkásságának nevezett köpönyegforgatására normális ember továbbra is csak köpni tud. Nem hozom fel munkásőr múltad, magam is voltam KISZ titkár, de azért rendes ember maradtam, nem raboltam le az országot mint Orbán Viktor. De most tényleg? Ha nem Orbán Viktor lenne hatalmon, akkor  most kinek a szekerét tolnád a megélhetésedért? Mert nálad erről szól minden.

Azért kérdeznék valamit Bencsik elvtárs. Hogy volt az, mikor még nem Mészáros Lőrinc volt a tulaj a csatornánál, te meg egy műsorodban Széles Gábor oligarcha haverját becsmérelted? Csányit, vagy Demjánt már nem emlékszem, de nem ez a lényeg. Kérted keverjék le a számodra kényes részt, de inkább kirúgtak a műsoroddal együtt. És te akkor eltűntél hál istennek egy darabig a képernyőről. Most meg csontig benyalsz ugyanitt, mert más a gazda, viszont te továbbra is ugyanaz a darab sz@r maradsz.

 Na akkor még egyszer Bencsik elvtárs! Nevezd meg a helyet és az időt ahol gyáva szarnak nevezhetsz, ennek hiányában magam kereslek meg, és bemutatkozom. Túl fogod élni. Legalábbis bízzál benne!

BANDITA.

Címkék: 444 Bencsik András ECHO TV Szabó Anett Gyáva kutya BANDITA

Az ellenzéki pártok számolgatnak. 
Adnak-vesznek körzeteket, helyeket, osztogatnak, összefognak, nem fognak össze, indulnak, nem indulnak, erre mutatnak, arra mennek. Kutya legyek ha értem. VAU.
Számolnak. Bejutnak, nem jutnak be, győznek, itt nem, ezzel nem, az meg ne is induljon, arra nincs szükség, mindenkire szükség van. Továbbra is VAU.
Na végre béke van, Az benne van, az nincs, de az sem kell mert csak. Ő lesz a képviselő, ő ne legyen, ő már nyert, ő nem fog de induljon, ez nem kell. VAU.
Szépen peregnek a napok egymás után. Egyre kevesebb van belőle, és az is vészesen fogy. Na most akkor a választó végre okosabb lett és felkészül a szavazásra.
Mert ugye győzni kell, négymillió ember qrva szarul él az országban, Orbán Viktor elég rendesen megszívatta őket az egykulcsos adóval, a trafikkal, a földdel, a szerzett jog elvételével, a demokrácia leépítésével. És közben Orbán Viktor igazságtalan rendszere a négymillió szegény vérén verejtékén jól meggazdagodott. Ennek sok csókosa ma már nyugodtan ül az ellopott milliárdokon.
Bemegy a választó a fülkébe, s húzná az ikszet. Ok. Hova? Ki, mit akar? Hogy? Demokrácia helyreállítása? Jogállam? Fizetések? Jogok?
Eddig az indulás is döcögős volt, a kormányzás pedig tökös meló. Ott nem lehet, nem szabad nyuszinak lenni.
Hol van az például leírva, elmondva drasztikus lesz az első nap az Orbán utáni parlamentben, és sírni fognak a jelenlegi hatalom emberei?
Orbán Viktor például egy függöny mögött fog reszketni, várva a letartóztatását. Hogy védi a mentelmi jog? Pont nem érdekli a választót a gyávák menedéke. Akkor ne legyen neki.
Matolcsy egy elmeorvosi intézet zárt osztályára kerül, Rogánt a helikoptere mellett tartóztatják le, Habonyt egy kuplerájból viszik el bilincsben.
Mészáros Lőrinc bokáig fosott nadrágban áll a kamerák előtt, és sírásra görbült szájjal igyekszik makogni:
-Én kérem mindent Orbán Viktor utasítására tettem.
Mellette a szivaros vén fasz törölgeti izzadó hörcsög fejét.
A stadionok építését leállítják,a közbeszerzéseket kifizetését felfüggesztik, a köztévét bezárják, a Fidesz médiát semlegesítik.
Polt Péter legfőbb ügyészségét megszüntetik, a kis nyuszit Orbán mellé zárják. Oda kerül a többi jelenleg a hatalmat kiszolgáló pártkatona is. 
Jó nagy börtön kell, fűtés, meleg víz nélkül, önkéntes őrökkel a kapuban. Meg kerítés. Épület nem muszáj, a sátor is elég.
Ja, ez durva. Bosszú, meg mi nem vagyunk olyanok, és a jogok, az eljárások, meg ilyenek. 
Mert Orbán Viktor is tisztelte a jogokat, mikor elvette a magánnyugdíjat, és elverte azt. Orbán Viktor is tisztelte a rokkantat, mikor kimondta róla, csaló. Orbán Viktor is tisztelte a melóst, mikor a nyakába varrta az új munka törvénykönyvét, és levette a fizetése egy részét, meg a jogait.Nem mindenkinek, de a szalag mellett állónak, a talicskát tolónak, az áru feltöltőnek, az ágy mellett állónak, a kétkezi munkát végzőnek igen. Az addig is többet keresőnek meg belerakta a zsebébe a jót, a maradékot meg ellopta.
De most még csak ott tart a választó, hogy ezzel igen, ezzel nem. És fogy az idő. Nagyon fogy.
Igen, az egészségügyben nagy változások lesznek, az oktatásban a gyerek lesz a fontos, nem a honvédelmi terv elkészítése, meg a napi tesi óra, a munka becsülete helyre lesz állítva. Ez is fontos, de ezek nem azonnali eredményt hoznak. Ehhez türelem kell, nyolc év rombolását kell helyre állítani.
Az azonnali cselekvéshez nem kell sok idő, és mehet a kettő párhuzamosan. A választó nem hülye, és igen, szereti a bosszút, főleg ha eddig tankkal támadtak rá Fidesz gecijei, és neki esélye sem volt védekezni.
De még a közös listánál tart az ország, meg a frakciónál, a bekerülésnél. VAU.
BANDITA.

