Nekünk Orbán kell. Más nem jó, így marad a nyakunkon. Nehéz ezt felfogni, pedig ez a valóság.
Igen, egy tolvaj, egy szemét élősködő, egy utolsó véglény, aki kihasználja az embereket, hazudik nekik, átveri őket, és mégis ott van ahova nem való. Miért?
Mert ismer bennünket, tudja rólunk milyen okosak vagyunk, meddig tart náluk a harag, mennyire önzőek bírunk lenni ha nem az történik amit mi szeretnénk. Képtelen vagyunk hajolni, törni pedig nem fogunk. És az eszünket is ritkán használjuk, kivéve ha a magunk igazát kell hangoztatni, de akkor is inkább csak hangosak vagyunk attól ami kihallatszik belőlünk, mint okosabbak lennénk az elvárhatónál.
-"Ez nem kell, az sem jó, ez kék, az meg szőke, annak meg a szeme sem áll jól. Nem érdekel mit akar, nem szimpatikus, hát inkább dögöljön meg vele együtt minden más. Majd jól nem fogok szavazni, nekem ne mondja meg senki arra miért nem, vagy arra meg miért megint nem. Ha erre nem, akkor senkire, ha ez nincs akkor el sem megyek, ha az van, akkor sem megyek el szavazni. Utána majd megmondom mit kellett volna tenni. meg hogy hülye mindenki, és csak én vagyok a fasza gyerek, mert. És az sem érdekel ha Orbán marad, nekem elveim vannak, tartásom, a másik meg nem érdekel. Nekem is ellopta az adómat, az én gyerekem is külföldön tanul, dolgozik, az anyám is meghalt a kórházban, mert nem volt orvos nővér, gyógyszer, ultrahang, fűtés. Nekem is bassza csőröm a mindent nyerő Mészáros, a kis vigyorgó Rogán, a pofátlanul hazudó Lázár, az álszent KDNP. De akkor sem, csak és kizárólag akkor, de csak így, úgy nem, vagy sehogy!"
Nekünk Orbán kell, mert az jobban ismer bennünket mint mi saját magunkat. Ha nem így lenne a faszi már lámpavason lógna, de legalább is a börtönben rohadna. De mi hagytuk, és hagyjuk, hogy röhögjön rajtunk, mert nem ismerjük annyira magunkat, mint ahogy Orbán ismeri lelkünket, a felfogásunkat, és azt a fene nagy okosságunkat. Igen, a törvények,melyeket magának írt, a felszámolt szociális háló, ami zavarta a stadion építést, a lebutított oktatás, a rothadó egészségügy, a napi sok millió, ami elherdálnak a jövőnkből a maguk hasznára, ez mind kell nekünk, mert nem fogunk meghátrálni ha magunkról van szó. És Orbán Viktor ezzel tisztában van, és elégedetten vágja zsebre a kezét,köpi a szotyi héját. Hiszen nekünk ő kell, és maradni is akar.
BANDITA.

Címkék: civil tolvaj Orbán

civil.jpgSzéles az út, sok a feladat, kevesen vannak és most mégis nehezebb nekik. És nem értik. Csak segítenek, adnak, építenek, könnyet törölnek, gyűjtenek, osztanak, védenek és akkor ezt kapják. Külföldről támogatott, hazaáruló, bérenc, ügynök, senkiházi, élősködő. Ha eddig nehéz volt a dolguk ebben a jobban teljesítő országban, most egy meg nem érdemelt teher is nyomja a segítő vállat, mely más helyett igyekszik a nehéz sorsot könnyebbé tenni, azzal hogy a gond egy részét a sajátjára teszi.

Az állam meg elégedetten dől hátra. Na, most jól megaszontam ezeknek a szervezeteknek. Mi az hogy segítik a szegényeket ott ahol ezek nem is léteznek, mert nem mérik, és nem mégis, akkor sem vesznek róla tudomást. Mi az hogy olyan feladatokat végeznek amiről az államnak kellene gondoskodni, ha az nem építene annyi stadiont, vizes vébét, olimpiát, Farkas Flórit. Még hogy ezek civilek,meg állampolgárok, szavazók, családanyák, fiatalok, öregek, jobb módban élő segítők, kevésbé szerencsés adakozók, felkészült fiatalok, lelkes amatőrök, idősek, gyerekek, apák, fiúk, lányok és mindenki akiből most egy csapásra ellenség lett. Mert az kell, egyszer mindenki soros lesz ahogy a választás közeledik.

Aki meg eddig csak segített az áll tétován, és igyekszik méltón viselni a meg nem érdemelt bélyeget. Azzal, hogy neki nehezebb lett azzal nem megérdemelt megvetéssel ami az állam szerint kíséri most majd az útját, az általa végzett feladat nem lett kevesebb, a gond nem oldódott meg. A szegénység továbbra is létezik, a ,tovább folynak, a problémákat az állam nem megoldja, hanem okozza. És ezért nem lehet feladni, nem szabad megállni, nem kell megadni az államnak az elégtételt a gonoszságáért.

Külföldről támogatott szervezet. Ki írja magára, megrázza a fejét, és megy tovább. Ha az államnak most ez okoz örömet, akkor nem szerzi meg neki azzal be kussol, csendben marad, lehajtja a fejét, és másra hagyja a segítséget. Azt neki kell megtenni.

Az állam meg hagy harsogja teli a szavazói üres fejét az általa kitalált újabb maszlaggal, amit naponta gondosan le is nyom a torkukon. Most a civil van soron, előtte a tanár, előtte a CEU, előtte a menekült, előtte a rezsi, előtte a franc tudja mi. Az állam nem képes ellátni a feladatát, de nem bír ellen állni a könnyű közpénz kihívásának, abból minél többet igyekszik a saját zsebébe tömve sunyi tekintettel elhallgatni azt. De büszkén hirdeti a saját sikereként megtalált, a saját törvényesített lopását leplező előkapart újabb állandó ellenséget. Ezek a tehetségtelen, erkölcstelen, gátlástalan, pofátlan véglények csak élősködni tudnak, és utálnak mindent ami erre emlékezteti őket. Márpedig a civilek naponta dörgölik az orruk alá, mit nem csinálnak meg egy élhető ország felépítéshez. Ezt nem tudják elviselni, hát akkor pusztuljon a civil, és vele a segítség amit eddig adott.

A józan ész azonban nem adja fel, megrázza a fejét, szája összeszűkül, keze ökölbe szorul, dereka kiegyenesedik. "Kapd be állam, nekem nem mondod meg ki a magyar, merre van az előre, mit tegyek a saját erőmből. Ha el akarsz taposni a szellemi fölényeddel melyet Németh Szilárdok képviselnek, a KDNP-s erkölcseiddel ahol az éhező gyerek életforma, hát ráfáztál, mert a torkodon akadok. Naponta váglak orrba az általad elkövetett bűnökkel, melyet elkövetsz a hatalmad tudatában. Mindig ott fogok lihegni a sarkadban, érzeni fogod a szegénység, a kilátástalanság, a reménytelenség, a betegség bűzét a leheletemen, mikor naponta rád ordítom mit kellene tenned azzal ami a feladatod az egészségügy, az oktatás, a szegénység, az éhezés, a kivándorlás ellen, amiben elrombolásában, előidézésében  vastagon benne van a kezed. Bújhatsz a stadionjaid árnyékába, lehetnek olyan zsenijeid mint Mészáros Lőrinc, hazudhat hetente Lázár János, akkor is a civil fog téged eltakarítani, és vasra verve végig húzni Felcsút kisvasútjától a Várban levő erkélyed alá épített tömlöcbe."

BANDITA. 

Címkék: civil törvény állam bélyeg

meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576_1.jpgÜlt az egyszerű gázszerelő a csőd szélén, és szerelgetett. Húzta jobbra, húzta balra de csak csepegett a csőből az a qrva gáz. Bekenegette illatos tehénszarral a házat, de az csak büdös maradt, akárhogy is igyekezett elrejteni a benne rejlő szakmai butaságot és hozzá nem értést. Végső kétségbeesésében a gázszerelő sírva simogatta a csapokat, és ekkor csoda történt. Váratlanul megjelent a trehány munka miatt keletkező gázfelhőből egy szellem Orbán Viktor képében.

-Na, hülye gyereke édesapádnak aki gázszerelőnek adott, most pedig teljesíted minden kívánságomat- szólalt meg két szotyi kiköpése között a nemzet pocakos focihuszára.

-Ne szórakozz már Viktor, régen együtt loptuk a fát az erdőből, meg az iskolában is találkoztunk néha. Mert én oda is jártam valamikor, igaz nem voltam Soros ösztöndíjas, de a meséket ismerem. Nem neked kellene az én kívánságaim teljesíteni?- válaszolt a gázszerelő bizonytalan hangon, miközben megvakarta a fenekét, majd megszagolta a kezét utána.

-Figyelj Lölöke, A meséket én írom, és törvény is van róla ha kell. Ilyen mese a magánynyugdíj megvédése, a rezsicsökkentés, sőt, az egész alaptörvény egy nagy mese, ezért is van állandóan változtatva benne valami. Szóval ha azt mondom neked kell teljesíteni az én kívánságaim, akkor ez a mese bizony így folytatódik.

Próbálta a gázszerelő megérteni a mondanivalót, de inkább nem erőltette annak felfogását, hát csak bólintott. Végül is gázt nem tud szerelni, még kívánság teljesítőnek jó lehet. Egyből bele is vágott a feladatba. Mindjárt lett is Orbán Viktor háza mellett egy stadion, pedig az még csak éppen hogy gondolt erre.

- Erről van szó Lőrinc- susogott a lelátóról Viktor a gázszerelő felé- mióta a Lajos nem haverom, és lelépett az addig neki lopott pénzzel, rád vár az a nemes feladat, összehord nekem a vagyont a közpénzből. Vegyél gyorsan pár ezer hektár földet itt környéken, meg hozzá kastélyokat, halastavakat, és csinálj ide egy sertéstelepet is büdösebbikből. Reggelente azt trágyázd ki, de vegyél gumicsizmát az öltönyhöz, mert utána még lesz dolgod bőven, és ne bűzölögjél nekem ha menned kell valahova.

-De Viktor, nekem nincs pénzem minden kívánságod teljesíteni-sírta el magát a Lőrinc gyerek, és kicsapott az orrából egy adag taknyot- szegény vagyok, ezt a stadiont is alig bírtam felépíteni, honnan vegyek ennyi mindenhez pénzt!-de ekkor már patakokban folyt a könny a gülü szemekből, amelyben az értelem nem is látszott.

- Ne félj ettől te Mészáros gyerek, lesz neked közpénzed mindenre, csak indulj el a pályázatokon. Ne nézz értetlenül, igen pályázatokon, de végül is neked ehhez sem kell értened. Te csak maradj ilyen hülye, legalább tudom veled idegesíteni az ország közvéleményét- nyugtatta Viktor a sírós gázszerelőt, és adott neki zsebkendőt, ne a földre fújja ki az orrát.

Ment is minden szépen a maga útján, ahogy azt Orbán Viktor megírta a mesében. A gázszerelő nyert minden pályázaton, azt a kedvéért mindig szépen felül is árazták azt, hagy vegyen meg mindent amit Orbán Viktor meg akar szerezni az ország vagyonából. Vett is minden szépet és jót, a saját lábon álló Orbán lánynak egész szálloda birodalmat, Viktornak kisvasutat, a kutyának uradalmat. Jutott belőle ásványvíz üzemre is, ami másnap már nagy állami megrendelést kapott. Még az is előfordult úgy vett valamit a gázszerelő, arról halvány fogalma sem volt, de a Népszabadságnak sem, és ezen mind a ketten meglepődtek. De ezzel még nem ért véget e mese. Az folytatódik az évi száz milliárdos meggazdagodással, és a gázszerelő lány férjhez menésével. Tündérországban ahol a jegybank elnöke elmebeteg, a tiszteltnek nem nevezhető Országház elnöke is bajszos szar, meg a köztársaság elnöke a Jani is az, az ilyen mese valóság. Kár, hogy még nem ért véget!

BANDITA.

Címkék: pályázat közpénz lop Orbán Viktor Mészáros Lőrinc

koli_padlo.jpgCsak gratulálni lehet annak a megátalkodott iskolai szakembernek, aki szerint a képeken szereplő szoba emberi tartózkodásra alkalmas. Azért meg még külön a mosdóhoz kellene kötözni a rendszer kitalálóját, ha még ezt szállóvendégek számára jó magyar forintokért kiadja, és még csak elnézést sem kér ezért. És akkor még arról nem is beszél a józan elme, ez a helyiség vagy mi, egy beteg gyermekek számára kialakított hely, ahol gyógyulniuk kellene.koli_beteg_felirat.jpg

Tele volt a Tisza parti város rendezvénnyel, minden szállás jó előre le volt foglalva. Aki azonban mégis szeretett volna az ott készült halászléből fogyasztani, megnézni a Dóm teret, és nem nagyon nézett utána a kollégiumi vendégszobáknak, az könnyen itt találhatta magát. Igen, a betegszoba vendégszobának lett kiadva.koli_2.jpg

Mikor az ember fáradtan megérkezett ebbe a micsodába, első reakcióként a szája maradt tátva a hitetlenkedéstől, majd utána egyszerre volt dühös, elképedt, megalázott. Itt kellene kipihennie magát, ezen a helyen kell aludnia, és még érezze is jól magát.koli_plafon.jpg

A legrosszabb azonban az első sokk elmúltával következik be, mikor valóban szétnéz itt az ember, és felméri a körülményeket. A nagyon magas plafon körül a pókhálókat, az ablakkeret állapotát, a radiátorok kopottságát, a falakon látható mocskot. Az ágyakon legalább szépen össze van rakva a kétes tisztaságú párna és takaró, amire neked kell felhúzni a huzatot.koli_fal.jpg

A padlóról felszedett szék nagyon jól néz ki a fekhelyen, végül is a linóleum olyan állapotban van, azon a szék már ne rontson tovább. Így az ágyakra is felkerülhet a kosz. Az asztal is biztos le volt takarítva valamikor. Az ajtófélfa is jó állapotban van, a padlón a linóleum is korrekt. A szekrényt nem is mered már kinyitni.koli_3.jpg

A legnagyobb sokk azonban a fürdőszobának nevezett helyiségben éri az utazót. Első reakcióra az ember behányna a sarokba. És itt kellene lemosni magadról az út porát. És akkor még egyszer, ez egy betegszoba. Ha itt nem szedsz össze semmit, kemény gyerek vagy, és túlélsz mindent.koli_fal_2.jpg

koli_mosdo_kozel.jpgkoli_betegszoba.jpgkoli_mosdo.jpgkoli_mosdo.jpgSzóval mindent összevetve  túl lehet élni az ebben az állami intézményben eltöltött éjszakát. Vendégkönyvet nem kell kérni, hálás szavakat nem kell bele írni. Ha sokfelé jársz az országban, és kollégiumban szállsz meg, nem ezt fogod tapasztalni, ennek a helyzetnek a megéléséhez külön szerencse kell. Már csak azzal az emberrel lenne jó találkozni aki azt a döntést hozza, neked legyen ehhez szerencséd.koli_bejarat_padlo.jpg

És akkor még egyszer. A kollégiumok vendégszobái tisztességesen fel vannak újítva, emberileg lakható, tiszta, rendezett. Ez egy különleges hely, ne legyen hozzá szerencséd. És akkor ne beszéljünk róla ki a fenntartó, ki felügyeli az intézményt, mert akkor az oktatásban levő káoszról is kellene pár szót váltani. Ez egy  középiskola kollégiuma, ahol a gyermekeink tanulnak.

BANDITA

 

Címkék: szállás vendég betegszoba KOLLÉGIUM

207135_ov_nagygec.jpg"Arra gondoltam drága gyermekem, gyorsan meglátogatlak még egyszer az életben ha már te is éppen felém jártál a múltkor úgymond véletlenül. Na, engedj már beljebb hagy nézzek szét már én is te nálad, ha már neked is muszáj volt bele szagolnod a nyomoromba. Hát szépen éltek itt az asszonykáddal meg a gyerekekkel ebben a kastélyban, és látom neked is van kutyád. Annak is szép háza van, felénk ez egy egész majorság, csak nem tudom minek a kutyának a tizenöt holdas birtok.

Van ám neked is szép a fürdőszobád, jó nagy benne ez a medence, és milyen szép a víz tükre. Látszik nem spóroltál vele, csak olyan kicsinek tűnik a többi tizenkét szobához. Elfértek itt? Nálunk  faluban összesen nincs ennyi helyiség, mint neked ebben az egy házadban. Hogy ez nem a tied, csak most éppen itt laksz? És ki az a Lőrinc? Jó, jó hagyjuk, ültess már le erre a kanapéra, a héten már fürödtem és ez a tiszta ruhám már harminc éve. Nem koszolom össze neked ha ráülök erre a fehér bőrre. Jó nagy a tévéd, ont elfér azon a nagy falom. Hol tartod a befőtteket? Mert hoztam neked abból a négy éves uborkából amire annyira húztad a szádat. Én már ki akartam dobni a szemétbe, de inkább elhoztam, egyétek meg egészséggel.

Virág nincs nálam, nem ide készültem de azért nézzünk már körül a jószágnál. Ki hordja ott a ganét öltönyben meg gumicsizmában? Még nézni is rossz ahogy dolgozik, a lapátot is fordítva fogja. Így szaros lesz a keze, még ezt sem tudja? Ő a Lőrinc? Meg kellene már tanítani a munkára, látszik rajta ez semmihez sem ért. Ha ilyen emberekkel vagy körülvéve akkor neked kell helyettük is melózni, akkor meg bizony nem fogsz soha előbbre jutni. Most miért vigyorogsz? Lőrinc neked dolgozik, most mondtad, én meg sajnállak ezért.

Szép ez a kastély, biztos jó drága volt mert látszik rajta fel van újítva. Nekem beázik a tetőm, de ezen jól állnak az új cserepek. Abban ott messzebb ki lakik? Az is kastély ha jól látom. A lányodé aki a saját lábán áll? Szép nagy az is. És abban ott balra? Az meg  vejedé? Az a világítós, kikötős? Az is jó nagy, és szépen meg lett csinálva. Hát abban ott jobbra? Az unokád? Neki is van? Persze az én lányomnak is van háza, de az csak olyan hétköznapi, még dolgoznak rajta a férjével, de nehéz az élet manapság. Hogy az unokád még csak két éves?

Neked van saját kis vasutad? Tiszta szerencse, így nem kell gyalog járnod ha kimész abba a szép nagy stadionba. Látom az is van itt egy a kert végébe. Hiába, aki sokat dolgozik az megteheti ezt is, és te pedig mindig megvéded az országot ahogy nézem a tévében. Bezzeg a Gyurcsány, annak még nincs stadionja sem, és mindenről ő tehet ami rossz most az országban történik.

Örülök hogy ilyen szépen élsz, mindennel meg vagyok elégedve, lassan indulok is vissza  faluba. Korán kel odaérnem, a busz nem megy el odáig, és nekem meg már nehezen megy a gyaloglás, pedig még a sötétedés előtt haza akarok érni. Ha felém jársz nézz már be hozzám, majd akkor be varrom a zsebed, mert nagy bunkóság ám az fiam ha mindig a tököd markolászod bárhova is mész."

BANDITA.

 

Címkék: bunkó néni látogatás ORBÁN

20160409szolnoki.jpg

"Na ez a legjobb megoldás, és akkor nem kell minden sportba áramló pénzt külön megmagyarázni. Most, hogy a nagy ellenség bankok is felajánlhatnak ( beszarok, felajánlhatnak) az adójukból a látványsportokra, már nem is lehet tudni milyen módszerrel kellene még tovább baszogatni az ország tűrőképességét. Ha ezt is benyeli a jó nép, akkor a lehetőségek korlátlanok, tök felesleges mindenféle magyarázat, minden mehet egyből a kijelölt számlákra, nem kell külön a költségvetéssel bajlódni. Legfeljebb elfogad az országgyűlés egy olyan törvényt, ami lehetővé teszi hogy az adó elveszítse közpénz jellegét, és máris egyszerűbben lehet akár kastélyt vásárolni, vagy újságot, televíziós csatornát, borászatot, , keményítőgyárat, részvényt,erőművet helikoptert.

Egy csomó dolgot, és melót meg lehet vele spórolni a kormánypártnak ha csak stadiont építünk az adókból. Nem kell állandóan bért emelni az egészségügyben, a beteg majd csak meggyógyul ha élni akar, az orvosok és az ápolók egyszer meg csak elfogynak már végre, és akkor nem fognak állandóan elégedetlenkedni a lerobbant kórházak, meg az alacsony bérek miatt. Az oktatásban is egyből megoldódna minden. A KLIK faszául el tudja irányítani az üres iskolákat, ahol nem kellene a fenntartásra költeni, így a tanároknak kötelező lenne a stadionokban oktatni a diákokat, akkor is ha meccs van, ezzel lehetne növelni a néző számot is.

Az lenne azonban a legjobb, ha mindenki egyből felajánlaná az adóját az éppen arra járó Mészáros Lőrincnek. Orbán Viktor konzultációban jelezné az országnak most éppen mint akar megvásárolni, Lőrinc odamegy, a választó kifizeti, és máris boldog a miniszterelnök. Minek kell olyan felesleges dolgokkal terhelni a közvéleményt, hogy  Lőrinc stróman, meg analfabéta, akit direkt az ország bosszantására választott a vagyona kezelésére Orbán Viktor. Mivel az adózó direktben vásárol a miniszterelnöknek a közbeszerzések is feleslegessé válnak, azokat nem kell túlárazni, és nem nyerne állandóan egy számolni sem tudó egykori gázszerelő. És az ügyészségnek sem kellene állandóan visszadobni a korrupció miatti feljelentéseket, nyugodtan vadászhatna a télen tüzelőt lopó szegény emberre.

Kormányozni sem kell. Mondjuk az eddig sem ment  Orbán Viktornak, viszont szépen gyarapodott a vagyona az országlása során. A sport a lényeg, az jól mutat mindenhol és jó drága is ha üresen áll benne minden. Ez kell meg a sok nagy szar kék plakát, ahol valakit vagy meg kell állítani, vagy tudta, vagy jobban teljesít, meg erősödik. Majd Lázár János minden héten kiáll a közvélemény elé maga teljes gátlástalanságával, és cinikus vigyorral belevágja az ország arcába, kapjátok be kedveseim, mi jól élünk a többi meg le van sajnálva.

Olyan problémák már fel sem merülnének ha minden adóból stadion épülne, hogy mi lesz a munkabérekkel, a közmunkásokkal, a közszféra dolgozóival, belét kidolgozó munkavállalóval. A nyugdíjakról kár is beszélni. Kuss legyen, mindenki annyit ér amekkora stadion van a kertje végében. Az adók jó helyre mennek, nem kell belőlük utakat, közkórházakat, iskolákat, mentőállomásokat, meg egyéb ilyen felesleges dolgokat építeni. A Várra van pénz, oda be tud Orbán Viktor költözni a jegybank elég szépen szórja a tartalékaik, van aki egész nap helikopterezik a letelepedési kötvényből, Habony is jól elvan két nyugdíjas rugdosása között, a közmédiát továbbra sem nézi senki, de legalább jó drága, és mindenki boldog aki a Orbán Viktor haverja. Akinek ez nem tetszik az sírja tele a telefont, meg a netet a gyereknek, szülőnek, unokának aki már kint mosogat az ellenséges unió területén. És háborodjon fel a CEU bezárásán, azok is jobban tették volna ha stadiont építenek, nem a soros okos embert képzik az országnak. A civilek is jobb ha takarítanak a stadionban, vagy ők lesznek eltakarítva ha kinyitják a szájukat.

De most tényleg? Miért kell állandóan azt. nézni Orbán Viktor éppen miért nem kormányoz, mekkora a vagyona, mit hazudik éppen arról most ki az ellenség aki miatt nem lehet szépen békében élni az országban. Ha az ország ellenkezik Orbán Viktor akaratával szemben, egyből kitalál neki egy olyan új bosszút, amivel érezteti ő a főnök, és azt csinál amit akar a hatalommal. A netadóra ott volt az útdíj, a kockás inges tanároknak odavert egy még nagyobb KILK-et, még a maradék iskolát is elvette tőlük, csak mert okos gyereket akartak nevelni az országnak. Most itt a CEU, meg a civilek elleni balhé, ha nem tetszik az országnak akkor kap még több stadiont, hagy csikorgassa a fogát a józan ész. Mert annak kell lenni, és úgy kell történnie mindennek ahogy azt Orbán Viktor akarja, vagy különben stadion épül szerte mindenhol."

BANDITA.

Címkék: stadion adó költségvetés Fidesz Orbán Viktor

kover.jpgMikor a házelnöknek kinevezett Kövér László eléri a Kósa Lajos Németh Szilárd páros szellemi mélységét, na ott akkor a józan észnek nagyon figyelnie kell a keletkezett értelmi sötétségben burjánzó hullámok el ne mossák a jó kedvét. De mivel inkább csak fokozzák azt, nem kell mást csinálni csak széles vigyorral fogadni a ház elnökétől érkező újabb ejnye bejnyét, és morcos tekintetet.

Kövér László az Országgyűlés elnökeként sikeresen leküzdötte magát a régi, rossz értelemben használt házmester szintjére, aki egykor azt gondolta magáról, neki bizony mindenhez van köze ami a házban történik, és kedve szint büntethet is bármiért ami nem tetszik neki. László vezetése alatt a néhai Tisztelt Ház elvesztette tisztelt jellegét, és a parlamenti többséget tekintve meg a maradék méltóságát is. Ma már inkább hasonlít az Országgyűlés a Fidesz által megszállt zsiványtanyára, ahol terveket kovácsolnak az ország kirablására, és törvényeket alkotnak hozzá. László ennek zavartalanságát felügyeli nagy bőszen, kezében a vonalzóval meg a seprűvel nagy ellenszenvvel üt rá az ellenzék kezére, ha az ebben a kormánypártot akadályozni igyekszik.

Végül is a választás útján győzelemhez jutott párt első embere juttatta Lászlót ebbe a pozícióba, és már akkor látszott rajta remekül el fog tudni játszani ott magával, meg a kapott hatalommal. Teremtett a feladathoz magánhadsereget szép ruhával, gránátvetővel, van neki bizottsága a ház rendjének fenntartásához, már csak némi ész kellene hozzá ne csináljon magából nagyobb bohócot annál, mint amit sikerül neki összehozni ha elönti az agyát a gyűlölet a másként gondolkodó ellenzék megszólításakor, vagy annak megszólalásakor. Mert akkor aztán keményen lesújt a hatalma minden gyengeségével, és hét év alatt elvégzett jogi tanulmányaival. Neki ugyanis ennyi idő kellett a másnak öt év alatt megszerezhető tudáshoz.

De Laci nem hátrál ha nevetségessé kell válnia. Beszól, azt megteheti következmények nélkül, büntet ha kell ha nem, annak a jogosságát, vagy többségben jogtalanságát nem is mérlegelve lesújt a hatalmával. Megteheti, nincs az az észbeli korlát, felkészültség ami ebben megakadályozná. Ha meg esetleg kiderül, Laci túllőtt a célon és büntetést kell fizetnie az általa kiszabott ellenzéki képviselő tiltakozása miatt, fideszes módszer szerint megrántja a vállát,és küldi a számlát az adófizetőknek. Majd azok kifizetik az ő hülyeségének a következményeit. Ez bevett gyakorlat a Fidesz soraiban, megszokták hogy következmények nélkül megtehetnek bármit.

Laci már hamarabb lett bajszos szar mint a Jani, csak erről eddig nem volt tábla, megdobált palota, aláírt törvénysértés. Laci naponta köpi szembe a létezésével és a módszereivel a demokráciát, mikor vigyorogva engedi a kormánypártot garázdálkodni az általa felállított szabályok szerint. Még egy esetben nem fordult elő, rászólt volna a kormánypárt padsoraira ne gyalázzák a nőket, a demokráciát, a valóságot, mondjanak igazat, ne lopjanak. Laci minden szigort az ellenzéknek tartogat, csak rájuk figyel, velük szemben nem ismer kíméletet.

Pedig Laci sem jobb  többinél, és még úgy is néz ki, mint a bajszos majom a köszörűkövön mikor fent trónol a nagy széken az elégedett vigyorával. Meg is lehet minden oka az örömre, évek óta milliós benzinpénzt nyal fel a főváros melletti lakóhelyéről való bejáráshoz. Mert neki az jár. Most kap egy több milliárdos lakást is közel a munkahelyéhez, drón fogó kütyüt a magánhadseregéhez, kötelet az ellenzék sértegetéséhez. És szeretné megúszni a következményeket, akár csak a többi, mert tudja, a bajszánál fogva lesz láncra verve azért, amit az ország és benne teremtethető normális élet ellen elkövetett.

BANDITA.

Címkék: parlament bilincs Kövér László FIDESZ

Védjük meg Orbán Viktort!

 2017.04.23. 17:05

ov40.jpgNe hugyozd le a lábad szárát Viktor a félelemtől, már itt vagyunk neked, és számíthatsz ránk ostoba fajankókra. Az utóbbi időben kicsit sok körülötted a zűr, de ameddig tovább drágulhat a vizes vébé, hetente vehetsz Lőrinc nevén újabb területet az országból addig kitartunk melletted. Nagyon igaz most kicsit belecsaptál a tőled megszokott meggondolatlansággal az újabb ellenség elleni harcba, de mi akkor is melletted állunk, és ha viszket a tenyered, fényesre nyaljuk azt is, ahogy azt a hátsóddal is megtesszük naponta.

Kezdtük azt hinni nem vagy régi önmagad, annyira hiányoltuk már tőled azokat a megszokott baromságokat amivel naponta mérgezed az ország józan gondolkodását, csak mert az nem akar olyan szánalmas féreg lenni, mint amilyenné te szeretnéd formálni. De ez az egyetem bezárásának a módszere meggyőzött bennünket nem kell csalódnunk a vezérünkbe, aki mindig tudja mivel bassza fel az emberek agyát. Zseniális vagy meg kell mondani, főleg amivel utána próbálod menteni a helyzetet, hogy mindenki hülye, és csak neked szép és okos a meglátásod ebben a helyzetben. Ha majd kezet fogsz Trumppal mikor a szerződést aláírjátok, lopd el a kezéről az óráját, ahogy azt a magyar magánnyugdíjjal tetted. Na jó, ezt nem fog előfordulni, sikerült olyan feltételeket támasztanod az egyetem megmaradásához ami nem teljesíthető, de a magyar törvények vonatkozzanak mindenkire azt a kutya fáját!

Emlékszünk még rád a régi időkből, mikor még itthon játszottál kicsiben a választók türelmével, és mindig sikerült neked véghezvinni amit akartál. Szépen átverted a melósok nagy részét régen az új Munka törvénnyel, és most is hasonlóra készülsz, csak mert ahhoz van kedved szórakozz velük. Nem is értem miért nem veszik ezt most sem nagyon észre, de Te mindig tudod hogy legyél sunyi alattomos kis geci, ha valamit el akarsz érni. Sikerülni fog ez is Viktor, az egykulcsos adóval is odabasztál rendesen a bérből és fizetésből élőknek, azok meg nem lógattak fel az első fára akkor, tehát nyertél. És még mennyi mindent megcsináltál ebben az országban azokkal akiknek nem tetszett az önálló gondolkodása, és véleménye! A tanároknak is a fejére raktál egy szervezetet, nem is tudnak mit tenni ellene. Így legalább nem azt oktatják amire szüksége van a gyereknek, hanem amit Te jónak látsz! Ügyes vagy ez nem kétséges, a fizetésemelésükből ami végül is alig igaz, fasza ellenszenvet keltettél velük szemben, így ellenük tudtad fordítani a közvéleményt.

A kórházakról most ne is beszéljünk. Most sem jobb a helyzet mint amióta a hatalomban vagy és olyan szépen leépítetted a rendszerét, elvetted belőle a pénzt, és közben ráfogtál mindent a szocikra, meg a macira a málnásban. A nagy kék szar plakátok, meg a menekültek akik átzúgtak az országon ügyet sem vetve rád szépen elterelték rólad a figyelmet, és Te meg sem köszönted a segítségüket. Itt maradt utánuk egy bazi nagy kerítés, néhány fagyoskodó a határon, egy még jobban lerohadt egészségügy, de erről senki sem beszél. Mondom én hogy egy zseni vagy! Csak így tovább, fog ez menni ameddig nem látunk tovább az orrunknál, és csak magunkkal törődünk.

Na és a Lőrinc, az nagyon szépen szedi neked össze a vagyont. Ha még hozzá tudna írni, és olvasni, meg képes lenne számolni egész jól ki tudná dumálni magát a helyzetből, ahova véletlenül belecsöppent. De neked biztos az volt a szándékot megmutasd az országnak, egy szánalmas figura is lehet gazdasági szereplő a te rendszeredben ha neked az tetszik. És még direkt élvezed is a helyzetet amit teremtettél ezzel a figurával. Négyszemközt elmondva találhattál volna alkalmasabbat is a vagyonod gyűjtéséhez, de ettől hülyébbet nehezen. Mindegy, egy országot így is lehet kinevetni, megalázni.

Szóval összefoglalva mindent ne szarj be, itt vagyunk veled. János aláír mindent, Laci felfegyverzi az őrséget, Zsóti a Semjén köti az atomot a karóhoz, Bayer békemenetel még ha ezzel már nevetséges is lesz. Német Szilárd meg az agyatlan Kósa, akikkel szintén direkt szánalmassá teszed az országot amikor szólni engeded őket, majd segítenek felidegesíteni a közvéleményt, és addig is leterelik rólad a figyelmet, ameddig beköltözöl a Várba, és fejedre rakod a koronát. Csak menj tovább az úton, mi nem hagyunk a szélén lógni a lámpavason. BANDITA.

