Nehéz szavakba önteni a drága, és szó szerint nagyon drága egyáltalán nem kedves miniszterelnök anyagi helyzetét. Az ország erősödik, neki meg egyre szarabbul megy. Érti ezt valaki? Sehol a családi adókedvezmény kedvező hatása, nem látszik a rezsicsökkentésen megspórolt kosztpénz megtakarítása, még a tej meg a vajban fürdés áfa csökkentését sem tudja szegény érvényesíteni a bevallása szerint. Mert az köztudott, kedves focihuszára a nemzetnek szerény körülmények között tengeti életét valahol a magyar pusztában egy elhagyatott kastélyban, minden idejében a nemzet felemelkedésén dolgozva. Így nem marad ideje a saját jólétéről gondoskodni, a család meg ugye nagy, a feleség nem dolgozik csak a háztartásban, és hát ez így sokba kerül annak aki bérből és fizetésből él.

Mert ugye neki csak ez van, a köztől kapott jövedelem, és a választáskor kapott hatalom. Még szerencse, hogy a legnagyobb lány már a saját lábán áll a nagy családból, és nem kell róla is gondoskodni a kedves papának, mert akkor még gyűjteni is lehetne az ország közterein egy újabb tandíjra, vagy szállodára a leányzónak. Az meg milyen lenne már, ha a szépen csillogó stadionok mellett egy árva miniszterelnök ott kuncsorogna a családjának? Biztos nem hagynák a barátok, és támogatók hogy ez bekövetkezzen, pedig amilyen ütemben szegényedik a tolvaj geci, hamarosan lehet szükség lesz rá. Fúú, csak nehogy még jobban megerősödjön az ország, mert akkor még szegényebb lesz Orbán Viktor.

Ja persze, erre sokan mondják azt, Orbán Viktor vagyonából mindig kimarad Mészáros Lőrinc. De ezt csak a soros pénzen nevelkedett, józan eszüket használó hazaárulók terjesztik, és jelentgetik folyamatosan a brüsszeli bürokratáknak, akik folyamatosan támadják az országot ezért. Orbán Viktor maga mondta, hogy vagyontalan. Akkor ez így is van, mert különben aki ezt nem hiszi, na az ellenség. Mészáros Lőrinc meg egy eddig háttérbe húzódó zseni, aki szorgos munkával kamatoztatja a gázszerelés közben szerzett tapasztalatait minden szálloda vásárlásnál, Echo tévé megvételénél, a Népszabadság bedarálásánál, az út, vasút, kikötő, csatorna, gát, meg a többi közbeszerzési pályázaton elnyert munkájánál. Nem mellesleg keményen dolgozik egész nap, még a szaros gumicsizmát is magán felejti néha reggel annyira elfoglalt, és abban jár egész nap a siker útján. Ráadásul még vezeti a fociakadémiát, irányít egy sikeres községet, ahol hamarosan elkészül a helyi kisvasút újabb felüljárója a meghosszabbított pályán. És akkor még ott van neki a külföldi multisodás minden terhe, stadion, nyaraló, focicsapat formájában. Hát csoda ha egy ilyen elfoglalt ember alig tud értelmesen megszólalni? Ennyi elfoglaltság mellett még régi jó barátjára se nagyon marad ideje, azt hiába hívják Orbán Viktornak. Nem hogy még azt támogassa, vagy gyűjtse neki a vagyont. Hol? Azon a pár ezer hektáron, amit nyert a földpályázaton? A miniszterelnöki kutyát is csak azért fogadta be az egyik kastélyába, mert neki fontos Orbán Viktor barátsága.

Orbán Viktor azért még mindig nem panaszkodik az anyagi helyzetét illetően. Jól megvan a TEK sorfala mögött, a gyerekek szépen cseperednek, néha alapít a fiú egy vallási szektát, de amúgy minden rendben van. Nem a személyes meggazdagodás a lényeg, amikor azok a gaz szocik úgy szétlopták az országot a nyóc év alatt, hogy mindenki attól kódult. Na ezt gyorsan rendbe kellett hozni. Ott volt a magánnyugdíj első lépésben, azt el kellett venni. A trafikokat muszáj volt szétosztani a haverok között, aztán az állami földekkel ugyanezt el lehetett játszani. Gyorsan helyzetbe lett hozva a régi haver a közgépesítéssel  aztán meg mivel megtagadta a barátságot, állami pénzen bosszú hadjáratot kellett ellene indítani. Nem volt média, a köztévébe bele lehetett verni pár tíz milliárdot az azóta elkészült szar műsorokért cserébe. A casinós faszinak is oda lett dobva egy egész iparág, cserébe még adózni sem kell. Miniszter lett egy kis farokból akinek folyton tágul a háza, neki a letelepedési kötvény körüli szarkavarásból lett a helikopter a fő közlekedési eszköze. Cserébe naponta többször kell hazudnia arról milyen fasza az élet az országban, de ez nem esik ezért nagyon nehezére. Egy elmebeteg lett kinevezve a jegybank élére, aki képtelen visszafogni magát ha a köz pénzét kell elherdálni. Ma már a válása utáni új cicáját is adófizetők pénzén simogatja, utazgat vele, közben vigyorogva röhög az ország szemébe. Ennyi munka mellett Orbán Viktor nem ért rá meggazdagodni.

Nagyon kellett figyelnie Orbán Viktornak a támogatásokat csak az általa kiválasztott szűk kör szerezze meg, lehetőleg magasan túlárazva. Arra is neki volt gondja, az oktatásban megfelelő szintű legyen a visszafejlődés, az ehhez hozzárendelt KLIK nevű vízfej jó sokba kerüljön az adófizetőknek, és ne végezzenek ott hasznos munkát az oda rendelt pártkatonák. Az egészségügyben is meg kellett szüntetni a betegek folytonos óhaját a gyógyulásra, a személyzetet is alul volt muszáj fizetni. Kell a pénz az üres stadionokra.

A közmunkást megtanult megélni havi negyvenhétezerből, a melósok nagy részének az új munka törvény szerint csökkent a fizetése. A minimálbér meg lett adóztatva, most emelt rajta tíz százalékot a kormány. Persze ezt nem neki kell kifizetni, a munkáltató dolga előteremteni rá a fedezetet. Oldja meg, vagy rúgjon ki pár embert, emeljen árat, vagy csak dögöljön meg, ha nem életre való. Az emelkedő szegénységről meg nem beszélünk, és arról sem, mennyien dolgoznak külföldön, mióta Orbán Viktor nem vagyonos.

Úgy szar az egész politikusi vagyon bevallás ahogy van. Orbán Viktor ezzel tisztában van, és szépen szembe is köpi vele az országot. Ezzel mondjuk nincs egyedül, de nála nagyobb a felelősség,

BANDITA. 

 

Címkék: hazugság lopás Orbán Viktor FIDESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6412174734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása