Hű de jó itt élni!
Van nekünk egy rakat stadionunk. Van egy Várba költözni akaró gecink. Épül egy atomreaktor. Orosz hitel. Lesz egy sehonnan sehova vezető vasút. Kínai hitel. Építünk kórházat Vietnámnak. Adunk egy iskolát Nigériának. Eladtunk egy baltás gyilkost, az már nem itt rontja a levegőt. Átadtuk többször a Várkert bazárt, az mégiscsak összeomlik. Tök jó metrózni, ha az éppen nem robban le, rohad szét, fakockásodik. Lassan elkezdjük a letelepedési kötvényt visszafizetni, de legalább Rogán és Habony gennyesre kereste vele magát. Tele van az ország nagy szar kék plakátokkal, a tövükben közmunkások halnak éhen. Jelenleg meg is fagynak, de nem lesz mindig hideg. Építünk sportcsarnokot minden faluba, falu mellé, falu helyett, mindegy, csak Mészáros Lőrinc nyerje el a közbeszerzést. Lesz birkózó csarnokunk, csak mert olyan szép ember a szövetség elnöke, meg van neki alapítványa is. Korcsolya nemzet leszünk, hát előre építünk egy palotát hozzá. A földek agrártámogatást teremnek az állam által kiválasztott nyerteseknek. A trafikokba nem léphet be a multi, a haveroknak lett szétosztva. A hazát szolgáló, a melóba megrokkant járadékos lett. A szegénység meg lett szüntetve, nem is beszélünk róla. Minden szép, és világszínvonalú, de egy vénembertől még be vagyunk sz@rva, remegünk. Még jó, hogy van egy Orbán Viktorunk aki megvéd tőle, áldassék a lába nyoma a betonban miután belekötött.
Mi van még?
Egy mindent ellenőrizni akaró kormány, egy elmebeteg jegybank elnök, egy saját lábon álló család.
És ezen kívül?
Egy felszámolt demokrácia, egy kilátástalan jövő annak aki nem fogadja el ezt a rengeteg szépséget, élő internet kapcsolat a külföldön dolgozó családdal, kedvezményes áfa mellett.
Jogállam?
Igazság?
Tisztesség?
Egyenlő esélyek?
Független igazságszolgáltatás?
Nekünk Polt Péterünk van, Lázár Jánosunk, hitetlen kereszténydemokratáink, Dömötör Csabánk, Tuzson Bencénk, meg a többi gátlástalan senkiházink.
Van még sok minden amiért érdemes itt élni.
Ezt a földet úgy hívják, Tündérország, és Bayerek, Bencsikek, Huthok, Echok, közmédiák, megyei újságok ontják a gyűlöletet, zárják el a valóságot.
Tele van az ország közpénzzel, a hatalom alig győzi elkölteni. Jobbára magára, helikopterre, kisvasútra, kastélyra, toronyórára aranylánccal.
Ezekért tényleg érdemes itt élni.
Ezekért tényleg érdemes itt élni?
Ezek miatt tényleg érdemes így élni?
Ezeknek muszáj itt élni?
BANDITA.

Címkék: haza hatalom lop Orbán Viktor

-Jó napot! A Soros tervből szeretnék egy példányt. Annyit beszélnek róla, ideje lenne elolvasnom.
- Sajnálom uram, a Soros terv titkos, nem adhatok róla felvilágosítást.
- Ha titkos, akkor hogy tudnám megismerni ami benne áll.
- Uram, kapcsoljon a közszolgálati csatornákra, ott szépen elmagyarázza önnek vagy egy hájfejű rezsi tábornok, vagy valamelyik nagyon okos kormánypárti politikus.
- Akkor ezek szerint még sem olyan titkos ha az agyalágyultak ismerik, és elmagyarázzák.
- De, de, nyugodjon meg, szupertitkos. Az van benne, hogy jönnek a migránsok, és megeszik a nagymamát. De Orbán Viktor megvédi tőlük azt árvákat, és Mészáros Lőrinc ezért vesz neki valamit közpénzből. Na ez is a Soros terv lényege.
- Azért én szeretném magam is megismerni ezt a fene veszélyes tervet, mégis csak engem támadnak meg vele. Soros György olyan félelmetes?
- Dehogy! Soros György egy matuzsálem, már menni is alig tud, nem hogy jönni. De így is veszélyes. Mindenféle támogatásokat ad az országnak. Taníttatja a fiatalokat, korábban a fél kormány is az ő pénzén lett ilyen hülye.
- Maga akkor ismeri a Soros tervet?
- Dehogy ismerem! Mondom hogy titkos! De ne féljen, Orbán Viktor majd megvédi magát tőle!
- Most mondta, hogy Soros egy matuzsálem. Most nézzem rám a telefonban. Maga szerint nem tudom megvédeni a seggem egy öreg embertől? Százon kétszázat futok.
- Én nem ismerem magát és a Soros tervet sem mert titkos. Viszont magát meg kell tőle védeni, ha akarja, ha nem. Most ez a legfontosabb. Nem a kórházak, a korrupció, az oktatás, az elmebeteg jegybankelnök, a leépülő demokrácia, a jogállam felszámolása, a közmunkás sorsa, a melós kiszolgáltatottsága. Ha nekem nem hisz, vegyen egy olyan újságot ami a kormány ellenőrzése alatt áll, és olvassa el a híreket. Na akkor megérti milyen veszélyes a Soros terv.
- Én inkább szeretnék róla magam meggyőződni, a saját szememnek és a józan eszemnek jobban hiszek.
- Na most a lényegre tapintott uram. Ez is a Soros terv lényege. Maga Orbán Viktornak higgyen, ne a saját szemének, és a józan eszének.
BANDITA.

Címkék: titkos terv Fidesz Orbán Soros György

Csak nekem tűnik a qrva anyjának, vagy tényleg elmondhatta Orbán a nagy vasútépítéssel kapcsolatban, hogy nem fontos a haszna, csak menjen rajta a vonat?
Mi a fenét képzel ez a mocsok, hogy az én adómból csak úgy rálocsol a szinte semmire egy nagy halom száz milliárdot?
Mi a fenét képzel az az ország, amelyik egy ilyen bejelentés után nem vállalja a súlyos testi sértés vétségét, és nem töri el a geci kezét lábát?
Mi a fenét akarunk mi választók, ha csak ennyit ér nekünk az adónk felhasználása, és nem rontunk ordítva az ilyen emberre? 
Mindenkinek van rendes orvosi ellátása? 
Mindenki meg van fizetve a munkája után, vagy minden jó így ahogy van, mert nem tudunk rajta változtatni?
Még nem éhezik a gyereked, viszont a szomszéd kéményéből már nem száll fel a füst, de inkább nem veszed észre.
Már annyit eltékozolt az Orbán banda az adódból, hogy még egy csepp már nem számít, legfeljebb az írástudatlan Lőrinc megint nem tudja mit vesz meg belőle, és lehet rajta mosolyogni egy jót.
Mert az ellenzék gyenge, veszekszik, nincs program, nincs összefogás,nincs lista, nincs remény, mert a Fidesz úgy is nyer. 
Így biztosan fog.
Ha nem érzi a kormány a dühöt amit a cselekedete kivált, csak még jobban bele fog röhögni a képedbe, a képünkbe, és vigyorogva lopja szét az életed. 
Ezt akarod?
Vagy fogod magad, és cselekszel.
Nem magadért, hanem a gyerekedért, a rokonodért, a barátodért, a szomszédodért, még az ellenségedért is, ha úgy érzed van ilyen.
Odamész az első politikushoz, képviselőhöz aki szimpatikus neked, de nem ért egyet a másik ellenzékivel, rálépsz a lábára, és beleleheled az arcába: 
-Nem érdekelnek a pártok, a listák, a jelöltek, a személyes nézetetek, a vitátok, az akaratotok. Én, a gyermekem, a családom, a szomszédom, de még az ellenségem sem akar egy olyan országban élni, ahol naponta hazudnak nekem az életemről, és abba még bele sem szólhatok. Ennek változnia kell. Nem akarok a férjemmel, a feleségemmel,a párommal, a gyerekemmel évente találkozni, mert az már elhagyta az országot, vagy arra készül. Az elvégzett munkámért fizessenek meg, a befizetett adómból nekem legyen jobb orvosi ellátásom, modern oktatásom, élhető országom.
Mi ebben a qrva nehéz? Átlépni a saját árnyékon, és másnak is engedni a fényből? Kicsit engedni a fene nagy okosságból, és végre tökösen meglépni azt ami nem csak nekem jó, de a másiknak is jobb lesz tőle?
Ugye nem olyan helyen él az ember, ahol csak maga a fontos, csak neki van igaza, és csak azért is neki legyen jó, közben meg összedől minden körülötte?
Egy esélye van itt mindenkinek aki a józan eszét használja, mert Orbán Viktor nem fog kegyelmezni senkinek, aki nem azt csinálja amit ő akar. 
Mert ő már csak ilyen. A Te adód az ő pénze, és a pofád befogod, ha stadionra, vasútra, erőműre vagy helikopterre költi.
Most már egy kicsit már jobban érzem magam, remélem te is.
BANDITA.

Címkék: vasút adó Kína ORBÁN

A Fidesz arra kérte a Fideszt, hogy a Fidesz által alkotott nemzeti konzultáció beküldési határidejét meghosszabbítani szíveskedjen.
A Fidesz majdnem két órát gondolkodott a Fidesz javaslatán. Már így is nagy siker a Fidesz konzultációja, így a Fidesz kérése talán alaptalan.
De a Fidesz nem hagyta magát, és meggyőzte a Fideszt. Két óra múlva a Fidesz elfogadta a Fidesz javaslatát. A nemzeti konzultáció így tovább dübörög, ezért a Fidesz hálás a Fidesznek.
A Fidesznek meg így több ideje van a senki által nem ellenőrzött konzultációról azt mondani amit csak mer. És a Fidesz tudja, hogy a Fidesz mer nagyot álmodni, és még attól is nagyobbat lopni, meg hozzá még nagyobbat hazudni. A Fidesz tehát ismeri a Fideszt.
A Fidesz legközelebb arra fogja megkérni a Fideszt, ne is legyen választás, Orbán Viktor legyen a király, és a Fidesz ezen nem fog két órát gondolkodni. Csak kérnie kell a Fidesznek a Fideszt, és a a Fidesz teljesíti amit a Fidesz kér.
Nincs a világon még egy olyan színházi rendező mint a Fidesz, aki saját magának rendezi meg ilyen tökéletesen a darabot. És a néző csak tátott szájjal bámul, tudja hogy át van verve, nem a valóságot látja, de mégis ez történik vele. És ami a legrosszabb, ez a darab szünet nélkül folytatódik, nélkülözve a józan ész minden lehetőségét a befejezésre. Az országot elmebetegek irányítják, akik hülyének néznek mindenkit.
A Fidesz meg csak rendez, rendez, és rendez. A darab folytatódik.
BANDITA.

Címkék: kormány hazudik Fidesz konzultál

Elmentem Tállai Andráshoz!

 2017.11.18. 19:44

Ma voltam tankolni Mezőkövesden. Ha már rezsicsökkentés legyen kövér-gondoltam, és beparancsoltam a családot a devizahiteles kocsiba.
Nincs vita, apa zenél, meg különben is most együtt a család, kirándulunk, hát akkor kuss legyen. Na, ha már ilyen szépen egyetért velem mindenki, hallgassuk a közrádiót az úton, hátha Soros bácsi küldött még nekünk menekülteket.
Ha jók lesztek, és szépen megeszitek a nagyi nyugdíj emeléséből vásárolt csirkefarhátas szendvicset, akkor mutatok nektek egy migránst is ha látok. Csak hogy tudjátok kitől kell félni, ki veszi el apa munkahelyét, kitől védi meg Viktor bácsi a hazát. Most nincs egy sem, de hopp, itt egy stadion.
Milyen szép, ugye? Már átadták, csak még nincs kész, de máris kétszer annyiba kerül.

Ez itt egy kórház. Ugye milyen csúnya, fűtetlen, romos! És azok a betegek! Ebből elég ennyi, haladjunk.


Na, megyek veszek matricát, úgy gyorsabban odaérünk a tankoláshoz. Jól jegyezzétek meg, az unió miatt kell a tíznapos, mert a qrva szocik csak négynapost adtak, de abból nem volt elég bevétel.
Milyen szép a táj! Ebben a faluban alig füstöl kémény, biztos sokan gázzal fűtenek. Mert az most olcsó a világpiacon, de nekünk drágább, mert rezsicsökkentés van.Ha majd a ti gyermekeitek visszafizeti a most Paks kettőre felvett hitelt, na akkor lesz itt jó világ! Na ott egy migráns! Nem bocsi, az csak fát lop az erdőből. Biztos szegény, de ma már abból is alig van, mióta Viktor bácsi azokat is megvédi.
Mindjárt ott vagyunk, ez a két keresztbe rakott hólapát a város határa. Tállai Bandi bácsi egyszer vicces kedvében volt, meg sokat is ivott, hát arra gondolt megvicceli az arra járó szegény embereket! Adott nekik hólapátot, aztán elküldte őket havat lapátolni! Télen! Ugye milyen vicces a Bandi bácsi ha iszik? Még jó, hogy alig józan, mert ez a benzinár csökkentés sem jött volna létre!
Na, itt is vagyunk. Tankolunk. Húsz, nem harminc litert! Telik rá Lázár János szerint, mert mindenki annyit ér, amennyit tankol a közpénzből.
Indulunk haza! Jó volt ez a kirándulás. Láttuk milyen szépen fejlődik az ország, már alig van kastély, szálloda, újság amit ne vett volna meg Mészáros Lőrinc. Ha nagyok lesztek, és Orbán Viktor bácsi a gyerekkori barátotok lesz, már csak a jó isten kell hozzá, hogy ti is milliárdosok legyetek. Még írni olvasni sem kell hozzá tudni.
Hazaértünk! Kapcsoljuk be a köztévét, ha már a városban csak mi nézzük. Pedig nyolcvan milliárdba kerül egy évben, de ezek a hazaárulók semmit sem értékelnek! Vacsora helyett pedig beszélgessünk a nemzeti konzultációról, nehogy feljelentsen bennünket aki kihallgatja milyen jól is élünk ebben az erős és büszke országban!
BANDITA.

Címkék: iszik benzin csökkent Tállai András

Munkalehetőség migránsoknak!

 2017.11.14. 08:44

Álláshirdetés:
Magyarország kormánya, Orbán Viktor vezetésével, Rogán Antal kampányához, Németh Szilárd szellemi irányításával a következő munkalehetőséghez hirdet felvételt:
- Migráns, menekült.
Ha úgy érzed szeretnél részt venni egy gyűlölet kampányban, szeretnéd ha félnének tőled, úgy hogy még nem is láttak soha, ha tudsz éhezni, fázni a határ mellet felállított kerítés mellett, azon néha megpróbálsz átszökni ( alul is vannak pengék a szögesdróton, gyerekkel is lehet jelentkezni, ezért külön prémium jár) akkor neked itt a helyed!
Az utóbbi időben lecsökkent a hazánkon áthaladó menekültek száma. Orbán Viktor a velük való riogatáshoz keres szakembert. A betanítást a kormány állja ha úgy érzed nem rendelkezel kellő szakértelemmel a munkához.
Elvárások:
Veszélyeztesd a munkahelyeket,. különös tekintettel a közmunkára.
Támadd meg a kultúrát, igazold a Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó, Kerényi Imre féle szellemi alultápláltság létjogosultságát.
Menj olyan falvakba, ahol csak a köztévét nézik ( ezek elszórtan találhatók az ország területén, de három biztos van belőlük), ott add ki magad temetői látogatónak.
Vállad a Soros tervben való részvételt, ebből nem kell értened semmit ,a Fidesz szavazók sem értik.
Amit kínál a kormány:
Nagy kék szar plakátokon folyamatosan megjelentet, ezzel a haveri cégék sok pénzt keresnek.
Folyamatosan szerepelsz a kormány által közpénzből felvásárolt médiában, ott a kormány seggnyalói percenként hatszor beszélnek rólad.
Részt vehetsz a nemzeti konzultációban, mint téma, és az ország ellensége.
Mindent rád ken a kormány, a szar egészségügyet, a rossz oktatást.
A Te segítségeddel tereli el a figyelmet a lopás alapú kormányzásról.
Folyamatosan hazudik rólad.
Ha az állas lehetőség felkeltette az érdeklődést, várd meg Tállai András egy ritka józan pillanatát, és jelentkezz!
Az állás betöltésének határideje: Folyamatos, mostanában qrva kevés a migráns.

Bérezés: Közpénzből, Orbán Viktor hatalmának megtartása érdekében. Ez nagyon fontos!
BANDITA.

Címkék: kormány állás menekült határ kerítés

Jó volt Orbán Viktor beszéde.
Olyan szépen beszélt egy országról, ahol fantasztikus az élet, nő a minimálbér, a családok erősödnek, ahol mindig süt nap, ahol szépen kékel a fű.
Az embernek kedve lenne odaköltözni, és itt hagyni ezt sógor koma alapon működő, hazugságra épülő, folyton csak stadionokat termelő földet, ahol még az is beleszól az életedbe aki nem itt adózik.
A legjobb az volt az egészben, ami kimaradt belőle. A négymillió szegény, a több százezer külföldön dolgozó, a kétszázezer közmunkás, a sok ezer éhező gyerek, a rákosoknak nem adott gyógyszer, az oktatásban butuló tanuló.
Persze a sikerek sem voltak teljesen kielemezve.
Nem volt szó Mészáros Lőrincről, és az ő meggazdagodásáról, amikor valójában Orbán Viktor vagyonát gyűjti. Nem volt szó arról a sajátosságról, hogy egy elmebeteg is képes a jegybank elnöke lenni, és úgy szórni onnan ki a közpénzt a kénye kedve szerint, amiért értelmes emberek gyógymódként a belét ontanák ki. Nem volt szó a kis Rogán meg a nyugdíjas rugdosó Habony letelepedési kötvény bizniszéről, a belváros ingatlanjainak a haveri körhöz való átjátszásáról, és az ezért kapott pénzből való helikopterezésről, folyton táguló lakásról.
Nem beszélt az uniós támogatás elherdálásáról, a közpénz ellopásáról, a törvények semmibe vételéről, az ügyészség lopást segítő megalkuvásáról ha a kormánypártról van szó.
Nem beszélt a devizahitelesek megmentéséről, amikor több százezren kerültek az utcára, vesztették el az otthonukat a magas árfolyamon való átváltás miatt.
De összességében jó volt a beszéd. A józan eszét használó tudta Orbán Viktor hazudik. A Fideszre szavazó is tudta, csak neki a jellemtelensége nem engedi ezt bevallani, és a megélhetése is Orbán Viktortól függ.
És a végén az a sorosozás! Na az volt a csúcs! Orbán Viktor a gyáva beszari fogja megvédeni az országot a migránsoktól, akik az istennek nem akarnak jönni, hogy elvegyék a munkahelyet, és megerőszakolják Wittner Máriat, vagy Schimdtet.
Ha nézné valaki a közmédiát, ott már egy külön csatorna fogja a beszédet folyamatosan ismételni.
BANDITA.

Címkék: kongresszus hazudik Fidesz Orbán Viktor

Ha kíváncsi vagy rá mit fog mondani Lázár miért piált a Tiborcz gyerekkel, boritékolom neked a választ.
- Véletlenül összefutottunk. Ennyi!
- Megszomjaztam a nagy hajtásban mikor az uniós pénzeket osztagatom a haveroknak, hát elmentem inni egyet. Mikor belépek a bárba ott ül a saját lábán Tiborcz Pityu. Először nem tudtam ki is ő, de máshol nem volt hely, hát odaültem. Bemutatkoztunk egymásnak. Beszédbe elegyedtünk az időjárásról, a fociról, meg ilyenek. Találtunk közös ismerőst is. Ennyi!
- Miért kellene Tiborcz saját lábon álló Pityunak sorszámot húzni ha uniós támogatást akar szerezni a kastélyaihoz? Orbán Viktor felhív engem, megmondja Pityu merre tanyáz, én odaloholok jó pincsi kutya módjára, és kész.
- Az ellenzék már megint támad! Nem voltam ott, Tiborcz meg egy sikeres vállalkozó, oda megy ahova akar.
- A Soros terv részeként a hazai fizetett ügynökök közre adtak egy fotómontázst rólam, meg az általam nem ismert miniszterelnöki lány férjéről. Mi közöm nekem Orbán Viktor családjához?
- Nem is iszok, a trafikbizniszre gerjedek.
- Az egész mögött Gyurcsány áll!
- Melyik újságtól jött? Akkor azt is megvesszük.
- Én ott voltam, de az nem Tiborcz volt, csak annak látszott.
- Ott volt Tiborcz, én viszont nem. Akkor éppen egy külföldi luxus szállóban tárgyaltam az ország számára rendkívül fontos ügyben. Hogy kivel voltam? Pereljen be, akkor sem mondom meg!
- Mindenki ott volt, csak én, és Tiborcz nem.
- Közötök? Pofa be csicskák! Én Lázár János vagyok, a gátlástalanul hazudó!
BANDITA.

Címkék: iszik pofátlan hazudik Lázár János Tiborcz István

Migráns "BANDITApédia":
A migráns egy rejtőzködő fajta, mostanában azonban a Kárpát medence az egyik kedvelt tartózkodási helye. Ott sokan nem láttak még életükben egyet sem belőle, mégis bokáig letolt nadrágban is képesek elszaladni előle, ha csak megemlítik a nevét.
A migráns különösen veszélyes jelenség, a feltételezett feltalálási helye környékén nagy kék szar plakátokon figyelmeztetnek a támadására. Veszélyezteti a munkahelyeket, elveszi a kultúrát, megerőszakolja a medvét.
A migráns a levegőben is terjed, képes megfertőzni az évi nyolcvan milliárddal kitömött közmédia hullámhosszát. Arról lehet tudni a fertőzés megtörténtét, ha a közmédiát nézed, mást sem látsz ott csak veszélyes migránsokat, akik még nincsenek itt, de máris tele van velük a képernyő. Olyanok mint a vírus, lebutítják aki nézi őket. Ugyanez a helyzet napilapokkal, a migráns képes a nyomtatott sajtóba is befészkelni magát, főleg ha gázszerelők annak a tulajdonosai. Vagy szivaros vén f@szok.
A migráns különösen akkor jelent veszélyt, ha a Soros terv részét képeszi. Együtt képesek mindent felülírni, nem számít a lopásalapú kormányzás, az elmebeteg jegybank elnök, az összeomló oktatás, a szétvert egészségügy, a dolgozói szegénység, a közmunka értelmetlensége, a magas adók, az alacsony bérek, a saját lábra álló család hivalkodása, a miniszterelnök teljes alkalmatlansága az ország vezetésére, mert csak lopni, hazudni, gyűlöletet kelteni tud.
Ha egy migránst látsz, azonnal kezdj el futni a legközelebbi migránselhárító központ felé, és jelezd a szellemileg mélyen alultáplált volt rezsitábornoknak a felbukkanási helyét. A többivel ne törődj, csak a migránra figyelj, meg amit mondanak róla.
A migráns a jelenléte nélkül is képes meghatározni az életed, ha csak, és kizárólag rá figyelsz. Ilyenkor nem kell törődnöd a fűtetlen lakással, az éhező gyerekkel, a beteg nyugdíjassal, a külföldön dolgozó szétszakadt családokkal. Nem kell törődnöd az országban levő igazságtalan rendszerrel, ahol a hatalom büntetlenül lophat, csalhat, hazudhat, mert törvényesítette azt.
A migráns bármikor, bárhol felbukkanhat, ha nem használod ellene a józan eszed. Látni sem kell belőle egyet, találkozni meg elég nehéz vele ha csak át akar menni az országon, de kiválóan alkalmas arra, megvédjenek tőle ha kéred, ha nem.
BANDITA.

szavazat.jpgCsak hogy tiszta legyen mivel nézünk szembe!