Címkék: börtön ellenzék Fidesz Orbán Viktor

Nem emelik a közmunka bérét! Pont.

Ugyan miért kellene? A közmunkás csak átnevezett segélyes, nincs státusza, nincs joga, nincs jövője, nincs élete. Nagy tudású kormánypárti megmondóemberek már kihozták a közmunka világából, és a bele kényszerített százezrek mindennapi túléléséből maguk számára a legfontosabbat, a valóság meghamisítását.

Voltak ők már minden a kormány számára, legfőképpen teher mert nem tudtak velük mit kezdeni miután megalkották az emberi megalázás ezen intézményét. De ebből is igyekeztek a maguk számára a lehető legjobbat kihozni a Fidesz kormány gátlástalan döntéshozói, a közmunkába kényszerítettek nyomorúságát a maguk javára fordítva kihasználni a közmunkába kényszerítettek kilátástalanságát. Lett belőlük rendes munkavállaló a statisztika szerint, akire pont nem vonatkozik az általuk megalkotott új munka törvénykönyve. Csak lógtak a levegőbe  a közmunkások, támaszkodtak a gereblyére, kaparták a falevelet naphosszat, és lehajtott fejjel vették tudomásul a rájuk kényszerített szerepet.

Röhögve beszéltek róluk a kormány több olyan senkiházi politikusai, akik maguk naponta többet kerestek az adófizetők jóvoltából, és a maguk számára megszavazott törvény által közmunkás általuk megállapított havi bérénél.

Meg lehet élni havi negyvenhétezerből!

Ugye ismerős. Meg a kecske, és a gomba is. A közmunkás meg csak nézett maga elé, és igyekezett nem éhen fagyni. Ereje máshoz nem volt, akarata még korábban vitte volna tovább, de a kormány gondosan bezárta előtte a kaput, még szüksége volt rá, a kilátástalanságára, a kiszolgáltatottságára, az egyre mélyebbre süllyedő szegénységére. Ebből tudott magának szavazatot csinálni. Ezt tudta a helyi kiskirály, vagy honi kormánypárti polgi a maga hasznára kihasználva szinte ingyen dolgoztatni.

A kormány minimálbért adókötelessé tette. És erre büszke is! Ezzel növelte a maga bevételét, ezért mond naponta hálát Mészáros Lőrinc ,meg a többi közpénznyelő Orbán bérenc. A kormány a minimálbért évente emelte, tök nem érdekelte a munkáltató honnan teremti elő ennek a megemelkedett adóját. Minden bért emelt a kormány, a közmunkásét már régen nem. Annak ugyan minek? Az már csak viszi a pénzt, most munkaerő hiány van, oldja meg a közmunkás a túlélését abból amit elé löknek a nemzet urai. Eddig is elvolt abból a kis lóvéből amit rá kellett költeni, és eddig legalább szépen hozott a róla szóló minden hazugság az ország jobban teljesítő meséjéhez.

A közmunka hetedik évében már számtalanszor el lett mondva milyen igazságtalan is a kormány által megalkotott rendszer, és ezen belül a közmunka maga a reménytelenség. A társadalom azonban csak lehajtotta a fejét ha szóba került a közmunka, és benne élők sorsa. Mondjuk a társadalom is tök meg volt szívatva a saját területén, pont a közmunkát igyekezett elkerülni, a bele kerültet csak sajnálni tudta.  A maga sorsával volt elfoglalva, a sajnálat meg nem volt megoldás a közmunkás számára mikor éppen éhen fagyott. Hát jól megvoltak egymás nélkül. A társadalom nagy része el volt magával, a közmunkás meg megoldotta valahogy.

A Fidesz pedig elégedetten dörzsölte a markát. A közmunka ma már nem látszik akkora igazságtalanságnak amelybe pár száz ezer ember bele lett kényszerítve, az egészségügyben naponta halnak meg emberek, vagy vakaróznak a rühtől, az oktatásban megizzadt gyerekek honvédelmi akciótervre készülnek az életet jobbá tevő tudás megszerzése helyett. Ha a kormánynak marad pénze a nyugdíjasoknak oda lökött Bözsi utalvány után, akkor abból határon túli egyházakat, focicsapatokat támogat a hazai seggnyalók után százmilliárdos nagyságrendben. Mégy egyszer, száz milliárd jó magyar forint, ami a költségvetésben  maradt az év végén.