Címkék: válság védelem ellenség Orbán Viktor

szemed.jpgceu.jpgMost látszik csak meg, mennyire félelmetes ha egy hatalmát mocskos szemét dolgokra felhasználó tolvaj geci az akaratát tűzön vízen keresztül, de mindenképpen érvényesíti. Persze kell hozzá egy emberi értéktelenséget vállaló, személyiségéből kivetkőzött, gátlástalanul hazug frakció, akiknek semmi sem drága még abban az esetben sem, ha a vezér éppen az országot teszi tönkre, ők lelkesen adják hozzá a törvény támaszát. Na meg persze minden tekintetben még meg is igyekeznek magyarázni miért jó az, ha egy olyan értéket pusztítanak el seggnyaló elvakultságukban, melynek a közelében tisztán látszik a saját selejt mivoltuk, de talán pont ezért sem akarnak, és képesek tudomást venni cselekedetük káros következményiről.

Egy hete még az ország nagy része nem is tudta van egy olyan magán egyeteme, melyet szerte a világban nagy elismerés övez. Mára már megtudta sok ember mekkora érték lapult az oktatás azon formájában, amely ezen intézmény falai között zajlott. Holnap már nem lesz az lesz a téma az egyetemen mivel lehet szebbé, jobbá tenni a világot, hanem hogy hogyan történhetett meg az a gyalázat, amelynek ők is a játékszerei lettek, és ami miatt így legázolták őket.

Orbán Viktor elégedetten vigyoroghat. Végül is nem történt nagy dolog, senkit sem hagytak az út szélén, csak belelőttek az árokba egy újabb területet ami még nem felelt meg az általa elvárt szürkeségnek, csendes beletörődésnek. Ledőlt egy újabb torony ahol világított az értelem, ahol a tudás volt az érték, ahol az ember jobbá válhatott az elsajátított ismeret által, és ahol a gondolatból cselekedet származott, aminek hasznából sokan részesülhettek.

Soros György! Ő volt a hibás, mert ide álmodott egy szellemi műhelyt, ahol tanulni lehetett, ha meg tudtad azt fizetni. Ez nem ördögtől való próbálkozás a tudás elsajátítására, számtalan olyan ember is részt vehetett az ott folyó oktatásban, akinek erre most nem volt pénze. Mert az intézmény már a saját lábán állt, igaz nem olyan Orbán család módon, nem közpénzből kitartva.

De Soros György most éppen ellenség. Lehet hogy nem pont az országnak az, de Orbán Viktornak biztos más erről a véleménye, és akkor ő kell legyen a patás ördög, ha az ő elembaja azt úgy akarja. És akkor mindent rá lehet fogni, mindenért őt lehet felelőssé tenni. Nincs abban semmi baj ha a szavazó nem tudja ki az a faszi aki ennyit árt az országnak, neki elég legyen annyi amit Orbán Viktor mond róla, és ne nagyon gondolkozzon el a miérten, és a következményeken. Le kell lőni a csávót mint a veszett kutyát, a pénzét bele kell szórni a Dunába, vagy tüzes bélyegként ráragasztani arra, aki azt akár az ország érdekében is, de felhasználja. Legyen belőle egy jel a homlokán, viselje megalázásként a tőle kapott támogatást. Azt Orbán Viktor nem tudja ellopni, hát ne legyen senkié, és ha csak annyi haszon van belőle, erről beszél a félanalfabéta közéletben alig jártas szavazó aki a hatalomban tartja, már meg is van az értelme az ellene való háborúnak. Közben azért az országot szépen rabolgatja a tolvaj banda, a vizes vébé naponta nyeli a milliárdokat, de akkor is Soros a bűnös és pont. Na eddig terjed sok fejben az értelem.

Végül is ez a becstelen gaztett is törvényes, senki sem mondhatja rá nem a nép által választott képviselők csinálták végig ezt a tudás elleni bűncselekményt. Törvényes az oktatás lebutítása is, törvényes Mészáros Lőrinc strómankodása, törvényes Lázár János dohány biznisze, törvényes Andy Vajna casinója, törvényes Rogán Antal letelepedési kötvény üzlete, törvényes a rothadó kórházi ellátás. Minden törvényes, és az benne a közös, jó sokba kerül az országnak, de ezen kevés emberek személyes  haszna van. De ez a NER. Ebben a rendszerben a hatalom nem elszámoltatható, nem lehet kérdezni, nem lehet vele beszélni, nem lehet róla tudni, most akkor éppen mit talál ki, amiből pénzt rakhat zsebre az ország vagyonából, vagy kinek a tökét akarja éppen levágni, ha nem tetszik neki annak ellen álló volta.

Végül is a NER kevesek kiváltsága a meggazdagodásra sokak kárára. Csak a sokak ezt még nem hajlandók tudomásul venni, meg észre. A NER tudja, bármit megtehet, ha kellően szépen hazudik hozzá, és csak szeleteket kebelez be egyszerre, vagy gázol halálra nem éri bántódás, még támogatják is benne. Nem kell tartania a felelősségre vonástól a nagy támogatótól sem, akinek csak a pénzét veszi jó néven, de azt már nem ha az azt mondja ebből ne kibaszott üres stadionokat építs barom. A NER tudja, mire ezt kimondja a támogató, sok víz lefolyik a lopott kisvasút üres kocsijain megcsillanó napsütésben. Addigra már nem is nagyon emlékszik senki mi is volt a bürokrácia baja a sok lopásban. Lóvé a zsebbe, a támogatóból meg ellenség lesz, akit meg kell állítani nagy kék szar plakátokon. Az idő a NER malmára hajtja a vizet, főleg ha azt Mészáros Lőrinc veszi meg Orbán Viktor kedvéért. Brüsszel meg csak tátott szájjal bámul, mert neki annyi idő kell a felismeréshez amikor már késő minden, és a NER ezt tudja, és ki is használja. Közben meg kiröhögi.

A CEU most útban volt, mert szerencsétlenségére egy Soros György nevű öreg milliárdos alapította. A NER kivégezte ezért. Kevés embert érint személyesen a sorsa, sokan ellenzik most, de a felháborodás majd csak elül ha a NER újra előáll egy újabb kivégzendő területtel, mert csendben lopni akarja tovább a közpénzt. A NER ezt is tudja, mert ismeri az országot és a benne lakókat. Na jó, ha nagy a gáz és az erő ellene, akkor szépen kihátrál, csendben visszavonul, és előadja a hattyú halálát, hogy ő mekkora demokrata, és hallja a szót. Még az üzleteket is kinyitja ha tele a gatyája. Mert azért nagyon fél, ha a felháborodás csak egyszer is orrba találja vágni, meglátszana mennyire gyáva féreg az egész banda. De ehhez azért az kell, felismerje az egyén ha az egészből egyrészt elpusztít Orbán Viktor mert ő így akarja, akkor bizony mindenkitől elvesz. Ennyit kellene csak felismerni, és seggre lehetne ültetni azt a fene nagy arcot, még mielőtt az a Várba költözik, hogy onnan nézze a tönkre vágott hazát.

BANDITA.

 

Címkék: törvény Fidesz NER CEU

Kedves Momentum Mozgalom!

 2017.03.29. 17:00

Ja, párt, bocsánat! Ha kicsit megkésve is, de szeretnék gratulálni az aláírásgyűjtésnél elért eredményetekhez. Ma már alig beszélnek róla, ez a geci Fidesz jól kihúzta alólatok azt a sikert, amit az olimpiai miatti népszavazással elértetek. Ne bánkódjatok a vasárnapi boltzárral ugyanezt tették. Meghátráltak akkor is a népszavazástól, ahogy most is megtették ezt veletek. De ti ezt biztos számba vettétek mielőtt belevágtatok az egészbe. Hiszen annyira okosak, és fiatalosan lendületesek vagytok, ez nem maradhatott ki a számításból.
A párttá alakulás is benne lehetett a terveitekben, és gyorsan véghez is vittétek. Mert ugye az világos, hogy aki a világot meg akarja váltani ebben a qrva Fidesz diktálta szabályok szerinti világban, az csak pártként érhet el eredményt. Nagyon helyes! Legyetek párt! Váltsátok le a Fideszt! Bennetek a jövő minden reménye.
Nem is kell ehhez összefognotok senkivel, mert egyedül is képesek lesztek egy év alatt az emberek gondolkodását átformálva magatokat megválasztatni. Tudjátok én annyira figyelem a közéletet, amennyire ez egy szerencsétlen kétdiplomás, kétkezi melót végző embertől ez kitelik. És szurkolok nektek, sikerüljön a tervetek. Ne törődjetek vele mit diktál a jelenlegi választási rendszer, ahol az egyéni körzetben a józan ész szabályai szerint egy jelölt állhat csak szemben a Fidesz jelöltjével, aki már ma néhány mázsa fa, és kenyér segítségével előre biztosította magának a szavazatok egy részét. A másik része a Qbatov lista, de ezzel ti is tisztában vagytok, ezért nem is írom ezt külön le nektek. Az csak olyan figyelmeztetés lenne egy vén bloggertől, és ti erre nem vagytok rászorulva. Ne is álljatok ti össze holmi réginek mondott pártokkal, azok kiépített szavazóbázisával,, nektek ott lesznek az új szavazók, akik már most türelmetlenkedve akarnak rátok voksolni. A számuk hihetetlenül magas, hiszen csak rátok vártak, a többire biztos ezért nem is szavaztak eddig. Azok nem voltak ilyen felkészültek, gyorsak, sikeresek, és nem is akarták befejezni a rendszerváltást vagy mi a francot. Azért is tartunk itt, mert eddig nem voltatok. Na majd most!
Ha ezek a régi pártok által állított jelöltek el is vesznek tőletek szavazatokat, a siker mindenképpen a tiétek lesz azok miatt, akik valami újat akarnak. Mert tódulni fognak a szavazófülkékhez a rátok szavazók, és nyerni fogtok.
Utána már alig lesz dolgotok. Csuklóból meg tudjátok oldani az ország problémáit, amit az eddigi összes kormányzás okozott. Biztos van pár ezer kipróbált szakemberetek, akik azonnal átveszik az ország irányításában a pozíciókat, ami az általatok bevezetni kívánt reformok miatt feltétlenül szükségesek. Ha a Fidesz emberei maradnának a minisztériumokban, az azért nem lenne nagy segítség a számotokra ha valami mást akartok végigvinni az oktatásban, az egészségügyben, a szociális ellátás területén, a közmunkások problémájának a megoldásában, az elvándorlás megállításában, a munkavállalók helyzetének a javításában, az adók kialakításában, meg ezer ilyen kormányzati munka elkezdésében, hogy az ország életében ne legyen nagy fennakadás. De ezt szerintem feleslegesen is írom le, megvan már a kész tervetek a 2018-as választás utánra, amit reményeim szerint meg is nyertek.
Mennyien is vagytok most? Olyan százötven körüli létszámmal indultatok, de vigasztaljon benneteket a történelmi Kuba példája, ahol Castró hetven emberrel indult neki a világmegváltásnak. Nektek mára már biztosan kész az országos szervezet, gyűjtitek a szimpatizánsokat, a szakembereket készítitek fel a kormányzásra. Még van több mint egy év, ez alatt már alig marad dolgotok. Egy évvel a választások előtt már nem szabad összeállni senkivel, mert az csak rontana a helyzeteteken. Egyedül jobb lesz, még ha így a Fidesz is nyerne, ti legalább megpróbáltátok, és nem sikerült.
Bocsánat ha soraimmal zavartalak benneteket, és megakadtatok a győzelem felé vezető úton. Ne is hallgassatok ti senkire, csak menjetek a magatok feje után, és közben mondjátok el mindenkinek hol a helye, és mi a szerepe ebben a pártok uralta világban. Orbán Viktor is ezt szeretné.
BANDITA.

Címkék: választás ellenzék Fidesz Momentum

Ismét belekezd a sehova nem vezető, semmiről nem szóló, senkit nem érdeklő, de legalább jó drága nemzetinek nevezett konzultációjába a hatalomnak nevezett Orbán Viktor. Akkora már a körülötte levő korrupciós katyvasz, és abból annyira látszik sehova nem vezet az általa irányított ország szekere, hogy meglátása szerint térdre kell ereszkedjen előtte a kedves népe, mert beszélni óhajt velük. És ha már ráfigyel az a minimálbéres is aki alig tudja kifizetni a kormány által ráerőltetett fizetés emelés többletterhét, akkor válaszoljon neki azokban a kérdésekben, ahol az Orbán Viktor vezette szarháziak kormányának már amúgy is kész válaszai vannak, csak szeretné ezzel egy kicsit elfoglalni az emberek gondolatát, hagy érezze magát a szavazó egy kicsit fontosnak.

Na meg az is fontos, ismét nagyon érezze a kedves választó egy újabb konzultációval, egy előre nem látható támadás indul a jónak mondott léte ellen, és Orbán Viktor meg akarja őt védeni, ha akarja az a szerencsétlen állampolgár ezt, ha nem. Mert itt vannak például ezek a qrva geci bürokraták, ott mesebeli Brüsszelben, ahol a gonosz konyhájában fortyog a demokrácia, és ezért azok mindenbe bele akarnak szólni. Meg akarják, mondani akarja-e az ország a legmagasabb áfát fizetni az unióban, a többi harminc vagy negyven újfajta adóval együtt ami a nyakukon van. Mert akkor ezt nem szabad engedni, majd Orbán Viktor megmondja mi legyen az ő tündérországában. A magyarok szeretnek adózni, szeretik a befizetett közpénzből épülő baromi üres stadionokat, és az ezzel együtt szépen rothadó kórházakat.

Erre időben fel kell készülni, ezt előre le kell zsírozni, ezért kell konzultálnia Orbán Viktornak a lakossággal. Ha a lakosság akar vele beszélni, amit egykor úgy hívtak népszavazás, az le van szarva, az nem fontos, mert ott a valódi akarat nyilvánulna meg. Na azt nem szabad hagyni, csak az ilyen Orbán Viktor által irányított, senki által nem ellenőrizhető, előre megírt forgatókönyv szerinti álszent, előre megírt hazugságukra alapuló konzultálást szabad megcsinálni. Nehogy már az ország mondja meg akarja a vasárnap zárva tartott boltokat, vagy az olimpia lángját a felcsúti kisvasúton! Lófaszt nekik, meg az akaratuknak. Persze ha a menekültek ellen kell népszavazni, akkor azt lehet. Még akkor, is ha csúfos bukáshoz vezet az eredmény a Fidesz által nehezített pályán, ahol akkor a saját farkát kapta be a hatalom, és a torkán is akadt az eredmény.

Ha Orbán Viktor konzultálni akar, akkor lenne itt pár dolog amiről szívesen elbeszélgetne vele a vasvillát a ganéból kihúzó közmunkás, a lapátot a kezébe fogó minimálbéres, a kapát a vállára dobó föld nélkül maradt gazda, a kaszát fenő négymillió szegény ember, a csirkelábat szorongató nyugdíjas. Ők azok, akiket Orbán Viktor egyre beljebb rugdos az árokba, csak ne látszanak abban az egyre erősödő ország által hirdetett nagy kék szar plakátokon.

Ők szívesen megkérdeznék Orbán Viktort miért vezette be az igazságtalan egykulcsos adót. Miért mondta azt, meg lehet élni havi negyven hétezerből. Miért adta oda a földeket a haveroknak, akiket csak a támogatás érdekel, a földet nem művelik meg. Miért adott megalázó nyugdíjemelést, és miért akarta, hogy ezt a nyugdíjas még meg is köszönje neki.

De szívesen megkérdezné a szülő is Orbán Viktort, miért nevel futószalagon hülye betanított munkást az iskolába járó gyermekéből. Megkérdezné a beteg, miért kell megdöglenie ha az egészségügy rendszerébe kerül, miért fizet azért még egyszer amit már egyszer megtett, és hol vannak a kórházakból az orvosok, az ápolók, a fűtés a gyógyszer, a kötszer, a megfelelő ellátás, a wc-ből a csaptelep. Megkérdezné az anya vagy az apa, miért kellett az egyik szülőnek külföldön munkát vállalnia, és miért kell a nagyit csak az interneten látni az unokának. Megkérdezné a vállalkozó, miért a segg hülye gázszerelő nyer minden túlárazott közbeszerzést, és miért vásárol annak hasznából Orbán Viktornak tetsző szállodákat, kastélyokat, médiát, kötvényt az az írástudatlan barom. És még mennyi kérdésre kellene válaszolnia Orbán Viktornak. Mi van a letelepedési kötvényekkel? Mi van Polt Péter vezette ügyészségen, hogy soha egy fideszes gecit nem tudnak megfogni lopás közben, mikor az a hóna alatt a közpénzzel sétál a nyílt utcán fényes nappal? Mi van az elmebeteg jegybank elnökkel, aki már az adófizetők pénzét a saját csajozására is felhasználja, ha éppen dugni akar az íróasztalán? A többi agyhalott megnyilvánulását már kár is említeni ennek a nagy méltóságú intézmény alkalmatlan vezetőjének. Miért kell Farkas Flóriánt annyira védeni, miért kell a romákat ennyire hülyének nézni? Meddig megy a kisvasút? Hol a vége a lopásnak, mikor lesz már elég az ország kifosztásából? Hol a határ a hazugságban, miért nincs következménye a nyilvánvalóan hazug állítások gátlástalan ismétlésének?

