1294 háború elől menekülő tart a magyar határok felé az unió felől, de a kormány már előre kész tőlük megvédeni a nemzetet. Csapataink harcban állnak a közeledő horda feltartóztatására, akik között vélhetőleg sok a gyermek, és a nő, de  nagy kék szar plakátok szerint ezek mindenre képesek. Elveszik a kultúránkat,  letelepednek a stadionok üres székeire, felszállnak a felcsúti kisvasút vagonjaira, annak állomásán ütik fel a tanyájukat, zavarva ezzel azt a napi két utazót. Megszerzik a magyarok munkáját, a belüket ki fogják dolgozni a kormány által meghatározott éh bérért. De majd Orbán Viktor jól ellátja  a bajukat.

1294 menekülttel szemben most Orbán Viktor elvesztette a pert amit a menekültek betelepítése ellen indított, mert politikai túlélése ezt diktálta. Vagyis inkább az eszüket nem használók kedvéért lassan leírva,ennek ürügyén kedvére harcolhatott, megvédhetett mindent, gyűlöletet, félelmet kelthetett, megoszthatta az ország lakosságát. Ha már annyira beszélni kellene arról, mi a helyzet az oktatásban, mitől lesz jobb az egészségügy, a melós mikor fog már végre tisztességes bért kapni, és ezekre nincs válasza, hát inkább kivonja a kardját a pocakja alól, és csatába indul. Ahhoz ért, az élteti, annak ürügyén igyekszik a hatalmát megtartani.

1294 menekült, akinek lebombázták a házát, megölték a családját,akinek nincs egyebe mint a rajta levő ruha, valóban komoly veszély. Főleg ha annak van beállítva. Velük szemben nem lehet kíméletes az ember, tőlük meg kell védeni az országot. A fideszes politikai söpredék minden erejével támadni, marcangolni fogja ezeket a menekülteket. Most kapóra is jön nekik ez a helyzet, így a választások előtt ismét elő lehet húzni a menekült kártyát, és tovább lehet építeni a kerítést.

1294 menekült érkezik az unióból akik segítségre szorulnak, és erre egy ítélet kötelezi a kormányt, amelybe ilyenkor nem szorul egy csepp keresztényinek nevezett humanizmus sem ha segítségnyújtásról van szó, És az ítéletet sem fogadják el, mert csak. Ez most nem pénz, támogatás amit el lehet lopni, majd szétosztani a haverok között. Ez most egy olyan ítélet, ami nem tetszik a Fidesz kormánynak, de ki fogja használni minden egyes ember szenvedését a maga érdekében aki menedéket kér a háború elől. Ellenség lesz belőlük, a legrosszabb fajta, akik veszélyt jelentenek mindenre ami a nemzet, mondja majd harsogva az egész fideszes politikai csőcselék.

1294 menekülttel kiválóan ellehet terelni a figyelmet az állam működés képtelenségről, a közbeszerzések túlárazásáról, a kormányzati kudarcokról bel és külföldön egyaránt, a sajtó bekebelezésről, a gázszerelők, szivaros vén szarok, kötélbarátok, vejek, feleségek fideszes haverok meggazdagodásáról. Nem kell majd beszélni a jegybank botrányairól, a törvényesített lopásról, a külföldön megélhetést keresők nagy számáról, a közmunka kilátástalanságáról, a szegénység növekedéséről.

1294 menekült sok sorosozással, migráns simogatással, taknyukon vérükön csúszó civilekkel, nagy kék szar plakátokkal most ismét elboríthatja az országot. Fideszes agyhalottak beszélhetnek kedvükre a menekültekről értelmetlen zagyvaságokat, szájukból fröcsöghet a nyál, szemükben amúgy sem csillog értelem. Nem kell ilyenkor semmi másról beszélni, nincs kilakoltatás, nincs magas gázár, nincs rezsicsökkentés, nincs központosított oktatás, nincs orvos, remény, csak a gyűlölet, és a félelem fenntartása a fontos.

1294 menekült. Mészáros Lőrincek kedvéért érthetően is leírva, egyezer kettőszáz, kilencven négy. De nem is a szám kicsinysége a lényeg. A kormány veszített, de ezt képtelen elfogadni. És ennek érdekében most semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy ebből a helyzetből a legjobban jöjjön ki. Már előre borítékolható volt a számukra kedvezőtlen ítélet, de ezzel már eleve számolhattak, így nem érte őket váratlanul, Sőt! Eleve erre készültek. Most indulhat a szabadságharc, most félre lehet vezetni az embereket, most meg lehet őket védeni, most lehet harcolni. 1294. Ennyi.

BANDITA.

Címkék: ítélet menekült Fidesz Orbán Viktor Bíróság

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr4112808030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2017.09.06. 21:54:08

Bandita, neked minden létező helyen írnod kéne, mert aranyigazságokat mondasz ki! Ahogy most is! Pussz érte!

Desischado 2017.09.06. 21:55:42

Bandita, neked minden létező fórumon írnod kéne, mert aranyigazságokat mondasz ki, ahogy most is! Jó, hogy vagy! Pussz ezért a remek írásért is!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.07. 06:34:16

Az ítéletek mindig valakik érdekét szolgálják, nem az égből jövő isteni parancsolatok.

kvadrillio 2017.09.07. 13:38:02

NEM TŰRJÜK TOVÁBB, HOGY GYARMATKÉNT KEZELJENEK !!!!!!!!!!!
VONA, EGY OKOS FAZON !!! :)

2017. 09. 07. 07:39
#VonaGábor
#Kryninca
#GazdaságiFórum
#EurópaiBérunió
"""Ha egy lengyel, egy magyar, egy francia és egy német ugyanazokat a termékeket vásárolja meg egy szupermarketben, akkor a kasszánál többé-kevésbé ugyanazt az összeget fogják kifizetni.

Amikor a hónap végén megkapják a fizetésüket, akkor viszont

„a keleti régióban háromszor, négyszer kevesebb fizetés jár ugyanazért a munkáért.”

Ha a vásárlóerő-paritást tekintjük, a helyzet akkor sem jobb. A csatlakozás óta eltelt 13 évben az átlagbérek közötti szakadék nem csökkent a nyugati átlagbérekhez képest, sőt, nem egy tagállamban még nőtt is.""" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Vagy bérunió lesz és egységes Európa, vagy Európa szétesik"

A lengyelországi Krynica városában jelenleg is zajlik Kelet-Közép-Európa legrangosabb gazdasági fóruma, amit a keleti Davosként is szokás emlegetni. Immáron 27. alkalommal nyílik lehetősége Kelet-Európa politikai és gazdasági vezetőinek megvitatni a régió problémáit és meghatározni a világban betöltött szerepét

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.07. 13:41:37

1294 fő.
A 2015 évvége szerinti állapot szerint.

És mi a fasz lesz az azóta érkező migránsokkal ?

vagy akik most kelnek át ma több ezren Soros féle mentőhajókon, és álcivilekkel az Olasz partokhoz ?

Ami cirka 10.000 arányosan.
És azokkal akik jövőre jönnek ?

Mindről lesz majd ítélet és te mindhez odaírod majd, hogy csak 2345, ill 3122, vagy 1138 ?

n3spr3ss0 2017.09.07. 14:09:34

@kvadrillio: A lényeg, csak dolgozni ne kelljen.

nick papagiorgo 2017.09.07. 14:16:04

Ez félelmetes, hogy lassan már hetente vannak különféle terrorakciók Nyugat-Európa egyes városaiban, az ún "menekültek"-ből lassan a németeknek is elege van és küldenék őket haza, az olaszok nem engedik be a "menekülteket segítő" (valójában őket taxiztató) "civil" szervezeteket stb. stb.....

