Nekünk Orbán kell. Más nem jó, így marad a nyakunkon. Nehéz ezt felfogni, pedig ez a valóság.
Igen, egy tolvaj, egy szemét élősködő, egy utolsó véglény, aki kihasználja az embereket, hazudik nekik, átveri őket, és mégis ott van ahova nem való. Miért?
Mert ismer bennünket, tudja rólunk milyen okosak vagyunk, meddig tart náluk a harag, mennyire önzőek bírunk lenni ha nem az történik amit mi szeretnénk. Képtelen vagyunk hajolni, törni pedig nem fogunk. És az eszünket is ritkán használjuk, kivéve ha a magunk igazát kell hangoztatni, de akkor is inkább csak hangosak vagyunk attól ami kihallatszik belőlünk, mint okosabbak lennénk az elvárhatónál.
-"Ez nem kell, az sem jó, ez kék, az meg szőke, annak meg a szeme sem áll jól. Nem érdekel mit akar, nem szimpatikus, hát inkább dögöljön meg vele együtt minden más. Majd jól nem fogok szavazni, nekem ne mondja meg senki arra miért nem, vagy arra meg miért megint nem. Ha erre nem, akkor senkire, ha ez nincs akkor el sem megyek, ha az van, akkor sem megyek el szavazni. Utána majd megmondom mit kellett volna tenni. meg hogy hülye mindenki, és csak én vagyok a fasza gyerek, mert. És az sem érdekel ha Orbán marad, nekem elveim vannak, tartásom, a másik meg nem érdekel. Nekem is ellopta az adómat, az én gyerekem is külföldön tanul, dolgozik, az anyám is meghalt a kórházban, mert nem volt orvos nővér, gyógyszer, ultrahang, fűtés. Nekem is bassza csőröm a mindent nyerő Mészáros, a kis vigyorgó Rogán, a pofátlanul hazudó Lázár, az álszent KDNP. De akkor sem, csak és kizárólag akkor, de csak így, úgy nem, vagy sehogy!"
Nekünk Orbán kell, mert az jobban ismer bennünket mint mi saját magunkat. Ha nem így lenne a faszi már lámpavason lógna, de legalább is a börtönben rohadna. De mi hagytuk, és hagyjuk, hogy röhögjön rajtunk, mert nem ismerjük annyira magunkat, mint ahogy Orbán ismeri lelkünket, a felfogásunkat, és azt a fene nagy okosságunkat. Igen, a törvények,melyeket magának írt, a felszámolt szociális háló, ami zavarta a stadion építést, a lebutított oktatás, a rothadó egészségügy, a napi sok millió, ami elherdálnak a jövőnkből a maguk hasznára, ez mind kell nekünk, mert nem fogunk meghátrálni ha magunkról van szó. És Orbán Viktor ezzel tisztában van, és elégedetten vágja zsebre a kezét,köpi a szotyi héját. Hiszen nekünk ő kell, és maradni is akar.
BANDITA.

Címkék: civil tolvaj Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5512607047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.19. 20:52:19

Így igaz. Orbán kell. Mindaddig míg fennáll a veszély, hogy valamelyik országrontó balliba jön a helyére.
süti beállítások módosítása