"Még hogy megvonják a szavazati jogom? Nekem Orbán Viktor adta meg az állampolgárságot, persze hogy rá szavazok. Ne hogy már bárki is megmondja nekem mit csináljak a szavazatommal. Mert nem ott élek? És? Én akkor is szavazok a határon túlról, és belepofázok az életedbe! 

Engem nem érdekel Orbán Viktor mit művel a nagy hazában. Nekem itt jó életem van, a medve bejár a házba, az asszonyt néha megverem, vagy fordítva, de a szavazatom akkor is le fogom adni ha bele is döglesz. És tudod kire? Hát Orbán Viktorra, mert ő az isten, ő a haza, és ő küldi a lóvét nekem az iskolára, focira, kórházra. Mit érdekel engem te ott megdöglesz, mert kevés a béred, sokat adózol, a gyermeked meg külföldön dolgozik. Az enyém is, de erről nem Orbán Viktor tehet, hanem az én kormányom.

Pofázzak neked jogról, meg igazságról? Ha ismerném én ezeket, megtenném a kedvedért.De nem teszem meg, mert nem érdekelsz. Én is állampolgár vagyok, hát persze hogy leadom levélben a szavazatom. Hogy neked ehhez utazni kell ha külföldön dolgozol, de a hazában laksz? Nem kellene ezen rugóznod testvér, neked ezt dobta a gép, én meg Orbánra szavazok. Te biztos nem rá akarod adni a voksod, hát akkor vagy dögölj meg, vagy utazz. Én még a szomszéd nevében is leszavazok, igaz már régen meghalt, de lóvé jár érte nekem. Te meg csak fizess, ha Orbán ellen akarsz szavazni. Meg is érdemled.

Hogy a te adódból támogat engem? Hát sajnálod tőlem? Magyarok vagyunk! Nekem Orbán Viktor küldi a pénzt, én meg elrakom, aztán rá szavazok? Hogy nálatok is lenne mire költeni az adót? Hogy szar az oktatás? Nem működik az egészségügy? Ez engem nem érdekel, nekem jó amit tanítanak. Hogy magyarok vagyunk, meg egy vérből jöttünk, meg egy az isten Orbán Viktor. És egészséges vagyok, ha meg beteg valaki itt is van kórház. Majd itt meggyógyítanak.

Egyébként nem is értelek miért lázadsz. Tolja ide Orbán Viktor a milliárdokat, de nálatok is vannak szép stadionok, le térkövezett főterek, hát biztos van neki elég, az már nem kell oda. Nekünk meg jól jön, mert az meg jár nekünk, mert mi is magyarok vagyunk. Szittyák, turulok, nagy nemzet, védjük a hazát, ontjuk a vérünk érte, isszuk a pálinkát, öleljük a medvét, verjük az asszonyt, vagy fordítva. De erről már beszéltem. Orbán Viktor biztos tudja mire költse a pénzetek, ő egy szent, egy földre szállt angyal, aki isten kegyelméből lett a magyarok királya, és adott nekünk állampolgárságot. Ezért csak rá kell szavazni. Ez olyan nagy dolog?

Na, lassan be is fejezem mert látom nem érted, és nem akarod elfogadni hogy beleszólok az életedbe. Fordított esetet nem tudok elképzelni, mert akkor beléd vágnám a kisbaltát, ha bele akarnál pofázni hogy neveljem a gyerekem, verjem a nejem, mire költsem a pénzem. Megiszom azt ha akarom Orbán Viktor egészségére, akinek az isten adjon sok egészséget, nagy boldogságot, saját lábon álló családot. Mindig elmondunk érte egy imát, erre a plébános úr külön felhívja a figyelmünk vasárnap a templomban. Utána meg a kocsmában az ő egészségre vedelünk a te pénzedből, ameddig bírunk, mert magyarok vagyunk az úristen, meg Orbán Viktor kegyelméből.

Ha tetszik, ha nem, nekem nincs annyi eszem békén hagyjalak benneteket, ne szóljak bele az életetekbe, éljen a sajátom, ne menjek el szavazni. Ezt nekem Orbán Viktor adta az állampolgársággal, hát élek vele, a többi meg nem érdekel. Szeretnék én is olyan miniszterelnököt magamnak, mint Orbán Viktor, de akkor a köcsög ellopná a pénzem, elvenné a jövőm, hazudna nekem folyamatosan, emelné az adót, csökkentené a bérem. Jól van minden így ahogy van. Nekem. Te pedig nem érdekelsz!"

BANDITA

 

Címkék: levél határon túli szavazat szavazó orbán a geci

Közötök?

 2017.10.25. 19:59

Vettem egy házat. Na és? Más is vesz, valahol lakni kell. Miért pont Buda legdrágább részén. Mert megtehetem. Közötök? Már a feleségem is megmondta, a saját lábunkon állunk, a saját életünket éljük, és már gyerekünk is van. Hogy Orbán Viktor az apósom? Közötök? Benősültem a családba és kész. Régi kapcsolat a miénk, az anyóssal már régóta földszomszédok vagyunk. Neki is van ott vagy ezer hektár, én meg loptam régen egy traktort. Közötök?
Hogy a világítás szar amit szereltem a városokban, miután benősültem a családba? Közötök? Egy polgi sem reklamált, mind a zsebbe van, nektek is jó lenne kussba lenni. Vettem kikötőt is közben. Meg pár kastélyt, székházat szállodának, meg ilyennek. Közötök? Pharaon már meghalt, nem beszél, a papa meg elsimít mindent. Ezért is vettem el a lányát, mert a papa nagy haver. Ja, meg szeretem is s csajt, meg ilyenek, viszont a szekér most szalad. Hát nekem is kell egy szelet a közösből ameddig nem késő. Közötök? Jelentsetek fel ha nem tetszik, Péter bá majd engem igazol. Semmi törvénytelent nem követtem el, még!
Nem tehetek róla, hogy ti ilyen szerencsétlenek vagytok, ehhez meg nekem nincs közöm.Én csak élek a lehetőséggel, ami az ölembe hullt. Ha nem tetszik nektek a papa, meg amit csinál, ahhoz nekem semmi közöm.Élem az életem a százmillás villában, nem köszönöm meg a közpénz felém irányuló folyamát, mert azt kemény munkával terelem a saját lábam elé.
A papa is megmondta, a család a legfontosabb. Az enyém már megteremtette a maga kastélyait, vállalkozásait, hála a közpénznek, meg a NER rendszerének. Meg nekem, aki ezt ki is használom. Ti csak figyeljetek a migránsokra, így még az unokámnak is veszek a szomszédban villát, ha nem az egész utcát, vagy magát a hegyet. Közpénz van, gátlásom nincs. Nektek meg közötök?
Tiborc Pityu vagyok, a foglakozásom Orbán Viktor veje.
BANDITA.

Címkék: család villa Orbán Tiborcz István

Ma valami fennakadás lehetett a NER rendszerében. Alig lehetett hallani a sátáni Soros terv részleteit a híradókban.
Manapság az országban az egy főre jutó soros tervek száma kettő, csak sok levegőt is kell venni hozzá amikor az ember ismerteti. Németh Szilárd ezt néha elfelejti, biztos ettől dagad olyan szépen a feje, meg vörös is lesz tőle. Sokak bánatára az utolsó pillanatban mindig lélegzik egyet.
Orbán Viktor sem sorosozott ma egy cseppet sem. Lent járt vidéken, hazafelé meg tök véletlenül betért egy Tisza menti csárdába, Tiszacsegén. De milyen soros tervi összeesküvés magyarázza azt a véletlen tényt, pont abban a csárdában, pont akkor, hát nem ott tartózkodik egy országgyűlési képviselő, meg a polgi? Soros György ezt jól kitervelte. Pedig Orbán Viktor még a konyhába is benézett, és megállapította, Soros még nincs a spájzban. Sajnos, mert kedve lett volna sorosozni egyet, vagy kettőt. Inkább kért még egy adag halászlét, így ezzel is tovább növelte azt a közpénzen megtelt bendőjét.
Utána Viktor a saját lábán vitte le a fertelmesen megnőtt pocakját a vízhez, és kompot keresett, meg a Janit, akit télen kimentettek az elsodort kompról. Jani nem volt, Gyuri sem, pedig a soros terv részeként megállapíthatta volna a faluban nincs egy nyomorult stadion sem, de egy nyamvadt hidat sem épített még ide Mészáros Lőrinc.
Viktor nem mutatta meg, ő bizony tud a vízen járni, ahogy azt a szavazóval elhiteti. Szét sem választotta a folyót hogy száraz lábbal kelljen át, csak mezei, vagy közönséges tolvajként beült a kocsijába, és elviharzott onnan tovább lopni az ország vagyonát.
Tartalmas nap volt a mai a nemzet élősködője szempontjából, csak kevés volt benne a sorosozás. Már annyira megszokta pedig az ország a vízcsapból is Soros gonosz terve ömlik a nyakába, meg még konzultálhat is róla, ma ez egy kicsit hiányzott.
Viktor viszont láthatóan jól érezte magát. De még meg kell majd magyaráznia a józan eszét használónak, miért nem tudott ott a vízparton beleesni a folyóba fejjel, és olyan hat percig a víz alatt tartózkodni. Akkor ez valóban egy szép nap lett volna.
BANDITA.