És akkor még mindig vannak olyanok, akik a "szegény emberek, nők és gyerekek, akiknek elvették a házát, kisírt szemmel néznek az égre" stb. stb. érzelmi húrokat pengetik. És Orbánra mondják, hogy demagóg :)

2017.09.07. 14:38:52

En a kormany helyebe trollkodnek egy hatalmasat, amikor mar tenyleg nincs mas lehetoseg. Sopronba tennem mindet. Aztan ingyenes buszjaratokat inditani becsbe. Onnan meg azt csinalnak amit akarnak. Ennyi. Talan akkor a hulyek ott brusszelben rajonnenek mekkora marhasag a kvota. Meg a Soros terv szempontbol is.

BiG74 Bodri 2017.09.07. 14:41:57

Rühellem a menekülteket! Az ő hátukon szörfözve fog még négy évet nyerni orkbánunk!

Medgar 2017.09.07. 14:45:16

Értem 1294, a 160 ezerből. Akkor már csak a maradék 2,3 millióval kéne valamit kezdeni aki a frontex adatai szerint 2015 január óta ideérkezett. Ha ez is megvan jöhet a több pár 10 millió aki még jönni akar.

Erre is van valamilyen frappáns szösszeneted?

dunántúli gyerek 2017.09.07. 14:47:14

nekem se tetszik

úgyhogy ha a szavazatomat akarják aakkor ne tartsák be

nick papagiorgo 2017.09.07. 14:50:35

@captaing:
ezt megtették asszem az észtek, bár ők nem trollkodásból: egy éve befogadtak asszem valami 24 menekültet, adtak nekik iratokat, stb.

Egy hónapon belül mind a 24 fennakadt Németországban, mert visszamentek. Onnan tudták, hogy ők azok, hogy lóbálták az észt papírjaikat, hogy "ők csak látogatóban vannak" :)))))

Hohó60 2017.09.07. 14:54:34

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Természetesen csak nyitánynak szánják az első kontingenst.
Merkel, Juncker meg a többi internáci embercsempész nem azért hozott Európába 2 millió migránst, hogy abból csak ennyi jusson M.o.-ra.

Hohó60 2017.09.07. 14:59:39

A "jobboldali" Merkel óriási szégyene, hogy a liberális FDP-nek kellett bedobnia a témát, miszerint a lassan véget érő háború után a migránsok menjenek vissza a hazájukba.

legális 2017.09.07. 15:13:40

Azért az az alapvetés, hogy 1294 alapból téves. 20 bekezdés elején hússzor téves.
Magyarország nem az 1294-et vitatja, hanem elvekkel, meg célokkal és eszközökkel nem ért egyet.
Tudod, a kis lopás is lopás, nem csak az amit Mészáros Lőrincnek tulajdonítasz.
Itt is a jogszabály születése kicsit problémás, nem is biztos, hogy szabály.
A célt biztos nem segíti elérni, nem is biztos, hogy abba az irányba visz.
A végrehajtáshoz nem volt kötve szankció, csak határidő. Az utóbbinak lassan vége, utólag szankciót kiötleni meg eléggé gázos dolog.
Attól meg Isten és Allah mentsen minket, hogy ez a jogszabály precedenst teremtsen és szaporodjon. És ez az utóbbi a legnagyobb veszélye.

nick papagiorgo 2017.09.07. 15:14:46

@Hohó60:
nekem az tetszett, hogy:
"Németország támogatja és segíti a veszélybe került menekülteket, de ebből nem lesz automatikusan tartózkodási engedély és állampolgárság. Ha a veszély elmúlt az anyaországban, a menekülteknek haza kell menniük. Nem alapvető emberi jog, hogy az ember kikeresse a világon azt az országot, ahol élni szeretne."

illetve
"Németország elrabolná Szíria jövőjét, ha az oda érkezett, megsegített és továbbképzett embereket ott tartaná. Ki fogja akkor újjaépíteni Szíriát, ha béke lesz?
Ez nem keménység, hanem jogállamiság és realizmus. Ezt teszi a liberális, szociálisan érzékeny és világra nyitott Kanada is. "

Ez a német liberális párt. Gyanítom, ha magyar liberálisok is hasonlóan gondolkodnának, akkor nem Fodor Gabika ücsörögne ottan egyedül a parlamentben :)

dunántúli gyerek 2017.09.07. 15:15:50

én ha migric lennék, migric szakszervezetet alapítnék

és addig nem mennék sehova, amíg nem kapok egy szép házat szíriában német pénzbő

Állítsuk meg a ......... 2017.09.07. 15:17:48

Az a 20 ezer letelepedési kötvényes nem zavar senkit?

Cycmen 2017.09.07. 15:19:03

Mi van Virányi, te befogadod az otthonodba az 1294 menekültet? Ha igen, akkor költözz innen a picsába, mert az országba nem jöhetnek! Itt pár millióan kinyilvánították hogy nem kíváncsiak rájuk, aki meg nem szavazott az nem számít, rájuk ne hivatkozzatok!
Nem volt betelepítésről szó amikor az EU-ba léptünk menjenek a picsába!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.07. 15:22:13

@Ballib cenzúrázók réme 25:

ripost.hu/cikk-150-millios-hazat-kapott-a-migrans-csalad
Nagy felháborodást keltett Nagy-Britanniában, amikor egy nyolcgyerekes migránscsalád visszautasított egy ötszobás lakást, mert abban nem volt ebédlő.

Cycmen 2017.09.07. 15:25:00

@Állítsuk meg a .........: Az a 20 ezer letelepedési kötvényes nem zavar senkit?

Be vannak azonosítva? Képesek magukat eltartani? Igen! Teljesen más történet mindenki látja, felesleges leredukálni arra hogy azok is külföldiek, mert azon túl megszűnt minden egyezés!
Én nem lelkesedem értük különösebben,de korántsem rejtenek akkora veszélyt mint a migránsok!

Hohó60 2017.09.07. 15:26:07

@nick papagiorgo:

Hát igen, de pont erre vonatkozik a keserű népi bölcsesség:

Nekünk még kommunistából (aktualizálva: internáciból) is csak a legalja jutott...

2017.09.07. 15:29:25

Izomból le akarják nyomni a migránsokqt a magyar nép torkán a brüsszeliták.
Ha a németek annyira imádják a mohamedánistákat, meg végülis ők hívták meg őket magukhoz, akkor miért akarják áttolni a magyarokhoz őket. Egy migráns se akar Magyarországon élni, mind Németországban akar maradni, miért akarnak a németek így elbánni a migrikkel? Miért deportálnák őket oda, ahova nem akarnak menni? Kicsit hasonlít ez arra, amikor a zsidó lakosságukat telepítették ki keletre, a frissen megszállt területekre... Merkel egy az egyben Hitlert másolja!

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2017.09.07. 15:30:43

"Amikor a Fidesz nem tartja be az ítéletet, csak mert az nem tetszik neki"

Az hogy magyarorszagot iszlamizalni akarjak, az nem a fidesznek nem tetszik, hanem itt elo 10 millio magyarnak.

Állítsuk meg a ......... 2017.09.07. 15:36:02

@Willkommenskultur:
tudom, tudom
te egyedül is újraválasztod a fideszt

Willkommenskultur 2017.09.07. 15:36:23

a letelepedési kötvényes nem akar itt élni

állampolgárságot meg nem kap

csak az EUba akar belépőt, amit nálunk elég jó áron megkaphat, de megvehet más tagországtól is

sok értelme mondjuk nincs azon kívül hogy a csókos cégek profitálnak rajta, de biztonsági szempontból semmi se változna ha megszünne, akkor megvennék pl. Romániában

ostvan1 2017.09.07. 15:38:19

@kvadrillio: A béruniohoz hozzáfűzném, hogy azt csak erős Uniós központi kormányzat lenne jogosult megvalósítani. Másként fogalmazva, az Uniós kormányzatnak át kellene venni a tagállamoktól egy csomó jogkört (pl. adók, járulékok megállapítása, állami bevételek felosztása, stb), ami azt jelentené, hogy a tagállamok szuverenitása kisebb lenne, mint a mostani németországi tartományoké. Biztosan ezt akarod?

