Orbán Viktor egy gyáva alak!

 2018.02.13. 16:44

Na mi van Orbán Viktor? Miért vagy csendben? Bántják a családod! Bántják a lányod férjét! Bántják az unokád apját! Miért nem véded meg a véreid? Nem tudsz mit mondani? Mit szólnak a szavazóid ha nem látnak most tökösen harcolni a nagy keresztényi szeretet jegyében az őket ért vádak miatt? Találtál egy függönyt ami mögé elbújhatsz? Abban nagyon jó vagy, azt már bebizonyítottad. Vagy arra vársz, megint más sumákolja el a téged is érintő vádakat? 
Az egész kormány apparátus részt vesz a vejed érintő úgy eltussolásában, te gyáva módon rájuk bízod a piszkos munkát.
Vagy talán nincs mit mondanod? Most miért nem mondod azt nem foglalkozol üzlettel, nem ismered az illető urat, az csak a vejed. Most miért nem mondod azt, az ügyészség majd kivizsgálja, és mint annyiszor Polt Péter szembe röhögve az igazságszolgáltatást nem vonja felelősségre a királylány férjét?
Annyit azért megtehetnél elmondod a választóidnak, ez egy Brüsszelből irányított leszámolás, vagy a Soros terv része, vagy valami hasonlót. Nekik teljesen mindegy, még ezt is elhiszik neked, és tapsolnak is hozzá. A fejükben van olyan sötétség, mint amilyet a vejed világítása okozott a városokban, és még ráadásul az sokba is került az adófizetőknek. De ők szeretik ha lopsz tőlük, és azt a saját lábon álló családodnak adod.
A józan észt használónak nem kell mondanod semmit, hallgatásod többet ér minden szónál.
Gyáva sz@r alak vagy te Orbán Viktor, nem hogy az országot nem véded meg, de a családod is benne hagyod nyakig a trágyában. Majd elhalkul a nagy felháborodás.,majd megnyerem a választást, csak legyen elég Erzsébet utalvány, meg soros terv-gondolod, és hallgatsz meg lapulsz mint nyuszi a fűben.
Puding vagy te Orbán Viktor, vagy inkább orbán viktor de ez sértő nemecsekre, aki kiállt az elveiért, amelyek neked nincsenek, és bátor volt, amilyen te sohasem leszel. És a családod is méltó hozzád. azok is mélyen kussban vannak, egy büdös szót nem szólnak.
Na, nagy nemzeti szabadságharcos magát hősnek képzelő vezére, ne Lázárt, a közmunkás alázót, nem Poltot az ügyészség szégyenét, ne a más farkát küld magyarázatnak, legyen neked annyi vér a pucádban, hogy megszólalsz! Vagy maradsz pici kis sírós nyárfalevél, aki éppen lehull az első kis szellőtől? Mert reszketni már tudsz nyárfalevél módra! Most is azt csinálod!
BANDITA.

Címkék: ügyészség Fidesz Orbán Tiborcz István

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9913665680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bolondtyuk 2018.02.13. 20:06:41

naon xar helyzetben lehet, gondoljátok, izgatja???

Desischado 2018.02.14. 01:28:20

Remek írás! Már meg is osztottam! Köszönet érte, drága Bandita!

horic510 2018.04.05. 08:14:56

Még hogy neki nem lennének elvei? Egy régi két soros versikét idéznék erre:
“Az nálam az elvi szempont:
Amit látok, elviszem. Pont.”
süti beállítások módosítása