Címkék: komp Tiszacsege Orbáb Viktor qrva anyját

Németh Szilárdról eddig is tudtuk, hogy negatív tudattal rendelkezik.
Érdemes lenne rajta elgondozni, hogy volt képes eddig életben maradni.
Van már annyira hülye mint Kósa Lajos, csak az már miniszter, ő pedig még egyelőre a párt alelnöke, és sorosügyi szakértő.
Szilárd minden egyes szereplésekor ékes bizonyítékát adja az értelem nélküli létezés bizonyítottságának. Nála nincs olyan zavaró tényező amit józan észnek hívnak, neki nem kell a mondandója valóságtartalmán gondolkozni, nála nem játszik szerepet az elme hatékonysága. Csak mondja, mondja, az ország egyik része meg fetreng a röhögéstől, a másik része meg agyon csapná, ha Szilárdnak lenne ilyen szerve.
Orbán Viktor kiválóan választott, mikor Szilárdból valamit csinált. Egyrészt bosszanthatja vele az ország lakosságának értelmes részét, másrészt meg Szilárd minden leckét felmond hiba nélkül, amit a párt szerint most nagyon el kell mondani.
Rezsi tábornok volt egykor, most Soros elhárító kézi készülék, akit bármikor be lehet vetni ha a kormány idegesíteni akarja a közvéleményt.
Vele vitatkozni komoly szellemi kihívás, az elme maradandó sérülése nélkül elég nehéz megúszni. Nem véletlenül jelölik ki a kormányoldalról vitapartnernek, ezzel is hülyének nézik a közvéleményt, leköpik, kiröhögik azt.
Szilárd jól elvan a szerepével, nem is tudja mikor mekkora hülyét csinál magából. Meg nem is zavarja. Komolyan venni nem lehet, pedig a kormánypárt alelnöke, ami ugye minden párt esetében elég komoly pozíció. 
De a legjobb az, mikor még hivatkoznak is rá, idézik mondásait, szorongatják a kezét egy jól sikerült sorosozás után.
Vajon ilyenkor mikor a vigyorog egy nagy kinyilatkozás után, vajon csorog a nyál a szája szélén, és nedves lesz a nadrágja?
Az országot azonban mégis némethszilárdok, kósalalik, rétváribencék, semjénzsoltok, harrachpéterek, rogántónik, ás más elmebetegek irányítják. Még a Nemzeti Bank élére is jutott egy ilyen félkegyelmű f@szkalap. Na ez itt a probléma. Meg az a kétmillió, aki nem látja ezen emberek szándékos ostobasága csak egyre mélyebbre húzza az országot. Ők meg az Orbán tervet hajtják végre aminek Szilárd egy cserélhető fogaskereke.
BANDITA.

Címkék: vita alelnök Fidesz Németh Szilárd

Ellenzékinek lenni jó!

 2017.10.04. 19:26

Annyira jó manapság ellenzékinek lenni.
Naponta meg lehet tapasztalni éppen mikor, ki, hogyan fogja leváltani Orbán Viktort, és ehhez mindent meg fog cselekedni ami szerinte helyes. Egyedül, csapatban, együttműködésben, külön, mással, magában, mindenkivel.
Fideszesnek lenni nem jó. Ott egység van, centrális erőtér, nemzeti dohánybolt, nemzeti együttműködés, naponta lopnak a vezetők vagy kétmilliárdot a közpénzből, egy Kósa Lajos miniszter lehet, egy Németh Szilárd nem csak ott hülye ahol van, hanem a szomszédban is, és a párt alelnöke azzal a szellemi teljesítménnyel, amit kiböfög magából. De legalább nem kell gondolkozni semmin egy fideszesnek, minden jó ahogy Orbán Viktor naponta hazudja neki.
Tehát ellenzékinek lenni qrva jó. Minden esély megvan rá ahogy manapság állnak a dolgok, még sokáig az is legyen az ember. A közélet meghatározó személyei mintha ezzel meg lennének elégedve, végül is ők is csak az olyan egyszerű ellenzéki emberek közül valók, akik mindent jobban tudnak a másiknál. Ezzel nem, azzal csak ilyen feltétellel, na mindenkivel nem, mert magamban is szél vagyok, meg okos.
Csak hát van ebben az országban négymillió szegény, akit nagyon nem érdekel ki, kivel, miért nem, és ki kinek a barátja, kivel egyezik, vagy pont nem egyezik a véleménye miközben őt menti meg éppen a gonosz Orbán karmaiból. A négymillió szegény már a hidegre gyúr,lopja a fát, imádkozik ne legyen nagyon fagy a télen, mert még egy rezsicsökkentést nem bír ki. Négyet meg végképp nem, de ennyire nem tervez előre. A mát élje túl, és reggelre nem fagyjon meg, ennyi ami a túléléséhez kell.
A közmunkásról, az éhes gyerekről, a hatszázezer külföldön dolgozóról most nem is kell beszélni, ők is szeretnek ellenzékiek lenni. Meg a tanárok, az ápolók, a betegek, a gyerekét egyedül nevelők, a rokkant, a járadékos, meg az egykulcsos adó vesztese. Na ők aztán mindennél jobban szeretnek ellenzékben lenni.
Nagyon jó ellenzékinek lenni. Nem is kell Orbán Viktort a lábánál fogva kihúzni a parlamentből, hagy lopja el magának a maradékot az ország vagyonából, annyira jó nézni az ellenzéki közéletet. Okos, művelt, választott pártok szeretnek ellenzékben maradni, végül is csak négymillió élet a tét.
Nem lehet azt mondani az ellenzéki közélet nem tesz meg mindent azért, kormányra kerülve segítsen a négymillió szegényen, meg a kétmillió elég szarul élőn. De, de, mindent megtesz értük, csak elég nehezen fogadja el az Orbán Viktor által ráerőltetett törvényt. Mintha egy másik világban lenne mikor meg akarja menteni az országot, vagy csak ellenzék akar maradni, már annyira megszokta.
Négymillió szegény, kétmillió szarul élő, egy millió kivándorlást fontolgató. Ez a szám csak növekszik évről évre. Ezért nagyon jó ellenzékinek lenni.
Talán ha azok közül is kerülne ki a fideszes jelölt ellenfele, akit ma az ellenzéki közélet annyira meg akar menteni, az a pár millió qrva nagy bajban levő még kormányra is juttatná az ellenzéket. Mert annyira azért nem jó ellenzékben lenni, ha közben beledöglik az ember. Még négy év alatt pedig ez be fog következni, mert ma annyira szeretnek páran ellenzékben lenni.
BANDITA.

Címkék: közélet ellenzék FIDESZ

Geci vagy Viktor! Én meg Lajos.

 2017.10.03. 16:34

geci.jpg"Na ezt is nekem kell elintéznem, a saját két szép, egykor temérdek sok közpénzt markoló kezemmel.

Régen még minden rendben volt köztem és Viktor között, amikor együtt raboltuk ki a közpénzzel teli kasszát. Ma már nem vagyunk haverok, nem én nyerek minden túlárazott közbeszerzést, nem az én plakátjaimon virít az erős és büszke ország, már krémesért is a magam lábán megyek a sarki boltba.

Ahhoz azért nem vagyok elég tökös bevállaljam azt amit Viktorral közösen tettünk, mikor szépen, ügyesen lenyúltunk mindent amit csak elért a kezünk, de ez az éj leple alatti festegetés kicsit megnyugtatja a lelkiismeretem. Igen, nekem van olyan is, végül is demokrata vagyok, ha már nem is fiatal, és ebben az országban élek.

Persze röhögve nézem hogy vergődik mostanában mindenki, ahogy Viktor az aljas módszereivel szépen egyenként kicsinál mindent, és mindenkit aki a hatalma ellen van, csak rajtam talál nehezen fogást. Még akkor is vigyorgok amikor leállít egy útépítést, csak azért mert azt még én végzem, aztán feleslegesen milliárdokat költ arra az egy helyben is álljon. Végül is ez is adófizetői pénz, abból meg Viktor két kézzel szórhat bármikor arra, amire éppen kedve tartja. Nekem meg tök mindegy, én már kivettem belőle annyit amitől a józan ész megáll, és nyugodtan ülhetek is rajta, onnan nézve ahogy tönkre megy az ország. Mert most az történik. Én meg Lajos vagyok, nem hülye.

Egyszer régen, mikor még nagy cimbik voltunk Viktorral, elloptunk egy egész székházat. Mesélhetnék róla hogyan csináltuk, de nem teszem, mert most nem az érdekem. Én jól elvagyok a titokkal. Aztán elmondhatnám a többi disznóságot is, Mahírestől, Közgépestől, Viktornak járó részestől, de inkább festegetek a nagy veszprémi éjszakában, az ország meg hagy találgasson, sorosozzon, gyűlöljön, kivándoroljon, közmunkázzon, éljen meg bérből és fizetésből. Én is itt élek meglehetősen jó módban, köszönhetően Viktornak, hát nem nyitom ki a pofám. Nem vagyok elég fasza gyerek ehhez, de ezt most inkább hagyjuk. Hopp, kifogyott a festékszóró, megyek veszek egy újat, mert megtehetem, van rá pénzem.

Mikor a kollégiumban voltunk Viktorral, meg a többi haverral, akkor még nem tudtunk volna az éjszaka közepén festékszórót venni magunknak, a seggünk is kilógott a gatyából, olyan csórók voltunk, ezért is lett Viktor Soros ösztöndíjas. Akkor határoztuk el magunkat arra, ami mára már valóság lett a számunkra, de az országnak meg egy rémálom. Nekem is megvolt ebben a saját szerepem, és szépen össze is hoztam azt gazdasági hátteret, amiből kinőtt ez a jelenlegi förmedvény. Beszélhetnék róla, elmondhatnám mikor, ki, mennyit, hol, hova, kinek, miért, honnan, hogyan, de inkább maradjon meg a titok nálam, nem akarok az orromnál tovább látni. Nem akarom észre venni mit csinál Viktor és bandája az országgal, nem akarom észrevenni ez hova vezet, nem akarom látni mi lesz itt ha még marad Viktor az ország élén, aki mára kétségtelenül megbolondult a hatalomtól. Én már csak tudom ezt, egykor haverok voltunk. Inkább lefestek még egy plakátot, végül is az enyém, közpénzből vettem.

Orbán geci. De jó ezt leírni, kimondani, pedig ezzel az ország nagy része tisztában van, percenként elmondják, ki hangosan, ki morogva, ki meg nevetve. Én meg még ki is szóróm a hirdetőoszlopomra. Mint egy reklámot!

Írhatnám azt is az oszlopra, Lajos egy geci. Hagyja az országot tönkre menni, csak mert gyáva. Mert fél a felelősségtől, fél a tettei következményétől. Fél, mert nem tudna kibújni a törvény alól, nem tudna még évekig jó módban élni, ha elkezdene mesélni,  mert azzal magának is ártana. Pedig ez nem igaz, van pénzem ügyvédre, meg van pénzem ott is ahol, senki sem gondolja, csak sejti. Van médiám, van eszem, csak bátorságom nincs hozzá megtegyem. Végül is ebben az országban élő adófizetőknek köszönhetem a jó létem, a sikerem, meg hogy megúsztam amiben eddig részt vettem. Hát akkor nem is tartozom neki semmivel, hiszem amit kaptam az járt nekem, a többi meg dögöljön meg. Szar alak  lennék? És ha igen? Én csak festékszórózok, mert ehhez van kedvem. Orbán egy geci! És Lajos?"

BANDITA

Címkék: oszlop Simicska Lajos Orbán egy geci

orban.jpgEz is biztos a Soros terv része! A második vagy! Egy ország zokog, tépi a ruháját, süllyed a föld alá szégyenében. Az oroszok megelőztek, szégyenben hagytak, és mint már annyiszor, ismét lehagytak bennünket. Viktor! Ezt nem hagyhatod! Ez a tündérország erősödik. Ez a föld, amit elloptál magadnak jobban teljesít! Ez egy erős és büszke szittya haza, és nem mindegy ki nevet a végén. És most Putyin nevet. Mit nevet? A képünkbe röhög, kacag rajtunk, táncol a keservünkön. Ezt nem hagyhatjuk:

Építsünk még több kertvégi stadiont, falusi sportcsarnokot, fővárosi felhőkarcolót, kisvasutat, kerékpárutat, hidat a patakon aranyárban. Rendezzünk még több vizes vébét, téli olimpiát, hegymászó kötélbarátot. Árazzuk túl a lehető leg jobban a közbeszerzéseket, egy havernak sincs még magánrepülője, holmi luxus jachtokon cirkálnak a horvát villáik között. Legyen még több alapítvány, Hegedűs Zsuzsa, Lázár feleség módra. Kell még több tárca nélküli miniszter, aki annyira okos mint Kósa Lali hülye, legyen még több miniszteri tanácsadó, gyaloglásárt felelős biztosunk sincs.