Állítsuk meg a ......... 2017.09.07. 15:38:45

@Cycmen:
általam még nincsenek beazonosítva
lehetnek akár maffiózók, piti kis bűnözők,
csalók, deviáns(pedofíl, nekrofíl) állatok .......

Magyarország Europa jövője. 2017.09.07. 15:43:36

"294 menekült. Mészáros Lőrincek kedvéért érthetően is leírva, egyezer kettőszáz, kilencven négy. "

A NAGY LÓFASZT !!!
Több mint egy millárd arab és néger várakozik arra, hogy Europába költözzön.
És mire a következő 20 évben ezeket mind idehozzák, addigra a kiinduló helyükön születik ujabbb 1 milliárd, akik ide akarnak költözni.
Tehát ez egy végtelen, korlátlan, MILLIÁRDOS nagyságrendű népvándolás.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.07. 15:45:21

Csak jelzem, hogy anno Brüsszelben a nyomokban fideszt is tartalmazó néppárti frakció is megszavazta a kvótát és Viktor vezér is aláírta.
Most mindössze annyi történik, hogy egy bíróság betartatja velük, amit megszavaztak.
Nehéz dolog a demokrácia, így nem csoda, hogy kézzel-lábbal hadakoznak ellene a pocakos öregfiúk.
Tényleg, nem lenne már aktuális a Fideszt Ördeszre átnevezni? :)))

Willkommenskultur 2017.09.07. 15:45:38

@ostvan1: A bérunió humbug, a Jobbik a legalja szoci szavazókra hajt vele /aka feltétel nélküli alapjövedelem/

Még a keletnémet bérek is alacsonyabbak mint a nyugatnémetek.

Másrészt a bér-unió azonnali ár-uniót hozna magával azt pislogna a paraszt ha 90 millió lenne egy panellakás.

Indriq 2017.09.07. 15:50:20

Nekem csak egy kérdésem van a fityiszdebilekhez. :)
Ha a szijjgyártó szerint politikai erőszak történt, akkor az unió és putyokna lyuksógorok lettek ovi segge álral? :)

zokogjatok 2017.09.07. 15:53:07

@Állítsuk meg a .........: Lehetnek, ámbár az erkölcsi az mondjuk pont kötelező, sok más egyébbel egyetemben.

Szemben a zöldhatáron százezerszám átözönlő nincstelen tömeggel, akikkel szemben az összes elvárás annyi, hogy ki tudják nyögni hogy "asyl asyl". Ott miért nincsenek ilyen fenntartásaid?

nick papagiorgo 2017.09.07. 15:54:13

@Állítsuk meg a .........:
"általam még nincsenek beazonosítva"

Bocsáss meg, arról hány hírt hallottál, hogy letelepedési kötvényes hajtott a tömegbe, késelt, molesztált nőket stb. stb

Illetve voltak-e olyan hírek, hogy a letelepedési kötvényes eldobta a papírjait, teljesen másnak (más ország polgárának, vagy gyereknek) hazudta magát?

Nem "általad" kell legyenek beazonosítva, hanem a hatóságok előtt. Itt nem arról van szó, hogy ide ne jöjjön senki, aki nem tudja visszavezetni a családfáját Árpád apánkig, hanem arról, hogy aki idejön, az itt akarjon élni, lakni, dolgozni, és vállalja, hogy betartja a törvényeket, amik szerint mi élünk.

Ezt a "köszvényesek" képesek betartani, a "migránsok" (egy jelentős része) meg nem. További jelentős részük meg csak átrohanni akar. Abból az 1294-ből is kb 1294 elpattanna, mint a szöcske, mert esze ágában sincs itt élni, azok Németországban meg egyéb "tejelő" helyeken akarnak élni. Max jól megdádáznának minket, hogy miért nem figyeltünk rájuk, mit keresnek megint Németországban stb.

zokogjatok 2017.09.07. 15:54:19

@Frady Endre: "és Viktor vezér is aláírta."

Ezt be tudnád linkelni nagy hirtelen?

zokogjatok 2017.09.07. 15:55:45

@Frady Endre: "egy bíróság betartatja velük,"

ez meg a másik. Egész pontosan milyen módon tartatja ezt be egy bíróság?

Buchhalter 2017.09.07. 15:58:25

Szerintem ez a cirkusz Brüsszel részéről tökéletesen jó arra,hogy a Fidesz stabil maradjon ,vagy akár erősödjön is.Amikor a német ismerősöm azt írja nekem a facén ,hogy a müncheni metrón többed magával leszállt mert egy arab nő tetőtől talpig felszállt csadorban ami alá akár egy bomba simán befér.Brüsszel idiótái és az NGO szervezetek karöltve embercsempész bűnbandákkal totálisan elérték,hogy az átlag európai gyanúsan méreget minden "menekültet" És talán nem kell csodálkozni,hogy zsigerből utasítja el egyre több őslakos ezt a csürhe tömeget amelynek nagy része csak segélyt és ingyen szállást óhajt igénybe venni élete végéig.Úgy látom ,hogy a nagy nyugaton is ebből elege lett a politikusok és népek egy részének is.Lengyelország kapásból elutasította a kvótát,Szlovákia meg jól átböngészné az egészet.Különben Szíriával már lassan ciki lesz jönni : az oroszok a béna kacsa amerikaiakat lekörözve szépen legyalulták az IÁ hadseregét.

Buchhalter 2017.09.07. 16:05:42

@Frady Endre: hát pont te papolsz demokráciáról aki egy múltból itt ragadt kommunista Ludas Matyi újság szintjén nyomja a sületlen kis versikéket.Rád se lehetne építeni piac gazdaságot ,igaz? De azért nyomjad csak a hazaáruló Orbán utáló szöveged.

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.09.07. 16:08:58

Azt magyarázzák meg a libbantak, az hogy valaki menekült, az MIÉRT JOGOSÍT FEL valakít, hogy egy másik országba költözzön, és az ott élők akarata ellenére letelepedjen ? ? ?

Nem csak arra van joga, hogy biztonságos helyen kivárja amig a menekülés oka megszűnik, aztán vissza menjen ahonnan jött ?

SZÓVAL HOGY LETT A MENEKÜLÉSBŐL ERŐSZAKOS NÉPVÁNDORLÁS ? ? ?

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.09.07. 16:27:33

@Frady Endre: "megszavazta a kvótát és Viktor vezér is aláírta."

A szokasos modon ket dolgot hazudnak egyszerre a libbantak.

Mar ket eve tagadjak a kvota letezeset, szerintunk nincs, nem volt, nem is lesz.
Majd hozzateszik, hogy a sosem letezett kvotat az Orban termeszetessen azonnal alairta.

Ez ugyan olyan ellentmondo dupla hazugsag, mint mikor kijelentik, hogy a menekultek kozott NINCS terrorista.
Aztan 5 perc mulva mar azt nyilatkozzak, hogy terrorizmus KIZAROLAG AZERT VAN, mert a kegyetlekedo magyar hatarorok miatt radikalizalodtak a szegeny menekultek.

