Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Még ezt a tiszteletre méltó, azonban valódi hatalommal nem igazán bíró intézményt is mint amilyen a köztársasági elnök hivatala is sikerült a Fidesz uralta közéletnek a maga alávalóan galád szintjére lealjasítani a hatalomban töltött ideje alatt. Két esetben is sikerült az oda nem illő személyekkel megerőszakolni az intézmény szimbólumát, az alaptörvényével pedig nevetségessé, és feleslegessé is tette magát az elnevezést. Tündérország mára már világosan egy Orbán Viktor uralta hatalmi téboly áldozata, annak minden fontosnak tartott intézményével együtt egy ember akaratának és zsarnokságának a kiszolgálója lett, ahol régen elveszítette értékét az igazság, az emberi méltóság szabadsága. Ezen a földön manapság már két lábon jár a mindennapi hazugság, a folyamatos gyűlölet, az állandó harc a nem létező ellenséggel. Egyre nagyobb a szegénység, az ország minden területen egyre rosszabbul teljesít, szemben a kormány uralta médiában, és a nagy kék szar plakátokon hirdetett sikerekkel ellentétben.

A köztársasági elnök szerepe egy szimbólum, valódi hatalma nem igazán van, azonban a birtokosa az egész nemzet egységet kellene hogy kifejezze. Kellene! Azonban az Orbán Viktor teremtette elmebaj, ahol minden a hatalom megtartásáról szól, még ezt a kis engedményt sem adja meg a demokráciának, hogy ezen intézmény által bárki is a cselekedeteit bírálja, hatalmát még akár csak szóban is korlátozza. Mivel már Orbán Viktor a demokrácia kifejezésétől is hideglelést kap, magától a szónak a kimondásától is rángani kezd a szája széle, a gyakorlásától meg egyenesen idegbajt kapna, nem is erőlteti annak betartását. Egyszerűen nem tűri el, hogy ezen keretek között kelljen neki kormányozni, ez számára a szabad rablás végét, tehetségtelenségnek a bizonyításával lenne egyenlő.

Felesleges lenne az Orbán Viktor által eddig a köztársasági elnöknek kinevezett személyek alkalmatlanságát taglalni. Mind a kettő egy báb volt az Orbán Viktor vezette színjátékban, ahol az ország tönkretétele mellett a szűk elit személyes meggazdagodása volt az egyetlen irányító elv a hatalom segítségével. Az első egy írástudatlan szélkakas volt, a második meg egy vele együtt a hatalomban került hozzá lojális pártpolitikus lett, akit most újra jelöltet, mert Viktor azt akarja. Pont.

A köztársasági elnök funkciója mára már egyre kevesebbet jelent a közélet Fidesz általi meggyalázása miatt. Minél távolabb megy a józan eszét használó a nagyobb városoktól, azt kell tapasztalnia, az ott élőket egyre kevésbé érdekli a hivatalt betöltő személye, sokszor a nevét sem tudják az illetőnek, szerepét meg még kevésbé értik. Számukra a mindennapi kenyér a fontos, a fűtött ház, az egyre nehezebb megélhetés, a jövő kilátástalansága, a holnaptól való félelem bizonyos eljövetele, ami számukra a valóságot jelenti. Nem tudják, a köztársasági elnöknek éppen az ő felemelkedésükön kellene munkálkodni karöltve a többi hatalmi ággal, amelyeket a Fidesz vezette Orbán Viktor egyszerűen az uralma alá hajtott a saját érdekei érvényesítésre. Nem tudják mi az a demokrácia, nem tudják miért jó az nekik, nem is nagyon érdekli őket ameddig éhesek, fáznak és ki vannak szolgáltatva a bizonytalanságnak. El vannak zárva a tudástól, nekik csak a ma létezik, csak azt akarják túlélni. Ez pedig Orbán Viktornak jó, így uralkodhat felettük.