Azért ha lehetne is a közmunkás életét jobbá tenni, akkor azt sem magától akarná a kormány és Orbán Viktor. Nem is teszi az jobbá a saját életén kívül csak a neki tetsző kevés kiválasztott jó létét a többség adójának a nem megfelelő szétosztásával. A többséget átveri, kihasználja, nemlétező fenyegetés elleni képzelt harccal a gyűlöletét, félelmét fokozza a jobb élet reménye helyett. Mert neki ez az érdeke, ezzel akar a hatalomban maradni.

A döntéshozóknak egyszer jó lenne szembe nézni a döntéseik következményeivel. Mondjuk azonos számú közmunkás közé kimenne Orbán Viktor az általa hozott törvények megszavazóival, és egy egész műszakot eltöltene velük. Orbán Viktornál lenne az alaptörvény, a megfelelő jogszabály, a habonyi magyarázat, a közmunkásnál meg a kapa. A melósnál a puszta keze, a rokkantnál a mankója. A betegnél a szenvedése, a tanárnál a tudás átadása iránti akarat, a tanulónál a fejlődés utáni vágy. Na az lenne a valódi konzultáció. Utána jobb lenne az élet.

BANDITA

 

Címkék: kormány fizetés közmunka negyvenhétezer

"Mert Orbán Viktor tud csak egyedül megvédeni tőlük bennünket-hallatszik ki a fejekből.

-Mert azok ide jönnek árkon bokron keresztül, meg az unió is ide akarja őket tolni, aztán majd jól megerőszakolnak minden nagymamát, elveszik a munkahelyeket, megeszik a kisgyereket. Még hogy ez nem igaz? Hát Orbán Viktor le is írta nekünk abban a szép levélben, hogy adni kell nekik majd kilencmillió forintot amit nekünk kell fizetni, hát a qrva anyjukat. De Orbán Viktor megvéd tőlük bennünket, és az uniónak is azt kell csinálni amit  mimagyarok mondunk nekik, mert nagy az isten állatkertje, és ezért van a határon kerítés.

Miért érdekelne ezen kívül akármi is? Tele van a gatyám a migránsoktól, meg ez a Soros György is itt van a nyakamon. Nincs nekem időm most arra figyelni mi is történik a valóságban. Hogy év végén szétszórt Orbán Viktor kétszáz milliárdot a határon túlra egyházaknak, meg kisvárdai lórehabilitációra? Na ezt nem hallottam, de ezért is a migránsok a felelősek. Miattuk van ez az egész.

Nem, nem járok kórházba, még senkim nem halt ott meg mert nem kapott időben gyógyszert. A rákos beteg is azért kap olcsóbb kezelést, mert Merkel behívta a migránsokat,, aztán azok mind oda mennek. Most meg ide akarják őket telepíteni. Hogy ez nem igaz? Hát Orbán Viktor mondta abban a levélben, hogy Brüsszel, meg Soros György hozza őket ide, aztán nekünk kell velük élni. Milyen 1294 személy elbírálása? Nem azt mondta Orbán Viktor ide akarják hozni mindet? Nézd meg mit csináltak a határon, meg a Keletinél. Letarolták a környéket. Hogy aztán több százezret vitt az állam keresztül az országon ellenőrzés nélkül buszokkal, meg vonat szervénnyel? Nem nézem az RTL-t, azok a gazok egy normális műsort nem tudnak csinálni, meg hazudnak is. A Kossuth adón is megmondták.

A letelepedési kötvényt nem migránsok vették meg. Az más. Az a pénz kellett nekünk, mert a szocik elloptak mindent, Bajnai meg libázott. Az jó volt nekünk, és  nem halottam vissza is kell majd azt fizetni. Hogy az állampapír? Kamata van? Milyen jutalék, kinek, mikor? Én erről nem tudok semmit, meg nem is hiszem el. Orbán Viktor nem csinálna ilyet. Hogy a Rogán volt? Ne röhögtess. Akkor majd visszafizeti aki eladta. Hogy az az én pénzem? Na ne hazudj, nekem erről nincs tudomásom, az a költségvetés gondja. Nekem meg ahhoz semmi közöm.

Olyan szépen le volt írva az a levél. Még  neve is olyan erőteljes. Nemzeti Konzultáció. Mutass nekem még egy politikust akit érdekelt eddig a véleményem? Mert mind csak lopni tud tőlem, De Orbán Viktor legalább meg is véd, ha jönnek a migránsok. Mészáros Lőrinc meg hagy nyerjenmeg mindent, és ez így van jól. Mert ki nyerjen? A Gyurcsány? Az is mindent ellopna, most meg még be is akarja hozni a migránsokat.