Es ezek akarnak valasztast nyerni. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Indriq 2017.09.07. 16:40:02

@nick papagiorgo: az államkötvénnyel idejött befektetők a te adódból kamatoztatják a pénzüket és viszik ki a profitjukat, ami ellen habzó szájjal üvöltött ovi and company 2010 környékén.
(Az tényleg csak aróság, hogy az államot megillető nyereség rogán haverjainál kötött ki)

politologus · http://politologus.blog.hu 2017.09.07. 16:44:17

Elképesztő a fenti bérkommentelői színvonal, számomra ennyi év után is megdöbbentő, hogyan tudnak emberek egy elvileg jobboldali párt kénye-kedvéért bolsevikká válni. Mennyi pénzért éri ez meg, nem kell-e otthon tükröket letakarni, és tudják-e otthon is, miből van a le?

Cycmen 2017.09.07. 16:55:29

@Állítsuk meg a .........: általam még nincsenek beazonosítva

Ja, az a baj, hogy egyenként személyesen nem mutatták be őket NEKED???
Nemá!

Ad Dio 2017.09.07. 17:01:52

Ezen a ponton kell megállni. Egy dolog kritizálni az EU-t, meg egy másik dolog szabotálni.

Ráadásul okafogyottá vált az ügy: az EU szépen pontról pontra átvette Orbán 2015 őszi 6 pontos javaslatát. Ez teremtett egy közös alapot, amin már meg lehetne állni.

A további harc értelmetlen és csak a külpolitikai mozgásteret csökkenti.

Cycmen 2017.09.07. 17:02:45

Egy érdekes kérdés az is, hogy a buzi EU, meg Merkel kurva kemények most, amikor a jenkik lehallgatták őket meg kussoltak mint szar a fűben!

Willkommenskultur 2017.09.07. 17:09:14

@Ad Dio: lófaszt német választási kampány van

utána meg magyar lesz

úgyhogy mindenki hazudozni fog ami a csövön kifér, de senkit sem érdekel ez a politikusok tuggyák mijaza kampány

zokogjatok 2017.09.07. 17:23:22

@Indriq: "az államkötvénnyel idejött befektetők a te adódból kamatoztatják a pénzüket és viszik ki a profitjukat"

+

"(Az tényleg csak aróság, hogy az államot megillető nyereség rogán haverjainál kötött ki)"

Most az államkötvényeseknek lett profitjuk, vagy az államnak lett volna nyeresége, de rogánhoz került? :D Vagy szokás szerint már azt se tudod mit visítasz.

Cycmen 2017.09.07. 17:24:05

@politologus: Elképesztő a fenti bérkommentelői színvonal, számomra ennyi év után is megdöbbentő, hogyan tudnak emberek egy elvileg jobboldali párt kénye-kedvéért bolsevikká válni. Mennyi pénzért éri ez meg, nem kell-e otthon tükröket letakarni, és tudják-e otthon is, miből van a le?

Bocs, de ezt a hülyeséget teljes terjedelmében idéznem kell! Azon fel sem akadok, hogy számodra aki szereti a hazáját és nem akarja átengedni külső parancsra, az bérkommentelő! De hogy bolsevik! Tudod te mi az hogy bolsevik? Tudsz te egyáltalán valamit is? A tükörbenézést pedig neked ajánlom, ha egy ritka nagy hazaárulót akarsz látni!

zokogjatok 2017.09.07. 17:25:42

@Frady Endre: "néppárti frakció is megszavazta a kvótát "

Milyen kvótát, nincs és nem is lesz, megmondta a népszava meg az mszp is.

nepszava.hu/cikk/1106526-kotelezo-kvota-nincs-es-nem-is-lesz

Cycmen 2017.09.07. 17:44:58

@Willkommenskultur: Te meg a nickedet átírhatod aufWiedersehenskultur-ra!

Háháháháháhá! (sátáni kacaj)

Willkommenskultur 2017.09.07. 17:47:13

@Cycmen: Dehogy írom át!

Én mindig is támogattam nyugat európa elnégeresítését.

Ez a magyarok egyetlen esélye hogy újra európai nagyhatalommá fejlődjenek.

VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.09.07. 18:00:45

@politologus: "lői színvonal, számomra ennyi év után is megdöbbentő, hogyan tudnak emberek egy elvileg jobboldali párt kénye-kedvéért bolsevikká válni."

Nincs olyan hogy jobb es bal oldal.
NEMZETI oldal van, meg nemzetellenes globalistak, akik az arabjaikkal akarjak szetverni Europat, es nemzetallamokat.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.07. 18:09:33

@Cycmen: A fideszes rettegők a terrorizmus miatt félnek, nem a rászorulók eltartásával van gondjuk (ha azzal, akkor még nagyobb patkányok, mint gondoltam). Namost a terroristákat pénzelik, a kötvény pedig pénzért vehető.

Amúgy ezeket a gazdasági menekülteket is nyolván a soros küldi:

444.hu/2017/09/07/a-kamaszokat-agyonlottek-a-kisgyerekeket-csak-belehajitottak-a-gyors-sodrasu-folyoba

Indriq 2017.09.07. 18:12:43

@zokogjatok: elmondom hogy értsd, az állam fizeti (az adód) a kamatot amit megkap a befektető. A hasznot amit az árusításból szerezhetne az állam (kompenzálná a kamat kifizetést) pedig rogánék teszik zsebre (100keuro a letelepedési kötvény és 130k-ért árulják)
Ha továbbra se érted, kérd meg a rezsicucu szilárdot, ezt még ő is érti.

Willkommenskultur 2017.09.07. 18:16:49

@Indriq: azt kifelejtetted hogy a letelepedési kötvényes a piaci kamatnál alacsonyabb kamatot kap az állampapírra

azaz spórol neked adót

postumus mumus 2017.09.07. 18:34:40

A mocskos, tetves, pereskedő, geci politikusjogászfajtájukat azt!!! Ezt is csak ilyen féreg politikus-jogászpatkányok merik megcsinálni, hogy a kötelezettségeiket nem tartják be, ellenben a járandóságaikért a markukat tartják. Előbb-utóbb az ilyen férgek úgyis pofára esnek, a sors ugyanis hosszabbtávon mindig megbünteti az ilyeneket, még ha most rövidtávon a fellegekben érzik magukat, akkor is.

postumus mumus 2017.09.07. 18:40:11

@VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS: Kishaver. Pár millió arab nem fog 300 millió őslakost szétverni. Még 50 millió se(aminek a fele gyerek, egynegyede meg nő, egyötöde meg nyugdíjas). Inkább a geci vezéred cselekedeteinek következményeitől foss, mert az már most látszik, hogy súlyos következménye lesz. Mint általában mindig, amikor ilyen férgek vezették az országot. Utána általában évtizedekre a pöcegödörbe süllyedtünk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 18:41:21

Nagyon tetszik a poszt. Csak egy apró kérdésem van, persze már többen mások is feltették: mit csinálsz, amikor majd a 2015-2017-ben érkezett többmilliót fogja az EU ugyanígy kvótaalapon szétosztani? Ugyanolyan többségi döntéssel, mint most.

Azt ugye nem hiszed, hogy nem fogják precedensként alkalmazni ezt a kvótadöntést?

Ha engedünk a mo stani döntésnek, akkor úgy járunk, mint a béka, aki szép lassan megfő a felmelegedő vízben. Jobb dolog rögtön kiugrani belőle, nem baj, ha még nem forró.

