Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár és ellopta az egészet.
Volt egy álmom. Szerettem volna a lakás hitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár barom a hülye nyilatkozatával, és bedőlt a forint. Kösz Kósa, kösz Szíjjártó, anyátokba szorult volna a fejetek. 
Volt egy álmom. Szerettem volna a munkámból megélni, főleg az érte kapott bérből és fizetésből kijönni legalább elsejéig. Jött a kormány az új munka törvénnyel, és egyből csökkent a fizum, már csak két napig volt elég. Nesze neked egykulcsos adó, meg a többi f@szság.
Volt egy álmom. Ha elvesztem a munkámat nem szerettem volna megtanulni megélni havi negyvenhétezerből. Jött a kecske Pintérrel, meg a kis Zsiga Marcell, és azt mondták ebből meg lehet élni nekik naponta, én is meg fogom tanulni ezt egy egész hónapban.
Volt egy álmom. Szerettem volna a gyermekem elküldeni a nagy magyar ingyenes felsőoktatásba, de nem tudtam megfizetni az ezért járó tandíjat. Pár okoskodó párt farok szépen elmagyarázta mi miatt lett elzárva a szegény ember gyermeke a tudástól, és csak véletlenül nem mondták ki: Orbán Viktor nem akarja, hogy az én gyerekem okos legyen.
Volt egy álmom. Azt szerettem volna, ha beteg leszek, vagy bármelyik hozzátartozóm kórházba kerül, ne attól kellejen rettegnem, lesz-e a neki ott orvos, nővér, gyógyszer, kötszer, ellátás, fűtés, kaja. Arról nem álmodtam, a kórházakból szép kilátás lesz a stadionokra.
Volt egy álmom. Azt képzeltem ha valaki lop, annak levágják a kezét, nem pedig kastélyt vásárol belőle, meg kisvasutat. Ha valaki meg hazudik, annak a nyelvét vágják ki, nem újságot zárnak be érte, és lovagkeresztet kap érte.

Volt még sok álmom de...


Teljesen megértem ha Orbán Viktor most sír az álmai miatt, és gyilkosoknak nevezi azt aki ezt elkövette ellene. Egy olimpia miatti népszavazás bűncselekmény lenne, hiszen a hatalom akkor nem tudja az akaratát érvényesíteni az állampolgárokkal szemben. Csak annyit tennék hozzá Orbán Viktor álmaihoz, pont leszarom őket, a nyavalygása nem őszinte számomra. És éppen ideje hogy elmenjen a büdös picsába mielőtt kitekerem a nyakát a sok hazugságért amit nekem mondott, a sok adóforintért ami a közelében elvesztette a közpénz jellegét, és mészárosodott, rogánosodott, vajnásodott, meg a többi fideszes zsebben szépen, nyom nélkül, ráadásul ügyészi felügyelettel eltűnt. Nekem az én álmaim voltak fontosabbak, és azokat ő vette el tőlem. És cserébe nekem még ezt meg is kellene köszönni neki. Egy vasvillával meg is teszem. Vagy egy választással. BANDITA.

Címkék: álom olimpia népszavazás Fidesz Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr8412290057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2017.02.25. 00:57:55

Remek írás! A vasvillát én is szivesen alkalmaznám! Köszi, drága Bandita, már megint kimondtad a nagy igazságot!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.02.25. 07:07:11

OGV csak a saját gyerekkoi frusztrációra épült álmait siratja (kisvasút, olimpia, foci) de sajnos közel 10 millió ember a cikkben leírtaknak megfelelően a mindennapi álmait. Már ami a megélhetésre, jogbiztonságra, nyugdíjas évekre és a többi jogos álomra vonatkozik. Úgyhogy a geci ne a saját álmaivak törődjön, hanem már most kezdjen azon gondolkozni, hogy melyik országban fogja tölteni élete hátralévő éveit, hacsak nem akar a magyar igazságszolgáltatás előtt felelni. az emberek ellen elkövetett bűneiért.

barbusbarbus 2017.02.25. 21:56:50

Orbánozós fattyaknak! Amikor a FIDESZ átvette a hatalmat az MSZP től akkor hol voltatok ti fröcsögő agyhalottak? Üres volt a kassza amit még a leköszönő libás Bajnai is elismert! És mivel üres volt ezért nem is hozták nyilvánosságra nehogy elveszítsék a választásokat. Az önkormányzatok dollármilliós tartozásaik miatt ellehetetlenedve várták a csődeljárást.Ugyan ez várt a.svájci frankban eladósodott honfitársainkra is. Ide sorolhatnám a BKV -is ami milliárdos adósságaival a huszonnegyedik órában vegetált. Ezek az adósságok vagy elengedésre kerültek pl önkormányztok és BKV. Vagy adósságrendezés által kiméletebben terhelik a mindennapjaiban az adósokat. Hová lett az IMF adósság ami békjóban tartotta a magyar államot? Az is kilett egyenlítve! Az elkótyavetyélt vízművek visszavásárolva ugyan ez vonatkozik az energiaszektorra. A sokat emlegetett korházak tömegei felújításra került benne a.dolgozók bére.jelentősen meglett emelve. Elkotyavetyélt állami bankok egy része visszavásárolva. Soha ennyi diák nem kapott ingyenes étkezést. A pedagógusok bére soha nem látott mértékben lett megemelve . Magyarország presztizse visszaállitva mert ugye senki nem feledi amikor a szocik alatt pl a szlovákok porig aláztak minket mindenféle diplomáciai számonkérés nélkül. Sorolhatnám reggelig,de titeket csak a stadionok meg a kisvasút érdekel ,mert pitiáner amnéziás szarok vagytok egytől egyig !

barbusbarbus 2017.02.25. 23:14:29

Ja elfelejtettem te idiota a forint nem a Fidesz miatt dőlt volna be. JANEM A HAZUDOZÓ SZOCIK MIATT AKIK HAZUDTAK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE. Emlékszem.amikor a válság szele elérte magyarországot a buzi Veressel.az akkori pénzügyminiszterrrel készitettek egy riportot. A riporter kérdése az volt mit tesz az mszp pénzügyi vezetése a válság ellen. Veres válasza az volt "magyarország nincs kitéve a válságnak mert olyan helyzetben van hogy minket nem fog érinteni.Ez a riport akkor hangzott el amikor a.nyugati országok már a.vészharangokat kongatták. Sodrodtak az árral.Gyurcsányék és karosszékből nézték végig az országunk romlását. Na kérem szépen még a mai napig is ennek isszuk a levét ,mert akkor vissza etették magyarországot minimum .husz évvel .Amikor átvették a hatalmat a fidssztől elő volt készítve az euro 2007-es bebezetése hol vagyunk már ettől még időpont sincs meghatározva,de jobb is így!

ABC123456 2017.02.26. 13:40:09

barbus sok marhaságot összehordott itt, csak egyre reagálok : "A pedagógusok bére soha nem látott mértékben lett megemelve" Ez nem igaz, a magyar pedagógus még a régiónkban is a legrosszabbul fizetett ma is. Az ún. "béremelés" együtt járt az óraszám-emeléssel és a cafeteria elvételével, tehát gyakorlatilag semmi se volt. Mindenki ped1-be lett visszasorolva, és utólagos hazudozásra kényszerítve a "portfólió" nevű marhasággal. Aki erre nem hajlandó, annak nominálisan is csökken a bére. Relatíve azonban mindenkinek. Ezt nevezted te soha nem látott mértékű emelésnek - hát annyiban igaz, hogy soha nem láttuk ezt az emelést...
süti beállítások módosítása