A köztársasági elnököt az országnak kellene megválasztani, ahogy sok mindent az országnak lenne jó meghatározni a saját sorsa alakításában. Orbán Viktor azonban ezt nem szeretné, tesz is érte szépen törvényesen ne legyenek olyan állapotok a saját akarata szerint formált kis országban, amelyek ezt lehetővé teszik. Mindenre ráteszi mocskos kezét, minden egyes szabadságot korlátozni igyekszik, mindenhol szerte az országban az ő elveit betartó embereket szeretne látni a hatalomban. Lehajol az általa teremtett állapotok ellen kritikus hang elhallgatására, és kíméletlenül igyekszik azt a sárba tiporva csendre inteni. Legyen mindenki kussban, legyen mindenki engedelmes, legyen meg a látszata a törvényességnek, és hagyja mindenki szépen békén őt miközben tönkre vágja az országot, és beköltözik a Várba. Ne legyen ez ellen senki, még olyan sem, aki valójában csak névleges hatalommal bír, valódi jelentőségét az általa viselt hivatal tisztelete, az elődök példamutatása tart erkölcsi magasságban. Na ezt meg aztán végképp nem szabad hagyni, le kell húzni a saját gazemberi szintjére az oda kinevezett személy által.

Persze a köztársasági elnök személyének a jelentőségét a közélettel foglalkozó elme érti, a megválasztásának a körülményeit, az illető személyét fontosnak tartja ha az normális körülmények között zajlik. Mivel annyi a baj az ország állapotával a jelen pillanatban, annyira elhatalmasodott itt a kilátástalanság, fontos a józanul gondolkodó számára az elnök személyének a kiválasztásával jelezze a hatalomnak, tudja miben mesterkedik az, tudja mi mindent követett el ellene. Egyúttal azt is el kell ezzel mondani annak aki mást szeretne, van megoldás az ellen az őrület ellen, amit az Orbán Viktor vezette fekély okozott az ország állapotában. El kell szépen regélni a hon lakóinak, nem normális életforma, az élősködés a közpénzen, nem hivatalos nyelv a hazugság, és nem lesz büntetlen semmi, amivel eddig tönkre lett vágva az ország nagy részének az élete. Fog még Orbán Viktor és bandája a kisvasúton utazni, mikor megy a követ törni a jogos büntetése során, vagyontalanul, egymás kezéhez bilincselve.

BANDITA.

Címkék: választás börtön lop Fidesz Orbán Viktor Köztársasági elnök

A bejegyzés trackback címe:

http://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6712263744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.16. 05:43:09

A KE a mindenkori parlamenti többség embere, így van ez 1990 óta. Csak akkor volt másképp, amikor nem volt egyértelmű többség.

koala kóla 2017.02.17. 09:55:23

a ballibák igazsága nem igazán izgatja a közvéleményt

alfacharlybravo 2017.02.17. 10:05:22

Itt az ideje, hogy Viktor és Trump összeüljön tapasztalat cserére. Ez az akármi tele ballib kaktusszal, ami csak a szájukon kifér?

Jakab.gipsz 2017.02.17. 10:10:47

Igen valami rémlik a Sólyom-Szili köztársaság elnöki választás körüli, civil kezdeményezésről. Amikor is a civil-nyilvánosság hatalma hátba szúrta, koalíciós partnerét. A partner nem barátot jelent, a szerződés pedig nem törvény, hanem teszt-papír, a nép-akart, pedig teszt-akarat, a hatalom pedig nem a nép-törvényes képviselőié hanem a nyitott társadalom korifeusoké. Tessék tudomásul venni. Két láb rossz, négy láb jó, de vannak közöttük egyenlőbbek, na övék a hatalom. A magyarok akkor rendezhetnek olimpiát, építhetnek metrót ha a felét nem mi lophatjuk el. De ki az a Mi, létező valami? Itt a vége fuss el véle.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.17. 10:19:07

Nézzük mit tudunk a ballibek "CIVIL" jelöltjéről:

spiler.blog.hu/2017/02/08/a_lotyaszaju_gyurcsany_csunyan_lebuktatta_a_kamucivil_allamfojeloltjuket
A lotyaszájú Gyurcsány csúnyán lebuktatta a kamucivil államfőjelöltjüket

...
Majtényi László felkérése az hónapok óta zajló folyamat volt. Mi ezt ismertük, láttuk, részt vettünk benne, egyeztettük, hogy végül az a megoldás született, hogy Majtényi Lászlót először civilek ajánlották és kérték, hogy a demokratikus ellenzéki pártok támogassák. Ez nyilván valamilyen megfontolás valakiknek a fejében, ez nem perdöntő.
...

nemecsekerno_007 2017.02.17. 10:38:20

Csak a kormány gumicsont-gyártásához asszisztálnak, persze azért a karaván halad.

röf 2017.02.17. 10:55:11

Ugyan, Árpi bácsitoknál senki nem ártott többet a demokráciának, és a köztársasági elnök függetlenségéről szőtt mítosznak.
Nem független, sosem volt az.
Mondd szépen, ááá, tessék szépen lenyelni ezt a békát. Jó ez nektek.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.17. 12:10:30

@röf:

Árpi bácsi ugyanolyan báb volt, csak a ballibeké ez igaz.