Cycmen 2017.09.07. 18:44:34

@Sörös Mérenc: Amúgy ezeket a gazdasági menekülteket is nyolván a soros küldi:

Hát cimbora, ez akkora magas labda, hogy már én szégyenkezek! :D
Pont a tökét ragadtad meg a témának, amiről senki nem beszél furcsa (?) módon!
Kik miatt van arrafelé háború? Kik miatt élhetetlen arrafelé a világ?
Baszki a Soros félék szipolyozzák ki a térséget és ahol a vezetés miatt nem tehetik oda viszik a demokráciát fegyverekkel, polgárháború kirobbantásával. A menekülőket meg küldik ide, hogy az élelmezésükre megvegyük a GMO szarokat!

ogli dzsí 2017.09.07. 18:48:46

@postumus mumus: Ez olyan érvelés, hogy egy kis tetü nem árt meg, mert a tetü mellett tök boldogan lehet élni /lásd cigányok/

ezzel az érvvel nyomulnak a cucik

sok sikert hozzá

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 18:49:46

@Cycmen:

"A menekülőket meg küldik ide, hogy az élelmezésükre megvegyük a GMO szarokat!"

Meg vegyünk fel kölcsönöket az ellátásukra, ahogy Soros javasolta. Ő persze nagyot kaszálna a hitelfelvételek miatt meggyengülő valutákon.

(Nem kell nagy gyengülésre gondolni, egészen kicsi gyengülésen is óriásit lehet kaszálni, ha te irányítod azt.)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 18:52:09

@ogli dzsí:

Ráadásul a hülyéje veszélyt csökkentő tényezőnek állítja be azt az amúgy ordas hazugságot, hogy a menekültek fele gyerek, negyede meg nő. Pedig a nők a legnagyobb veszély, mert fokozatosan ők fogják teleszülni a befogadó országot.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 18:54:27

98% azt mondta, hogy lófaszt, ezek nem kellenek ide.
Most meg örülsz, hogy hihi, de jó, beszopta a Zorbán.

Nem kellenek ide. Leszarom a háborújukat, mi anno megvívtuk a mieinket, ők meg elfutnak.
Nem kell ide egy sem.

(Röhej, amikor a fajtátok számon kéri a keresztényi értékeket.)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 19:07:11

@postumus mumus: "Pár millió arab nem fog 300 millió őslakost szétverni. Még 50 millió se(aminek a fele gyerek, egynegyede meg nő, egyötöde meg nyugdíjas). "

Na figyelj te buzi. Te beszélsz 20%-ról. Legyen kisebb a szám, 5%
Vegyük arányaiban, mondjuk Magyarország 10 millió őslakos, félmillió arab.
Nem tudsz olyan példát mutatni a világban, ahol ez a népség vidékre költözik, és falvakban földművelő életmódot folytat. Ilyen nincs sehol. Úgyhogy marad az, hogy a városokba telepednének le. Ez mondjuk Budapestre 350e gyapjast jelentene. Ez kb. annyi, mint Kőbánya, Erzsébet, Kispest, Soroksár és Csepel teljes lakossága. Lenne egy kis Damaszkusz. Ja, és hoznák szépen magukkal a kis otthoni utálatukat, tudod, 1000 éve nem szeretik egymást a pastuk meg a vahabbiták meg a siiták meg a szunniták. De a nigériai is utálja a kongóit meg az erithreait.
Nem döntené be a kultúránkat? Ja, lehet. Zalában nem lenne semmi baj. Szétverné az országot? Biztos nem. Csak lenne 6 kerület, ahova nem mernék bemenni. Meg a rendőr sem. Meg senki sem. És mindezt miért? Mi ebből a hasznunk?

ogli dzsí 2017.09.07. 19:12:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: minden nő qrva veszélyes

a migri nő meg még migri is!

Ad Dio 2017.09.07. 19:33:27

@Willkommenskultur:

Ezt most szerintem nem jól látod.

Merkelt a belpolitikai hangulat mozgatja. Amikor meghirdette a willkommenskulturt, olyan volt a hangulat, hogy ez tűnt helyesnek. Mára megváltozott a menyecske fekvése, hát a ruha is amibe öltöztetik :-). Az EU ténylegesen irányt váltott. Nyilván ez nem végleges helyzet, de már csak ezért is ki kellene tűzni az új irányvonalat. Lehetőleg minél határozottabban.

Ad Dio 2017.09.07. 19:33:27

@Willkommenskultur:

Ezt most szerintem nem jól látod.

Merkelt a belpolitikai hangulat mozgatja. Amikor meghirdette a willkommenskulturt, olyan volt a hangulat, hogy ez tűnt helyesnek. Mára megváltozott a menyecske fekvése, hát a ruha is amibe öltöztetik :-). Az EU ténylegesen irányt váltott. Nyilván ez nem végleges helyzet, de már csak ezért is ki kellene tűzni az új irányvonalat. Lehetőleg minél határozottabban.

Ad Dio 2017.09.07. 19:36:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ezzel nem rétek egyet. Simán ki lehet kötni, hogy ebbe az utcába 1x mentünk bele, rendszert nem csinálunk belőle. Ha megint előjönnek az üggyel, még mindig elő lehet venni a csatabárdot. Most azonban le kellene tenni.

Willkommenskultur 2017.09.07. 19:37:24

@Ad Dio: azt én is érzem /vagyis remélem/ hogy a willkommen az már csa duma, de még mindig nem vágom miért lenne jó ha nem szabadságharcolnánk a migrik ellen

először is köszönjük mertkellnek, mert nagyban hozzásegíti orr bánt hogy egyesítse a tábort

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.07. 19:39:15

@Cycmen: Bakker, csak nem levetted az alufóliasisakot? Vigyázz, mert elvisznek a szíriuszi gyíkemberek. :-)

ostvan1 2017.09.07. 19:40:34

@Willkommenskultur: Ezeket én is tudom és egyetértek veled. Csak idegesíteni akartam a gondolkodás nélkül ugató hangadókat.

Frank99 2017.09.07. 19:47:14

van egy vendégünk, aki visszajár hozzánk. A debreceni menekülttáborban dolgozott.
Hogy most hova jár, már csak azért nem írom le, nehogy kiderüljön ki is ő, az ő védelmében.
Elmondta, hogy kb 5000 menekült volt Debrecenben.
Miről beszélünk? Félreértés ne essék, nem sokan kívánjuk őket, de ez nem más, mint a szokásos HARC-HARC!!!!! az agymosott, meg szerencsétlen pár ingyenes tv-csatornával rendelkező kisöregnek, mint a Gyalog-Galoppban...
Aztán ott (is) "bátor" Sir Robin farkát behúzva elfutott.
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiHnYDi0JPWAhVGORQKHfTpDhAQtwIILDAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtAmQ8ujsLjs&usg=AFQjCNE-7Ob9VU69jrMfx2qk3tS83HBdUA

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 19:47:18

@Ad Dio: Persze, rendszert nem csinálunk belőle...
Mi a garancia arra, hogy nem lesz Junckernek egy ujabb ötlete, hogy na, akkor még 2630, vagy 4532?
Tudod, ez olyan, mint amikor a parasztgyerek megkéri Julit, csak vegye le a bugyi kicsit, megigéri, hogy csak a végét teszi be, csak félig, na jó, egészen, de mozogni nem fog... Azt Juli néz, hogy meg lett baszva.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 19:52:08

@Frank99: Ja, ha volt 5000 akkor mit akarnak még?

Te sem érted, ugye? 160ezerből osztották le az 1300at Magyarországnak. De már rég nem 160 ezer van, hanem a húszszorosa.

Frank99 2017.09.07. 19:54:25

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

volt 2-3 évvel ezelőtt, 1 éve zárták be.
Mindig is voltak itt menekültek....

Újra ki fogják nyitni. A kutya nem foglalkozott velük, pedig CSAK ott majdnem 4-x annyian voltak, mint a 1294....

CSAK azt nem dobolták ki a M1-en és a többin....