Megannyi megválaszolatlan kérdés, és a fideszes hatalom technika egyre gyorsabban zakatol a választások közeledtével. Akik most éppen szétrabolják tönkre teszik az országot, most már nagyon azon vannak megússzák a következményeket, és gond nélkül be tudjanak költözni a Várba, és onnan tekintsenek le a megalázott, hülyének nézett országra. Mindenki annyit ér a kormányban amennyije van, és amit otthonról hozott a családjából. Mert az nagyon fontos, főleg, hogy a saját lábán álljon. Konzultálgass Orbán Viktor, konzultálgass. Váratlan lesz az eredmény, ha mindenkit hülyének nézel, és annak gondolsz miközben konzultálsz vele.

BANDITA. 

Címkék: konzultáció népszavazás lop hazudik Fidesz Orbán Viktor

kosa_neneth.jpg

Nincs irigylésre méltó helyzetben az a szerkesztő, aki a nem kormány által irányított médiában egy Németh Szilárddal készített interjú során megpróbál valamilyen értelmes választ kipréselni a Fidesz alelnökéből. Na már az is jelzi a kormánypárt szellemi színvonalát, hogy egy Németh Szilárd típusú agyhalottat nevez ki a párt alelnökének, de Orbán Viktor valamiért szereti ezt a barmot, a többinek meg tök mindegy ki mennyire hülye a párt vezetésében. Nagy beleszólása amúgy sincs senkinek mi történik a fiatalnak már nem nevezhető, demokratának meg végképp nem mondható névvel illetett egyszemélyes politikai szervezetben.

Visszatérve a Fidesz alelnökére, méltán nagy kihívás beszélgetni vele bármilyen országos kérdésben. A kérdezőnek ha nem zár be megfelelő időben a szellemi épségét biztosító agyi védelem, könnyen egy olyan állapotban találhatja magát, ahol tátott szájjal bambán bámul a semmibe a hitetlenkedéstől, mielőtt neki megy a józan esze a kerítésnek. Hihetetlen dolgokra képes Németh Szilárd egy interjú során. Az általa adott válaszok önmagukban is veszélyesek, a mai tankönyvekben az értelem elleni merénylet megfogalmazásában is alulmúlja annak definícióját a benne elhangzott tartalom. És nincs olyan, hogy Szilárd csak egyszer képes a béka segge alatti tudatot kivetíteni a közéletben történtek általa megfogalmazott mondandójában. Folyamatosan képes ezt az alacsony szintet még lejjebb tornázni, megközelítve ezzel Kósa Lajos legendásan agyhalott mondandóját. Egyszerű elmével rendelkező, a mindennapok megélhetéséért küzdő bérből és fizetésből élő nem tudja felfogni az ország vezetését adó pártban hogy fordulhat elő egy ilyen elmeháborodott véglény. Azt már tudja miért került az ország abba az állapotába ahol jelenleg is tartózkodik, elég neki az ilyen szellemileg alultáplált faszkalapokat hallgatnia, és máris világos neki minden. Már csak azt nem érti, aki az ilyen féregnek született rezsihuszárokat hatalomban tartja, vajon tovább lát a saját orránál, vagy maga is hasonló elmeállapotban van mint a Fidesz alelnöke.

Pedig Németh Szilárdon már korábban is látszottak azok a jelek, amely szerint nincs teljesen birtokában annak a szellemi képességnek, hogy egymaga képes legyen elengedett kézzel ülve maradni a kerti vécén. Már akkor is görcsösen kapaszkodott a feldarabolt újságpapírba. Olvasni nem tudott belőle, ezért más funkcióra használta, közben a rezsicsökkentésről álmodozott. És bejött neki. Nem véletlenül térdepeltette le Csepel polgármestereként a képviselő testületet egy imára Orbán Viktor lelki üdvéért, és ezzel sikeresen csinált magából országos bolondot. Orbán Viktor felismerte tehetségét a seggnyalásban, és maga mellé vette napi használatra. Még tábornoknak is kinevezte a rezsi harcban, pedig közkatonaként is megbukott volna egy alkalmassági vizsgán a szellemi szintfelmérőn. Szilárd nagyon hálás volt a törődésért, nem is hagyott ki egy alkalmat sem a párt vezetőinek hátsó fele tisztán tartásában. Kövér László kedvenc nyilas írójának a hamvait mikor nemzetközi botrány keretében hurcolta végig a hóna alatt egy szomszédos országban, hogy ott eltemesse, Szilárd itthon vetélkedőt rendezett az író munkásságról. Nyirő József emlékverseny volt a neve, aki mint képviselő jóváhagyta a magyar zsidók náci táborokba való szállítását a kivégzésükre. Na és hol rendezte ezt a versenyt? A Radnóti Miklós művelődési házban. Most mondja azt valaki normális a faszi.

Aztán a szart is kiverték belőle a választáson, de ekkor már befutott volt a párt első emberénél, aki addigra már nem nélkülözhette Szilárd nyelvi szolgálatait a seggénél. Meg is hagyta az neki a tábornoki szerepét, és beválasztotta maga mellé a vezetőségbe. Szilárd feladatai azonban hátrányára bővültek, meg kellett tanulnia a menekülteket is szidni, meg a rezsit is tovább védeni. Ez egy kicsit túlterhelte az értelmét, ami addig sem is igazán volt neki, de azért a hiányt nagyon igyekezett továbbra is eltitkolni mindenki előtt. Nem sikerült neki, pedig szervhiány miatt már így is nagy dolog volt tőle legalább a gondolkodás látszatát keltenie. Belekezdett a nemzetközi politika elemzésébe, és sikerült neki minden addigi teljesítményét alulmúlva az értelmetlenség magas iskoláját bemutatni. Egyszerre képes sorosozni, brüsszelezni, demokráciáról beszélni, és közben nem megfulladni, takarítani a civilek között, komcsizni a végtelenségig. Mondatai melyek kijönnek a száján nem tartalmaznak érdemi tájékoztatást, csak a puszta gyűlölet süt belőlük, és minden habonyi elem szerepel benne, amelyet a kormánypárt alapból használ a maga érvei mellett. Szilárd ezeket jól begyakorolta, és nem is képes eltérni tőlük egy cseppet sem, bármennyi erőfeszítést is tesz ilyen irányú tevékenységre a kérdés, amit hozzá intéznek. Néha megpróbál a saját esze szerint is hozzá tenni a mondandóhoz, de ebből csak még nagyobb baromság jön ki, de ez végül is nem zavarja, tök jól el van a maga által létrehozott szellemi trágyadomb melegében.

Már csak azt kellene tudni ezen emberi tulajdonságok alapból követelmények a Fidesz vezetőinek a soraiban, vagy csak hosszú, és fáradtságos munkával megszerezhető képességek halmaza, amelyek az ilyen embert képesek a közröhej állapotba kerülve, azt fel nem ismerő helyzetben is magukat teljesen normálisnak gondolni.

BANDITA. 

Címkék: interjú rezsi Fidesz Orbán Viktor Csepel Németh Szilárd

A Fidesz tizenkét pontja.

 2017.03.20. 20:51

Legyen háború, közmunka, és nagy kék szar plakátok!

1. Kívánjuk a sajtó általunk való irányítását, a cenzúra bevezetését. A közmédia kapjon továbbra is évente tízmilliárdokat, hogy folyamatosan tudjon a pár ezer néző képébe hazudni, milyen fasza az élet Orbán Viktor hatalma alatt. Mészáros Lőrinc hetente tudjon felvásárolni egy kormánynak nem tetsző hírportált. Andy Vajna meg legyen tele állami hirdetéssel a hitelből megvásárolt csatornájánál, hogy fulladna már meg a szivarfüsttől.

2. Felelőtlen minisztériumot a Várban, és ez lehetőleg jó sokba kerüljön az adófizetőknek. Az ott folyó munka nélkülözzön minden szakmaiságot, legfeljebb néha fizesse ki a Farkas Flóri által évente ellopott pénzt. Legyen tele az épület államtitkárokkal, azok helyetteseivel, foci haverokkal, pártkatonákkal, és ezek keressenek jó sokat. Ja, kocsi, meg titkárnő is kell, és költségkeret.

3. Évenkénti országgyűlést Pesten kétévente, három évre elhalasztva, kivétel ha valamelyik haver törvénymódosítást igényel. Vagy a sziklaszilárd alaptörvényt kell módosítani ismét, mert szar az egész. Amúgy meg Kövér László tök jól el házmesterkedik ott, nem kell mindenféle ellenzéket beengedni oda. Lacinak amúgy is csak a bajsza áll fel tőlük. Más már nem.

4. Törvény előtti egyenlőtlenséget, ha valaki a hatalom kiszolgálója, kegyeltje, hűbérese, csicskája, haverja, polgára. Ha mégis a törvény elé kerül az ilyen szarházi féreg, védje meg őt a Polt Péter vezette ügyészség, mossa ki a vádból, és így röhögjön bele az igazságszolgáltatás szemébe. A vallásban is csak az a jó egyház, ahol Orbán Viktor az isten. A többi nem kap lóvét.

5. Nemzeti szögesdrótot, kerítést,három tankot, két repülőt, és egy seggnyaló minisztert. Folyamatos háborúban álljon az ország, az ellenség mindig itt van, csak éppen ki kell választani. Nem baj ha nincs, akkor is kell hogy legyen. Külön csapat foglalkozzon a soros, civil, Brüsszel, rezsi, menekült, édesanyád hülye gyermeke köztudatba dobásával. Ezekhez a Rogán szomszéd gyártson plakátot, adjon fel hirdetést jó drágán a költségvetés terhére.

6. Egyenlőtlen teherviselést. A gazdagok adózzanak kevesebbet, a szegények meg dögöljenek bele a minimálbér megadóztatásába. Ha nem teszik nekik, mehetnek közmunkásnak, az nagy szívás. De el is húzhatnak a szakmunkások, orvosok, ápolók az országból, majd később viszik maguk után a családot is. Addig küldjék a lóvét haza, kell a pénz a stadionokra, meg a vizes vébére.

7. Úrbéri viszonyok visszaállítását, a földek haveroknak való olcsó kiárusítását, és hozzá megfelelő számú közmunkás biztosítását. Az uniós támogatásokat a műkörmösök kapják a földterület után, az addig ott gazdálkodók meg oldják meg a problémáikat, és legeltessenek ott ahol Mészáros Lőrinc megengedi nekik. Az árokparton mondjuk. Ez ellen plakátot ne ragasszanak sehol, mert ha arra jár egy osztrák nyugdíjas sofőr, máris kész a baj.

8. Esküdtszéket kizárólag pártagokból, és az ez alapján lefolytatott megbízhatósági vizsga után. A józan ész nem feltétel, ahogy a beszámíthatóság sem. A seggnyalás menjen. A képviseltnél vegyék figyelembe a pártállást, a szavazási hozzájárulást, és ebben az esetben mindig nekik legyen igazuk. Még akkor is ha nem, vagy pont az anyját ölte meg fényes nappal a forgalmas kereszteződésben. És Farkas Flóri sem tolvaj, csak ellopta a romák felzárkóztatására kapott pénzt.

9. Elmebeteget a Nemzeti Bankhoz, aki alapítványba fekteti a devizaadósoktól elszedett pénzt, majd ellopja azt. Vegyen belőle kastélyt, irodát, adjon a családnak is belőle, meg ebből tartsa el a csaját is. Legyen független az elnök a józan észtől, ne tudja éppen miről beszél, hol lakik, és mennyi az idő.

10. A katonaság védje a kerítést a menekültektől. Ha nincs elég katona, hívják a járandóságos tartalékosokat, a járókeretet támasszák az oszlopoknak. Lakjanak konténerben, egyenek szar kajákat. A menekültek majd csak jönnek egyszer, a katona meg addig sem a hivatását végzi.

11. A politikai foglyokat bilincsben vigyék végig a tárgyalás helyszínéig. Ha kiderül az ártatlanságuk nem kell tőlük bocsánatot kérni, nem kell őket emberszámba venni, kampányfogás voltak. Pont.

12. Unió Putyinnal, Erdogánnal, Azerbajdzsánnal, Észak-Koreával, és a többi demokratikus országgal. Ezeken e helyeken engedett a vörös csillag használata a Csiki sörön, és baltás gyilkosok is szabadon engedhetők.

Egyenlőtlenség, a Fidesznek mindig igaza van, fogd be a pofád, és a családom a te adódóból éljen jól.

BANDITA.

 

Címkék: törvény lop FIDESZ orbán a geci

Üzenet a Rendőrségnek.

 2017.03.10. 16:13

Kedves Rendőrség!
Nagyon szépen szeretném megköszönni a síposztás betiltását, ennél jobb reklámot nem is kaphatott volna az esemény. Azzal tisztában vagyok, ezt nem saját akaratból teszitek, ennyire azért nem vagytok buták. Politikai utasítást kell végrehajtanotok, hiszen Orbán Viktor félti a seggét a sípolástól, és mint rendesen, benneteket talált meg ennek betiltására. Szóval, március tizenötödikén minden síposztás bűncselekmény, mert attól nem hallatszik az égig a felcsúti pocakos focihuszár hazudozása. Már csak az nem világos előttem, ha valakinél ennek ellenére mégis találtok sípot, azt azonnal bilincsbe kell verni, vagy elég ha megtiltjátok neki a síp használatát. Biztos rengeteg állampolgár fogja ennek hatására abbahagyni a sípolást, és rend lesz a múzeumkertben, és a fővárosban, ahol már nem lesz olimpia sem. Biztos nem lesz jobb dolgotok, mint egész nap árgus szemekkel figyelni a soros bérenceket, ki merészel közülük sípolni. Ez lehet majd azon a napon a szakmai munkátok csúcsa. Orbán Viktor és bandája szabadon rabolja a közvagyont, a főügyész falaz neki, a sok fideszes politikus naponta köpi arcul a köztörvényt, de nektek a síppal, dobbal, és a nádi hegedűvel kell törődni. Ha egyszer majd valóban a munkátokat kell végezni, és az ilyen bűnözőket kell nehéz vasban végigvezetni a Felcsút- Budapest keskeny nyomtávú kisvasúton, nem feledjétek el, mi is volt ezen év március idusán a feladatotok a szólásszabadság megakadályozásában. Lopni, rabolni, az országot kifosztani lehet, sípolni nem. Tisztában vagyok vele, a Rendőrség, a törvényt végrehajtó szerv nem lehet a politika játékszere, de benneteket most erre kényszerítenek a jelenleg hatalmon levők. Ezt azért nem árt nektek észben tartani. Mert ki tudja? 
BANDITA.

Címkék: tiltás síp Tüntetés Március 15.

meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576_1.jpgVan még olyan valaki ebben az országban aki csak az orráig képes látni mikor Mészáros Lőrinc üzletinek mondott sikereiről hall? Akkor annak a szemét is nagyon csukva kell tartani, a fülét is be kell fogni, hátha így nem veri ki az intelligenciáját a nyilvánvaló tény ebben az esetben. Lőrince a nemzetnek az utóbbi években bármibe is fogott, az arannyá vált a keze nyomán, a közpénz a közelében elvesztette verseny jellegét, és számolatlanul zuhant be az ajtaján. Mert ő egy zseni, aki eddig titkolta mekkora ász is a vállalkozások talaján, és beérte a szerény gázszereléssel szerzett csődközeli állapottal. Néhány éve azonban megrázta magát, és kitörve a létbizonytalanságból meg ezerszerezte a vagyonát.

Sok ilyen csodálatos történetet hallani tündérország kolbászból font kerítésre könyökölve az átlagpolgárok beszélgetéseit hallgatva. Ez egy olyan szeglete a fülkeforradalom vihara által összehordott pornak, ahol a jegybank elnöke simán lehet elmebeteg, a frakció vezető komplett idióta, és a rezsinek is tábornoka van, aki szereti kitakarítani a civileket. Ezen történetek egy normális világban a mese meghatározást kapják, de a Kárpátok medencéjében ilyen a mindennapi élet, ahol a lét szerves részét képezi a folyamatos hazugság, a közpénzt lopó tolvajokat a legfőbbnek mondott ügyész védi, és miniszterelnök a vagyonát képes egy akkora hülyére bízni, akire egy használt óvszert nem merne rábízni a hajléktalan, mert fél hogy megeszi azt.

Persze az érintett felek a végsőkig tagadnak minden köztük levő üzleti kapcsolatot. Orbán Viktor magát még vagyontalannak is mondja, akit pont a gyerekkori barát húz ki a bajból, ha a családnak szüksége van pár milliárdra. De ez csak egy kis segítség, ha már Lőrincnek olyan jól megy, végül is egy faluban születtek, gyerekkorukban együtt őrizték a teheneket, és lopták el a füvet a legelőről. Szegény az ország miniszterelnöke, nem hivalkodhat a vagyontalansággal. Különösen mióta a volt kollégiumi szobatársnak közgépesített a költségvetésből pár száz milliárdot, és az neki nem adott belőle semmit. De még gecinek is nevezte mikor kérte részét. Gyorsan kellett egy másik haver akire rá lehet bízni a nem létező vagyont, gondolva arra az időre, ha a törvényesített választási csalás ellenére az ország lakossága vasvillával kergetné ki a hatalomból. A feleség nevén levő földek kevesek lennének a megélhetéshez, és a környéket mégsem lehet egyből az asszony nevére írva földbirtokosként élni a nyugdíjas éveket. Merjen nagyot álmodni a miniszterelnök, ha már a hatalom a kezében van.