Ahogyan az is kérdéses hogy 56-osként hogyan szabadulhatott több évvel pl Wittner Mária elött társaival ?

Hacsak nem úgy, hogy bezservezték.

illaim 2017.02.17. 12:50:12

Mint látom ezt a posztot is megszállta a fidesses csürhe!

röf 2017.02.17. 13:11:32

@Ballib cenzúrázók réme 24:
Minden(ki?) Árpi bácsija olyan eszdéeszes volt, mint ide Hanoi….
Őt a Kerekasztal alapján Antall emelte ki a félhomályból, azután kényszeres kötelességének érezte, hogy meghálálja a szabadmadaras bizalmat, és becstelenül a szekértolóinak szekértolójává vált.

Andy73 2017.02.17. 13:25:01

"A köztársasági elnököt az országnak kellene megválasztani, ahogy sok mindent az országnak lenne jó meghatározni a saját sorsa alakításában. Orbán Viktor azonban ezt nem szeretné, tesz is érte szépen törvényesen ne legyenek olyan állapotok a saját akarata szerint formált kis országban, amelyek ezt lehetővé teszik."

1990 óta mindig a parlamenti többség választja a KE-t. Ezt nem ártana tudni, mielőtt a témáról írni kezd valaki. Így elég ciki ez az írás. Meg az is, hogy az indexre felkerült.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.17. 13:36:38

@Andy73:

Az Orbán fóbia miatt lassan kiderül, hogy a multik is az Orbán miatt adják a szarabb terméket a magyarok számára.

index.hu/gazdasag/2017/02/16/magyarorszagra_is_a_vacakabb_termekeket_hozzak_a_multik/
Magyarországra is a vacakabb termékeket hozzák a multik

pamut 2017.02.17. 13:56:57

266 EZER aláírást adtak le a fiúk, hurrrrrááááááááááááááááááááá!!!! :DDDDDDDD

Az összes orbánbérenc geci troll szépen bekaphatja, nem tudtak annyit trollkodni hogy megakadályozzák az igaz hazafik mozgalmát, a fidesz vesztett, a magyarok győztek, KÖSZÖNET az aktivistáknak és az aláíróknak! Éljen Magyarország, most már biztos nem tudnak orbánék kárt okozni az országnak az olimpiával!!!!

266ezer!!!!!!!!!!!!
266ezer!!!!!!!!!!!!
266ezer!!!!!!!!!!!!
266ezer!!!!!!!!!!!!
266ezer!!!!!!!!!!!!

Netuddki. 2017.02.17. 13:58:40

@alfacharlybravo: "Itt az ideje, hogy Viktor és Trump összeüljön tapasztalat cserére. Ez az akármi tele ballib kaktusszal, ami csak a szájukon kifér?"

Legutóbb a putyin kiadta, hogy mostantól nem lehet dícsérni a ruszki sajtóban a trumpot. Még azt is megérhetjük, hogy a vitya is elkezdi köpködni, ha erre utasítják oroszországból.

Netuddki. 2017.02.17. 14:00:06

@pamut: "most már biztos nem tudnak orbánék kárt okozni az országnak az olimpiával!!!!"

Hát bazmeg, idáig is vagy 100 milliárdos kárt okoztak a felesleges pályázgatással...

1ghost 2017.02.17. 14:29:34

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: @Ballib cenzúrázók réme 24: @Andy73: @röf: @Jakab.gipsz: @koala kóla:

Kedves Bandita! A fenti 6 nick ugyanazt a narancsos bérhazudozó tetvet takarja rogán propaganda osztályáról.

Gondoltam, szólok. A cikk egyébként remek, szokás szerint. Minden szava igazgyöngy. Köszönet érte.