orban.jpgEz is biztos a Soros terv része! A második vagy! Egy ország zokog, tépi a ruháját, süllyed a föld alá szégyenében. Az oroszok megelőztek, szégyenben hagytak, és mint már annyiszor, ismét lehagytak bennünket. Viktor! Ezt nem hagyhatod! Ez a tündérország erősödik. Ez a föld, amit elloptál magadnak jobban teljesít! Ez egy erős és büszke szittya haza, és nem mindegy ki nevet a végén. És most Putyin nevet. Mit nevet? A képünkbe röhög, kacag rajtunk, táncol a keservünkön. Ezt nem hagyhatjuk:

Építsünk még több kertvégi stadiont, falusi sportcsarnokot, fővárosi felhőkarcolót, kisvasutat, kerékpárutat, hidat a patakon aranyárban. Rendezzünk még több vizes vébét, téli olimpiát, hegymászó kötélbarátot. Árazzuk túl a lehető leg jobban a közbeszerzéseket, egy havernak sincs még magánrepülője, holmi luxus jachtokon cirkálnak a horvát villáik között. Legyen még több alapítvány, Hegedűs Zsuzsa, Lázár feleség módra. Kell még több tárca nélküli miniszter, aki annyira okos mint Kósa Lali hülye, legyen még több miniszteri tanácsadó, gyaloglásárt felelős biztosunk sincs.

Nyomjunk még több pénz a közmédiába, öntsük a reklámokat a Fidesz uralta médiának, a piacon azok ezek nélkül csak éhen halnának. Annak a szivaros faszinak a csatornája amúgy is csak erre jó, hát akkor legyen neki még több aranyevésre való a kedves kis feleségének. Szórjuk tele az utak mentét nagy kék szar plakátokkal, költsünk rá felesleges milliárdokat, hagy legyen a Tóninak még jobban táguló háza, ha már nem folyik hozzá, és hozzád a gazdag migránsoktól a letelepedési kötvényen keresztül pénz.

Vegyünk el még pénzt még az oktatástól. A jövő generáció elég ha azt tudja, hova rakja az ikszet a neved mellé, ha nem lenne elég a választási csalás a törvény átírásával. A tankönyv, az ebéd, a tanári fizetés legyen ingyenes,így sokat spórolunk a rezsim kiadásain.

Az orvosok, meg a nővérek is menjenek a fenébe a követeléseikkel. Az egészségügy is úgy jó, ahogy van, minek is akar beteg lenni akárki ezen a földön. Dolgozzon, sportoljon a választó, akkor majd nem lesz beteg, és nem sír a szájuk a CT meg ilyenek hiánya miatt.

Viktor! Felszólítalak a helyzet megváltoztatására. Állítsd még jobban a saját lábára a családod, adj még több vásárlási lehetőséget annak a hülye gázszerelődnek, aki a nevedben gyűjti a vagyont. Matolcsy most mondta,jön az aranykor, hát akkor szarj még több aranyat magadnak a közpénzből. Jó, jó, Gyuri elmebeteg, ezt látszik is rajta de a Te teremtményed, vedd komolyan a szavait, még ha az egész ország, meg a szakma röhög is rajta. Mégis csak jegybank elnököt csináltál belőle, hát akkor hagy szórja a pénzt feléd a közösből.

Viktor! Ne törődj a melóssal, a letagadott szegénységgel, a közmunkás éhen fagyásával, a négymillió létminimum alatt élővel. Ne törődj a valósággal, arról tereld el a figyelmet a sorosozással, meg a kerítéssel, meg a harccal, amit amúgy is úgy szeretsz, már csak ellenséget kell hozzá találni. De ez neked sikerül, az ország egy része meg bekajálja.

Viktor! Folytasd! Ne állj meg! Törvényes amit csinálsz, erről gondoskodtál, és azok a kormánypárti gerinctelen féreg képviselők meg támogatnak téged ebben, hát akkor ne habozz. Csepegtess ezeknek a véglényeknek is, és akkor neked is csorog majd a manna bőséggel a keservesen összerakott adóforintokból. Ne érdekeljen, hogy ezzel tönkre vágod az országot, azt sem nagyon érdekli ez, mert a lakói mindenkinél okosabbak, mindent jobban tudnak, és inkább hagyjál megdögölni a szomszédot is, csak nekik legyen igazuk. Hát akkor minden adott, hogy Te legyél a legkorruptabb, leghazugabb, a legnagyobb gazember, másban úgy sem vagy jó. A valós életben éhen pusztulnál, de az ország akkor legalább valóban jobban élne.

BANDITA.

Címkék: ország korrupt Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9012883604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2017.09.21. 23:13:25

Tökéletes, sajnos, nagyon is igaz, amit írtál. Egy újabb gyöngyszem. Sírni van kedvem, hogy ennyire hülyék vagyunk, hogy tűrjük ezt a rablóbandát. Köszönet, drága Bandita, ilyenek kellenének még, mint te!
süti beállítások módosítása