Ad Dio 2017.09.07. 19:55:12

@Willkommenskultur:

Itt most nem a migrációról mint jelenségről van szó. Abban úgy tűnik az EU kezd nagyon is konzervatív álláspontot elfoglalni - határokon kívül kezelni az egész kérdést, beleértve a menekült ellátást IS. Sokkal inkább az EU-hoz való kapcsolatunk most a tét: vajon valóban rendelkezünk egy jobb EU vízióval, avagy csak trollkodunk? Remélem az első, csak ezt bizonyítani is kellene - pl. most azzal, hogy ezt a határozatot elfogadjuk és végrehajtjuk.

Frank99 2017.09.07. 19:56:51

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

de az uniós zseton az jó ugye?

Mondd valamit az együtt-sirünk/nevetünk?

Vagy felesleges kérdeznem, mert agymosott fidesz troll vagy?

Én meg a cigányokat nem akarom az országban. Tehetek ellene? Ugyanolyan migránsok...

Ad Dio 2017.09.07. 19:56:52

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Le kell szögezni, hogy ez egyszeri dolog. Legközelebb ha valaki ilyen ötlettel áll elő, már most megmondjuk, hogy a válasz nem lesz, akkor is ha a feje tetején pattog is. Az illegális migrációért vállaljon felelősséget az, aki támogatta/bátorította.

Frank99 2017.09.07. 20:07:32

Amúgy ha egyszer elindul az 10-20 milla nigga Afrikából, akkor sztetek mi lesz? Csak idő kérdése. Élelem alig, víz alig. Mi lesz? Atomot nekik, vagy napalmot? Nincs az a lőszer, nem lesz ami megállitja őket. A nekik küldött pénzt a diktátorok ellopják, nem arra költik amire kellene (mint Magyarország), lehet velük beszélgetni (lsd. Macron és Merkel nemrég)de az újabb pénzeket uu. el fogják lopni mint eddig. A csóró nigga meg ácsingózik a jobb életre és egyszer elindul.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 20:08:07

@Frank99: Itt születtek? Igen.
Nem akarsz velük együtt itt lenni? Az arabokkal meg akarsz? Ha van probléma, akkor importáljunk még? Kell egy púp a hátadra?
Hagyjuk már az uniós zseton dolgot.
Attól mert a főnököd fizetést ad, akkor joga lesz átmenni hozzád és megbaszni a nejed?
Együtt sírunk, együtt nevetünk? Már bocs, ha az osztrák földrengés áldozatait kéne befogadni, vagy a német árvízkárosultakat, vagy a román hurrikán által sújtottakat. Az rendben lenne. Itt meg arról van szó, hogy egy hibbant vénasszony közli, hogy jöhet mindenki.
Meg egy rakás balfasz kitalálja, hogy kellenek ide, mert majd milyen jó lesz.
Egye amit főzött.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 20:08:56

@Frank99: Mi lesz?
Hát nyilván azokat is be kell fogadni, ugye?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 20:10:13

@Ad Dio: Le volt szögezve az elején, hogy mi már ebből sem kérünk. A következőnél mi lenne más?
Ez a legnagyobb marhaság amit csak ki lehet találni. Most miért nem az vállal felelősséget aki támogatta?

Frank99 2017.09.07. 20:17:06

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Nem, ne hagyjuk az uniós zseton dolgot.

Az unió a bandádnak csak arra jó, hogy szénné lopja belőle magát, és egy igen kis réteget Zuckenberggé tegyen, ugye :-).
Hogy az országban milyen nagy bajok vannak, arra xarnak. Van jegyző ismerősöm Nyugat-Dunántúlon.(és mi lehet BAZ megyében...) Egy csomó gyermek csak az iskolában eszik, mert otthon nincs étel,a szülő arra nem képes, hogy bemenjen aláírni, hogy nyáron is adnak a gyermeknek enni! Van olyan kisegítő iskola a környékünkön a Balaton mellett, ahol elmondja a tanár, hogy a gyermekek nem szeretnek hétvégére hazamenni, mert onnan éhesen, koszosan jönnek haza, itt akarnak maradni, a nyári szünetet meg kimondottan rühellik! Amióta a KSH nem méri a szegénységi mutatót, akkor nincs is szegénység?
Kórházban voltál már mostanában? Láttad pl. hogyan működik egy fos NEPTUN rendszer? Soroljam még? DE stadion az van bazdmeg!
Mert az építőiparban lehet a legtöbbet elvasalni a pénzt. Azért.

Frank99 2017.09.07. 20:18:24

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Mi lesz velük?
Ezt kérdeztem te... Adjál rá választ.

Mit fognak velük csinálni? HE?

Frank99 2017.09.07. 20:28:10

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

tudod mit?

Inkább legyen itt 5000 arab táborban, mint 700.000 cigány bmw-ben és mercedesben serte az országban.

Ha lehet cserélni, azonnal elcserélném őket....

csak akkor a kormányból is mennie kellene párnak....

Willkommenskultur 2017.09.07. 20:32:25

@Ad Dio: a háttérben mindig megegyezik Orbán Merkellel, meg Junkerrak is, ha ők komolyan gondolnak vmit

de amit a sajtónak mondanak az humbug, mind3 esetben

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 20:36:44

@Frank99: Te hülye fasz, arról ki tehet, hogy a szülő nem megy be aláírni, hogy kapjon ételt a kölyke? Meg hogy otthon nem fürdetik a gyereket?

Mi a bánat ipart lehet azokra a helyekre tenni ahol olvasni sem tudnak a népek?

Uncsi a stadionozás. 120 milliárd volt 6 éven keresztül összesen a stadionprogram. Az évi 20. Az eü éves költségvetése pedig 2000 milliárd évente.

Mi lesz velük? A 20 millió négerrel aki ide akar jönni 50 centet játszani? Ott döglik meg mind remélem, ahol van. Vagy idejönnek, és azt fogják csinálni amit Dél-Afrikával. Tönkrebasznak mindent. Ha így tetszik ez az európa ahogy van, akkor le kell zárni a határt, ha meg átúszik valaki, akkor vissza kell rugdosni. Ennyi.
Az elmúlt 2000 év arról szólt, hogy emberek ide-oda akartak menni, meg hódítani. Teljesen normális volt, hogy az ott élők ellenálltak. Most meg valami barom kitalálta, hogy mindenkinek mindenhez joga van. A lófaszt.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 20:39:10

@Frank99: Hallod, te valami terhelt vagy?
Láttál olyasmit valahol, hogy Eu-s csereprogram, cigányt arabra? Hm?
Ha el van törve a karod, és aranyered is van, akkor hiányzik neked az áttétes tüdőrák?

Mellesleg most akkor a cigók bmw ben vannak, vagy éheznek a gyerekeik?

Frank99 2017.09.07. 20:51:06

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

sajnos nem láttam.

azt viszont látom, hogy csak tereltek minden fórumon, minden blogon, de hát van birka, akit tudtok és van, akit nem.

a neved elmond mindent, gyökér...

"Örökké nem esik"

Örökké a kis G. sem lesz hatalmon. Ennyike

Frank99 2017.09.07. 20:51:50

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

nem csak a cigók gyermekei éheznek. SŐT....

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 21:09:03

@Frank99: Persze éheznek. Mert az anyjuk nem képes bemenni aláírni. Erről nem a kormány tehet, meg nem az előző kormány, meg nem a következő. Hanem az anya.

Mit tereltem? Ja, ha nem tudsz válaszolni, akkor szokás szerint jön a megsértődés.