És akkor ott volt kéznél Mészáros Lőrinc, aki addig csak szinte aprópénzt keresett az Orbán Viktor vezette országban. Polgármester volt csak addig is, meg fociakadémia elnöke, vitt pár vállalkozást, ami szerény milliárdokhoz juttatta. Aztán hirtelen megtáltosodott a gázszerelő elméje, és beindult a nagy közbeszerzések nyerési szériája. Egy sertéstelep itt, egy útfelújítás ott, messzebb egy csatorna építése, de jól ment a vasúti pályán is a szekér. Keresett is szépen Mészáros Lőrinc az üzleteken, igaz utólag szinte mindig meg lett duplázva az eredeti ár, ne maradjon üres a Lőrinc zsebe. Mert akkor már indult a földszerzés az államtól, és Lőrinc megvett mindent a térségben ami a keze ügyébe került. Meg amire a miniszterelnök felesége szerint pont szükség volt, hogy szomszédok lehessenek. Lőrinc a végén már azt sem tudta mekkora földet vett a környéken, hol, mennyiért, melyik állami banktól kapott ehhez kölcsön, hiába kérdezték erről az újságírók.

Nehéz elképzelni egy olyan emberről ekkora üzleti tudást, aki képes a szaros gumicsizmán keresztül felhúzni az elegáns öltönyt, majd ebben a ruhában bevonulni az érdeklődés középpontjába. Mert hát nem egy zseni a Lőrinc, az kihallatszik minden megszólalásán. Inkább látszik valószínűnek az a megoldás, hogy maga Orbán Viktor rak mögé egy csapatot, akik tudják mit akar a nemzet tolvaja megszerezni, Lőrinc meg kis segítséggel aláírja a nevét a szerződésre. Volt már ilyen köztársasági elnöke is Orbán Viktornak.

És akkor még nem beszélt a józan ész a kastélyokról, a szállodákról, ami a saját lábon álló Orbán lány gyengéje. Meg sem lett említve a Népszabadság megvásárlása, amiről Lőrinc nem is tudott, de az Echo-tévénél már odafigyelt a részletekre, és tudta mit vesz meg, legalábbis nem csinált nagyon hülyét magából. Lassan kész birodalma van az ország vagyonából, minden területet érint az érdeklődése. És biztos ügyesen, és jövedelmezően is irányítja azt. Véletlenül minden cége, vásárlása pont akkor kap állami megrendelést, miután Lőrinc meg méltóztatott azt venni. Hát nem óriási a figura? Orbán Viktornak ehhez meg ugye semmi köze. Neki ebben nincs szerepe, ez mind a Lőrincé, neki, meg a családjának az adóóságát rendezi a Lőrinc. Az ország meg hülye, vagy csak annak van nézve, de nagyon. Most meg már részvényt is vesz a Lőrinc, mert ő ehhez is ért. Igaz nehezen értette meg a piac szó ebben az értelemben vett jelentését, ő azt hitte eddig a piacon tojást, meg krumplit lehet csak venni.

Mindent összevetve, és normálisan gondolkodva kilóg a lóláb Lőrinc üzletinek mondott sikerénél. Orbán Viktor a kezében tartja Lőrinc tökét, Lőrinc meg örül ha azt inkább simogatják, nem szeretné ha helyette szorongatnák. Szorgalmasan adja a nevét minden újabb vagyonhoz, utána rápattanva luxus motorjára meg sem áll a tengerparti villájáig, ahol kipiheni a fáradalmakat, és megpróbálja összerakni hol és mit vett jártában keltében. Úgysem érti meg, de legalább próbálkozik. Orbán Viktor meg már készül arra az időre, mire Lőrinc megjön, mit is vegyen meg a közpénzen szerzett vagyonból, vagy egy újabb állami hitelből. Neki.

BANDITA. 

 

Címkék: föld szálloda vagyon lop Orbán Viktor Mészáros Lőrinc

Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár és ellopta az egészet.
Volt egy álmom. Szerettem volna a lakás hitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár barom a hülye nyilatkozatával, és bedőlt a forint. Kösz Kósa, kösz Szíjjártó, anyátokba szorult volna a fejetek. 
Volt egy álmom. Szerettem volna a munkámból megélni, főleg az érte kapott bérből és fizetésből kijönni legalább elsejéig. Jött a kormány az új munka törvénnyel, és egyből csökkent a fizum, már csak két napig volt elég. Nesze neked egykulcsos adó, meg a többi f@szság.
Volt egy álmom. Ha elvesztem a munkámat nem szerettem volna megtanulni megélni havi negyvenhétezerből. Jött a kecske Pintérrel, meg a kis Zsiga Marcell, és azt mondták ebből meg lehet élni nekik naponta, én is meg fogom tanulni ezt egy egész hónapban.
Volt egy álmom. Szerettem volna a gyermekem elküldeni a nagy magyar ingyenes felsőoktatásba, de nem tudtam megfizetni az ezért járó tandíjat. Pár okoskodó párt farok szépen elmagyarázta mi miatt lett elzárva a szegény ember gyermeke a tudástól, és csak véletlenül nem mondták ki: Orbán Viktor nem akarja, hogy az én gyerekem okos legyen.
Volt egy álmom. Azt szerettem volna, ha beteg leszek, vagy bármelyik hozzátartozóm kórházba kerül, ne attól kellejen rettegnem, lesz-e a neki ott orvos, nővér, gyógyszer, kötszer, ellátás, fűtés, kaja. Arról nem álmodtam, a kórházakból szép kilátás lesz a stadionokra.
Volt egy álmom. Azt képzeltem ha valaki lop, annak levágják a kezét, nem pedig kastélyt vásárol belőle, meg kisvasutat. Ha valaki meg hazudik, annak a nyelvét vágják ki, nem újságot zárnak be érte, és lovagkeresztet kap érte.

Volt még sok álmom de...


Teljesen megértem ha Orbán Viktor most sír az álmai miatt, és gyilkosoknak nevezi azt aki ezt elkövette ellene. Egy olimpia miatti népszavazás bűncselekmény lenne, hiszen a hatalom akkor nem tudja az akaratát érvényesíteni az állampolgárokkal szemben. Csak annyit tennék hozzá Orbán Viktor álmaihoz, pont leszarom őket, a nyavalygása nem őszinte számomra. És éppen ideje hogy elmenjen a büdös picsába mielőtt kitekerem a nyakát a sok hazugságért amit nekem mondott, a sok adóforintért ami a közelében elvesztette a közpénz jellegét, és mészárosodott, rogánosodott, vajnásodott, meg a többi fideszes zsebben szépen, nyom nélkül, ráadásul ügyészi felügyelettel eltűnt. Nekem az én álmaim voltak fontosabbak, és azokat ő vette el tőlem. És cserébe nekem még ezt meg is kellene köszönni neki. Egy vasvillával meg is teszem. Vagy egy választással. BANDITA.

Címkék: álom olimpia népszavazás Fidesz Orbán

A láthatatlan ellenséggel olyan szívesen harcoló, és az az ellen mindig a győztes csatából hazatérő nagy nemzeti hazugság már hárítja is az őt ért olimpiai tökön rúgást. Tündérország Kósa Lajosa, a ki messze földön híres arról milyen okos rajta kívül mindenki más, már nagyon igyekszik azon szekeret tolva,a kormány nem veszítette el az olimpia pénzügyi jellegét, és nagy bátran az egész veszteséget a fővárosra tolva igyekszik mindenkinek megmagyarázni, ez a vereség végül is győzelem, csak most kevesebbet tudtak belőle lopni.

Nem tehet róla a szarházi kormánypárt, egyszerűen képtelen veszíteni. Azt meg végképp nem tudja elviselni, legyen olyan szeglete tündérország költségvetésének, ahova ő ne tegye be a maga Mészáros Lőrincét strómanként, és ne vigyen belőle haza egy bőséges szeletet a helikopterén. Az olimpia erre kiváló lehetőségnek mutatkozott, és erre most el kell engedni az egészet. Meg kell elégedni az eddig feleslegesen beleölt milliárdokkal, amellyel pár száz gondosan kiválasztott olimpiát akaró elég jól járt. Ugyanis ismét fordítva ültek a közpénz lovára, előbb elköltöttek belőle egy nagy rakást feleslegesen, minthogy megkérdezték volna ezzel kapcsolatban előzetesen a köz véleményét, ahogy az normális országokban szokás, és utána nyalták volna ki a közpénz mézes bödönét. De a Fidesz nem arról híres bármikor is érdekli őt az emberek véleménye, vagy egyáltalán két választás között figyelne rájuk. Majd ők jobban tudják, majd ők megmondják, majd ők ellopják. Neked kedves állampolgár ezen időben kuss van, Orbán Viktor megmondja meddig menjen a kisvasút.

A népszavazás amúgy is gyenge pontja a Fidesz rendszerének, rakott is elé egy csomó akadályt. Már nem akarja használni magát az intézményt, már nem gondolja fontosnak az azon kijelentett akaratot. Másként volt ez amíg ellenzékben volt, de mára átírta a szabályokat a maga javára. Egyszer már majdnem megégette a száját a népszavazással a vasárnapi boltzárral kapcsolatban, de akkor még szinte elegánsan ki tudott lépni belőle. Jó, előtte próbálta akadályozni, kellett hozzá pár tucat kopasz kukac, egy néni a körtefáról, egy főügyész aki kimosta a szaros alsót. De a boltokat végül muszáj volt kinyitni,  és legalább nem volt belőle nagyobb balhé, nem lett számszerűsítve mennyien vannak a hülye törvényük ellen.

Most lehet egy kicsit nem figyelt oda ennél a népszavazásnál. Ezt nehéz a kormánypártról elképzelni, ha közpénzt lophat mindig nagyon körültekintő, az utolsó milliárdot is túlárazza mielőtt zsebre vágja. Azonban ez az olimpia elleni népszavazás valahogy mégis csak átcsúszott.- ÁÁ, ezek civilek, azok hülyék, úgysem sikerül nekik-nyugtatták magukat, és vettek egy újabb kastélyt a saját lábon álló családnak. Azonban mégis sikerült, és mint kiderült meg is volt szervezve a dolog rendesen. Több százan gyűjtötték az aláírást, pártok, magánemberek fagyoskodtak érte a köztereken, járták az utcákat. Nem volt köztük mindig egyetértés, a civilek nem szerették a pártokat, a pártok nem szerettek ha a civilek kioktatták őket, de azért nem verték agyon egymást. Még. A Fidesz meg tátott szájjal nézte az egészet, néha szétveretett egy egy pultot, csak a rend kedvéért.

Mindenen túl azonban a legérdekesebb képet az aláírók adták az egészhez. Mert alá akartak írni. Nem érdekelte őket, hogy hazaárulók, nem érdekelte őket hogy nemzet ellenesek, nem érdekelte őket mit harsog feléjük gyalázkodva a kormány uralta média. Szépen sorban odajárultak a pult elé, bevésték a nevüket, utána felemelték a fejüket, és tekintetükben üzentek a hatalomnak. Hé, itt vagyunk, semmit rólunk nélkülünk, üzenték. Van jogunk, van eszünk, van véleményünk, és ezt el is mondjuk. Ez nagyon furcsa volt a Fidesz gondolkodáshoz nem szokott elméjének. Demokrácia? Népszavazás? És még alá is írják? A qrva életbe, ezek nem azt szeretnék amit mi akarunk. És ráadásul ennyien? 

Nem véletlen, hogy a Fidesz egyből igyekszik magától eltolni a felelősséget egy ekkora kudarcnál. Ez régi jó szokása minden vereségnél, egyből másra keni a szart amit maga okozott. Nem volt még olyan meggondolatlan cselekedete amelyért bevállalt volna egy bocsánat kérést, vagy elismerte volna hibázott. Mindig vagy visszatámadott egy ordas hazugsággal, vagy elkezdett nyócévezni, újabban sorosozni, de nem vitt el egy balhét sem, amivel kárt okozott az országnak. Most azonban kicsit be lehet ijedve, korábban már nagyon elkezdett támadni a civilek ellen, és most egy kicsit nem tetszik neki a tőlük kapott gyomros. Nyeli a nyálát, fuldoklik, de hamarosan magára talál, és igyekszik a tőle megszokott módon a lehető legjobban kijönni a vert helyzetből. Hazugságok széles tárházát veti be a maga oldalán, beszél majd népakaratról, beszél majd szépen hízelegve, de élezi a kést azok ellen, akik ezt elkövették ellene.

Pártok, civilek, választók, ezek most ellenségek lesznek. Nem is csoda. Csak a fővárosban negyedmillió ember üzent nekik röpke egy hónap alatt. Tudjuk mit akartok, tudjuk kik vagytok, ki lesz taposva a beletek azért amit eddig csináltatok. Így szólt az üzenet. Nem véletlen nem szerette volna a Fidesz ha ilyen nagy nyilvánosságot kap egy ellene szóló népszavazási kezdeményezés, mert az számára rendkívül kínos lehet. Megmutathatja mindenkinek mennyi az elégedetlen vele, és a hatalmi módszereivel szemben. És ez a többit is arra ösztönözheti, tudja meg nincs egyedül, nem kell félni, el lehet ezeket is picsázni úgy, hogy attól mennek a falnak a sötét cellában.

BANDITA.

Címkék: olimpia főváros Tarlós FIDESZ NÉPSZAVAZÁS

Még ezt a tiszteletre méltó, azonban valódi hatalommal nem igazán bíró intézményt is mint amilyen a köztársasági elnök hivatala is sikerült a Fidesz uralta közéletnek a maga alávalóan galád szintjére lealjasítani a hatalomban töltött ideje alatt. Két esetben is sikerült az oda nem illő személyekkel megerőszakolni az intézmény szimbólumát, az alaptörvényével pedig nevetségessé, és feleslegessé is tette magát az elnevezést. Tündérország mára már világosan egy Orbán Viktor uralta hatalmi téboly áldozata, annak minden fontosnak tartott intézményével együtt egy ember akaratának és zsarnokságának a kiszolgálója lett, ahol régen elveszítette értékét az igazság, az emberi méltóság szabadsága. Ezen a földön manapság már két lábon jár a mindennapi hazugság, a folyamatos gyűlölet, az állandó harc a nem létező ellenséggel. Egyre nagyobb a szegénység, az ország minden területen egyre rosszabbul teljesít, szemben a kormány uralta médiában, és a nagy kék szar plakátokon hirdetett sikerekkel ellentétben.

A köztársasági elnök szerepe egy szimbólum, valódi hatalma nem igazán van, azonban a birtokosa az egész nemzet egységet kellene hogy kifejezze. Kellene! Azonban az Orbán Viktor teremtette elmebaj, ahol minden a hatalom megtartásáról szól, még ezt a kis engedményt sem adja meg a demokráciának, hogy ezen intézmény által bárki is a cselekedeteit bírálja, hatalmát még akár csak szóban is korlátozza. Mivel már Orbán Viktor a demokrácia kifejezésétől is hideglelést kap, magától a szónak a kimondásától is rángani kezd a szája széle, a gyakorlásától meg egyenesen idegbajt kapna, nem is erőlteti annak betartását. Egyszerűen nem tűri el, hogy ezen keretek között kelljen neki kormányozni, ez számára a szabad rablás végét, tehetségtelenségnek a bizonyításával lenne egyenlő.

Felesleges lenne az Orbán Viktor által eddig a köztársasági elnöknek kinevezett személyek alkalmatlanságát taglalni. Mind a kettő egy báb volt az Orbán Viktor vezette színjátékban, ahol az ország tönkretétele mellett a szűk elit személyes meggazdagodása volt az egyetlen irányító elv a hatalom segítségével. Az első egy írástudatlan szélkakas volt, a második meg egy vele együtt a hatalomban került hozzá lojális pártpolitikus lett, akit most újra jelöltet, mert Viktor azt akarja. Pont.

A köztársasági elnök funkciója mára már egyre kevesebbet jelent a közélet Fidesz általi meggyalázása miatt. Minél távolabb megy a józan eszét használó a nagyobb városoktól, azt kell tapasztalnia, az ott élőket egyre kevésbé érdekli a hivatalt betöltő személye, sokszor a nevét sem tudják az illetőnek, szerepét meg még kevésbé értik. Számukra a mindennapi kenyér a fontos, a fűtött ház, az egyre nehezebb megélhetés, a jövő kilátástalansága, a holnaptól való félelem bizonyos eljövetele, ami számukra a valóságot jelenti. Nem tudják, a köztársasági elnöknek éppen az ő felemelkedésükön kellene munkálkodni karöltve a többi hatalmi ággal, amelyeket a Fidesz vezette Orbán Viktor egyszerűen az uralma alá hajtott a saját érdekei érvényesítésre. Nem tudják mi az a demokrácia, nem tudják miért jó az nekik, nem is nagyon érdekli őket ameddig éhesek, fáznak és ki vannak szolgáltatva a bizonytalanságnak. El vannak zárva a tudástól, nekik csak a ma létezik, csak azt akarják túlélni. Ez pedig Orbán Viktornak jó, így uralkodhat felettük.