Nyomjunk még több pénz a közmédiába, öntsük a reklámokat a Fidesz uralta médiának, a piacon azok ezek nélkül csak éhen halnának. Annak a szivaros faszinak a csatornája amúgy is csak erre jó, hát akkor legyen neki még több aranyevésre való a kedves kis feleségének. Szórjuk tele az utak mentét nagy kék szar plakátokkal, költsünk rá felesleges milliárdokat, hagy legyen a Tóninak még jobban táguló háza, ha már nem folyik hozzá, és hozzád a gazdag migránsoktól a letelepedési kötvényen keresztül pénz.

Vegyünk el még pénzt még az oktatástól. A jövő generáció elég ha azt tudja, hova rakja az ikszet a neved mellé, ha nem lenne elég a választási csalás a törvény átírásával. A tankönyv, az ebéd, a tanári fizetés legyen ingyenes,így sokat spórolunk a rezsim kiadásain.

Az orvosok, meg a nővérek is menjenek a fenébe a követeléseikkel. Az egészségügy is úgy jó, ahogy van, minek is akar beteg lenni akárki ezen a földön. Dolgozzon, sportoljon a választó, akkor majd nem lesz beteg, és nem sír a szájuk a CT meg ilyenek hiánya miatt.

Viktor! Felszólítalak a helyzet megváltoztatására. Állítsd még jobban a saját lábára a családod, adj még több vásárlási lehetőséget annak a hülye gázszerelődnek, aki a nevedben gyűjti a vagyont. Matolcsy most mondta,jön az aranykor, hát akkor szarj még több aranyat magadnak a közpénzből. Jó, jó, Gyuri elmebeteg, ezt látszik is rajta de a Te teremtményed, vedd komolyan a szavait, még ha az egész ország, meg a szakma röhög is rajta. Mégis csak jegybank elnököt csináltál belőle, hát akkor hagy szórja a pénzt feléd a közösből.

Viktor! Ne törődj a melóssal, a letagadott szegénységgel, a közmunkás éhen fagyásával, a négymillió létminimum alatt élővel. Ne törődj a valósággal, arról tereld el a figyelmet a sorosozással, meg a kerítéssel, meg a harccal, amit amúgy is úgy szeretsz, már csak ellenséget kell hozzá találni. De ez neked sikerül, az ország egy része meg bekajálja.

Viktor! Folytasd! Ne állj meg! Törvényes amit csinálsz, erről gondoskodtál, és azok a kormánypárti gerinctelen féreg képviselők meg támogatnak téged ebben, hát akkor ne habozz. Csepegtess ezeknek a véglényeknek is, és akkor neked is csorog majd a manna bőséggel a keservesen összerakott adóforintokból. Ne érdekeljen, hogy ezzel tönkre vágod az országot, azt sem nagyon érdekli ez, mert a lakói mindenkinél okosabbak, mindent jobban tudnak, és inkább hagyjál megdögölni a szomszédot is, csak nekik legyen igazuk. Hát akkor minden adott, hogy Te legyél a legkorruptabb, leghazugabb, a legnagyobb gazember, másban úgy sem vagy jó. A valós életben éhen pusztulnál, de az ország akkor legalább valóban jobban élne.

BANDITA.

Címkék: ország korrupt Fidesz Orbán Viktor

1294 háború elől menekülő tart a magyar határok felé az unió felől, de a kormány már előre kész tőlük megvédeni a nemzetet. Csapataink harcban állnak a közeledő horda feltartóztatására, akik között vélhetőleg sok a gyermek, és a nő, de  nagy kék szar plakátok szerint ezek mindenre képesek. Elveszik a kultúránkat,  letelepednek a stadionok üres székeire, felszállnak a felcsúti kisvasút vagonjaira, annak állomásán ütik fel a tanyájukat, zavarva ezzel azt a napi két utazót. Megszerzik a magyarok munkáját, a belüket ki fogják dolgozni a kormány által meghatározott éh bérért. De majd Orbán Viktor jól ellátja  a bajukat.

1294 menekülttel szemben most Orbán Viktor elvesztette a pert amit a menekültek betelepítése ellen indított, mert politikai túlélése ezt diktálta. Vagyis inkább az eszüket nem használók kedvéért lassan leírva,ennek ürügyén kedvére harcolhatott, megvédhetett mindent, gyűlöletet, félelmet kelthetett, megoszthatta az ország lakosságát. Ha már annyira beszélni kellene arról, mi a helyzet az oktatásban, mitől lesz jobb az egészségügy, a melós mikor fog már végre tisztességes bért kapni, és ezekre nincs válasza, hát inkább kivonja a kardját a pocakja alól, és csatába indul. Ahhoz ért, az élteti, annak ürügyén igyekszik a hatalmát megtartani.

1294 menekült, akinek lebombázták a házát, megölték a családját,akinek nincs egyebe mint a rajta levő ruha, valóban komoly veszély. Főleg ha annak van beállítva. Velük szemben nem lehet kíméletes az ember, tőlük meg kell védeni az országot. A fideszes politikai söpredék minden erejével támadni, marcangolni fogja ezeket a menekülteket. Most kapóra is jön nekik ez a helyzet, így a választások előtt ismét elő lehet húzni a menekült kártyát, és tovább lehet építeni a kerítést.

1294 menekült érkezik az unióból akik segítségre szorulnak, és erre egy ítélet kötelezi a kormányt, amelybe ilyenkor nem szorul egy csepp keresztényinek nevezett humanizmus sem ha segítségnyújtásról van szó, És az ítéletet sem fogadják el, mert csak. Ez most nem pénz, támogatás amit el lehet lopni, majd szétosztani a haverok között. Ez most egy olyan ítélet, ami nem tetszik a Fidesz kormánynak, de ki fogja használni minden egyes ember szenvedését a maga érdekében aki menedéket kér a háború elől. Ellenség lesz belőlük, a legrosszabb fajta, akik veszélyt jelentenek mindenre ami a nemzet, mondja majd harsogva az egész fideszes politikai csőcselék.

1294 menekülttel kiválóan ellehet terelni a figyelmet az állam működés képtelenségről, a közbeszerzések túlárazásáról, a kormányzati kudarcokról bel és külföldön egyaránt, a sajtó bekebelezésről, a gázszerelők, szivaros vén szarok, kötélbarátok, vejek, feleségek fideszes haverok meggazdagodásáról. Nem kell majd beszélni a jegybank botrányairól, a törvényesített lopásról, a külföldön megélhetést keresők nagy számáról, a közmunka kilátástalanságáról, a szegénység növekedéséről.

1294 menekült sok sorosozással, migráns simogatással, taknyukon vérükön csúszó civilekkel, nagy kék szar plakátokkal most ismét elboríthatja az országot. Fideszes agyhalottak beszélhetnek kedvükre a menekültekről értelmetlen zagyvaságokat, szájukból fröcsöghet a nyál, szemükben amúgy sem csillog értelem. Nem kell ilyenkor semmi másról beszélni, nincs kilakoltatás, nincs magas gázár, nincs rezsicsökkentés, nincs központosított oktatás, nincs orvos, remény, csak a gyűlölet, és a félelem fenntartása a fontos.

1294 menekült. Mészáros Lőrincek kedvéért érthetően is leírva, egyezer kettőszáz, kilencven négy. De nem is a szám kicsinysége a lényeg. A kormány veszített, de ezt képtelen elfogadni. És ennek érdekében most semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy ebből a helyzetből a legjobban jöjjön ki. Már előre borítékolható volt a számukra kedvezőtlen ítélet, de ezzel már eleve számolhattak, így nem érte őket váratlanul, Sőt! Eleve erre készültek. Most indulhat a szabadságharc, most félre lehet vezetni az embereket, most meg lehet őket védeni, most lehet harcolni. 1294. Ennyi.

BANDITA.

Címkék: ítélet menekült Fidesz Orbán Viktor Bíróság

Kötcse! Vagy Polgári Piknik. Vagy a Fidesz rabló hordájának éves közgyűlése. Vagy a hatalom találkozója egy nagy zabálásra, meg sok hazugságra. Lehet választani, csak nem érdemes. Egyik sem arról szól mitől folytatódik a Soros György által megtámadott, menekültek által lerohant, civilektől bűzlő, közpénz jellegét elveszítő, stadionokkal kövezett, vizes vébé kerékpáros hídja körül elterülő  tündérországban a nagy kék szar plakátokon hirdetett jobban teljesítés. Egy dologról szólt az örsi találkozó. Ha nem marad Orbán Viktor a hatalomban, akkor bizony oda az eddig méltatlanul összehordott vagyon nyújtotta kényelem, következik az elszámolás, és az nehéz éveket jelent talpig vasban, közmunkás kenyéren.

Hát akkor gyorsan ki kell adni a jelszót a saját tábornak, akik a hatalomban tartják az Orbán Viktor körül összeverődött politikai csőcseléket.

Tartsátok meg Viktort a hatalomban, különben nekünk annyi! Ezek majd lebontják a kerítést a határról, és nekünk építenek egyet, ami mögé bezárva tengethetjük tovább az életünket. Ezt ne hagyjátok. Itt van nektek a félelem a menekültektől akik még nincsenek itt, de legyen elég ha csak ezt mondjuk nektek.

Ez nem bonyolult dolog, ezt még az egyszerű szavazó is megérti. Nem kell ide Soros György, nem kell ide Európa, nem kell a dolgokat feleslegesen bonyolítani. A menekültek elleni hisztéria keltette gyűlölet egyszer már szárba szökkent az országban, hát akkor ezt most csak meg kell ismételni. És akkor minden rendben lesz továbbra is, a hatalom szűk köre tovább gazdagodik, az ország nagy része viszont egy helyben topog, a megosztottság továbbra is fenn marad. És ez az állapot megfelel Orbán Viktornak.

Közpénz elnyelésétől habzó szájak, adófizetők pénzén terebélyesedő derekak. Saját lábon álló családok, feleségek, gyerekek nevére íratott vagyonok. Kéz, kezet mos tisztátlansága, uram bátyám hátba veregetése. Megy a nagy elégedettség látszata az eddig érdemtelenül megszerzett vagyonok nyújtotta jólét nyugtalanságában. Mert mi van ha kinyílnak a szemek, felébred az értelem, győz a józan ész? Nem nem, ezt nem szabad hagyni, ezt meg kell előzni. Mindent be kell vetni. A zöld inges személy minden tekintélyét, a rezsi tábornok teljes iskolázatlanságát, a lelkész túltolt biciklijét, a letelepedési kötvénytől táguló lakásos gyávaságát, a roma felzárkóztatás rombolóját, a bajszos  házmester gránátvetőjét, a kis nyálas Gergő szemüveges pofátlanságát. De ha ez nem elég akkor ezeken túl a határ másik oldalán élőket kell segítségül hívni, az állampolgárságért cserébe pofázzanak bele a honiak életbe.

