Az ellenzéki pártok számolgatnak. 
Adnak-vesznek körzeteket, helyeket, osztogatnak, összefognak, nem fognak össze, indulnak, nem indulnak, erre mutatnak, arra mennek. Kutya legyek ha értem. VAU.
Számolnak. Bejutnak, nem jutnak be, győznek, itt nem, ezzel nem, az meg ne is induljon, arra nincs szükség, mindenkire szükség van. Továbbra is VAU.
Na végre béke van, Az benne van, az nincs, de az sem kell mert csak. Ő lesz a képviselő, ő ne legyen, ő már nyert, ő nem fog de induljon, ez nem kell. VAU.
Szépen peregnek a napok egymás után. Egyre kevesebb van belőle, és az is vészesen fogy. Na most akkor a választó végre okosabb lett és felkészül a szavazásra.
Mert ugye győzni kell, négymillió ember qrva szarul él az országban, Orbán Viktor elég rendesen megszívatta őket az egykulcsos adóval, a trafikkal, a földdel, a szerzett jog elvételével, a demokrácia leépítésével. És közben Orbán Viktor igazságtalan rendszere a négymillió szegény vérén verejtékén jól meggazdagodott. Ennek sok csókosa ma már nyugodtan ül az ellopott milliárdokon.
Bemegy a választó a fülkébe, s húzná az ikszet. Ok. Hova? Ki, mit akar? Hogy? Demokrácia helyreállítása? Jogállam? Fizetések? Jogok?
Eddig az indulás is döcögős volt, a kormányzás pedig tökös meló. Ott nem lehet, nem szabad nyuszinak lenni.
Hol van az például leírva, elmondva drasztikus lesz az első nap az Orbán utáni parlamentben, és sírni fognak a jelenlegi hatalom emberei?
Orbán Viktor például egy függöny mögött fog reszketni, várva a letartóztatását. Hogy védi a mentelmi jog? Pont nem érdekli a választót a gyávák menedéke. Akkor ne legyen neki.
Matolcsy egy elmeorvosi intézet zárt osztályára kerül, Rogánt a helikoptere mellett tartóztatják le, Habonyt egy kuplerájból viszik el bilincsben.
Mészáros Lőrinc bokáig fosott nadrágban áll a kamerák előtt, és sírásra görbült szájjal igyekszik makogni:
-Én kérem mindent Orbán Viktor utasítására tettem.
Mellette a szivaros vén fasz törölgeti izzadó hörcsög fejét.
A stadionok építését leállítják,a közbeszerzéseket kifizetését felfüggesztik, a köztévét bezárják, a Fidesz médiát semlegesítik.
Polt Péter legfőbb ügyészségét megszüntetik, a kis nyuszit Orbán mellé zárják. Oda kerül a többi jelenleg a hatalmat kiszolgáló pártkatona is. 
Jó nagy börtön kell, fűtés, meleg víz nélkül, önkéntes őrökkel a kapuban. Meg kerítés. Épület nem muszáj, a sátor is elég.
Ja, ez durva. Bosszú, meg mi nem vagyunk olyanok, és a jogok, az eljárások, meg ilyenek. 
Mert Orbán Viktor is tisztelte a jogokat, mikor elvette a magánnyugdíjat, és elverte azt. Orbán Viktor is tisztelte a rokkantat, mikor kimondta róla, csaló. Orbán Viktor is tisztelte a melóst, mikor a nyakába varrta az új munka törvénykönyvét, és levette a fizetése egy részét, meg a jogait.Nem mindenkinek, de a szalag mellett állónak, a talicskát tolónak, az áru feltöltőnek, az ágy mellett állónak, a kétkezi munkát végzőnek igen. Az addig is többet keresőnek meg belerakta a zsebébe a jót, a maradékot meg ellopta.
De most még csak ott tart a választó, hogy ezzel igen, ezzel nem. És fogy az idő. Nagyon fogy.
Igen, az egészségügyben nagy változások lesznek, az oktatásban a gyerek lesz a fontos, nem a honvédelmi terv elkészítése, meg a napi tesi óra, a munka becsülete helyre lesz állítva. Ez is fontos, de ezek nem azonnali eredményt hoznak. Ehhez türelem kell, nyolc év rombolását kell helyre állítani.
Az azonnali cselekvéshez nem kell sok idő, és mehet a kettő párhuzamosan. A választó nem hülye, és igen, szereti a bosszút, főleg ha eddig tankkal támadtak rá Fidesz gecijei, és neki esélye sem volt védekezni.
De még a közös listánál tart az ország, meg a frakciónál, a bekerülésnél. VAU.
BANDITA.

Címkék: börtön ellenzék Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9713567403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole Ritter 2020.06.04. 13:28:02

Orbán bandájáról szól egy színházi mű. Amint megjelent azonnal letiltottá, nem szeretik az igazságot. Egy órán belül több mint 10 ezren olvasták el. Ide másolom. Kellemes szórakozást. orbanostora.hupont.hu/
süti beállítások módosítása