A köztársasági elnököt az országnak kellene megválasztani, ahogy sok mindent az országnak lenne jó meghatározni a saját sorsa alakításában. Orbán Viktor azonban ezt nem szeretné, tesz is érte szépen törvényesen ne legyenek olyan állapotok a saját akarata szerint formált kis országban, amelyek ezt lehetővé teszik. Mindenre ráteszi mocskos kezét, minden egyes szabadságot korlátozni igyekszik, mindenhol szerte az országban az ő elveit betartó embereket szeretne látni a hatalomban. Lehajol az általa teremtett állapotok ellen kritikus hang elhallgatására, és kíméletlenül igyekszik azt a sárba tiporva csendre inteni. Legyen mindenki kussban, legyen mindenki engedelmes, legyen meg a látszata a törvényességnek, és hagyja mindenki szépen békén őt miközben tönkre vágja az országot, és beköltözik a Várba. Ne legyen ez ellen senki, még olyan sem, aki valójában csak névleges hatalommal bír, valódi jelentőségét az általa viselt hivatal tisztelete, az elődök példamutatása tart erkölcsi magasságban. Na ezt meg aztán végképp nem szabad hagyni, le kell húzni a saját gazemberi szintjére az oda kinevezett személy által.

Persze a köztársasági elnök személyének a jelentőségét a közélettel foglalkozó elme érti, a megválasztásának a körülményeit, az illető személyét fontosnak tartja ha az normális körülmények között zajlik. Mivel annyi a baj az ország állapotával a jelen pillanatban, annyira elhatalmasodott itt a kilátástalanság, fontos a józanul gondolkodó számára az elnök személyének a kiválasztásával jelezze a hatalomnak, tudja miben mesterkedik az, tudja mi mindent követett el ellene. Egyúttal azt is el kell ezzel mondani annak aki mást szeretne, van megoldás az ellen az őrület ellen, amit az Orbán Viktor vezette fekély okozott az ország állapotában. El kell szépen regélni a hon lakóinak, nem normális életforma, az élősködés a közpénzen, nem hivatalos nyelv a hazugság, és nem lesz büntetlen semmi, amivel eddig tönkre lett vágva az ország nagy részének az élete. Fog még Orbán Viktor és bandája a kisvasúton utazni, mikor megy a követ törni a jogos büntetése során, vagyontalanul, egymás kezéhez bilincselve.

BANDITA.

Címkék: választás börtön lop Fidesz Orbán Viktor Köztársasági elnök

Nehéz szavakba önteni a drága, és szó szerint nagyon drága egyáltalán nem kedves miniszterelnök anyagi helyzetét. Az ország erősödik, neki meg egyre szarabbul megy. Érti ezt valaki? Sehol a családi adókedvezmény kedvező hatása, nem látszik a rezsicsökkentésen megspórolt kosztpénz megtakarítása, még a tej meg a vajban fürdés áfa csökkentését sem tudja szegény érvényesíteni a bevallása szerint. Mert az köztudott, kedves focihuszára a nemzetnek szerény körülmények között tengeti életét valahol a magyar pusztában egy elhagyatott kastélyban, minden idejében a nemzet felemelkedésén dolgozva. Így nem marad ideje a saját jólétéről gondoskodni, a család meg ugye nagy, a feleség nem dolgozik csak a háztartásban, és hát ez így sokba kerül annak aki bérből és fizetésből él.

Mert ugye neki csak ez van, a köztől kapott jövedelem, és a választáskor kapott hatalom. Még szerencse, hogy a legnagyobb lány már a saját lábán áll a nagy családból, és nem kell róla is gondoskodni a kedves papának, mert akkor még gyűjteni is lehetne az ország közterein egy újabb tandíjra, vagy szállodára a leányzónak. Az meg milyen lenne már, ha a szépen csillogó stadionok mellett egy árva miniszterelnök ott kuncsorogna a családjának? Biztos nem hagynák a barátok, és támogatók hogy ez bekövetkezzen, pedig amilyen ütemben szegényedik a tolvaj geci, hamarosan lehet szükség lesz rá. Fúú, csak nehogy még jobban megerősödjön az ország, mert akkor még szegényebb lesz Orbán Viktor.

Ja persze, erre sokan mondják azt, Orbán Viktor vagyonából mindig kimarad Mészáros Lőrinc. De ezt csak a soros pénzen nevelkedett, józan eszüket használó hazaárulók terjesztik, és jelentgetik folyamatosan a brüsszeli bürokratáknak, akik folyamatosan támadják az országot ezért. Orbán Viktor maga mondta, hogy vagyontalan. Akkor ez így is van, mert különben aki ezt nem hiszi, na az ellenség. Mészáros Lőrinc meg egy eddig háttérbe húzódó zseni, aki szorgos munkával kamatoztatja a gázszerelés közben szerzett tapasztalatait minden szálloda vásárlásnál, Echo tévé megvételénél, a Népszabadság bedarálásánál, az út, vasút, kikötő, csatorna, gát, meg a többi közbeszerzési pályázaton elnyert munkájánál. Nem mellesleg keményen dolgozik egész nap, még a szaros gumicsizmát is magán felejti néha reggel annyira elfoglalt, és abban jár egész nap a siker útján. Ráadásul még vezeti a fociakadémiát, irányít egy sikeres községet, ahol hamarosan elkészül a helyi kisvasút újabb felüljárója a meghosszabbított pályán. És akkor még ott van neki a külföldi multisodás minden terhe, stadion, nyaraló, focicsapat formájában. Hát csoda ha egy ilyen elfoglalt ember alig tud értelmesen megszólalni? Ennyi elfoglaltság mellett még régi jó barátjára se nagyon marad ideje, azt hiába hívják Orbán Viktornak. Nem hogy még azt támogassa, vagy gyűjtse neki a vagyont. Hol? Azon a pár ezer hektáron, amit nyert a földpályázaton? A miniszterelnöki kutyát is csak azért fogadta be az egyik kastélyába, mert neki fontos Orbán Viktor barátsága.

Orbán Viktor azért még mindig nem panaszkodik az anyagi helyzetét illetően. Jól megvan a TEK sorfala mögött, a gyerekek szépen cseperednek, néha alapít a fiú egy vallási szektát, de amúgy minden rendben van. Nem a személyes meggazdagodás a lényeg, amikor azok a gaz szocik úgy szétlopták az országot a nyóc év alatt, hogy mindenki attól kódult. Na ezt gyorsan rendbe kellett hozni. Ott volt a magánnyugdíj első lépésben, azt el kellett venni. A trafikokat muszáj volt szétosztani a haverok között, aztán az állami földekkel ugyanezt el lehetett játszani. Gyorsan helyzetbe lett hozva a régi haver a közgépesítéssel  aztán meg mivel megtagadta a barátságot, állami pénzen bosszú hadjáratot kellett ellene indítani. Nem volt média, a köztévébe bele lehetett verni pár tíz milliárdot az azóta elkészült szar műsorokért cserébe. A casinós faszinak is oda lett dobva egy egész iparág, cserébe még adózni sem kell. Miniszter lett egy kis farokból akinek folyton tágul a háza, neki a letelepedési kötvény körüli szarkavarásból lett a helikopter a fő közlekedési eszköze. Cserébe naponta többször kell hazudnia arról milyen fasza az élet az országban, de ez nem esik ezért nagyon nehezére. Egy elmebeteg lett kinevezve a jegybank élére, aki képtelen visszafogni magát ha a köz pénzét kell elherdálni. Ma már a válása utáni új cicáját is adófizetők pénzén simogatja, utazgat vele, közben vigyorogva röhög az ország szemébe. Ennyi munka mellett Orbán Viktor nem ért rá meggazdagodni.

Nagyon kellett figyelnie Orbán Viktornak a támogatásokat csak az általa kiválasztott szűk kör szerezze meg, lehetőleg magasan túlárazva. Arra is neki volt gondja, az oktatásban megfelelő szintű legyen a visszafejlődés, az ehhez hozzárendelt KLIK nevű vízfej jó sokba kerüljön az adófizetőknek, és ne végezzenek ott hasznos munkát az oda rendelt pártkatonák. Az egészségügyben is meg kellett szüntetni a betegek folytonos óhaját a gyógyulásra, a személyzetet is alul volt muszáj fizetni. Kell a pénz az üres stadionokra.

A közmunkást megtanult megélni havi negyvenhétezerből, a melósok nagy részének az új munka törvény szerint csökkent a fizetése. A minimálbér meg lett adóztatva, most emelt rajta tíz százalékot a kormány. Persze ezt nem neki kell kifizetni, a munkáltató dolga előteremteni rá a fedezetet. Oldja meg, vagy rúgjon ki pár embert, emeljen árat, vagy csak dögöljön meg, ha nem életre való. Az emelkedő szegénységről meg nem beszélünk, és arról sem, mennyien dolgoznak külföldön, mióta Orbán Viktor nem vagyonos.

Úgy szar az egész politikusi vagyon bevallás ahogy van. Orbán Viktor ezzel tisztában van, és szépen szembe is köpi vele az országot. Ezzel mondjuk nincs egyedül, de nála nagyobb a felelősség,

BANDITA. 

 

Címkék: hazugság lopás Orbán Viktor FIDESZ

orban.jpgAkkor legyen olimpia, ha a Fidesz jelenlegi alaptörvénye nem módosul többet, és törlődik az emlékezetből.

Akkor legyen olimpia, amikor stadionok helyett az állam kórházakat épít!

Akkor legyen olimpia, ha az oktatásban szerzett tudás versenyképes lesz a világon bárhol, és ennek a körülményei meg vannak teremtve.

Sok feltételnek kell még ennek az országnak ahhoz megfelelni, egyáltalán az eszébe jusson bárkinek is, hogy itt a hazában egy ilyen nagyszabású rendezvénynek helyet kellene adni. Jelen körülmények között ott van pénzkidobásnak Orbán Viktor Várba költözése, ami azért valljuk be, lassan egy királynak is becsületére válik ha a körülményeket, és a költségeket nézi a saját eszét használó. De elég lenne a vizes palotára nézni, ahol egy épületből is el tudnak lopni annyit, hogy már négyszeres árnál jár az eredeti beruházás. Ja kérem, ha egyszer valaki megéhezik, annak az étvágyát a közpénz csak fokozza.

El kell érnie az országnak az olyan körülményeket az olimpia rendezéséhez, amikor a jelenlegi tolvaj, hazudozó, gátlástalan, pofátlan, urizáló szemét mocskos banda aki jelenleg a kormánynak nevezi magát, már csak egy fejezet a történelemből.

Ha már a munkavállaló az elvégzett munkáját megillető jövedelemmel rendelkezik, abból képes a családját eltartani, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a közmunkás képes a saját erejéből munkát találni a versenyszférában rövid időn belül, és a közmunkában töltött idő alatt hasznos tudást szerez, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a gazdálkodó képes a saját erejéből földbérlésre, ott valós terméket állít elő, és nem csak a támogatás miatt kell neki a föld, mivel azt valóban megműveli, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a beteg aki kórházba kerül, ott megfelelő ellátást kap a gyógyulása érdekében, az ápolók, az orvosok, a takarítók, a karbantartók elégedettséggel végzik a munkájukat, megfelelőek a betegellátás körülményei, akkor lehet az olimpiára gondolni.

Ha a tanár nem fog félni a tudásra oktatni a gyermeket, nem kell neki jelentést írni a kollégájáról, a szülőkkel a gyerek érdekében, annak fejlődéséért végzi a munkáját, akkor lehet az olimpiára gondolni.

Bárki is lát olyan jeleket az országban, hogy az már sokak számára élhető, vagy csak annyit vesz észre valóban jobb lett az élet itt, és ez nem csak tündérországban található állapot, akkor az gondolhat már az olimpia megrendezésére. Annak a nyugdíjasnak, családosnak, magányosnak,szociális területen dolgozónak, közalkalmazottnak, munkavállalónak, munkanélkülinek, közmunkásnak, diáknak, szülőnek is érdemes az emelése mértékében magyar zászlót lobogtatva a sikerért az utcára menve ünnepelni az olimpia lángját, aki a rezsicsökkentés hatásának a következtében a világpiacon beszerzett energia árak után fizeti a számláját.

Az olimpia fontos dolog egy ország életében, egyszer meg is kell rendezni. De ameddig a megfelelő helyre nem kerülnek a dolgok az országban, és az őket megillető helyre kerülnek a jelenleg az országot tönkre tevő, szét rabló, kifosztó megélhetési politikusok, addig ezer más, fontosabb dolog van amit el kell intézni.

Itt van mindjárt a jegybank elnök, akit elmegyógyintézetbe kell zárni, a vagyont, amit a közpénzből szerzett magának és családjának vissza kell szerezni tőle. Itt van a gázszerelő, akit meg kell tanítani írni olvasni a börtönévei alatt, kastélyait, földjeit, szállodáit, focicsapatait, és az elnyert közbeszerzések meg nem érdemelt hasznát a költségvetésbe vissza kell tenni, szerezte azt meg bárkinek az utasítására. Itt van a sok miniszter, akik közül van aki helikopterezik, van aki szerint mindenki annyit ér amennyije van, van aki családi összefogással vásárol magának villát, ezeket mind talpig vasban kell a független bíróság elé taszigálni. Itt van a sok állami intézmény, az ügyészség, ami lehetővé tette a jelenlegi kormány büntetlenségét, védte a tolvajlását, akadályozta az ellene való népszavazást, ezeket mind ki kell takarítani a közéletből, nem azon a módon ahogy azt a nagyon okos Németh Szilárd gondolta a civil szervezettekkel, akik látták a kormány valós ténykedését, és szóltak is ellene.

De az olimpia előtt sok területet rendbe kell rakni, sok arra érdemtelen embert, akik a kormány kegyéből élősködnek az adófizetők nyakán, az őket megillető helyre kell juttatni. A casinós vén szivart meg kell adóztatni, a televízió csatornájára kapott pénzt vissza kell fizetnie. Meg kell tudni ki az a Habony Árpád, és seggbe kell rúgni. És még sok mindenkit.

Ha már nincs éhes gyerek az országban, ha már nincs ennyi család reménytelen helyzetben, ha már nem akarnak ennyien külföldön dolgozni, akkor lehet másra is gondolni. Addig az olimpia várhat. 

BANDITA.

Címkék: kormány népszavazás Fidesz Olimpia

Németh Szilárd a tőle megszokott bunkó stílusában közvetítette Orbán Viktor üzenetét a társadalom nagy részét alkotó civilek felé.

Pofátokat befogjátok, csak bólogattok, elhisztek mindent amit mondunk nektek, és akkor talán, de csak talán nem lesznek belőletek a nemzet ellenségei. Nem ti lesztek azok akikre rá tudom uszítani az értelmet mellőző gyűlöletet, amit már a nagy szar kék plakátokon kipróbáltam. Csendben kell maradnotok ha bármi olyat láttok ami nem tetszik nektek, nálam a hatalom, azt teszek veletek amit akarok. Vegyétek már végre észre én hozom a törvényeket, és méghozzá úgy, hogy az nekem jó legyen.

Persze Németh Szilárd hozzárakott olyan számára értelmezhetetlen szavakat, mint globális nagytőke, nemzet állami belügy, küzdött is vele, és végül sikerült neki. De azt már szépen ki tudta mondani, hogy Soros György és bérencei. Végül is neki csak ennyi volt a feladata, követ dobott az állóvízbe és magyarázta a felkorbácsolt hullámokat. Jó az ilyen hülye a háznál, és még párt alelnök is lehet belőle.

Magára valamit is adó, önálló gondolkodással rendelkező felelős állampolgár persze egyből felkapta a fejét a napi megélhetés gondjából, és kereken kikérte magának az ilyen stílusban elkövetett támadást a saját véleménye ellen. Na és hogy ezt pont Németh Szilárdra bízták a kormány részéről, aki szellemileg közismerten alultáplált, hát az különösen fájó volt a józan észnek. Szilárdunk persze egyből megnyugtatta a közvéleményt nem téved az értelmével kapcsolatban, de nem az állampolgár ellen lesz háború, csak három szervezet az ami csípi a csőrét a kormánynak, a többit pont leszarja. Most nem érdekli tündérország kormányát mit is gondol róla a választó, annak még nincs itt az ideje azok lelkét simogassa üres ígéretek halmazával. Viszont nem árt ha egy kicsit ráijeszt az olyan szervezetekre, akiket még nem tud megvásárolni és ezáltal hallgatásra bírni. Van lóvé Mészáros Lőrincnél a közösből, de abból a saját lábon állást kell támogatni, az ilyen helyzetekre ott van a törvényi szabályozás, attól majd biztos megrettennek egy kicsit. És ezáltal halkabban teszik közhírré a kormány elbaszott intézkedéseit, folyamatos közpénzherdálását, valamint az állandó lopást az adófizetők kárára.