Szóval nekem csak ez számít, hogy ne fossam bokáig a nadrágom a migránsoktól. Nem, nem láttam még egyet sem. de ha látnám azonnal felismerném. Hogy honnan? Hát muzulmán b@szd meg, azon meg látszik hogy mind gyilkos, meg erőszakoló. Olyan migráns feje van, és nem beszél magyarul, hát könnyen kiszúrnám a tömegből. Nem lenne jó ha a szomszédomban költözne, vagy az utcába. Nem, dehogy van itt eladó ház, a migráns meg csóró, annak csak a mi pénzünk kell, egy sem akar dolgozni.

Lassan befejezem, tanulni kell menni a gyerekkel mert  annak annyi hülyeséggel tömik a fejét az iskolában, hogy még alig tud írni olvasni. Nem is értem minek jár az iskolába, mindig holt fáradtan jön haza meg büdös is, mert naponta kell neki tornázni, na meg hát izzadós is a kölök. Nem, nincs nekem pénzem magántanárra, örülök ha naponta enni adok neki, nem keresek valami jól pedig egész nap hajtok. Az a betyár gyerek meg oda adja az uzsonnát a másiknak, mert annak meg még enni sincs mit otthon, a szülei közmunkások. Amúgy rendes emberek, csak elvitte a házuk a deviza hitel, meg azt mondták a kormányról, az út szélén hagyta őket. A polgi meg közmunkára fogta őket, előtte ott voltak a kultúrban fejesek.

Szóval ide nem kell migráns. Van nekünk elég bajunk, nem akarunk még egyet a nyakunkba, csak mert az unijó diktálni akar. Nekünk ne mondja senki mi a jó, mert Orbán Viktor azt jobban tudja, és beveri a fejét annak aki ránk támad. Legutóbb is olyan jól megmondta nekik, coki a magyaroktól, mi jobban tudjuk kivel akarunk együtt élni. Migránsokkal nem, mert azok gonoszok. De Orbán Viktor megvéd tőlük bennünket, áldassék a neve, legyen egészséges és hosszú életű, meg az egész családja is."

BANDITA.

Címkék: unió migráns Orbán Üzenet

Aggódom!
Németh Szilárd az idén még nem csinált hülyét magából.
Sok Fidesz politikus már igen, de Szilárd hallgat!
Baljós ez a csend! Olyan kitörni készülő, vihar előtti.
Már úgy hiányzik a rezsitábornok idióta sorosozása a sok hülye hozzá nem értő sorosozása után, hogy már majdnem fáj.
Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor Kósa még többet szerepelt a médiában, és nem lehetett abba hagyni a röhögést.
Matolcsy is csak néha szólal meg, de ilyenkor ez ember mindig naprakész az elmebetegek kórtanával.
Persze a feltörekvő titánok nagyon igyekeznek a nagyok lába nyomába taposni.
Itt van ez a dörmögő Csaba. Vagy Dömötör.
Nekem mindig az a mese jut róla eszembe, mikor a kis nyálas fejű, pelyhezdő állú farok azt hiszi magáról tud valamit, és kikardott rántással elindul a szélmalom ellen, hogy megvédje a gonosz éhes óriást a rá támadó szegény vándortól, akit az éppen fel akar falni. Néha még a mikrofont is eltalálja ez a dörmögő gyerek ha beszélni kezd. Rogán Tóni jól beválasztott ezzel a kis pöccsel, de akkor is Szilárd az etalon a sorosozásban.
Olyan egyenetlen így a kormány kommunikációja. Mindig csak ez a Soros György, meg migráns, meg kvóta, sehol egy lélekemelő jó hír.
Hogy mennyit adtak a magyar adófizetők a külhoni magyarok egyházainak, focicsapatainak azért a nyomorúságos szavazatért.
Ezt például olyan szépen tudná mondani majdnem Semjén Zsolt, lóhátról, csillogó keresztényi demokrata tekintettel. De Zsolti sem a régi már, ő most is nem csak ott hülye ahol van, de mindenhol, és egyre jobban.
Vagy itt van a született analfabéta zsenink, aki százmilliárdokat nyert úgy, hogy nem is tudott róla. És két év alatt! Az egyiknek a végén, és a másiknak az elején. Ez tíz nap, és ezt még Lőrinc is össze tudja adni, pont ennyi ujj van a kezén a napokhoz. Csak össze ne keverje a sorrendet, és vegyen bele még egy hő erőművet, vagy egy szállodát. Ja, azt még ebben az évben nem vett. Csoda!
Pedig már így az év elején is erősen bele kell csapni a lecsóba, meg a sertéstelepbe, lássa az a választó jó helyre ment az Erzsébet utalvány! Tíz rugó per fő, azért ezt nehéz volt összehozni a tavalyi hasonló siker után.
Csak ez a tarhálás, csak az nem kellene. Hogy lehet így a választó szemébe nézni, egy hét sem telt el az évből, és nem tud a kormány annyit lopni elég legyen a kampányra. Öt nap alatt. Szégyen!
Eddig enyhe volt a tél, kell hogy valami felmelegítse a választót. 63 ember már kihűlt a saját lakásában, köztük egy csecsemő. A Blahán kétszer körbe ért a sor egy tál meleg ételért, de építünk kétmilliárdért egy meleg termálvizes lórehabilitáló központot.
A Felcsút foci hárommilliárdos kazánházához képest ennyit a lovak is megérdemelnek.
Jól kezdődik az év, csak Németh Szilárd hiányzik még belőle.
Ha valaki látja tapossa már ki a belét, mégis csak a kormánypárt alelnöke ennek megfelelően kell vele bánni.
A kéregető párt elnökkel is hasonlóképpen lehet kedveskedni, csak vele lassabban, érezze a törődést.
BANDITA.