Zárt kör ez, de most a félelem látszik rajta eluralkodni. Hiába igyekszik a magabiztosság látszatát kelteni ez az új elitnek nevezett véglény halmaz, akik a politikai hatalmat készpénzre váltva szándékosan tették, és teszik tönkre az országot, közben jól felépített hazugságokkal igyekeznek eltakarni a valóságot a maguk érdekében. Egyre jobban látszik dicstelen munkásságuk országra nézve hátrányos eredménye. Az egészségügy vegetál, nincs orvos, CT, ellátás. Az oktatásban a gyerek az áldozat, aki használhatatlan tudással kitömve készül a közmunka értelmetlenségébe. A melós megszakad, az adós utcára kerül. Az ország nagy része az út szélén álldogál, de sokan már az árokban vannak, rajtuk a hét év kormányzásának minden nyomora, kilátástalansága.De a kerítésnek állnia kell!

Mert most az a lényeg. Nem Mészáros Lőrincek pofátlan gyarapodása, az Andy Vajnák szivar vastagsága, a Garancsik toronyháza, a haverok földje, a csak az ismerősöknek osztogatott előnyök, a bűn büntetlensége, a jegybank elnökének elmebetegsége. Ebben az országban annak kell tovább folytatódni amit Orbán Viktor akar, az általa felépített rendszer szerint kell boldogulnia mindenkinek. Itt most csak az boldogul akinek Viktor azt megengedi, és ez maradjon is így. Legyen csend, maradjon minden mozdulatlan. Ne legyen hallható más hang a kormány által kedvesnek ítélten kívül, ne legyen elégedetlenség a hatalommal szemben, senki ne merjen annak ellene szegülni.

Ehhez azonban folytatódnia kell annak ami hét éve elindult. Orbán Viktor még nem tette teljesen tönkre az országot, de már nagyon közel jár hozzá. Ha ezért most felelnie kell, viszi magával azt is aki ebben neki eddig segítségére volt. Hát ezt nem szabad engedni.

Fel hát szavazók, védjétek meg Viktort! Titeket is tönkre vág, de ezt most ne vegyétek észre, csak a kerítésre figyeljetek, ne a zsebetekre, a jövőtökre, a gyerekeitek jövőjére. És akkor nekünk sem esik bántódásunk.

BANDITA.

Címkék: polgár kerítés Orbán Kötcse

" Pedig valamikor nagyon hittem bennük, és elsősorban Orbán Viktorban, Ma már azonban más a helyzet. Egykor kész voltam a párt érdekében mindenre, bíztam az ott található értékekben, mostanra azonban minden megváltozott. Főleg bennem.

Mert én nem változtam értékeimben, vagyok a korábbi önmagam, de már másként látom a viszonyunkat a párttal. Hiszek a tehetségben, a szorgalomban, a mások segítésében, az elvégzett munka hasznosságában, a toleranciában, a szeretetben. Ezt jelentette számomra a Fidesz is, és jó volt a párt családjába tartozni. Ma már ennek a családnak a nyomát sem látom. Korrupció, félelem, gyűlölet, egymás eltaposása, a féktelen harácsolás, csalás, hazudozás, a másik kirekesztése lettek a fő fogalmak a párt soraiban. Én ebben nem akarok részt venni, mert azzal magamat köpném szembe, arra pedig nem vagyok hajlandó.

Szinte már szégyellem magam ha a közéletet figyelem, és benne a számomra egykor oly fontos Orbán Viktor tevékenysége kerül a szemem elé. Azé az Orbán Viktoré akiben egykor az ország megmentőjét, a jövőm zálogát, a családom biztonságát láttam. Mára ez már csak a keserű múlt ahogy ma szemmel látom a dolgokat.

Látom ahogy naponta rombolja szeretett országom, veszi el jövőjét, építi le életképességét. És teszi ezt a saját érdekének megfelelően, a maga és a családja meggazdagodására, valamint a hozzá csapódott elvtelen senkik jólétének a biztosítására. Hol vannak már azok a régi jó emberek, akik egykor a pártot felépítették! Ma már huszadik senkik egy egy önkormányzatban jó esetben, ha még egyáltalán emlékszik rájuk valaki a korábbi időkből. Törtető percemberek, tehetségtelen véglények kerültek elő a homályból, és ontva magukból a sötétséget naponta tolakodnak az arcomba szavaik értelmetlenségével. Most komolyan? A Kósák, Németh Szilárdok, a Hídvégi valakik, a Rogán tárca Dömötörjei, a Lázár féle mitugrász Csepreghyk mondják meg nekem mi a polgári érték, és miért cseszik el a jövőmet? A többiről most csak dühömben nem beszélek, mint az elmebeteg Matolcsy, a kis papagáj, Szíjjártó, akik csak ártanak az országnak, és a benne élőknek.

Igyekeznek bennem is elültetni a félelmet, naponta mondják meg nekem most éppen kit gyűlöljek. Közben olyan dolgokra akarnak rávenni, amitől a hányinger kerülget. Hogy ne érdekeljen a másik nyomora. Ne figyeljek a szomszédomra, akit harminc éve ismerek, és most árverezik a házát a devizahitel miatt. Hogy ne törődjek a boltos kislánnyal, aki külföldre készül dolgozni, mert itthon nem él meg a fizetéséből, nem tud férjhez menni, gyereket szülni a közmunka világába. Ne figyeljek rá, az utcában nincs közvilágítás, de épül egy szép ötezres sportcsarnok a kétezer lakosú községben.Ne érdekeljen a városom elszegényítése, a források elvétele, az iskolák szétverése, én csak itt élek, ezekkel ne foglalkozzak vannak magasabb érdekek ettől. Gyűlöljem a Sorost inkább. élvezzem Mészáros Lőrinc sikereit.

Mert én hülye vagyok, vagy legalábbis annak néznek. Ne lássam az érdemtelem meggazdagodást a gázszerelőknél, akik a nevüket is csak segítséggel képesek leírni. Ne lássam az adóforintjaim hogy mennek külföldre a szavazatért cserébe, hogy lesznek az uniós támogatásból túlárazott közbeszerzések, ahol a haverok nyernek, és végeznek szar munkát. Legyek én is haver, fogjam be a számat akkor lesz nekem is jól fizető állami állásom,, nyerhetek közbeszerzést, még a saját lábamra is állhatok majd egyszer. Vagy lehetek közmunkás is. Hát köszönöm szépen, ebből nem igazán kérek,

Ott vagyok a kórházban, ahol nincs orvos, CT, kéztörlő, fűtés. Ott vagy az oktatásban, ahol nem tanul a gyerekem semmit, a tanárok félnek, de az ország jobban teljesít. Ott vagyok az üres stadionoknál, a horror áru vizes vébénél, az értelmetlen pénzszórásnál,ami tőlem is elvesz, nekem is rosszabb lesz a jövőm tőle. Ott vagyok mikor naponta hazudják az pofámba Brüsszel a hibás, meg a külföldi gyíkemberek, meg a menekültek, meg mindenki, akit éppen Orbán Viktor kijelöl. Pedig erről csak egyvalaki tehet, de nehéz beismerni egy ekkora tévedést egy emberben, akit ennyire félreismertem. Orbán Viktorról beszélek, aki egyben tartja ezt az egészet. Én kilépek ebből a körből, ehhez nem adom magam. Viktor! Vesztettél egy szavazatot."

BANDITA.

Címkék: párt szavazat Orbán FIDESZ

orban.jpgHamar eljön a reggel tündérország földjén a bérből és fizetésből élő szegény ember gyermekének. Nem mer nagyot álmodni az erős és büszke országról a nagy kék szar plakátok tövében, elég neki beosztani a fizetését amelyet Orbán Viktor olyan nagylelkűen lecsökkentett a számára a hatalma második évében. Nem, nem nyert ő az egykulcsos adóval, az ÁFA is csak magasabb lett, meg a többi harminc adó is csak emelkedett, melyet Orbán Viktor a nyakába varrt.

Hiába na, felcsúti gázszerelőnek születni kell, de hogy még sikeres is legyen, ahhoz egy ország verejtéke kell csorogjon a közpénzből hozzá. És persze közben folyamatosan tagadni kell tudni hozzá az írástudatlan bunkónak, hogy Orbán Viktor pénzét rakja össze, neki csak a nevén fut minden projekt, mert még ahhoz is hülye, hiba nélkül  leírja a tulajdon nevét. De volt már ilyen köztársasági elnök is tündérországban, egy gázszerelőnél ez fel sem tűnik. Mégis van egy közös van bennük, és az Orbán Viktor.

Szóval felkel a szegény ember gyermeke, és elindul a napi teendőit elvégezni, ha nem akar éhen dögleni Orbán Viktor országában. Első lépésként enni ad a disznóknak. Az ólnál felirat várja.

"Ezek a malacok Mészáros Lőrinc sertéstelepéről valók. Isten, és Orbán Viktor kegyelméből Mészáros Lőrinc gázszerelő kétmilliárd forint támogatást kapott ennek az építéshez az ön pénzéből. Lőrinc az öltönyhöz húzza fel a gumicsizmát ha ganajoz, az ön esetében ehhez nem ragaszkodunk.Ne feledje, ez is közpénzből van."

Ennyi pont elég is a moslék odaborításához, meg a trágya kihordása is ráér, most éppen forog az ember gyomra az elolvasott felirattól. Be is menekül a szegény ember a házba, ami még a deviza hitel átváltása után sem maradt a nevén, köszönhetően a Matolcsy féle számolásnak. És Kósa nyilatkozata is ott cseng a szarufán, amitől először bedőlt a forint, de erre most alig emlékszik.

Szomjúság gyötri a szegény embert, kinyitja a rezsicsökkentés után is működőképes hűtőt, melynek magas számláját nem a világpiaci árhoz igazítják. és Mészáros Lőrinc ide is bevásárolta magát mikor vett egy vízi erőművet. Először bort akar inni, egy jó Tokajról származót, de a címkén a gázszerelő arca vigyorog rá, aki mikor arra járt, vett egy borászatot, ami az első Orbán kormány alatt már a miniszterelnök közelébe került állami segítséggel. Inkább előhúz egy ásványvizes palackot, és meggondolatlanul elolvassa rajta a feliratot.

"Ön Mészáros Lőrinc ásványvizét issza, aki volt annyira okos, pont akkor vette meg ezt a palackozót, mikor az másnap évi fél milliárdos megrendelést kapott a vasúttól. Ehhez Orbán Viktornak semmi köze, ezért is nevezte ki a lányát Lőrinc ide igazgatónak jó pénzért. Egészségére! Ne feledje, ez is közpénzből van"

Már nem is szomjas a szegény ember. Sietnie kell, a gyerek lassan indul az iskolába a mindennapos testnevelés, meg a magolás intézményébe, el kell készítenie a reggelit neki. Bekapcsolja a rádiót, hallgatja a híreket. 

"Ön Mészáros Lőrinc rádióját hallgatja, aki akkor vette meg ezt az adót, mikor Orbán Viktor eldöntötte nem akar itt mást hallani a saját véleményén kívül, meg amit a Habony művek előállít. Tudta? A gyerek azért megy reggeli nélkül az iskolába,mert ez nála életforma. Ön is legyen KDNP tag, akkor lesznek már vagy öten! Ne feledje, ez az adó is közpénzből lett megvásárolva, mert Viktor engedte."

Miután ki adta a dühét a szegény ember, bekapcsolja a tévét, hátha egy kis zene megnyugtatja zaklatott lelkét.