Nagyon fontos a három szervezet munkája, és a kormány bőven ad nekik okot annak elvégzésére. Rengeteg az országban a visszaélés a hatalommal, Orbán Viktor életformává tette az élősködést a közpénzen, hivatalos nyelv lett a hazugság, amit a hatalom természetes módon használ. Erről ezek a szervezeteket folyamatosan tájékoztatják a közvéleményt, ahogy tették azt az elmúlt huszon valahány évben. De Orbán Viktornak ez nem tetszik, és tenni is akar az ilyen kritikus hang ellen is. Már megpróbálta egyszer, akkor nem jött neki össze, de most újra neki szalad a témának. Az őt figyelő elégedetlen addig is ezzel a szemét módon való befolyásolással foglalkozik, és talán nem törődik magával a többi kormányzati döntéssel, ami befolyásolja az életét.Ez nem a Népszabadság, ezt nem lehet csak úgy felvásárolni a Mészáros Lőrinceknek, most harc kell a civilek ellen.

Csakhogy ez a harcot most az ország nagy része ellen sikerült megtalálni. Ugyanis az országban rengeteg a magát civilnek mondó egyén, akit a ugyan a kormányzati meghatározás szerint nem pénzel Soros György egyik szervezete sem, mégis képes a saját véleményét elmondani, még ha arra a hatalom nem is kíváncsi. Az ilyen civil sok mindent lát, sok mindent tesz szóvá, és pont ettől a három szervezettől kap visszaigazolást a saját esze által meglátott történésekről.

Látja a civil az egyre nagyobb korrupciót, látja a tehetségtelen kormányzást. Látja a jegybank megmagyarázhatatlan költéseit, tudja a jegybank elnöke bárhogy is szépítik, elmebeteg. Látja Mészáros Lőrinc csak ebben az évben már közel tíz milliárdot nyert közbeszerzésen, most éppen töltést épít a Tiszán. Látja a Várba költöző Orbán Viktor irodáját, és nem érti, miért építenek bele egy stadiont, legalábbis a költségek nagysága szerint. Van miről elterelni a figyelmét.

Látta a civil karácsonykor milyen hosszú volt az éhezők sora fővárosban az ételosztáskor, látta a kormánypárt hány helyen osztott adókedvezményt, minimálbér emelést, áfacsökkentést a szegényeknek. Látta a hideg beköszöntével hogy magyarázta a segítség elmaradását a fázók helyzetének a javítására, mennyi magát civilnek mondó személy segítette a kormány helyett a még tőle is szerencsétlenebb rosszabb sorsúakat. A kormány csak magyarázkodott. Látta mennyibe kerül a világpiacon a gáz, és nem értette miért kell az ötven forint helyett neki száztizenhármat fizetni. És ekkor támadtak rá, nevezték soros bérencnek.

Persze a kormány szempontjából érthető, és megszokott az ilyen aljas figyelemelterelés. Kormányzás helyett most is  megszokott formát tartja fent, mindig mást nevez meg a felelősnek a saját hibás döntéseiért, mindig talál valakit akit elővehet bűnbaknak, aki ellen éppen harcolnia kell. Közben azon imádkozik, sikerüljön még több földet, szállodát, kastélyt, közbeszerzést hazavinnie. Ne figyeljék a civilek Rogán Tóni mennyit költ, ne legyen téma az ügyészség vaksága a kormányt érintő ügyekben. És mennyi mindenre ne figyeljen oda most senki. Ameddig védekezik a civil, és jogosan felháborodik az őt ért igazságtalanságon, a lopás zavartalanul folyik a kormány háza táján.

BANDITA.

 

Itt a hideg, és hozzá még nem is akármilyen. Biztos jó lesz a fűtött szobából kitekinteni a fagyos szél borzolta fákra, és közben arra gondolni, milyen fasza dolog a rezsicsökkentés. Most teker a gázóra rendesen, pörög a villanymérő, de a gondoskodó állam megvéd attól, bárki is méltatlan módon lehúzza a választót ha ki kell fizetni a számlát. Biztosan így van ez?

Na persze a rezsicsökkentés szent tehene tündérország fontos vívmánya. Orbán Viktor mindent meg is tesz a fenntartásáért és a védelméért, harcol érte annyira aggódik az állampolgárokért, nem szeretné ha bárki is átvágná őket. Na és az így szerzett hasznot mindenféle fejlesztésekre, üzemeltetésre, tartalékra költené bárki is. Majd ő ezt is megoldja, hiszen ehhez is ért, na meg ezzel szépen be is tudja húzni a csőbe a sok mindenre nem figyelő fogyasztót, akinek az átvágásával megfelelő szavazót is lehet teremteni a kormány részére.

Mikor megindult a világpiacon az energiahordozók csökkentése, és az akkori előre jelzések szerint annak tartós olcsósága sok ideig fent fog maradni, a hazai kormány soha vissza nem térő lehetőséget látott ebben a folyamatban. Pont jókor csapott le erre az esélyre a hon kormánya, ráadásul tudatában volt a felhasználók tájékozatlanságával ezen a területen. Na meg volt neki annyi gátlástalansága ezt saját vívmánynak adja el, és ehhez minden média eszköz a rendelkezésére állt, hogy ezt az emberek tudomására hozza. Akkoriban ha valaki gyanútlanul kinyitotta a vízcsapot, még ott is a rezsicsökkentés bújt elő elsőnek, és az akkori szolgáltatók haszonéhsége miatti felháborodás oltotta a pofátlanság szomját. Az Orbán Viktor vezette kormány nagyon beleállt a rezsi csökkentésébe, törvényekkel gyűrte maga alá a piacot, hősiesen védte a világpiacon egyre csökkenő árakat, és adta azt tovább a hazai fogyasztóknak. Az eszét nem használó rezsit fizető persze szépen be is kajált mindent, ahogy azt a hatalom elképzelte. A sok hazugságot az ügyes és üres mindent legyűrő magyarázat szépen csőbe húzta az ország egy részét, akiket ezért nem lehet hibáztatni, csak mert a saját zsebüket nézték a valóság helyett.

Azért a Fidesz nem hazudtolta meg önmagát már ekkor sem ha lopni kellett. A rezsit fizető előtt az állami kereskedő cég még eladta a világpiacon olcsón megvett energia hordozót egy baráti társaságnak, aki némi haszon bezsebelése után bocsájtotta azt az állam rendelkezésére. MET, így hívják a céget, amelynek működésére a kormány mind a mai napig nem ad magyarázatot. Hiába, ezek a fiúk képtelenek ellenállni a könnyű pénz lehetőségének, főleg ha azt munka nélkül az adófizetők terhére tehetik meg.

Meg is hozta a rezsicsökkentés a várt eredményt tündérországban, Orbán Viktor miután ezzel szépen beetette a jó nép eszét ebben az esetben kevésbé használó részét, meg is nyerte a választást. Jól van na, persze kellett hozzá sok egyéb is, az ellenzék sem volt a helyzet magaslatán, de a fő fegyver a választás során a kormányzás országot építő végzése helyett a rezsicsökkentés hazugsága volt.

Még a választás előtt megkérdezték Orbán Viktor mi a kormány programja a következő ciklusban, ha megnyerik azt. Folytatjuk, és ma már világos mire gondolt a nemzet stadion építője ezzel a kijelentéssel. Továbbra sem kormányzott, viszont a maga és a baráti kör urizáló életét egyre magasabb szinten művelte az adófizetők pénzéből. Ha szépen akarja mondani az elkövetkező idő eseményeit az eszét használó választó röviden ennyit mondana. Loptak ezek mindent baszd meg, még ami le volt betonozva azt is.

A rezsicsökkentés egyből le is lett felejtve, annyi mindent kellett a saját lábon álló, helikopterező, földet, stadiont, úszópalotát, olimpiát rendező szarházi senkiknek ellopni. Vittek is mindent amit bírtak, földet, CSOK-ot, állami beszerzést, uniós támogatást, tévécsatornát, újságot, szállodát, borászatot, és amihez csak hozzáért a kezük. Közben szépen tovább rohadt az oktatás, egyre rosszabb helyzetbe került a betegellátás, viszont épült egy fasza kerítés, ami mellett azért egy körözött terroristát pénzelő kastély vásárló szépen letelepedett a miniszterelnök szomszédjába. Milliárdok mentek el nagy szar kék plakátokra majdnem egy évig, és addig is az ország csak arról beszélt, nem pedig a megélhetésről, a munkáról, az abból való megélhetés egyre nehezebb körülményeiről. A világpiacon meg közben szépen még lentebb mentek az árak, a gáz, a villany, az üzemanyag egyre olcsóbb lett.

A rezsicsökkentés újra téma lett. Na persze nem olyan módon ahogy azt az ember elvárná, inkább olyan geci szemét formában, ahogy az a jelenlegi hatalomtól elvárható. Az üzemanyagnál például annyira olcsónak találták már az árakat, oda raktak rá egy marék jövedéki adót, hagy érezze a derék autós a törődést. Mivel már a szolgáltatók is állami kézben voltak, a rezsi is jól megvolt a maga csendességében. Jóval olcsóbb is lehetne a hazai fogyasztóknak, ha a hatalomnak ez állna érdekében, és nem szórná két kézzel a maga hasznára az adófizetők pénzét. Év végén ötven milliárdot szórt ki az ablakon sportra, külföldi csapatok támogatására, a Várba költözésre, és egyéb , a maga számára hasznot hozó értelmetlenségre. A nyugdíjasoknak meg nagy kegyesen adott Bözsi utalványt, és 1.6%-os emelést. Nesztek, ez van, egyetek áfacsökkentést, adókedvezményt, jövőre meg szavazzatok rám, ha még lesz választás. Szólt az üzenet.

Vajon hol tart ma a rezsicsökkentés? Miért nem beszél most róla a tábornoka, és maga az ország fő tolvaja? Megvédi? Mit? Kitől? Mennyi most akkor a gáz, a villany, a víz, a szemét szállítás? És mennyi lehetne ha nem lopnak el belőle egy jelentős részt maguknak? Vajon a választásra tartogatják az emberektől ilyen formában ellopott pénzt, és akkor adják majd elő a nagy hókuszpók közepette ami ma is olcsó? Hol a lóvé Fideszes tolvajok? Mennyit tud ebből Orbán Viktor, a veje, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Vajna András és a többi ellopni? Mi ér többet, melyiket jobb megtartani? A rezsi hasznát, vagy a letelepedési kötvényt? Mit loptok még el ezen kívül, mert már ez is sok, és nem is marad nálatok, bárhogy is szeretnétek. Lehet az országot hülyének nézni, csak nem érdemes, mert nagyot üt, és mélybe taszít a felismerés. Már pedig titeket egyre jobban ismer az ország.

BANDITA.

Címkék: hatalom lop hazudik Orbán Viktor FIDESZ rezsicsökkentés

szemed.jpgBP: Hogy érzed Viktor? Sikerült ebben az évben eleget lopnod?

OV:  Az ember soha sem lehet elégedett önmagával. Úgy érzem mindent megtettem annak érdekében, a hatalmam segítségével elég nagy vagyont harácsoljak össze a hű csicskám, Mészáros Lőrinc nevén. Ebben az évben már ott tartottunk, az előző évek közbeszerzésein szerzett nyereségen sikerült a számomra megfelelő befektetésekre rátenni a kezünket. Néha ehhez kellett pár törvényt módosítani habár nagyon kilógott a lóláb, de csak meglett amire szükségem volt. Összességében azt mondhatom én, és a családom is szépen gyarapodott.

BP: Közben az országban egyre több lett a szegény ember, be lett vezetve új adó, és a egyre nagyobb lett a korrupció. Ezt hogy lehet megmagyarázni?

OV: Sehogy sem kell megmagyarázni. Mi, vagyis a Fidesz sohasem adunk egyenes választ, néha még  kérdést sem vesszük figyelembe, csak mondjuk a magunkét. Mondod sok a szegény ember. Erre azt válaszolom, nem azért vetettem ki a KSH adatsorából a szegénységgel foglalkozó részt, a továbbiakban ezzel törődnöm kelljen. Ha nem mérjük a szegénységet, akkor az nincs is, vagy a szocik a hibásak érte, és pont. Na meg nem is nagyon érdekel az a négymillió létminimum alatt élő akiről gondoskodni kellene a magasabb munkabérekkel, vagy a jobb adózással. Ők nekem nem számítanak. Az új adót is azért találtam ki az üzemanyagokra, mert nehogy már jól járjanak az állampolgárok annak olcsóságával. Ha valami nem kerül sokba, egyből rakok rá adót, az így befolyt összeget meg szépen arra költöm amire akarom. Meghosszabbítom a kisvasutam, átépítem a dolgozószobám, vagy a focira költöm. Senkinek semmi köze hozzá ha már én vagyok isten kegyelméből a miniszterelnök. A korrupció meg nem lett nagyobb, ugyanakkora mint tavaly volt. Nem emlékszem másnak is megengedtem volna lopjon a közpénzből, vagy az uniós támogatásból, mint akik eddig is a nyertesei voltak a pályázatoknak.

BP: Mi a helyzet az egészségügyben? Kevés az orvos, az ápoló, rosszul is vannak megfizetve.

OV: Most rendeztük az orvosok és ápolók bérét, már kevésbé halnak éhen a fizetésükből. Valahol megértem a problémájukat, de azok az orvosok akikhez én járok, nem szoktak panaszkodni. A fogorvosom például több pályázatot is nyert. Azokat az orvosokat, és ápolókat pedig akik nem elégedettek a bérükkel, mind egy Soros György által pénzelt civil szervezet uszítja az állam ellen, mert nekik semmi sem jó. A kórházak állapotáért pedig a hat évvel ezelőtti nyóc év a felelős, akik elloptak mindent az egészségügyből, és eladósították az intézményeket. Ezt az Árpi rágta minden politikusom szájába. Mi különben is mindegyik kórház mellé igyekszünk szép stadionokat építeni, ha oda járnának az emberek, akkor egészségesebbek lennének, és nem kellene annyi betegről gondoskodni a kórházakban. Így megszűnne a zsúfoltság, rövidebb lenne a várólista. Ennyire egyszerű, nem értem miért kell ezen problémázni. És különben is, az egészségügy nem az a terület ahonnan sok pénzt tudunk lopni, arra költeni kell, és ez számunkra nem buli.

BP: Az oktatásban sincs minden rendben, a benne levők panaszkodnak az állapotokra. Lesz ebben változás?

OV: Már van! Mikor kicsit fellázadtak az oktatók, és a diákok, akkor odabasztam nekik. Még hogy felszámolni a KLIK nevű intézményt! Meg szabad könyvválasztás, az oktatás szabadsága! Majd én megmondom mit oktassanak, és miből. A KLIK  bővülni fog, és még az iskolákat is elveszem az önkormányzatoktól. Persze ennek a költségét is ők állják, de az oktatásban rend lesz. Nem fognak itt mindenféle okos gyerekeket képezni, a szegényeket meg egyenesen kizárom az iskolából. Ők menjenek dolgozni, legyenek jó közmunkások, és a pofájukat tartsák csukva, ha rám emelik a tekintetük. A tanárok meg jobban járnak ha szépen beállnak a sorba, különben ellenséget csinálok belőlük, mint a menekültekből. Kaptak egy kis béremelést, hát akkor most már legyenek csendben. Építek nekik szép sportcsarnokokat, kapnak krétát, szivacsot, írjanak jelentést, oszt jó napot.

BP: Nézzük akkor mi a helyzet a munka területén. Most emelted a minimálbért, de mintha nem gondoltad volna át a mértékét. És mi van a közmunkásokkal?

OV: Hát ez a minimálbér emelés jó húzás volt. Mivel adóköteles, szépen emelkedik a bevételem. Vagyis a költségvetésé, de úgyis én költöm el arra, amire kedvem tartja. Szóval ez okos dolog volt tőlem. Az meg hogy ki tudják-e fizetni a dolgozóknak, az meg tudja-e tartani az emelkedés miatt a munkáját hagy ne legyen már az én gondom! Oldják meg!A közmunkásokkal meg minden rendben, továbbra sem a munkanélküliek számát növelik. És már Zsiga Marcell is megmondta, meg lehet élni havi negyvenhétezerből. Ő pedig okos gyerek, most a Szerencsejáték ZRT.nél van másfél millás állásban.

BP: A családok az idén milyen támogatást kapnak? Adókedvezmény? CSOK?

OV: Na ezeket mindig nehéz odaadni, de hát végül is belőlük lesznek a szavazóim egy része. Nem vidéki szegény fog rám voksolni, akinek csökkentettem a bérét az új munka törvénykönyvvel, hanem az a dolgozó, akinek odaadom az egykulcsos adót, a családi adókedvezményt, és a többi ilyen mézesmadzagot. A rezsicsökkentés bejön a butáknál, meg az öregeknél, csak szépen kell nekik előadni. A CSOK  is nekik jó. Néha nem értem miért van erre szükség, de a választás erre kényszerít. Az én családomnak nem kell támogatás, azok már megállnak a saját lábukon. A vejem például ügyes traktortolvaj volt, aztán mikor elvette a lányomat egyből nyert pár világítási tendert a városokban. Mert értett hozzá. Most már kikötőkben, ingatlanokban utazik, kastélyokat vesz, szépen vagyonosodik. Igénybe veszi az adókedvezményt, a CSOK még nem jár neki, de kaphat hitelt az állami banktól, már szólnom sem kell az érdekében. Ezt kellene más családoknak is megtanulni, akkor sokkal könnyebb lenne az életük. A vejem biztos elmagyarázná nekik hogy kell ezt csinálni, ahogy a Hír tv-s riporternek is elmondta. Mi köze van hozzá?