Címkék: lop meghal Fidesz Németh Szilárd Év

- Halló! Wasserkopf úr?
- Igen, Wasserkopf Zalán vagyok. Ott ki beszél?
- Itt Kubatov Gábor.
- Oh, tiszteletem Kubatov út, miben segíthetek?
- Megkapta Orbán Viktor levelét?
- Én kérem, minden levelét megkapom, válaszolok is neki, erről igazolásom is van, mert a NER az én világom. Imádok konzultálni a mi isteni vezérünkkel.
- Ez derék dolog Wasserkopf úr. Én speciel arra levélre gondolok, amiben pénzt kér a Soros György elleni harcra.
- Azt is megkaptam.
- Akkor?
- Mi akkor?
- Mikor és mennyit utal?
- Nézze Kubatov úr, most éppen nem a legjobban állok anyagilag, tudja, karácsonyra megvettem a nagyobbik gyereknek a Lamborghinit , ő most volt 20 éves, a kisebbiknek már csak egy Audi A6-ra futotta, az asszonyt meg befizettem hathetes Acapulcora. Szóval jól kiköltekeztem, örülök, ha minden másnap tudunk homárt vacsorázni.
- Azt akarja mondani, hogy nincs pénze?
- Azt. Én eddig minden békemeneten részt vettem, ha a főnök a rádióban beszél, akkor is hangosan tapsolok, sőt templomba is járok.
- Hol is dolgozik maga?
- Én kérem a Nemzeti Lenyúlás Szervező Intézet elnök-vezérigazgatója vagyok.
- Mennyi a fizetése?
- Havi 12 millió, de ezt csak most emelték a jó munkám elismeréseképpen, 2017-ben még csak 11 millió volt.
- Na látja, abból utalhat.
- De hát értse meg Kubatov úr, kiköltekeztem, de tudja mit, vállalom, hogy 2022-re leérettségizek.
- Mit szólna ahhoz, ha az újságaink megírnák, hogy maga buzgalmában a házipénztárt is lenyúlta és hazavitte.
- Ugyan már Kubatov úr, arra én csak vigyáztam otthon. Különben is az nem volt több 150 millió forintnál!
- Wasserkopf úr! Tudjuk ám mi azt is, hogy maga hosszú ideig molesztálta Nemzeti Népi Együttes lányait, sőt a villamoson kisfiúkat fogdosott.
- Én? Kubatov úr! Ebben az évezredben nem is ültem villamoson!
- Az mindegy, ha minden újság ezt írja meg, magának annyi.
- Jó. Rendben van. Holnap utalok 10 ezer forintot.
- 10 ezret? Megőrült? Talán a mi vezérünk majd párezer forintról fog beszámolni az akció után. Azt hiszem, jót tenne magának egy ausztriai síelés. Holnap indulhat.
- Most jut eszembe, a svájci bankszámlámon még maradt némi pénz. 10 ezer eurót tudok nélkülözni.
- 20.
- Tessék?
- 20 ezer vagy síelünk.
- Kubatov úr, tekintse úgy, hogy már át is utaltam, ha haza hív, akkor mimagyarok megyünk.
- Köszönjük Wasserkopf úr. Köszönjük. Akkor maga kipipálva. Apropó, nem tudja véletlenül Asshole vezérigazgató úr telefonszámát, nincs meg a listámon.
- De tudom, ő is megy síelni?
- Még nem tudom, majd meglátjuk. Na, viszlát.