"Ön Mészáros Lőrinc csatornáját nézi, ma  még Bayer Zsolt itt egy civilt sem akart a taknyán,meg a nyálán kihúzni a parlamentből. Végül is ezért jár neki egy lovagkereszt. Nézze meg, ma Soros György milyen ármányt sző hazánk ellen, és ne legyen beteg, mert a kórházakban elég szar a helyzet, de ezt nem kötjük az orrára. Menjen inkább stadionba, oda úgy is kevesen járnak. És ne feledje, ez a csatorna is közpénzen lett megvásárolva, mert Viktornak ez is kellett.

Szédülten rogy le a szegény ember az üres asztalhoz, kaja nincs, de ott az újság. Belelapoz.

"Ön Mészáros Lőrinc újságját olvassa, akinek pont fogalma sem volt róla most éppen ezt kell megvennie. És ez, nem, nem a Népszabadság, az utálta Viktor, Lőrinc meg bezáratta. Ide majd sok állami hirdetés fog jönni, így lesz nyereséges, és ehhez ön is hozzájárul az adójával.Itt olvashatja majd Brüsszel miért bánt bennünket mikor olyan qrva jól csinálunk mindent, de ők csak irigykedni tudnak. Ne feledje, ez is az ön pénzéből valósult meg."

Elég volt, a szegény ember a fejét fogva ül bele autójába, és kezdi el tolni az emelkedőn. Mióta olyan alacsony a benzin ára, a kormány odavert ennek is egy kis külön adót, hagy legyen majd a kasszából mit kilopni. Ahogy tolja a kocsit, elgurul egy kastély mellett. Olvassa a feliratot.

"Ez a kastély felújítás miatt zárva, majd eladva Mészáros Lőrincnek. aki közpénzből megveszi. Ne feledje, ehhez az ön adójára is szükség lesz. Itt lesz Viktor egyik pihenője ha erre jár, vagy a családja itt áll a saját lábára."

Tovább tolja a kocsit, meglát egy másik kastélyt, hányingerrel olvassa a feliratot.

"Ez a kastély Mészáros Lőrinc tulajdona, aki sikerrel megvette ezt is az ön adójából. Itt lakik Orbán Viktor kutyája. Vigyázat, a Nárcisz harap!"

Körülötte virágzó földek, a szegény ember már nem is olvassa a táblán a feliratot. Mészáros Lőrinc egy szerencse fia, több ezer hektárt vett a környéken, és még kisvasútja is van. Orbán Viktor akart egyet, hát lett neki.

A távolban feltűnik a Balaton. Még két emelkedőt kell tolni a szegény embernek a kocsit mielőtt megtudja, Mészáros Lőrinc most éppen erre jár, és Viktor szereti a tavat.

Szép vagy szép vagy Magyarország, de Mészáros Lőrincnek sok a közpénze, Orbán Viktor meg az egészet szeretné.

BANDITA.

Persze nekik az is elég ha imádottjuk búgó hangon a fülükbe súgja, támadnak a migránsok,meg az a soros nevű vén gazember, és máris a lába előtt hevernek védelemért könyörögve nála, mert magukat nem képesek egy ilyen nem létező veszélytől megóvni. Lelkük megnyugvásának könnyebb mindenhol ellenséget szimatolni, védelemért könyörögni, és ha kell, ezért még fizetnek is neki, bár ezt nem fogják fel. Mert inkább Orbán Viktor lopja el a közpénzt, az uniós forrást, mint azok a gaz szocik, mert Orbán Viktor az ő kölykük, tündérország fénylő csillaga, meg olyan szépen mondja, kerítés,meg bürokrata.

Pedig az Orbán Viktor által felépített rablási rendszer nem tesz különbséget a szavazók között. Azzal, hogy az uniós támogatásokat, a magyar adófizetők által összerakott adóforintokat például stadionokra,túlárazott vizes vébére, a jó magyar föld haveroknak való átjátszására, elfuserált gázszerelők támogatására. letelepedési kötvény jutalékára, nézhetetlen köztévére költi, bizony mindenkitől elvesz. És ezt az egészet ráadásul egy maga által kiválasztott szűk kör kezére játssza az ország jövőjéből, a szavazó csak nagy kék szar plakáttokon kapja meg a félelem és a gyűlölet újabb irányát. És a Fidesz szavazó ennek még örül is.

De a Fidesz szavazók szerint ez rendben van. Kedvelik Mészáros Lőrinc érdemtelenül gyors meggazdagodását, szerintük Lölő egy zseni, és hagy nézze vele Orbán Viktor hülyének az egész országot. Szeretik ha minden pályázatot túláraznak, és azt egy szúk politikai kör nyeri. Ebből lesznek a fasza térkövezett terek, a drágán megépített hidak, az értelmetlen tanulmányok. Ez mind nem baj, végül is ezt szavazták meg, és nagyon fájna beismerni a tévedést ezekkel a  véglényekkel kapcsolatban, meg különben is, csak a Fidesz, csak az számít.

Minden rendben van ebben az országban az Orbánra szavazók szerint, aki mást állít az hazaáruló, és majd jól feljelentik, mert soros bérenc, Gyurcsány kutya, szoci szekértoló. Az egészségügyben mlost Soros miatt nincs orvos, az oktatás mlost Soros miatt úgy szar ahogy van, az orvosok gyógyítsanak, a tanárok tanítsanak, és mindenki menjen focimeccsre. Ezt olyan szépen elő adják a párt minden szintjén, és könnyebb gondolkodás nélkül elhinni a valótlanságot, mint az okot megszüntetni. Végül is Inkább Orbán Viktor lopjon mint más, nem számít ha pont emiatt döglik éhen a falu szélén a rászavazó, ha az Orbán Viktor által nyomott élősködő gazdaságpolitika miatt megy ki a szülő külföldre dolgozni, a gyerek meg tanulni, mert itthon már nem tud megélni a fizetéséből, és nem tudja az ingyenes tandíjat kifizetni. És még hülye is marad.

Van olyan ember, aki inkább elhiszi, hogy az ország erős és büszke, és nem vesz róla tudomást, pont a kormány miatt kilóg a segge a gatyájából. Könnyebb neki a munkája után megérdemelt normális bér helyett Rogán Antal folyton táguló lakását figyelni. Jobban szereti azt tudni, Mészáros Lőrinc éppen mit vesz meg ma az ország vagyonból, és nem hajlandó beismerni ebben benne  van az ő által megtermelt adóforintok milliárdja. Sokan szeretik ha folyamatosan hazudnak neki, és inkább elhiszik azt, mint belegondoljanak a saját eszükkel, bizony tolvaj gazemberek kezébe került az ország szekere, és éppen a szakadék felé tart. Jobb nézni Matolcsy elmebetegségének újabb tüneteit mint elfogadni, az az ember komplett idióta, és szórja a milliárdokat a maga kedve szerint. Fontos dolog a nemzet önállósága, de nehéz beismerni, most pont a Fidesz szavazók által favorizált rendszer rombolja ezt a legjobban, és gyengíti ezzel mindenki sorsát. Nehéz dolog a józan észre hallgatni, könnyebb a megnyugtató hazugságot elfogadni, És nem tudni arról, amiről nem akar az elme tudomást venni.

BANDITA.

Címkék: ország adó közpénz lop Fidesz Orbán Viktor

Gazdasági csodafegyver lett Mészáros Lőrinc.
Már a szovjet tudósok is vizsgálták a Lőrinc nevű csillag pályáját tündérország egén. Nem találtak értelmes magyarázatot a láthatólag sík hülye Lölőke ilyen mértékű meggazdagodására, és arra maga az érintett sem tud soha érdemi, értelmes információval szolgálni.
Most a brit tudósok elemezték Lőrinc értelmi képességeit, és megállapították, nem okosabb mint Zuckerberg, sőt. Nem csak esze nincs, de sokszor nem is tudja mikor mit, és miért vásárol meg. A cipőjét nem tudja egyedül bekötni, de több ezer hektár jó magyar föld van a nevén. A számítógépet nem tudja egyedül bekapcsolni, de informatikai cégét vesz. A tőzsdéről annyi fogalma van, ott valami papírokat adnak vesznek, de először azt hitte az a MÉH. Most mégis övé a világ legjobban teljesítő részvénye.
Lőrinc csendesen bazsalyogva jár kel a világban, néha egyedül is képes letörölni a nyálat a szája széléről, és mégis teremtett egy média birodalmat, tévével, rádióval, újsággal együtt, és véletlenül bezáratja közben a Népszabadságot.
Hihetetlen ez az ember. Mire képes a magyar adófizetők által véres verejtékkel összerakott költségvetésből felé kifolyó milliárdok, és az általa elnyert uniós támogatás felülárazása egy ilyen tehetség közelében. Nem műlik el nap úgy tündérországban, hogy Lőrinc ne vegyen valamit. Borászat, takarmányüzem, kastély, neki mindegy. Van számára hitel az állami bankba, neki csak rá kell mutatnia mire van szüksége Orbán Viktornak, és az máris meg van véve.
Mikor reggel felkel, na nem olyan szépen mint a nap az égen, hanem olyan bunkón mint Németh Szilárd, hálát rebeg az istennek, hogy bár annyi esze sincs mint Kósa Lajosnak, mégis jól boldogul egy hülyének nézett országban.
A vasárnapi boltzárat az ellenzék megszüntette, helyette Lőrincet kellene bezáratni talpig vasban Felcsút és a Csillag között nehéz vasban az országon keresztül gyalog, hagy lássa mindenki hova vezet Orbán Viktor barátsága. Aki ekkor is mellette kell legyen, a többi bűnözővel együtt, akik törvényesen bár, de ellopták az ország pénzét.
BANDITA.

Soros György nevet a végén.

 2017.07.11. 18:39

-Na, indulok haza kis szittya hazámba, megnézem mennyit ér a honfiak világa.

-Jaj drága uram, ki civil szervezetek támogatsz, adakozol a magánvagyonodból, egyetemeket, kórházakat  alapítasz, tehetséges fiatalokat taníttatsz szerte a világon, ne menj arra az elátkozott földre. Ott most tele vannak a képeddel az út széli nagy kék szar plakátok, melyeket tájékoztatónak nevez a kormány. Azon te egy ellenség vagy, akitől meg kell védeni az országot.

-Ne már, ez nem lehet a valóság. Öreg vagyok, meg beteg is, a kezem remeg, járni alig tudok, a szívem alig ver, hát kinek kell tőlem félnie? És ráadásul én is ott születtem, de el kellett menekülnöm onnan.

-Egy Orbán Viktor nevű élősködő vezeti most az országot, ő csinált belőled ellenséget. Neki nagyon fontos, hogy mindent rád kenjen, és közben szabadon tovább lophassa az ország vagyonát. Ő végül is egy tehetségtelen élősködő, és folyton hazudik is, de  magyarok egy része valamiért hisz neki, És ez elég neki ahhoz, megtartsa a hatalmát.

-Orbán, Orbán, nem ismerem a nevét. Valami rablóvezér, vagy kommunista az illető.

-Egykor a te pénzeden tanulta a demokráciát az akkor még nyugati egyetemnek nevezett Oxfordban. Majd rájött, hogy az nem neki való rendszer, a szabályait nem akarta betartani magára nézve, mert akkor nem tudna meggazdagodni a mások pénzének ellopásával.

-Mondom én hogy bankrabló! Hogy hogy az én pénzemen tanult, és ez lett belőle.