BP: Végezetül az ország egész évi teljesítményéről mondj pár szót! Igaz hogy erősödünk?

OV: Naná! Év végén ötven milliárdot szórtam el költségvetésből, de nem ám az oktatásra, az egészségügyre, a szociális kiadásokra. Azokra minek? Focira, horvát, székely csapatokra, sportcsarnokokra ment a lóvé dögivel? Megtehetném ezt, ha itthon nem lenne minden rendben? Ugye hogy ezt te sem gondolod komolyan? Még arra is volt keretem, a Várba való költözésemre kiosszak magamnak pár milliárdot. El tudod képzelni milyen szép lesz irodám abból a 3.6 milliárdból amit a lakberendezésre költök? És ez csak egy szoba, igaz hogy az enyém. De ha az erkélyemről kinézek az országomra, fejemen a koronámmal, elmondhatom, az ország valóban erősödik, mert ezt is megtehetem.

BANDITA.

Címkék: riport korrupt Fidesz Orbán Viktor

meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576.jpgTisztességes ember a szaros gumicsizmát nem törli a Mészáros Lőrinc fajtába, nem hogy még azt gondolná róla, hú baszd meg, ez mekkora üzletember. Sok mocskot dobott fel Orbán Viktor lopás alapú kormányzása, de ahol egy Mészáros Lőrinc nevű ganajtúró azt képzelheti magáról, egy országot nézhet teljesen hülyének miközben sikereivel kérkedik, az bizony túlmegy a józan ész értelmesnek mondott felfogó képességén. Nehéz azt elképzelni az egykor mérsékelten sikeres gázszerelő néhány év a alatt a gazdaság számos területén veti meg a lábát, és teremt a semmiből milliárdos vagyont magának. Na persze a jó isten, a kemény munka, meg a többi bla-bla mellé jól jött neki Orbán Viktor barátsága is, ezt volt olyan hülye egyszer ki is nyögte a sajtó nagy nyilvánossága előtt.

De most valahogy nem elégedett Mészáros Lőrinc, főleg az építőipari tevékenysége eredményeivel. Az ország keményen dolgozó része még azt is sokallja tőle amit az eddigi közbeszerzéséken megnyert, nyugodtan mondhatja a melós teljesen érdemtelenül, és az is világos mindenki előtt mi is volt ennek a hátszele.

Az egykori gázszerelő évtizedeken át sikeresen titkolta, ő végül is egy született gazdasági szakember. Aki képes lenni egyszerre polgármester, foci alapítványi elnök, több üzletágra kiterjedt vállalkozás irányítója, pár ezer hektár művelője, kastélyok, utak, vasutak, csatornák, kikötők építője, média vállalkozás tudtán kívüli felvásárlója, televízió csatorna működtetője Orbán Viktor érdekében. Ezek mind csak úgy az ölébe hulltak, mikor üzleti zsenijét egy pillanatra nem tartotta féken, és ellenállhatatlan belső kényszer folytán megvásárolta őket.

Persze ha az elejétől nézi a dolgot a maga fejét nem a közmédián művelődő, hazaáruló soros bérenc, nem nehéz neki összerakni a képet. Lőrinc első körben csak a Felcsút környéki földeket vásárolta meg Orbán Viktor nevében, és épített egy stadiont a pocakos focihuszár háza mellé. Nyert pár közbeszerzést is közben, ezeket utólag kicsit módosították a kedvéért, hagy legyen már tisztességtelen haszna az adófizetők kárára. Vagyis Orbán Viktor tudjon minél nagyobb készpénztömeggel rendelkezni, ha elkezdi kiépíteni a birodalmát Lőrinc neve alatt. Közben jött a Simicska háború, ahol a közgépesített hadosztályok már nem Orbán Viktor érdekét szolgálták tovább, és mert Lajos legecizte a miniszterelnököt, akit már sokan ez előtt is csak így neveztek. Lőrinccel ekkor indult be a szekér, de nagyon.

Hirtelen megnőtt a szerepe Orbán Viktor vagyonának a gyarapításában. Más nem volt kéznél, az meg hogy hülye hozzá, pont elég alkalmassági szempont. Vásárolni kezdett mindent ami az útjába került. Az állami pályázatokon egyre jobban szerepelt, a földek vásárlását fokozott ütemben végezte, néha maga sem tudta mikor mit vesz, és ezt a szokását később is megtartotta. Nehéz elképzelni az ehhez tartozó gazdasági, pénzügyi műveleteket egy személyben végezte el, ránézésre a cipőjét sem képes bekötni segítség nélkül. Orbán Viktor nem hagyta magára vagyona kezelőjét, láthatatlan szakember gárdát rakott mögé, nehogy az idióta elbasszon bármit is. Lőrincnek ezek ellenére is sikerült sokszor hülyét csinálni magából, ha a tevékenységéről kérdezték és még meg is tudott szólalni. Népszabadság megvan? De ez később volt.

Az elnyert közbeszerzések szépen hoztak a konyhára, bár az elvégzett munka minősége sokszor elég szar volt. Orbán Viktor kisvasútját például képtelen volt határidőre elkészíteni, pedig már a mozdonyt is összelopták hozzá. Az utakat melyeket épített gyatrák voltak, de szép haszon lett belőle. Erre szüksége is volt, mert beindultak a felvásárlások a gazdaság több területén. Ásványvíz üzem, ami gyorsan állami megrendelést kapott. Ja kérem, akinek jó a szimata, az tudja mit kell megvenni, főleg ha Orbán Viktor fogja a kezét. Kastély a Felcsút környéki földek közepén, amelynek felújítására egyből pályázatot ír ki az állam, és Lőrinc ezen elindulva meg is nyeri. Így Orbán Viktor kutyája méltó körülmények között élhet az egykori uradalom területén.

De az igazi vásárolgatás akkor indult be, mikor már Orbán Viktor lánya is a saját lábára állt a családjával. Tiborcz István, akinek a fő fogalakozása az hogy Orbán Viktor veje, a világítást szerelte fel elég rosszul pár fideszes városban, ezzel alapozva meg a kis család milliós festményvásárlását. A feleségének nem vehetett egyből szállodákat, neki a tizenötmillás tandíj előteremtése volt nászajándék, a papa, vagyis Mészáros Lőrinc indult neki szerte az országban a kis királylány kedvére való szállodákért. Még egy egész láncot is vett neki, legyen szépen együtt ami a lopott közpénzből telik.

Közben azért Lőrinc a családi feladatok mellett hajókázott is a tengeren, bár előtte egy csónakban is félt a vízre szállni. De ha Orbán Viktor a segge alá parancsol egy milliárdos jachtot, ami egy körözött pénzmosó, és terrorista kapcsolatokkal rendelkező arab üzletember mellett köt ki véletlenül, akkor Lőrincnek fel kell kötni az úszógumit, és vízbe kell vetnie magát.

Miután kigyógyult a tengeri betegségből, a fájdalom enyhítésére vett egy lapkiadót, ami fájó ponton rúgta tökön a helikopterező minisztert, és rátapintott az elmebeteg jegybank elnök szerelmi fészkére a Várban, ami egy bankvezér tulajdonában volt. Nem mellesleg a jegybank elnöke közpénzből tartja el a csaját, a lakás tulajdonosát meg pont neki kellene felügyelni. Na, akkor ezt Lőrinc gyorsan megveszi ezt az újságot, és bezárja. Igaz előtte még nem tudott róla, pont ezt a lapot fogja megvásárolni, de neki az olvasás is nehéz feladat, a szöveget meg biztos nem is érti, ha egyáltalán ki is tudja azt betűzni. Azért egy újabb terület kerül a tulajdonába, és mint kiderül neki ehhez is érteni kell. Persze! A villamos sárga, és csilingel, a metró meg füstöl. Lőrinc meg egy média befektető is, az ország meg hülye.

Már a Tokaj környéki borászat, előtte a szőlő ültetvény megvásárlása már szóra sem érdemes. Mind a kettő azonnal megrendelést kap. Moldova mondta:" Ha Kádár inni akart egy pohár bolt, lement a sarki közértbe és vett egyet. De nem húsz hektárt." De Orbán Viktor még az előző kormányzás alatt a Tokaj környéki lopkodással alapozta meg a családi vagyont állami segítséggel, egy kis nosztalgia belefér, és Lőrinc meg meg is vásárolja neki.  Mert Lőrinc már borász is.

Az Echo tévé már nem is üti ki a biztosítékot. Tuti bevételt jelent, majd csak úgy ömleni fog a sok állami reklám, ahol büszkén hirdetik az ország qrva jól teljesít. Lőrincnek csak a profitot kell számolni, már ha kettőig megy neki a matek. És Bayer Zsótinak is lesz melója, ha felállt külön Semjén Zsolt halálos ágya mellől.

Na persze Mészáros Lőrinc sem mindig Orbán Viktor vagyonát költi ha bevásárol pár milliárdért. Néha hitelt vesz fel állami banktól amit előtte költségvetési pénzből jól kitömnek. Jó, mi? Az adófizetők állják Orbán Viktor vagyonosodásának a számláját. Ha meg nem üt be az üzlet, vagy menekülni kell, akkor majd szintén az államot terheli a veszteség, vagyis az adófizetőket. Lőrinc most az állam előtt egy megbízható üzlet embernek látszó féreg, pár óra alatt hitelhez jut, ha Orbán Viktor meg akar venni valamit. Próbálja meg ezt más, Orbán Viktor körein kívül.

Tehát meg lehet állapítani, Lőrinc tényleg szarul teljesít. Az országban van négymillió szegény ember, neki azonban fáj ha az építőipari cége nem lophat eleget. A megemelt minimálbér adóköteles, a nyugdíjas kap tízezer forintot nagy keservesen utalvány formában, Lőrinc meg nem elégedett saját magával. Tényleg van ok a rossz kedvre ha ez megtörténhet, és ahogy kinéz, folytatódhat is. Lesz még Lőrinc minden bizonnyal elégedetlen, ha a rövid rablánc nem engedi a zárka ablakához, hogy megnézze a naplementét.

BANDITA.

Címkék: cég vagyon lop Mészáros Lőrinc orbán a geci

Ne okold magad kedves volt napilap, Te mindent megtettél ami tőled telt. Bennünk az olvasókban, a figyelmet kis ideig rátok fordítókban, a veletek történteket érdeklődéssel követőkben van a hiba. Mi voltunk kevesen, mi nem voltunk eléggé felháborodva, és mára már alig beszélünk rólatok. Sajtószabadság? Cenzúra? Mészáros Lőrinc? Korrupció? Igen, ez mind veletek történt, de az átlag ember mindennapjaiban ez már csak ennyi ideig tartó felháborodást vált ki. Naponta köpi a hatalom a pofánkba a nagyobbnál nagyobb disznóságait,  mi aztán gondosan letörölve az arcunkat megyünk tovább a saját utunkon. Nem akkora a baj, nem mindenkit érint, ezek pedig mindent megtehetnek- morogjuk némi vállrángatással. Ezzel a tulajdonságunkkal a legteljesebb mértékig tisztában van a jelenleg hat éve az adófizetők pénzét saját zsebre használó mocskos férgek bandája.

A Fidesz kormány nagyon okosan kihasználja a választó azon tulajdonságát, ami nem érinti közvetlenül annak saját bőrét, azzal nem nagyon törődik. Gondosan felszeleteli a társadalom azon csoportjait, akik a megszerezni kívánt gazdasági területen kisebbségben vannak, és csak azoknak támad neki. A többiről tudja, nem fog a segítségére sietni, inkább bezárkózik a kapuja vélt biztonsága mögé, és onnan igyekszik megmondani a maga nagyon okos véleményét.

Csak nézd meg mi történt a rendvédelmisekkel, akiket bohócnak titulált, nézd meg a rokkantakat akiket csalónak kiáltott ki, nézd meg a munkanélkülit, akit élősködőnek tartott, mert nem talált magának munkát. Mind magukra maradtak, és még rajtuk kívül nagyon sokan, akiket most hosszú lenne felsorolni. A Fidesz kormány egyenként szépen levadászta őket, elvette a státuszukat, kirúgta a mankót a kezükből, közmunkást csinált belőlük. A többi meg csak nézte ezt, és még titkon örült is neki ő maga nem került sorra, vagy nem volt ebben a helyzetben. Még inkább azt is elviselte ráadásul mikor megemelték az adókat, csökkentették a bérét, közben azt mondták neki, ezzel jobb lesz a sorsa. Rezsicsökkentéssel, adókedvezménnyel tömték a fejét, közben mindenért mást okolva folyamatos harcra szólították fel a nem létező ellenség ellen, amit kitaláltak számára.

Na persze te még ekkor léteztél, olvastak is téged nagyon sokan. Csak éppen nem értették meg mit akarsz mondani. Nem fogta fel aki beléd lapozott, ha egytől elvesznek, az soknak fáj, még ha nem is érzi annak hatását közvetlenül a saját bőrén. Főleg akkor nagyon rossz a helyzet, ha amit elvesznek az országtól, az adófizetőktől azt a fideszes tolvajok maguk között osztják szét, és abból élnek qrva jól a kastélyokban, folyton táguló lakásokban. Nem a többség jólétére fordítják a közösben megtermelt lehetőséget, nem iskolákat, kórházakat építenek, nem vállalkozásokat támogatnak belőle, nem a bérekre, szociális kiadásokra költik  a adófizetők pénzét. Feltőkésítenek belőle először Simicskákat, építenek pár stadiont, létrehoznak sehova nem vezető szervezeteket a saját maguk kedvére, és kifizetőhelyként használva azokat a saját embereket jutalmazzák belőle. Közben rombolják a jogállamot, törvényesítik az élősködésüket, maguk között szétosztanak pár ezer hektár földet, trafikok ezreit. A jegybank élére egy elmebeteget tesznek, üzletelnek a letelepedési kötvénnyel, túlárazzák a Simicska utáni új barátokat a közbeszerzési pályázatokon. De azért a régi barát elleni bosszút is az adófizetők pénzéből hajtják végre, mert még ezt is megtehetik.

A Népszabadság, és a többi újság, internetes média szépen sorban beszámolt a sok gaztettről. Aki olvasta is, egy kicsit felháborodott rajta, aztán hazament, mert elhitte nincs lehetősége változtatni a saját sorsán. Végül is csak azt látta a kormány, és a hozzá közelálló gazemberek bármit megtehetnek, utólag még pofátlanul ki is magyarázzák magukat, és minden megy tovább a maga megszokott útján. Otthon aztán szépen leült, elmondta a magáét, miszerint mindegyik ezt csinálja, egyik sem jobb a másiknál, neki ebbe nincs is beleszólása, meg nincs is más, akit választhatna, mindegyik politikus csak a saját sorsával törődik. Igaz? És ezzel már meg is oldotta a problémát, maradjon tehát a jelenlegi hatalom, nem baj ha már az ott tart, a családjaik saját lábon állását is neki kell lenyelni.

Azt mondják kormánypárti fölény lett a médiában, mióta téged  olyan botrányosan felvásárolt nemzet gázszerelője, aki erről nem is tudott, csak a neve alatt futott a bosszú ellened. Kellett neked pont egy helikopterezésről, meg egy jegybank elnöki lakás körülményeiről tudósítanod. Lemészároltak, mára már el is temettek. Most már van egy közmédia, ami évente alig nyolcvan milliárdért adja a semmit a név szerint ismert nézóőinek, van pár kormányközeli újság ahol a seggnyaláshoz sorakoznak az azt kiszolgáló médiakutyák, annak a pár ezer olvasónak, aki bele bír lapozni. Voltál te, és még maradt pár a fajtádból az írott, és netes felületen aki talán túléli ha a hatalom viselt dolgairól ír. És ott az ország, ahol az érzelem nem engedi a másikra való odafigyelést, mert csak a saját számít. Ott a nagy többség, aki inkább beledöglik, mint inkább a kisebbik rossz felé fordulva, annak ha kell a megváltoztatásával a maga sorsát jobbra fordítsa. Nem jó a politika, nem jó ahogy csinálják, nem jó aki csinálja. De változtatni lusta rajta aki szerint kizárólag neki van igaza, és inkább bele döglik a maga véleményébe, mint azon változtatva tevékenyen részt vegyen a saját élete jobbá tételében. Te már nem vagy itt kedves újság erre rávilágíts, már nem mondod el, a kormány fizetésemelése, rezsicsökkentése átverés, amit meg a nyugdíjasokkal művel királyi kegyként, az vérlázító. Emléked azért megőrizzük, azért még sokan hisznek a feltámadásodban, ahogy a józan ész eljövetelében is.

BANDITA.

Címkék: kormány hatalom választó Fidesz Népszabadság