(Elnézést Karinthy Frigyes) Gábor Breyer

Orbán Viktor pénzt kunyizik a Soros György elleni harchoz.
Most akkor visszakéri a Bözsi utalványt?
Különben meg simán el is lophatná a szavazóktól, de így legalább van neve a dolognak. Ezt nevezik demokráciának a Fidesz uralta közéletben.
Mióta ez a politikai csőcselék betette a lábát a fülke forradalom nyitotta résbe, módszeresen hülyére vesz maga körül mindenkit. Még a saját szavazóit is, de azok ezt valamiért még élvezik is.
A Soros György elleni harc és a nem létező terv megállítása eddig is milliárdokat emésztett fel a költségvetésből értelmetlenül.
Ez az összeg azonban nem hiányzik ha Mészáros Lőrinc nyer egy újabb közbeszerzést, és Orbán Viktornak lesz ezért még egy borászata, balatoni kempingje, vasúti felújítása, meg szállodája, helikoptere.
De akkor sem hiányzik ez az összeg ha lovakat fürdetnek Kisvárdán wellnesben, ha erdélyi refomátusok kapnak egy rakat lóvét, horvát focinak van innen támogatása.
Viszont nagyon meg kell gondolni a Hospice ház támogatását, ami a milliárd huszad része.
Nem jut pénz a hazai szegények megsegítésére, mert a statisztika szerint nincsenek is. Ugyanis azt a kormány nem engedi mérni. A Blaha méri, és évről évre nagyobb a sor, és nehezebb a sors. Ebben az évben már Blaha sem lesz.
A Fideszes nagyurak ott a parlamentben nem költenek arra amit nem szeretnek látni, pedig ott van az orruk előtt, de inkább letagadják azt, behunyják a szemüket, de közben hangosan röhögnek.
Vergődj csóró, vergődj, annyit érsz, amennyire nem érdekelsz- kacarásznak egymást között.
Ezért dögöljön meg a magyar szegény, mert ebben a jobban teljesítő országban nem lehet róluk beszélni.
Pénzt azonban lehet kérni Soros György ellen, ahhoz van bőr az arcon. Arra semmi sem drága, abból készített nagy kék szar plakátból sosem elég.
Csak a szegényről ne beszéljen senki, a kórházakba ne kerüljön senki, a rokkant maradjon csendben.,a melós se rázza az öklét. Csend legyen, és csak Soros György legyen fontos mindenhol.
BANDITA.

Címkék: pénz kér Orbán.levél

A józan eszét használó nem pocsékolja a nyálát egy féregre, főleg nem koptatja miatta egy nyílt levél formájában a klaviatúrát. Most sem teszi. Csak csaponganak a gondolatai a politikai csőcselék világa körül, és semmilyen formában nem kíván az evolúció zsákutcájába jutott véglényre egy halvány szösszenetet sem pazarolni.

Bencsik András elvtárs cselekedetei azonban kiveri a biztosítékot még a seggnyalás magas iskolájában végzettek között is, mert olyan értelmetlenül  kétségbeesettek. Mert Bencsik elvtárs mindig ott van ahol lennie kell szerinte, és mindig azt  mondja ami számára hasznot hoz. Mentes az elvektől, nem ismeri az erkölcs fogalmát, megrekedt a biztos megélhetés számára kényelmes köpönyegforgatásánál. És teszi mindezt szemrebbenés nélkül, világos tekintettel, amelyben a számláló jól láthatóan pörög, és pörög, nem áll meg. Más nincs is a tekintetében. Értelem? Ugyan már! Aki a Fidesz szekerét tolja annak erre nincs szüksége, Bencsik elvtárs pedig most hazai pályán mozog, csak Orbán Viktor seggét kell fényesre nyalnia, és máris azt gondolhatja tényező a közéletben. De Bencsik elvtárs ezt is tovább fejlesztette, ő még előtte is térdel Orbán Viktornak, nehogy lemaradjon valamiről. Az általa képviselt közélet erről szól.

Ja igen, a nyílt levél! Hát az nincs. Csak a harag felgyülemlett ráöntése van egy olyan embernek nevezett valami ellen, akinek tök felesleges bármit is mondani, az az  értelmére nem hat. Be nem látja a cselekedete mélységének az értelmetlenségét, vele vitatkozni képtelenség, másból nem ért, csak ha bevarrja az ember a száját egy kalapáccsal, miután végig járt előtte azzal a a fején. De Bencsik elvtársnál ez is csak üres helyeket találna, esetleg a nyelve lenne útba, ami betölti a fejét. Az meg Bencsik elvtársnál oda csap, ahova Bencsik elvtárs anyagi érdeke kívánja.

Bencsik elvtárs berohant már az Orbán Viktor választási irodába, és népszavazási kérelmet adott be Gyurcsány Ferenc ellen. Gyáva volt a nevet leírni, hát körbeírta, szépen, akkurátusan, ahogy az Orbán Viktornak is megfelel szerinte, mert az majd utal neki ezért némi közpénzt. És fog is, ezt Bencsik elvtárs is tudja, és már előre liheg, remeg, milyen formában kapja ezt meg. Támogatja egy állami vállalat CÖF nevű képződményt, vagy csak hirdet az általa vezetett, senki által nem olvasott újságban. Jó drágán, és sokszor lehetőleg, Bencsik elvtárs ettől elégül ki megfelelően. Demokrata, ez az újság neve. Bencsik elvtárs, ez komoly?

Akkor most miről is kellene szólni egy nyílt levélnek. Hogy Bencsik elvtárs mekkora szemét, kinek képzeli magát, mit is akar akkor most ezzel, ki is ő valójában, meg minek is népszavazás Gyurcsány ellen, mikor Soros György az ellenség. De Bencsik elvtársnak nem kell nyílt levelet írni, mert nem tudja elolvasni, de ha igen, úgy sem érti. Mint most már jó Fideszes gecinek neki is csak habzsolni kell az adófizetők pénzéből rá eső részt, fényesre kell nyalni minden kormány párti hátsót ahol csak lehet, és térdelve élni az életet tátott szájjal hátha arra jár egy kis közpénz, amiből neki is nyelni lehet.