-Nem bankrabló, politikus, de a legrosszabb fajtából. Ezt biztos nem a te általad fizetett egyetemen tanulta, ekkora bunkónak születni kell. Csak neki lehet igaza, képtelen a kompromisszumra, nem tűri a vitát, a másik véleményét nem fogadja el, mindennek úgy kell történnie ahogy azt ő szeretné, mindent uralni akar, és közben gátlástalanul lop, csal, hazudik. Egyébként ő jelentkezett nálad egy ösztöndíjra, te meg adtál neki lóvét, vagyis az egyik általad alapított szervezet. Akkor még kommunizmus volt ott.

-Akkor ő egy diktátor, csak annak meg az a zseb fajtája. És mit csinál most ez az Orbán  a szülőhazámban?

- Szétverte a törvénykezést, a maga javára írta át a választási törvényeket, megszállta a demokratikus intézményéket, mindenhova a maga embereit ültette, akik feltétel és gondolkodás nélkül nyalják a seggét.

-Rendőrség? Ügyészség? Ezt nem teheti meg büntetlenül.

-Azokba is az ő emberei ülnek, pofátlanul hagyják lopni, nem csinálnak ellene semmit. Viszont jól keresnek.

-Mindenhol vannak szar alakok, de úgy látszik ebben az országban nagyon összejöttek, és egymásra találtak.,it csinált még, és miért nem verték még agyon azért amit tett.

-Sok mindent csinált. Még az elején ellopta a magánnyugdíjat, elvette rendvédelmisek járandóságát, a rokkantak kezéből kirúgta a mankót, a melóstól elvette munkabére egy részét, de a jobban keresőknek rakott a zsebébe, nincs sztrájkjog,  az iskolákat államosította, a tanárokat megfélemlítette, a gyereket lebutította a hülye tantervével. Kórházak helyett stadionokat épít, orvosak helyett egy gázszerelőnek adja a pénzt, akiből nagyvállalkozót csinált, aki gondosan gyűjti neki a vagyont, pedig egy buta farok hozzá, és ez látszik is rajta. Szétosztotta az állami földeket a haveroknak, a uniós pénzeket rendre ellopja, folyamatosan szembe megy Európával, hiszen tudja, ha az betartja a szabályokat, akkor neki van ideje mindent megtenni, amivel növeli a vagyonát, és tönkre vágja a hazáját. Egy elmebeteget nevezett ki a jegybank élére, egy idiótát meg frakció vezetőnek. Egy valódi bunkóból meg párt alelnök lett.

-És ezt hagyják a magyarok? Nem verik pofán, kergetik el, zárják börtönbe?

-A magyarok nagyon okosnak tartják magukat. Te is tudod, hiszen az vagy csak nem ott élsz. De aki otthon van, annak csak a saját esze számít. Csak neki lehet igaza, azt tudja ki miért nem jó, ha le kellene váltani Orbánt, de még olyat nem tudtak találni, aki mindenkinek tetszik. Egyik sem jó, mert mindben van hiba, ha pedig nincs akkor találnak benne. Nem érdekli a másik baja, csak a sajátjáért száll harcba, de akkor nagyon számít a másik segítségére, és visít ha nem jön senki mellé. Ezt Orbán tudja és ki is használja. Már nyolc éve.

-Már nyolc? Hiszen már voltam ott azóta, és akkor egy Orbán nevezetű miniszterelnök fogadott. Az ki volt?

-Ez ugyanaz. Csak most te vagy a Soros ellenség, akitől meg kell védenie az országot. Voltak a szoci nyóc év, volt a Gyurcsány, volt az unió, a menekült,volt a rokkant, a beteg, a gyenge, az elesett, a munkanélküli, a melós, és mindenki, akire éppen haragudott, vagy kidobta  a Habony gép, a hívek meg szépen beszopták.

- Meggondoltam magam, nem utazok oda! Megyek a menekültek közé, még egymillió üldözött kell akit betelepíthetek Európába. Inkább ezen dolgozom még egy kicsit.

BANDITA.

Címkék: egyetem ország menekült Orbán Viktor Soros György

Nekünk Orbán kell. Más nem jó, így marad a nyakunkon. Nehéz ezt felfogni, pedig ez a valóság.
Igen, egy tolvaj, egy szemét élősködő, egy utolsó véglény, aki kihasználja az embereket, hazudik nekik, átveri őket, és mégis ott van ahova nem való. Miért?
Mert ismer bennünket, tudja rólunk milyen okosak vagyunk, meddig tart náluk a harag, mennyire önzőek bírunk lenni ha nem az történik amit mi szeretnénk. Képtelen vagyunk hajolni, törni pedig nem fogunk. És az eszünket is ritkán használjuk, kivéve ha a magunk igazát kell hangoztatni, de akkor is inkább csak hangosak vagyunk attól ami kihallatszik belőlünk, mint okosabbak lennénk az elvárhatónál.
-"Ez nem kell, az sem jó, ez kék, az meg szőke, annak meg a szeme sem áll jól. Nem érdekel mit akar, nem szimpatikus, hát inkább dögöljön meg vele együtt minden más. Majd jól nem fogok szavazni, nekem ne mondja meg senki arra miért nem, vagy arra meg miért megint nem. Ha erre nem, akkor senkire, ha ez nincs akkor el sem megyek, ha az van, akkor sem megyek el szavazni. Utána majd megmondom mit kellett volna tenni. meg hogy hülye mindenki, és csak én vagyok a fasza gyerek, mert. És az sem érdekel ha Orbán marad, nekem elveim vannak, tartásom, a másik meg nem érdekel. Nekem is ellopta az adómat, az én gyerekem is külföldön tanul, dolgozik, az anyám is meghalt a kórházban, mert nem volt orvos nővér, gyógyszer, ultrahang, fűtés. Nekem is bassza csőröm a mindent nyerő Mészáros, a kis vigyorgó Rogán, a pofátlanul hazudó Lázár, az álszent KDNP. De akkor sem, csak és kizárólag akkor, de csak így, úgy nem, vagy sehogy!"
Nekünk Orbán kell, mert az jobban ismer bennünket mint mi saját magunkat. Ha nem így lenne a faszi már lámpavason lógna, de legalább is a börtönben rohadna. De mi hagytuk, és hagyjuk, hogy röhögjön rajtunk, mert nem ismerjük annyira magunkat, mint ahogy Orbán ismeri lelkünket, a felfogásunkat, és azt a fene nagy okosságunkat. Igen, a törvények,melyeket magának írt, a felszámolt szociális háló, ami zavarta a stadion építést, a lebutított oktatás, a rothadó egészségügy, a napi sok millió, ami elherdálnak a jövőnkből a maguk hasznára, ez mind kell nekünk, mert nem fogunk meghátrálni ha magunkról van szó. És Orbán Viktor ezzel tisztában van, és elégedetten vágja zsebre a kezét,köpi a szotyi héját. Hiszen nekünk ő kell, és maradni is akar.
BANDITA.

Címkék: civil tolvaj Orbán

civil.jpgSzéles az út, sok a feladat, kevesen vannak és most mégis nehezebb nekik. És nem értik. Csak segítenek, adnak, építenek, könnyet törölnek, gyűjtenek, osztanak, védenek és akkor ezt kapják. Külföldről támogatott, hazaáruló, bérenc, ügynök, senkiházi, élősködő. Ha eddig nehéz volt a dolguk ebben a jobban teljesítő országban, most egy meg nem érdemelt teher is nyomja a segítő vállat, mely más helyett igyekszik a nehéz sorsot könnyebbé tenni, azzal hogy a gond egy részét a sajátjára teszi.

Az állam meg elégedetten dől hátra. Na, most jól megaszontam ezeknek a szervezeteknek. Mi az hogy segítik a szegényeket ott ahol ezek nem is léteznek, mert nem mérik, és nem mégis, akkor sem vesznek róla tudomást. Mi az hogy olyan feladatokat végeznek amiről az államnak kellene gondoskodni, ha az nem építene annyi stadiont, vizes vébét, olimpiát, Farkas Flórit. Még hogy ezek civilek,meg állampolgárok, szavazók, családanyák, fiatalok, öregek, jobb módban élő segítők, kevésbé szerencsés adakozók, felkészült fiatalok, lelkes amatőrök, idősek, gyerekek, apák, fiúk, lányok és mindenki akiből most egy csapásra ellenség lett. Mert az kell, egyszer mindenki soros lesz ahogy a választás közeledik.

Aki meg eddig csak segített az áll tétován, és igyekszik méltón viselni a meg nem érdemelt bélyeget. Azzal, hogy neki nehezebb lett azzal nem megérdemelt megvetéssel ami az állam szerint kíséri most majd az útját, az általa végzett feladat nem lett kevesebb, a gond nem oldódott meg. A szegénység továbbra is létezik, a ,tovább folynak, a problémákat az állam nem megoldja, hanem okozza. És ezért nem lehet feladni, nem szabad megállni, nem kell megadni az államnak az elégtételt a gonoszságáért.

Külföldről támogatott szervezet. Ki írja magára, megrázza a fejét, és megy tovább. Ha az államnak most ez okoz örömet, akkor nem szerzi meg neki azzal be kussol, csendben marad, lehajtja a fejét, és másra hagyja a segítséget. Azt neki kell megtenni.

Az állam meg hagy harsogja teli a szavazói üres fejét az általa kitalált újabb maszlaggal, amit naponta gondosan le is nyom a torkukon. Most a civil van soron, előtte a tanár, előtte a CEU, előtte a menekült, előtte a rezsi, előtte a franc tudja mi. Az állam nem képes ellátni a feladatát, de nem bír ellen állni a könnyű közpénz kihívásának, abból minél többet igyekszik a saját zsebébe tömve sunyi tekintettel elhallgatni azt. De büszkén hirdeti a saját sikereként megtalált, a saját törvényesített lopását leplező előkapart újabb állandó ellenséget. Ezek a tehetségtelen, erkölcstelen, gátlástalan, pofátlan véglények csak élősködni tudnak, és utálnak mindent ami erre emlékezteti őket. Márpedig a civilek naponta dörgölik az orruk alá, mit nem csinálnak meg egy élhető ország felépítéshez. Ezt nem tudják elviselni, hát akkor pusztuljon a civil, és vele a segítség amit eddig adott.

A józan ész azonban nem adja fel, megrázza a fejét, szája összeszűkül, keze ökölbe szorul, dereka kiegyenesedik. "Kapd be állam, nekem nem mondod meg ki a magyar, merre van az előre, mit tegyek a saját erőmből. Ha el akarsz taposni a szellemi fölényeddel melyet Németh Szilárdok képviselnek, a KDNP-s erkölcseiddel ahol az éhező gyerek életforma, hát ráfáztál, mert a torkodon akadok. Naponta váglak orrba az általad elkövetett bűnökkel, melyet elkövetsz a hatalmad tudatában. Mindig ott fogok lihegni a sarkadban, érzeni fogod a szegénység, a kilátástalanság, a reménytelenség, a betegség bűzét a leheletemen, mikor naponta rád ordítom mit kellene tenned azzal ami a feladatod az egészségügy, az oktatás, a szegénység, az éhezés, a kivándorlás ellen, amiben elrombolásában, előidézésében  vastagon benne van a kezed. Bújhatsz a stadionjaid árnyékába, lehetnek olyan zsenijeid mint Mészáros Lőrinc, hazudhat hetente Lázár János, akkor is a civil fog téged eltakarítani, és vasra verve végig húzni Felcsút kisvasútjától a Várban levő erkélyed alá épített tömlöcbe."

BANDITA. 

Címkék: civil törvény állam bélyeg