Indriq 2017.09.07. 21:33:41

@Willkommenskultur: ez egy ordas nagy hazuság,amikor elindították fix kamatot kaptak arra az időre amíg ott a pénz,viszont Magyarország piac alapon kisebb kamatra tud felvenni hitelt.
Olvass utána, ne saját kútfőből próbálkozz.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 22:01:15

@Indriq: Most. Éppen. Mert az alapkamat nagyon mélyen van. Valahogy úgy van a letelepedési kötvény, hogy az alapkamat alatt van, de min 2%.
De 5 éves lekötésről beszélünk, ha pedig máshol kötöd le 5 évre, akkor magasabb kamatot kapsz mint 2%.

Ad Dio 2017.09.07. 22:10:18

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

A migrációs nyomás nagy részét az vállalta, aki támogatta. A beérkezők zöme a németeknél csapódott le.
Mára az változott, hogy a nyugatiak sem akarják már és nem is nagyon támogatják a dolgot. Innentől tényleg lehet alappal mondani azt, hogy "egyszer voltunk jó fejek". Ha nem akartok több illegális bevándorlót, akkor a problémát toljuk a határon kívülre és oldjuk meg ott.
Egyébként ennek hatalmas ára lesz. Szvsz minimum 2%-nyi éves GDP ha komolyan gondoljuk, legalább 8-10 éven át. Viszont ha okosan csináljuk, utána ez a kihelyezett befektetés elkezdhet működni. Leírtam két éve, hogy hogy képzelem el ezt az egészet. Nem nagy kaland, szerintem sokan gondolták ezt így végig: létre kell hozni egy észak afrikai befektetési zónát, ahol európai pénzből mezőgazdasági és ipari fejlesztés valósul meg.

Ad Dio 2017.09.07. 22:16:02

@Willkommenskultur:

Én nem látok be a "színfalak mögé". Nem kétlem (remélem!), hogy zajlanak egyeztetések a háttérben.

2017.09.07. 22:21:23

„nincs egyebe mint a rajta levő ruha”
Meg a tablet….

„1294 menekült érkezik az unióból akik segítségre szorulnak”
Magyarnak se igen jut segítség, de gondolom azért nem vérzik különösebben a szíved. A kifizethetetlen mértékű államadóssággal küszködő szerencsétlen országgal fizettetnék meg a gyarmattartó, harmadik világ nyomorán hízott nyugat cehhjét? Mi köze van ehhez magyarországnak? A házibuliba elfelejtettek meghívni, de a hányás feltakarításában számítanak ránk? Ez nem 1294 menekültről szól, hanem elvekről. Szimpla csicskaságteszt. Ha megtörsz, máris idezsuppolnak még félmilliót. (évente). Nyilvánvalóan nem lehet a szart lenyomni senkinek a torkán, de itt most épp ez történik. Mintha neked megmondanák, hogy márpedig be kell fogadnod néhány csövest az otthonodba, mert a szolidaritás ezt diktálja. Ha nem tetszik, majd a bíróság kötelez rá. Ja hogy nincs is szabály törvény erre? Sebaj, majd hozunk rá. Lehet hozzá tapsolni. Meg ahhoz, hogy majd pár év múlva lányaink fiaink végzik egy ámokfutó kamionja alatt. Aztán amikor már késő lesz, és jön a felocsúdás, majd 10 millió fogja egyszerre szemlesütve azt hazudni az unokáinak, hogy ő nem tehet róla hogy ez lett. De igen bazmeg, vastagon.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 22:31:41

@Ballib cenzúrázók réme 25:

"de akadt olyan is, aki méltányolta a férfi követeléseit."

Megáll az ész, agymosott németek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 22:44:39

@Libsik visítanak de az ország a miénk !:

Inkább csak 9.7 milliónak. Van az a 300 ezer libbant, aki a keblére ölelné őket.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 22:51:08

@Jankove:

"Ez nem 1294 menekültről szól, hanem elvekről."

Na meg további tíz- vagy akár százezrekről, akiket majd ezután akarnak hozzánk zsuppolni.

Ez az 1294 a 120 ezerből csak a próba, ez lesz a precedens. Hiszen nem 120 ezer, hanem jöbb mint kétmillió érkezett 2015 és 2017 között. Ennek alapján kb. 25 ezer befogadását akarják majd szolidaritási alapon ránk erőszakolni.

"Mintha neked megmondanák, hogy márpedig be kell fogadnod néhány csövest az otthonodba, mert a szolidaritás ezt diktálja. Ha nem tetszik, majd a bíróság kötelez rá. Ja hogy nincs is szabály törvény erre? Sebaj, majd hozunk rá."

Magyarországon erre már volt példa, társbérletnek hívták. Az ún. burzsuj lakását kényszerrel megosztották, és beköltöztettek hozzá egy ált. proletár családt. Ha jól tudom, ilyen társbérletek még a 80-as években is akadtak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 23:01:37

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Tudtommal a letelepedési kötvényes semmi kamatot nem kap a pénze után.

Az államkötvényt a csókos, többnyire offshore közvetítő cég vásárolja meg az államtól, ez a cég kapja az államtól a normál kamatot is. A cég aztán kibocsát egy letelepedési kötvényt, amelynek kamata nulla, vagyis a letelepedőtől ingyen kapott pénzt fekteti be saját haszonra államkötvénybe.

Na meg kapja a közvetítői jutalékot is, 40-50 ezer eurót kötvényenként.

hvg.hu/gazdasag/20170628_Kiderult_ennyit_nyert_az_allam_a_letelepedesi_kotvenyekkel

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.07. 23:06:33

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"Itt meg arról van szó, hogy egy hibbant vénasszony közli, hogy jöhet mindenki."

Hadd pontosítsak: A hibbant vénasszony lényegében azt mondja, hogy Magyarországra is jöhet mindenki. Vagyis vindikálja magának a jogot, hogy helyettünk eldöntse, hány betolakodót fogadjunk be azok közül, akiket ő hívott be.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 23:43:56

@Ad Dio: Baszki. Ha elmondom neked, hogy ne csinálj valamit, rossz vége lesz, én nem megyek bele semmiképp - ennek ellenére te csakazértis megcsinálod, akkor minek legyek veled jófej?
Megmondtuk az elején, hogy nem akarunk migriket. Se orvosmérnököt, se gazdaságélénkítőt, se semmilyet. Orbán már 2 éve megmondta, hogy Afrikában kell hotspotokat csinálni.

A létező legnagyobb hülyeség ez a "majd mi megoldjuk a problémáikat" hozzáállás. Nem kell semmi zónát létrehozni, őrizni kell a határt. Majd a néger is rájön 2 generáció után, hogy nem kell 8 gyereket csinálnia.
Ahol eddig megpróbáltak valamit megoldani kívülről ott mindig nagyobb szar lett a vége mint ami volt. Nem kell beleugatni.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.07. 23:51:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Tudtommal a letelepedési kötvényes semmi kamatot nem kap a pénze után. "
Hát én ezt máshogy tudom. Akkor miért hívnák kötvénynek? Miért venné bárki is?
Az szép nagy csúsztatás, hogy 271 ért adja, amit 300ért ad tovább. Szerintem összevissza beszél a hvg. Most fizet a vevő 271-et és lejáratkor kap 300at. Mint egy rendes államkötvény esetén.
A jutalékot pedig a vevő fizeti.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.08. 00:01:39

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Lehet, hogy én tudom rosszul.

A 271 és a 300 magyarázata az, hogy diszkont kincstárjegyről van szó. Ez forma szerint nem kamatot fizet, hanem vásárláskor névérték alatt veszed meg, majd lejáratkor az állam névértéken vásárolja vissza. Úgy is felfogható, hogy az állam már a vásárláskor előre kifizeti a kamatot.