Ide lehetne rakni az életrajzát, lehetne utalni rá, egykor őt is anya szülte, apa nevelte, volt úttörő nyakkendője, párttagkönyve, gerince. Tök kár ezért szólni bármit is. Bencsik elvtárs egy olyan lény aki  megrekedt a fejlődés azon fokán, ahol a saját erőből képtelen érvényesülni, hát oda csapódik ahol nem hal éhen. Egyszer elfogynak az ilyen helyek, de Bencsik elvtárs reménykedik benne ezt elfelejtik neki. Ahogy ő is elfelejt mindent, de nem azért mert hülye, hanem azért mert ezt diktálják az anyagi érdekei. És azt is tudja, Orbán Viktor a hozzá hasonló senkiháziakra építi hatalmát, ameddig csak lehet.

Bencsik elvtárs csak egy fogaskerék, leköpni sem nagyon érdemes, azzal értelmet ad a józan ész a létezésének. Simán el kell taposni, át kell rajta lépni, ha tökös lenne, szemből pofán verni egy kérges tenyérrel, de egyikre sem nagy a lehetőség. Mert Bencsik elvtárs gyáva sz@r, és az is marad. Hát ezért jó a nyílt levél felé. Ezt megússza törés nélkül. Nem a lelkében az nincs neki.

Címkék: népszavazás Fidesz Gyurcsány Bencsik András

Ebben az istenverte csoda országban csak úgy lehet találni a költségvetésben egy rahedli pénzt, ami év közben nem kellett sehova. Hát most aztán nosza gyorsan el kell verni minden olyan fontos dologra ami Orbán Viktor szerint helyes, és csak most, de azonnal szét is kell szórni a nagy magyar szélben, nehogy még írmagja maradjon, vagy valami hasznos dologra kellejen fordítani. 

Itt, ebben a kicsiny, de Orbán Viktor által hatalmasnak gondolt országban az adófizetők pénze mindenre jó. Ezen a földön már megszűnt a szegénység, a betegek maguktól gyógyulnak, a melós alig tudja elverni a fizetését, gyerekek nem éheznek, a Blahán sem osztják ezerszám karácsonykor a meleg ételt, a földeken bőséggel terem a tarhonya, a menekültek mind itt akarnak letelepedni. A kórházakban annyi a CT és egyéb modern gép, hogy a jól fizetett személyzet azokon tölti ki a pihenőidejét. Az iskolákban mindenhol van kréta a tantermekben, papír a fénymásolókban, tudás a fejekben. A falvakban elégedett közmunkások várakoznak a versenyszférába való visszatérésre. Budapesten nem életveszélyes a metró, a BKV percre pontosan közlekedik a vasúti menetrenddel összhangban. A közalkalmazottak elégedettek a munkájukkal, a köztisztviselők nincsenek agyon dolgoztatva, a rendőr óvja az állampolgárt, az ügyész elítéli a bűnözőt. És akkor most nagy levegő, higgadtság. Kifúj.

De ebben az Orbán Viktor hetedik éve tartó kormányzása alatt szétrombolt országban ma egy lovakat rehabilitáló welness központ felépítése az egyik legfontosabb feladat a talált pénzből. és az sem mindegy hogy hol? Hát a lovak tenyésztésének ősi fellegvárában, a fejlesztési miniszter nevű Seszták Miklós városában, közel az ukrán határhoz, Kisvárdán. Mert egykor arra felé jöttek be őseink ebbe a medencébe, hát innen a nagy ötlet. Meg a Seszták még alig lopott az oda irányított költségvetési pénzből, meg uniós támogatásból, ebből a ló rehabilitációból biztos nem fog.

Jut az egyházaknak is, nehogy eszükbe jusson a derék vallásosoknak Orbán Viktor egykor csuhásoknak nevezte a vallásost, és csak térdre hívta őket. Lehet köpött is ilyenkor, de ma már beléjük törölte a nyálát. Ezen, és más karácsonykor Orbán Viktor is bőséggel ad a közösben talált feleslegből azoknak, akik szerinte ezt megérdemelik. Ezektől cserébe csak annyit vár el, segítsenek neki a szószékről a seggét nyalva a hatalomban tartani. Eddig ez bejött neki, a kiválasztott csuhások térdelve kérik a támogatást, még egymásra is képesek taposni a nagy igyekezetben. A gerincesek állva maradnak, és folytatják a munkájukat elveikhez hűen.

Még a magyar foci is döglődik, de Mészáros Lőrinc Eszéki csapatának akkor jut egy milliárdocska. Orbán Viktor vajon mi a fenét szeret ezen a horvát csapaton? Lehet közel van a horvát tengeren található jachtjához, vagy villáihoz, ami Lőrinc nevén van, csak neki erről fogalma sincs.

Lovak, foci, sport, kiválasztott egyházak. Kb ennyi a fontos. A nyugdíjas szeme ki van szúrva tíz rugóval Erzsébet utalvány formájában, mert Orbán Viktor azon is keres. A szegény ember dögöljön meg, a rokkant fagyjon meg, az éhező egyen gombát. Az ember szájából kifordul a bejgli, már akinek jut, ha ekkora pazarlást lát amit elkövetnek ellene a saját pénze szélbe szórásával.

