Ma valami fennakadás lehetett a NER rendszerében. Alig lehetett hallani a sátáni Soros terv részleteit a híradókban.
Manapság az országban az egy főre jutó soros tervek száma kettő, csak sok levegőt is kell venni hozzá amikor az ember ismerteti. Németh Szilárd ezt néha elfelejti, biztos ettől dagad olyan szépen a feje, meg vörös is lesz tőle. Sokak bánatára az utolsó pillanatban mindig lélegzik egyet.
Orbán Viktor sem sorosozott ma egy cseppet sem. Lent járt vidéken, hazafelé meg tök véletlenül betért egy Tisza menti csárdába, Tiszacsegén. De milyen soros tervi összeesküvés magyarázza azt a véletlen tényt, pont abban a csárdában, pont akkor, hát nem ott tartózkodik egy országgyűlési képviselő, meg a polgi? Soros György ezt jól kitervelte. Pedig Orbán Viktor még a konyhába is benézett, és megállapította, Soros még nincs a spájzban. Sajnos, mert kedve lett volna sorosozni egyet, vagy kettőt. Inkább kért még egy adag halászlét, így ezzel is tovább növelte azt a közpénzen megtelt bendőjét.
Utána Viktor a saját lábán vitte le a fertelmesen megnőtt pocakját a vízhez, és kompot keresett, meg a Janit, akit télen kimentettek az elsodort kompról. Jani nem volt, Gyuri sem, pedig a soros terv részeként megállapíthatta volna a faluban nincs egy nyomorult stadion sem, de egy nyamvadt hidat sem épített még ide Mészáros Lőrinc.
Viktor nem mutatta meg, ő bizony tud a vízen járni, ahogy azt a szavazóval elhiteti. Szét sem választotta a folyót hogy száraz lábbal kelljen át, csak mezei, vagy közönséges tolvajként beült a kocsijába, és elviharzott onnan tovább lopni az ország vagyonát.
Tartalmas nap volt a mai a nemzet élősködője szempontjából, csak kevés volt benne a sorosozás. Már annyira megszokta pedig az ország a vízcsapból is Soros gonosz terve ömlik a nyakába, meg még konzultálhat is róla, ma ez egy kicsit hiányzott.
Viktor viszont láthatóan jól érezte magát. De még meg kell majd magyaráznia a józan eszét használónak, miért nem tudott ott a vízparton beleesni a folyóba fejjel, és olyan hat percig a víz alatt tartózkodni. Akkor ez valóban egy szép nap lett volna.
BANDITA.

Címkék: komp Tiszacsege Orbáb Viktor qrva anyját

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9312955123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2017.10.11. 22:39:46

Sajnos, nincs nekünk olyan szerencsénk, hogy végre felforduljon ez a parazita. Frappáns, szarkasztikus, brilliáns írás, volt, köszönet érte, drága Bandita! Még annyit, hogy ha ez a "nemzet élősködője" - de jól írtad! - végre elpatkol, az a nap nekem pirosbetűs ünnepnap lesz azontúl, amíg csak élek!
süti beállítások módosítása