Tehát a 29 ezer euró különbözet, amit a hvg-cikk szerint a közvetítő cég tesz zsebre, igazából a diszkontáron megvásárolt államkötvény hozama, ui. lejáratkor már nem történik kamatkifizetés. Ezután viszont a külföldi vásárló már nemigen kaphat kamatot vagy hozamot.

Ismétlem, lehet, hogy rosszul tudom.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.08. 00:38:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Mindenki ír összevissza
"A jogszabály szerint a letelepedési kötvények után a piaci árazásnál másfél százalékkal kisebb kamat jár, de valami érthetetlen okból az is bekerült a törvénybe, hogy legalább két százalékot – ha törik, ha szakad – mindenképpen kifizet a magyar állam."

Biztos, hogy van valami kamat.
De egyébként le is szarom. Bassza meg, az a kínai, aki letesz 80 millát, az nem a piacon fog pólót árulni, se nem segélyért megy.
Befektet, lakást vesz, autót vesz, üzletet nyit. Semmi baj, hozzák ide őket.

Indriq 2017.09.08. 00:49:14

Ami még kikívánkozik belőlem (egy nagy adag hányás mellett ovira :) )

A bíróság előtt ovi and company érveket PRÓBÁLT felhozni,ergo elismerte a bíróságot, abban a tudatban,hogy lehet nekikedvező és kedvezőten is. Amikor az utóbbi jött be, elkezd hisztizni. Mint az oviban, ha mégse a kölök nyer elkezdi a szabályokat változtatni.

Indriq 2017.09.08. 00:55:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: miért nincs gond a kínaiakkal? Talán 1 éve volt, hogy egy kínai kinyírt egy magyar prostit pesten. Az itteni kínai alvilág prostikat futtat, ezekkel azért nincs baj, mert letelepedési kötvénnyel jönnek ( amit mégegyszer kihangsúlyozok: az állam nem nyer rajta semmit) vagy mert don pintér megkapja utána a megfelelő százalékot?

VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.09.08. 02:38:26

@Indriq: Nem kell a hulye duma. A kinai uzletelni jon ide, meg elni, megelni.
Az arabok meg, a vallasuk, es az okori eletfilozofiajuk eroszakos terjesztese miatt. Akarmit is mondanak, ok megszallokent jonnek ide, es ugyis viselkednek.
Jo pelda az arabok viselkedesere, hogy egy Norveg televizio beszelgetos musoraban, a helyi arab hitszonok, nem volt hajlando kezet fogni az egyik norveg miniszterrel, mert no volt.
UGY BASZNAM KI AZ ILYET AZ ORSZAGBOL, MEG EUROPABOL, HOGY FOLDKORULI PALYARA ALLNA.
A KURVA ANNYAT MERESZEL ILYEN VERLAZITOAN POFATLANUL VISELKEDNI EGY IDEGEN ORSZAGBAN.

Ad Dio 2017.09.08. 07:46:05

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

A saját érdekünkben kell segíteni nekik a probléma megoldásában. És pediglen nem segélyként, hanem befektetésekkel. Ezt kezdték el most. Ha rajtam múlna, és a mezőgazdaságot nyomnám ezerrel, mert az két légy egy csapásra: munka és élelem az ott lakóknak. Ennek kulcsa a víz, így öntözőcsatornákat, öntöztető rendszereket építenék ott, amikért ha megerősödött a gazdaság, fizetnének. Ezen felül a kínai termelés egy részét hoznám át ide.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.08. 09:15:45

@Indriq: Előbb írtam, nem tudsz olvasni?
Ha idejön egy gazdag üzletember az itt költ. Lakásra, kajára, autóra. Vállalkozást csinál, adózik, stb.

Egészen hihetetlen, hogy magyarázgatni kell, hogy mi a különbség egy jól szituált, leellenőrzött ember, és egy bemondásra orvosmérnök senkiházi között

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.08. 09:26:55

@Ad Dio:
Aztán szerinted ugyan miért nem afrikában van a kínai termelés egy része? :D
Istenem, te valami más bolygón élsz. Segítek. Vajon miért nem Borsodban van a szilícium-völgy?

Az öntözőcsatorna is annyira új találmány, hogy csak 5000 éves, biztos ezért nincs arrafele krumpliültetvény.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.08. 09:43:31

@Ad Dio:
Aztán szerinted ugyan miért nem afrikában van a kínai termelés egy része? :D
Istenem, te valami más bolygón élsz. Segítek. Vajon miért nem Borsodban van a szilícium-völgy?

Az öntözőcsatorna is annyira új találmány, hogy csak 5000 éves, biztos ezért nincs arrafele krumpliültetvény.

Indriq 2017.09.08. 11:06:41

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: örülök hogy végre szó szerint megfogalmaztad,mi a problémája a fityisznek a migránsokkal. A gazdag jöhet,a csoró nem. Leredukáltátok a pénzéhségre és csak bullshit duma Magyarország a magyaroké.

Indriq 2017.09.08. 11:08:24

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: ja iven,jól szituált leellenőrzött ember,lásd Pharaon (vagy hogy írják a nevét)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.08. 11:10:39

@Indriq:

"Talán 1 éve volt, hogy egy kínai kinyírt egy magyar prostit pesten."

Járj utána, mennyi a tízezer kínaira évente jutó magyar áldozatok száma. Aztán nézd meg ugyanezt a magyarokra.

A muzulmánokkal sok más baj is van, nem sorolom fel, mert te is tudod. Ha meg nem tudod, akkor nyugodtan költözz ki hozzájuk, oszt majd megtudod.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.08. 11:22:08

@Indriq:

Ha szeretnél iszlám migránsokat befogadni Magyarországon, alapíts egy pártot, amelynek ez a programja. Aztán ha ezzel a programmal kormányra kerültök, akkor lehet behozni őket számolatlanul. Még van időd jövő áprilisig, HAJRÁ!

Esetleg kezdeményezz népszavazást azzal a két kérdéssel, hogy:

1. Akarja-e Ön, hogy Magyarország befogadja a nálunk letelepedni kívánó Európán kívüli mogránsokat?

2. Akarja-e Ön, hogy Magyarország befogadja az EU által hozzánk betelepeíteni kívánt Európán kívüli migránsokat?

Addig azonban a törvényesen megválasztott magyar kormány fog e kérdésben dönteni. Akár tetszik, akár nem.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.09.08. 11:51:16

@Indriq: Igen. Gazdag jöhet. Mint mindenhova a világon.
A gazdag az nem fog az utcán gyilkolászni, se erőszakolni, se semmi ilyet.
De mesélj álszent geci, te kit szeretnél szomszédnak? Mága Zoltánt, vagy "hatosztájos " Lakatos Alajandrót a 8 kölykével?
Pharaonnak nem volt letelepedési kötvénye.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.08. 12:08:59

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"kit szeretnél szomszédnak? Mága Zoltánt, vagy "hatosztájos " Lakatos Alajandrót a 8 kölykével?"

Természetesen Lakatos Alejandrót szeretné - csak nem a saját, hanem a TE szomszédodnak. :D

Ad Dio 2017.09.08. 17:18:42

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Kettőnk közül az egyik tényleg nem ebben a világban él, de biztos, hogy én lennék az?

Kínában azért termelünk, mert a munkaerő ára és az infrastruktúra jó. Na most a munkaerő ára észak afrikában is jó, az infrastruktúrát pedig kiépítjük. Gondolkodj el azon, hogy Kína épp mostanában lett az afrikai kontinens legnagyobb befektetője. Vajon miért?

Az öntözéses művelés valóban évezredes ügy, ráadásul ebben a régióban találták fel :-). Azonban a működtetéséhez sok pénzt és akarat kell. Ez ma hiányzik ebben a régióban. Viszont mi odavihetjük.
süti beállítások módosítása