Orbán Viktor szabadon dönt az ország és a benne élők sorsáról úgy,a hogy az neki tetszik. Akit akar felemel, a többséget eltapossa, csak azt jutalmazza akit az érdeke megkíván. Nem fontos neki az ország sorsa, a benne élők nagy részét adótermelő gépként kezeli, belőlük élve valósítja meg saját jólétét. Meg azokét, aki kiszolgálják embertelen rendszerét.

Jó lenne már ez a figurát ledönteni, puszta kézzel a szuszt kiszorítani belőle. Akinek erre lenne lehetősége az frakciót akar  a parlamentben nem a választást megnyerni, hogy végre normális országban élhessen az ember. Ezért Orbán Viktor bárminek képzelheti magát, nem éri bántódás. Pedig nagyon ráférne némi pofonverés.

BANDITA.

Címkék: sport foci tartalék Orbán Viktor Lovak

08.46. Ha meg akarod tudni Nagy Bandó András mit hallott egy városban beszélgetve, itt megtudod. Az ATV azonban nem akarja, hogy ez kitudódjon, mert személyiségi jog, meg betegség, meg különben is. Orbán Viktort ne bántsa senki mert ő a mimagyarok, nála van a bölcsek köve, ő a mindent jobban tudok, neki van ebben az országban egyedül joga megmondani mi a helyes, és a többi meg hazaáruló.

Annyi a lényeg, egy humorista, egy melós, egy közmunkás, egy értelmiségi, egy okos, egy buta, egy szép, egy csúnya maradjon csendben ha a véleményéről kérdezik, és abban a mondatban benne van a nemzet első számú harcosának a vélt elmeállapota, családi ügye, mert valahol azt hallotta róla hogy.

Ha azonban mégis kimeri mondani nagy nyilvánosság előtt amit halkan a fülébe súgtak, nyíltan a szemébe mondtak, a háta mögött elhangzott, és abban benne van Orbán Viktor, akkor mélyen fogja be a száját, legyen süket, ne is lásson semmit, csak a határ felé közeledő menekült szemében tükröződő a nagy kék szar plakátokon felsorolt bűnöket sorosozza a nap minden egyes percében.

Hol élünk mi ebben az istenverte kis földdarabon található társadalomban amit még nem tiport agyon Orbán Viktor, nem vásárolt meg Orbán Viktor, nem pofázott bele Orbán Viktor, nem lopott el Orbán Viktor, nem hazudott gátlástalanul tele Orbán Viktor?

Azért egy normális országban teljesen elfogadható azon állapot, ha egy politikus, közéleti szereplő, egy döntéshozó, egy vélemény formáló megmondó ember a többség által elfogadott norma szerint éli az életét. Nem piál nagy nyilvánosság előtt, nem szippant fehér port az orrán keresztül a világ egyik pontján sem, nem gyalázza az eltérő véleményt, nem zárkózik el a vitától, nem elvtelen, nem adja el az erkölcsét a közpénz nyújtotta fényűzésért.

Nem normális országban nem lehet eltérő véleményed a hivatalosan elvárttól, a legjobb az ha nincs véleményed, csak bólogatsz. Nem normális országban a miniszterelnök stróman Lőrinc nevén felvásárolja az adófizetők pénzén a fél országot, annak minden médiáját ahol csak el lehetne mondani róla, elmebeteg ,tolvaj, és nem mond igazat. Nem normális országban a vezető politikusok gyakorlatilag a nap minden percében a képébe hazudhatnak a választóknak, a miniszterelnököt követve szabadon lophatnak a maguk területén, és ha erről kérdezik őket simán az arcába röhöghetnek válaszként a józan eszét használónak. Nem normális országban csak néma lehet a választó, vak és süket, mert az a hatalom által elvárt. És mindezt még neki is kell a keserves munkával megtermelt adójából elősegíteni.

És akkor ha mégis sikerül kijutnia egy olyan információnak a nagy nyilvánosság elé, ami sérti a mi urunkat védelmezőnket, kórházaink fűtőjét, oktatásunk tanítóját, közpénzünk stadinosítóját, akkor megelőző csapásként tudatja vele a legfőbb sorosozóval a csatorna, én nem engedtem ezt meg, nálam sincs sajtószabadság, nincs szabad vélemény, és ne vegye meg Lőrinc ezt a csatornát, inkább beletaposok a humoristába.

Nagy Bandó András véleménye éppen olyan fontos, mint egy melósé, egy közmunkásé, egy értelmiségié, egy soros tervet látotté, meg aki csak röhög rajta. Ezt korlátozni félelemből, gyávaságból, számításból maga a jog lábbal tiprása. Ez mondjuk ma már mindennapos, már nem is nagyon háborodik fel rajta az ember.

Pedig fel kell háborodni mert legközelebb már magát az embert próbálják meg eltörölni. És az már bárki lehet. A humorista, a melós, a közmunkás, az értelmiségi, az okos, a buta, a szép, és a hazaáruló.

BANDITA.

Címkék: tévé ATV Orbán elmebeteg