meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576_1.jpgÜlt az egyszerű gázszerelő a csőd szélén, és szerelgetett. Húzta jobbra, húzta balra de csak csepegett a csőből az a qrva gáz. Bekenegette illatos tehénszarral a házat, de az csak büdös maradt, akárhogy is igyekezett elrejteni a benne rejlő szakmai butaságot és hozzá nem értést. Végső kétségbeesésében a gázszerelő sírva simogatta a csapokat, és ekkor csoda történt. Váratlanul megjelent a trehány munka miatt keletkező gázfelhőből egy szellem Orbán Viktor képében.

-Na, hülye gyereke édesapádnak aki gázszerelőnek adott, most pedig teljesíted minden kívánságomat- szólalt meg két szotyi kiköpése között a nemzet pocakos focihuszára.

-Ne szórakozz már Viktor, régen együtt loptuk a fát az erdőből, meg az iskolában is találkoztunk néha. Mert én oda is jártam valamikor, igaz nem voltam Soros ösztöndíjas, de a meséket ismerem. Nem neked kellene az én kívánságaim teljesíteni?- válaszolt a gázszerelő bizonytalan hangon, miközben megvakarta a fenekét, majd megszagolta a kezét utána.

-Figyelj Lölöke, A meséket én írom, és törvény is van róla ha kell. Ilyen mese a magánynyugdíj megvédése, a rezsicsökkentés, sőt, az egész alaptörvény egy nagy mese, ezért is van állandóan változtatva benne valami. Szóval ha azt mondom neked kell teljesíteni az én kívánságaim, akkor ez a mese bizony így folytatódik.

Próbálta a gázszerelő megérteni a mondanivalót, de inkább nem erőltette annak felfogását, hát csak bólintott. Végül is gázt nem tud szerelni, még kívánság teljesítőnek jó lehet. Egyből bele is vágott a feladatba. Mindjárt lett is Orbán Viktor háza mellett egy stadion, pedig az még csak éppen hogy gondolt erre.

- Erről van szó Lőrinc- susogott a lelátóról Viktor a gázszerelő felé- mióta a Lajos nem haverom, és lelépett az addig neki lopott pénzzel, rád vár az a nemes feladat, összehord nekem a vagyont a közpénzből. Vegyél gyorsan pár ezer hektár földet itt környéken, meg hozzá kastélyokat, halastavakat, és csinálj ide egy sertéstelepet is büdösebbikből. Reggelente azt trágyázd ki, de vegyél gumicsizmát az öltönyhöz, mert utána még lesz dolgod bőven, és ne bűzölögjél nekem ha menned kell valahova.

-De Viktor, nekem nincs pénzem minden kívánságod teljesíteni-sírta el magát a Lőrinc gyerek, és kicsapott az orrából egy adag taknyot- szegény vagyok, ezt a stadiont is alig bírtam felépíteni, honnan vegyek ennyi mindenhez pénzt!-de ekkor már patakokban folyt a könny a gülü szemekből, amelyben az értelem nem is látszott.

- Ne félj ettől te Mészáros gyerek, lesz neked közpénzed mindenre, csak indulj el a pályázatokon. Ne nézz értetlenül, igen pályázatokon, de végül is neked ehhez sem kell értened. Te csak maradj ilyen hülye, legalább tudom veled idegesíteni az ország közvéleményét- nyugtatta Viktor a sírós gázszerelőt, és adott neki zsebkendőt, ne a földre fújja ki az orrát.

Ment is minden szépen a maga útján, ahogy azt Orbán Viktor megírta a mesében. A gázszerelő nyert minden pályázaton, azt a kedvéért mindig szépen felül is árazták azt, hagy vegyen meg mindent amit Orbán Viktor meg akar szerezni az ország vagyonából. Vett is minden szépet és jót, a saját lábon álló Orbán lánynak egész szálloda birodalmat, Viktornak kisvasutat, a kutyának uradalmat. Jutott belőle ásványvíz üzemre is, ami másnap már nagy állami megrendelést kapott. Még az is előfordult úgy vett valamit a gázszerelő, arról halvány fogalma sem volt, de a Népszabadságnak sem, és ezen mind a ketten meglepődtek. De ezzel még nem ért véget e mese. Az folytatódik az évi száz milliárdos meggazdagodással, és a gázszerelő lány férjhez menésével. Tündérországban ahol a jegybank elnöke elmebeteg, a tiszteltnek nem nevezhető Országház elnöke is bajszos szar, meg a köztársaság elnöke a Jani is az, az ilyen mese valóság. Kár, hogy még nem ért véget!

BANDITA.

Címkék: pályázat közpénz lop Orbán Viktor Mészáros Lőrinc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1612552375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.05.31. 05:26:09

Pont mint bármelyik nyugati milliárdos története: csupa rendkívül okos ember, aki képes annyit keresni egymagában, mint többmillió ember.

Ez a kapitalizmus csodája.

Desischado 2017.06.01. 01:38:47

Drága Bandita, legszivesebben megölelnélek ezért a zseniális írásért! Nevethetnék, de inkább sírhatnékom van, szégyen, hogy itt tartunk!
süti beállítások módosítása